I was naive, Got lost in your eyes. I never really had a chance.

Hemma! Det där med projektvecka var inte att vi skulle vara i skolan så länge, vi får typ ett projekt som vi ska göra klart den här veckan men vi får planera själva hur mycket vi ska göra varje dag för att hinna klart typ.

Slutade vid ett så jag var med på en av Amandas och Sebbes lektioner och OMG va tyst det var :P Fattar varför amanda får så mycket gjort hela tiden. Sen åkte vi tre in till stan, på jakt efter massa cheergrejer till uppvisningen på lördag men hittade inget. Kom hem med en ny mascara istället :)

Hem till Amanda en snabbis och sen vidare på träning. För mig kändes det ganska bra, lite synd att vi kanske inte kommer köra alla byggen på uppvisningen menmen. Är det inte lite konstigt att jag tycker det är lättare med libb än med dubbelbase? :P

pusshej


jag och felicia innan träningen


I was naive, Got lost in your eyes. I never really had a chance.

Hemma! Det där med projektvecka var inte att vi skulle vara i skolan så länge, vi får typ ett projekt som vi ska göra klart den här veckan men vi får planera själva hur mycket vi ska göra varje dag för att hinna klart typ.

Slutade vid ett så jag var med på en av Amandas och Sebbes lektioner och OMG va tyst det var :P Fattar varför amanda får så mycket gjort hela tiden. Sen åkte vi tre in till stan, på jakt efter massa cheergrejer till uppvisningen på lördag men hittade inget. Kom hem med en ny mascara istället :)

Hem till Amanda en snabbis och sen vidare på träning. För mig kändes det ganska bra, lite synd att vi kanske inte kommer köra alla byggen på uppvisningen menmen. Är det inte lite konstigt att jag tycker det är lättare med libb än med dubbelbase? :P

pusshej


jag och felicia innan träningen


I chose the water that I'm in

Satt uppe till tolv igår sen orkade jag inte mer. Kändes omöjligt att svara på den sista frågan jag hade kvar. Men som tur är har jag världens bästa bästis som räddar mig :D Den här veckan är det projektvecka, vet inte riktigt vad som menas med det förutom att vi går i skolan 9-16 varje dag.. Efter blir det nog att åka till träningen på en gång tror jag.

pusshej


Du är bäst!


1:a advent

Har bara två frågor kvar, sen är jag äntligen klar! Men det är inga lätta frågor.. Men Sebbe hjälper mig, snäll som han är (a) Såfort jag är klar ska jag gå och lägga mig, är jätteseg! Skyller på vädret. Har inte så mycket att skriva så säger väl god natt.

pusshej


Time passes by, without you by my side

Shit vad jag är trött! Är snart klar med G-delen av hemtentan, sen har jag bara VG/MVG delen kvar, eller bara och bara. Malin kom i alla fall hit och höll mig sällskap med pluggandet. Vi fick i alla fall lite gjort :) Nu ska jag nog ta en liten paus och sen fortsätta plugga.

pusshej


Sunday morning

Hola sunshines! Har nyss vaknat. Skulle lätt kunna sova några timmar till, men det ska komma en mäklare hit snart och då kände jag inte för att ligga och sova. Det blir en pluggsöndag, like always. Jag och Felicia pratade om dte igår, om hur korta helgerna egentligen är. Först fredag, då är man oftast trött efter veckan och så har vi träning dagen efter så då orkar man inte göra något jättespeciellt, typ man bara tar dte lugnt. Sen så har man lördan och då kan man ju göra nått kul, men sen söndag räknas knappt som helg längre för då måste man alltid plugga! Men snart är det lov! Gud vad skönt!

Men nu ska jag börja på historian.
pusshej

New Moon!

Vet inte vart jag ska börja! Filmen var SJUKT bra! Över mina förväntningar, och då hade jag ändå höga förväntnigar. Den var sorglig, rolig, romantisk, liite små läskig och ja allt en bra film ska innehålla! Och den lever upp till boken. Tycker mer om New Moon än twilight tror jag. Och jag är helt förälskad i Jacob Black!

Kom nyss hem i alla fall. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, återstår att se.
pusshej


Jag DÖR för hans mage!


Girls just wanna have fun

Nu är jag klar, men ska inte vara i stan förrän om en timme så har gott om tid på mig. Men är sjukt trött, varför vet jag inte. Tänk om jag somnar på new moon, det får inte hända! Men ofta det händer :P Det är ju trots allt New Moon vi pratar om! Haha märker ni att jag är förväntansfull eller? Men aja skriver nog när jag kommer hem :)

pusshej


Me right now.
Mobilkameran är inte den bästa, allt ser typ grått ut?


Wake up in the morning feeling like P Diddy

Kom alldeles precis hem. Är jätte trött! Var ju på träning, lärde oss massa idag :D Och vi klarade hela första stuntet till vår musik! LYCKA!

Nog om träningen, ska börja fixa mig lite för sen ska jag in till stan och möta Amanda och Victoria (länge sen bara den ultimata trion gjorde nått!) och vi ska se New Moon!!! Jag har längtat sen den här dagen sen typ februari då jag läste ut boken! Och nu ska jag äntligen få se den! Men nu måste jag börja fixa mig, om jag bara orkar ställa mig upp.

pusshej


watch this life pass me by

Vad är det för fel på mig? Det är lördag, klockan är inte ens nio, är uppe men är trött men kan ändå inye somna om! Sitter och leker lite med min nya mobil :D Och den är inte så komplicerad som jag trodde.

Idag är det träning. Är jätte taggad! Och ikväll blir det New Moon :D Som jag har längtat! Men nu ska jag se vad som finns att göra på datorn såhär tidigt.

pusshej

Ny mobil!!!!

