Inventering!

Har haft en lång dag. Kom hem vid tio från inventeringen, mycket tidigare än vad jag trodde! Inventeringen var inte så jobbig som jag hade förväntat mig. Fast nu är jag helt slut och har ont i fötterna! Så ska kolla klart på BB, duscha och sen sova. Imorgon väntar min första arbetsintervju någonsin! Och jag är nervös! Har fortfarande inte bestämt vad jag ska ha på mig.. Men hoppas det går bra!

pusshej


Det här kommer bli en lång dag.

Godmorgon! Torsdag idag då, fredag imorgon! Idag ska jag först till skolan och hålla mitt tal. Slutar 11.30, och då ska jag hem och städa och sen tillbaks till skolan för utvecklingssamtal! Sen ska jag iväg på inventering med laget. Vet inte alls hur lågng tid det kommer att ta, men ganska lång tid. Men nu ska jag äta frukost!

pusshej

Mot cheerleadingen!

Sen jag kom hem har jag skrivit på mitt svenska tal. Skrev typ om allt jag hade skrivit innan. Men nu känns det ändå helt okej. Skönt att vara klar iallafall! Nu ska jag iväg på träning, träningarna är så himla roliga nu! Och vi ska lämna in new body lapparna idag, och det gick faktiskt bättre än vad jag trodde att sälja dem!

pusshej


Onsdag

Träningen igår var jättekul! Jag kunde inte bygga eftersom Matilda som är min bas var sjuk. Men de som byggde var superduktiga! Och Jessica stretchade mig, hon är inte snäll när hon stretchar!

Nu ska jag strax iväg till skolan. Började åtta egentligen, men jag ignorerade tydligen klockan. Idag är det skola till två, sen hem och plugga och sen är det träning idag igen! Åh juste, har fått en arbetsintervju också! Måste bara ringa och bekräfta den. Men nu måste jag gå.

pusshej


Mixed up, can somebody help me?

Blev inte så mycket plugg. Åkte till Elin och vi två åkte hem till Max där även Patrick var. De skrämde upp mig så hemvägen var inte kul! Men kom hem för typ en halvtimme sen så nu ska jag plugga och sen duscha och sen sova! Jag hade tänkt lägga mig tidigt idag, men så blev det ju inte. Ibland är jag så himla dålig!

pusshej

I´m broken inside


Don’t care about all the pain in front of me, 'cause I'm just wanna be happy

Måndag igen då. Segt som vanligt. Efter skolan åkte jag hem och städade toaletten. Inte kul, men det behövdes göras. Nu ska jag skriva på mitt svenska tal. Har ingen inspiration så vi får se hur det går. Önska mig lycka till!

pusshe

I need you by my side

Sov jättedåligt inatt, Sebbe tog all plats! Men jag älskar honom ändå:) Idag har jag varit hos mormor och morfar. Mormor har kommit hem efter två månader i USA. Är inte lite avundsjuk på henne! Vill också till USA! Hon hade med sig massor med presenter; kläder, parfymer och sånt. Jättesnällt! Kanske visar bilder på allt sen. Nu blir det våfflor framför BB, mys!

pusshej


Idag fyller min plutt 7 år! Grattis till honom!


Without saying a word you can light up the dark

Idag har jag och Sebbe varit med Elin. Men framåt kvällen skulle hon ut, jag och Sebbe är ju inte 18 än så vi åkte hem där vi tände ljus och spelade spel med min lillasyster eftersom att det var earth houer, väldigt mysigt faktiskt! Nu kollar vi på "släkten är värst" och äter godis, mums! Men nu ska jag vara mer social.

Helg!

Nu har jag helg! Var så himla skönt att sluta tidigt idag. Har hunnit skriva klart min naturkunskaps uppsats, kollat BB-avsnitten jag har missat och sovit it vå timmar. Och klockan är bara halv sex! Ska snart iväg och möta Sebbe efter hans träning och sen ska jag hem till honom och mysa. Vi båda är ju lediga imorgon, hur perfekt? Men vi hörs väl imorgon eller nått.

pusshej

Det går bra nu

Träningen idag kändes mycket bättre! Känns som om allt kommer att lösa sig nu. Längtar till Malmö! Vi ska ha så himla kul då!

Imorgon har jag halvdag, slutar 11.35. Och på fredag är jag ledig! Nice! Men nu ska jag duscha och sen sova.

pusshej


What can you do when your good isn't good enough?

