Veckans bäst klädda kändisar


Jag personligen tycker bäst om Miley Cyrus outfit , vilken tycker ni var snyggast ?

Söndag men ingen söndagsångest?!

Ja det är sant . Fast det är söndag så har jag ingen söndagsångest alls som jag brukar ha. Kan bero på att jag har så mycket att se fram emot . Bal på tisdag (!) , åland på torsdag-fredag och nästa helg tror jag att det är dynamitesdagen ! Kommer bli en riktigt bra vecka , det känner jag på mig . Men sorglig , balen och åland är ju det sista vi gör tillsammans innan vi slutar . Avslutningen kommer bli riktigt jobbig . Vet inte vad jag känner , ska bli skönt att gå ut nian men ändå blir jag så ledsen när jag tänker på att jag ska sluta . Blandade känslor helt enkelt . Aja nu ska jag kolla ifall det finns något kul på tv . 

pusshej


en bild på mig från i fredags :)

together and apart

Nu är jag hemma igen . Vi började med en liten piknik med maddes famlij , sen gick vi och mötte elin och vi tre gick ner till "vår" klippa . Jag badade för första gången i år , fast det var inte riktigt meningen att jag skulle bli så blöt... Det var iskallt ! MIna fötter värkte för att det var så kallt . Men det var ändå skönt och kom hem lite brunare än vad jag var när jag gick . Nu sitter jag och tittar på "systrar i jeans" . Filmen är så bra och jag älskar bökerna !

pusshej

         

Sol dags !

Nu är jag ätnligen klar och ska gå och möta matte snart . Vi ska sola , vill ju vara riktigt bruna till balen ;) SHIIT det är bara två dagar kvar , två fucking dagar !!! Juste , fixade väska idag också så nu är allt klart :D Aja , vi ses ute i solen ;)

pusshej

städdag

Vaknade vid tio och sedan dess har jag bara städat . Det enda jag har kvar nu är att damsuga och tvätta golven sen är jag klar . Då ska jag äta och sen möta madde , vi ska sola . Men nu ska jag fortsätta städa . Tänkte bara säga att jag lever .

pusshej

Robinsson

Ellinor vann . Synd , ville verkligen att anna skulle vinna . Menmen... Ska nog kolla på en film eller nått och sen gå och lägga mig . Mina fötter värker fortfarande... Imorgon är det stöddag här hemma . BLÄ!!

pusshej

Stackars fötter

Nu är jag hemma efter en lång , varm men bra dag. Det blev bara jag , amanda wallander , victoria och vera . Först var vi i skärholmen , men där hittade vi ingenting så vi åt lunch ute i solen och sen åkte vi vidare till stan . Där sprang vi runt i alla möjliga affärer tills de stängde . Nu har jag i alla fall allt jag behöver till balen , måste bara åka till mormor någon dag och hämta min väska . Tänk att balen är på tisdag ! Vad jag längtar !! Och idag fixade även amanda hummern åt oss så nu är även det klart ;) Fast efter över sex timmars vandrande har jag riktigt ont i fötterna , och har fått massa skavsår .

Ikväll ska jag bara ta det lugnt , kolla på robinsson finalen . Heja Anna och Jarmo !

pusshej

     

1. Min lunch , en jätte god kyckling sallad !
2. Amanda och victoria på tåget till stan
3. Oj vad trött jag var :P
4. Guldmannen
5. Vi såg lite på marathon
5. En blivande shopaholic ;)

Dagens

såhär kommer jag att se ut idag

Nu ska jag gå ner till tunnelbanan . Ska shoppa med vera , victoria , wallander , becca och så skulle victorias jennifer följa med också . Vi hörs när jag kommer hem !

pusshej

Balshopping!

God morgon ! Var precis ute på balkongen och gud vilket härligt väder det är !!! Jag blir så glad :D Idag är det i alla fall balshopping som står på schemat. Måste hitta allt idag för kommer nog inte ha någon tid att shoppa sen. Hoppas även på att hitta lite sommarkläder . Skriver innan jag går !

pusshej


en tuff bild som tuffa marie tog på mig igår ;)


Jag är nog beroende

87%How Addicted to Blogging Are You?

Created by OnePlusYou - Free Dating Sites


Bevis för er som sa att det skulle regna på balen



ce la vi


friday

Hejsan ! Kom hem för en stund sen . Kvällen började bra . Vi åt , pratade , lyssnade på mysigt och hade det jättemysigt . Men på slutet så kom det några killar som skulle slå ner madde , men det lyckades de inte med och vi drog hem .Så nu sitter jag här . Har haft en bra kväll trots allt !

pusshej

     


mitt internet är helt knäppt.. :S Så ni får fler bilder någon annan dag :) Ska i alla fall försöka ladda upp någon video..

Nu ska vi snart gå


Ha en bra kväll för det ska vi ha !
pusshej

Skola , tandläkare och grillkväll

Hejsan ! Idag lämnade jag äntligen in bilden ! På lunchrasten solade vi solarium igen , amanda häll mig sällskap ;) Efter solningen åkte jag och amanda till min tandläkare , en av mina tandställnings "pluppar" hade åkt av så vi satte dit en ny . Sen åkte vi hem till mig och här är vi nu och håller på och fixar mig för ikväll är vi ett helt gäng som ska grilla :D Ska bli kul :) Ha en bra kväll !

pusshej

   

New Moon

Bilder från inspelningen
Lite avundsjuk blir man ändå på Kristen Stewart när man ser dessa bilder



¨
Puss puss!

Go out on a limb and just dream

Har varit hemma ett tag nu men inte orkat skriva . Är helt slut , fast har egentligen inte gjort något idag . Imorgon börjar helgen :D Ska bli så himla skönt ! Vet inte riktigt vad jag ska sk¨riva så jag slutar skriva nu innan det här blit ett ännu mera onödigt inlägg..

pusshej


friidrottsdag

Vilket väder ! Aja , gick till friidrottsdagen idag . Var helt blöt när jag kom fram . Det började med att höjdhoppningen ställdes in. Så vi började med längdhopp . Men en kille i amandas och victorias klass halkade och hans knä hamnade helt snett så efter att han hade åkt iväg med ambulansen bestämde vi oss för att gå hem till amanda. Här har vi ätit vår matsäck och kollat på massa vänner avsnitt . Nu försöker vi komma på något att göra , någon som har ett förslag ?

pusshej

090528

Hej ! Hade verkligen hoppats på fint väder idag , men nej det är jätte tråkigt väder... Kul att vi ska vara ute hela dan ! Aja ska i alla fall ta och börja klä på mig nu .

Ha en bra dag !

pusshej

Greysan

Har tillbringat kvällen med att vi åt middag framför greys anatomy . Jätte bra avsnitt ! Det hundrade också :) Imorgon är det frilufsdag . Och det ska regna.. kul ! Ska springa distans , hoppa höjdhopp och längdhopp . Aja nu ska jag snart sova .

pusshej //i


en bild från förra årets frilufsdag . Då var det jätte varmt och skönt !