Gissa vad som hände nyss! Mamma ba "kan du ta upp disken ur diskmaskinen?". Jag ba okej, och när jag öppnar diskmaskinen så ligger det ett paket där. Jag öppnar det och vad ligger i? EN MOBIL!!! Jag som har levt utan mobil i typ tre veckor blev ju överlycklig. En nokia, har aldirg haft nokia men det går nog bra. Och det är en specielutgåva som bara finns en viss period i en viss affär typ, tror den hette pink collection eller nått sånt. Just nu är den på laddning, men imorgon kommer jag kunna använda den. Har samma nummer, men har inga nummer så ni som har mitt nummer smsa ert nummer till mig (gud vad många nummer det blev i en mening).

pusshej

p.s MIN MAMMA ÄR BÄST!


Den är det, men den är smalare i verkligheten än vad den ser ut att vara på bilden.
Min nya älskling <3 Min dator heter ju Lucy, vad ska jag döpa dne här till?


:D

Kolla vad jag hittade när jag bläddrade igenom dynamites gästbok


Sånt här gör en så himla glad :D


igår

Så, nu har jag tid till att skriva om gårdagen.

Först var jag i skolan, som vanligt. Sen mötte jag upp Amanda och vi åkte på hopprepsjakt. Vi bestämde oss för att skippa glittriga hopprep så vi hittade ett vanligt vitt hopprep på stadium. Sen åkte vi hem till Amanda en snabbis innan det bar av till blackeberg på träning. Gick faktiskt bra, tycker jag i alla fall. Gick jättebra för min bygggrupp, vi lärde oss allt vi skulle lära oss igår och sen när vi körde igenom koreografin satte vi bugget då också :D Skämde ut mig lite när vi visade upp, men det behöver  vi inte gå in på... På vägen hem stannde vi i stan och åt på mcdonalds, mums!


kort

Kom nyss hem. Måste duscha och sen sova. Skriver imorgon istället.

pusshej


Jag vill vara brun!


Kolla mina ben! Ge mig den brännan tillbaks! Just nu är jag vit som snö, typ.. Och jag hatar det! Får ta och sola lite solarium innan uppvisningen, vill ju inte vara helt blek då.


i'm just trying to be happy

God morgon! Gud vad jag älskar sånna här mornar när man vaknar av sig själv och sen har jättelång tid på sig innan det är dags att åka. Borde egentligen plugga på historian, men det blir jättekonstigt när jag öppnar dokumentet så det går inte..

Hur ser min dag ut då?  Först skola 13-15. Sen ska jag till Amanda och ikväll ska vi på den första extrainsatta träninginen i blackeberg. På riktig tävlingsmatta :D Så nu kommer vi kunna köra koreografin på riktigt! Ni fattar inte hur mycket jag ser framemot det. Vet inte ifall jag hinner upptatera under dagen, det lär ni väl märka :)

pusshej


jag i skolan, diana trodde inte jag skulle få plats i skåpet, men jag fick nästan plats ;)


Don't care about all the pain in front of me

Någon mer än jag som hatar att ha hicka?

Vet ni vad jag fick av morfar idag?! Massa papper jag ska läsa innan den där utbildningen man ska gå för att få övningsköra. Och morfar ska boka en tid i december då vi ska gå den där utbildingen :D Så innan ni vet ordet av kommer det finnas en Inez ute på vägarna, watch out är allt jag har att säga ;)

Sen så var jag hemma och hämtade lite grejer för måste bo här tills på fredag för det är kaos hemma pga alla målargrejer. Men nu ska jag gå och tvätta mig och sen läsa lite om körkortet och sen måste jag läsa mon svenskabok också som ska vara utläst om två veckor.
pusshej


Gotta find my place

Hemma! Kom till skolan, fick vänta i typ en timme innan det var min grupps tur att ha muntlig diskussion på engelskan. Gick inge bra. Åkte hem till mormor och morfar och nu är jag här. Nu ska jag börja på historian.

pusshej


Don´t tell me you´re sorry 'cause you´re not

Hola bandola! (eh..?)
Orkade inte skriva något igår så tänkte berätta om gårdagen lite. Hade ju två prov i skolan, matte (gick dåligt men kunde gått sämre) och datakunskap (gick helt okej, förutom att några fårgor hade inte ens vår dumma daralärare gått igenom!). Det var ganska skönt att ha proven på en gång på morgonen så att man slapp tänka på det sen. Sen hade vi företagsekonom8 (eller FEKKE som olivia kallar det;)). Den lektionen typ gjorde min dag av två anledningar: 1. Jag fick VG på mitt företagsprov, och VG var dte högsta man kunde få. Måste kompletera lite grejer men det fixar jag lätt så jag är nöjd! 2. Vår deadline för företagsekonomiuppgift är uppskjuten :D

Sen var det gympa. När vi var precis utanför gympasalen så måste jag ha hört fotbollar eller nått för från ingenstans säger jag "om det är fotboll så typ dör jag". Och självklart det första jag hör när jag kommer in i gympsalen är "FOTBOLL!!!!". Varför hamnade jag i en fotbolls galen klass? Och varför är jag så himla bollrädd!?

Påvägen hem köpte jag och karin en stor godipåse var, mums. Och på tunnelbansstationen mötte jag Angelica så jag fick sällskap hem :D Men när jag kom hem så var målargubben kvar. Så fort han hade gått så somnade jag.. Blev väkt av att morfar kom. Skulle ju sova hos de. Påvägen hem pratade vi om körkort (ingen annan än morfar vågar övningsköra med mig av någon konstig anledning...)  så nu ska han boka tid för såndär undervisning snart :D

Det var gårdagen det. Nu ska jag snart börja fixa mig inför skolan. Har bara engeska idag för vi har inga historielektioner den här veckan :D Shit vilket lång inlägg det blev märker jag nu... Aja det kompicerar för mitt dåliga bloggande igår va?
pusshej


blää

Har precis duschat, ska klä på mig och så och sen bära ut alla möbler från mitt rum med mamma. Har skola från 08-16 och under den tiden har jag två prov. Kulkul, finns inget bättre än prov! Men det ena är datakunskap och det känns inte så jätteseriöst. Men nu måste jag gå.

pusshej

Har egentligen ingen orka att skriva ett inlägg...

