Mot solariumet!

Nu ska osminkade jag åka till solariumet. Känner mig lagon snygg i min pojkväns mjukisbyxor och min rosa mysiga tröja:) Sen är det träning! Men nu måste jag springa.

pusshej


Drop everything

Sitter i skolan, har håltimme eftersom att jag bara hade en liten grej att fixa på matte kompleteringen. Såg precis att jag fick MVG på rättskunskapsprovet, vilket gör att jag får det i kursbetyg. MVG i båda kurserna vi avslutade nu, inte illa! Efter skolan ska jag hem och plugga lite, sen ska jag sola med Erika innan träningen:)

Alla ni som hatar att läsa om cheerleading i min blogg, kom tillbaks om typ en och en halv vecka. Den här veckan är det cheerleading för hela slanten! Tänker på cheer hela tiden, drömmer till och med om det. Utan att jag tänker på det så går jag igenom programmet i mitt huvud typ hela tiden. Tillochmed när jag försöker somna! Men OM jag är taggad! Det enda jag är rädd för är om jag inte skulle sätta något som jag vet att jag kan, sånt som jag alltid sätter på träningarna. Har hänt mig förrut och det är det mest irriterande som finns! Aja nu blev det här lite väl långt.
pusshej
försöker lägga in en bild men går inte så bra på skolans dator..

One week!

Har haft en jätteskön söndag. Jag och Sebbe låg i sängen till fem, fick frukost på sängen av min fina pojkvän!:D Vid fem fick jag tvinga mig upp och åka hem. När jag kom hem städade jag min toalett (så att ni vet:P). Det är det enda jobbiga med att ha egen toalett, att man måste städa den själv.. Om en vecka är det DM! Har aldrig varit såhär nervös förrut, men vet inte riktigt vad jag är nervös över.. Aja nu ska jag plugga:)

pusshej


En av mina tränare, cheerface! :D


When I smile i´m thikning of you

God morgon! Kom hem vid fem inatt, då gick jag och la mig på en gång! Nu har jag precis kollat på ett OC avsnitt. Ska bara ta det lugnt i några timmar nu. Ska träffa Sebbe efter hans träning och spendera kvällen och natten med honom. Så vi hörs väl imorgon!

pusshej


Nanny!

Direkt efter träningen åkte jag hem och bytte om lite innan jag gick över till grannen. Satt i en timme med Elinor (grannen) och hennes två kompisar innan de drog ut. Jättesnälla var de!! Men de drog för någon timme sedan. Pojkarna jag vaktar har sovit hela tiden så just nu kollar jag massa OC avsnitt! Ett väldigt bra barnvaktsjobb helt enkelt!

pusshej

Friday!

Fredag idag, skönt! Sitter här hemma och väntar på att mamma ska komma hem med mat! Medans ska jag städa lite och stretcha. Efter maten ska jag iväg på träning. Och efter träningen ska jag sitta barnvakt åt mina grannar. Kommer nog vara ganksa trött sen:P Men några hundringar extra är ju aldrig fel:)

pusshej

You can count on me, I´ll be there

Skola till 13.35 idag. Sen åkte jag hem och ikväll ska jag vara hemma hela kvällen! Asså ni fattar inte hur skönt det är med en kväll när jag inte har något jag måste göra! Ska nog stretcha och plugga lite också, men annars ska jag spendera kvällen framför teven, det var allt för länge sen!

pusshej


<3


I owe it all to you

Efter skolan idag var jag med på Sebbis sista lektion. Efter den åkte vi hem till honom. Från och med den här veckan så är onsdagar typ enda dagen (förrutom helgen) då vi kan träffas, eftersom att båda tränar så mycket! Dumt.. Men vi har haft en supermysig eftermiddag och början på kvällen. Sen var jag tvungen att tvinga mig ur hans famn för att åka på träning. Den gick braa. Vi fick pröva dräkter, kändes annorlunda med blått istället för rött. Men jag gillare!

pusshej

Mot träningen!




ouppvärmd scorp


13

Efter skolan idag mötte jag upp Matilda och vi åkte och solade. Lite brunare blev jag, nice! Sen åkte vi och åt på Tacobar, gott! Efter det åkte vi till torvalla, vi var vääldigt tidiga till träningen! Var en rolig träning, var på riktigt bra humör! Och startordningen till DM har kommit ut, vi är först i vår klass. Precis som jag ville!:D Så just nu känns allt bra. Men nu väntar sängen!

