.


Everything's alright, when you're right here by my side

Idag har jag haft typ världens mysigaste dagen någonsin! Jag och Sebbe hittade en egen liten brygga vid sjön där vi låg hela dan och solade och badade. Hur mysigt som helst! Så himla skönt att bara försvinna från allt det jobbiga för några timmar.






Ännu en varm dag!

Har precis vaknat här hemma hos min pojkvän. Han är på jobbet, stackarn. Men han jobbar bara halvdag idag så ska åka om ett tag och möta honom så ska vi åka och bada! Ikväll ska jag till mormor och morfar och äta middag och fika. Det var väl allt jag har att skriva just nu.
pusshej

Älskar värmen!

Idag har jag legat ute i solen med Matilda hela dan. Sen gick vi upp och fortsatte sola på min balkong. Nu ska jag iväg till min pojkvän där jag sover inatt! Antar att vi spenderar kvällen ute, man vill ju inte vara inne när det är sånthär väder!

pusshej


You are the only thing that I got right, right now


Danmark bilder















fler finns på facebook :)


Let me be

Hur mycket ska man behöva ta under loppet av en månad? Så fort en grej börjar kännas bättre kommer nästa slag som gör att allt rasar samman. Jag är 17 år, det är ju nu livet ska vara som bäst. Livet kan verkligen vara orättvist ibland.


Så sjukt coolt!

Tänk att vara såhär grym! Det här är helt sick!!

Hemma i Sverige

Nu är jag hemma efter en vecka i Danmark! Har haft en jätteskön vecka. Har gjort allt möjligt; kört go cart, laserdome, varit på minizoo och sett kängurus, myst massor med min pojkvän,  shoppat lite, ätit på restauranger, ätit guff (!), sovit massor, vatit på ett sandberg när dte blåste massor så blev helt täckt av sand, bowlat m.m. Vi hade sol hela veckan men det blåste helt stört mycket så gick varken att sola eller bada. Men har varit en skön vecka och jag har verkligen vilat upp mig.
här får ni lite bilder från Linns kamera, mina bilder lägger jag ut imorgon eftersom att jag är hos pappa nu.

resan började bra, Sebbe vann 1200 kr på en enarmar bandit!



vårt hus



Update från Danmark

Tänkte ta och skriva lite. Huset vi bor i är galet fint, inomhuspool, bubbelpool, bastu, biljard m.m. Det här är en riktig ta det lugnt semester, så himla skönt att bara göra exakt det man känner för! Idag har jag shoppat lite. Bilder och sånt kommer när jag kommer hem.

pusshej


Danmark imorgon!

Så, nu är jag nästan klar med allt. Har bara lite kvar att packa. Måste ta med en del i en påse och packa ner i Sebbes väska för allt får verkligen inte plats i min.. Ska iallafall till mormor och morfar lite innan jag åker till Sebbe och sover där för imorgon åker vi till Danmark! Hinner nog inte skriva något innan vi åker till Danmark, så vi hörs när jag kommer hem.

pusshej

Lips that felt just like the inside of a rose

De hade inga tider på vårdcentralen, så får åka och ta alla tester när jag kommer hem från Danmark. Vet inte om jag har sagt det, men jag ska till Danmark med Sebbe imorgon! Ska bli så mysigt och roligt. Så idag har jag massor jag måste göra. Jag håller på att tvätta kläder, sen så måste jag städa. Både mitt rum och min toalett. Och så packa. Så det är bra att jag gick upp tidigt så att jag hinner med allt!

pusshej


förra sommaren när jag och Sebbi var i Båstad


Pure love


Some people come into our lives and leave footprints in our hearts, and we are never ever the same.


Vad är det för fel på mig?

Var ju i stan med Cornelia idag. Mot slutet, när jag prövade otroligt tajta byxor, så svimmade jag. Ni som känner mig vet att det händer lite då och då. Stackars Cornelia blev nog lite skrämd. Åkte hem efter det, och nu har jag feber. Kanske åker och kollar upp det imorgon för en gångs skull, skulle vara kul att veta vad som gör att jag svimmar så ofta.

pusshej

Gotta pick myself up, where do I start?

Nu åker jag till stan med Cornelia och shoppar! Jag älskar att få lön!!


Gårdagen

Igår så åkte jag och fikade med Victoria. Vi hade mycket att catcha upp! Sen så åkte jag in till stan och shoppade lite, både åt mig och åt Sebbe. Fick min lön igår, fick mer än vad jag trodde! Så nu är jag glad. Sen åkte jag och hem till Sebbe och åt middag och rabbarberpaj, och sen åkte vi hem till mig och sov här. Men han skulle upp tidigt imorse och jobba. Men när han hade åkt somnade jag om.

pusshej


You learn my secrets and figure out why I'm guarded

Var ju som sagt i stan idag. Fick med mig lite smågrejer hem, blandannat en söt tröja, och så köpta vi smoothie. Och självklart blev det massor med prat. Har ägnat kvällen åt att baka kladdkaksmuffins med min lillasyster. De blev väldigt fina! Imorgon har jag avslutning, och då får jag lov på riktigt! Även om det känns som om jag har jaft det sen i måndags.

pusshej


Idag är det vår dag, idag har vi varit tillsammans i 17 månader. Du gör mig så lycklig. Alla tjejer borde ha en Sebbe.


