I need you to know i miss you



Jag tände ett ljus för dig idag och då kände jag verkligen hur mycket jag saknar dig.

Jag kom att tänka på att jag kommer verkligen aldrig att få träffa dig igen.
Kommer aldrig få prata med dig, inte för att det gick de sista åren men vi kommunicerade på andra sett.
Jag kommer ihåg en av de sista gångerna jag träffade dig, du hade fått den där apparaten då så du kunde inte prata, men du skrev på ett papper till pappa. Du skrev "Din dotter är verkligen vacker". Efter det tittade du på mig och log mot mig, det var sista gången jag kände att vi verkligen hade någon kontakt. Gången efter det så skämdes du över att träffa oss för att du ville inte att vi skulle se dig så sjuk, det var sista gången jag träffade dig. Och det gör så ont att veta att vi inte ens pratade sista gången jag träffade dig. Och nu får jag aldrig mer chansen att prata med dig. Den tanken för så jävla ont.

Jag tror att ingen verkligen vet hur mycket jag saknar dig. Ingen förstår. Jag tänker tillbaks på tiderna innan du blev sjuk. På hur kul vi hade. Du var den absolut bästa farfar man kunde tänka sig. Jag önskar att jag fick en chans att säga det till dig.

Medans jag skriver det här inlägget har jag en stor klump i halsen, men jag behöver få skriva av mig. Och jag vill att alla ska veta hur mycket jag fortfarande älskar dig. Jag är 16 år, jag borde förstå att det är naturens gång, alla måste dö någongång. Men ändå är det så svårt för mig att inse det.

Du kommer alltid att ha en speciel plats i mitt hjärta. Vila i frid farfar.
Kocham cię<3


Come Whatever We will still be friend forever

Gårkvällen var jätterolig! Sebbe bodde i typ världens mysigaste hus mitt ute i ingenstans. Vi kollade på två filmer, men ingen var särskilt läskig. När jag, Victoria och Emmy kom hem till Victoria gjorde vi något att äta, ni skulle sett våra tallrikar vi hade massa olika saker att äta. Och en sak jag har tänkt på är att det finns nog inget mysigare än att äta mitt i natten. Vi satt uppe i några timmar och vi somnade inte förrän fem. Men så mycket som jag skrattade hela kvällen och natten igår var det länge sen som jag skrattade så mycket.

Idag mötte jag min mamma och lillasyster och vi åkte till brännkyrka kyrkogård. Jag tände ljus på minneslunden för farfar <3 Ikväll är det halloween, men ser det ut som om jag orkar? NEJ! Så ikväll kommer jag inte göra nått speciellt, mamma verkar väldigt glad över det. Hon har till och med köpt chips och dipp till mig så blir nog en ganska skönt kväll ändå :)

pusshej


Nu bär det av till Huddinge



kvällens mysiga

Nu åker jag. Ha en bra kväll, för det ska jag ha!

PUSSHEJ


I´m done

Är snart klar. Ska bara titta klart på ett avsnitt av 7th heaven, sen sminka mig och sen åka. Sover hos Victoria sen så vi hörs inte förrän imorgon.

pusshej

Tell me how to stop this feeling

Hola1 Går kvällen var mysig. Erika hade lagat JÄTTEGOD mat och en jättegod sallad hade hon också gjort. Har jag sagt att Erika är bäst på att laga mat?! Vi var båda helt otaggade på nått så vi kollade på film istället, julfilm fast det är halloween :P

Nu på dan ska jag inte göra nått speciellt. Ikväll ska jag och några till till Sebbe och kolla på skräckisar. Vet inte varför jag utsätter mig själv för sånt, jag är nog den mest lättskrämda människan som finns! Och för att göra det hela lite bättre så bor Sebbe mitt ute i ingenstans... Men aja, de andra lär få sig ett gott skratt i alla fall..

pusshej


Saknar dig Amanda <3


no one else can speak the words on your lips

Eftermiddagen har jag gjort absolut ingenting. Men ha i alla fall fixat mig nu och ska strax åka till Erika :) mysiigt. Ha en bra kväll!

pusshej


The rest is still unwritten

Hola! Vaknade för typ en timme sen, sov verkligen ut idag, skönt! Idag på dan har jag inga planer, kanske pluggar lite? Eller så gör jag ett litet hemma spa med hårinpackning och ansiktsmask? Får se.. Ikväll har Erika bjudit mig på middag, det är toppen eftersom att Erika är typ den bästa jag känner på att laga mat och baka osv. Har inte så mycket att skriva så... Men jag skriver nog ett till inlägg innan jag går.

pusshej

jag och erika sommaren 08 :) 


I <3 Gamla Stan

Kom nyss hem efter en jätteskön dag. Först åkte jag och Elin in till stan och köpte en varsin chailatte och satte oss och pratade. Sen åkte vi hem till Elin och jag var där hela eftermiddan och början av kvällen. Sen mötte jag upp Victoria och Alexandra och vi åkte jag till Madde i gamla stan där kvällen spenderades. Måste bara säga att jag ÄLSKAR gamla stan på kvällen! Men orkar inte skriva mer, ni får lite bilder istället.

pusshej

    


The quicksand's pulling me down

Igår kväll tittade jag på senaste one tree hill avsnitte, och oh my gush vad bra det var! Ett av de bästa avsnitten någonsin! Så jag blev på mycket bättre humör och det har hållit i sig tills idag :D Har nyss duschat och ätit frukost så ska ta och sminka mig och sen ska jag till Elin. Kulkul.

pusshej


I´m mixed up, can somebody help me?