Hola! Efter skolan idag åkte jag och Sebbe hem till mig och jag pluggade medan han kollade på tv med min lillasyster. Men var ändå mysigt att träffa honom innan hans träning. Eftersom att min naturkunskapsinlämning är flyttad tills fredag så hinner jag åka tidigare till torvalla för att kolla på Hurricanes innan min träning börjar! Kul! Så ska börja byta om typ snart.

pusshej


hahha kakmonster! (alltså jag:P jag är libbtoppen till höger=


When you´r trying you´r best but not succeed

Bra träning för laget, inte lika bra för mig. Kroppen ville inte riktigt samma sak som hjärnan. Kan ju trösta mig med att min bygggrupp vann extansion tävlingen båda gångerna. Nu ska jag sova, godnatt.







haha juste, Erika åt myrägg idag haha!

Mot cheerträningen!


Wave goodbye to the past

Idag har dagen hittills bestått av skola, fika på hava java gånger två och ännu mer plugg här hemma. Ska iväg på träning om en timme. Annars då. Vädret idag var så himla skönt! Dumt att det blåste bara. Men om det kommer sol igen nu så slår jag någon, seriöst! Allt känns så mycket bättre när det är sol! Jag vill ha vår och sommar nuuu!

pusshej


pluuugg


Såhär har jag sett ut idag



Ett halvår

Idag är det 22 mars, vilket betyder att det är sex månader kvar tills 22 septembr, vilket betyder att det är sex månader kvar tills jag (äntligen!) fyller 18!!


Min förra födelsedag


My best intentions keep makin a mess of things

Har inte skrivit så mycket under helgen, men hade inget att skriva. Pluggade hela helgen och fick faktiskt ganska mycket gjort, så det är skönt! Idag efter skolan åkte jag hem till Elin. Köpte med mig kladdkaka, mums! Sen så kollade vi på "green street huligan", men båda somnade och vaknade lagom till slutet. Framåt kvällen gick vi ut och träffade Max och hans kompis Patrick. Kallt var det! Kom liksom hem för typ en timme sen och är fortfarande kall! Men aja, nu är jag trött så nu ska jag sova.
pusshej


Jag har haft många vänner under mina nästan 18 år, men du är den som alltid har funnits där när jag verkligen har behövt dig
<3


Plugghelg

Igår var det skola och sen träning. Som vanligt alltså. Ibland kan det bli väldigt segt, men till sommaren kommer jag tacka all den här träningen! Nu är det helg, men den här helgen kommer inte bli särskilt rolig. Har massoor med plugg som jag måste göra! Hinner ju inte plugga särskilt mycket på veckodagarna. Jag tycker veckan borde ha en eller två dagar extra, jag hinner verkligen inte med allt jag vill!

Så nu ska jag äta frukost, sen ska jag åka hem till pappa (han kunde inte hämta mig efter träningen så jag sov hos mamma) och sen är det väl bara att sätta igång med allt plugg. Men nu känner jag att jag bara babblar på, så ska sluta.
pusshej


Jag vill vara brun igen!


Freedag!

Gårdagen bestod av skola,  mys med pojkvänen och plugg. Har massa plugg typ varje vecka fram till lovet. Med tanke på att jag tränar tre eller fyra gånger i veckan kommer jag att gå under tills dess. Nu ska jag strax iväg till skolan, där väntar tre lektioner och ett prov. Sen är det helg!

pusshej


Mitt hjärta <3


I don't know what to be without you around

Både igår och idag har Sebbe hjälpt mig med företagsekonomin, har ett prov imorgon och han har hjälpt mig supermycket! Nu åkte han nyss till sin träning och snart ska jag åka till min. Har inte så mycket mer att skriva. Älskar vädret! Skulle inte skada om det var lite varmare, men det är så himla skönt med sol iallafall!

pusshej

I´m just a girl, trying to find a place in this world.

