Kör på klänning för första gången i år


Nu väntar skola 9.40-15.00. Sen hem och plugga och ikväll är det träning!


I want you to know, with everything I wont let this go

Vaknade imorse och hade världens ångest och stress över typ allt. Men så går jag in på Sebbes spotify (han har premium så jag lånar den;)) och så har han gjort en jättefin spellista till mig! Det gjorde så att allt genast kändes mycket bättre. Det är bara två veckor kvar, om jag har klarat av hela det här året så klarar jag lätt två veckor till!

Idag börjar jag 12.40, asskönt! Efter skolan blir det shopping och solning med Mats:) Och vet ni vad? TÄVLINGSVECKAN ÄR IGÅNG!! Är så sjukt taggad, malmö om fyra dagar och tävling om sex!

pusshej


här ser ni mitt nya förlängda hår :)


Lördag kväll och söndag!

Igår så var ju som sagt jag och Sebbe på bio. Vi hade lätt bästa platserna! Vi hade ett dubbelsäte i ett litet bås där bara vi två satt, hur mysigt som helst! Sen så gick inga bussar hem till Sebbe så vi fick en lång mysig nattpromenad! Nattpromenader är nog bland det mysigaste som finns. Idag när vi vaknade hjälpte Sebbe mig med lite plugg. Sen åkte vi till berns och åt en god brunchbuffe! Det var jättegott och har nog aldrig barit så mätt! Nu är jag hemma, äter jordgubbar och kollar på Hellcats. Ska snart över till Elinor, hon ska sätta in nya extansions på mig! Ska försöka få lite plugg gjort innan också.

pusshej



Life is short so make it what you wanna

Hej! Gick upp tidigt imorse och tvättade kläder hela morgonen. Sen så åkte jag med mamma och handlade, fick med mig värmeskydd för håret. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli åtta så att jag kan åka in till stan. Ikväll bjuder mitt hjärta mig på middag och bio! Vi ska pirathes of the carribiean, mys! Sen imorgon så ska vi på brunch på berns! Och imorgon kväll blir jag långhårig. Så vi hörs väl imorgon kväll!

pusshej


Ni får en dålig bild på vad jag har på mig ikväll


Somliga ljus brinner aldrig ut

Var i skolan i en halvtimme idag, värt! Sen åkte jag hem till Sebbe som sov och vi sova bort halva eftermiddan. Men det var mysigt! Hade ingen träning ikväll, skönt! Men har ändå bara varit hemma för mormor och morfar kom över. Morfar har precis kommit hem från sjukhuset och mormor har jag inte träffat på länge så det var skönt att träffa dem! Annars så har jag fullt upp hela helgen!

pusshej


om en vecka är vi i Malmö!!


When it's going good, it's going great

Träningen igår gick jättebra! Känns mycket bättre än vad det gjorde innan DM. Haha gud vilken panik jag hade då! Slutade 11.30 idag, riktigt skönt. Så nu sitter jag hemma och äter popcorn och kollar bigbrother avsnitt jag har missat. Ska få lite plugg gjort också. Sen lite senare så ska jag och Matilda åka och sola. Vi tävlar ju nästa helg och jag är helt vit, inte okej!

pusshej


.

Nice att sluta klockan 09.15! Har gjort klart både företagsekonomin och engelskan och lyckades få ledigt från naturkunskapen, ibland är jag allt bra! Nu åker jag till min pojkvän som också slutar tidigt!:D

pusshej

Cheer practise!


Nu åker jag snart mot träningen! Är så himla taggad, cheerleading är så himla kul! Särskilt såhär precis innan tävling!


You have got to be my dream come true


Skola 12.20-15.00. Sen hem och plugga massor och sen ikväll är det träning med mina fina tornadosar!


LOVE


A form of amnesia when a girl forgets that there are 1.2 billion other boys in the world.


"Det är ju helg på fredag eftersom att det är måndag idag!"

Skolan idag gick väldigt snabbt, hade bara två lektioner varav en gick åt en lek. Efter skolan åkte jag och Erika hem till mig och gjorde skagenröra toast! Gott var det! Sen så har vi pluggat. Eller mest jag. Erika är inte så bra på att plugga.. Det var allt från mig!

Over and out!

11 timmars sömn!

