Dagens outfit

Orkar inte skriva om dagen just nu . Skriver imorogn bitti tror jag . Har hänt massa idag i alla fall !

Men en bild på dagens outfit får ni i alla fall ;)




inte världens bästa start på dagen

Gick upp tidigt för att hinna kolla på det senaste OTH avsnittet , men självklart har det inte kommit ut än ! Då kommer jag inte kunna se det förrän imorgon , om jag inte orkar efter träningen . Vad ska jag nu göra tills jag ska väcka min lillasyster och vi ska ut och springa ? Får väll kolla på DHW eller nått...

pusshej //i


Jag och lillasyster i Danmark i somras , ine välrdens finaste bild men dne funkar ;)

Bra Inez

Så nu har jag pluggat lagom bra . Imorgon är det tisdag , och som vanligt är det tränning . Kommer inte hinna skriva något innan eftersom att jag måste stanna kvar i skolan och sy på mina shorts och sen åker jag direkt till tränningen . Imorgon bitti har min lillasyster övertalat mig att gå upp tidigare för att gå ut och jogga med henne , duktigt av mig om jag orkar ;) Men nu ska jag snart kolla på 2 and 1/2 men och sen ska jag nog sova , tror jag .

pusshej //i


Grattis...

... Céline Dion bilder och skvaller | Allt om Céline Dion! Till Celinde Dion som fyller 41 år idag .
 
.. Ian Ziering bilder och skvaller | Allt om Ian Ziering!Till Ian Ziering (ni vet han som Spelade Steven i gamla Beverly Hills . Var lite kär i honom när jag gick i femman . Det är en sak ni inte visste om mig va ?;)) som fyller 45 år (han var inte så gammal när jag var kär i honom)

Z.Efron Överfallen med örontops

Den konstiga insidenten hände när Zac Efron och Vanessa Hudgens var påväg ut från Eva Longorias resturang i lördags kväll . Ett fan började slänga massa örontops på Zac Efron . Attackerna syftade på bilder som har spridts på Zac Efrons öron där man ser att de är fulla av vax (äckligt , men öven solen har sina fläcka) . Men seriöst , ofta man kastar örobtos ? Detta här fanet kan ju inte vara helt friskt !


Love Story

Taylor Swift - Love Story .
Låten , videon , ja allt är bra ! Älskar den här låten . Den väker känslor . Så fin .


är våren äntligen påväg ?

Vilken härlig dag ! Vädret avr jätte skönt . Jag hoppas verkligen att våren är påväg för att stanna ! Aja skolan då . Pluggade lite teknik . Sen åt jag , amanda , victoria och natta kebab , mums. Sen så jobbade jag matte och spanska . Usch spanska är verkligen inget för mig :S Får bara jätte ont i huvudet ! Menmen , har i alla fall G så det är ju skönt . Juste . fick veta betyget från hemkunskapen i falun . Det var typ sju olika punkter som t ex samarbete , hygien , följa receptet m.m och två av de fick jag och amanda vg och resten mvg , men ändå fick vi bara vg plus samanlagt ! Hur tänker man då ?! Aja , vi får hoppas att det löser sig . Nu är jag i alla fall hemma och tittar på tyra banks show . Det är en mamma som är strippa och hade dansat för sin dotters kompis och skämt ut henne . Vet inte vad jag skulle göra om min mamma var strippa ! Ikväll blir det i alla fall plugg , måste jobba med tekniken !

pusshej //i


vet inte varför men jag gillar den här bilden , den känns lite vårig ;)

Best Movie: High School Musical 3

Här tar HSM gänget emot priset på Kids choice awards . Kolla på Zac , han är sp snygg !! Jag blir galen !

Måndag Morgon

Så var det en ny vecka . Men den här veckan kommer säkert bli bra , Kan bero på att det ska bli varmt och soligt i veckan , upp till 11 grader :D Imorgon kommer det vara jätte soligt och nio grader , lycka ! Aja nu ska jag fixa det sista .

pusshej //i


Kids Choice Awards

Igår var det Nickelodeon Kids Choice Awards . Jag kollade inte på det men här har ni några bilder:

Vanessa Hudgens vinner stort på Kids Choice Awards!

Ashley Tisdale

Megan Fox

America Ferrera

Miley Cyrus

Cameron Diaz

och här  har ni några av vinnarna (inte alla):

Favorite Movie

High School Musical 3: Senior Year

Favorite Animated Movie

Madagascar: Escape 2 Africa

Favorite Movie Actress

Vanessa Hudgens (High School Musical 3: Senior Year)

Favorite Movie Actor

Will Smith (Hancock)

Favorite Voice from an Animated Movie

Jack Black (Kung Fu Panda)

Favorite Music Group

The Jonas Brothers

Favorite Female Singer

Miley Cyrus

Favorite Male Singer

Jesse McCartney

Favorite Song

Single Ladies (Put a Ring On It) (Beyoncé)

Favorite Reality TV Show

American Idol


Favorite TV Actress

Selena Gomez (Wizards of Waverly Place)

Favorite TV Actor

Dylan Sprouse (The Suite Life of Zack and Cody)

Favorite Cartoon

SpongeBob SquarePants

BIG GREEN HELP AWARD:

Leonardo DiCaprio


Favorite Video Game

Guitar Hero World Tour

Favorite Book

Twilight series by Stephenie Meyer

Kvällens vinnare blev nog Vanessa Hudgens som både vann bästa kvinnliga roll och bästa film blev High School Musical 3 där hon spelar en av huvudrollerna .


sommartid

Blev inte så mycket plugg som jag hade tänkt mig . Är för trött för det . Och ajg har inte tid med att vara trött ! Men om ca två månader är det slut.. skönt ! Kommer aldrig mer behäva tänka på jävla steg som måste redovisas ! Så skönt . Jag vill verkligen ge allt jag har nu sista tiden , men som jag har skrivit tidigare är jag otroligt trött . Mamma har börjat prata om att ta blodprov och skit också . Usch jag som hatar sprutor ! Men känner jag mamma rätt så kommer hon säkert glömma bort det ;)

pusshej //i

Yummie !

zacquisha.jpg
kolla på honom ! Så snygg !!!!!!!!!!!!!

plugg söndag

Som rubriken lyder så är det plugg söndag idag . Måste verkligen jobba med tekniken som ska in på onsdag ! Kommer nog inte bli så mycket bloggande idag eftersom att jag inte har något att skriva . Om jag hittar något roligt skvaller lägger jag in det ;)

PUSSHEJ //I


ljudet av ditt hjärta

Nu är den slut. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till . Den var så bra ! Den bästa av böckerna hitills . Måste gå tag på nästa bok och dte fort ! Och vad gör jag när den är slut ? Då tar mit liv slut , typ . Vill inte tänka på det . Jag vill ha en kille som Edward ! Jag är K Ä R . Jag vet inte ifall jag överdriver , men jag känbner mig deppig att dne här boken är slut . Nu ska jag gå och deppa...

pusshej //i


earth houer

Har ni släckt ner ? Det har inte vi :P Det är ju barn kalas här så dte gick inte . Vet inte riktigt vad jag ska skriva . Idag har absolut inget hänt . Har varit helt inne i "ljudet av ditt hjärta" .Gud vad bra ! Men snart har ag läst ut den :( Måste köpa fjärde boken !

pusshej //i

Veckans blogg avgjord !

Och vinnaren är.....

http://piffad.blogg.se/


Grattis !! Det är en av mina favoritbloggar , så läs den ni kommer inte att ångra er :)


Don´t let anybode tell you who you are

God Morgon Världen ! Vilken underbar dag . Säg vart går färden ? Vart åker vi idag ?

Haha nej jag bara skoja :P Kollade som sagt på lets dance igår . Hejade på Laila , men Magnus var också bra . Nog om det . Idag är det kalas för lillebrosan som gäller ;) Ska ägna dagen åt att blåsa massa ballonger :P Sen så kommer hela lägenheten vara full av jobbiga småbarn , jippie !