Åkte ju till Malin. Var inte där så länge, när fler och fler började komma kände jag att nu fick det räcka. Jag känder mig ful, trött och bara allmän osocial så jag åkte hem. Kvällen kommer spenderas i mjukiskläder i min säng med datorn. Men först ska jag kolla klart på DHW. Vet inte varför men känner mig bara så seg det här lovet.. Skyller på vädret!

 pusshej


@Cornelias place ;)

Nu sitter jag hör hos Cornelia. Åkte till liljeholmen, fick med mig foundation och en jättemysig tröja hem. Hos Cornelia var ju tanken att vi skulle plugga men nja... Men det är ju tanken som räknas. Nu ska jag snart vidare mot Malin.

pusshej


My best memories are my memories with you

Hej! Igår kväll hände inget speciellt. Men var helt döööd så det gjorde inget. Idag ska jag till liljeholmens galleria igen (känner att jag kommer bli stammis där, men det tar ju bara fem minuter att ta mig dit), ska dit med min lillasyster. Hon har klagat så mycket på att jag bara är med mina kompisar så kände att det var dags att umgås lite med henne också :) Sen ska jag till Cornelia och pluggish. Men vi hörs senare!

pusshej


Aaawwww

Jag dör, så sööt!


Inezzzz och Sebbeee

Har haft en jättebra dag. Jag och Sebbe laddade upp med be&jerrys och sen satt vi klistrade framför bring it on, eller nästan jag är ju så rastlös så jag tror inte Sebbe riktigt hängde med i filmen :P Emmy och Victoria kom också men de var tvugna att åka på typ en gång eftersom att jag skulle på lägehets visning, och jag älskade lägenheten! Den var fräsch och hade stora fönster, den var inte särskilt stor men den var jätte hemtrevlig! Och att det finns pool är ett STORT plus! Så vi ska lägga ett bud på det, hoppas verkligen på att flytta dit!

Efter visningen åkte jag till liljeholmen och mötte Victoria och Emmy igen, älskar att gallerian ligger typ 5 minuter ifrån mig :D Åt på subway innan jag åkte hem och nu sitter jag här hemma. Vart kvällen leder återstår att se :)

pusshej


assöta ;)


Lipgloss, hair, bow, flawless

Förlåt för noll upptatering igår men hade helt enkelt ingen lust. Kan glatt medela att jag nästan är helt frisk :D Idag ska jag träffa Sebbe, vi ska ha bring it on marathon :D Kuul! Sen ska jag på en visning på en lägenhet i telefonplan, mamma ville att jag och min lillasyster skulle titta på den för om vi gillar den ska vi kanske flytta dit :D Och det jag har sett av lägenhetn gillar jag, a lot! Det är typ som i the hills, när de som bor i huset har en pool på gården :D Och på bilderna verkar lägeheten snygg också. Men vi får väl se hur den är i verkligheten. Men nu ska jag börja fixa mig.

pusshej

  
 
 



butterfly fly away

Nu är jag hemma. Klarade självklart inte av att bara titta på. det slutade med att jag var med på typ allt.. INTE BRA! Nu mår jag lite sämre :( Så ikväll ska jag bara ta det lugnt och titta på film typ.. Mitt lov börjar ju inte så överdrivet bra om man säger så... Men jag ger den här sjukdomen en dag till på sig att bli bra sen tänker jag ignorera den!

pusshej


Feels like I´m caught in the middle

Ska gå på träningen, hur kunde jag ens överväga att välja fotboll framför cheerleading?! Men typ alla 93:or ska dit så dte är ju det som är kul typ, att vara där alla är om ni fattar vad jag menar? Men det här är sista träningen på över en vecka, och då kan jag inte missa den! Fast jag bara kommer titta på och vara jättesugen på att vara med, men jag mår fortfarande skit och jag vill bli frisk så snabbt som möjligt så att jag kan börja med mitt lov!

pusshej


Dilemma

Har ett litet dilemma. Imorgon har jag träning, men mår inge bra så jag kommer bara få titta på. Inte särskilt kul men då ser jag vad de lär sig så kan jag öva på det sen. Men Sebbe har frågat ifall jag vill följa med han och hans kompisar och titta på något sm i pojkallsvenskan eller nått :P Bryr mig inte så jättemycket om fotboll men skulle vara kul i alla fall... Men jag borde verkligen gå på träningen.. Jag har umgåtts för mycket med Amanda börjar få lika stor beslutsångest som hon. Men tror det blir träningen i alla fall.. Fast jag kommer bara bli sugen på att vara med om jag tittar på. Aja, vi får se vart vinden bär mig :P

pusshej


You’re everything I thought you never were

Bra start på lovet, verkligen. Mår bara sämre och sämre.. Var längesen jag hade såhär ont i halsen och så har jag skitont i huvudet också.. Tänk om det är lunginflamation? Får typ ont i lungorna när jag hostar och ibland när jag bara andas... Hoppas verkligen inte på det! Hoppas att det bara är en förkylning som försvinner tills imorgon. Vet ni vad jag känner för att göra ikväll? Absolut ingenting. Inte nog med att jag är jätte sjuk, jag har världens PMS också, tror nog aldrig jag aldrig har haft såhör mycket pms (säger man "såhär mycket pms"? men ni fattar vad jag menar:P). Blir sur på allt hela tiden. Den enda som jag har pratat i telefon med och som jag inte har lyckats bli sur på under vårt samtal är Sebbe.. Tur för honom ;) Nu ska jag sluta skriva för det börjar likna en roman..

pusshej

Vi är BÄST!


