28/3

Hej !

igår var en jätte bra dag. Först träffade jag erika och vi åkte till vällingby. Där tänkte vi gå på gina tricot men dem öppnade inte förrän fem så vi orkade inte vänta :P så då åkte vi till madde. På kvällen gick vi ut och gick till liljeholmen typ haha sen åkte vi till fruängen och gick till västertorp och åt pommes frites . sen åkte vi hem :P haha

Idag har jag varit med elin madde och erika , vi kollade på the grutch :P sen var jag tvungen att åka till pappa

Det var väll allt
Ha det bra
Ciao !

27/3

Hej ! Hann aldrig skriva igår hur dte var i Strägnäs så jag tänkte göra dte nu :)

Inte långt efter att jag skrev inlägget "hos elin" kom maddes farmor och farfar och hämtade oss. Vi stannade på mcdonalds i strägnäs påvägen . Det var en jätte bra mcdonalds , det var fint och tyst och man fick ta dricka själv :D  haha . Sen så åkte vi till maddes farbror Tobbe och hans familjs hus. De bodde i en jätte fin villa . Sen åkte vi och handlade mat och efter det åkte vi tlll ett av mina favorit ställen på jorden , maddes land. Såfort vi kom fram började vi ta upp stutsmattan eftersom det redan hade börjat mörkna. Vi hoppade inte så jätte länge och sne gick vi in. Vi fixade madrassen , chipsen och läsken och sne la vi oss ner i källaren. Det var meningen att vi skulle kolla på någon spökfilm , men det blev inget för ingen hade lust. Så istället pratade vi och chattade hela natten . Haha , det var bäst när en kille som vi hade cgattat med skulle ring och elin bara "lugn jag kan svara" . Sen när han ringer så först kastar hon iväg telefonen , sen så när jag trycker på hennes finger så att hon trycer på svara så bara skriker hon haha. Vi somnade runt fem och då hade vi passat på att äte frukost innan vi somnade haha.

På morgonen vaknade jag och elin halv tolv , då märkte jag tillsist att madde redan var vaken. Vi fixade allt som behövdes fixas snabbt så att vi skulle hinna hoppa innan vi var tvugna att åka för att hinna med tåget. 

Det var väll allt som hände 

Ha det bra !
Ciao !

image56

Hos elin

Hej !

Just nu sitter jag hos elin. Hon och madde spelar guitar hero , men jag har inte klarat en enda låt så jag ville inte va med haha :P Så jag sitter och kollar lite olika saker på datorn. Vi ska åka till strägnäs om någon timme typ. Vi kommer hem imorgon så dte blir inte så jätte länge , tyvärr.

Imorse hörde jag på radio att det kanske ska bli en ny Beverly Hills , med nya skådespelare och några gamla. Älskade verkligen dne serien , missade nästan inget avsnitt :) Ser fram emot en ny säsong och det ska bli kul att se hur det har gått för dinna och kelly och resten av gänget haha :P

Aja nu ska jag inte skriva mer 
Ha det bra
Ciao !

25/3

Hej !

Har precis pratat med madde i telefon. Jag och Elin ska ju åka till hennes land idag :D Det ska bli jättee kul ! Men först måste jag packa. Vet inte riktigt vilken dga jag kommer tillbaks. På torsdag tror jag.

Aja nu ska jag packa och sen ska jag träffa elin o madde

Ha det bra
Ciao !

Hos Olivia

Hej !

Nu är jag hos olivia . Vi har dansat , tagit kort , ätit och nu skriver vi en låt , eller dte är mest olivia som skriver haha. Olivia är värsta negern nu , hon är jätteee brun ! När vi tar kort ser jag hätte blek ut bredvid henne ! Men hon sa att hon unde fixa det på datorn ;) haha

Aja nu ska jag försöka vara lite mer social
Ha det bra !
Ciao !

24/3

Hej !

Har precis vaknat. Igår var det väll helt okej på alexanders kalas , chattade med min faster i två timamr istället för att vara med barnen :P kul när den som är närmast min ålder r min lillasyster. haha . Glömde tyvär nort att ta kort på tårtan :/ men här kommer några kort på påskäggen vi gjorde.