.. Men skriver ett i alla fall. Träningen gick faktiskt väldigt bar för mig :D Vi byggde inget, istället gjorde vi klart hela koreografin, och OM den är bra! När jag kom hem så fick jag veta att massa målargubbar ska komma och måla om mitt rum imorgon, så det var bara att sätta igång att packa ner allt i mitt rum. Nu är jag nästan klar, men jag är helt slut så jag och mamma gör det sista imorgon bitti. Och jag har ingen ork att plugga klart det sista på matten. Men vem bryr sig om index, egentligen?

pusshej


me ynd amanda i lördags


D to the O to the LLS, pretty? good? OH YES!

Har pluggat på matten nu, glömde papprena i skolan duktig som jag är... Men hade boken med mig så gjorde några tal i den. Har i falla fall bytt om nu och ska snart till träningen. Sista träningen innan helmatta :D Så idag ska vi bygga massa! Kul! Vi hörs senare.

pusshej


jag right now, inga dynamites kläder :o Men min tröja ligger i tvätten och byxorna är hos Bella men får de på träningen :) Men hittade äntligen mina saknade cheershhorths som har varit försvunna i ett x anatl veckor


Ännu en måndag

Hola bloggen! Nu kom jag nyss hem. Kom till skolan åtta idag och fick veta att fotot var inställd, wihoo. Jag gick alltså så tidigt i onödan... Men annars har dagen flytit på som vanligt. Fick sluta tidigare :D Men nu ska jag plugga massa matte innan jag ska på träning.

pusshej



So what if it hurts me?
So what if I break down?
So what if this world just throws me off the edge
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear my sound
Don't care about all the pain in front of me
Cause i'm just trying to be happy
Just wanna be happy


Plugg vecka

Har pluggat hela dan, och är ändå inte helt klar. Har skitmycket plugg nästa vecka! Och för att göra allt lite bättre så kommer vi ha en extra träning, precis den evckan när jag verkligen inte har tid med annat än med annat än plugg! Fast vi kommer träna på helmatta :D KUL! Men bara för att ni ska förstå hur mycket plugg jag har så ska jag visa er:

Måndag: Lämna in samhällskunskapen
Tisdag: Matte och datakunskaps prov
Onsdag: Engelska muntlig grej (fast det kan man inte öva till vilket är skönt :P)
Torsdag: Lämna in företagsekonomin
Fredag: Lämna in hemtentan i historia

Ja ni förstår.. Den som säger att Nackademin är en slappskola har SÅ fel! Men nu ska jag fortsätta med samhällskunskapen.

pusshej


deep in my heart



But you put on quite a show, really had me going
But now it´s time to go, curtain´s finally closing
That was quite a show, very entertaining
But it´s over now

And the award for the best liar goes to you
For making me believe that you could be faithful to me
Let's hear your speech out


Doll domination

Igår var jag först på träning. Det gick super! Var längse sen vi fick så mycket beröm :) Sen åke typ halva laget vidare till Huddinge där vi handlade alldeles för mycket mat och typ stoppade upp hela kön när vi skulle betala. Senare åkte vi vidare till Bella där vi spenderade kvällen med mat, dricka, "jag har aldrig" och mycket skratt. Hade sjukt kul i alla fall! Bjuder på lite bilder :)

för en gångs skull var det inte min kamera som alla tog kort med ;) så de flesta bilderna är från amandas kamera.

         

nu blev datorn jättekonsig så går inte att lägga in fler bilder. Har ju några bilder från min kamera jag vill lägga in också :( aja de får vänta tills senare.


You are my destiny

Hej! Har nyss duscha och ska nu börja gräva min egna grav av allt plugg. Vi hörs när berget av plugg har börjat minska lite och då ska jag berätta lite om helgen :)

pusshej


ett litet smakprov på bilderna från igår ;)


FRÅGESTUND



Kommer inte ha så mycket tid att blogga i helgen, har massaaa plugg och när jag inte ska plugga är jag upptagen med träning och lagkväll :) Så medans kör vi en frågestund. Vi hörs på söndag eller måndag :)

pusshej


20 November, som vi har väntat!



Idag har den premiär, iiiihhhh:D Tror inte ni förstår hur mycket jag har längtat! Men kommer tyvär inte se den förrän nästa helg för har så jävla mycket plugg den här helgen och det måste tyvär, trodde aldrig att jag skulle säga det här, gå i första hand. Men jag är mer än avundsjuk på alla som ska se den idag!

Och idag ändrade de åldergräns från 15 år till 11 år så min lillasyster är nog överlycklig idag :P


dagens


såhär har jag sett ut idag. Nu ska jag städa och plugga, vi hörs senare!

pusshej


inez filosoferar

Nu är gymnasiemässan igång. Tänk att det har gått ett år sen jag var där, ETT ÅR! Det är sjukt. Minns när vi sprang runt där och hade nästan ingen aning vilken inriktning jag ville gå. Det jag tänkte då var sam/juridik på brännkyrka. Haha Victoria hade ingen koll alls vart hon ville gå kommer jag ihåg :P Tänk att nu, ett år senare, så vet vi hur det blev. Men det är helt sjukt att det redan har gått ett år! Jag kommer ihåg vilken gymnasieångest jag hade, inget gymnasium kändes rätt. Jag kommer ihåg att jag tänkte att jag bara ville spola fram ett år då allt det här med gymnasieval skulle vara över. Och nu är vi här.