Gick och la mig klockan halv åtta igår, så fick elva timmar sömn! Kommer inte ens ihåg sist jag sov så länge! Riktigt skönt kan jag säga. Igår så bestod dagen av plugg och glass i stan. Mys! Idag ska jag till skolan. Men börjar inte förrän 12.40. Skulle haft idrott nu egentligen men eftersom att det spöregnar så blir det ingen. Men ska passa på att få lite plugg gjort.

pusshej

jag saknar min kamera :(

Every morning I still wake up and the first thing I want to do is to see your face

Jobbade ju imorse 8-12. Men idag jobbade Erika också så det var faktiskt kul!:D Sen så satt vi kvar på jobbet i en timme och drack te och åt kakor, mums! När jag kom hem så somnade jag och sov fram tills nu, seg tjej.. Men nu ska jag städa lite, sen ikväll ska jag och Sebbe vara barnvakt åt min grannes barn. Pengarna rullar in som det ska nu! Dumt bara att jag redan har gjort av med pengarna jag komm få idag, hehe(a)

Livet känns faktiskt väldigt bra just nu! Har så mycket kul at se framemot; malmö om två veckor med finaste laget, sommarlov och allt var det innebär och precis efter sommarlovet blir jag äntligen 18!! Så ja, allt känns bra nu!
pusshej


gammal bild på mig och Erika<3


Flying is the second best thrill to cheerleaders; being caught is the first

Hemma efter en rolig träning! Gud vad jag kommer sakna mitt lag när vi splittras:( Idag iallafall så kom jag till skolan två timmar för tidigt. Bra Inez! Sen så lektionen efter behövde vi bara ta närvaro och eftersom att jag är klar med min multimediauppgift så behövde jag inte gå på den lektionen heller, så en ganska ovärd dag. Men så när jag slutade så åkte jag och Sebbe in till stan och shoppade åt honom! Det enda jag fick med mig var nya extansions, känner för att bli långhårig lagom till sommaren. Sen så åkte jag och Sebbe hem till honom, vi åt middag, spelade buzz och myste lite innan jag var tvungen att åka iväg på träningen. Där har ni min dag. Imorgon ska jag upp tidigt och jobba..

pusshej

If it's in your heart, it shows in your spirit.

För ett tag sedan bestämde jag mig för att sluta på cheerleading nästa termin. För det här året har inte varit lätt. Att träna tre-fyra gånger i veckan samtidigt som man har massa plugg, vänner, pojkvän och på sista tiden jobb är inte lätt. Och nästa år kommer det bli ännu mer plugg!

Men efter träningen igår var jag inte lika säker. Träningen går påminde mig om varför jag älskar cheerleading. Programmet satt, lagstämningen var hög och tränarna var nöjda. Och hela dan idag har jag haft en dum känsla i magen som säger att det är fel att sluta på cheerleading. Jag känner mig inte klar! Jag vill inte att det här ska vara min sista tävling. Jag har så mycket mer att lära mig, jag känner att jag kan utvecklas så mycket mer! Men jag vet inte hur jag ska få tid för det..

Problemet med mig är att jag vill för mycket. Jag vill ha tid för allt. Men livet funkar inte så. Man måste prioritera. Det här året har jag prioriterat cheerleading. Vet inte hur det blir nästa år.. Kan inte bara någon bestämma åt mig?


Thing to remember is if we're all alone, then we're all together in that too

Kom nyss hem från skolan. Dagen gick faktiskt väldigt snabbt, onsdagar som brukar kännas så sega. Nu ska jag plugga iallafall. Räknade upp allt jag har kvar och det var tolv saker, på två veckor. Kul.. Sebbe kommer hit när han har slutat och ikväll är det träning! Något mer intressant har jag inte att skriva..

pusshej

If you can promise me anything, promise me that whenever you're sad, or unsure, or you lose complete faith, that you'll try to see yourself through my eyes

Efter skolan idag kollade jag och Malin runt lite i stan. Köpte ett par rosa shorts! Sen när Sebbe slutade mötte jag honom och vi satte oss på Espresso House och pluggade inför mitt nationella prov i matte B imorgon. Kommer nog inte gå så bra.. Men vi får se! Nu väntar plugg, är ni förvånade?

pusshej


Ikväll är det en av världens bästa filmer på tv!


"I know what it is not to feel like your in the room until he looks at you or touches your hand or even makes a joke at your expense, just to let everyone know... you're with him. You're his. "



Älskar videon!


Haha så himla skön!


