Hej 2011!

Kommer inte ha så mycket tid att skriva idag, så passar på att önska alla ett gott nytt år! 2010 har varit ett bra år, och jag hoppas att 2011 blir ännu bättre! Har så mycket att se framemot 2011, t ex london om två veckor med Sebbe, DM i februari och självklart att jag fyller 18 i september! Så 2011 kommer nog bli ett bra år:) Så det här blir mitt sista inlägg 2010, vi ses 2011!

pusshej


såhär såg jag ut förra nyår


Hurtful

Åkte ju och tog sprutan, den gjorde jätteont!:( Sen åt jag, mamma och min lillasyster lunch på subway och köpte med oss ben&jerrys, mums! Passade på att hämta lite grejer hos mamma också. Åkte in till stan och köpte lite smågrejer innan Sebbe kom och vi gick på bio, vi såg "the town". Den var bra på sitt sätt, men lite för mycket action för min skull. Så ja, där har ni min dag.

pusshej


It's one in a million, the chances of feeling the way we do

Vet ni vad jag ska göra idag? Ta andra livmoderhalscancer sprutan, jag vill verkligen inte:(( Ni som känner mig vet att jag har sprutfobi. Så just nu mår jag illa. Men efter den här är det bara en kvar! Sen ikväll ska jag på bio med min pojke :) MYS!

pusshej


Här har ni honom, min fina pojkvän <3


Jag är trött på att vara trött

Idag har jag letat nyårsklänning med Cornelia, hittade en fin:) Fick med mig ett gulligt armband också. Det är svårt att inte köpa massa saker nu när jag har pengar, men jag måste spara mina pengar till London! När jag kom hem däckade jag direkt och sov i nästan två timmar, tvingade nyss upp mig själv ur sängen så att jag kan sova inatt sen. Ikväll fortsätter OTH marathoner, nice!

pusshej

Vill ha!


En stretchstol! Skulle jag verkligen inta tacka nej til :)


You make me smile

Var som sagt hos Amanda idag, vi gjorde tacos, bakade kladdkaka och pratade massa skit :) Det var mys. Nu är jag hemma och är jättetrött! Blir en kväll framför andra säsongen av one tree hill, inte alls fel!

pusshej

Don´t know how I lived without you, 'cuz every time that I get around you, I see the best of me inside your eyes

God morgon! Måste orka ta mig upp ur sängen på något sätt. Ska iväg till Amanda Krawiec idag, ska bli kul för har inte träffat henne sen oktober! Men nu måste jag faktiskt pallra mig upp.. Vi hörs ikväll antar jag:)

pusshej


jag och Amanda för ett ganska bra tag sen


2010

Förra året försökte jag göra en årsresumé, men det var så jobbigt så i år kör vi bara på en lista! 50 frågor om 2010:

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jaa, ganska många saker. Men bland annat så toppade jag för första gången i år, blev topp sista träningen 2009 men då fick jag aldrig testa:)
2. Höll du några av dina nyårslöften? Ja, att jag skulle bli vigare:)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nee
4. Dog någon som stod dig nära? Inte som direkt stod mig nära, men någon som har varit en del av mitt liv ända sedan jag föddes och som jag älskar.
5. Vilka länder besökte du? Polen och kroatien bara tror jag, har inte varit utomlands så mycket igår 
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? jaa, mer sömn!
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 14/1, 12/3 och 28/3
8. Vad var din största framgång 2010? Kärlek och cheerleadingen (mest av det mitt år har bestått av så var beredda att det kommer vara många svar om det)
 9. Största misstaget? Att jag tog några för givet
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Aa har varit förkyld väldigt mycket, haft några sträckningar och så skadade jag handleden
11. Bästa köpet? Kommer inte på någpt
12. Vad spenderade du mest pengar på? mat!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? När mitt gamla lag (Dolls) vann brons på DM, vi förväntade oss att komma nästsist
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Alldeles för många för att jag ska orka skriva dem, men t ex "dynamite", "just the way you are", "life after you" mm.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Upp och ner
16. Vad önskar du att du gjort mer? Haft mer tid för vänner och sovit mer
17. Vad önskar du att du gjort mindre? stressat upp mig över onödiga saker
18. Hur tillbringar du julen? Först med mamma, sen med pappa och sen med Sebbe och hans familj.
19. Blev du kär i år? Nej gud inte alls.. haha jo det blev jag verkligen!
20. Favoritprogram på TV? DH, OTH, HIMYM 
21. Bästa boken du läste i år? The last song och som jag vill vara (tror jag den heter)
22. Största musikaliska upptäckten? Bruno Mars
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Aa, min mini dator :)
 25. Något du önskade dig men inte fick? hm.. tror inte det
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Sebbe överraskade mig på morgonen och bjöd mig på lunch, på kvällen var det träningen och sen på kvällen sov Sebbe hos mig, inget speciellt men det var mys :)
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Aa det finns det
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? ganska vanlig :p
29. Vad fick dig att må bra? min pojkvän, cheeren och mina vänner :)
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Chad Michael Murray, efter att ha sett alla gamla OTH avsnitt!
31. Vem saknade du? När jag var utomlands i sex veckor i sommras saknade jag väldigt många!
32. De bästa nya människorna du träffade? Har inte träffat så många nya människor, men Matilda kanske :D
33. Berätta de saker som hände som du tyckte var bra. Att jag och Sebbe blev ett par
34. Berätta de saker som hände som du tyckte var mindre bra. Att jag blev sviken
35. Är det någonting du lärt dig detta år som du förut inte insett? Jag har lärt mig mycket om mig själv, hur jag fungerar och sånt.
36. Vilka personer har du kysst under detta år? Har varit tillsammans med Sebbe så gott som hela 2010 så bara honom:D
37. Vem/Vilka har fått dig att känna dig speciell? Sebbe:D
38. Vilka bloggar har du följt under detta år?Mest mina vänners och sen cheerbloggen youbetterwork
39. Har du träffat någon kändis under året? Tror inte det
40. Årets favorit plagg? Hmm.. måste nog vara min rosa kjol från gina och min rosa bikini
41. Har du jobbat under årets gång? Ja har varit barnvakt och sommarjobbat som vaktmästare :P
42. Någon plats som kommer att påminna dig om 2010? Båstad
43. Ett favorit minne från 2010 som du kommer bära med dig. 28/3, första gången jag tävlade och kom trea! Känslan när dem ropade upp vårt lag och när vi gick upp och hämtade medaljerna, den känslan är oförglömlig!
44. Har du uppfyllt något mål eller dröm detta år? Jag ville utvecklas innom cheeren och det har jag gjort:D
45. Människor som betytt mycket. Sebbe, vänner och familj:)
46. Något som hänt som fått dig att bli ledsen. Ja
47. Har du träffat en människa som du tror du kommer ha kontakt med i resten av ditt liv? Vad som än händer mellan mig och Sebbe så är jag väldigt säker på att vi ändå kommer finnas i varandras liv hela våra liv.
48. Har detta år varit bättre/sämre än vad du förväntade? Jag vet inte riktigt
49. Årets favorit sak? Ipod och mobil!
50. Beskriv detta år med 1 ord. Kärlek
 
Kan ju sammanfatta året lite också. Mitt år har bestått mest av träningar och Sebbe. Har försökt få så mycket tid som möjligt till vänner också. Men det är inte alltid så lätt. Det är i år jag har märkt hur viktigt det är att välja vad man ska prioritera, innan har jag alltid haft tid för allt jag vill ha tid för, nu är det verkligen inte så. Att träna fyra gånger i veckan, samtidigt som man går en linje med väldigt mycket plugg på, ger mig inte så mycket fritid över. 

Nästa år ska jag försöka få mer tid för mina vänner, och skaffa ett jobb. Hur jag ska få ihop allt vet jag inte. Men på något sätt får jag lösa det :) Har väldigt mycket att se framemot 2011 också! Så jag ser framemot det!