Sen så måste jag plugga teknik i helgen också.. Får se om jag hinner det idag , annars får jag plugga imorgon . Det är såhär roliga mina närmaste helger kommer att se ut . Plugg , plugg och återigen plugg !

pusshej //i


en bild på natta från igår ;)

Jag är trött på att vara såhär trött

Gissa vad jag gjorde nyss ? Jag sov ! Vilken fredagskväll ! Nu känner jag mig lite piggare . fick massage av min lillasyster ;) Hon är riktigt duktig på det . min lillebror försökte också hjälpa till men han bankade bara jättehårt på min rygg ! Men det är väll tanken som räknas , ellerhur ? Ikväll ska jag bara sitta hemma och titta på let´s dance , det är ju final ! Haha :P

pusshej //i


packetöppning

Nu är jag hos pappa . Dagen idag flät på ganska bra . Först var jag på matte hela förmiddan , men jobbade lite no där . Sen efter lunch var det gympa . Jobbigaste gympan vi har haft på hela nian tror jag . Vi hade fys och boxning . Men kul var det ;) Efter skolan åkte jag hem och min pappa kom och hämtade mig och min lillasyster . Nu har vi grattat min lillebror och han har öppnat presenterna han fick av oss . En av presenterna han fick av mig , en pruttkudde , älskade han haha :P Men när pappa skulle sätta sig på den gick den sönder så det var u lite synd... Nu ska jag fortsätta leka med min söta lillebror .

pusshej //i

alldeles för tidigt

Gick upp tidiager för att plugga till det eventuelle so provet idag . Det går sådär , är så himla trött hela tiden så jag kan inte koncentrera mig . På dagarna är jag inte så trött , men så fort jag kommer hem blir jag otroligt trött och orkar knappt stå upp . Och så trött som jag är på mornarna nu , så morgontrött har jag aldrig varit . Mamma tror att dte beror på att jag har för lite vitaminer i kroppen eller nått sånt . Så vi ska börja köpa in mer frukt :D Jag älskar frukt ! Faktiskt ;) Nu ska jag antingen fortsätta plugga eller gå och sova i en extra timme .

pusshej //i



idag fyller min (för det mesta) söta lillebror 5 år , så ett stor grattis till honom !


outfit tävling

Jag är med i en outfittävlin hos cecilia och en hos elin med denna outfit ;)  Hoppas att jag går vidare :DD

 

(klicka för större bild)

One Tree Hill 6x19 Promo


home again

Nu har jag varit hemma ett tag men inte orkat skriva . Orkar inte nu heller egentligen men tvingar mig själv . Var som sagt hos victoria där även vera och tigrarna var . Vi (eller mest de) pluggade . Jag hjälpte också till lite genom att ge nästan alla massage . När jag kom hem packade jag upp allt från falun (eftersom att jag inte har gjort det än) och så städade jag . Nu ska jag plugga SO eftresom att jag tror att jag ska göra provet imorgon . Skriver nog mer ikväll , om jag orkar .

pusshej //i


lets get crazy

Hej hopp ! Skönt att få sova ut idag . Idag skulle jag egentligen träffa amanda och några andra men eftersom att amanda har tagit massa blodprov imorse så mådde hon inte så bra så dte blev inget . Istället ska jag alldeles strax åka till victoria där vera och tigrarna är och vi ska plugga . Skriver mer när jag kommer hem .

pusshej //i

p.s GRATTIS TILL CISSI SOM BLIR 16 ÅR IDAG :D ! d.s


God Natt

Nu ska jag krypa ner i sängen med "I Ljudet Av Ditt Hjärta" . Skönt att vi är lediga imorgon så att jag kan sova ut är skit trött !

godnatt //i


You can be anything you wanna be

Nu har jag faktiskt pluggat ! Men tog en paus för kom på att jag fick ju låna tredje twilight boken av victoria idag ! Denna gången blev det på svenska . Jag älskar twilight ! Är så glad att filmen kom annars vet jag inte om jag hade upptäckt twilight .

Imorgon är vi lediga , gud vad skönt ! Kvällen kommer spenderas framför teven . Det är ju greys anatomy idag :DD Det är så himla bra ! Men måste blunda så fort de håller på med sprutor , dte är så jävla äckligt ! Usch , hatar sprutor .

Nu ska jag nof fortsätta plugga eller nått .
pusshej //i



Zac Efron i Paris

Min blivande man Zac Efron befinner sig nu i Paris för att lansera sin nya film "17 Again" (som förövrigt verkar ritkigt bra !). Som vanligt blir det kaos vart han än går . Här har ni några bilder från premiären av filmen i frankrike.




Älskad av unga franska tjejer!
Flickidol!

Zac Efron skapar hysteri i Paris!

gossip

 
Doug är fortfarande ovan vid alla fotografer.
Paris Hilton och Doug Reinhardt verkar verkligen ha ett bra förhållande . Nu har även Doug fått träffa pappa Hilton . Detta mitt på The Ivy . Är det dags för förlovning snart ? I hope so .

Snygg stinkbomb!
Även solen har sina fläckar . Det har nu kommit skvaller från filmtemaet att Robert Pattinson stinker svett ! Han duschar så sällan och det gör det otroligt svårt för de andra att jobba med honom . Det var ju inte en av hans bästa sidor kan man ju lugnt säga :P

jag är omöjlig

Jag har så mycket jävla plugg så att dte inte är sant , det är bara 6 och en halv skol veckor kvar tills allt ska vara klart och jag är långt ifrån klar ! Och sen är grundskolan slut , ska man skratta eller gråta ? Lite både och tror jag . I alla fall så fick amanda tiger mig att logga ut från msn för att plugga , men då går jag självklart in på facebook istället , utan att tänka på det ! Nu har jag loggat ut därifrån också... men nu sitter jag ju och bloggar istället för att plugga ! Det är något allvarligt fel på mig , men jag vet inte vad ! NU ska jag i alla fall plugga , sen har jag lite skvaller att komma med ;)

pusshej //i


amanda tigerrrr

br-leksaker

Så var man hemma igen .  Skolan flöt på . Hade engelska nationella , gick sådär . Bättre än läs och hörförståelen i alla fall . Efter skolan åt jag och Victoria pomes , men för att inte vara så jätteonyttig tog jag vatten istället för läsk . Sen så skulle jag ju träffa olivia men dte gick inte fr hon skulle på arbetsintervju (men träffade henne lite snabbt i alla fall) . Som tur var fick jag med mig victoria till stan . Köpte present till min lillebror som fyller fem år på fredag . Ikväll ska jag plugga antingen teknik eller SO , får se .

pusshej //i



onsdag

God Morgon ! Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag ska gå . Idag är det som sagt nationella prov i engelska så önska mig lycka till (eller wish me good luck kanske jag borde säga;)) . Efter ska jag träffa olivia och vi ska antingen till stan eller till skärholmen . Nu måste jag rusa .

pusshej //i

träning

Nu har jag varit hemma ett tag . Träningen gick väll bra , klarade styrkan ganska bra för att vara jag ;) Vi fick även veta vilken låt vi ska ha och den var hmm.... intresan . När jag kom hem var jag helt slut , gjorde fattiga riddare med banan och grädde , mums ! Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig , är sjuuukt trött ! Och imorgon är det nationella prov i engelska och förra engelska naionella gick ju superdåligt , så det kan bara gå bättre hehe ;) Sen ska jag träffa olivia :D Ska bli kul . Men skriver mer imorgon för nu känns sängen väldigt lockande .

pusshej //i


supersöta amanda


 


say goodnight to tree hill

Det hät avsnittet var rikitgt bra ! Och Jamie är ju bara så söt ! Sån son vill jag också ha . Synd med Lucas film bara... Och jag börjar gilla Sam mer och mer . Och det här med Dan visar ju att det finns ¨någon slags rättvisa i världen , fast jag åersonligen börjar tycka synd om honom (skäms över mig själv) . Vet inte vad jag mer ska skriva utan att avslöja för mycket . Orkar inte vänta en hel vecka på nästa avsnitt !

Nu är det dags för träning , skriver nog mer när jag kommer hem !

pusshej //i

utelåst..

Nu är jag äntligen inne efter att ha varit utelåst i nästan en timme.. :S Skoldagen var faktiskt inte ås jätte tråkig , skrattade åt typ allt :P Men det blev inte så himla mycket plugg som dte kanske borde ha blivit... När jag var utanför min lägenhet kom jag på att jag hade glömt nycklar , och mamma svarade inte i sin mobil och min lillasysters mobil är sönder . Men det löste sig genom att min underbara mormor fick komma med nycklarna ;) Så nu år jag äntlgen inne . Ska äta och byta om och sen är det träning . Har lite ont i nacken så jag hoppas verkligen att det går över ! Juste , mat var det !

pusshej //i


amanda sitter på mina axlar och jag sitter på victorias , lite tufft va ;)

sweet 16

Sitter och tittar på sweet 16 . Det här är mitt favoritavsnitt ! Jag skulle också ha haft moulan rouge tema ifall jag hade en så stor sweet 16 , eller så skulle jag ha något rosa tema :P Imorgon är dte skola igen , men på torsdag är vi lediga igen så det är skönt :D Imorgon är det också träning så som vanligt på tisdagar blir det inte så många inlägg , kanske något mellan skolan och tränningen om jag hinner .

Nu är pausen slut.
pusshej //i

Nej ! :(

Zac Efron i blåsväder!

Som alla Zac Efron fans vet så ska han ha varit med i nyinspelningen av musikalen "footlose" . Men han har dragit sig ur i sista stund eftersom att han inte vill göra fler musikaler .  Lite synd eftersom att jag hade sett framemot att se honom i footlose , men han är i alla fall med i 17 again och i the pirathes of the carribiean .