Mot schtaan

Nu ska jag in till stan och träffa Jessica. Det blir shopping och fika. Är inte alls avundsjuk på Jessica som åker till New York på torsdag... Hon som var där i julas! Livet är verkligen inte rättvist...

pusshej


Söt lillasyster man har


haha!


I'll be your strength to find you when you get lost in the crowd

Min hjärna har redan tagit lov, även fast jag har avslutning på onsdag. Idag har jag legat ute på stranden hela dan med Elin, Max och Madde. Vi åt pizza till lunch och jag tog årets första dopp! Duktigt av mig. Står på smhi att det är sista fina dagen idag på hela veckan, jag hoppas de har fel! För jag älskar det här vädret det har varit på sistone!

pusshej


Uppvisning!

Ska iväg till torvalla nu, har sommaruppvisning idag. Sista saken vi gör tillsammans som ett lag. Är dock jättetrött idag, satt barnvakt till halv fem! Hoppas jag blir piggare:)

pusshej


favorit pyrren <3 ignorera att jag ser ut som Sid från ice age!


Cupcakes!

Idag så har jag hängt med min lillasyster hela dan. Vi började med att åka till cupcake STHLM och så köpta vi 13 cupcakes, haha tjockisar! Några åt vi på en gång och resten tog vi med oss hem. Sen så åkte vi in till stan och shoppade. Men jag fick inte med mig så mycket hem, bara kokosolja och after sun. Letade efter en långklänning jag vill ha, men den var slut överallt! Aja. Träffade Sebbe en stund också. Nu är jag barnvakt, tjänar lite extra pengar. Får lön på onsdag också, nice! Får se hur länge jag kommer vara barnvakt innan jag kan gå hem och sova.

pusshej






Nya cheershorts!

Har glömt visa shortsen jag köpte i Malmö!


Det är Ikrah på bilden men ni ser ju hur shortsen ser ut, jag köpte likadana


Min favoritlåt just nu


Get it right

Idag gick jag bara halvdag i skolan, skönt! Och det var sista skoldagen, är ledig imorgon! Och är klar med allt skolarbete nu, så himla skönt! Jag har överlevt det här helvetesåret. Nu är det bara ett år kvar tills jag tar studenten. Det är helt sjukt. Längtar samtidigt som jag har ångest, för vet inte alls vad jag vill göra efter gymnasiet.. Aja. Ska åka och möta Sebbe efter hans träning och sen åka hem till honom. Sover där inatt, mys!

pusshej

 

Rolling in the deep

Känner verkligen att jag är tillbaks till verkligheten efter helgen i Malmö. Sitter och pluggar massa spanska, men det går inge bra. Har verkligen ingen motivation kvar. Inte för att jag någonsin har haft motivation för spankska men ändå.. En vecka kvar bara! Och efter det här spanska prover är jag klar med allt!

Idag var jag bara i skolan i tio minuter, väldigt ovärt. Ikväll är första onsdagen på typ ett år som jag inte har någon träning. Känns konstigt att ha en hel onsdagskväll ledig, men skönt är det! Aja ska fortsätta plugga spanska så att jag får g i det dumma språket!
pusshej


På söndag gör vi sista saken som Tornados 10/11!


Varför jag ska sluta

Har fått kommentarer som undrar varför jag ska sluta. Så istället för att svara på kommentarerna var för sig så kan jag lika gärna skriva det här. Min största anledning till att jag slutar är att tiden inte räcker till. Och nästa år måste jag verkligen prioritera skolan så att jag kommer in på en högskola här i Stockholm för jag vill inte flytta. Sen så har jag varit så himla stressad det här året, håller på att få magsår och det vill jag verkligen inte få!

Problemet med mig är att jag vill ha tid för allt, men det går inte. Jag har försökt komma på ett sätt så att jag får tid för allt nästa år, men kommer inte på någon lösning. Så jag har kommit fram till att enda lösningen är att sluta. Och tro mig, jag är jätteledsen över det.

Sen så frågade någon om jag ska börja i HCE om jag börjar igen. Och det vet jag inte, om jag börjar igen får jag se vart jag börjar. Jag trivdes både i dynamites och i HCE så om jag skulle börja igen så får jag väl se vart jag kommer in.

Hoppas ni som undrar är nöjda med svaret. Nu ska jag ut och äta jordgubbar med Cornelia!
pusshej

HCE Tornados 10/11


Här har ni oss. Jag är så sjukt stolt! Med tanke på hur många motgångar vi har haft. I mars någongång slutade nästan halva laget, så vi var tvugna att börja om från början. Byta bygggrupper och göra så gott som ett helt nytt program. Jag är så himla glad att vi fick vår revansch sen DM! Vi visade att vi kan bättre. Kommer vara tomt utan mina torrisar.


Lycka


Malmö helgen!

