Sista Juli

Vadret i Polen suger fortfarande. Forsta gangen det ar sant har vader nar jag ar har. Igar pa kvallen sa var jag, Sebbe, Jaqueline och min kusin pa en festivalgrej. Det var sjuukt mycket folk! Som tur var sa regnade det inget pa kvallen. Men eftersom det hade regnat hela dagen sa var det helt lerigt och vara skor blev helt leriga! Men det var kul anda :) Idag sa ar planen att aka in till Krakow och ga pa bio.

pusshej

Rubriktorka

Nu har Sebbe kommit hit! Ar sa himla glad att ha honom har! Han hade kopt bocker till mig, blandannat p.s i love you fast pa svenska. Han ar sa himla snall, min pojkvan(a) Idag har vi varit med mina kusiner. Sen sa spelade Sebbe fotboll med mina kusiner och deras kompisar medans jag tittade pa. Riktigt mysig dag!

pusshej

Idag!!

Idag kommer Sebbe hit!! Han kommer inte forran ikvall. Ser framemot det riktigt mycket, samtidigt som jag ar lite nervos. Har aldrig tagit med nagon till Polen. Men alla har verkar taggade pa att traffa honom sa det kommer nog ga jattebra! Langtar!


P.S I Love You

Sag varldens basta film idag. Den ar sa fin, sorglig och rolig tillochmed. I sorgen kan man inte lata bli att skratta. Karleken mellan Gerry och Holly ar verkligen akta karlek. Trottnar aldrig pa att se den har filmen.


I can’t promise to fix all of your problems, but I can promise you won’t face them alone

3 dagar <3


Freeze time

Kunde verkligen inte sova inatt. Vid gryningen tog jag mitt tacke och satte mig ute pa terassen. Och det var en av de skonaste stunderna jag nagonsin har varit med om. Farmor har en fatolj pa terassen som jag satt i med tacket omkring mig, allt var helt tyst. Forrutom tuppar som gal lite har och var. Annars kandes det som om jag var enda varelsen pa jorden. Jag satt dar ett bra tag och bara njot av stunden.

It made me wonder how many times we forgive just because we don’t want to lose someone

Ibland kanner jag mig sa himla ensam

Inte OK!


November 2009                                                                Juni 2011, inte okej...


Sitter och kollar igenom gamla bilder. Kolla vad vig jag var en gang i tiden! Maste borja stretcha och sen fortsatta med det, aven fast jag har slutat med cheeren. Det ar anda kul att vara vig. Ska nog ta tag i det nu nar jag ar har i Polen, har ju anda massor med tid har.

Even the most beautiful days eventually have their sunsets

Idag ar det sol! Antligen! Idag ska jag traffa min gammefarmor. Forsta gangen jag traffar henne utan gammefarfar, kommer kannas konstigt att han inte ar dar. Har inte sa mycket att skriva, hander inte sa mycket har. Farmor bor verkligen ute pa landet sa det finns inte sa mycket att gora. Men jag passar pa att lasa alla bocker jag har velat lasa under aret och bara tar det lugnt. Det ar skont det ocka. Hoppas alla har det bra dar hemma i Sverige!

pusshej

Uppdatering fran Polen!

Har varit i Polen sen i mandags, men har inte orkat skriva nagot forran nu. I tisdags var jag pa match, typ kval infor champions league. Vi kanske ska ga pa en till match nar Sebbe kommer! Annars sa har jag bara varit med mina kusiner och umgatts typ. Vadret suger, malnigt hela tiden. Det brukar altd vara soligt och varmt nar jag ar i Polen! Hoppas pa battring.

pusshej

Hej då Sverige!

Nu ska vi snart åka till båten som tar oss över till Polen. Ser inte framemot bilandet imorgon.. Men annars så ser jag faktiskt fram emot polen. Ska bli kul att träffa alla! Och som sagt så kommer Sebbe ner sen också. Jag kommer tillbaks till Sverige den 10 Augusti, men kommer kunna blogga från Polen.

pusshej


Jag och min kusin förra sommaren i Polen


Sista dagen i Sverige

Idag ska jag jobba 8-12. Sen ska jag fika med Erika! Mys. Sen ska jag träffa Sebbe en sista gång innan jag åker imorgon. Men han kommer ju ner om mindre än två veckor så det blir inte som förra sommaren! Men nu ska jag till jobbet.

pusshej


min snygga pojkvän <3


Internet ur funktion

Min lillebror har tagit sönder vårt internet, asirriterande! Så kan inte skriva så mycket. Men har ändå fullt upp med att träffa alla innan jag åker iväg. Idag firar jag och Sebbe vår ett och ett halv års dag! Men skriver när jag kan.


såhär ser jag ut idag


It´s sick man!