 


I love you more with every breath

Idag var jag och Sebbe först hemma hos honom och kollade på film och bara tog det lugnt:) Men mot eftermiddan blev vi rastlösa så vi åkte in till stan och tittade i affärer, men hittade inget. Bra det för då har jag mer pengar till london! Vi åt middag på kungshallarna, kycklingspett som vanligt. Det är så himla gott!

pusshej


jag och sebbi idag innan vi åkte till stan :)


svar på kommentar


Tack :D Jag gav honom ett parfymset; parfym, deo och duschkräm. Parfymen är av märket bruno banani. Ja han blev glad:D Och parfymen luktar supergott!


Julklappar!


Kudde till min soffa, bodylotion och showercream från body shop, två rosa ljus som luktar jättegott och en upplevelsebox


choklad, pengar, en kräm som repererar torrt och skadat hår, shopping med mami och att gå på cirkus cirkör


ny platttång :D


den här fina jetset klockan fick jag av min fina pojkvän :D


mer pengar (ska spara allt till london!:D) och madda badgrejer


Jag och Sebbe fick brunch på berns av min mamma och hennes pojkvän, och av hanns familj fick vi en jättestor chokladask och jag fick pengar av hans pappa och låtsasmamma :)


Everything's alright, when you're right here by my side

Ingen bra upptatering! Men min jul var bästa julen! Fick det jag önskade mig och andra småsaker, jag hann med att träffa dem jag ville vara med på julafton och jag fick somna tätt intill min pojkvän, min julafton var perfekt helt enkelt.

Idag var speldag hemma hos familjen Nordli. Vi spelade monopol, självklart gick jag i konkurs först! Framåt eftermiddan var jag och Sebbe tvugna att åka hem till Sebbe storebror (där Sebbe bor nu medans hans storebror är bortrest) för att mata dem söta katterna. Så hela eftermiddan och början av kvällen låg vi i soffan och det var sjukt mysigt!

Mötte min lillasyster i slussen och nu är vi hemma. Hon fyller 14 idag, grattis till henne! Så nu kollar vi på Eclipse:) Ett inlägg med allt jag har fått kommer antingen idag eller imorgon.
pusshej


såhär såg jag ut igår :)


God jul!

Tänkta dra lite hur min julafton har och kommer att se ut, eftersom att jag inte kommer blogga något mer idag sen. Dagen började med gröt, och gissa vem som fick mandeln?! JAG! :D Haha. Sen öppnade jag julklappar från mamma, hennes kille och min lillasyster, är nöjd! (Visar bilder på allt sen). Kom nyss till pappa och om ca en timme är det Kalle Anka, sen blir det julmiddag följt av ännu mer julklappar! När det är klart åker jag vidare hem till Sebbe och firar de sista timmarna av julafton med honom och hans familj:) Så, där har ni min julafton. Vi hörs imorgon!

pusshej


Nu ska första julklapparna öppnas!



Har på mig min rosa mjukisdress, som jag inte har använt på evigheter, nu på morgonen:)


Dan före dopparedan!

Åkte ju till Sebbi idag, vi var kvar lite för länge hos honom. Och jag lekte med hans storebrors kattungar som Sebbe är kattvakt åt, så himla söta! På eftermiddan åkte vi iväg och handlade dem sista julklapparna :) Sen jag kom hem har jag slagit in julklappar, klätt julgranen och nu kollar jag på the holiday:) Där har ni min dag!

pusshej


Bjuder på en jullåt :)


Nu ska sista julklapparna inhandlas!

Nu ska jag snart iväg till Sebbe, ska mysa lite hos honom först innan vi beger oss för att inhandla dem sista julklapparna:) Helt sjukt att det är julafton imorgon! Könns inte alls som det.. Min julkänsla kom liksom för två dagar sen, jag brukar alltid ha julkänsla hela december! It´s sick man! Nu måste jag rusa.

pusshej


jag atm


One Tree Hill maraton!