pusshej




Greece

Skouloufia villa nummer

Evritania villa nummer

Lefkada (Lefkas) villa nummer

Rethymno villa nummer

Keramoti villa nummer

Jag och Sebbe planerar att åka till Grekland efter min 18-års dag. Skulle inte vara helt fel att bo i något ab husen ovanför! Nu måste jag bara få ett jobb någongång så att jag kan börja spara pengar.. Eller så önskar jag mig resan i 18-års present? Jag fyller ju trots allt 18, då får man ju något stort:D


If it's not like the movies, thats how it should be

God morgon! Hade en mysig dag igår hemma hos Sebbe. Fick zorbing av Linn (Sebbes storasyster):D Ni vet det är när man blir fastspänd i en storboll och sen rullar man ner den för typ en kulle!

Idag är det skola, nu är det officiellt vårtermin. Efter skolan ska jag och Matilda åka och sola, 13 dagar kvar! Och jag tänker inte vara blek på tävling! Sen ikväll är det träning. Så nu vet ni hur min måndag ser ut:)
pusshej


höhö bjuder på den här bilden från London


Nothing can come between us

Blogg.se verkar inte ha velat publicera inläggen jag skrev igår, bummer. Jag ska alldeles strax iväg till Sebbe där han och hans familj ska fira minijulafton. Så det blir nog en mysig söndag:)

pusshej


i skolan

Cirkus Cirkör igår var jätteroligt! Det var fint, roligt, coolt och massa annat! Nu sitter jag i skolan och har multimedia. Skolan började med gympa och vi hade stretching, äntligen något jag kan vara bäst på! :D Sen hade jag tre timmars håltimme så träffade min pojke lite:) Ikväll är det träning, om jag hinner träffar jag Sebbe innan det också:) Tänkte bara uppdatera lite:)
pusshej


Shopping i London!


En tröja och en skjorta


En jättesöt tunika och en t-shirt

En kofta och ett skärp


Victoria Secret bodyslpashs och mascara


Halsduk

Sen så köpte jag ett par vita Converse, typ sex (?) par örhängen, present till mamma och lillasyster, två filmer ("The notebook" och "2012"), leggins och en kjol som var för stor. Känns som om jag har glömt något.. Aja :)


Everything's alright, when you're right here by my side

Som jag sa så känns allt mycket bättre idag! Kom hem två MVGen rikare (varav ett var kursbetyg), fick umgås lite med min pojkvän som alltid får allt att kännas bättre, och när jag kom hem väntade mitt rosa stretchband som jag beställde för ca två veckor sen! Som jag har väntat!:D Så nu ska jag kunna dra den där dumma bowen, har inte mycket kvar och med stretchbandet kommer det gå snabbare:D

Nu ska jag på Cirskus Cirkör med Marzena, mammas kompis. Men har kännt henne hela mitt liv så hon är typ som en moster för mig:) Fick det i julklapp av henne och det ska bli kul! Vi hörs sen när jag kommer hem. Då ska jag försöka hinna ta bilder på allt jag köpte i London också!
pusshej


mitt stretchband!:D



Thoughts

Hade ingen bra träning idag. Var på riktigt dåligt humör när jag kom hem. Självklart ska mamma komma och tjata massa om skolan, att jag har fått två IG:n på prov. Även fast jag har fått fler MVG:n och VG:n än vad jag har haft innan så tittar hon inte på det. Hon börjar tjata om att jag måste planera min tid bättre. Jag planerar min tid så gott jag kan. Jag har mycket för mig hela tiden, och jag har mycket press på mig hela tiden. Cheerleadingen tar väldigt mycket tid, sen utöver det måste jag hinna med plugg, träffa min pojkvän och vänner och hinna umgås lite med familjen. Jobb vill jag ha också för jag klarar inte av att leva på mitt studiebidrag. Oftast älskar jag det, jag älskar att alltid ha något för mig. Men ibland, som nu, så orkar jag inte. Jag känner bara för att skita i allt. Skita i betyger, skita i om jag sätter byggen, skita i att vara en glad flickvän och vän.