Shoes

Här har ni mina bal och avslutnings skor :)


de är finare på :)

090527

HEEEEEJ :D Kom precis hem efter en lång eftermiddag på stan . I skolan hade vi "karriärsdag" , så dte kom en målare , en landskapsarkitekt och en journalist och berättade om deras jobb. På lunchen gick vi och solade lite inför balen , Ska nog sola en gång till så att jag blir liite brun i alla fall..;) Sen så jobbade jag även lite bild . Efter skolan jobbade vi lite bild till och sen åkte jag , wallander , victoria , vera , amanda och becca till stan på balshopping . Mötte upp pappa och fick pengar också :) Det enda jag hittade var ett par jättefina skor ! Ska ha de både på balen och på avslutningen tror jag . Lägger nog in bild senare .

Btw så var det någon som kommenterade om att hon ville se min klänning till balen . Men som jag skrev när jag köote den i januari , jag visar den inte förräns baldagen ;) Men skorna kan jag nog visa .

Juste ! Gjorde inte provet idag lyckades övertala min lärare att få göra det på måndag istället ;)

pusshej //i

Good night sweetheart

Nu ska jag snart gå och lägga mig , fast är inte ett dugg trött ! Har ju vilat hela dan . Imorgon ska jag till skolan , måste för har ju matte provet . Fast ska försöka övertala min mattelärare att få göra det en annan dag för jag kan INGENTING , jag överdriver inte ! Och mitt betyg hänger på det här provet.. Bra inez ! Pluggar i tid som vanligt . När ska jag lära mig att inte börja plugga dan innan ? Aja får väll hoppas på ett mirakel eller nått .

pusshej

Nedräkning till balen

      



Att fixa:
- Skor
- Hår
- Lösnaglar
- Bh utan band
- Väska

Tror det var allt.. det är inte så mycket trots allt . Skönt att jag har min klänning klar i alla fall !

sjuk

Stannade hemma från skolan idag eftersom att jag inte mådde så bra när jag vaknade . Har spenderat dagen framför matte papprena och pluggat till provet , men det går skit dåligt ! Kommer adrig att klara det !! Har inte så mycket att skriva så nu slutar jag .

pusshej


old times

Nu är det snart dags för sängen . Imorgon väntar en ny och lång dag . Har ägnat kvällen åt att kolla igenom massa gammla bilder , så mycket minnen ! Jag nästan fasar inför avslutningen eftersom att den kommer vara så jobbig ! Nu är det som sagt dags för sängen !

pusshej


Dagens

 
halsbandet fick jag av mamma i konfirmationspresent ;)

nu ska jag duscha !

Amanda gör en volt och jag gör en.. inte fullt lika snygg grej


Nu är det väll sommar på riktigt :D

Nu är jag hemma efter en helt underbar eftermiddag . I skolan var det ganska tråkigt , gjorde typ ingenting.. Sen så åkte vi hem till victoria . Vi hade rikigt otur med bussar och tåg så det tog jätte lång tid innan vi kom fram men tillsist var vi framme . Dit kom även emmy . Vi solade , pluggade lite och hoppade stutsmatta och bara njöt av sommarvädret ! Nu kom jag nyss hem och ska fortsätta med min matte . Usch vad jag hatar matte !!! Men det är väll bara att få det gjort .

pusshej



p.s en liten hälsning till min trognaste läsare emmy ;)

Ännu en måndag

God morgon ! Blev precis klar och måste snart skynda mig ner till tunnelbanan . Idag ska jag verkligen försöka bli klar med min bild ! Sen efter skolan ska jag och amanda åka hem till victoria och sola och plugga matte vid hennes pool ;) Men nu måste jag rusa .

pusshej

Juste !

Här har ni beviset på att jag inte alls är så lättskrämd !


I've never gone with the wind

Jag är fortfarande på jätte bra humör efter hannah montana filmen . Det är en sån film som gör att man kommer ut med ett leende på läpparna efter man har sett den . Och ajg blir så trött på alal fördomar om Miley ! Hon är så himla bra ! Aja , imorgon är det skola efter fyra dagar , så utvilad är jag i alla fall . Den här veckan blir det massa plugg ! Mest matte , men måste bli klar med bilden imorgon också . Men sen borde allt vara klart !

pusshej

Taylor Swift - crazier

vägen upp är jobbig, men utsikten är värd det

Min eftermiddag har varit jätte bra . Mötte upp amanda i stan och vi kollade lite i affärer, men för ovanlighetens skull så var det AMANDA som stressade MIG , så hann inte köpa nått . Som ni kanske förstår så tyckte jag att filmen var helt fantastisk . Kan nog till och med säga att den är bättre än High School Musical , och kanske (har inte betsämt mig än) bättre än twilight . Fast jag måste se twilight en gång till innan jag bestämmer mig ;) Kom nyss hem och nu sitter jag hör och laddar upp inför sista pluggveckan , kommer bli en jobbig vecka . Det känner jag på mig . Men det ska ju vara lika varmt som det har varit idag så då kan jag ju sitta ute och plugga !

pusshej


Hannah Montana - the movie !

Nu har jag sett den. Filmen jag har velat se i månader, nu har jag sett den . Och den var UNDERBAR ! Jag skratta , jag grät och jag njöt av att se filmen . Ville inte att den skulle ta slut . Och när det var som sorgligast så sätter de självklart på "the climb" , en av de bästa låtarna någonsin ! Och en riktig gråt låt , så då var det inte ens någon idé att hålla tårarna tillbaka . Både jag och amanda satt där med tårarna rinnande . Jag hade höga förväntningar , men ändå var den ännu bättre än vad jag trodde . Jag rekomenderar den starkt !

Bio söndag

Idag ska jag och amanda (och eventuellt victoria) äntligen se hannah montana the movie :DD Har verkligen höga förväntnigar , hoppas den är lika bra som jag tror annars blir jag jätte besviken . Visst kallamig tönt , men hannah montana är faktiskt bra ! ;) Först ska vi kolla lite i stan en snabbis innan bion . Såg en kjol jag kanske vill ha . Skriver mer senare .

pusshej


Hiss eller diss ?

Vad tycker du om Blake Livelys blåa byxdress ? Jag tycker den är skitsnygg , men inget jag skulle ha på mig .