If you never try you'll never know

Eftersom att jag jobbar i stan så blev det lite shopping innan jag åkte hem. När jag kom hem så somnade jag och sov fram tills nu. Trött tjej? Nu väntar massor med plugg.. Men det är bara nästa vecka och sen den efter som det är mycket, sen har jag bara ett prov och sen är allt klart! Känns väldigt skönt att ha tjönat ihop ganska mycket pengar i helgen! Fast det dumma är att de försvinner snabbare än vad de kom..

pusshej



Trött!

Gick upp klockan sex på en söndag, inte alls kul! Igår så var jag barnvakt hela dan. Fick faktiskt lite plugg gjort. Sebbe kom och höll mig sällskap också. Vi var klara vid typ 18, så då åkte vi hem till min pappa och kolla eurovision. En tredje plats är ju asbra, men när han låg först där ett tag så känns det ändå lite surt.

Nu ska jag jobba 8-12. Är helt galet trött så vi får se hur det går!
pusshej

It´s friday!

Eller aa egentligen så är det ju nästan lördag. Fast min helg kommer inte bli så intressan. Imorgon ska jag vara barnvakt åt min grannes två söner hela dagen och på söndag jobbar jag 8-12. Och så har jag massor med plugg! Men tänker att snart är det sommar! Och den här helgen kommer jag få in massa pengar! Så det är bra iallafall. Men nu ska jag sova snart, känner mig som en levande zoombie!

godnatt

It's so hard to forget someone who gave you so much to remember

Har inte kännt mig riktigt på topp idag. Känner mig ganska nere. Men alla har väl sånna dagar? Dagen började iallafall med att jag låste in mina nycklar i skåpet, så var tvungen att be vakmästaren knipsa upp låset och då var jag tvungen att ta ut alla mina böcker. Kul.. Sen så hade jag nationella i engelska, vet inte alls hur det gick. Sen så hade vi en engelska lektion där några elever från finland var med så vi typ pratade med de hela lektionen.

Efter skolan åkte jag hem och somna, när jag vaknade låg sebbe bredvid mig(a). Men han har åkt till sin dumma träning nu. Nu väntar affärsjuridik plugg.
pusshej



såhär känner jag mig idag


FML

Kul att när man äntligen tar och spelar in sitt tio minuters långa engelska tal så visar det sig sen att ljuder på min cam inte funkar.. Så måste hitta något annat sätt att spela in talet på. (Vi ska spela in talet och sen skicka till läraren, inte så att jag gör det för skojs skull). Nu är det träning iallafall. Var en rolig träning igår, så hoppas på en ännu roligare idag!

pusshej


jag vill bli brun!


Gårdagen

Jag verkligen älskade vädret igår! Skulle verkligen vilja bo i ett land där det är varmt året runt, skulle passa mig perfekt. Blir så mycket gladare och piggare när det är varmt ute! Efter skolan igår åkte jag och Sebbe hem till mig. Vi köpte jordgubbar och choklad (som vi smälte) och gick sedan ner till parken precis vid mig och låg där ett tag. Framåt kvällen var det dags för träning! Och kul var den!

Nu väntar skola 8-14. Man borde få vara ledig när det är såhär varmt! Vill inget annat än att vara ute i solen.
pusshej


bild från efter träningen igår, därför vi alla ser helt slitna ut! Vår gamla tränare, Patrik, kom och hälsade på!


Sooool!

Jag älskar det här vädret!! Blir så glad av det! Idag så hade vi lång håltimme som spenderades ute i solen, asskönt! Ett annat plus var att jag fick MVG på affärsjuridik provet som jag verkligen inte trodde att jag skulle få det på! Men det var irriterande också eftersom att jag var säker på att jag inte skulle få MVG så gjorde jag inte MVG-caset.. Så fort jag kom hem så la jag mig ute på balkongen och läste min svenska bok, och lite färg fick jag! Och imorgon ska det bli ännu varmare. Nice! Men nu ska jag plugga.

pusshej


blekiiis, det var bikinitoppen jag fick av Sebbe :D


There's a truth in your eyes saying you'll never leave me

Filmen igår var väl bra, den höll inte upp till mina förväntningar men den var ju inte dålig. Sen åkte jag och Sebbe hem till honom och kollade på Due date och åt jordgubbar. Fick presenter av honom, utan någon anledning utan bara för att han älskar mig(a) Fick en bikini och lite andra grejer.