Självklart kommer jag inte att göra det, imorgon känns antagligen allt bättre. Då kommer jag se till att få det där MVGet på rättskunskapen, på fredag ska jag vara så bra jag aldrig har varit förrut och jag älskar ju att vara mitt glada jag. Imorgon kommer allt att kännas bättre. Men just nu önskar jag bara att jag kunde få slippa lite press. Jag vet när jag gör fel, och gör mitt bästa för att fixa det. Behöver inte höra andra säga till det till mig. Jag är fakitskt en 17-årig tjej, vi gör också fel ibland.


Hold it against me

Skola från 11.55-12.50 idag, skönt! Sen åkte jag hem och pluggade till rättskunskapsprovet imorgon, känner att jag har koll på det mesta nu:) Nu ska jag in till stan och fika med Jessica. Om jag känner oss rätt så kommer vi nog snacka iväg några timmar:) Sen är det träning som vanligt.

pusshej



P.S

Juste, glömde att skriva att jag prövade att basa idag innan träningen, och det gick faktiskt bra!:D Det trodde jag inte med tanke på att jag inte har basat på över ett år! Tänkte bara säga det:)

London 14/1-16/1!

Fredag:
Flyget lyfte 18.15, inte försenat eller nått så det var jätteskönt! När vi landade tog vi först ett tåg in till London och sen taxi till hotellet. Hotellet var jättefint! Var ganska trött när vi kom fram så kvällen spenderade vi i hotellrummet, vi hyrde film. Salt. Den var jättedålig!


Hotellrummet

Lördag:
Vi gick upp väldigt tidigt för att få ut mycket av dagen! Vi åt jättegod frukostbuffé! Sen gick till Oxford Street, där vi spenderade hela dagen! Hittade mycket fint:) Till lunch åt vi en jätteestor meny på KFC; fyra pommes, sex STORA kycklingbitar, 1 1/2 liters pepsi och massa såser till! Framåt kvällen hade jag sjukt ont i fötterna av allt gående! Har seriöst aldrig haft så ont i mina fötter. Så vi tog en taxi till hotellet där vi tog en dusch, fixa till oss lite och sen gick vi ut och åt på en Italiensk restaurang. Det var mysigt:)


Älsklingen kollar hur man tar sig till Oxford street:)


Någon galleria


Lunchen!




Lördagens shopping

Söndag:


Söndagen började också den med frukostbuffé på hotellet, saknar den!


Vi tog det lugnt på hotellrummet innan vi var tvugna att checka ut.


Sen tog vi bussen till Notting Hill och fikade på Starbucks


Sen åkte vi dubbeldäckare till Picadilly Circus





Jag såg en supertuff rosa limousin!!


Som ni ser blev det liiite shopping på söndagen också:)


I väntan på bussen för att åka och hämta våra väskor på hotellet och sedan åka till flygplatsen:(


Höhö ser man vems som är nyast? (a)


På flygplatsen. Det var som en enda stor galleria!! Älskade den:D Spenderade några hundrigar där innan det var dags att åka hem till tråkiga Sverige igen:((


Always close though we're apart,

Idag var en ganska vanlig tisdag. Slutade tidigare för min spanska lärare var sjuk! Åkte hem och när min pjke slutat kom han hem till mig med kladdkaka och pringled! Visst är han fin? :) Jag somnade och sov fram tills jag var tvungen att åka på träning. Kände mig inte som världens roligaste sällskap direkt. Cheerleadingträning väntade sen, 19 dagar kvar till DM! JAG DÖR! Men nu ska jag börja fixa mig inför sänge, men först ska jag skriva klart mitt inlägg om London, så det kommer nog upp snart:)

pusshej


You're my heart, my soul, my reason. You're my world



Hemma!

Kom hem inatt, men då åkte jag och Sebbe hem till honom och sov och sen var det skola för mig idag, så har inte hunnit skriva förrän nu. Har haft en jättebra helg! Berättar mer om den sen när jag får tid. Ikväll är det träning, jag är taggad! Tänkte mest bara säga att jag lever:)

pusshej


ett litet smakprov :)