Den första gjorde min lillasyster , de andra två gjorde jag :D


23/3

Hej !

Idga är dte kalas för alexander som fyller fyra år på torsdag. Vi håller på och blåsa ballonger , men jag bestämde mig för att ta en liten paus och skriva ett blogg inlägg :)

Nästa vecka händer dte roliga saker , först så ska jag träffa olivia sen ska jag , elin och madde åka till strägnäs :D

Nu ska jag fortsätta blåsa ballonger

Ha dte bra !
Ciao

22/3

Hej !

Idag har jag inte gjort så mycket. Igår var dte faktiskt ganska kul att måla ägg , det brukar inte vara det. Lägger ut bilder på några ägg sen. Jag ska sova hos pappa inatt eftersom Alexander ska ha kalas imorgon , han fyller fyra år på torsdag. Så nu har vi gjort en jätte fin tårta med en bild på :D (lägger ut en bild sen på tårtan efetrsom cornelia vill det haha :D )

Imorse pratade jag med olivia , hon har ju varit borta i spanien. Hon har bara varit ort i en vecka men dte känns typ som en månad. Har saknat henne massor ! Ska träffa henne på måndag i alla fall så dte känns ju bra , då får jag äntligen träffa min spoulmate haha ;)  Här får ni en bild på henne från spanien.
image43

Just nu har jag tråkigt så dte är bara att smsa :)

Ha det bra
Ciao !

jag och cornelia har blivit blogg buddies haha ;)

21/3 , Långfredag

CHeej !

Idga har jkag varit och storhandlar , passade på att köpa en hårfärg så att jag kan färga håret. Färgen heter chokladbrunt och jag kommer färga å söndag kväll tror jag. Sen ska vi måla påskägg och lite sånt haha.

Ikväll kommer olivia hem :D hon är vekrligen saknad. Måste ringa henne imorgon och höra hur hon har haft dte i spanien. Snakca om att hon kommer bli chokad när hon kommer hem och får se all snö. Vi fick en grön jul och vi komemr få en vit påsk :S det är sorgligt

Det bvlev ändrade planer angående maddes land , så vi åker på tisdag istället och stannar till torsdag.

Ha det bra och ha en bra påsk 
Ciao !

18/3

Hej !

Han aldrig skriva något inlägg igår eftersom att bloggen inte funkade.

Idag började dagen rätt dåligt , jag vaknade och såg all snö utanför fönstret. Jag som vill ha sommar NU! och om det inte blir varamare så kommer vi ju inte kunna hoppa stutsmatta på maddes land , och det är ju något va dte roligaste ! Aja.. vi får väll hoppas att den försvinner.
Sen så var tunnelbanorna försenade så att vi kom försent. Och så fick vi tillbaks so uppdraget som jag satsade MVG på , men fick VG+. Är så missnökd trodde jag skulel fp MVG ! Sen efetr skolan blev dte bättre i alla fall. Jag följde med Angelica , madde o amanda till friskis o svettis. Haha jag och amanda kollade bara på men vi hade kul i alla fall hahha :P
Aja imorgon är dte prov , hoppas dte kommer gå bra.

Ha det bra
Ciao !

Att göra denna vecka :P

Träffa cornelia :D [ ]
Redovisa två stge i svenska [ ]
Redovisa mitt betygsteg i eng (kommer avgöra mitt betyg :s) [ ]
Packa till Maddes land [ ]
Plugga till två prov [ ]
Köpa foundation (min e slut :/) [ ]

Blir alltså väldigt mycket plugg denna vecka , men sen är det loov !!!! :D

Ciao !