Nu har jag äntligen tid att skriva om helgen. Har haft en jätterolig helg! Roligare än förväntat! Orkar inte dra fredagen för då satt vi bara i bussen hela dan. Varnar för låångt inlägg!

Lördag: Klockan 00.00 hade jag fixat så att hela laget kom till vårat rum eftersom att Erika blev 18 år! Så de kom med ballonger, rosblad och muffin och så fick hon öppna presenter. Sen hela dagen så var vi och hejade på våra juniorer och miniorer. Och så duktiga de va!! Och gud vad vi skrek och hejade! Det slutade med att Icicles kom sjua pga avdrag, Blizzards fick silver (fast jag tycker de förtjänade guld! så grymma!) och Cyclones vann guld och MVP!! Vi var så sjukt stolta! När tävlingen var slut bytte några av oss om och så gick vi till en restauran där vi åt middag för att fira Erika. Och jag och Ikrah lyckades fixa så att de gjorde en glass åt henne! Sen åkte vi tillbaks till hotellet och fixade våra hår inför söndagen.

Söndag: Vi gick upp tiiidigt och åt frukost och sånt. Sen bar det av till tävlingshallen, för det var vår tur att tävla! Förträningen gick jättebra och det gjorde oss astaggade! Hade så himla kul innan tävlingen. Alla var så glada och taggade så vi hade så kul! Cyclones var klack åt oss och de var superfina! Sen blev det vår tur att tävla. Jag hade så himla kul på mattan, har aldrig haft så kul på mattan! Går inte att förklara! Vi satte programmet så gott som perfekt, något litet småfel kanske men vi var så nöjda! Så fort vi var klara började jag böla. Var så himla lycklig. Men samtidigt så ledsen eftersom att jag ska sluta. Det slutade med att vi kom sexa, men jag bryr mig faktiskt inte om placeringen. Att jag hade så kul gjorde det till min bästa tävling och det känns faktiskt som om vi har vunnit guld. Direkt efter tävlingen var det bara att sätta sig på bussen och åka tillbaks till Stockholm. Vårt lag hade 1000 kr kvar från vår matkassa, så ni kan ju gissa om vi handlade godis! Och så åt vi på donken, haha tjockislag! Vi kom hem typ två på natten, jag fick skjus av Ida till Sebbe där jag somnade i hans famn. Då hade jag varit vaken i typ 21 timmar.

Ja där har ni helgen. Går inte beskriva hur den har varit, men har försökt. Och här har ni en liten del av alla bilder som togs under helgen! Video på oss lägger jag ut i ett annat inlägg imorgon.












Vår fina klack!







godiiiis!


Hemmaaa!

Är hemma i Stockholm nu! Känner mig ganska sliten och är full av olika känslor. Skriver mer ikväll när jag har tid. Men kan säga att jag har haft en grym helg med mitt fina lag!

Tidsinställd inlägg

Idag fyller min fina vän och lagkamrat Erika 18 år!! Det ska vi fira här i Malmö genom att gå ut och äta ikväll. Och imorgon tävlar vi!!


Min present till Erika, grattiiiisss!!


Malmöööö idag!!

IDAG ÅKER VI!! Har längtat efter den här helgen så länge! Är så sjukt taggad! Kan inte sitta still. Ska inte gå förrän om 40 minuter men är redan klar haha. Ska bara packa ner det allra sista. Kommer hem natten till måndag. Och på söndag tävlar vi så håll tummarna för oss då! Vågar inte ha några förväntningar på medalj för typ alla lag vi möter är grymma! Men vi hörs väl på måndag!

pusshej


haha övertaggad tjej på första bilden


Imorgonimorgonimorgon!

Är hemma nu. Hela dagen har jag och Sebbe bara legat i sängen och kollat tv, segt men otroligt skönt! Nu måste jag packa. Varför packar jag alltid så sent som möjligt? Imorgon åker jag till Malmö med mitt lag!! Är så galet taggad! Även fast vi kommer sitta i en buss i evigheter imorgon så kommer det att bli en superrolig helg!

pusshej


Today I don´t feel like doing anything

Godmorgon! Glömde säga att det var genrep igår, och det gick jätterbra! Allt står varje gång! Så om något inte kommer stå på fredag så kommer jag typ dö! Efter genrepet åkte jag och Sebbe hem till honom. Vi kollade på tv, film och så lagade han middag till mig (a) Nu har jag gått upp med Sebbe ligger fortfarande i sängen. Så ska gp och lägga mig med honom igen.
pusshej

He told med I was pretty when I looked like a mess

Hade bara ett prov i skolan idag som jag gjorde klart på tio minuter. Sen åkte jag hem och sov. Nu ska jag in till stan med mitt hjärta! Sen ikväll är det träning, sista gången vi kör programmet innan söndag!! Åh juste, BRITNEY SPEARS KOMMER TILL SVERIGE 16 OKTOBER!!! Dumt bara att jag får lön 8 dagar efter att biljetterna släpps.. Men måste försöka fixa det på något sätt..

pusshej


Inviger min byxdress idag!


RSS 2.0