14 Januari 2010

Idag har det varit vi i ett år. Innan 14 Januari 2010 var det du och jag, den dagen blev det vi. Och jag gillar det, jag gillar oss. Vi sitter antagligen på ett flygplan påväg till London nu. Din ettårs present till mig, seriöst så är du den bästa pojkvänen man kan ha! Jag är så himla glad som har dig, du är världens finaste. Du finns alltid här för mig, du får mig alltid att skratta. Och inför dig kan jag gråta, du får mig att känna mig så himla trygg. Trygghet för mig, det är du älskling. Har aldrig litat på någon så mycket som jag litar på dig. Jag älskar att fortfarande när vi träffas så är vi sådär härligt nykära, fast på en ännu bättre nivå. Jag vet inte ens varför jag försöker skriva något som beskriver vad jag känner för dig, för det är omöjligt. Kan väl säga att jag trodde aldrig att jag skulle älska någon såhär mycket när jag är bara 17 år. Jag älskar dig, jag älskar oss. Det här året med dig har varit helt underbart. I've had the time of my life, and I owe it all to you.





Nu bär det av till London! :D

Nu skriver jag ett sista inlägg innan jag och min älskade pojkvän åker iväg till London! Kommer ha en superhelg; shopping, fem-sjtärningt hotell, frukostbuffé, massa mys, 10 PLUS grader (känns som jättevarmt när man har vant sig vid svenska vädret) och massa annat! Kommer hem söndag natt, så vi hörs väl på måndag:) Ha en bra helg!

pusshej


Hotellet vi ska bo på, ligger mitt i London!


Imorgonimorgonimorgon!

Nu har jag gjort allt jag skulle, eller har inte packat klart helt men det gör jag imorgon:) Är nyduschad och nyrakad så känner mig väldigt fräsch! Och är SJUKT taggad på london! Kommer bli en så himla rolig, mysig och bra helg! Ska nog gå och lägga mig så att jag är pigg, för känner på mig att det inte blir så mycket sömn i helgen.

pusshej


Tänk att imorgon har det varit vi i ett helt år! :o


I'll never let go, never say goodbye

Det var inte kul att gå upp imorse kan jag säga! Men min spanska var inställd så det var skönt det iallafall:) Fick sluta tidigare också, skönt! Köpte med mig lite smågrejer och mat på vägen hem. Sover hemma själv inatt. Men har massa grejer att fixa ikväll, tvätta, städa, packa. Så det är väl bara att sätta igång.

pusshej

Glaad!

Just nu är jag glad av flera olika anledningar: jag åt min älskade kylcklingspett på kungshallarna med Erika idag:D träningen var jättekul! och det är snart bara en dag kvar tills jag åker till London (för er som har missat det;)). En sak som dock inte gör mig så glad är att jag börjar åtta imorgon, döda mig sakta..

pusshej


imorse


If you ever forget how much you really mean to me, everyday I will remind you

God morgon! Idag väntar en lektion i skolan. Sen ska jag sola lite solarium, 24 dagar kvar till DM nu, dags att börja bli brun! Sen när Erika har slutat ska jag möta henne och åka in till stan och köpa lite grejer inför London:) Sen ikväll är det träning som vanligt. Så ja, där har ni min dag.

pusshej


11 Januari

Kan ju kopiera inlägget jag skrev om gårdagen eftersom att min dag idag har varit väldigt lik; skola, pojkvän, träning. Mellan skolan och träningen åkte jag och Sebbi hem till mig, han kollade på tv med min lillasyster medans jag pluggade. Nu är jag hemma efter träningen, gjorde nyss en god toast! Jag och Loam blev jättesugna på vägen hem! Men nu ska jag duscha och sen sova :)

pusshej

FML

Kul att man kommer till skolan och får veta att första lektionen är inställd. Nästa lektion börjar 11.20, kunde sovit två timmar till..

... its because im a cheerleader, isnt it?

Kom nyss hem från träningen. Första skoldagen avklarad, och den var inte särskilt jobbig. Efter skolan mötte jag upp papi och fick mitt pass. Väntade lite tills Sebbe slutade och sen åkte vi hem till mig och kollade på stardust innan det var dags för mig att åka på träning. Men nu ska jag äta upp min mat och sen lägga mig på en gång för känner mig helt slut!

pusshej


Back to school

Igår var en jättemysig kväll. Jag och Sebbe köpte jättegod pizza som vi åt framför John Tucker must die. Hade massa annat gott också! Sen kollade vi på en annan film innan vi gick och la oss. Fick inte mycket sömn inatt, stackars älsklingen kunde inte sova eftersom att jag blir så himla varm när jag sover.