Idag så sov vi till tolv! Brukar aldrig kunna sova länge när jag sover med Sebbe. Sen så åkte vi in till stan, vi kollade i affärer och satt lite vid vattnet. Sen så åkte vi hem till mig och har varit här hela kvällen. Nu väntar Big brother!

pusshej


With every step together, we just keep on getting better

Håller på att fixa mig medans jag väntar på att prisutdelningen ska börja. Ikväll har jag och Sebbe en dejt! Vi ska äta och sen gå på "water for elephants". Har höga förväntningar! Har hört att den ska vara bra. Så hoppas att den är det!

pusshej


min snygga pojkvän <3


SM!

Åhhh Cheerleading SM i Borås sänds live!! Nu kommer jag inte få något gjort idag.. Önskar att jag hade varit i Borås och hejat på våra duktiga elitlag! Men pengarna räckte inte riktigt till:(


Lycka till HCE hurricanes och thunders! Och lycka till till dynamites också, en del av mitt hjärta är fortfarande rött (a)


Jobb

Det är lördag och klockan är sju. Har redan varit uppe i nästan en timme. Jobbar 8-12. Har lite ångest över att vara uppe så tidigt, men försöker tänka på pengarna! Hoppas alla andra sover superbra medans jag är uppe och jobbar!

pusshej


Snart är det fredag!

Blev hemma idag också ändå. Började må sämre under natten. Men imorgon väntar skola och nationella i engelska. Idag har jag som sagt bara varit hemma, återigen så kom min Sebbe. Den här gången hade han med sig lunch. Han är så fin min pojkvän! Har inte så mycket att skriva eftersom att jag har varit sjuk.

pusshej

En månad kvar!!


Om en månan står vi där på mattan!


It's one in a million, the chances of feeling the way we do

Började må sämre på kvällen igen, så åkte till träningen men kollade bara på. Men Erika kollade också bara på så vi köpte godis och cola:D Så det var ganska kul ändå:) Men nu ska jag kolla ett OTH avsnitt och sen sova! Imorgon blir det första skoldagen på den här veckan.

pusshej

The best and most beautiful things in this world cannot be seen or even heard, but must be felt with the heart


At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Sometimes... all you need is one.

Var hemma idag också. Men mår bättre nu så ikväll blir det träning! Åkte iallafall till skolan för att göra naturkunskapsprovet. Påväg hem stannade jag en snabbis i stan för att köpa lite nödvändigheter. Kom hem ett block, ett puder och en bh rikare. Men nu babblar jag bara på som vanligt.

pusshej


Mina vapendragare ;D


You have got to be my dream come true

Sebbe kom hit med ben&jerrys, min fina pojkvän! Fick inte åka på träningen eftersom att jag är så sjuk, inte alls kul! Var ju träningsugen! Men aja, hoppas verkligen på att vara frisk tills imorgon! Har inget kul att skriva eftersom att jag är sjuk så jag slutar nu.

pusshej


Fortfarande sjuk

Blev hemma idag igen. Hatar att vara sjuk!! Finns nog inget tråkigare. Men måste åka förbi skolan och hämta min naturkunskapsbok. Får se när jag gör det. Kommer spendera dagen med att kolla massa OTH avsnitt, som jag gjorde hela dan igår också. Sen när Sebbe har slutat kommer han komma och ta hand om mig. Mys! Men nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv.

pusshej

Sick!

Har legat hemma med feber hela dan:( Inte kul med tanke på att jag verkligen inte har tid att vara sjuk! Har massor i skolan och tävling om en månad! Hoppas febern går över tills imorgon för kan inte vara hemma då. Men vi får se, just nu blir det bara värre och värre. Tur att man har sen snäll pojkvän som kom och höll mig sällskap några timmar iallafall(a)

pusshej

En liten hemlighet

Mattis: Jag älskar Martin <3  Foto: TV11
Jag har en liten crush på BB-Martin (a) Om han åker ikväll slutar jag titta!!


Everytime i see your face i have to smile

Dagen har bestått av plugg, plugg och plugg! Och så har jag kollat på one tree hill. Det är så beroendeframkallane! Men har fått mycket plugg gjort under helgen så det är skönt! Men de närmaste helgerna kommer nog bestå av ungefär lika mycket plugg.. Men om bara några veckor är det lov! Gud vad jag längtar! Så jag måste bara ta mig förbi de närmaste veckorna sen blir allt bättre.

pusshej


RSS 2.0