Okej jag kan nog vara lite dum ibland :P

Konversation mellan mig och Olivia på msn:

Jag:
har du skrivit mycket?

Olivia: sådär, sj?

Jag: inget typ. Jag har ätit plättar :D

Olivia: Jag frågade ifall du hade skrivit mycket, inte vad du gjorde :P

Jag: Jag vet haha

Olivia: haha

Var bara tvungen att lägga in det :P

Hemstudiedag

Heej!
Det går inte så bra med uppgiften

Jag åkte hem från Olivia ganska snabbt för att jag behövde skriva på min dator. Men det går verkligen skit dåligt! Jag fattar inte hur lärarna tänker?! De har ju fan inte ens gått igenom det vi ska göra, bara gett oss några papper och sen tror de att vi ska veta allt själva. Jag tror alla lärare i skolan tror att vi i åttan är några underbarn, seriöst. Fast det är ju helt tvärtom :P Vanessa (våran spanska lärare) tror ju att vi ska kunna ett helt steg på en vecka och sen ha prov på det. Haha till och med de smartaste fick omprov.

I alla fall för att gå tillbaks till uppgiften så fattar jag inte hur jag ska kunna göra en hel MVG uppsats på en dag. Och jag måste ha MVG i hemkunskap så att jag får servera på niornas bal, deras bal kommer säkert vara mycket roligare än våran.
 
Aja nu måste jag verkligen fortsätta plugga! Det känns som om jag aldrig kommer bli klar. Jag måste skriva om varför vissa människor hellre köper en 250 g margarin för 19 kr istället för att köpa en 500 g margarin för 12 kr. Vilken dum människa gör dte liksom? Aja jag får väll försöka komma på något. Ha det bra! Om jag har tid lägger jag kanske in en bild på dagens outfit.

CIAO
Och komentera lite då männsikor ;)

Torsdag

Hemstudiedag idag :D skönt. SKa snart åka till Olivia. Hoppas dte komemr gå bra med uppgiften, den är lite konstig :P haha

Ha det bra!
Ciao

Tisdag

Idag har dte inte hänt så jätte mycket. Sitter och väntar på att klockan ska bli 20.00 för då börjar Gossip Girl :D Annars så har jag jätte ont i huvudet, har haft ont hela dan men nu är dte som värst :S ska nog snart gå o vila eller nått.

Ha dte bra ciao 

I <3 KEBAB

image6

Måndag

Idag var vi på riksdan med skolan haha. Först gick vi vilse, sen var dte ganska tråkigt när vi skulle "leka" partier. Men efter dte var dte ganska kul. Haha själva "guiden" vågase ju inte säga till så vi satt och tog kort i kammaren där alla debatter är fast man egentligen inte får hålla på med mobilen. Och guiden såg ju dte men han sa inget haha.

Sen åt jag Olivia, Ronja och Angelica pizza (elelr jag åt pizza, de åt sallad). Sen så var jag tvunden att skynda mig hem och byta om innan jag skulle träffa Cornelia och Erika. VI åkte till stan och träffade Steffi och Maja. Det var jätte kul :D vi gick på bio och såg Leo, Kebab är ju med i den haha. Sen så gick Steffi och Maja hem. Jag Erika och Cornelia gick runt lite i stan och sen åkte vi till zinken och kollade på några killar som spelade hockey, men de var så små så vi gick snart därifrån.

Här kommer lite mingelbilder från dagen

image3image4image5

Söndag

Hej! Hann aldrig skriva igår eftersom jag var så himla trött när jag kom hem fårn Amandag. Bakningen gick bra.

Idag så var jag tvungen att gå upp 8.00 för att familjemässan började 10.00. Så dte var väldigt jobbigt att gå upp så tidigt på en söndag! Sen när vi kom fram till kyrkan fick vi veta att vi skulle läsa. Det var typ en mening var, men jag var ändå jätte nervös haha. Men det gick väll ganska bra.. tror jag.
Efter i alla fall så sålde vi det vi hade bakat. Det gick ganska snabbt och vi tjände mindre pengar än vanligt.  Sen så har jag kollat på teve, var så himla trött. Juste mnu har jag äntligen sett HIgh School musical 2! Haha jag är typ den sista i hela världen som har sett den haha.

Aja nu är dte snart andra avenyn.. måste se vad den där jävla Håkon hittar på!

Ha dte bra!

Lördag

Sitter och väntar på att Amanda ska ringa så att jag kan åka till henne. Jag, Amanda och Nina ska baka till konfirmationen imorgon. Idag har dte varit en riktigt seg dag hitills, jag är så himla trött. Vakande lite innan tio, hade velat sova ut lite längre men men jag överlever.

Annars så hatar jag de som snodde mitt busskort! Jag kommer ju ingenstans utan busskort och tunnelbansremsa måste jag betala själv tills mitt nya busskort kommer. Varför ska jag behöva "lida" bara för att några idioter snodde mitt busskort. Visst e det inte alltid så att de som inte har gjort något straffas? Det tycker jag i alla fall. Som t ex i Polen i sommras så försvann min lillasyster och min kusins lillasyster när vi var och bada. Jag och min kusin gick runt och letade efter de men de var helt borta. Sen när de kom fram var det jag och min kusin som fick skäll för att vi inte hade letat ordentligt. Snacka om att jag blev arg då!

Aja.. här är i alla fall dagens outfit

image2
Tröjan är från lindex tror jag
Byxorna från Gina tricot
Örhängen (som inte syns på bilden) är julklapp.

Skriver antagligen lite mer ikväll.
Ha dte bra!


HJÄLP MIG!

Behöver lite hjälp med en grej. Någon som vte hur man gör en egen bakrund på bloggen? Skulel bli väldigt glad om någon kunde häjlpa mig.

Fredag kväll

Det blev inget speciellt för mig att göra denna fredag kväll. Jag får väll titta på let´s dance och vräka i mig chips haha. Kollade lite på singing bee haha hur komer man på att göra ett sånt program? Men de som är med är ju så jävla sköna haha.

På tisdag börjar Gossip girls, gud vad jag längtar! Har läst en av böckerna och den var jätte bra! Hoppas serien är lika bra, har sakanat att ha en serie att titta på sen OC slutade. Nu kanske jag kan gå vidare med mitt liv haha.

Nu ska jag gå och fortsätta att titta på tv. Är för trött för att göra nått annat. Satt och pluggade till sent igår kväll och gick upp en timme tidigare för att plugga imorse. Skönt att jag får sova ut imorgon iallafall.

Chaio!


Fredag

Äntligen Fredag! Gud vad den här veckan har varit jobbig. Vi hade prov idag i SO. Jag har nog aldrig pluggat såhär mycket till ett prov och dte har aldirg gått så dåligt. Jag lovar dte gick verkligen jätte dåligt. Kunde bara G-frågorna och jag satsade på MVG.
Idag skulle jag egentligen träffa Elin, men sen så kunde hon inte så just nu vet jag inte vad jag kommer göra. Får väll stanna hemma och "svulla framför datan" haha :P
Ha en jättebra fredagskväll!

Bild

Glömde bort bilden :)
image1

Lite om mig..

Hej
Jag heter Inez Gara och är 14 år.
Jag är egentligen hel polack, men jag är född i Sverige.
Jag går i Kunskapsskolan i fruängen och bor i Hägersten i en lägenhet med min mamma och i Nacka med min pappa.
Jag har nog en ganska dålig/konstig humor.
På fritiden är jag mest med vänner :)
Hm.. vad kan man mer skriva? Jag har en lillasyster och en halvlilebror.
Nu kommer jag inte på nått mer.. ha dte bra! :D


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0