Kladdkaka

Hade lite tårkigt så betsämde mig för att baka kladdkaka till mig , min mamma och min lillasyster . Det blev bara halvsats tyvär menmen . Så när de kommer hem kommer de få en glad överaskning ! Nu ska jag gå och slicka ur skålen.

pusshej //i


favoritscen

Här har ni en av mina favoritscener i one tree hill

falun

Nu har jag ork och tid att lägga upp lite bilder från falun , enyoj !



 

                     

det här är långt ifrån alla , men nu orkar jag inte lägga upp fler så ni får klara er ;)

pusshej //i

studied.

Idag är alla som var i falun förra veckan lediga , superskönt ! Började kolla igenom alla mina gamla skivor , hittade skivorna från fame factory kollot , första gången jag var där . Då var jag 10 år haha det är nog bland det roligaste jag har lyssnat på . Sen hittade jag min atomic kitten skiva , var ett stort fan av de i trean . Lägger in en av mina favoritlåtar av de ;)

Nu ska jag nog börja plugga , sitter här med en skål fruktsallad som ger mig energi ;)
pusshej //i


Audrina i ny hårfärg

Audrina Patridge frpn the hills (som även ska få sin egna tv-serie) färgade håret här om dagen och här nedanför ser ni resultatet . Jag tycker det är snyggare nu , det ser fräschare och sommrigare ut ! Vad tycker ni ?

Audrina Patridge supersnygg i sin nya hårfärg!

i have a dream

Kvällen har gått åt att äta massa fruktsallad , kollat på wipeout och bara tagit det lugnt . Imorgon är jag ledig , skönt :D Men måste ändå plugga :( Det är så himla mycet plugg i skolan nu och nästan allt ska vara klart innan lovet ! Men nu ska jag fortsätta titta på sanningens ögonblick .

pusshej //i


A & V på maxi i falun . De hade så himla mycket gott godis där !

veckans blogg !

Tänkte börja med veckans blogg ! Vet inte ifall jag kommer orka varje vecka , men vi får se :) Här har ni de två nominerade för vecka 13 :

http://piffad.blogg.se/




http://pinklife.blogg.se


Det är bara att rösta på den du tycker är bäst :) En röst per person . Lycka till !

One Tree Hill 6x18 Promo

Imorgon kommer nya one tree hill avsnittet , det verkar riktigt bra ! Känns som om mycket kommer att hända... vi får se imorgon .

ute bilder





här har ni tre av alla bilder från idag , har inte hunnit gå igenom fler än . Den första är på mig , de andra två är på min lillasyster . Kolla vad fint väder det var imorse , visst solen var borta men det var ändå ganska skönt i liften . Och nu vräker det ner snö !

pusshej //i

tänk att jag har varit så liten ;)

Vi (jag och min lillasyster) hittade massa gamla bilder från när vi var små på mormors data . Lägger in några här :)


mamma , jag , min lillasyster och pappa


jag har klätt ut mig till prinsessa . Inte så jätte bra kvalité på bilden , min klänning var rosa haha älskade rosa redan då ;)


jag igen ;)


lillasyster och jag och mamma i bakgrunden ;)


försökte ladda upp en till bild på mig och min kusin men det gick inte :(

Vårväder

Kom precis in . Var ute lite i skogen med min lillasyster , jätteskönt väder . Vi tog lite bilder också , men har inte med mig kabeln till mormor så ni får se några av bilderna när jag kommer hem . När vi kom in gjorde vi varm choklad och åt citronkaka , mums . Har hört att det ska börja snöa idag , om det gör det vet jag inte vad jag gör ! I Falun var det skönt med snö , det var inte så kallt bara skönt . Men här i stockholm är det aldrig fint med snö , bara grått .

pusshej //i


Grattis till Reese Witherspoon

Reese Witherspoon bilder och skvaller | Allt om Reese Witherspoon!
Idag fyller söta Reese Witherspoon 33 år . Grattis till henne !

Massa fint !

Pretty In Pink

Söndag , söndag , söndag

Klockan är bara 9.45 och jag är redan vaken och utvilad :) Känns skönt eftersom att jag var så trött igår ! Idag ska jag fortsätta vara hos mormor och morfar tills mamma hämtar mig . Går nog ut lite eftersom att det är så himla härligt väder . Vaknade till fågelkvitter och solljus , fast nu är det inte lika soligt . Men jag tror faktiskt att våren är här för att stanna (peppar , peppar , ta i trä) . Nu ska jag nog klä på mig .

pusshej //i


påväg hem från falum :)

Hope And Glory

Den här är nästan bättre än orginalet !

Äta , kissa , sova

Det har min dag gått åt . Har även lyssnat på massa musik . Mest på jimmy janssons flickan från dey blå  . Hade en period i typ fyran när jag var jätte kär i honom ! Hittade hans skiva idag och börjde lyssna på den och flickan fårn det blå är ju riktigt bra ! Och har så många minnen till den låten . "En liten ung brunett" , det är jag det ;) Är i alla fall hos mormor . Har inte kunnat sy eftersom att mormor inte har en tvillingnål , vilket jag behöver . Ikväll ska jag nog titta på robinsson , tror jag i alla fall . Skriver mer senare ;)

pusshej //i


PCD if i was a man

Den här låten är så bra ! Älskar den . Lite roligt är att den heter If I Was A Man , texten handlar ungeför om samma sak som beyonces if i was a boy . Och både pussycat dolls och beyonce har en ny låt som heter halo haha . Undra vem som var först ;)


One Tree Hill 6x17 You and Me and the Bottle Makes Three Tonight

Såg som sagt det nyaste avsnittet av one tree hill igår . Det var riktigt bra ! Fast lite förvirrande , men ändå bra . Satt med gråten i halsen vid flera tillfällen ! Och dte hände en grej som jag verkligen inte hade trott ! Ser fram emot nösta avsnitt som kommer på måndag :) Vi fick se Peyton och Lucas på ett sätt som vi aldrig har sett de förut . Ett riktigt bra avsnitt enligt mig !

God Morgon !

Nu har jag vaknat . Gick och la mig ganska tidigt igår , var så jävla trött ! Idag ska jag till mormor och morfar , har inte träffat de på evigheter så det kanske är dags nu :) Tar med mig mina ej klara shorts så att jag kan sy klart de där så att jag slipper göra det i skolan . Nu ska jag gå och äta frukost , magen skriker efter mat !

pusshej //i


jag i min säng i falun ;)

Tv - kväll

Ikväll blir det bara att ta dte lugnt . Kom på att nya one tree hill avsnittet kom ut i måndags så det ska jag nu kolla på och sen måste jag se onsdagens greys anatomy avsnitt eftersom att jag har härt att det var så bra ! Har varit nere och köpt lasange som nu står i ugnen . Jag skulle inte orkat göra något annat , egentligen har jag kunnat väljka mellan massa olika alternativ idag på vad jag kan göra men jag orkar verkligen INTE :P

pusshej //i

ronja och alexandra på bussen till falun

videos från falun

Här har ni tre av alla roliga videoklipp från falun ;)

den här filmen gör mig så himla glad , rader är årets falun låt ;) Amanda dansar runt medans jag och victoria sitter i min säng och pratar om näsor :P

Den här videon är på becca och vera som sjunger så fint medans becca plattar veras hår ;)

Den här videon är från idag på bussen hem . Victoria drar i mina ben aa ni får se vad som händer :P


home sweet home

Nu är jag hemma , känns både skönt men lite konstigt att jag aldrig kommer åka till falun något mer ! Tänkte berätta lite om vad som har hänt ;)

Måndag: Efter att jag hade skrivit i måndags så såg vi att de visade dirt dancing på den stora skärmen ! Självklart tittade jag , amanda och victoria på den ! Filmen är så himla bra ! Det hände nog inte så mycket mer den kvällen vad jag minns.. vi var rikitgt trötta så vi spmnade ganska snabbt .

Tisdag: I tisdags var det dags för syslöjden ! Hade egetnligen tänkt mig att sy en klänning men jag ångrade mig och bestämde mig för att sy ett par rosa mjukisshorts . På eftermiddan gick vi till MAXI för att köpa godis , chips och cola (tjockisar!) . Det var jätte härligt väder och solen lös jätte fint ! Vi åt även middag på donken i falun , den var jättefräsch faktiskt ! På vägen tillbaks i alla fall så hade det mörknat och det var jätte halt . Och vera halkade och jag vet inte riktigt vad som hände men hon kunde inte ställa sig upp så jonas fick komma och hämta oss med bil :P Juste , jag amanda och victoria dushcade och det var heöt blöt på golvet så det gick att glida på det , det var jätte kul hihi tills jag fick massa shampo i ögat :S

Onsdag: I onsdags hade jag syslöjd på dan . Det gick inte lika bra som i tisdags och jag hann inte klart med mina shorts.. Men ska till mormor i helgen och sy klart dem . Senare på kvällen så visade de en skräckfilm , "texas chainsaw massacre" hette den och den var riktigt äcklig ! Den äckligaste film jag någonsin hade sett , tro mig ! När den var slut så ville vi tänka på något annat så jag och några andra bakade massa gott ! Amerikanska pannkankor med blåbär i , kladdkaka , vanliga pannkakor och någon jätte god afrikansk kaka ! Allt var jätte gott !