Blake Lively från Gossip Girl

Varje andra chans börjar med ett första steg

Jag hade verkligen tänkt plugga , men det blev inte av . Men det är väll tanken som räknas , right ? Har i alla fall varit ute i någon timme , när det hade slutat regna . Det blir ännu en lugn kväll.. Pappa sa något om att han skulle göra hamburgare , pappa gör världens godaste så det blir min höjdpunkt ikväll ! Haha vilket liv... Men snart är det lov och då ska jag inte sitta hemma ! Imorgon har jag i alla fall lite planer , så det känns bra för jag orkar verkligen inte sitta hemma en dag till !

pusshej


090523

God morgon ! Har precis duschat . Idag är planerna att plugga matte , men smart som jag är har jag glömt alla mattegrejer i skolan . Får hoppas att jag kommer in på porten . Jag önskar att det kunde vara lite finare väder så att jag hade kunnat sitta ute på balkongen och plugga , men icke sa nicke . Ha en bra dag !

pusshej


 
ännu en liten bild från konfirmationen :)


ny header

vad tycks ?

One Tree Hill 6#24



Såg ju senaste one tree hill avsnittet i tisdags men har helt glömt bort att skriva vad jag tyckte . Det var ett riktigt bra sista one tree hill avsnitt . Ett riktigt "må-bra" avsnitt . Jag ser fram emot nästa säsong , fast kommer verkligen att sakna Lucas och Peyton . Tänk att de verkligen gifte sig och fick ett barn , det är ju det man har väntat på sen första säsongen !

Paris not France

Det verkar som om Paris Hilton en film som ska visas på Cannes filmfestival. Det är en dokumänter som heter "Paris not France" och det är meningen att den ska visa en annan sida ur Paris Hiltons vardag . Paris berättar om hur jobbigt det kan vara att hela tiden vara i allmänhetens ögon. Hon berättar också om hur sexvideon "one night in paris" har förstört alla hennes chanser att bli en respetkerad kvinna . Den kanske kommer att ändra vissas syn på Paris Hilton . Jag som aldrig har hatat henne tycker det skulle vara kul att se den här filmen . Go Paris !

Film dag

Hejsan ! Har varit riktigt seg idag också , har kollar på några filmer ; alvin och gänget , picture this och step up . Alla var bra , men dte var inte första gången jag såg step up :) Channing Tatum är så snygg !!! Det blir en lika seg kväll , det brukar bli så när jag är hos pappa eftersom att han bor så långt från allt och eftersom att jag inte är här så ofta kan jag ju lika gärna passa på att umgås med pappa och alexander när jag är här .

pusshej


kolla hans mage !!!

Fredag

God morgon ! Eller klockan är halv ett men ändå.. Igår blev det inget filmtittande , gick och la mig istället . Har sovit i tolv timmar inatt , det behövdes verkligen ! Idag hade jag , amanda och victoria tänkt att åka till cheerleading SM , men vi orkade inte så det blev inget . Vet inte vad jag ska hitta på idag , är fortfrande trött konstigt nog...  Får se vad som händer helt enkelt .

pusshej

Seg

Är helt dödstrött ! Har varit uppe sen sex imorse och det har hänt så mycket idag så jag är helt slut . Funderar på att sätta på en film.. eller så går jag och lägger mig tidgt . Får se vad jag gör . Orkar i alla fall inte sitta vid datorn så med det här inlägget säger jag god natt!

pusshej


peace
som victoria skulle ha sagt



New Moon Poster

Såg den här för några dagar sen men har glömt att lägga ut den .
Det är den officiella New Moon postern
Jag tror jag dööör !


Vera är astuff

En video från förra veckan när vera visar vad hon akn göra med min tändare och hårspray ;)


Jag är nu konfirmerad !

Så nu har jag tid att skriva . I kyrkan gick det bra . När vi gick in och jag såg nästan alla som betyder mest för mig på en och samma rad var tårarna nära . Men allt gick bra :) Sen så var det tårta för konfimanderna och kakor för de andra . Efter det åkte vi hem och åt massa jätte goda mackor (min mormor gör de godaste) och sen var det dags för dagens andra tårta . Och så fick jag mina presenter , men det var bara vanliga konfirmationspresenter som pengar och smycken och sånt. Men ska få av farmor när jag kommer till polen i sommar :) Sen så gick jag , amanda , victoria , jacquie ut med alexander och vi mötte upp madde med hennes småsyskon adam och isa . När vi hade varit ute ett tag bestämde vi oss för att gå hem igen , men amanda och victora åkte hem tuill sig . Hemma åt jag ännu lite tårta och sen åkte vi med pappa hem till honom där jag ska spendera helgen :) Så har min konfirmations dag sett ut . Och ni kan nu kalla mig Inez Stephanie LUCIA Gara , eftersom att jag la till Lucia som konfirmationsnamn ;)

pusshej

1. 2. 3. 4. 5.  6. 7. 8. 9.

1. Den enda bilden amanda lyckades ta i kyrkan ;)
2.Visst var tårtan fin ?;)
3. Amanda, Jag och Victoria
4. De är inte helt normala..
5. Victoria, Amanda och jag igen
6. Jag, Amanda K , Nina och Maria . Jag vet att ni inte ville att jag skulle lägga ut bilden men ingen av er vart dålig på den och om ni nu vore det så vet ju alla som känner er att ni är jättefina i verkligheten och de som inte känner er spelar det ju ingen roll vad de tycker ;)
7. Hemma hos mig , vi väntar på att maten ska komma fram . Jag och amanda på bilden
8. Jag och Amanda igen ;)
8. Victoriaaa




Jag är beredd!

Så nu är jag nästan helt klar , ska bara bättra på sminkningen lite innan vi går . Vet inte när jag skriver nästa inlägg för efter konfirmtaionen ska vi (vi= min familj och amanda och victoria) åka hem till mig och äta lunch och tårta :) Men jag tror att jag skriver i eftermiddag/ikväll , får se . Önska mig lycka till ! Nästa gång jag skriver är jag konfirmerad :)

pusshej

såhär ser jag ut

 

I´m the world greatest

Hejsan ! Vaknade imorse av att låten "i´m the world greatest spelades" , jätte bra start för när man lyssna på den kännser man sig som the world gretaset. Har i alla fall ätit frukost och borstat tänderna och sånt och så hjälpte jag mamma med att dra ut bordet . Nu ska jag börja fixa mitt yttre ;) Om jag hinner lägger jag in en bild på hur jag ser ut .

pusshej



en bild på victoria från igår

God natt !

Nu går jag alldeles strax och lägger mig . Är helt slut och imorgon ska jag upp vid sex för att honna fixa mig i lugn och ro innan det är dags att åka till konifrmationen . Om ni av någon anledning har missat det sp konfirmerar jag mig imorgon . Jag tror att jag hinner skriva imorgon innan vi åker .

pusshej

Jag älskar Dannys röst !