You are the one i love to hate

Orkade inte skriva nått igår när jag kom hem, mådde piss. Så jag gick och la mig jättetidigt! Mådde inte bättre idag, har jätteont i halsen tror jag har halsfluss eller nått.. INTE KUL! Men jag pallrade mig till skolan. Vi hade mattetest typ, gick jättedåligt för hade så himla ont i halsen så kunde inte tänka.. Sen samhällskunskap och sen var det äntligen lov! Det här lovet är efterlängtat kan jag säga. Men nu ska jag gå och göra lite te.

pusshej


I don´t wanna to play the broken-hearted girl

Hemma efter en vanlig torsdag. Sovmorgon till tio i elva och pannkakor med sylt och grädde till lunch gör torsdagar ganksa bra, fast vi har långa lektioner. Skulle egentligen träffa Erika idag, men hon är sjuk stackarn :( Så nu är jag hemma och lite senare ska jag träffa Elin och vi ska åka och checka nya köpcentrumet i liljeholmen som öppnar idag, intressant ;) Men nu ska jag vila för känner mig jätte förkyld.

pusshej


jag och supersöta erika <3


nu bär det av till skolan


Ha en superdag så hörs vi sen! Och vet ni vad? Det är bara två dagar kvar till lov :D


God Morgon

Hej! Har nyss gått upp. Sov i mammas säng inatt, jätteskönt för den är större än min. När vi flyttar ska jag skaffa mig en större säng. Känner verkligen inte för att gå till skolan idag, har ont i halsen och när jag kollar ut får jag bara lust att ta första bästa flyg till något varmt land och vara där tills det blir bättre väder här i Sverige. Men det är bara pallra mig upp, börjar ändå 10.50 så det är ju ett stort plus! 

pusshej

ge mig sommaren tillbaks!
 


You can talk all you want but my skin is really thick

YES! Jag hann klart med engelskan :D Och det över en timme innan den ska vara inlämnad! Nu ska jag titta på nyaste One Tree Hill avsnittet. Imorgon har jag sovmorgon till tio i elva, wiiee :D Men nu väntar One Tree Hill.

pusshej

Kolla vad Sebbe gav mig!


Cornelia har massa ben&jerrys skyltar i sitt rum, och jag sa idag på tunnelbanan att jag också vill ha en. Så då fixar Sebbe självklart, snäll som han är, en till mig :D Tack Sebbe :D Du är världens bästa bästis <3


All by myself

Sitter här helt själv, kommer ha lägenheten för mig själv tills imorgon. Först tänkte jag att det skulle bli skönt, men jag är så himla sällskapssjuk så jag känner mig bara ensam! Har i alla fall spenderat dagen och lite av kvällen hos Amanda där vi har haft en pluggdejt. Jag åt massa hos Amanda, men jag fattar inte att Amanda blir förvånad hon borde ju veta nu hur mycket jag kan äta! Sen så kom Madde och Elin en snabbis också, men nu är jag ensam. Men ska titta på Greys och äta middag som jag håller på att värma nu. Men vi hörs later!

pusshej


GRATTIIIS SÖTIS PÅ 16-års DAGEN! <3


Wildflower by Kenza

Har ni sett skorna från Kenzas nya kollektion? Skitsnygga! Någon som vet när de kommer ut i butiker och ungefär hur mycket de kommer kosta?  Annars är det väl bara att hålla utkick på Kenzas blogg ;)

 
snyggt va? ;)

Men nu väntar sängen.
godnatt

stuck with each other

Hola! Har gjort klart svenskan nu och har skrivit lite på engelskan, men den ska ju inte vara klar förrän imorgon. Ikväll är det Desperate Housewifes :D Tummen upp för det! Och vet ni vad? Imorgon är det bara tre dagar kvar till lov :D

pusshej


it used to be easy

Skolan har väll varit som vilken tisdag som helst, förutom att jag åkte hem efter företagsekonomin för jag hade ont i huvudet så kunde inte vara med på gympan, jätte tråkigt verkligen... Här hemma väntade skolfotona. Ska alldeles strax börja plugga. Måste göra klart min svenska idag (skulle varit klart förra veckan men jag trodde den skulle vara klar den här veckan... Men aja gör inte så mycket skyller på att jag var sjuk;)) och imorgon ska engelskan vara klar. Men nu ska jag börja plugga!

pusshej


SP09B

ensamfotot får ni inte se, det blev katastrof! Usch fyfan, tänker skicka tillbaks det fort som fan!


20 November

Nu är det bara en månad kvar! OM jag längtar!!


Tummen ner för tråkigt höstväder!

"God" morgon stämmer verkligen inte in på mig. Hatar att vakna såhär tidigt! Tur att vi bara börjar åtta två dagar, så idag är sista dan jag börjar tidigt sen har jag massa sovmorgnar :D Igår var jag ju på träning. Ännu mer koreografi. Jag älskar att få koreografi :D Det gick ganska bra, förutom mot slutet då jag var helt slut och trött så jag kunde inte koncentrera mig... Efter åt jag och Victoria en välförtjänt pizza, efter mycket letande efter dne perfekta pizzerian nöjde vi oss tillsist med hägerstensåsen. Vera kom också :D

Nu ska jag klä på mig, fast sängen ser VÄLDIGT lockande ut... Men om jag lägger mig kommer jag aldrig komma upp.

pusshej


jätte vackra ;)


Day by day

Dagen kunde ha börhat bättre, det spöregnade så jag blev helt blöt och jag tappade min ipod i en lerpöl :( Men den lever så tur det. Dagen har annars flytit på ganska bra. Nu är jag hemma och äter nudlar, som vanligt ;) Och så lyssnar jag på Amandas låt (därav rubriken). Hon är så dukitg min Amanda! Ville lägga ut låten på bloggen, men hon lät mig inte... Nu ska plugga lite innan jag ska iväg på träning hade jag tänkt.