Torsdag: I torsdags hade jag först en idrottsuppgift på förmiddan . Den gick jätte fort att göra klart och sen fick vi ledigt i typ tre timmar. Jag och victoria hade fått filme vi såg i onsdags att fastna i vårs hjärnor så vi började leta massa fakta om seriemördare , folk kan verkligen vara helt knäppa ! Sen på eftermiddan hade vi bild . Det började bra men sen råkade jag förstöra hle bilden så den blev jätte ful :S När jag var klar fick jag sluta så jag hängde lite med vera , amanda t och becca . Haha vi spelade neger och president :P I torsdags gick vi även till maxi igen och köpte godis till bussresan .Lite senare spelae vi även biljard ;) På kvällen blev det typ kaos . Det var några som sprang runt och bankade på allas dörrar . Lärarna blev skit sura , vet inte riktigt vad som hände.. Hade jätte svårt att somna och när jag nästan hade somnat kommer vera och knackar på vårt rum och hon hade jätte ont i knät så jag följde med henne ner till lärarna , men jag blev uppskickat på rummet på en gång... Till sist somnade jag i alla fall .

Fredag: Sista dagen . Idag hade jag hemkunskap . Var tillsammans med amanda . Det började bra men till lsutet blev det väldigt stressat . Vi blev klara exakt dne minuten man skulle vara klar . Sen så var det bara att hämta väskorna och gå på bussen . Bussresan gick bra , sov i typ en halvtimme på bussen . Sen fick jag vänta i typ en halvtimme innan mamma kom . Nu har jag varit hemma ett tag och håller på och kollar igenom alla bilder och videos från falun , 404 allt som allt .

Har mycket mer att berätta men det här inlägget är redan tillräckligt långt . Bilderna från falun kommer upp lite då och då .
pusshej //i


en av favoritbilderna från falun ;)

I falun

Nu sitter jag här i data rummet i falun . Har fröskt skriva några gånger från nattas laptop men det har alltid kommit något i vägen . Bussresan gick bra . Jag , amanda och victoria hittade en hemlig lucka som jag gick in i :P Och sen så satt jag på victorias axlar samtdigt som amanda satt på mina , lite tufft ;) .  Idag har jag bara haft NO labb, den gick bra . Imorgon har jag slöjd hela dagen . Ikväll har vi bara tagit det lugnt här hemma , men imorgon kommer vi nog börja med våra äventyr.. Nu ska jag gå och äta kvällsmat.

pusshej //i

Nästa falun !

Har en jobbig känsla av att jag har glömt packa ner något väldigt viktigt och jag kan inte komma på vad ! Har fortfarande inte kollat vad jag har för mått men det gör jag snart . Och så måste jag fixa det där med mjukisbyxorna ! Imorgon går bussen klockan åtta så måste gå upp lite tidigare än vanligt . Kommer nog inte bli så jätte mycket bloggande från falun , kanske några mobilblogginlägg , men ska ta massa bilder som ni får se när jag kommer hem på fredag :D Sluta inte läsa bloggen bara ;) Nu börjar wipeout så måste sluta blogga .

pusshej , vi ses på fredag igen (om det inte blir något inlägg imorgon bitti)//i

update: jag kom på vad jag hade glömt , påslakan , örngott och lakan ! Haha vilken tur att jag kom på det !


Packat å klart

Nu har jag nästan packat klart , så det känns skönt . Det var faktiskt inte så jobbigt idag . Har packat samtidigt som MTV och americans best dance crew har varit på i bakgrunden , gud vad bra det är ! Vill också kunna dansa så ! Eller vara riktigt , riktigt bra på nått . Fast de har ju övat och det ska jag också göra ! Nu ska jag gå ner till konsum innan de stänger och köpa lite gott till bussen . Skriver mer i kväll .

pusshej //i


Rent hus

Så , nu har jag städat klart . Det enda jag har kvar nu är att packa , sy ihop mina mjukisbyxor (stör mig på att de inte sitter tajt längst ner , om ni förstår vad jag menar ?) och kolla mina mått . Jag tror nog att jag hinner allt i alla fall . Vill helst vara klar till 20.00 då wipeout börjar , det var ju så kul sist så kan inte missa det !

pusshej //i


bjuder på en bild från falun förra året ;)

Blicken fastnar på en kille , säger grr

Nu är jag tillbaks . Åt en jätte god brunch och sen köpte jag skor . Inte så snygga men användbara , för en gåns skull . Sen köpte vi tandkräm och sånt som jag behöver till falun om jag inte har glömt nått , vilket jag säkert har.. Nu ska jag i alla fall börja städa . Hoppas på att bli klar till sex så att jag kan börja packa då , det är min plan det .


pusshej //i


Ändrade planer .

Nu blir det ännu stressigare , vi ska åka och öta brunch någostans och sen ska vi leta efter skor åt mig . Kom på att jag har massa andra saker jag måste handla in innan falun också , shampo och sånt  . Nu blev jag jätte stressad ! Aja skriver mer sen .

pusshej //i

Följ min blogg med bloglovin !

Följ min blogg med bloglovin

Eva Longoria

Har inte börjat med något  än , men snart så ! Tänkte bara säga att min favorit i DHW fyller år idag , Eva Longoria . Grattis på 34års dagen :)

Klassiska Christian Louboutins!

hur ska jag hinna ?

Vaknade för några minuter sen . Har massa saker jag måste göra idag , och inget är särksilt kul . Som vanligt sparar jag allt det tråkiga till sist ! Aja idag måse jag i alla fall städa , packa , mäta min mått (till syslöjden i falun), hitta några bra skor att ha till falun och så var det mer men kommer inte på vad det ät just nu . Aja lika bra att jag sätter igång på en gång !

pusshej //i


Måns <333


Don´t stop !


Hope and Glory

Nu kom jag precis hem . Melodifestivalen var skit bra i år och jätte spännande ! Alcazar var bäst , och måns var lika snygg som vanligt ;) Hon som vann var inte min personliga favorit men jag tror det kan gå bra för henne i europa . Alcazars låt var en så himla bra disco låt ! Får bara lust att dansa när jag hör den ;) Den spelades på högsta volym i bilen påväg hem hihi ;) Hejade även på agnes och emd .

Älskar alcazars mikorfoner , om jag skulle ha varit med i melodifestivalen skulle jag också ha haft rosa mikorfoner , hihi

Livet är en schlager

Såhär ser jag ut ikväll . (haha började skratta när jag kom på att jag liknade de i alcazar lite eftersom att madde , amanda och victoria sa för några dagar sen att jag skulle passa in i alcazar haha :P) .




p.s glöm inte att rösta på alcazar , emd , måns eller agnes ikväll !)

Från topp till tå

Har börjat fixa mig lite smått . Ikväll blir det en riktig schlageroutfit ! Jag älskar att verkligen klä upp mig ! Typ hålla på i timmar och fixa allt från topp till tå ! Skulle verkligen trivas som kändis som går på massa premiärer hela tiden . Har gjort en spellista med en blandning av några av de bästa låtarna från finalen ikväll (emd , alcazar , agnes, måns) med några riktigt bra party låtar (hot n cold, eh eh (nothing else i can say) , if u seek amy m.m) som kommer spelas på högsta volym medans jag fixar mig . Kan det bli bättre ?! Tror inte det !

pusshej //i



jag just nu ;)

foton

En bild på dig .


En bild på en fin vän


En bild på en klasskamrat


En sommar bild.


En vinter bild.


En bild från gammla tider.


En överaskning.


En fjortis bild på dig.


En bild från en fest.


En bild du tycker om.


Saturday night live

Nu är jag hemma igen . Vi planerade lite på vad vi ska göra i italien :D Längtar sjukt mycket ! Vad har jag för planer idag ? Nu ska jag ta det lite lugtn , kanske äta nått . Sen om typ två timmar ska jag börja fixa mig eftersom ikväll är det schlager kväll som gäller :D Älskar schlagerkvällar ! Ska bli så kul ! Jag lovar , om ni inte har varit med om en schlagerkväll med mig och mamma har ni inte varit med om en rikitg schlagerkväll än . Jag hejar på alcazar , måns , emd och agnes . Vilka hejar ni på ?

pusshej
//i


Förmiddagens outfit

Såhär såg jag ut nu under förmiddan

God Morgon !