Gud vad jag har varit trött, har somnat till så fort jag fått tillfälle. Skolan var inte så jobbig idag. Efter åkte jag hem till Sebbe och var där tills jag blev dumpad för fotbollen, som vanligt. Börjar vänja mig. Nu är jag hemma och ska tvätta min cheerdräkt, och sen ska jag plugga. Blää.

pusshej

Söndag

Ännu en söndag. Imorgon ska jag till skolan för första gången på två veckor, inte alls taggad. Idag var jag tvungen att pallra mig upp vid nio för Sebbe skulle iväg på match. Sen gick jag och la mig igen och sov till typ ett. Hela dagen har jag spenderat hos Elinor där hon har fixat mitt hår. Är supernöjd! Nu kommer snart Madde och Elin hit.

pusshej


jag och elin i fredags, lagom snygga haha


I'm beautiful in my way, 'cause God makes no mistakes

Hade skitkul igår! Var på fest hos Erika. Det var mycket roligt folk och mycket dans! Hade så himla kul. Roligaste kvällen på länge! Idag har jag kännt mig helt död. Kunde inte sova så bra inatt så sov typ bara två timmar. Ska snart åka och möta Sebbe vid hans träning och vi kväll ska vi kolla melodifestivalsfinalen med min familj och bara ta det lugnt.

pusshej

Här har ni några bilder från igår. Inte så många för Elin och Emma raderade tydligen massa bilder.




Cheerboy!

Läs Kalles blogg! Han går i mitt lag och är enda cheerkillen i stockholm. Tufft! Så tryck här!


It's an uphill climb

Godmorgon! Fredag idag då. Ska skriva klart min uppgift jag har haft den här veckan. Sen ska jag åka in till stan och träffa Nima och Matilda och så måste jag åka in till skolan och lämna in uppgiften. Sen ska jag till Elin. Idag har jag ingen träning, första fredagen sen typ i somras jag inte har träning på en fredag! Så ikväll ska jag ha kul!

pusshej

Torsdag!

Idag låg jag i sängen tills tre. Skönt! Sen åkte jag och fikade med Madde i gamla stan och efter det åkte jag till pappa. Det var mysigt att vara lite med min pappa och lillebror såhär mitt i veckan. Pappa skjusade hem mig och nu sitter jag här hemma. Imorgon är det fredag, och det var läänge sen jag var såhär taggad på en fredag!

pusshej


Min älskade lillebror!


Welcome to the show!

Kan ju sammanfatta dagen lite kort, först så intervjuade jag en en chef på polisen. Sen har jag varit med Sebbe tills han skulle på träning. Om ett tag ska jag också på träning. Har inte tränat sen i fredags så är sjukt taggad! Erika kommer när som helst också så åker vi tillsammans :)

pusshej


Den här boken köpte jag idag, haha tönt jag är jag vet :)


Dreams can come true, look at me babe I'm with you

Har inte skrivit något på flera dagar. Men från och med nu ska jag bara skriva när jag har lust, inte för att jag känner att jag typ måste. Den här veckan är jag så gott som ledig, ska göra en intevju per dag bara. Så det är nice! Idag väckte min älskling mig när han hade håltimme. Han kom med semlor! Gulle:) Sen på eftermiddan åkte jag till Elin och sen kom Madde också. Kul att träffa de! Det var länge sen. Men nu ska jag ringa och prata med Sebbe och sen är det BB!

pusshej

Det vi har är underbart


Gårdagens shopping


Min nya väska!


Byxdressen, inte så bra bild men aja. Den kommer bli jätteskön att ha på sommaren!


Och så nagellacken


How wonderful life is while you're in the world

Igår efter att jag hade fikat med Jessica åkte jag och mötte Sebbe vid hans träning. Vi åkte och såg "Love and other drugs", bra film! Vi missade sista bussen hem, så vi fick gå fem km. Men även fast det var kallt så var det riktigt mysigt! Vi gick och pratade om typ allt möjligt. Vi kom hem till honom, kollade lite BB och somnade.

Imorse lagade Sebbe god frukost/lunch åt mig, äggröra och bacon! Sen så låg vi lite i hans säng och kollade tv tills det var dags för Sebbe att åka på träning igen, och jag åkte hem. Nu ska jag fixa lite grejer inför nästa vecka.

pusshej


frukosten, mums!


I´m lucky I'm in love with my best friend

Kom nyss hem efter lite shopping med mami. Kom hem en väska, en byxdress och två par nagellack rikare. Vi fikade lite också, mysigt att få lite tid med mamma. Det händer väldigt sällan. Nu ska jag snart iväg på fika nummer två med Jessica! Sen ikväll ska jag möta Sebbe efter hans träning och då bjuder han mig på bio. Riktigt mysig ondag!

pusshej



Mars!

Nu är det Mars, gud vad snabbt tiden går! Kom hem för en liten stund sen från Cornelia där jag har spenderat kvällen. Vi kollade på "The Green Mile", rekomenderar den verkligen! Men ska börja fixa mig lite för sängen nu, är lagom trött.

pusshej


RSS 2.0