pusshej


I wanna live forever

Jag orkar inte!!! Har nyss tvingat mig upp ur sängen. Jag känner väldigt starkt för vaarmt te, men såklart så är allt gott te slut! Plus så mår jag jättedåligt, men måste gå till skolan idag eftersom att jag var borta två dagar förra veckan så jag kan inte missa mer nu.. Får leva på alvedon idag. Men aja, hoppas ni kommer få en bra dag för det känns som om min inte kommer bli världens bästa..

pusshej


btw, igår fyllde världens snyggaste kille 22 år!
Yummie ;)


That´s what friends are for

Var ju i gamla stan med Madde. Vi vandrade runt lite och pratade bara. Men herregud vad kallt det är! Men det var mysigt i alla fall ;) Nu sitter jag framför teven och kommer ägna kvällen framför kanal 5 ;) Massa repriser och andra bra program.

pusshej


I vått och torrt i ca 13 år <3 


What I'm going through is hurtful

Kännde mig seg och bara allmänt irriterad när jag vaknade imorse. Har i alla fall ätit en god frukost (fattiga riddare med massa god frukt och grädde, mums) och har nyss tagit en dusch så nu är mitt humör lite bättre. Ska föna håret och klä på mig och lite sånt och sen ska jag in till stan och träffa Madde. Vi ska inte göra något speciellt, bara mysa lite, mysigt ;) Kan det bli en bättre söndag? Jag tror inte det...

pusshej


inez och amanda

En liten video från idag. Kolla när jag ska resa mig upp :P Ibland undrar jag hur jag alltid lyckas...


Fame för andra gången

Kom alldeles nyss hem. Vet inte vad jag ska skriva, har redan skrivit vad jag tycker om Fame :P Och tycker fortfarande om den lika mycket! Har bytt om till min mysiga sov t-shirt och sitter här och kollar runt på lite bloggar. Kanske sätter på en film? Behöver varva ner lite, har varit igång hela dan. Men det är sånna dagar jag älskar! När man knappt har en stund ledig. Blir så rastlös annars...

pusshej



en bild från igår, tagen från nattas blogg :)


Viva la vida

Nu ska jag äta middag och sen åka in till stan. Känner att det är perfekt bioväder? Och jag är helt slut, skulle inte orkat något annat än bio så det blir perfekt! Och ett stort plus är att jag får träffa Marie som jag inte har träffat sen i somras! Skriver mer när jag kommer hem :)

pusshej




ännu en träning

Hej! Nu kom jag nyss hem. Var som sagt på mitt gamla lags träning, sen var jag och Amanda kvar och tränade på gymnastik innan vår träning, så sammanlagt har vi tränat i fyra timmar! Ni kan ju gissa om jag är trött... Ska äta lite mat och sen ska jag börja fixa mig lite för ikväll ska jag på bio :D Ska se fame igen :P Men den var ju så bra så det gör inget! Ser den mer än gärna igen. Men nu måste jag börja fixa mig.

pusshej



fråga mig inte varför jag typ svankar när jag står på händer :P


bow down for dynamites, cause this is our floor

Idag ska jag som sagt titta på demons träning :) Ska bli kul! Saknar några där, typ Jessica och våra gamla coacher (fast våra nya är också skitbra :D). Vi har ju träning i samma skola på lördagar, så vi stannar kvar där tills Dolls (vårt lag) träning börjar.

Juste, fick en kommentar där någon undrade vad en flygkullebyta var. Jag är så dålig på att förklara så lägger in en video istället :)


Det är min tränares andra lag, de gör flygkullerbyttor typ hela tiden. På 00.27, 00.46, 00.54. Det är i den här klassen vi tävlar i också, så det är typ sånnahär grejer vi gör :)

pusshej


Haha :P



En video från en träning. Victoria håller på och öva på flygkullerbyttor, eller på videon övar hon bara på själva flyget, inte kullenyttan så hon gör ju inte fel. Men det ser ju sjukt roligt ut när man först tror att hon ska göra flygkullerbytta... Först är det i vanlig takt sen kommer det i sloumotion ;) Snälla Ricky (som är hennes nya smeknamn btw) bli inte sur! We have ain´t seen the best of you yet ;)

det blir jättedålig kvalité när man laddar upp till youtube..


So much stronger than I was before

Kom alldeles nyss precis hem efter en jättebra dag! Träffade som sagt Natta, vilket var riktigt kul! Vi hade verkligen mycket att prata om! Haha har nog aldrig berättat allt som har hänt dessa månader så snabbt :P Men det var skönt att prata med Natta :) Sen träffade vi Sebbe och Alexandra och kollade på när de fikade (vi hade ju fikat innan). Men vi måste träffas oftare Natta! Vi pratade om att fixa en halloweenfest, vad tycker ni om det? Vet inte ifall jag orkar :P Men vi får se.

Sen åkte jag till Amanda. När det är sånt här väder orkar man inte mycket mer än att äta massa chips och dipp och titta på idol. Imorgon ska vi kanske kolla på vårt gamla lags träning :D Och sen har vi träning med Dolls :D Kvällen imorgon har jag massa halvklara planer,vi får se vad som händer imorgon :) Nu måste jag öva på vår koreografi eftersom den måste sitta som en smäck tills imorgon :P

pusshej

  
några bilder från dagen, hade ingen bra fotodag idag men jag bjuder på de här bilderna ;)


ny design

Har som ni kanske har märkt bytt design. Blev inte som jag hade tänkt mig direkt, men den får duga just nu för var så trött på den gamla :P Och det är inte lika rosa, det trodde ni aldrig va? ;) Så, vad tycks?


dagens




Såhär kommer jag att se ut idag, ha en bra dag så hörs vi ikväll! Ska inte åka rikitgt än, men det här blir nog ändå sista inlägget innan jag åker.
pusshej


You ain't seen the best of me yet

Älskar sånna här mornar. Har tagit det lugnt, tittat på bring it on in it to win it samtidgt som jag druckit te och ätit ostmackor och bara tagit det lugnt. Men gud vilket tråkigt väder! Så typiskt att det har varit sol när jag var sjuk och nu när jag ska ut är det typ så tråkigt väder det kan bli! Det är när det är sånt väder som man blir rikitgt trött på sverige...