Nu har jag ätit en lång frukost och tvättat mig och ska nu klä på mig . Sen ska jag iväg till södertälje där jag konfirmerar mig . Skriver mer om dagens planer när jag kommer hem .

Juste besäkarna har sjunkit drastiskt ! Vart tar ni vägen ? Om det är något jag kan förbättra så är det bara att säga till :D

pusshej //i

Videopremiär igår !

Britney Spears låt if you seek amy (som är riktigt bra btw) hade videopremär igår . Vad tycker ni om den ?

fredag the 13th

Så nu kommer två bilder från kvällen ;) Hade riktigt kul med erika och cornelia ! Tack för en jättebra fredags kväll !


 

på andra bilden skrattar de så mycket för att de såg ett kort på mig från halloween när jag gick typ i ettan :P

Två olika frisyrer

Här har ni två olika frisyrer som cornelia gjorde på mig ;)

 

vilken var snyggast ? ;P

Wannabe Bree

Nu sitter jag här som glamorös bloggerska och blir tillfixad i håret samtidigt som jag bloggar . Cornelia och Erika ska göra en "deperatehousewifes Bree"- frisyr.  Vi tittade inte på filmen , det blev lets dance istället och hade det allmänt trevligt :p Kul att träffa dem igen , med de är det alltid lika kul ;) Haha cornelia är kär i min laptop , och erika också lite , fick nästan inte tillbaks den :P

pusshej //i


bilder kommer sen


from the hills to the city

Sitter och tittar på "from the hills to the city" med Whitney , hennes nya program the city börjar ju på lördag så nu visar de saker om hennes liv under the hills typ . Ser framemot the city , men kommer inte kunna se första avsnittet imorgon tyvär . Får vällt titta på internet sen :)


F R E D A G

Idag är det som rubriken säger fredag ! Äntligen . Skolan gick ganska snabbt , hade bara engelska nationella , guck skit dåligt ! Vi pratar inte mer om det nu..  Ska som sagt träffa cornelia och vi ska titta på film . Ska bli kul :) Imorgon ska jag upp tidigt och åka på konfragrejs , orkar verkligen inte men det är bara två eller tre gånger kvar sen konfirmeras vi och sen bär det av till italien :DD . Aja , nu ska jag vönta på att cornelia lir klar med sin design på bloggen och sen kan pallra sig hit hehe ;)

pusshej //i


jag och amanda i skolan idag , jag brottade ner henne och satte mig på henne (a)
ja , vi är inte normala

God Natt

Har ägnat kvällen åt att chatta med massa människor och leka psykolog , tror faktiskt att det är mitt kall hehe ;) Nu ska jag snart gå och lägga mig . Men skriver kanske något innan jag går till skolan imorgon , om jag hinner . Juste imorgon är det nationella prov i engelska , wish me good luck ;)

Avslutar dagen med en gammal bild på mig och amanda som surfingbrudar på annorlundadagen i sjuan ;)


haha kommer ihåg den dagen
jag och amanda hade gjort våra surfinbrädor själva
och shoppat massa kläder fårn h&ms surfing kollektion ;)
och stått hela morgon för att blöta vårt hår
men det var så varmt så det torkade på en gång :P
älskar dig amanda
du betyder <3

Livet Leker !

Är så himla glad just nu ! Vet inte varför , allt bara flyter på ! Imorgon är det fredag , ska träffa cornelia som jag inte har träffat på typ.. 500 år ? Ska bli kul :) Juste , har glömt säga att jag inte åker till pappa i helgen . Ska ju till falun på måndag så då skulle jag ha varit tvungen att packa idag om jag skulle till pappa och det orkar jag inte ! Så jag är hos mamma denna helg och sen nästa helg också och sen är jag tre helger hos min pappa . Nu ska jag fortsätta att vara så här överdrivet glad och lycklig ! :D


älskaar dig amanda <33

tävling

Är med i  Suzilicious superfina och bra blogg där man kan vinna den här superfina tröjan !



Såhär ser jag ut idag:

  

p.s ronja hälsar till alla läsare ;)


text

vilken färg ska jag ha på den här texten ?

rosa:



svart:

Cherry cherry boom boom

Så var ännu en dag förbi . På förmiddan hände inget speciellt . Sen vid lunch kom de nya falun listorna upp, listorna vi alla hade väntat på . Så nu ska jag sova med amanda och victoria , det blir nog bra :) Förutom att vi inte känner någon  korridoren , alla vi känner bor på våningen över oss ! Menmen , om man har en positiv inställning blir allt bra :) Sen så fick jag ett lite roligt telefonsamtal , så den 15e april ska jag och amanda ta massa bilder i the studio , så kul ! Har alltid drömt om att bli helt tillfixad och sen få ta massa modellbilder ! Efter skolan stannade jag och amanda kvar ett tag och hade det lite kul i arenan :P Och när jag kom hem så var min lillasyeter och hennes kompisar här och gjorde amerikanska pannkakor , så jag lyckades få en :) mums . Men nu ska jag nog plugga .

pusshej //i

(amandas superfina poser ;))

   


greys

Sitter och tittar på greys anatomy med min madre . Vi är båda helt inne i programmet och sitter varje onsdagskväll tillsammans och tittar . Det här blir nog sista inlägget för idag så jag passar på att säga god natt !


små komplimanger piggar upp

Fick precis ett sms av amanda wallander där hon skrev "måste bara säga att du var jättefin i håret idag" . Sånt gör en så himla glad ! Särskilt eftersom att jag vet att amanda skulle inte säga att jag var fin i håret om jag inte var det . En sak som är lite läskig är att jag har känt mig jötte ful i håret idag , nästan som om amanda kände det på sig hihi ;) . Aja tänkte bara säga att alla borde få en komplimang om dagen , det höjer verkligen självförtroendet !


amanda sötnöt <3

Stackars Britney bortgjord på scen

Stackars Britney Spears gjorde bort sig på scen när hon trodde att hennes mikrofon var avstängd . Kolla på klippet så förstår ni och lyssna noga .


You change your mind like a girl changes clothes

Hej hopp ! Kom precis hem . I skolan hade jag bara svenska kompass där vi skulle berätta en historia och sen skulle de andra gissa om den var sann eller falsk , ganska kul fakitskt . Efter skolan fick vi veta vilka vi skulle sova med i falun men det blev massa strul så jag vet inte hur det blir nu . Trot att jag , amanda och victoria får sova ensamma i ett rum , tänkte först att det kan bli tråkigt att bara sova tre men sen tänkte jag att det kan nog bli ganska kul . Efter skolan åkte jag , amanda , victoria och madde till stan . Jag köpte inget men amanda köpte massor ! Blandannat en sån väska som jag har fast i brunt (min är i rosa). Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på . Skriver mer sen .

pusshej //i


falun förra året :)

Tvättdag

Nu är jag klar men måste inte gå förrän om tio minuter . Mamma skulle egentligen tvätta igår så jag la ner typ alla kläder i tvätten , men mamma hade möte så hon hann inte tvätta igår så hon ska tvätta idag så jag hade typ inga kläder att ha på mig idag eftersom att alla låg i tvätten :S Så idag känner jag mig jätte ful , tur att vi slutar vid tolv !

pusshej //i


kan inte sova

Har legat vaken i sängen i en evighet men inte kunnat somna om så jag bestämmde mig för att gå upp och titta på vänner så nu gör jag det :) Är lite hungrig så ska nog snart gå och göra en riktigt god frukost . Det är bra när man går upp tidigt för då har man tid att göra i ordning en rikitgt god frukost . Idag är det som sagt halvdag , sköönt ! Men nu ska jag fortsätta titta.

pusshej //i




HAPPY!!

Kom precis på att vi har halvdag imorgon och dte gjorde mig på 1000 gånger bättre humör ! Tänk vilka som saker som gör att man blir riktigt glad :D

kommer inte på någon rubrik just nu

Så var jag hemma igen . Gick ganska bra på träningen , klarade hela plankan så det var ju ett stort plus i kanten :D Har inte så mycket att skriva , vet inte egentligen inte varför jag skirver det här inlägget . Bjuder på en sommarbild för att gottgöra för det här tråkiga inlägget med en tråkig rubrik...

pusshej //i


jag , pappa och lillebror i kroatien :)

Träningsdax

Nu ska jag snart ta och åka till tränningen . Men hade lite tårkigt så tänkte slänga in en träningsoutfit ;)



och såhär ser dte utanför mitt fönster just nu , vi är ju snart i mitten av mars och det är helt vitt !

Emily Osment

Idag fyller inte bara min morfar år , utan även skådespelrskan Emily Osment , ni vet hon som spelar Mileys bästa kompis Lily i Hannah Montana . Något ni kanske inte visste om henne är att hon även har varit med i de två sista spy kids filmerna där hon spelade Gerti Giggles . Idag fyller hon i alla fall 17 år , så ett stort grattis till henne !