Asså lyssna på honom !
Film från rix fm ;) det är jag som filmar


090520

Nu är jag hemma efter en lång, men bra, dag. I skolan satt jag i bilden hela dagen men lyckades ändå inte bli helt klar . Får väll lämna in den nästa vecka istället, big deal. Efter skolan åkte jag , wallander, victoria, madde och amanda k till stan och shoppade. Jag köpte bara en klänning som jag ska ha imorgon när jag konfirmerar mig och eventuellt på avslutningen, får se . Kvällen kommer inte bli någon toppenkväll . Har två timmar på mig att städa mitt rum och duscha för sen börjar greys anatomy . Har missat de två senaste avsnitten så hoppas att jag hänger med ! Men nu ska jag börja med städningen.

pusshej

snodde lite bilder från dagen från M&M´s blogg ;)

  

inte så superfina bilder , men vi är ett gäng skoltrötta nior så vad förväntar ni er ;)

when you try your best but don't succees

Nu är jag hemma från träningen och har precis ätit . Är på riktigt dåligt humör för dte gick inte alls bra för mig på träningen ! Så frustrerande ! Ska gå och ta en lång och varm dusch nu så får vi hoppas att jag är på bättre humör sen och om jag orkar så måste jag kolla på sista one tree hill avsnittet den här säsongen ! Oj vad jag har längtat ;)

pusshej

I skolan

Sitter i skolan och jobbar med min bild som ska vara klar imorgon , tror inte att jag hinner . Halva dagen har jag spenderat i bilden, och andra halva har jag opponerat, dte gick faktiskt bra . Vi åker direkt från skolan till träningen så jag skriver inte mer förrän jag kommer hem . Ha dte bra så länge !

pusshej


God Natt

Tänkte bara meddela att jag nu är klar och att jag ska gå och lägga mig .

God Natt !

Hold On

Sitter här och sliter med min opponering , men jag ska hinna klart innan jag går och lägger mig ! Så egentligen har jag ingen tid att blogga !

pusshej



Måns Zelmerlöw - Hold On

you ARE the lights that makes me shine


Hemma igen

Nu är jag hemma . Övningen gick bra , men han prästen gjorde mig nervös inför torsdag... Men det blir säkert bra :) Nu är det bara att sätta igång och plugga .

pusshej

Såhär ser jag ut nu

Så nu är jag klart att åka . När jag kommer hem måste jag plugga ! Har inte ens börjat skriva på opponeringen och den ska vara klar imorgon på morgonen så hinner inte skriva på den i skolan . Tänkte i alla fall lägga in en bild på hur jag ser ut just nu innan jag åker .

pusshej



090518

Har precis tryckt i mig en hel pizza så är helt proppmätt . Skolan då , redoviase engelska och fick VG så ska bara göra en liten grej sen så är jag klar med all engelska i grundskolan , sen så fick jag veta mitt hemkunskapsbetyg och det blev ett MVG :D Så det är jag nöjd med . Nu ska jag snart fräscha till mig lite och sen åka till södertälja där vi har typ övning inför konfirmationen på torsdag . Skriver när jag kommer hem :)

pusshej


En ny vecka

Orkade inte skriva något igår , var för trött för det . När jag kom tillbaks till mormor och morfar duschade jag och sen somnade jag direkt . Den här veckan är det bara skola tre dagar , och det är mycket jag måste få gjort . Vet inte om jag kommer hinna , för hemma kommer jag inte hinna plugga , varken ikväll (har övning inför konfirmationen på torsdag) eller imorgon kväll (har träning 18-20.30 och innan det mpste jag hitta något att konfirmera mig i) så det blir på onsdag som jag får råplugga . Och hela långhelgen måste jag också plugga ! Så ingen ledighet för mig .

pusshej //i

I Like The Sun i Sunday

Efter att jag skrev det senaste inlägget gick jag och la mig igen och sov till typ tolv . Sen gick jag ut och solade i typ två timmar , men tillsist blev det för varmt så gick in och började klä på mig . Ska snart åka hem till mamma och städa så att hon bara kan tvätta och damsuga golven när hon kommer hem .

pusshej

Amigo

Så norge vann igår , stort ! Och jag tycker der var rätt som vann , både han och låten var söt ;)

Idag ska jag hem och städa . Gud vad kul , not ! Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra . Får se vad som händer . Har varit så upptagen de senaste dagarna så ag behöver en dag ledig ;) Ha en bra dag !

pusshej  


såhär såg det ut när jag pluggade ute i solen igår ;)

Eurovision

Sitter och tittar på eurovision samtidigt som jag chattar . Jag hejar på island , azerbaijan , malta , danmark (lite bara) , albanien , norge , lite på ukraina och romanien var också ganska bra . Men helst vill jag att island , malta eller norge ska vinna . Och var inte han från Norge bara för söt ? Och texten till låten : I'm in love with a fairytale, even though it hurts. Cause I don't care if I lose my mind. I'm already cursed.

Om sverige av någon konstig anledning skulle vinna skulle jag bli riktigt förvånad .

pusshej


hade varit mycket bättre om måns hade varit i finalen nu
bilden är från rix fm ;)

Det här visste ni nog inte...

- Jag dansade magdans i typ tre år

- Jag sökte inte in till östra gymnasiet för att jag inte vill vara en sån som kommer in "i mån av plats"

- Jag tycker blod är jätte äckligt

- Jag följer alltid melodifestivalen

- Jag HATAR att komma för sent , måste alltid vara i tid . Är nog lite av en tids pesimist

- Jag konfirmerar mig på torsdag

- Min hand skulle egentligen varit med i en reklamfilm

- Jag har en nackskada


cheer

Eftersom att så många var sjuka eller borta hade vi inte värsta koreografin , inte ens en låt hade vi :P Men vi gjorder så att det funka i alla fall ;)


I Miss You - skriven av Amanda , Inez och Victoria

Här har ni vår egna låt .
Den är tillägnad amandas morfar och min farfar (och victorias katt)




Time passes by
Without you by my side

Gotta keep my head held high
You´r in my heart and on my mind
It feels like i´m facing the world on my own
all alone


You were the wings that made me fly
You were the light that made me shine
My heart belongs to you
And now when you´r gone
What am I supose to do
I miss you

It hurts deep inside
I miss you evryday and I cry

I tell my self to be strong
Never show you´r weakness
Never show what is wrong
I carry this weight upon my heart
You´ll be in my heart

You were the wings that made me fly
You were the light that made me shine
My heart belongs to you
And now when you´r gone
What am I supose to do

You were the wings that made me fly
You were the light that made me shine
My heart belongs to you
And now when you´r gone
What am I supose to do
I miss you


gråter varje gång jag hör amanda sjunga , hon är så duktig !!

vad tyckte ni om låten ;)

I miss you evry day and I´m cryin

Nu är jag hemma , eller har varit det ett tag . Uppvisningen gick bra . Det gick ganska snabbt så sen åkte jag , amanda och victoria in till stan . På tunnelbanan var det några killar som började filma oss.. jätte konstiga , och de vägrade säga vad de skulle med filmen till. Vi häälsade på pizza hut där vi praoade och Sala sa åt oss att söka sommarjobb där så jag ska skriva ett cv och sen lämna in det ;) Sen så åt vi på burker kung och sen åkte vi hem . Försökte övertala amanda elller victoria att sova hos mig men ingen kunde :(  Så jag fick åka hem själv helt enkelt, men har legat ute och solat . Jätte skönt väder ! Ikväll ska jag bara vara hemma och kommer nog kolla på eurovision :) Håller på och laddar upp bilder och filmer så det kommer upp när det är klart .

pusshej


Go Demons :D

God morgn ! Klockan är nio och jag är redan vaken.. Jag har blivit så morgonpigg på sistone. Igår var vi som sagt på SM genrep , det var kul och alla var så duktiga ! Sen åkte jag , amanda , jessica och jennifer till kungsan och vi såg måns och emd och jag svär måns tittade mig i ögonen :D Sen åt jag och amanda på burker kung och sen så åkte jag hem till mormor och morfar och sov .