Ska som sagt träffa Natta idag :D Men det är inte förrän vid tre, alla är ju inte lediga idag ;) Så jag skriver nog ett till inlägg innan jag går.

pusshej


ännu en gammal bild på mig och natta :)


1000 inlägget!

Jag är så himla uttråkad! Har suttit inne i två dagar nu och gjort typ ingenting, och det är två dagar för mycket! Har i alla fall duschat så nu känner jag mig inte lika sjukligt äcklig som man gör när man precis har varit sjuk. Imorgon är jag ledig :D Och ska träffa Natta! Har inte träffat henne sen avslutningen så det ska bli riktigt kul! Saknar henne massor. Hon är ju en utav mina närmaste vänner, men hon bor så långt bort så därför är det svårt att träffas. Men men, riktiga vänner behöver man inte träffa hela tiden för att man ska fortsätta vara vänner. Riktiga vänner kan man träffa lite då och då och allt är fortfarande som vanligt.

pusshej


jag och natta i älskade ks <3


GRATTIS TILL BLOGGEN!
det här är bloggens 1000e inlägg :D


Fight to the finish

Har precis tittat på den nyaste bring it on filmen, fight to the finish. Första gången jag såg den, och den var väll ganska bra. Fast tycker nog att de andra är bättre. Men ett stort plus i den här filmen var att den snyggaste kille jag någonsin har sett var med, han var sjukt snygg! Nästan i samma klass som Zac Efron! Måste nästan se den igen bara för att få titta på honom. Cody Longo heter han.

pusshej


yummie!


sjukling

Har inte skrivit på två dagar, det är jättemycket för att vara jag! Men jag har varit sjuk igår och idag, så det får vara mina förklaring. Eftersom jag har varit sjuk så har det inte hänt så mycket. Har tittat på film, ätit ben&jerrys, spelat massa cub crash (det är verkligen beroendeframkallande) och ja det är väll typ det? Finns inte så mycket mer att skriva...

pusshej


ÄLSKAR mina rosa sockor <3
färgen syns inte så bra på bilden, men de är knallrosa


Sexy bitch

Blogg.se var jättesegt igår när jag kom hem så jag orkade inte skriva nått. Men träningen var, som vanligt, jätte rolig! Vi lärde oss jättemycket på koreografin! Fast jag måste typ lära om mig nästan halva av det vi lärt oss för jag var tvungen att byta plats med en anna tjej.. Aja, det är bara att göra samma steg som innan fast tvärtom. Och sen så fick vi öva på ett av byggen vi ska ha med, jag fick Aleks som topp :D Jag älskar att ha Aleks som topp!

Nu ska jag fortsätta göra mig i ordning, idag orkar jag verkligen inte gå till skolan! Men jag får ta och tvinga mig dit i alla fall, gick och la mig tidigt så är åtminstone pigg :D

pusshej


Asher Book - Try

Vet att det blir mycket Asher Book nu, men han är så bra! Lyssna på låten, somnade till den igår. Ryser varje gång jag hör den..


Tränings outfit

Nu ska jag iväg på träning. Gud vad kul det ska bli :D

 



t-shirt från Italien
shorts föreningens, importerade från usa ;)

Ska sätta på mig mjukisbyxor över såklart, så där kan jag ju inte åka när det är typ andra istiden...


Du som föddes på 1990-talet...

..Minns du...

- Tidiga morgonar på helgerna för att titta på Sailormoon och Totally Spies
- När Nikelodeon var på hela dagarna
- Att det var läskigt spännande när Madicken hoppade med paraply
- Pokemon och Digimon
- När man spelade kulor på skolgården varje rast
- När Britney Spears och Spice Girls var det enda folk lyssnade på
- När man fick "Hitz for kidz" i julklapp
- När man tog med sig freestylen och en trave CDskivor istället för iPoden
- När Pippis pappa var fångad av pirater
- När Timon och Pumba bara var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program.
- Och alla fajter om bästa delarna
- När Tamagutchi var allas bästa vän
- "I'm a tamagutchi, and I can make you happy..."
- "I'm a barbie girl, in a barbie world, I'm made of plastic, it's fantastic"
- "Sola å bada, tio pina colada. På sommar'n är livet som bäst"
- "Mål mål mål, mera mål, å mål, det kommer det att bli"
- "Boom boom boom boom, I want you in my room"
- "Mama mia, here I go again" alla låtarnas melodi utantill
- Tiden innan Harry Potter
- När du såg din första Harry Potter bok och tänkte att den kommer jag aldrig orka läsa.
- När Lattjo Lajban var veckans höjdpunkt
- Att "Mojje och Mimmi" förut var "Nicke och Nilla"
- Första gången det hölls melodifestivalen för barn, MGP Junior och Sofie sjöng om "Superduperkillen"
- Du kommer ihåg melodin till "Superduperkillen" och delar av texten (Han är min superduperkille, bara min. Han är den som jag gillar bäst)
- Att du växte upp i tron på att Madicken, Emil, Lotta, Pippi och Alla barna i bullerbyn m.fl fanns på riktigt.
- När det var jojo-period och alla övade in tricks
- När inte Disneychannel fanns, eller iallafall inte var upptäckt
- Creep School, Aahh! Riktiga monster!,
- Arthur med Signaturmelodin "hej, hej, vilken underbar dag det är, om man kan vara den man är, och alltid leva tillsammans, vi säger hej, hej..."
- När du läste "Så funkar det" i skolbiblioteket
- När Piggelinglassen kostade 6 kr
- Och Sandwichen 10 kr?
- Och framför allt, minns du när det blev år 2000 och alla vuxna sa att du hade tur som fick uppleva det, men du tyckte att det kändes precis likadant som när det blev 1999?