Veckans bästa på youtube

Är helt klart den här killen . Jag säger bara jag är kääär

sök på justin bieber - with you på youtube

En rolig grej


Namn - Inez Gara
Födelsedag - 22 September
Hemstad - Stockholm
Ögonfärg - Brun/gröna
Hårfärg - Brunt
Längd - 168 cm
Högerhänt/vänsterhänt - Höger
Värsta ovanor - Att jag äter så mycket onyttigt
Stjärntecken - Jungfru
Är dina föräldrar skilda - Japp
Skor idag - mina Svarta vinterskor 
Svagheter - att kag inte har något tålamod
Rädslor - bananflugor :P de e så äckliga !
Mål för året - Ha roligt
Mest använda fras på msn - hahha
Det första du tänker på när du vaknar - Vad är klockan?
Bästa kännetecken - Skrattar
Mest saknade minnet - Granvik

Favorit;
Färg - röd
Mat - lasange o indiskt
Sport - haha driver ni eller ? :P
Djur - Katt
Glass - alla
Affär - H&M o Gina Tricot
Sallad - fruktsallad ;D
Årstid - SOMMAR !!!
Parfym - Britney´s fantasy
Kroppsdel på motsatta könet - magmuskler

Vänner & Livet;
Vad vill du bli när du blir stor - något inom media
Hur vill du dö - Somna in
Vem av dina vänner är mest lik dig - haha vet inte kanske elin :P
Vem är mest högljudd - Natta tror jag :D
Vem får dig mest att skratta - hm.. alla tror jag
Vem har du känt längst - Amanda K
Vem är blygast - Cissi
När grät du mest - När min farfar dog
Bästa känslan - att få sova ut eller att ligga undre ett varmt täcke när dte e kallt
Värsta känslan - att bli väckt när man behöver få sova ut
Vart vill du bo i framtiden - i stan
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara - Mina fötter !
Hur länge tror du att du kommer leva - Tills jag är 100

Veckans favorit

.. är Björn Gustafsson i gårdagens melodifestival. Hittadeb tyvär ingen video men får leta vidare

Maddes land :D

Jaa ! Nu har jag madde och elin bestämt oss för att åka till maddes land på lovet.  Det blir bara en natt men i alla fall. Det ska bli så kul ! Sist jag var där var i femman , då körde vi motrobåt och hoppa stutsmatta och läste sommarsexpinsamheyhter för maddes pappa haha dte var tider det :P Vi kommer åka mpåndag morgon och kommer hem tisdag kväll. Vårat nyårslöfte var ju att vi skulle träffas oftare , men dte har inte funkat så bra. Men nu äntligen kanske dte kommer börja hållas :D

16/3

Hej !

Idag blev jag väkt IGEN ! Gud vad arg man kan bli. Sen så åkte vi till kyrkan för dt e psalmsöndag, Där var dte väll som vanligt. Sen så åt vi på kungshallen. Jag åt indiskt som är bland dte godaste som finns ! Haha killen som jobbade där sa att han kunde bjuda på läsken för att jag var så söt hahha :P men det jag tog så ingick ändå läsken så det spelade ingen roll.

Aja nu ska jag gå
ciao !

Björn <33

Kommer vekrligen skana Björn Gustafsson. Han ver höjdpunkten i hela melodifestivalen. Hur ska jag vänja mig vid att inte kunna titta på honom på lördag kvällarna ? Ikväll var han helt suverän ! Haha fan vad jag skratta ! Äslkar vekrligen honom , han e min nya idol .
Björn Gustafsson I <3 YOU

Blää !

Har precis tittat på melodifestivalen. Gud vad arg jag är på juryn ! De förstör alltid för oss , var dte inte de som gjorde att the ark vann ? Och de hamande bland de sista. Och nu har Charlotte Perelli gått vidare , fast Sanna borde ha gjort det ! Sanna var ju bäst !!! Varför tar de inte bara bort juryn ? Det är väll ändå svenska folket som ska bestämma vilka som ska representera sverige , eller ? Är dte bara jag som tycker så ?

Ciao !


15/3

Om fem minuter börjar melodifestivalen. det har blvit som tradion att kolla på den i min familj så vi kommer sitta spikade framflr teven. Tänkte bara säga åt all att rösta på Sanna Nilssen med låten Empty Room !!!