Idag har Sebbi varit hos mig, vi kollade på love actually(bästa julfilmen btw!) och hade det mysigt:) Sen bar det av på träning, kul att det tar typ en och en halvtimme att ta sig dit (tänk på hur kallt det var idag också!) och sen hann jag vara vara med i en halvtimme:s Sista träningen på 2010! Kommer sakna Tornados <3

Nu är jag hemma och sitter och har One tree hill maraton med min lillasyster med mandariner och julmust, myyys!

pusshej


bjuder på en bild från i somras, längtar verkligen efter sommaren när det är såhär sjukt kallt!


All i want for christmas is you

Idag har berkligen varit en pluggdag, har pluggat hela dan! Men nu är äntligen allt klart och nu har jag lov, hur skönt som helst! :D Men nu är jag sjukt trött så nu ska jag sova.

pusshej


Nothing can tear us apart

Nu ska jag pallra mig iväg till sista skoldagen innan lovet. Lovet behövs verkligen! Känner att min motivation är helt borta. Men nu måste jag skynda mig!

pusshej


Plugg

Har inte tid att skriva, har två stora inlämningar som ska innan innan avslutningen på onsdag! Önska mig lycka till, lär behövas!

pusshej

p.s sitter iallafall och snackar skit med Matilda på msn, det gör den här uppesittarplugg natte bättre :)

Juluppvisning

Det var kul! Mitt lags tema var 50-tal. Hade jätteont i ryggen men det gick över lite tills uppvisningen iallafall :) Med tanke på att vi bara har haft typ en träning på oss att lära oss programmet så gick det bra :) Förutom att min scorp blev helt cp, asstörande för i fredags när vi tränade satte jag den hela tiden!! Efter stannade jag och några fårn mitt lag samt några från elit laget kvar och tittade på Powers uppvisning:) Nu är jag hemma och är helt slut! Men har haft en kul dag:)

pusshej



snygga cheerface ;) som tur är var det här bara förträning :P




aa ni ser ju själva hur min scorp blev :s jag är toppen längst till vänster :)



Juste!


BLÖÖÖH

Har jättejätteont i min rygg!:( Det måste gå över tills imorgon, hur ska det annars gå? :o

You make me wanna smile!

Dålig upptatering, shame on me! Igår följde Sebbi med på min träning, vi övade på julprogrammet. Sen åkte jag och Sebbe hem till honom och kollade på filmer och myste fram till halv fyra. Idag har vi legat i sängen hela dan, älskar sånna dagar! Och jag behövde det. Ska bli så himla skönt med lov! Jag behöver vila.

Nu har jag nyss ätit middag med min familj, har inte ätit middag med familjen på typ två veckor:o Så det var mysigt:) Imorgon har HCE (Haninge Cheer Elite) juluppvisning, har hört att det är jättemånga som kommer och tittar! :o Älskar att cheera på matta och inför folk, sist jag gjorde det var på tävling i Juni! Så det ska bli kul, även om vårt program är kort:) Men nu babblar jag bara på :P

pusshej


Everyone seems normal until you get to know them

Sitter just nu i skolan och har psykologi. Tar en liten paus från skrivandet av min uppgift:) Cornelia kollade på vår träning igår, och jag stretchade henne:D Hon fick känna på lite toppstertching hehe. Efter psykologin har jag bara en lektion kvar och sen slutar jag, sköönt! Då ska jag äta något i stan med min pojkvän:) Sen ska jag köpa lite julklappar och när Emma slutar så ska jag träffa henne och hon ska fixa mitt hår:D Men nu måste jag fortsätta med min uppsats.

pusshej

Nu: cheerleading

Hade bara en lektion idag, som vilken annan onsdag som helst. Men sen stannade jag, Emma, Frida, Karin, Linn och Ida kvar i två timmar (!) och övade på vår dans som vi ska visa upp på idrotten på fredag :) Nu är jag hemma och har pluggat liite men ska strax iväg på träning med bästa Tornados! Jag är taggad! Idag ska vi få juluppvisnings programmet inför söndagens uppvisning. Kul!

pusshej


ouppvärmd scorp :P Bättre kan jag! Bild som Kalle tog i måndags :)


11 månader!