Och jag kunde inte ha blivit nöjdare med mitt gymnasieval. Det blev Nackademin sam/ekonomi på kungsholmen. Jag är jättenöjd! Fast jag hade världens panik när jag valde och det slutade med att jag tänkte att det får bli som det blir och skickade in ansökan tio minuter innan det var för sent. Så jag tänkte bara säga till er 94:or där ute att ta det lugnt, allt ordnar sig! Och så kan jag säga att gymnasiet är så himla skönt! Visst är det massa plugg, men efter nio år i grundskolan känns det väldigt skönt att ha fått lämna det.

pusshej


En Inez Gara i nian, alltså ett år sen :)


är så gott som död av allt plugg

Nu har jag pluggat på samhällsuppgiften. Usch hatar EU, eller alltså att lära mig massa om det :P Typ varför finns EU eller hur kom det till blablabla, couldn´t care less.. Nu ska jag strax kolla på Glee. Sen ska jag väl fortsätta plugga..

pusshej


jag och sebbelito på bowlingen igår


pluggiiis

Kom nyss hem från skolan, den var väl som vanligt. Nu är jag hemma och tro mig när jag säger att jag är begravd i plugg! Har massa inlämningar och prov nästa vecka. Så det är bara att sätta igång.

pusshej


jag och amanda igår


I had the best day with you today

HEEEJ! Är på otroligt bra humör! Dagen har varit så himla bra helt enkelt! Åkte till tandläkaren, gick helt okej. Sen åkte jag in till stan för nästa lektion börjader inte förrän 11.50 så jag letade present till Amanda, men hittade inget. I skolan hade jag bara två lektioner och fick sluta tjugo minuter tidigare :D Åkte tunnelbana med Niklas, Malte och Viktor, och de tycker det är en jättebra idé att sätta eld på Maltes tröja... De är inte helt normala :P

När jag kom hem hade jag typ tio minuter på mig att byta om, sminka mig och platta håret, så ni kan ju gissa hur lyckat mitt hår blev :P Åkte till fridhemsplan och mötte Sebbe, Stefan, Julia, Lollo och de hade kidnappat dagens fördelsdagsbarn Amanda. När jag kom hade hon redan haft öginbindel i typ en halvtimme. Vi gick till en bowlinghall och efter ännu en halvtimme fick Amanda äntligen ta av sig ögonbindeln. Vi bowlade, det var jättekul förutom att jag kom sist :( Men jag lät ju de andra vinna..

Sen åkte jag och Amanda hem till henne där några var och firade henne. Vi åt middag, tårta och annat gott. Kom hem precis till greys anatomy. Nu ska jag läsa mitt horoskop. Bilder kommer när Amanda och Julia har laddat upp dem :)

pusshej


För exakt ett år sedan


The last song


Längtar verkligen tills den här filmen kommer ut, om bara trailern får mig att le, tänk då hur filmen kommer bli? 10 April har den premiär i USA, i Sverige vet jag inte.


GRATTIS AMANDA!

Idag fyller bästa sötaste Amanda 16 år!
GRATTIS!<3


Tv-tisdag

Blev inte så mycket plugg, har tappat bort mitt papper :( Snart börjar DHW och sen kommer nyaste avsnittet av älskade One Tree Hill ut på internet :D Har kollat på promo av det avsnittet och det verkar bli väldigt intressant. Så då vet ni hur de närmaste timmarna kommer se ut för mig.

pusshej


Oliws gympass


hahahha orkar någon se på hela? ;)


publish me

Hejsan! Kom hem för en liten stund sen. Förmiddan var inte den bästa, jag kom för sent, var trött och hungrig och jättenervös inför provet. Men när jag hade gjort provet (som gick skitdåligt) blev dagen bättre. Hade gympa och vi skulle i grupper hålla handbollsövningar, och måste faktiskt säga att jag var bäst :D Innan gympan hade jag, olivia, lydia och lidya väldigt kul i gymmet ;)

Men nu hade jag tänkt plugga. Kommer snart upp en väldigt rolig video ;)
pusshej

 


Nu är jag ännu dåligare

Somnade om. Vaknade nyss, börjar om en kvart. Resten får ni räkna ut själva. Provet kommer i alla fall gå helt åt helvete.

pusshej

fan vad jag är dålig!

Jag blir så sur på mig! Varför började jag inte plugga i tid till företagsekonomin? Nu sitter jag här, klockan är tjugo i tre på natten, och försöker få in allt i min lilla hjärna. Men det vägrar fastna. Kan bero på att min hjärna är för trött för att funka just nu...

Träningen igår gick i alla fall bra, vi fick höra musiken till gymnastiken och hoppsekvens, skitbra var den! Och så började vi på dansen, så nu är det inte mycket kvar innan vi är klara med koreografin :D

pusshej

Was it all that easy, to just put aside your feelings

Har nyss tittat på One Tree Hill, hade glömt hur bra de gamla avsnitten är. Satt och log nästan hela avsnittet. Åh vad det programmet är bra <3.

I alla fall, ska snart på träning. Eller snart och snart, om typ en timme. Idag ska vi ta lagbild, haha känns det inte typsikt dolls att behöva bestämma dag att ta bild på så att alla ska kunna fixa sig (fast vi ändå bara kommer ha träningskläder på:P).

pusshej

 


It'll all get better in time

Stannade hemma idag, mådde inge bra när jag vaknade imorse. Men nu, massa alvedoner senare, mår jag bättre. Ska till och med på träningen idag. Men nu måste jag plugga till provet imorgon, mitt första kursprov :o Och tror ni att jag började plugga i tid? Svar nej, lika bra som vanligt inez. Men ska plugga nu innan träningen och sen får jag väl sitta uppe halva natten och plugga. Men som jag och Sebbe brukar säga, allt löser sig alltid ;)

pusshej


så gott som död

HSUHJAKHDBNKAMD!!