Kommer du ihåg det? Saknar du det?
Lägg upp texten på din BDB om du kommer ihåg det lika väl som jag


If I walk would you run, If I stop would you come?

Den här dagen har varit otroligt jobbig. Har varit jättetrött hela dan och på jätte dåligt humör. Men så fort vi lsutade kände jag mig på bättre humör! Och snart ska jag på träning där vi ska fortsätta med koreografin :D Så nu är jag på mycket bättre humör! Sitter och lyssnar på låtar från Fame (jag vill se Fame igen, SNART!) och äter nudlar. Mums! Men ska börja fixa mig lite inför träningen.

pusshej


Finns det någon sötare? Skulle inte tro det...


dööö

kan inte den här dagen bara ta slut snart...?


Fame

Var som sagt på bio och såg fame. JAG ÄLSKAR DEN! Den var jättebra! Gå och se den, snart! Satt och log som en tönt på slutet, verkligen ett feel good slut. Och jag blev helt kär i Asher Book, eller i alla fall i hans karaktär Marco. Så söt och snäll och så sjöng han som en gud typ. Jag lägger in en video när han sjunger så får ni själva höra :)

pusshej


jag är KÄR


Bio

Det blev visst bio. Jag och min lillasyster ska se fame, hoppas den är bra :D Sen var väl tanken att vi skulle umgås lite med pappa, men han och min lillebror ska på ice age så jag vet inte ifall det räknas med att umgås menmen vill verkligen se fame så hoppas den är bra :D

pusshej


jag och amanda förra helgen :)


I got a pocket full of sunshine

Söndag, sista dagen på helgen. Har varit en väldigt ohändelserik helg. Men har varit förkyld så det blir min förklaring :) Idag har jag tänkt plugga till fotoprovet jag har imorgon, och sen pratade pappa om att gå på bio eller åka och äta pizza eller nått annat mysigt :) Men vi hörs sen.

pusshej

Grattiiis :D


Idag fyller en av mina närmaste vänner år, nämlingen Natta :D
GRATTIIIIIIS ÄLSKLING! :D <3


Dolls are pretty, but still so much more

Hemma efter en JÄTTErolig träning! Var länge jag skrattade så mycke, kunde knappt presentera mig för att jag inte kunde sluta skratta. Var första träningen jag kände riktig laganda med Dolls. Vi började på koreografin :D Så himla kul! Och på bussen hem fick vi höra våran ramsa av våran coach Sandra. Rubriken är början av den ;) Har en bild när jag nästan är nere i spagat, ser så konstig ut så har inte bestämt mig om jag ska lägga ut den eller inte, vi får se :) Efter träningen stannade jag kvar en stund med Victoria i stan och åt.

Minuset med att jag gick på träningen är att jag påvägen hem fick jätteont i huvudet. Men är ändå glad att jag var med på träningen, fast jag inte kommer orka göra något ikväll nu. Men min lillasyster har hyrt bröllopsduellen så ska väll ta och kolla på den.

pusshej


nu cheerleading

Ska åka om ca en timme. Innan det ska jag äta och byta om till träningskläder. Sist så var D5 (D5 är en grupp som bara håller på med bygg, ingen dans eller hopp eller ramsa eller nått sånt. De är grymma på bygg!) innan oss så vi fick se när de gjorde massa bygg, hoppas de är där idag igen :D. Jag skulle vilja vara med i D5, det är ju bygga som är det roligaste! Fatta vad kul att bara lära sig massa roliga bygg.. Måste bara bli bättre, sist fick ajg ju vara huvudbas och det var bland det jobbigaste jag har gjort.
 Amanda K ska följa med på vår träning idag också, kulkul :)

Det är många som frågar om det inte är jobbigt att ha träning på en lördag, och ja det är det. Men det är lätt värt det för jag har hellre träning på lördag än slutar på cheerleading. Och vi har ju inte träning på kvällen, det är huvudsaken:) Men vi hörs senare!

pusshej


D5 på SM i år, de fick guld :D


I've been alone, When i'm surrounded by friends

Hur kvällen igår blev ska vi inte ens gå in på. Mitt huvud dunkade som in i helvete så en idolkväll passade bra. Måste bara säga att Tove är GRYM! Och det var bra att Karolina åkte. Men nog om idol. Idag mår jag bättre, känner mig liite krasslig men tänker inte missa träningen! Men skriver nog ett till inlägg innan jag åker.

pusshej


en bild från amandas andra träning som topp ;) jag är personen bakom kameran ;)


life´s what you make it

Känner mig helt D Ö D. Har asont i huvudet och känner mig bara helt trött och seg. Så blir ingen speciell fredagskväll för mig, har ju träning imorgon och jag SKA vara med på den! Så då är det inte så bra om jag mår dåligt. Så blir en tråkig hemma kväll framför idol.  Är i alla fall hos pappa nu.

pusshej


jag, min lillebror och min lillasyster i polen i sommras :)


one in a million

Home sweet home. Var i skolan, hade prov, gick sådär vet inte riktigt vad jag skrev, lunch, samhällskunskap och sen slutade jag. Nu är jag hemma och ska städa :( Har jätteont i huvudet :( Fick alvedon av malin men har forfarande ont . Och är sjukt trött.. Inte min dag helt enkelt..