Är sjuk. Har inte så mycket att skriva. Hoppas på att må bättre imorgon.
pusshej


Gårkvällens


Sliten tjej

Inflyttningsfesten hos Kalle var helt grymmt rolig igår! Kom dit med Matilda och kände knappt någon. Men människorna där var så himla rolig, så det gjorde inget. Tanken var att gå hem vid tolv eftersom att jag skulle upp klockan sex. Men eftersom jag hade så kul så stannade jag kvar och dansade tills två. Då kände jag att nu måste jag faktiskt gå hem.

Sov tre och en halvtimme inatt. Jobbade till tolv. Kom hem och sov fram tills halv sju! Haha lagom trött tjej. Nu ska jag städa mitt rum och min toalett Tanken var att tvätta och packa idag också men det orkar jag verkligen inte.

pusshej


Innan Kalles fest åt jag och Sebbe på sushin nedanför mig. De har tydligen Stockholms godaste sushi!






Enda bilden som togs på festen, glömde helt bort att ta kort!


Spa!

Nu är jag hemma efter ett dygn på japansk spa. Jag har badat i en källa. solat, läst, fått behandling och bara tagit det lugnt! Det var riktigt mysigt att få umgås med mamma lite, händer ju typ aldrig nuförtiden. Men nu är jag tillbaks till verkligheten. Ikväll ska jag på Kalles inflyttningsfest! Sen ska jag upp klockan sex imorgon bitti och jobba, det ser jag inte framemot!

pusshej




alla gick runt i sånnahär japanska rockar


Dreams can come true, look at me babe I'm with you

Godmorgon! Är uppe tidigt eftersom att jag ska till vårdcentralen idag igen:( Orkar inte, vill sova! Väcktes klockan sex imorse av att älsklingens klocka ringde, han skulle upp och jobba. Men somnade om väldigt snabbt. Senare idag ska jag åka på spa med mamma och lillasyster. Bara över natten men det ska bli avslappnande!

pusshej


The edge of glory

Har legat ute i solen och solat. Gick ju upp tidigt idag och åkte till vårdcentralen. Jag tog blodprov:( Men det gick bra och som belöning köpte mamma ben&jerrys till mig! Lite senare ska jag till torvalla och lämna tillbaks min dräkt och kolla lite när hurricanes tränar. Sen åker jag vidare till pappa och så sover jag där inatt för ska ta hand om Alexander imorgon.

pusshej


Shopping!

Idag så åkte jag hem till Sebbe. Hans mamma hade köpte converse till mig, men tyvär så var de för stora :( Jag och Sebbe var där ett tag innan vi åkte till farsta centrum. Där blev det lite shopping för oss båda. Nu är jag hemma, ska upp tidigt imorgon och åka till läkaren för att ta massa tester. De ska kolla varför jag svimmar så ofta. Ser verkligen inte fram emot det! Jag hatar både sprutor och blod, så hoppas verkligen inte att det blir några blodprov. Men det blir det säkert.

pusshej


bikini som jag köpte idag, köpte annat också men det orkar jag inte fota


Middag hos Erika

Kom precis hem efter att ha varit på middag hos Erika. Det var jag, Erika, Matilda och lite senare kom Elsa också. Och jag vet att jag har sagt det tdigare men jag säger det igen, jag älskar Erika matlagning! Hon gör så god mat! Matilda var tvungen att åka tidigt eftersom att hon jobbar imorgon, så då åkte jag också så att jag fick sällskap (a). Men nu ska jag spela the sims, höhö.


välkommstdrink


Fina Erika


förrätt


efterrätt, hon gjorde både glassen och kolasåsen själv! Glömde fota varmrätten


Tillbaka

Tog en tre dagars bloggpaus. Under de här dagarna har jag shoppat (jag är inge bra på att hålla mitt shoppingförbud. Sen jag satte det har jag köpt två par byxor, bikini och andra smågrejer), grillat, badat, knarkat gossip girl (varför har jag inte upptäckt den serien innan?!) m.m. Men nu ska jag bli bättre på att uppdatera, behövde bara en liten paus!

RSS 2.0