Så nu har jag avreagerar mig lite. Jag orkar inte må såhär.. Min huvudvärk vägrar gå över :( Hoppas jag blir frisk tills imorgon  för vill och kan inte missa träningen! Men säger god natt med det här inlägget för kommer nog inte orka skriva ett till innan jag går och lägger mig. Nu börjar gossip girl igen.

pusshej


Tove

Hon är så duktig! Hon har varit min favorit sen början. Och Erik var så söt när han och Tove sjöng duett! Blir inte lite stolt över vår genration ;)




sjuk :(

Nu, två dagar senare, börjar jag känna av vaccinet. Eller det började ju igårkväll men vaknade strax innan sju imorse av att jag hade världens feber. Tog två alvedoner och fortsatte sova och nu vaknade jag nyss och har fortfarande feber, men inte lika mycket. Så dagen kommer jag spendera i sängen tittandes på massa repriser och så måste jag plugga till företagsekonomiprovet på tisdag.

pusshej

Fan vad vi är mobbade :P

Haha ibland är vi så roliga amanda :D


och man måste väl bjuda lite på sig själv ibland ;)


en träning

Träningen idag gick bra :D Koreografin verkar äntligen sitta! Jag var ju inte med :P Johanna och Aleks var inte heller med så innan våra tränare kom fick vi typ hålla i träningen, och jag säger bara att vi skulle bli bästa tränarna! Efter träningen åkte jag och amanda till henne. Jag kände mig svag (fortfarande efter sprutan) så vi hyrde film (kommer inte ihåg vad den hette) och hade en riktig myslördag i amandas mysiga vardagsrum. Men tänkte bjuda på lite bilder från träningen och sen gå och lägga mig för har pissont i huvudet.

pusshej







Det får räcka. Får tyvär inte lägga ut bilder på våra bygg, hopp, gymnastik eller nått annat där man ser vad vi gör i programet eftersom att vissa andra föreningar är så låga att de snor idéer från dynamites..


Dynamites!


Nu ska jag åka! Har med mig kameran så kommer nog passa på att ta lite kort eftersom att jag bara ska kolla på. Vi hörs sen.
pusshej


Why does love always feel like a battlefield?

I mitt horoskop idag står det"Känner du dig minsta krasslig idag - lägg allt idrottande på hyllan." Och horoskopet vet alltid bäst så ska bara titta på tärningen idag. Skulle ändå inte kunnat vara med för jag kan knappt göra ett high V för min arm värker, och typ allt i cheerleadin använder man armarna. Men tur för mig så har Aleks samma problem så får lite sällskap :D Hoppas det går bättre än sist när jag skulle titta på, då slutade de ju med att jag var med i alla fall och sen mådde jag asdåligt.

Ikväll får vi se vad som händer, ska vara med Amanda det är klart i alla fall. Men måste ta det lugnt ifall jag skulle börja må dåligt. Vi får se vad vi hittar på.

pusshej


3



Vad tycker ni om videon? I like it!


I won't be anyone's excuse to cry

Hola! Mår faktiskt ganska bra, lite seg bara typ. Men jag väntar fortfarande på att det ska komma :P Hoppas jag mår lika bra imorgon för då kan jag vara med på träningen :D På tal om träning så har jag utnyttjat början av kvällen till att öva på koreografin, våra tränare var inte så glada sist för att vi inte hade lärt oss hela koreografin. Jag kan allt, det är bara hoppsekvensen som vägrar fastna! Men aja, till imorgon borde den sitta.

Victoria kanske kommer hit lite senare så får jag lite sällskap. Men hon har fortfarande inte hört av sig så jag tvivlar starkt på att hon kommer... Vi får se, annars blir det bara jag och mamma, mysigt det med :)

pusshej


asgullig :P


Dagens citat

Mamma till mig när vi är påväg till vårdcentralen
"Du ser ut som om du är påväg till din egna avrättning"


hemma!

Nu är jag hemma igen. Vi åkte vid halv nio, och nu sex timmar senare är vi hemma. Men i telefonplan var vaccinet slut så vi åkte till farsta och de öppnade inte förrän ett så vi fixade lite grejer innan vi sen åkte tillbaks till vårdcentralen. Då fick vi vänta i typ en timme och sen gick det ganska bra. Fick typ black out när jag skulle ta, minns inte så mycket :P Men var jätterädd innan! Jävla mes jag är :P Men nu mår jag ganska bra ändå:)

I alla fall så tittade vi lite på mobiler och jag såg några jag ville ha. Men mamma vill inte köpa en ny mobil innan jul till mig :( Jag måste ju ha en mobil innan jul! Det har gått en dag och jag blir galen! Här är några mobiler jag vill ha:

LG KP500 CookieSamsung S5230
LG KP500                      Samsung S5230
Samsung F480i Touchwiz
          Samsung F480i

 

snygga va? Ni kanske ser att det jag vill ha är en rosa touch ;)

pusshej


iväg mog vårdcentralen

Nu ska jag strax åka iväg till vårdcentralen. Har jätteont i magen, vill inte ta dne här sprutan! USCH! Hoppas jag överlever, om ajg gör det så hörs vi sen. Om inte, så hej då för alltid.

pusshej

Sämsta dagen ever

Dagen börjar med att min mobil blir snodd påvägen till skolan, orkar inte gå in på detaljer hur. Så just nu har jag ingen mobil och jag håller på och dö och det är ju superkul att de i min klass verkar tycka det är jättekul att jag lider.. Hade utvecklingssamtal idag också, det gick i alla fall bra och min mentor sa att han tror verkligen att jag kommer få höga betyg i de flesta ämnen:D Sen när jag kommer hem, då får jag veta att mamma tycker att imorgon är bästa dagen att vaccinera sig. HUR TÄNKER HON DÅ?! 1. Det är fredag den 13e! 2. Det är fredag vilket betyder helg och jag vill verkligen inte vara sjuk hela den här helgen! Hade massa roliga grejer på..