Emily Osment och Miley Cyrus


Emily Osment i spy kids...


.. och här i Hannah Montana

pluggiiiis

Sitter här och pluggar . Har gjort klart uppgiften om båtsäkrehet typ, förutom en fråga som jag inte hittar svaret på.. Har ätit och duschat . Ska snart börja fixa mig inför tränningen . Juste vad är det för fel på det svenska vädret egentligen ? Det höll ju på att bli vår ju ! Och nu är det värsta snöstormen !! Kommer det bli som förra året att vi får en grön jul och en vit påsk ? Hoppas verkligen inte det ...

skriver mer när jag kommer hem .
pusshej //i



jag och lillasyster i danmark o somras

Grattis !

Idag fyller min kära morfar år , så grattis till honom !

fältet måste fyllas i

Nu har jag börjat plugga lite . Hjälpte även amanda med hennes design (kolla hennes blogg här http://amandawallander.blogg.se) . Och så har jag gjort en skiss på klänningen som jag ska sy i falun . Shit tänk att vi åker nästa vecka ! Sista gången , lite sorligt . Kommer ihåg första gången vi åkte i sexan haha . Fast då åkte vi till gamleby :P

Gamleby i sexan:


Falun i sjuan:


Falun i åttan:


haha vad alla har förändrats :P
aja nu ska jag fortsätta plugga
pusshej //i

hemstudiedag

God morgon ! Vaknade precis . Ska inte börja plugga riktigt än , men snart . I fredags gick ju alla nio till båtmässan , alla utom vår klass som fick göra det här provet till skolverket . Men nu ska vi också svara på frågor från båtmässan , hur tänker de ?! Vi var ju inte där ! Aja , det är väll bara att bita ihop och göra det...

skriver mer sen
pusshej //i



kolla vilken fin ballong jag hittade på NK i helgen :D

god natt

Nu börjar jag bli trött så ska nog gå och lägga mig . Gud vad skönt att jag får sova ut imorgon ! Aja , sov gott !

pusshej //i

dvd kväll

Nu har jag kommit på vad jag ska ägan kvällen till , har ju fått låna säsong åtta av vänner av marie och jag har bara tittat på typ en fjärderdel då det är mycket kvar . Så nu ska jag byta om till mjukiskläder och sen sätta på min dvd . Kanske gör en kopp te också mysiigt ;) .

pusshej //i


jag och elin i helgen :) söötnos

törnrosa

Gissa vad ? Jag somnade i alla fall :S Så nu har jag sovit i tre och !/2 timme. Och nu är jag inte lika trött längre så jag vet inte riktigt när jag kommer gå att lägga mig . Hade ju tänkt lägga mig tidigt , men verkar inte bli så . Har ingen aning om vad som händer ikväll , finns det något på tv ? Och borde kanske äta nått ? Just nu är jag helt borta så jag skirver kanske mer sen .

pusshej //i

the climb

Den här låten har gått på repeat hos mig i en vecka nu . Så bra !Texten , musiken ja allt . Och Miley har nog aldrig sjungit så bra som i den här låten . Kan inte tröttna på den !


I can almost see it
That dream I'm dreaming but
There's a voice inside my head sayin,
You'll never reach it,
Every step I'm taking,
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking but I
Got to keep trying
Got to keep my head held high

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna want to make it move
Always going to be an up-hill battle,
Sometimes I'm gonna have to lose,
Ain't about how fast I get there,
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

The struggles I'm facing,
The chances I'm taking
Sometimes they knock me down but
No I'm not breaking
I may not know it
But these are the moments that
I'm going to remember most yeah
Just got to keep going
And I,
I got to be strong
Just keep pushing on,

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna want to make it move
Always going to be an up-hill battle,
Sometimes I'm gonna have to lose,
Ain't about how fast I get there,
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna want to make it move
Always going to be an uphill battle,
Sometimes I'm going to have to lose,
Ain't about how fast I get there,
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

Keep on moving
Keep climbing
Keep the faith baby
It's all about
It's all about
The climb
Keep the faith
Keep your faith

Just keep pushing on

Så var jag tillbaks efter en otroligt jobbig dag . Har varit jätte trött hela dan ! Hade enegslka muntligt nationellt prov . Gick sådär , kom inte på så mycket att säga det stod helt still ! Menmen , gjort är gjort . Sen så har jag jobbat mer engelska och så hade jag spanska . Mer än så hände inte . Har varit otroligt trött hela dan , har jag sagt det ? Och när jag blir trött blir jag irriterande . Tänkte sova när jag kom hem men då kom jag på att jag inte kommer kunna sova inatt , så jag få väll hålla mig vaken några timmar till . Imorgon har vi i alla fall hemstudiedag , jätte skönt för då kommer jag kunna sova ut :D Men nu ska jag titta på gossip girl . Gud vad bra det är ! Tittade inte på det på ett tag men nu har jag börjat titta på det igen och det är ju super!

pusshej //i


090309

God Morgon ! Fast inte så god för mig , är sjukt trött . Vet inte hur jag kommer orka . Idag har jag i alla fall engelska muntligt nationellt prov och so prov , super ! Eller inte . Men nu ska jag klä på mig , har ingen aning vad jag ska ha på mig ... Så borde nog börja titta i garderoben nu .

pusshej //i


Miles to go

Visst var Miley söt?!
I helgen lanserade Miley Cyrus sin självbiografi "Miles To Go" . Där skriver hon bland annat om att hon var mobbad i skolan. Jag vill verklegen ha dne här boken ! Alla andra självbigrafier är typ skrivna av vuxna, men den här är skriven av en tjej som bara är ett år äldre än mig ! Tror verkligen att dne kommer vara bra . Någons om vet ifall den kommer komma ut i sverIge ?

p.s Miley kan verklgen le med öppen mun ! Kolla hur sät hon är på den här bilden . 

all night long

Klockan är nu 03.08 och jag är vaken . Ni kanske undrar varför ? Saken är den att jag aldrig gick och la mig . Har suttit uppe hela natten och pluggat . Och jag har inte en tanke på att gå och lägga mig än... Jag undrar verkligen hur jag kommer klara av morgondagen :S Aja nu ska jag fortsätta plugga .

pusshej //i

såhär såg jag ut idag .



har tittat på GG och nu blir det wipeout :)

bilder från helgen


vilken dag !

Sju timmar senare är jag hemma igen . Först var vi i stan och kollade i lite affärer och åt på mcdonalds . Sen bar det av till västberga där vi skulle åka go cart . Först fick vi vänta i två timmar , men det gjorde inget fär jag och elin tittade på life of ryan och alex och hampus körde bilspel :P Och sen åkte vi , det var första gången för mig så jag kom självklart sist och alla körde förbi mig hela tiden men det var ändå skit kul :D haha . Juste ,  dte fanns en rosa hjälm och självklart fick jag den;D Nu sitter jag och tittar halvt på one tree hill , har sett avsnittet förut , och äter godis . Ska egentligen inte äta så mycket onyttigt på helgerna , måste sluta med det ! Bilder från helgen kommer snart :)

pusshej //i


sommartider

Jag och elin kollade bara på friday the 13th igår , jätte bra var den . En klassiker , som elin sa under hela tiden . När vi skulle gå och lägga oss så fick elin ett sms på högsta signalen så jag vaknade igen och sen när jag nästan somnar om så tänder hon lapan och ba "öppna ögonen , det är en katt i rummet!" . Om jag inte hade varit så jävla trött hade jag kunnat döda henne på en gång ...

Nu lyssnar vi på sommartider på högsta volym haha :D Vi ska snart åka till stan och möta upp två av elins killkompisar , men innan ska vi förbi mig så att jag kan lämna alla mina grejer . Sen ska vi åka go cart , gratis :D. Haha en av mina barndomskompisar , sebbe heter han , jobbar där så han sa att vi kunde få gratis (A) . Juste , vi ska äta hinna brunch på donken också . Så ser min söndag ut :)

pusshej //i

melodifestivalen

Nu sitter jag här och kollar på melodifestivalen med elins mamma och äter ben & jerrys , elin tycker vi är skit töntiga hehe ;P Innan var vi med hannah , som vi inte har träffat å två år så det var kul ! Vi pratade gammla minnen och sånt . Juste , är skit arg över att carolin af ugglas gick vidare ! Hon är ju skit dålig ! USCH USCH USCH !!!! Skämms nästan över sverige .