Fast egentligen hejar jag på Björn (a) ;)

Veckans låtar !

Här är mina favorit låtar denna vecka

1. Chris Brown - With you
(hittade tyvär ingen video)

2.Usher Ft. Young Jeezy -  Making love in the club


3. Rihanna - Push Up On Me


Och så måste jag ju ha min favorit i melodifestivalen

5. Sanna Nilssen - Empty Room
(hittade ingen vido , kommer kanske imorgon)

15/3

Bloggen har varit lite seg idag men nu är den som vanligt igen.

Har en liten fråga. Vilken av följande outfits är snyggast ?

Alternativ nr 1             Alternativ nr 2            Alternativ nr 3

Pluggish

Hej !
Har precis pluggat (stolt :D)
haha. Men jag måste verkligen plugga , vi har två prov nästa vecka och det ena har jag inte ens börjat plugga till. Men dte är så jobbigt att komma igång , det är nog dte som är svårast.


Ikväll är dte melodifestival final. Det jag kommer sakna mest är nog Björn Gustafsson. Han är så jävla bra ! Ananrs så hejar jag på Sanna Nilssen , älskar verkligen hennes låt "Empty Room" . Aja nu ska jag gå

ciao !

Så var dte lördag igen

Hej !

Blev väckt imorse av min "älskade" lillebror. Sen så när han går iväg fårn mitt rum så kommer min lilalsyster istället och börjar hålla på. Ibland kan man bli riktigt trött på sina syskon !

I sommar ska jag med kusinerna till Krotien :D Det ska bli såå kul ! Längtar massor till sommaren , sommaren är vekrligen bästa tiden på året.

Aja nu ska jag gå
Ha dte bra
Ciao !

Så bra !

Nästan bättre än orginalet , men bara nästan haha ingen kan ju bli bättre än Chris Brown :)

Hej igen

Hej !
Har inte sktrivit på länge , har inte haft tid helt enkelt. men nu ska jag skirva ett litet inlägg ;)

Tänkte skriva om Rihanna konseren , som var bland det roligaste jag har gjort ! Först så fixade jag och amanda oss hemma hos henne. Det tog lite längre tid än vad vi hade trott men tillsist kom vi iväg- Vi stannade i liljeholmen och åt middag på mcdonalds haha.  sen så åkte vi till hovet, Vi fick stå i kö i ca 10 minuter. När vi kom in letade vi först efter en toalett och dte slutade med att vi råkade gå in i killarnas toalett haha :P men tillsist hittade vi tjejernas. Sen så började Adam Tensta och dte var jätte kul. Och vad upptäcker inte vi medans vi kollar på adam Tensta ? Jo Danny sitter två rader framför oss !!

efter Adam Tensta blir vi trötta på våra sittplatser och hittar ett stället att stå på , efter typ en timme haha. Sen står vi där i en halvtimme innan Rihanna började. Hon var skitbra ! Men hon spleade lite för kort tid tycker jag , typ bara i 45 min. jag skulle lätt klara av mycket mer , fast inte min röst kanske haha Fan vad jag och amanda skrek ! Haha.

när vi åkte hem hade vi gått in i killarnas toalett , irriterat vakterna jätte mångfa gånger , varit tvugna att byta plats flera gånger för att vi stog i vägen , sett Danny , stått typ 2 meter ifrpn tensta , skrirkit så att vi kanppt kunde prata och.. hm dte var nog allt tror jag. Haha vi hade i alla fall skiit kul ! Lägger in bilder någon annan dag !

Ha dte bra
Ciao !

Freedag !

Hej !

Kom precis hem fårn stan med Madde och Elin. Vi letade efter en present till elins mamma. Jag köpte inget.

Äntligen så är dte fredag. I helgen hände rinte så jätte mycket, imorgon ska jag på konfirmation och sen äta middag med mormor o morfar och på söndag ska jag på friskis och svettis.  Ikväll händer inget speciellt. Ska bara slappa. Har vekrligen pluggat den här veckan.

Aja ha dte bra !
Hej då !

en bild från dagen
image42

Plötsligt händer det !