Jag vill verkligen INTE ta sprutan imorgon, har världens fobi mot sprutor. Och jag svimmar typ för allt så jag kommer säkert svimma imorgon också, great! Aja vi hörs väl om jag överlever sprutan.
pusshej

Dagens


Tröja- lillasyster,s linne- h&m, jeansleggins, ginatricot

pusshej


Madelene Strandh <3

Sitter och lyssnar på Maddes låtar på hennes myspace sida och måste bara säga att hon är GRYM! Hon har alltid varit duktig, jag har följt hennes musikaliska resa sen vi var tre år och hon blir fan bara bättre hela tiden! Var bara tvungen att säga det ;) Lyssna på hennes låtar http://www.myspace.com/madelenestrandh så kommer ni förstå vad jag menar.

pusshej


Madde <3


We can be forgiven

Hola! Haha sebbe sa idag att det har blvit min nya hälsningsfras ;) Var i skolan idag, inte så jobbigt hade bara två lektioner. Sen stannade jag och Nazli kvar en kort stund och gjorde engelska läxan, dukigt va? ;) Mötte Amanda, Sebbe och Stefan sen och jag och Amanda åkte till Amanda. Hon lyckades lura med mig till hennes mammas hunddagis där hon skulle ta vaccinet mot svininfluensan. Jag fick typ panik! Men som tur var blev det massa strul så hon tog aldrig den :D

Nu är jag hemma och smider planer inför helgen. Är sjukt taggad! Pluggade ju hela förra helgen så måste ju ta igen den helgen också! Och ikväll är det greys :D

pusshej


jag, victoria och amanda innan uppvisningen i våras
inte liite översminkade :P men är det uppvisning så är det ;)


when there is no light to break up the dark, that's when I look at you

Hejsaaan! Har varit trött hela dan. Har varit i skolan och haft matte(tråkiigt), datakunskap (fett ovärt), svenska (min svenskalärare fick avgöra min beslutsångets om vilken bok jag ska läsa), företagsekonomi (shiit kursprov om en vecka!!) och gympa (innebandy är en farlig och dum sport, men jag och Nazli gjorde i alla fall så vårt lah vann;)).

Efter skolan mötte jag Amanda. Vi åkte hem till mig och på vägen visade jag henne ett jättemysigt ställe utanför mitt hus där man ser typ halva stockholm (eller nästan i alla fall). Så vi satt där en stund och lyssnade på musik, jättemysigt! Ni fattar nog inte känslan! Men aja, sen så var det tänkt att vi skulle plugga så vi köpte julmust och plommon men det ble inte så mycket plugg. Nu har jag nyss ätit och snart är det deppan! Tisdagens höjdpunkt!

pusshej


Dagens mysiga


Dynamites tröja och jeansleaggins, perfekt skön klädsel för en dag i skolan fårn 8-16.
Vi hörs sen!

pusshej


Dolls♥

Orkade inte skriva något när jag kom hem så kan skriva lite nu. Träningen igår var jätterolig, har alltid kul med Dolls :D En sak som inte var lika rolig var att typ alla mobbade mig för min vagel :( Inte snällt! Men vi fick bygga igår och det gick ganska bra och sen hade vu gymnastik som vi inte har haft på jättelänge :D Och så styrka.... Jag har sagt det förut och jag säger det igen JAG HATAR PLANKAN! Fyfan.. Men jag behöver det, är svag som en... kommer inte på något svagt just nu men svag är jag.

Men nu ska jag gå och äta frukost.
pusshej

As ready as I've ever been

Hola! Orkade inte blogga så mycket igår. Idag var jag först hos tandläkaren, ska få en sån där tråd typ bakom tänderna :P Vet inte ifall ni fattar vad jag menar, men det är inte kul! Har hört att det gör jätteont! Men aja den synns inte i alla fall så det är bra.

I skolan väntade samhällskunskapsprovet och det gick helt okej. Jag förtjänar minst VG bara för att ha pluggat hela jävla helgen! Annars blir jag sur. Men aja sen hade jag matte och engelska. På matten skrattade jag så mycket att jag grät :P Vi hade en vikarie som var jätterolig, inte medvetet han fattade ju ingenting :P Sen på engelskan blev det inte så mycket gjort, men hade kul ändå :D Nu ska jag äta något sen är det träning. Har haft överdrivet mycket energi idag så det blir toppen att få göra mig av med den ;)

pusshej

Nazli är söt (som alltid) och jag är inte fult lika söt :P
 


Farsdag

Idag är det farsdag, så tänkte bara säga grattis till världens bästa pappa! Jag och pappa är väldigt lika, vi har samma personlighet typ (både positivt och negativt;)). Så bråkar mer med mamma än med pappa, men när jag väl bråkar med pappa då bråkar vi verkligen eftersom att ingen kan ge sig! Men älskar min pappa mer än något annat och han betyder så mycket för mig <3

Älskar dig papi <3


one second it was perfect and now you’re halfway out the door

Har knappt skrivit något idag, men har inte haft tid. Var på träning, varför känns det som om vi står still? Aja, fast det kunde ha gått bättre så var det i kul. Har alltid kul med älskade Dolls <3 Jag älskar verkligen vårt lag :D Vi har så himla kul!

Ikväll ska jag plugga, wiee... Har under dagen blivit medbjuden på massa roliga grejer, allt från bio, till fest, till lördagsmys, och det är verkligen jobbigt att behöva säga att jag inte kan bara för att jag måste plugga. Men jag MÅSTE verkligen plugga, vill verkligen få VG på det här provet! Av många anledningar, 1. satsar VG i samhällskunskap 2. om jag inte sköter skolan måste jag sluta på cheerleading :( Och det får INTE hända. Så har inte så mycket val. Och för att göra min kväll lite sämre så har jag fått en vagel. Har bara haft det en gång innan och då var den liten, och det är den inte nu! Men nu ska jag fortsätta plugga.

pusshej



We caught onto something, I hold on to the night
You looked me in the eye and told me you loved me
Were you just kidding? 'Cause it seems to me
This thing is breaking down, we almost never speak
I don't feel welcome anymore
Baby, what happened? Please tell me
'Cause one second it was perfect
Now you're halfway out the door


YUMMIE!