Back to the melodifestival nu

pusshej //i


at elins place

Hej , nu sitter jag hos elin .Vi har ätit mikrolasange (som vi alltid gör) och köpt hodis och ben&jerrys . Vi har laddat upp inför natten då vi ska ha filmmarathon . Filmer vi kommer se blir twilight , crep , friday the 13th , wild child och så försöker jag övertala elin att se high school musical 3 men det går inte så bra :( Fast först ska vi träffa hannah walsh som vi inte har träffat på typ 500 år . På lågstadiet var vi tre som bästisar så det ska bli kul ;)
pusshej //i

På språng

Så , nu börjar dte hända lite grejer . Ska packa ner mina grejer och sen gå till elin där jag kommer att spendera natten . Skriver mer imorgon .

pusshej //i


jag och elin i somras

fortfarande seg

Haha , blev precis klar :P Elin åkte till stan utan mig för hon orkade inte vänta på mig ;)Väntar på att hon ska komma hem så att jag kan gå till henne . Skriver mer innan jag går .

pusshej //i

sega jag

Har fortfarande inte kommit upp ur sängen . Borde egentligen ha duscht men känner ingen ork . Men nu måste jag gå upp ! Får tvinga mig själv . Men jag orkar inte... men jag måste ! Tråkigt inlägg förlåt :P

pusshej //i

amanda , victoria , vera , angelica , jag och natta förra våren , ge mig värme nu !

det här med rubriker...

God morgon ! Haha drömmde en jätte konstig dröm :P I alla fall så känner jag mig riktigt utvilad fast klockan bara är halv 11 . Igår kväll tittade jag på vänner season 8 . Haha de är så hima kul ! Har älskat det sen jag började titta på engelska serier ´, vänner och beverly hills var det första jag tittade på . Nu sitter jag här och titta på vänner igen , sen ska jag duscha och sen träffa elin . Jag tror att vi kommer åka till stan . Återkommer senare .

pusshej //i


the hills


Gud vad jag älskar the hills ! Det är så bra ! Och säsong fem verkar vara jätte bra , någon som vet när den börjar ? Lägger in en trailer i alla fall :) Det verkar som om Heide och Lauren äntligen kommer att bli sams ! *håller tummarna*


the lost scenes

Nu sitter jag här helt ensam igen , eller inte helt ensam . Pratar videosamtal på msn med elin ;) Ett stort tack till tekniken . Victoria gick just . Vi lagade och åt mat , tittade lite på yesman och halvt på lets dance . Och så skrattade vi åt typ allt haha :P Nu ska jag i alla fall titta på "the hills , the lost scenes" . Kul . Juste fick veta att jag inte alls hade konfirmationgrej imorgon så då får jag sova ut , skönt :D

pusshej //i


fredaag

Blev en riktigt bra dag idag ! Kom till skolan vid 10 och då blev det inte så mycket gjort innan lunch . Sen efter lunch så gjorde vi ett prov och enkät eftersom att min klass hade blivit utvalt av skolverket att göra provet . Men det var inte så jobbigt eller seriöst . Svarade snabbt och vi hade massa raster och jätte mycket gott ! Haha jag åt nog mest av alla i klassen ;) tjockiiiis ! :P Nu sitter jag här hemma och väntar på victoria . Hon var ju på båtmässa med alla andra nior och när jag åkte dit vägrade de att släppa in mig (jag stod ju inte med på listan eftersom att vi gjorde provet) så det var bara att åka hem igen . Jag ska göra en jätte god middag åt mig och victoria , snäll som jag är ;)

pusshej //i


sovmorgon

Utvilad och glad sitter jag här . Jag börjar inte förrän om en timme , skit skönt ! Och så är det ju helg om några timmar :D Idag ska victoria komma hit . Vi ska äta och sen får vi se vad vi hittar på :) Imorgon ska jag först på konfirmation grej och sen ska jag kanske sova hos elin och på söndag har jag inga planer än . Aja nu ska jag börja fixa mig .

pusshej //i


victorias sanna jag ;)

it's never too late

Har ägnat kvällen åt att nästan skriva klart mitt tal och leta sommarjobb. Det jobbiga är att jag är borta största delen av sommaren så det är jätte svårt att hitta jobb som passar när jag är hemma . Imorgon har min klass sovmorgon till 10 (:D) för att vi ska göra något test som typ några få klasser har blivit utvalda att göra . De andra ska på båtmässa . Så det blir nog en ganska kort dag tror jag . Vet inte ifall jag skriver mer ikväll , får se .

pusshej //i


en suddig bild på mig och amanda innan träningen i tisdags

eliiit

Blev lite ändrade planer . Istället för att plugga så kom elin hit och vi tittade på två vänner avsnitt . Sen skulle hon äta så hon gick precis hem , så nu är det väll dags att börja plugga . Skriver mer sen .

pusshej //i



jag och elin sommaren 2007

glader

Idag i skolan hände inte så mycket . Det var battle of the bands så jag , victoria , natta och ronja åkte för att titta men precis när vi kom hade våran skola redan uppträtt så vi gick till donken och åt lunch . Sen åkte jag och victoria hem till mig och det blev faktiskt ganska mycket gjort :D Jag gjorde halva mitt tal som ska vara klar om typ en månad så det känns skönt . Sen så har vi hängt lite på tjuvlyssnat.se och tjuvtittat.se haha det är så himla kul :D Nu gick victoria precis för hon har tränning så jag ska fortsätta skriva på talet . Det var inte så svårt när man väl kom igång .

pusshej //i


jag och victoria i julas

God Morgon

Gick upp tidigare imorse för att jag skulle duscha . Riktigt jobbigt , orkade verkligen inte gå upp . Tillsist kom jag äntligen upp . Hann även titta på ett vänneravsnitt innan jag var tvungen att äta frukost . Nu ska jag fortsätta fixa mig , vi ses

pusshej //i

grey´s

Så var grey´s slut för dne här veckan , lika bra som vanligt . Har tränat lite nu på kvällen och nu ör jag helt D Ö D . Ska nog gå och lägga mig tro jag  . Har inte så mycket att skriva , God Natt !


hur kan man vara så snygg ?

zac-efron-030309-152.jpg

Ny design

Så nu har jag gjort en ny design . Blev inte riktigt osm jag hade tänkt mig men den får duga :) Vilken är bäst , den jag har nu eller den jag hade innan ?

plugg

Sitter här och pluggar svenska duktig som jag är (A) . Vi ska skriva ett tal som vi ska hålla för hela svenska gruppen , jag som hatar att stå och prata inför folk . Att bara prata med folk är inget problem , men att stå framför alla och man känner allas ögon på en och vet att alla lyssnar .. usch inget för mig . Men ska nog i alla fall skriva om ätstörningar så nu har jag letat massa fakta om det så snart ska jag og börja skriva . Vet bara inte hur jag ska börja , det är alltid det som är svårast . Men nu luktar det gott fårn köket så ska gå och kolla efter vad det blir till middag .

pusshej //i

bild från danmark i sommras , vilken talang man har hehe ;) (eller som elin sa när hon såg bilden : "du ser ut som en banan" :P)


ps. Idag är det greys anatomy :D


Se på mig

Nu är jag hemma efter en faktiskt ganska bra dag . Hade NO och Svenska . Och duktiga som jag , amanda och victoria är har vi till och med övat på koreografin (a) . De är skit bra men för mig går det inte lika bra... . Efter skolan fick man stanna kvar och titta på film om man ville . Jag och victoria gick till centrum och köpte massa (lite för mycket) godis och sen gick vi tillbaks och tittade på filmen , det var "the bucket list" . Riktigt bra faktsigt ! Ikväll blir det nog bara plugg , vet inte ifall jag ska plugga engelska eller svenska men nått blir det i alla fall .

Tänkte lägga in bild på dagens outfit men kamerans batteri tog slut...

pusshej //i

lägger in en trailer från filmen vi såg :)

what a day

Förlåt för otroligt dålig upptatering idag , men har varit igång hela tiden. Morgonen började inte så bra , försov mig och när jag väl kommer till liljeholmen tar jag fel tåg , så jag tar tåget som går hem till mig igen . Märker inget förrän det har gått vå stationer . Tillsist kommer jag i alla fall till skolan . Pluggade inte så mycket , lite engelska och pyttelite matte . Men den första höjdpunkten idag var i alla fall att jag fick MVG på svenska nationella !!! Och det vara bara jag och en supersmart kille i min klass som fick det så är riktigt stolt över mig själv !

Sen så åkte jag till stan lite med amanda och hennes lillasyster bea och efter det var det dags för tränning och idag var det skit kul ! Vi började på koreografin och den verkade skit bra , men svår . Jag som är så trög också.. men men får väll öva allt lediga tid jag har :P Och vi slapp styrkan idag , otroligt skönt eftersom att jag verkligen inte hade lust med det ! Så vi fick öva akropatik istället och jag försökte lära mig rundat men gick inget vidare...