Idag har vi uppvisning , ska möta laget 12.50 i mariatorget så jag måste inte börja fixa mig förrän om typ två timmar . Tills dess vet jag inte riktigt vad jag ska göra . Funderar på att sätta mig i hängmattan och läsa på uppsatsen jag ska opponera på tisdag . Måste ju få tid för lite plugg nu i helgen .

Önskar att jag kunde lägga upp bilder , men de ska jag ladda upp på andra datan för dte här är mormors dator . Men kan bjuda på en ganska gammal bild istället ;)

pusshej //i


SM

Hej , haft en  bra dag ? Det har jag . Var i skolan , vi hade livräddning så vi badade , det var kul . Sen åkte jag och amanda hem till amanda och snart, eller om typ en timme , ska vi åka till blackeberg och möta resten av laget för vi ska på genrep inför sm ;) Blir nog sista inlägget för idag , förlåt för så dålig uppdatering på sistone men jag har fullt upp .

pusshej //i

Torsdag

Sitter här i skolan , börjar inte förrän om tjugo minuter . Tänkte skriva lite om gårdagen . Först när jag kom till skolan skulle vi genomföra våra labbar . då skulle vi först jogga och sen springa intervall och se skillnaden på pulsen typ . När jag och amanda hade gjort det åkte vi hem till amanda och duschade sen fick vi skynda oss tillbaks till skolan för att ha hemkunskap, men självklart åkte bussen fel... Men vi hade hemkunskap i alla fall och det gick bra . Efter hemkunskapen fick jag mina akord jag skulle spela på bas på kvällen så vi åkte hem till edvin och övade för han har typ alla instrument som finns . Men vi var där bara i typ tjugo minuter innan vi vare tvugna att åka tillbaks till skolan för det var dags för uppspel . Fast jag bara hade kört igenom låten några gånger innan så gick det bra att spela upp låten. Orkade inte skriva när jag kom hem så därför blev det knappt några inlägg igår . Hoppas ni hade en bra dag !

pusshej //i

torsdag

God morgon ! Orkade inte skriva igår när jag kom hem för jag var dödstrött ! Men det var kul :) Idag ska vi först springa (en del av nationella i no), sen hem och duscha , sen måste jag , amanda w och amanda t skynda oss tillbaks till skolan och ha hemkunskap (kan höja mitt VG till MVG då så håll tummarna för mig) och sen är det öva, öva , öva för ikväll är det uppspel på våra låtar och det ända jag kan spela är första versen... önska mig lycka till , det kommer jag behöva !

pusshej //i


Älskade mormor

Hejsan ! Hela dagen har jag spenderat i bilden , men kom inte så långt . Och så var det världens största spindel i vår skola som vi fångade och visade för amanda som har spindelfobi , förlåt amanda ;) Nu är jag hos mormor och morfar igen , ska vara här tills på måndag eftersom att mamma har åkt utomlands . Men ikväll är det en speciell kväll , vi ska åka på någon prisutdelning där mormor ska få pris för "nit och redlighet i rikets tjänst" typ . Så lite stolt är man ju . Hon fick ta med två gäster och då bjöd hon med mig och min lillasyster ;) Fast hon lyckades fixa in morfar också hehe . Men skriver mer när jag kommer hem eller imorgon .

pusshej //i

rolig träning !

Kom hem för ett tag sen efter en otroligt rolig träning ! Vi fick pröva massa nya saker :D Juste , efter att jag skrev förra inlägget så gjorde vi lite på vår låt och på en halvtimme lärde jag mig spela första versen :D . Men nu är jag så trött att jag skulle kunna somna när som helst .

pusshej //i

I skolan

Sitter här med amanda och victoria i skolan. Vi har köpte mellis och nu är vi tillbaks i skolan för att plugga innan vi ska åka på träning . Skolan har väll flytit på . NOn gick skit dåligt ! Menmen ... Sen så jobbade jag engelska och blev klar med mitt tal och min engelskalärare ÄLSKADE det ;) Så nu hoppas jag verkligen på ett VG . Nu ska jag plugga och sen är dte som sagt träning , kul:D

pusshej //i


God Morgon

Har precis duschat . Idag är det tisdag och som vanligt blir det knappt något bloggande förrän på kvällen eftersom att jag har träning . Idag har vi även nationella prov i NO , hade helt glömt bort det . Men vi har inte fått något att öva på så... Det är sista nationella provet så det är skönt ! Det känns som om vi precis hade det första , det var det muntliga i sv . Känns som om dte var typ för några veckor sen bara men det  var ju för några månader sen . Aja nu ska jag äta frukost !


pusshej //i


idag skiner solen :D

Nu är det gjort !

Så nu har jag precis gjort mitt gymnasie val och det blev inte alls som jag hade tänkt mig , men är i ala fall klar ca en timme innan det var för sent ;) Vill ni veta hur det blev ?;)

1. Nackademin city, sam/ekonomi
2. kunskapsgymnasiet globen , sam/ekonomi
3. östra gymnasiet, sam/juridik

Jag har typ sju val sammanlagt men orkar inte skriva in alla . Det är ganska säkert att jag kommer in på nackademin så det känns skönt . Nu när gymnasievalet är avklarat kan jag slappna av , dte blir som dte blir ;) Nu ska jag snart gå och lägga mig.

pusshej //i


en liten bild från förra veckan , i brist på bilder ;)

VAD SKA JAG VÄLJA !?

Jag får panik !!! Idag ska gymnasievalet vara inne och jag har fortfarande inte betsämt mig !!! Ingen jävla aning ! Kan man inte få lite tid med på sig ? Det är ändå skolan jag kommer gå på i tre år så det måste bli bra , plus att dte kan påverka min framtis om jag väljer en jätte dålig skola . Usch jag vet inte vad jag ska välja !? PANIK PANIK PANIK !!!!!