Idag har jag och Sebbe vart tillsammans i elva månader! Elva superbra månader. Tänker inte ens försöka förklara hur mycket han betyder för mig, för det är omöjligt! Och idag är det exakt en månad kvar tills vi åker till London! Önskar mig typ bara massa pengar i julklapp så att jag kan shoppa massoooor!

Juste, måste bara säga att Lazee och Adam Tensta var i min skola och uppträdde idag. Lite tufft sådär.
pusshej

And with every step together, we just keep on getting better

Hejsan bloggen! Efter skolan idag träffade jag Sebbe en liten stund. Sen åkte jag och fina Erika till haninge centrum för att köpa julklappar:) Sen bar det av på träning, men vi var liite tidiga. Träningen var kul:) Älskar att köra program så himla kul! Men nu ska jag sova, är sjukt trött.

pusshej


Vila i frid

Min gammelfarfar dog igår. Han dog helt naturligt, han var 87 år så det var av åldern. Men det gör det inte mindre jobbigt för det. Gammelfarfar har varit en del av mitt liv hela mitt liv. Han var verkligen en fin människa, alla tyckte om honom och han gjorde alltid allt för att alla skulle må bra. Han var inte som andra som bara frågade saker som "hur går det i skolan" och sånt, utan frågorna han ställde ställde han inte bara för att, utan hans frågor var meningsfulla och han brydde sig verkligen om svaret. Enda sedan min farfar blev sjuk och särskilt efter han dog så var gammelfarfar som en farfar för mig.

Han dog igår, 11 December. Samma dag som min morbror dog för ett år sen. Vad är det för fel på 11 december? Och nu har någon i min familj dött varje år dem senaste åren, jag hinner inte vänja mig vid tanken av att en person är borta innan nästa är det.

Jag hatar den här känslan. Känslan av att något är fel. Känner mig så tom. Kommer verkligen vara tomt nästa gång jag åker till polen.

Du är verkligen saknad. Sov så gott älskade gammelfarfar♥

Whatever's meant to be will work out perfectly

God morgon! Hade ingen tid att skriva igår, men spenderade dagen med att julhandla med min pojke, planera london (:D:D) och träna! Inte så smart av mig att åka till träningen, för nu mår jag verkligen skitdåligt! Så idag kommer jag nog spendera dagen i sängen. Måste skriva ett engelska tal, hur nu det ska gå med tanke på att mitt huvud dunkar sjukt mycket:(

pusshej


Ett år sen

Idag har det gått ett år. Hoppas du har det bra var du nu än är.


LONDON BABY!


Hit åker jag och min pojkvän den 14 januari!! Sebbes ett års present till mig:D Fick veta det idag! :) Vi ska bo på femstjärningt hotell! Kommer bli så himla kul och mysigt! OCH OM JAG LÄNGTAAR! Har jag inte lätt världens bästa pojkvän som ger mig en resa till london i ettårspresent?(A)


You're not alone, together we stand

Dagen började med att jag försov mig, hostade hela natten så kunde inte sova:( Annars har väl dagen rullat på. Efter skolan fikade jag med Jessica och sen gick vi på Sebbes julbasar och köpte lussebullar, mums:D Min och Jessicas munnar gick i ett! Alltid lika mycket att prata om:)

Ikväll ska jag bara ta det lugnt! Enda träningsfria kvällen under veckan så ska passa på att sitta klistrad framför teven! Och imorgon är jag ledig igen, inte helt fel!
pusshej


Jag och min fina vän<3


The mind asks the questions; the heart has the answers

Hemma från träningen! Älskar onsdagsträningarna:D Men har varit förkyld i typ två veckor nu och det vägrar försvinna! Och börjar bli hes nu också.. Inte bra! Har verkligen inte tid att bli förkyld, sista veckorna i skolan och DM om bara 59 dagar! Har egentligen inte så mycket intressant att skriva..

