NY BLOG !!

Nu ska jag och Amanda börja blogga tillsamamns så då kommer jag inte skriva här..
nya bloggadressen är inezochamanda.blogg.se läs där istället ;)


Wallander & Gara
"Better then chocolate"

14/6 , kväll



Vet ni vad,
jag tittade på fotboll idag ? Inte hela matchen men ändå.. jag brukar kanppt stå ut en minut ? Men man rycks väll med nu när det är EM och allt ;) Hihi komm erihåg sist dte var EM, då var jag på Granvik (världens bästa kollo by the way) . sen så har jag mest slöat ikväll och ätit ännu mer choklad och ikväll även chips, tjckisbarn i know men dte är ju sommaaaar !!!! Men lika bra att jag slöar nu i helgen för nästa vecka börjat mitt lov på riktigt, utan någon överbeskydande mormor så att jag knappt får vara ute :P men aja.. Bilden är tagen för några veckor sedan då vi hade grillkväll på sjöberget ;)

YES :D



Gissa vad ! Jag blev precis klar med teknikskiten !
Har skickat den till min lätrare christian så nu behöver jag inte tänka mer på det, guud vad skönt allså ! Det ända jobbiga som är kvar är att visa mitt IG för mamma på tisdag, men avd är dte värsta som kan hända liksom? Och snart är ju mitt IG borta så vad spelar dte för roll ? :D tihi . Men eftersom jag trodde det skulle ta längre tid än vad dte gjorde tackade jag nej till att träffa amanda w och amanda t. Undra ifall dem fortfarande vill ha med mig ? Hihi får väll se..

Juste, ska försöka ha bilder med i varje inlägg från och med nu ;)

14/6

Heej ,

Varför är man så dum som ger sin lillebror på fyra år en liten keyboard (eller hur fan det nu stavas) ? Min kära lillebror satt med den tio i morse och höll på och spela och göra massa djurljud och allt möjligt ! Så jag hade inte större val än att gå upp, man ba halllå dte är ju lov !

Aja , idag har jag bestämt mig för att jag inte får träffa någon innan jag har gjort klart teknikskiten , vill bli av med den så snabbt så möjligt så att jag även blir av med mitt IG. Hoppas det går snabbt.
 
Aja ska nog ta och börja nu då

Ha det bra
Ciao !

Kväll

Heej. gud vad många inlägg dte blir idag ;P Har ägnat kvällen åt att äta massa choklaad mums (a) Jag fick jätte mycker choklad av dem som kom från Polen ;)

En annan sak som gjorde mig väldigt glad igår kväll och som fortfarande har gjort att jag är på jätte bra humör är ett jätte fint GB jag fick av olivia. Exakt såhär stod det i det :

haha ärligt talat älskar dig min syster verkligen sitter fan tårögd :S skit fina minnen jag svääär :)

Det är sånt man behöver höra ibland för att höja sitt ego (a) hihi men dte gjorde mig skit glad, och gumman om du läser det här så ska du veta att jag kommer sakna dig massor nu när du ska byta skola , du var min första riktiga vän i KS

Nu ska jag äta ännu mer choklad, tihi

Shiiit..




Har precis tuggat på ett tugummi i tre timmar
och det har inte tappat smaken förrän NU :o. Haha onödigt inlägg men jag tyckte att dte var en väldigt viktigt sak att ta upp ;)

Fredag den 13 :o

Shoo brääh broshan



Idag har dte varit en seeg dag , jag har fixat fullt med saker för att några släktingar från polen kom idag. Sen ska jag dra till pappa. I helgen måste jag fixa min jävla teknik :/ faan dte är ju loov !!! Aja finns inte mycket att göra åt det.. lika bra att få dte gjort.

juste, bilden är fårn förra sommaren ;)

Ny design!

Jag fick lite hjälp av underbara söta snälla bästa Cornelia! :D <3 (http://valentins.blogg.se)

11/6


Heej , förlåt att jag inte har skrvit så länge men man hinner ju inte nu när dte är loov :D
Men nu ska jag skriva :)
Avslutningen gick bra, först lyssnade vi när alla sjöng och alla var jätte bra särskilt dme som var sist ! Det var som en film eller nått när två stycken killar som man kanppt har lagt märke till sjunge sista dagen i skolan och dem gör succé, jag ljuger inte alla ställde sig upp och applåderade. Sen så efter  avslutningen åkte jag, madde, cissi , amanda w och viktoria till långsjön och mötte upp några nior. Vi badade, solade och spelade vollyboll. Sen åkte jag och viktoria hem till min mormmor där jag bor den här veckan och viktoria sov här. Vi hade dte väldigt mysigt och tog dte lugnt bara.

Sen igår så åkte jag till amanda w och lite senare träffade vi madde o vera. Sen så åkte jag och amanda till min mormor och inatt sov hon här. Hon fick se ett av mitt o min lillasysters värsta syskonbråk men aja ..

Idag har jag bara tagit dte lugnt, har varit så himla dåligt väder :/

Jag vet att jag har sagt att jag ska visa hur jag såg ut på avslutningen men har inte med mig kabeln till mobilen så jag får se när jag kan lägga upp bilderna.

I <3 SOMMARLOV


Ha det bra
Ciao !