I´am confused

Hejsan , kom precis hem efter att ha ätit på donken med amanda och victoria ;) Har varit som en duracel kanin i skolan idag , fixade till SOn och lämnade in den , gjorde två steg i engelska och redovisade , gjorde en vers och en brygga på vår låt och fick veta vad jag fick på spanska natinella . Det gick bättre än vad jag trodde , g- på uppsatsen (trodde jag skulle få ig så jag är nöjd:P), g på muntliga och VG på hör och läs förståelsen !!!! Det är ett under ! Jag fick VG i en spanska sak !! Men fick G allt som allt , men dte är ju det jag vill ha i spanska så jag är nöjd .

Nu ska jag nog plugga med nått...
pusshej //i


dagens


jag tvättade ju spegeln förra helgen :S

Taggad inför en ny vecka

Förlåt för riktig usel upptatering idag , men har inte haft tid. Imorgon är det måndag. Känner mig faktiskt taggad inför dne här veckan , nu när SOn är klar kan jag koncentrera mig på allt det andra och ska nog få ett och annat klart dne här veckan :D Plus att victoria har lovat att hjälpa mig med matten så jag kommer nog hinna med den också ;)

pusshej //i

Som en sten har lyfts från mina axlar

Försökte skriva ett inlägg tidigare men kom inte in på bloggen . Skrev precis klart min SO/SV uppgift och det känns så himla skönt !!! Trodde seriöst att jag aldrig skulle bli klar. Har lite smågrejer kvar men dte fixar jag i skolan imorgon . Ska bli så skönt att strycka den från min "att göra innan jag slutar"-lista . Så jag har typ pluggat hela dan . Och så fick jag välja mellan att skala potatis eller gå ut med min lillebror så jag valde lätt att gå ut med min lillebror . Det var ganska kul faktiskt . Vi köpte glass och choklad och satte oss vid vattnet . Sen gick vi till en park och jag var med och lekte lite faktiskt , jag kommer nog aldirg slta vara lite barnslig ;) Nu ska jag nog kolla klart på vänner boxen och fundera över gymnasievalet vilket jag fortfarande inte har bestämt mig helt för , men jag har ju till imorgon på mig ;)

pusshej //i


Plugg och gymnasieångest

Nu har jag pluggat hela dan ! Och har inte så mycket kvar , så hinner nog klart tills på måndag . Gud vad skönt ! Ikväll ska jag bara ta det lugnt , kolla på robinsson ;) Och så måste jag betsämma mig för gymnasium och jag har ingen jävla aning ! Aja har tills på måndag på mig i alla fall .

pusshej //i


Lördag

Medans alla andra precis har vaknat har jag varit uppe i flera timmar . Var som sagt på religion , var ganska segt sen i slutet gick vi igenom hur konfirmationen skulle gå till typ . Hela helgen ska jag plugga , har bestämt mig för att inte göra något innan jag blir klar med SOn . Så blir inte så supermycket upptatering .

pusshej //i


Vänner marathon

Rubriken säger vad jag har ägnat kvällen åt . Jag och min syster hade vänner marathon med massa vänner avsnitt och det finns nog ingen roligare serie än vänner ! Så himla kul ! Aja ska i alla fall lägga mig tidigt eftersom jag ska upp imorgon och åka på religion , sista gången innan vi konfirmerar oss :D Så skriver nog inte mer idag .

pusshej //i


skavsår i läppen

Min kväll kommer bli väldigt lugnt . De spände min tandställning så hårt i onsdags och det gör fortfarande ont . Och så skaver den i läppen så att jag får skavsår . Och så är jag förkyld som jag har varit hela veckan så jag orkar inte göra nått . Och helgen kommer bli lika tråkig . Måste bli klar med SOn så att jag kan lämna in den på måndag och sne har jag inte så jätte mycket kvar i skolan , lagom mycket men inte som det är nu att jag knappt har tid för något annat än plugg . Vill bara att de här veckorna ska vara över och att jag ska vara klar med allt plugg , tänk vad skönt ! Aja nu ska jag gå och titta på vänner ;)

pusshej //i

One Tree Hill 6#23 Promo !

Jag längtar så att jag dör !

Gymnasieångest

Nu är jag hemma efter en väldigt efektiv skoldag . Har jobbat jätte mycket ! Gjorde klart idrotssuppgiften , mitt tal på engelska och steg 28 och 29 i engelska och så hann jag med syv tid . Fast jag har fortfarande ångest ! Har tre gymnasium emellan och alla har någonting som gör att jag känner mig osäker .

Östra gymnasiet - vill inte gå på en skola i huddinge , vill gå i stan ! Men annars är dne här skolan perfekt !

Klara södra - skolan verkar ganska bra , men linjerna verkar lite konstiga .

Kunskapsgymnasiet globen - vet inte ifall jag orkar gå i en kunskapsskola mer..

Har i alla fall tills på måndag på mig att bestämma mig . Nu ska jag vänta på att min lillasyster ska komma hem och sen ska vi åka till min pappa .

pusshej //i


varför lyckas elin bli så söt på alla bilder medans jag ser ut som... ja ni ser ju bilden :P

Peace

Rubriken är tillägnad victoria ;)

Nu har jag precis duschat . Är inte helt klar med idrottsuppgiften än , men får gå upp lite tidigare imorgon och skriva klart den då . Är helt dödstrött efter allt springande fram och till baka med natta på söder idag , hehe... Så snart ska jag krypa ner i min ny bäddade säng och sussa . Imorgon är det fredag och sen helg , men denna helg MÅSTE jag skriva klart min SO uppsats så att jag får den klar någongång... Usch hatar att vara sen med saker , t ex hatar jag att inte komma i tid (förutom till skolan , det är inte samma sak ;)) och att jag nu är riktigt sen med uppsatsen ger mig ångest . På tal om ångest har jag världens ångest över vilket gymnasium jag ska gå på . Hoppas det finns en syv tid imorgon för jag har ingen aning om vart jag vill gå och sista ansökningsdagen är på måndag , PANIK ! Aja nu måste jag sluta tänka på allt det här för annars kommer jag aldrig kunna somna .

pusshej //i


Ge mig sommar NU NU NU !

Show me how to live

Jag har bara en sak att säga : FANTASTISKT! Jag har skrattat, gråtit och haft den där underbara "one-tree-hill-känslan" . Ett jätte bra avsnitt ! Och i nästa avsnittet kommer Peytons och Lucas efterlängtate bröllop ! Jag kan knappt vänta .