Jag är kär! Ja ni ser rätt, det är killen i miley cyrus musikvideo som jag har lagt in lite längre ner. Var tvungen att leta upp honom. Han är helt klart med på min lista över de fem snyggaste kända killarna! Nu kanske ni undrar vad denna snygging heter? Jo hans namn är Liam Hemsworth, och om några månder ser vi honom i the last song (vet inte vilket datum den har premiär i sverige, men filmen verkar sjukt bra!)


Jag blir inte lite avis på Miley...


And you're tied together with a smile

Det blev ingenting av min fredagskväll. Känns helt onödigt att åka någonstans på fredagarna jag är hos pappa eftersom att jag har träning på lördagar så måste jag vara hemma ganska tidigt och eftersom jag är hos pappa måste jag åka ännu tidigare för det tar sån tid att komma hem. Så.. det slutar alltid med att jag inte gör något speciellt :P Har passat på att plugga till samhällsprovet på måndag, 100 sidor politik wiiee... Politik och jag går inte riktigt ihop. Har umgåtts lite med min lillebror, vet inte vad det har varit med honom idag men han har varit extra kramig och gullig mot mig ikväll haha :P

pusshej



osminkad


DYNAMITES KLÄDERNA HAR KOMMIT :D

 
 
Det var det här jag sprang och hämtade på posten. Har längtat jättemycket efter kläderna! Och de är finally here! Ett par mjukisbyxor och en hood. Borde ha köpt tröjan i medium för den kommer bli för liten om jag växer :P Men aja.. ÄR SÅ HIMLA GLAD! Tänk att lite kläder kan göra en så glad? Fast det är bara vi dynamiter som förstår grejen med dynamites kläder :)


Invigde kläderna ;) Vet att jag inte är överdrivet vig, men jag har börjat stretcha varje kväll så tills nyår ska jag vara vig som fan!

pusshej


Finally!


Kan ni gissa vad det är som jag precis ska springa och hämta på posten? Är så glad att jag bjuder på den här bilden :D


The last song

Någon som vet vad den här boken heter på svenska? Om den ens finns på svenska. Den som berättar det för mig är guld värd!


The Last Song av Nicholas Sparks


We got a damn good reason, so put your troubles aside

Har suttit uppe tills nu och pratat med Victoria, eller det var mest Victoria som pratade, jag sa mest bara att hon hade rätt. Men det hjälpte otroligt mycket! Allt känns så självklart nu! Victoria har en stor karriär som psykolog framför sig. Men nu måste jag gå och lägga mig om jag ska komma upp imorgon.

pusshej


Den här bilden visar hur mycket jag tycker om victoria, tack för att du fick mig ur mitt deppmode!


I just have to admit That it's all coming back to me

Har inte hunnit skriva något riktigt inlägg än. Hade bara två lektioner idag, inte så jätte jobbigt. Mötte sen upp Amanda och vi åkte till KS och spenderade eftermiddan där. När jag kom hem var det bara att sätta igång att plugga. Har gjort klart historian, men är jätte stressad inför samhällskunskapsprovet på måndag! Så det blir en plugghelg... INTE KUL! Men aja what to do, får skylla mig själv för att jag aldrig börjar plugga i tid!

pusshej


When I look at you

Den här låten är så himla fin! Och videon är nog den finaste video jag någonsin har sett! Titta och njut.


videobomb

Har kolllat igenom massa videoklipp från i somras och tänkte bjuda på några.



Det här är när vi har suttit i en bil i ca 8 timmar i Polen. Min lillasyster och lillebror diggar musiken ;) höj för att höra bättre


I vårt hotellrum i Göteborg, min lillasyster dansar till trasdockorna. Mina småsyskon är inte helt friska..


Vera är astuff!


Jag, Elin och Madde i början av sommaren på vårat ställe. Undra hur många gånger vi har badat här genom alla dessa år?


Haha Elin ska hoppa från båten men vet inte riktigt vad som händer :P Skrattar lika mycket varje gång jag ser den här videon!

Det var några av alla videosar från i somras! Ge mig sommar nu! HATAR det här vädret


Lockigt vs platt

Nu ska ni få se skillnaden på mitt hår när det är lockigt och när det är platt.

 
På första bilden har jag inte lockat eller nått, bara varit ute i regnet, på andra har jag precis plattat mitt hår. Ni kanske förstår varför jag plattar det? Och varför jag absolut inte vill gå ut i regnet/snön nu!


no one knows that you cry but you don't tell anyone

Vaknade nyss. Jag tar Amanda Krawiec uttryck nu, men jag bajsar snett på det här vädret! Hoppas det slutar regna innan jag går, för jag orkar verkligen inte ha lockit hår idag! Tänkte bara säga det, over and out.


Hold on baby you're losing it

Usch, vilken blodbomb det var på greys. Jätte äckligt, känner mig helt svimfärdig typ.. Blod är nog det äckligaste som finns, efter sprutor och clowner såklart.

Ryggen gör nästan inte ont alls längre :D Så ska till skolan imorgon, börjar ju som sagt ett så det är skönt :D Efter ska jag, amanda och victoria till KS, var ett tag sen jag var där. Har börjat sakna ks lite, synd bara att christian inte är kvar, skulle verkligen vilja träffa honom! Bästa basgruppshandledaren!

pusshej


Usch för sprutor!