8/6 , avslutning imorgon :D

Hej !

Sitter här och tänker att om ett dygn har jag loov :D tihi. Det känns som om det här året har gått så himla snabbt och dte har hänt så himla mycket ! Har fått mitt första MVG och mitt första IG... Och så har dte hänt massa andra saker. Hittade en liten rolig sak som jag tänkte göra ;):

Utvärdering av åttan :P

Något du aldrig kommer glömma:
Akon, konseren :P haha

Har du lärt känna några nya personer?:
Japp, t ex natta och tigerholmarna ;)

Har du kommit någon närmare?:
Aa, mest amanda w men även vera o viktosia

Har du varit nöjd med året?:
Ja dte har jag :D

Den roligaste händelsen:
hm.. det måste vara allt roligt som har hänt dem senaste månaderna nu när värmen har börjat komma händer allt roligt :D

Den läskigaste händelsen:
Spöknatten i falun.. har aldrig varit så rädd i hela mitt liv trodde seriöst att jag skulle dö :o :P

Något du aldrig trodde skulle hända:
Haha dte här kommer låta som om jag e en pluggis men skit samma , jag trodde att jag aldrig skulle få IG i nått :P

Det bästa under året som har gått:
Det är nog alla människor som har gjort dte här året så himla bra , ni vet vilka ni är så ta åt er <3

Aja ska försöka skriva något inlägg innan jag går till avslutningen imorgon
Ha dte bra
Ciao ! ;)



7/6

Shululu ;)
jag och olivia på balen


Idag åkte jag och amanda in till stan på jakt efter något att ha på oss på avslutningen på måndag. För mig gick dte ganska snabbt eftersom jag hittade en klänning som jag har letat efter sen i mars någongång, jag har skrivit om dne förrut :) Sen så mötte vi upp Cissi som också redan hade köpt en klänning med sin syster. Det tog lite längre tid att hitta en klänning åt amanda, den kräsna jäveln :p <3 Men efter ca fem timmar så hittade hon en jätte fin klänning på gina tricot där även jag och cissi hade köpt våra. Jag köpte även ett halsband på H&M. Jag lägger in bilder på måndag på hur jag kommer se ut. Nu har jag precis kommit hem, det blir en ganska lugn kväll ska kanske ta och sola lite så att ajg blir brun och fin tills på måndag.


den här klänningen fast svart köpte jag


Ha det bra
Ciao !

6 Juni

Heej ! Nu var dte ett tag sne jag skrev, har haft fullt upp. Men nu kan jag skriva om allt som har hänt sne jag skrev sist

Lördag:
Efter att jag skrev sist åkte jag in till skärholmen med mammsen och lillasystern. Köpte två par skor, en t-shirt och en BH. Sen så skulle vi ju grilla, det blev jätte lyckat förrutom på slutet då amanda tigerholm smart som hon är tappade både hennes egen mobil och maddes mobil i vattnet. Nu funkar dme inte som dme ska men sim korten och batterien funkar. Sen träffade vi Albin och Viktor också men dem gick runt 01.00 , vi andra sov hos madde. Alla somnade när victoria berättade om dte läskigaste hon hade varit med om. 
 
Söndag:
Hela söndagen solade och badade vi. Blev helt bränd. Hände inte så mycket mer vi chillade bara lite ;)

Måndag:
På måndagen var det vanlig pluggdag, men pluggade inte så mycket :P Efter skolan skulle jag, olivia och becca fixa is till balen så vi gjorde det och som tack för hjälpen tog vi två smakisar ;)  Sen åkte jag och becca till vera där amanda och madde redan var. Vi kollade på hajar som hajar och åt våfflor :D
Tisdag:
På tisdagen hade vi idrottsdag. Det var rätt skönt, hade bara längd och höjd hopp så resten av tiden solade jag och så var dte vattenkrig. Blev jätteee blöt :S efter åkte jag och olivia till skärholmen på jakt efter något att ha på oss på balen då vi skulle servera. Jag hittade en jätte söt tshirt. Sen så åt vi och sen åkte vi hem. Juste vi kollade vilka färglinser olivias skulle köpa också ;)
Jag gjorde små konstverk på olivias och hannas ryggar ;)

Onsdag:
Först så var vi i skolan och städade lite. Sen kunde vi åka hem innan vi skulle tillbaks till skolan och börja fixa inför balen. Jag och olivia solade utanför hennes hus det var jätte mysigt. Fattar inte att hon ska sluta :( Sen så var dte baldags. Det var jätte kul ! I början var dte närvöst och så men efter en kvart eller så började jag vänja mig och då var det jätte kul :D Efter middagen var det disco, då var vi först DJ men sne så gick vi upp och började dansa haha det var jätte kul ! Vem har sagt att servetriser inte kunde dansa ? :P Längtar till våran bal. hoppas dne blir lika kul ! 


Torsdag:
På torsdagen var vi först i långbroparken där jag och angelica vann mot dem sämsta förlorarna vera och victoria (dem kan inte erkänna att vi vann.) Patetiskt säger jag bara.. sen så blev dte lite bad där vi träffade erika och cornelia också och erika skjusade mig på hennes nya moppe :D


Det var allt som har hänt sen jag skrev sist :)

RSS 2.0