Natta och Inez på nya äventyr ;)

Så nu är jag hemma . I skolan pluggade jag på väldigt bra faktiskt . Efter åkte jag och natta hem till mig och åt mellis och sen till stan . Där tittade vi runt lite innan det var dags att bege sig på öppet hus på klara södra. HAHAHAHAHA säger jag bara ! Vi letade efter det i en timme och vi gick runt i hela skanstull ! Men tillsst hittade vi . Skolan var väll okej... fast linjerna var lite konstiga . I alla fall så mötte jag Hannah Walsh på tunnelbanan på vägen hem , kul :) Nu sitter jag och chattar med Nina om italien , det kommer bli så kul :D Gud vad jag längtar ! Men nu ska jag plugga på idrotts uppsatsen . Ska skriva om min hälsa... Önska mig lycka till !

pusshej //i


thursday

Hejsan ! Hann inte skriva något imorse så jag skriver nu istället . Kom lite sent , men jag mötte victoria på vägen så medans vi väntade på bussen köpte vi en kokosbollsfralla. Men nu är jag i skolan och ska skriva mitt tal på engelskan . Ikväll ska jag på öppet hus på klara södra med natta .

pusshej //i 

G´natt

Jag orkar verkligen inte skriva om allt , så jag ska stänga av datorn nu och bara ta det lite lugnt . Känns som om jag knappt får tid att tänka när allt är så stressigt ! Och jag behöver verkligen tänka just nu . Så jag ska byta om till pyjamas och bara ta det lugnt . Så med det här inlägget säger jag god natt !


jag och lillasyster i polen i höstas .


Vanessa Hudgens

Igår skrev jag ju om flätor , och Vanessa Hudgens måste väll ändå vara sötast i den här frisyren ! Älskar hennes flätor , så söta !


Error

Jag blir så sur ! Varför är jag så dum att jag trycker på "okej" när det kommer upp en grej på datorn där det står ERROR med stora bosktäver ? Nu är allt som jag skrev ikväll borta . Det var bara lite mindre än en sida , men det var massa fotnoter och sånna smågrejer . Så typiskt . Men jag får nästan skylla mig själv...

Jag blir galen !

Pluggandet gick inte så jättebra . Satt och stirrade på word i en timme och det stod helt still i huvudet , kom inte på ett enda ord att skriva ! Men sen fick jag lite hjälp av Dr.V att komma igång och nu flyter det på . Det är så frustrerande , det känns som om det enda jag gör är att jobba med den här uppsatsen men ändå så kommer jag inge vart ! Jag blir galen ! Men det är inte långt kvar nu innan allt det här är över , så det är väll bara att stå ut nu ett litet tag till. Nu ska jag fortsätta plugga .

pusshej //i


Home

Nu är jag hemma hos mormor och morfar . Sista natten vi sover här , inatt kommer mamma hem så imorgon flyttar vi tillbaks hem igen . Kvällen kommer att ägnas åt plugg, suprise . Got 2 Go ! Skriver mer sen .

pusshej //i


Kladdkaka

Nu sitter jag här i skolan med amanda och vera . Vi och några har bakat 12 st kladdkakor för imorgon kommer alla nya sexor på besök :P Men två av kladdkakorna ska vi äta ;) Så nu väntar vi på att de ska bli klara . Juste , hos tandläkaren gick det bra . Fast de spände ställningen jätte hårt så nu gör det jätte ont i tänderna . Men gluggen är i alla fall borta;) Men nu börjar nog kladdkakorna bli klara. Skriver mer när jag kommer hem

pusshej //i


Dagens

God morgon ! Sovit gott ? Det har jag och jag vaknade helt utvilad  och jag mår bättre :) Min buss till tandläkaren går om en halvtimme så tills dess vet jag inte vad jag ska göra.  Önska mig lycka till hos tandläkaren och ha en superbradag !

pusshej //i

Dagens:

(inte så jätte bra bild men den får duga ;))



kofta från H&M
rosa linne med texten "C.S.I Las Vegas" är från las vegas
kjol från H&M
leggins från lindex


I just wanna live my life the way it’s meant to be

Blev inget one tree hill för mig , sidan funkade inte :( Men fortsatte plugga men nu lägger hjärnan av så nu får det vara nog för idag . Har ju till 00.00 imorgon på mig att skriva klart så får plugga hela kvällen imorgon också . Imorgon får jag lite sovmorgon eftersom att jag ska till tandläkaren . Skönt att jag bor hos mormor och morfar då eftersom att tandläkaren bara ligger tio minuter härifrån . Ifall jag skulle ha varit hemma skulle det typ ta en timme ifall jag inte fick skjus . Nu ska jag duscha och en bara ta det lite lugnt . Det blir ännu en tidig kväll eftersom att det är på nätterna jag får passa på att vila så att jag blir frisk , har inte tid att vila annars . Ha en bra kväll !

pusshej //i


bild från falun
den här bilden är så fin ! älskar den

Nu måste jag ta en paus innan jag blir galen och går med i en sekt

Jag har så ont i huvudet att jag knappt orkar stå . Har i alla fall pluggat ganska bra och skrivit ca tre sidor . Men är ändå långt ifrån klar . Men ska ta en kort paus och titta på senaste One Tree Hill avsnittet istället eftersom att jag håller på och blir galen . Nu har jag varit inne på Hare Krishnas och Jehovas vittnen hemsidor och eftersom att jag är trött och förkyld blir jag ett lätt byte för sekterna . Har till och med börjat tänka att vissa saker som de säger kanske är lite smarta ! Så nu behöver jag verkligen en paus ! Men sen ska jag fortsätta plugga .

pusshej //i


Flätat

Något som verkligen är "inne" just nu är flätor! Och visst är det snyggt ? Särskilt nu till sommaren kommer det vara riktigt fint med flätor. Min personliga favorit är inbakad fläta i luggen . Den är både snygg och praktisk eftersom att då är inte luggen i vägen t ex när man ska sola ;) Här kan ni hämta lite inspiration från några kändisar !

Jennifer Aniston

Lauren Conrad

Miranda Kerr
Molly Simms
Nicole Richie
Scarlett Johansson

Leighton Meester

Dream

Hej , haft en bra dag ? Min har varit helt okej . På förmiddan hade jag enegelska och på eftermiddan väntade nationella np i matte , den största delen . Gick som väntat väldigt dåligt , men bättre än ´huvudräkningsdelen i alla fall . Allt blir så mycket lättare med miniräknare ;) Bestämde mig att inte gå på träning eftersom att jag inte vill förvärra den här förkylningen så jag ska sitta här hemma hos mormor och morfar och plugga hela kvällen istället . SOn måste ju bli klar till imorgon ! Så som vanligt kommer jag att plugga hela kvällen . Kommer i alla fall vara skönt när den här uppsatsen är klar .

pusshej //i


Tisdag

God Morgon ! Idag väntar matte np . Matte är inte mitt starkaste ämne... Känner mig fortfarande förkyld men det får jag ignorera tills allt i skolan är klart . Det här blir nog enda inlägget idag så vi hörs imorgon !