Nu kom jag i alla fall precis hem . MIssade DHW men har ju sett några avsnitt fram så dte gör inget :) Håller på och laddar upp bilder från träningen , vill ni att jag lägger upp några eller ? Förlåt för ett otroligt långt inlägg , men det har varit en händelserik dag .

pusshej //i


oboy

Nu har jag pluggat , ätit , duschat , rakat benen , målat naglarna och druckot oboy . Snart är det 2 and 1/2 men så det ska jag titta på . Sen vet jag inte riktigt vad jag hittar på , kanske går och lägger mig ? Imorgon är det först skola och sen tränning . Har ont i hela kroppen efter allt pulka åk i helgen så känner mig inte särskilt taggad , men kul ska det i alla fall bli . Aja ha en bra kväll

pusshej //i


Grattis Mormor !

Idag fyller min mormor år ! Grattis till henne ! Vet inte vad jag skulle göra utan min mormor , hon är min bästa vän ! Berättar allt för henne . Jag älskar min mormor !

Svaren

Här har ni svaren till fårgestunden , blev inte så många men de får räcka :)


Sara frågar: 1.Vem är din favoritartist kanske ?
2.Din favoritblogg?

Inez svarar: 1. hm.. vet inte riktigt, men typ britney spears kanske .
2. Har ingen direkt favorit blogg , läser många som är bra . Har typ olika favoritbloggar hela tiden.


Natta frågar: Vem är bäst?? haha ;) <3
Inez svarar: Haha VI är bäst;) <3

Hanna frågar: rekord i antal besökare?
Inez svarar: runt 70 unika. Inte så mycket men har ju bara bloggat i typ en månad i dne här bloggen .

S.Höglund frågar: vart bor du ?
Inez svarar: I hägersten , det ligger typ 15 min från stan.

trogen läsare frågar: 1. Vilka är dina favorit tv-program?
2. Har du läst twilight böckerna ?
3. Favoritfärg?
4. Favoritfilm?
Inez svarar: 1. Oj dte är många men dte bästa är ändå One Tree hill . Några andra program som jag älskar är Desperate housewifes , greys anatomy , top model , oc (när det gick), gossip girl, the hills och gammla beverly hills (måste börja titta på nya snart) .
2. Ja det har jag , de två första och ska köpa den tredje så fort jag får tid :)
3. Rosa , rosa och återigen ROSA :D
4. Har massa , high school musical filmerna , moulan rouge, grease, dirty dancing , wild child , yesman , bring it on filmerna, twilight och i taket öyser stjärnorna.


Matilda frågar: Hur gammal är du ?
Inez svarar: 15 år , fyller 16 den 22 september ;)

Erika frågar:  1.Vilkas bloggar följer du?
2, Vilka är dina favorit serier på TV?
3, Vilka gymnasier har du sökt in till?
Inez svar: 1. Jag följer kenzas blogg , blondinbellas blogg , natalienygard.blogg.se , erikasvensson.devote.se , valentins.blogg.se , piffad.blogg.se , hollywoodfreak.blogg.se och några fler som jag inte kommer ihåg just nu:P
2. de svaren finns lite längre upp :)
3. Jag sökte till nackademin i city , östra gymnasiet , mikael elias , klara södra och internationella kunskapsgymnasiet (fast tror att jag ska ta bort det :P)

anonym frågar: 1. Vilka är dina bästa vänner och vad betyder de för dig ?
2. Vad har du för favoritfärg ?
3. Favoritklädesplagg ?
4. Favoritfilm
inez svar:  1.MIna absolut bästa vänner är amanda , victoria , natta och elin , sen har jag massa vänner som också betyder jätte mycket för mig . Mina vänner betyder ALLT för mig .
2. Fortfarande rosa :P
3. Hm.. det jag älskar är typ stora t-shirtar som man kan ha till leggins och så älskar jag klänningar !
4. Står lite längre upp :)

Me want !


kolla vilken underbar sak ! Otroligt fin. Vill verkligen ha den , men eftersom att min data är ganska ny kommer jag inte få någon ny data på ett tag , men man kan ju alltid drömma...

Sötast i melodifestivalen

next 3 och darin var ju helt klart sötast i lördags !

Lite bilder från helgen

Här har ni några bilder från helgen :
   

Don´t let anyone tell you that you´re not strong enough

Så var första skoldan efter lover över . Den gick väll bra , spenderades mest med Natta . På vägen hem köpte jag världens äckligaste choklad ! Vi hade ganska bråttom till tunnelbanan så jag trodde bara att det var en vanlig center , men det var visst center med smak av "jordgubb, citron och en aning chili" . Jätte äcklig och stark ! Haha gud vad jag och natta skrattade när vi smakade , älskar dig gumman <3

Här har ni i alla fall lite bilder från dagen .

   

inte så jätte fina , men man kan ju inte vara snygg jämt hehe ;)

skola imorgon :(

Det här blir nog sista inlägget för idag . Imorgon är det back to school som gäller .  Usch , har så himla mycket att göra ! Jag har inte tid för allt . Har alldeles för höga mål , vet inte hur jag ska klara de utan att få magsår . Är i alla fall nöjd med lovet . Hann både plugga och träffa kompisar  . bra planering är hemligheten till bra balans ;) Ska gå och lägga mig relativt (shit vad använder jag för tantord? relativt :S) så att jag kommer upp imorgon .

godnatt //i

ps. Jag har fortfarande ont i nacken , hoppas att dte gåt över tills imorgon!

serie skvaller

Ett the hills utan Lauren Conrad ? Hur ska det gå till . Hon ska i alla fall inte vara med i nästa säsong (säsong 6). Det är ju Lauren Conrad som är själva The Hills !

Eller vad sägs om One Tree Hill utan Lucas och Peyton ? Varken Chad Micheal Murray eller Hilarie Burton kommer att vara med i säsong sju av One Tree hill . Chad var ju anledningen till att jag började titta på one tree hill , hur ska det gå utan honom ?! Men det är ju trots allt one tree hill vi pratar om , så det kommer säkert fortsätta vara bra .


Fina lockar

Är det någon mer än jag som tycker att Hilary Duff är otroligt söt på den här bilden ?

Visst var Hilary fasligt snygg i håret?!


Aj

Så nu har jag pluggat . Är inte helt klar , men dte får räcka för idag för nu är min inspiration helt slut . Har jätte ont i nacken :( Kan knappt röra den utan att det gör ont. Hoppas det går över eftersom att jag har träning på tisdag ! Eftersom att jag har en nackskada sedan födseln så får jag väldigt lätt jätte ont i nacken.. jätte jobbigt ! Fortsätt st'lla frågot i frågestunden :D

pusshej //i


SMS lista

jag ska plugga , snart

Har du mer än 20 st sms i inkorgen?
Ja
Vad står det i ditt tredje? 
Vet inte. Säg!<33
 Vem var det ifrån?
barbie /läs:amanda;))
Smsar ni ofta? 
aa
Vad står det i ditt 18:e sms? "
okej logga in på msn så skickar jag bilder <33
Är han/hon farlig?
hon är jätte farlig ;)
Hur farlig? 
jag skulle inte gå nära om jag var du ;)
Om du kollar igenom hela din inkorg, vilka har skrivit till dig då?
barbie, mamma, natta, erika, olivia, nina, victoria, amanda k och madde.
Smsar du ofta?
inte så ofta som förut
Hur många sms har du skickat sen du fick mobilen?
ingen aning , många !
Hur många mms?
typ 10 kanske ?
Är du beroende?
av min mobil ja , av att smsa var jag förut
Vem ringde du senast?
pappa
Vem ringde senast dig?
olivia
Snyggast på din kontaktlista? 
har många snygga ;)
Om du går in på dina bilder i mobilen, vad är det första du ser? 
en bild på min lillebror när ahn har en grön tunga.
Hur många bilder har du på mobilen?
276
Vilken är din favoritbild?
har många
Nu ska du beskriva din mobil samt berätta vad det är för modell: 
en svart samsung , ingen aning om vilken modell
Har du varit helt ärlig nu? 
jaa

New Moon !

Nu har jag läst ut new moon , och den var skit bra ! Vet inte vilken jag tyckte var bäst , twilight eller new moon. De var ganska olika . I new moon var början och slutet bäst, i twilight var mitten bäst :P Nu måste jag i alla fall köpa näsa, eclipse. Någon som vet vart man kan köpa den på någon bokrea ? Skulle vara till stoor hjälp :) Nu ska jag i alla fall börja plugga !

pusshej //i


rekomenderar dne vekrligen till alla twilight fan !

Vi skiter i rubrik för den här gången ;)

Blev väckt imorse av att min lillebror håller på och hoppar på mig , inte världens bästa sätt att bli väkt på :S Gick i alla fall upp och fortsätte läsa på "new moon" , den var lite sge ett tag fast nu är den lika bra igen :D Så ska snart fortsätta med den . Och idag ska jag fortsätta plugga , ska vekrligen försöka bli klar med kursen nu så jag har den fixad . Glöm inte att ställa fråfor på frågestunden ;D

pusshej //i 

RSS 2.0