pusshej

I want to hold your hand

Börjar tolv, slutar ett, som varje onsdag. Jag älskart! Sitter här med julmust till frukost, lite vardagslyx:D Efter skolan ska jag och min dansgrupp stanna kvar i skolan och göra klart dansen vi ska ha på idrotten. Efter det följer jag med Sebbe och hämtar hans lillebror. Ikväll är det träning, som typ varje kväll. Så där har ni min osndag:)

pusshej


lite småkonstig bild, men jag gillaren:)


Watch you smile while you are sleeping

Träningen igår gick jättebra! Verkligen en jätterolig träning! Idag har jag och Sebbe legat i sängen hela dan! Hur skönt som helst. Två filmer kollade vi på också, "Dear John" och "Kick ass". Har haft två jättemysiga dagar. Tänk att jag och Sebbe har varit tillsammans i snart ett år?! Det är helt sjukt, känns inte alls som så länge men samtidigt känns det som om jag har känt honom hela mitt liv. Konstigt.

Var tvungen att slita mig från Sebbes mysiga famn och pallra mig iväg på träning. Nu har jag nyss tittat på kvällens Desperate avsnitt och nu väntar duschen:)
pusshej


En sjukt bra film jag verkligen rekomenderar! Så himla fin och sorglig!

Snööö

Så, nu är jag tillbaks:D Orkar inte dra helgen. Har nyss kommit hem från skolan. Ikväll är det träning, Sebbe ska följa med och titta på:) Sen efter ska vi hem till honom. Båda är ju lediga imorgon så det är toppen:D Men nu har jag inte tid att skriva mer:)

pusshej

He makes me complete


If you have no makeup on, your hair is a mess, you're still in your PJs & he still can't resist putting you into his arms. Well then he's a keeper.

Har ingen blogglust alls nu. Tar en paus över helgen, vi hörs antingen imorgon kväll eller på måndag. Och 30 day challenge orkar jag inte längre, som ni kanske har märkt.


@ skolan

Sitter i skolan och jobbar med mitt projektarbete. Är snart klar, då ska jag och Sebben på Gamla Stans julmarknad, älskar den julmarknaden:D Den är så mysig! Men nu ska jag fortsätta så att jag blir klar någongång:)

pusshej


Day 11 – Your siblings

Jag har två småsyskon, en lillasyster som är nästan 14 år och en halvlillebror som är 6 år. Jag och min lillasyster är helt olika, enligt mig själv. Vi bråkar väldigt mycket, som vilka systrar som helst, men vi har stunder då vi kan ha roligt tillsammans och kommer bra överens.


Min lillebror är typ världens sötaste! Han är väldigt envis, och busig! Men det är så man ska vara i den åldern:) Eftersom att det är så stor åldersskillnad på honom och mig så bråkar vi inte direkt, vi tjafsar mer bara ibland. Träffar honom bara varannan helg, så brukar passa på att umgås med honom då och göra olika saker med honom som t ex bio, museum och sånt:)




I need you to need me

Har haft en jättemysig dag med Sebbe! Asså verkligen supermysig! Alla bussar var sena när jag skulle ta mig till träningen, men när busschaffören märkte att jag missade bussen skjusade han mig:D Så istället för att komma en halvtimme sent hann jag precis:D

Träningen var rolig! Efter fick jag, Erika, Matilda och Kalle skjus av våran tränare till pendeltåget. Supersnällt! Men nu ska jag sova.

pusshej


Gud vad jag älskar dig! <3


1 December!

Idag är det December! IIHH!:D Älskar December, älskar julstämningen, älskar alla julmarknader, älskar jullov, älskar snön (men det älskar jag bara i december:P sen får det gärna försvinna hehe), älskar jualfton, älskar nyår, jaa allt med december älskar jag! Och det är bara 30 dagar kvar av 2010:o Shit vad snabbt det här året har gått!

Iallafall, idag är jag ledig eftersom min grupp gjorde klart det vi skulle göra idag igår:) Inte helt fel. Så jag ska pallra mig upp ur sängen och åka hem till min älskling som är sjuk:) Sen ikväll är det träning igen:) Har ont i ryggen, hoppas det går över tills dess!

pusshej


RSS 2.0