pusshej //i


I can’t say the words I feel inside, so deep

Hejsan ! Hur har er kväll varit ? Min har varit sådär . Mår inge vidare bra , har ont i magen , i huvudet , är jätte trött , stressad och vad mer ? Har i alla fall pluggat och kollat på tv med mormor . Det blir en tidig kväll ikväll så att jag orkar med morgondagen . Först skola där jag har nationella prov i matte , den viktigaste och svåraste delen . Den kommer säkert gå åt helvete . Och sen så har jag träning som varje tisdag . Hoppas verkligen att jag kommer må bättre så att jag kan vara med ! Men kommer nog inte hem emellan så det blir nog riktigt dålig upptatering imorgon . Med det här inlägget säger jag God Natt

pusshej //i


förlåt

Förlåt för att min blogg har blvit så himla tråkig ! Typ "Hej idag var jag i skolan och pluggade, nu är jag hemma och ska fortsätta plugga och sen ska jag sova för att jag är så himla trött" . Men ni måste ändå försöka förstå att dte är otroligt mycket i skolan nu eftersom att det bara är en månad kvar i grundskolan och snart ska allt vara klart . Och jag är långt ifrån klar med allt . Har aldrig tagit skolan på allvar, vilket jag nu ångrar, och känner att det kanske börjar bli dags . Så nu den månaden som är klar ska jag verkligen köra hårt och därför kommer min blogg inte bli så jätte rolig . Men sen när allt är klart , då kommer bloggen bli roligare ! Då är det massa roligt som väntar ; balen , avslutningen , italien , polen och mycket mer ! Men tills dess får ni stå ut med tråkiga inlägg . Men sluta inte läsa för dte för jag lovar att det kommer bli bättre ;)

PUSSHEJ //I


Utkast: Hejsan ! ...

Hejsan ! Min dag blev helt okej ändå . I skolan kollade vi på film på spanskan , "barnhemmet" . Det mesta av tiden gick åt till att berätta för malin vad som hände , men det var bara kul att vara den som fattar för en gång skull ! fast jag har ju sett den innan... ;)  Efter en bussfärd hem med victoria somnade jag på en gång och sov i en timme . Och det första jag tänkte när jag vaknade var "jag har inte tid att sova!" . För det har jag verkligen inte ! Har massa plugg ! Och så är jag rejält förkyld , och det har jag inte heller tid med . Så nu ska jag plugga .

pusshej //i

Regn

Sov inte så jätte bra inatt . Orkar inte gå in på varför. När jag vakande så kändes det som om det inte skulle bli en bra dag idag , men nu känns det i alla fall bättre . Men lite jobbigt är dte att det regnar. Men efter regn kommer solsken ;) Nu ska jag fixa dte sista och sen gå till bussen . Ha en bra dag !

pusshej //i


svar

Varför började du blogga?
svar:
Jag tyckte att det verkade kul och efter ett tag blev jag beroende ;)
Hur länge har du blogga?
svar:
Bloggade lite i sjuan men då var jag inte aktiv så det räknar jag inte med , men i snart ett och ett halvt år .
Vad är din favoriträtt?
svar:
Lasange och så älskar jag indiskt !
Vart bor du?
svar:
Jag bor i Hägersten i stockholm
Hur gammal är du?
svar:
Jag är 15 , fyller 16 i september .
Favorittidning?
svar:
Hm... läser inte så många tidninar faktiskt , men typ frida .
Favoritfilm?
svar:
Oj det är många , hur lång tid har ni ? Några är i alla fall twilight , bring it on filmerna  , moulan rouge , dirty dancing , grease , high school musical filmerna och många fler .
Beskriv dig själv med 5 ord
glad , dramaqueen , galen , matglad , högljudd :p
Hur gammal är du?
svar:
fortfarande 15 , snart 16 ;)
Vilken är din favorit affär?
svar:
Det måste nog vara Gina Tricot .
Går du på nån sport? I så fall vilken?
svar:
Ja , jag går på cheerleading och det är jättekul :D

klart

Så nu har jag städar klart . Avslutade med glass , magnum temptetion . Jätte god ! Nu väntar jag på morfar som ska komma när som helst . Ska bo hos honom och mormor tills på torsdag . Ska bli mysigt eftersom att jag inte har träffat de på länge . Men ikväll eller imorgon kommer svaren till frågestunden så fortsätt fråga på !


amanda och elvis i lördags ;)
läs amandas blogg http://amandawallander.blogg.se ;)

städsöndag

Nu är jag hemma och har precis ätit och snart ska vi börja städa . Var som sagt på möte om Italie , och det kommer säkert bli jätte kul ! Har aldrig varit i Italien så det blir kul att se hur det är där . 14 Juni åker vi och kommer hem 19 Juni , alltså på midsommar . Men nu ska jag städa .

pusshej //i


Frågestund

Tänkte lägga in en frågestund för att gottgöra all dålig upptatering .

Fråga vad ni vill !
Svarar ikväll tror jag .

Alldeles Alldeles för tidigt

Ännu en gång förlåt för dålig upptatering ! Men var upptagen hela dan och kvällen igår . Idag kommer bli en riktigt tråkig dag . Först så ska jag på mässa och sen efter det på nått möte om italien . Sen så ska vi storstäda hela lägenheten , wiho ! Gud vad tråkigt . Och sen så måste jag plugga ! Så ingen vidare rolig söndag för mig . Hoppas ni får en bättre .

pusshej //i

Picknik

Hejsan ! Förlåt för dålig upptatering och bättre lär det inte bli idag . Jag och amanda har varit ute och haft picknik i den fina vädret ! Jätte skönt , allt löser sig när man bara ligger ute i skogen och tar det lugnt . Jätte skönt . Men nu ska jag åka hem . Ha en bra dag !

pusshej //i

Påväg till amanda

Så nu ska jag snart gå ner till tunnelbanan och åka till amanda där vi och några andra kommer spendera kvällen och sen så sover jag hos amanda . Blir nog inte så mycket bloggande. Ha en bra fredag !

pusshej //i

Dior

Jag älskar den här reklamen :D

solning

Nu har jag solat ute i över en timme och har faktiskt fått lite färg . Men vi har bara morgonsol på balkongen så nu finns det ingen sol där så jag gick in . Nu ska jag städa lite innan jag börjar fixa mig . Skriver mer senare

pusshej //i

1 Maj

God morgon sunshines , har ni sett vilket fint väder det är idag ? Jag blir så glad av sol ! Jag har precis duschat och ätit frukost och nu ska jag byta om till mjukisshorts och något linne för jag ska ut på balkongen och sola :D Synd att vår mixer är sönder , för nu skulle det ha suttit perfekt med ens smoothie .

pusshej //i


Valborg

Så hur var er valborg ? MIn var faktiskt bra med tanke på att jag annars brukar hata valborg . Spenderade kvällen vid brasan med amanda och victoria och vi träffade massa olika folk . Men var tyvär tvungen att åka hem ganska tidigt för att annars skulle jag inte ha kommit hem . Så nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra . Men nått hittar jag väll på .

pusshej //i

RSS 2.0