pusshej


take me back!


there is no guarantee, That this life is easy

Jag skulle ju gå upp tidigare imorse, men tror ni jag gör det? NEJ! Duktigt inez, jättebra! Det här provet kommer gå helt åt helvete... Men nu ska jag snart springa ner till tunnelbanan. Önska mig lycka till! Det lär jag behöva..

pusshej


Plugg, plugg, plugg

Har verkligen försökt koncentrera mig på pluggandet, men det är inte så lätt när jag är så himla trött. Men det är jättemysigt att sitta i min säng med mitt varma täcke när det regnar utanför och så lyssnar jag på massa lugn musik. Och så har jag haft deep talk med sebbe ;) Men nu ska jag försöka sova några timmar, för ska gå upp tidigare och plugga då. Ni som har följt min blogg vet ju att förra terminen gick jag alltid upp tidigare när vi hade prov för att då koncentrerade jag mig bättre.

puss och godnatt!


You used to call me your dreamer, And now I'm living out my dream

Förlåt för jättedålig upptatering idag, men har inte haft tid. Var i skolan, dagen med mest håltimmar.. Efter skolan träffade jag Amanda och Madde för vi hade en pluggdejt ;) Jättemysigt var det att sitta där i Maddes säng och plugga. Fick skjus hem av Amandas mamma så nu kom jag nyss hem. Ska forstätta plugga inför historie provet imorgon så nu måste jag sluta skriva.

pusshej


jag, amanda och madde för över ett år sedan :)<3


Cuz im sick of this feeling

Nu har jag suttit helt inne i historie boken sen jag kom hem och nu har jag svarat på alla frågor jag hittar svaret på så nu har jag gjort mig förtjänt av att titta på greys anatomy. Ska bara skicka det jag har skrivit till malte och niklas, om jag skickade svaren så skulle de rätta de och lägga till lite typ. Bra deal ;) Men de kan vänta lite, först greys anatomy!

pusshej


it used to be easy, All I had to be was me

Kom till skolan vid elva, åt lunch och hade engelska och historia och sen slutade jag. Åkte hem men åkte nästan direkt till Elin och nu sitter jag här och pluggar och hon tittar på Desperate housewifes. Har gjort 7 av 20 frågor.. Hoppas verkligen jag hinner klart ikväll! Har i alla fall ätit massa gott här hos elin (som vanligt) , två hembakade bullar, plommon och mackor. Mums! Nu ska jag fortsätta plugga.

pusshej

 


These memories come back to life

God morgon! Tog sovmorgon idag eftersom vår spanska lärare har fått infulensan. Så ska se till att vara i skolan 11 för jag vill inte missa när det är pasta i skolan! Vi har otroligt god skolmat i nackademin, det trodde jag inte var möjligt. Men nu är jag klar och ska inte åka förrän om en timme.. Så ska väll kolla runt lite på facebook och bloggar osv.

pusshej


dagens


DHW

OMG! Såg ni desperate housewifes? Gud vilket bra avsnitt! Det är verkligen back on track! Och slutet... Orkar inte vänta tills nästa vecka! Är i typ chock eller nått. SHIT MY GOSH! Men nu väntar duschen.

pusshej


What matters is what you do when the troubles come around

Hej! Tror ni jag har pluggat? Svar nej. Fastnade framför en blogg som en tjej som hade varit au pair skrev, haha jag har verkligen fastnat för det här nu! Men fatta själva va kul? Men vi släpper det nu. Snart börjar Desperate Housewifes, ska försöka läsa lite historia innan det börjar. 

pusshej


usch...


Baby don't cry, Things are bout to change

Hemma! Börjar typ alla inlägg så :P Dagen har varit bra, hade näringslivsdag så började halv tio och fick sluta två timmar tidigare :D Och ni vet hur jag skrev för typ ett år sen att jag så gärna ville plugga ett år på high school? Nu har jag andra planer, jag går ut som vanligt här i sverige sen innan jag börjar universitetet åker jag au pair (ni vet när man är barnflicka och bor hos den familjen man är barnflicka åt) till usa. Fatta vad kul:D Det skulle passa mig perfekt! Sen så var vi på moderna museet.

Nu ska jag plugga historia hade jag tänkt.
pusshej


bild från italien, saknar dig amanda <3


If it wasn’t for my pain, Then I wouldn’t know my strength

Hemma efter en asbra träning ! Byggen kanske inte gick så jättebra , men helt plötsligt fick jag lust att försöka gå ner i spagat, och vet ni vad? JAG LYCKADES :D Är så himla bra! Älskar när man gör något bra på en träning, då kan man gå runt i flera dagar och vara glad bara för det. Träffade Angelica och hennes mamma vid min tunnelbansstation så jag fick skjus hem :D Nu tittar jag på svenska hollywoodfruar . Imorgon har jag näringslivsdag så börjar 9.30 :D  Men nu ska jag titta .

pusshej

Where you are is where I wanna be

Heej , dagen har varit bra . Var ingen spanska :D Det typ gjorde min dag . Nu sitter jag hos Amanda , vi ska snart på träning . Är jättetrött så vet inte hur jag ska orka... Vi hörs när jag kommer hem.
pusshej



Måndag

Ännu en måndag, inte min favoritdag direkt. Är helt sjukt trött. Varför är man alltid så trött på måndagar? Är inte meningen med helg att man ska vara utvilad nästa vecka? Aja.. Får väll försöka överleva dan. Vi hörs sen !

pusshej


flipsyde - a change


Dynamites kläder beställda



Nu har jag beställt hem dynamites kläder, de kommer v. 44 eller 45.
Längtar tills de kommer :D