Nu har Amanda gått. Vi åt mackor och drack chaite och pratade om massa saker bara. Mamma har sagt att jag måste vaccinera mig mot svininfluensan, och alla som känner mig vet vilken fobi jag har för sprutor! Jag hoppas mamma glömmer bort att vi ska vaccinera mig, för jag får hellre svininfluensan än tar en spruta!

Imorgon vet jag inte ifall jag ska till skolan eller inte, mamma tycker inte det men jag orkar verkligen inte bara sitta hemma! Men min rygg gör fortfarande ont, eller det går fram och tillbaks. Men vi får se, börjar ett imorgon så kan sova ut och se hur det känns sen :)

Ikväll är det greys anatomy :D
pusshej


så min och amandas humor :P


You never did give a damn thing honey but I cried, cried for you

Nu är Amanda påväg till mig :D Behöver verkligen sällskap känner jag. Tänkte bara meddela det.

pusshej


4 November

Tror ni att jag är mindre handikappad idag? Svar nej. Enda gången jag har rest mig idag är när jag förflttade mig från min säng till mammas säng. Just nu går jag på värktabletter, då gör det inte så jätteont, men när de slutar värka är det ett rent helvete. Ja, jag tycker synd om mig själv! Just nu i alla fall. Men nu ska jag plugga, har prov på 100 sidor i SO på måndag...

pusshej

handikappad

Dagen idag då, jag var i skolan. Matte, datakunskap, svenska, företagsekonomi och idrott. På idrotten hade vi konditionstest. Mitt under får jag helt plötsligt jätteont i rýggen, jätteweird jag vet. Känner i alla fall inte så överdrivet mycket när jag springer, men sen när jag bestämmer mig för att nu får det vara nog, då sätter smärtan igång. Och vilken smärta! Kan inte gå, inte sitta, inte andas, ingenting utan att det gör ont. Olivia snäll som hon är masserar mig och det går faktiskt över för en stund, men sen när jag sitter på bussen kommer samma smärta gånger 100. Så när jag kom hem kunde jag inte göra särskilt mycket så jag gick och la mig i sängen och tyckte synd om mig själv och det hela slutade med att jag somnade och vaknade halv nio, lagom till deppan.

Det var min dag det, hoppas ryggsmärtan går över tills imorgon. Annars får jag stanna hemma. Fattar inte hur jag ska kunna somna ikväll? Har ju sovit hela eftermiddan och halva kvällen... Men aja ska ta med mig datorn till sängen och titta på senaste One Tree Hill avsnittet eller nått!

pusshej


Nu skulle jag behöva din massage Olivia :)


I realize you love yourself more than you could ever love me

Blir ett snabbt morgoninlägg, ska strax springa ner till bussen. Hatar tisdagar, längsta dan! Har inte överdrivet jobbiga lektioner (förutom matte) men att vara i skolan från 8.00-16.00 låter inte särskilt lockande. Men nu ska jag dra ut platttången så att jag inte glömmer det som jag har gjort ett X antal gånger...

pusshej


Noviembre

Hola bloggen! Kom nyss hem från träningen. Var i skolan idag, första dagen efter lovet och den vart faktiskt helt okej. Haha sista lektionen var helt kaos :P Men aja, sen var det träning. Vi fick bygga massa idag :D Men det gick inte fult så bra som jag hade hoppats, det gick ganska segt. Och sen hade vi styrka som vi inte har haft på länge. Har jag nämnt att jag hatar plankan? Och inte har våra kläder kommit... Skolgarderoben.se ska alltid vara så seg!
pusshej

Noviembre

Hola bloggen! Kom nyss hem från träningen. Var i skolan idag, första dagen efter lovet och den vart faktiskt helt okej. Haha sista lektionen var helt kaos :P Men aja, sen var det träning. Vi fick bygga massa idag :D Men det gick inte fult så bra som jag hade hoppats, det gick ganska segt. Och sen hade vi styrka som vi inte har haft på länge. Har jag nämnt att jag hatar plankan? Och inte har våra kläder kommit... Skolgarderoben.se ska alltid vara så seg!
pusshej

I am just a girl, trying to find a place in this world


Nu måste jag springa, ha en bra dag så hörs vi ikväll efter träningen om inte innan :) HOPPAS HOPPAS att vi får våra dynamites kläder idag!!

pusshej


As far as I'm concerned you're just another picture to burn

När klockan ringde 5.30 kände jag bara att nee  jag orkar inte. Men kom på att ikväll är det ju träning, första träningen efter över en vecka! Alla som känner mig vet hur mycket jag älskar träningarna, så ni kan ju gissa om jag är taggad nu när jag inte har tränat sen förra lördagen. Och då tränade jag inte ens helt ordentligt för jag var sjuk. Hur taggad är jag? TAGGAD SOM FAN! Haha. Men först är det skola, inte fullt lika taggad... Men aja, i will survive ;)

pusshej


Förra höstlovet spenderade jag i Polen :)


now that I'm sitting here thinking it through, I've never been anywhere cold as you

Kom nyss hem. Har spenderat dagen med Amanda. Vi började planera hennes sweet 16 lite smått :D Sen åt jag jättegod middag hos henne, mums!

Imorgon är det skola:( Och första lektionen har jag prov, kan det bli bättre? I don´t think so... Men nu ska jag duscha och sen plugga lite till provet, är inget stort prov så det är ju skönt.

pusshej

1 November

Idag är det första november, och vad händer den här månaden? JO NEW MOON HAR PREMIÄR! IIIIH! Gud vad jag längtar.

Idag ska jag först åka på massa lägenhets och radhus visningar, sen ska jag till Amanda. Har inte träffat henne på över en vecka eftersom att hon har varit i Umeå, och på så lång tid har vi inte setts sen sommarlovet. Vi har nog en del att prata om ;) Självklart har vi ju pratat i telefon, men det är inte samma sak! Men nu ska jag börja fixa mig för vi ska snart åka-

pusshej


RSS 2.0