Imorse var vi tvugna att gå upp ganska tidigt, vi åkte till Sebbes mormor som fyller år. Fick träffa en del av hans släkt, och åt alldeles för mycket tårta och bullar. Måste ha gått upp massor den här helgen så mycket onyttigt jag har ätit! Och nu sitter jag och äter pringles, typ det godaste som finns!!

Imorgon är det skola, döda mig. Jag orkar inte med tidiga mornar, massvis med plugg och alldeles för lite sömn. Men den här veckan har jag sett framemot, på fredag åker jag ju till London!:D Men nu har det här inlägget blivit alldeles för långt.
pusshej


Svar på anonym kommentar

Fick en kommentar där det stod: "bytte du till hce för att du inte kom in i dolphins ?".

Ja, det var en anledning. Ville ju tävla fortsättning. Men det var inte enda anledningen. Det var många saker som spelade med i mitt beslut. Men det var nog mest Erika som övertalade mig att komma och provträna med de, och jag tyckte den träningen var kul och jag kände att jag skulle utvecklas mer i HCE. Så den största saken som fick mig att bestämma mig var min magkänslan. Och än har jag inte ångrat mig en enda gång:)
Btw, what´s up med att vara anonym?

Forget about the world cuz it's gon' be me and you tonight





Sitter och kollar på "Teen mom". Förstår inte hur vissa av tjejerna står ut med sina pojkvänner som skiter i allt. Jag blir så irriterad! Aja, nu är snart Sebbes träning slut så ska åka och möta honom och så ska vi köpa med oss lite pizza hem och massa annat gott, yummie!


8 Januari

Kom nyss hem till mamma, har varit hos pappa hela lovet. Har saknat mitt rum<3 Så nu är lovet officielt över. Nu ska jag umgås lite med mamma och senare kommer Sebbe hit och myser med mig, myys.

pusshej


Mamma har köpt en klädstång till mig, äntligen!


I never felt like this before

Idag blir ingen rolig dag. Har ett engelska tal att skriva, och eftersom att ämnet jag tänkte skriva om blev för svårt så måste jag börja om från noll.. Och vet inte vad jag ska skriva om. Men aja. Får skylla mig själv som sparar allt till sista stund hela tiden! Hoppas alla andra får en lite roligare dag iallafall:)

pusshej


We will never be apart, maybe in distance but never in heart

Igår var det ju träning, jätterolig var den! Önskar vi hade tretimmars träningar lite oftare, det ger så mycket! Annars så har jag spenderat både igår och idag hemma hos min sjuka älskling. Stackarn har inte mått så bra så har hållt honom sällskap, har haft två supermysiga dagar! Bara legat i hans varma säng och haft det mysigt. Nu är jag hemma hos pappa igen, känner mig lite smått ensam:( Men aja:)

pusshej


WG

Idag var jag på winter games med Erika och kollade en cheerleadingtävling. Det var kul och blev riktigt taggad på vår första träning 2011 som vi har imorgon!:D Det var kul att träffa några från Dolls också:) Blir att lägga sig tidigt ikväll för har träning klockan 10 imorgon bitti!

pusshej

Onyttigt

Åkte hem till Sebbe ganska tidigt idag, väckte honom och köpte med mig massa gott som vi har tjockat oss med idag samtidigt som vi bara har tagit det lugnt! Sjukt skönt lov jag har måste jag säga:) Imorgon ska jag till älvsjömässan för att kolla på Dolls (mitt gamla lag) när dem tävlar wintergames, ska bli kul! :D

pusshej


Jag när jag tävlade DM 2010 med Dolls


Sjukling

Är sjuk, har varit det sen nyår. Har ingen ork att skriva ett ordentligt inlägg så ni får en dagens-lista istället.

DAGENS KLÄDER: Rosa mjukisbyxor och Sebbis ed hardy tjocktröja
DAGENS FRISYR: Tofs
DAGENS SMINK: Inget
DAGENS BÄSTA: One Tree Hill!
DAGENS SÄMSTA: Att vara sjuk!
DAGENS HUMÖR: Trött
DAGENS LÄNGTAN: London!
DAGENS LÅT: I don´t want to be- Gavin DeGraw
DAGENS FILM/PROGRAM/SERIE: One Tree Hill!

Som ni kanske förstår så har min dag bestått av OTH, finns ingen bättre serie!
pusshej



You make me dance like a fool, forget how to breathe


RSS 2.0