I'm sick and tired of your attitud, I'm feeling like I don't know you

Heeej ! Nu är jag hemma och har precis ätit kanlebullar :D Åkte som sagt till mormor och morfar , blev helt blöt på vägen så morfar hämtade mig halvvägs. Där så åt jag , pratade massa med mormor och så sov jag tills det mamma kom och hämtade mig :P Måste bara säga att min mormor är bäst ! Nu har jag inget mer att skriva så jag avslutar nu.

pusshej


Diana, Emma och jag


You took a swing, I took it hard

Hej bloggen ! Sitter här hos Amanda , hon duschar så jag passar på att skriva ett blogginlägg . Igår efter träningen (tänker inte berätta om träningen eftersom det kändes helt onödogt för mig att vara där igår) åkte jag och amanda hem till henne. Hela kvällen tog vi det bara lugnt , vi båda var helt döda . Vi köpte kebab och annat gott . Och så kände vi att det var länge sen vi tittade på bring it on så vi tittade på den . Det var en skön lördagskväll helt enkelt , bara ta det lugnt med en av mina bästa vänner. Sånt behövs också ibland :)
Idag ska jag åka till mormor och morfar . Det var länge sen jag träffade de så kände att det var en bra dag att åka och hälsa på de idag . Sen ska jag kanske träffa elin om jag hinner ,
pusshej

nästan hela klassen i fredags





now I know that life doesnt always go my way

Dagen då . Blev väkt av ett sms... Hade glömt stänga av ljudet på min mobil . Toppen ! Har precis ätit frukost med min mamma och hennes kille . Älskar lördags frukostar! Dagens planer.. Har träning först och sen ska jag till Amanda Wallander där jag kommer spendera natten , det var länge sen jag sov hos henne så vi kände att idag när vi båda är jättesega var en perfekt dag för en inez&amanda-kväll :)
Vi hörs sen!

pusshej


Britneys Spears nya singel "3" , så jävla bra !


gårdagen

Igår var jag lite här och var . Först skola , bara två lektioner och sen jättegod lunch så det var inge farligt. Sen följde jag med Nazli till Nacka forum där hön köpte lite grejer och sen sminkade vi oss och plattade håret innan vi åkte till Gärdet där vi skulle möta klassen. Tillsammans med vår glada klass (malte var nog gladast av alla;)) åkte vi till svt och hann precis innan inspelningen av parlamentet börja . Det var kul , men lite väl långt . De spelar in en timme sen tar de bort hälften typ, en timme var för länge. Sen gick till och åt på en pizzeria , vi tog upp hela pizzerian . Så småninom (ofta man säger så småningom när man är 16:P) började alla gå och jag åkte till Elin.

Hon ville åka och hälsa på någon kompis i hägerstensåsen och vi hade inget bättre för oss så vi åkte dit . Vi började prata med några jätte trevliga tjejer på tunnelbansstationen och det visade sig att de också kände de vi letade efter så de följde med oss . Resten av kvällen blev inte lika bra , det hela slutade med att vi hamnade på en fjortisfest ute i skogen och det var kallt som.. Men några var faktiskt trevliga så det var lugnt ändå .

pusshej


en del av klassen
Nazli har fler bilder så de kommer när hon har lagt upp de :)


Fridaaaaay !

Vet ni vad ? DET ÄR FREDAG :D :D :D !!! Håller på och fixa mig . Har precis kollat på rapaattack , de är så himla bra ! Men har inte så mycket att skriva . Vi hörs ikväll antagligen .

pusshej


världens bästa bästis

 

Sitter och chattar med världens bästa (och tuffaste) bästis , tänkte bara säga det ;)

Nu ser sängen väldigt inbjudande ut så ska nog gå och lägga mig .
godnatt!


I love my life !

Jag kan verkligen inte bara sitta hemma en hel eftermiddag och kväll , jag blir jätte uttråkad . Men jag behövde nog ändå bara ta det lugnt ikväll , är helt slut . Imorgon har jag skola 9.40-11.50 , älskar våra fredagar ! Sen ska jag till Emma verkar det som för vid två ska vi möta klassen igen för vi ska på inspelning av parlamentet :D Haha jag kommer bli stammis på tv4 :P Igår idol , imorgon parlamentet . Men jag tror jag skriver ett inlägg imorgon på morgonen .

pusshe


Now it's too late for you and your white horse, to come around

Sitter här i vardagsrummet med min älskade dator (som btw heter Lucy , vet inte om jag har berättat det förut att jag har döpt min dator ;)) och kollar på life of ryan . Ryan är nog en av de sötaste människorna som finns ! Är ensam hemma och kommer vara det nästan hela kvällen , skönt . Har varit helt död idag . Igår när jag kom hem var jag tvungen att sitta uppe till typ halv två på natten och plugga till företagsekonomi provet . Inte skönt när jag är tvungen att gå upp sex... Så har varit jättetrött hela dan.. Så ikväll blir det en tidig lägning (eller vad säger man egentligen...?) , hoppas jag i alla fall.

pusshej


I´m back !

Haha den hör bloggpausen höll inte särskilt länge :P Nu är jag tillbaks , bättre än någonsing ;) Typ.. Vad har jag gjort sen jag skrev sist då ? Jag har gått i skolan, köpt två par nya skor (tänk att lite shopping kan göra en så lycklig) och igår kväll var jag på idol ! Det var sjukt kul ! En tjej i mitt gamla lag bjöd mig, amanda och victoria . Hon hade fixat gratisbiljetter :D Och vi träffade Robin Bengtson från förra året , han är sjukt snygg !!! Bilder kommer snart , måste bara ladda upp de ;)

pusshej

RSS 2.0