Vet ni vad som hände igår?! Jag fick TVÅ biljetter till Rihanna konseren GRATIS . Så nu ska jag och amanda gå på Rihanna konsreen på Onsdag , såå kuul ! Längtar massor. image41 

Torsdag

Hej !

Idag efter skolan gick jag , olivia , angelica , madde , amanda och Hedvig till kaffe koppen och fikade i två timmar (rebecka kom också efter någon timme). Sen åkte jag , olivia , madde och angelica till friskis och svettis. Fast dte var bara olivia och amanda som träade vi andra gick runt lite och tittade på. Har nu betsämt mig för att köpa ett friskis och svettis kort , måste bara få mamma att betala. Nu så sitter jag här och hör min lillasyster gnälla för att hennes kaka är borta. Ska nog ta och göra lite matte

Ha dte bra !
Hej då !

Lite mingel bilder från dagen  

Onsdag

Sitter här hemma hos mormor och morfar. Ska sova hos de i natt. Fick en glad överaskning av Christian ( min lärare) imorse , alla åttor skulle sluta 12.45 :D tänk att man kan bli så glad bara för att få lsuta två timamr tidigare. Bestämmde mi för att åka hem till mormor o morfar och sen åka till optikern. De ska kolla så att allt e bra med mina linser typ. Orkar egentligen inte åka , men jag måste. Aja nu ska jag försöka hitta på något annat att göra !

Ha det bra !
Ciao

Varför måste alla föda barn vid fel tillfälle ?

Har fått veta att det inte blir någon USA i sommar. Anledningen ? Jo , mammas kusin som vi i så fall skulle bo hos ska föda sitt fjärde barn. Räcker dte inte med tre? Jag frågade ifall vi inte kunde bo hos några andra släktingar , men alla ska eller har precis fött barn. Varför just nu ? Jag som så gärna ville åka iväg till USA. Hoppas vi hittar på något annat roligt i sommar , ingen jävla campinsemester som vi har gjort de närmaste fem åren. Kan i alla fall trösta mig att vi antagligen åker till Polen med pappa , där är dte alltid kul.

Hej då lyxig shopping, hej då Las Vegas, hej då Los Angeles, Hej då USA , Hej blivande kusin

Blogga mer

Nu har jag betsämt mig för att försöka blogga lite mer än vad jag redan gör, men det är väldigts svårt att få tid till bloggandet. Ni vet skolan och så vill man ju ha tid till att umgås med kompisar med. Och jag har sett att de senaste dagarna har jag fått många fler besökare ! Då blir dte mycket roligare att blogga också , men glöm inte bort att kommentera !

Tänkte göra en liten rolig sak. Ska spå lite om min framtid. Såhär gör jag: jag tar min Mp3 och trycker på blanda spår. Sen så ställer jag en fråga och sen bläddrar jag fram en låt och ser vad låten heter och dte blir svaret på min fråga.

                                                                                                    
Vad tycker mina kompisar om mig ?
The way you are

Hur kommer min framtid att se ut ?
London Bridge

Hur kommer mina vänner att minnas mig ?
Best friends

Vad kommer nästa person som jag träffar säga till mig ?
Doin´Dat

Vad kommer min blivande man att säga när han friar till mig ?
Baby love

Vad kommer nästa person som ringer till mig att säga ?
The world greatest

Vad kommer det stå i nästa sms?
Hakuna matata

Vad kommer jag drömma om ?
With love


Om ni kommer på fler frågor så e dte bara att skriva den :)

Tisdag

Heej

Blev precis klar med min design, den blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men dte blir ju inget så den får duga just nu. Vad tycker ni om den ?

Idag har dte väll inte hänt så mycket. Juste skrev matteprov. Vill inte säga hur dte gick.. Har inte så mycket att skriva.

Dagens outfit
image30image34image35
Kofta
Gina Tricot
Tröja/klänning H&M
Halsband glitter
Skipants lindex


Back to school :(

Faan nu är skolan igång igen , det är väll bara att börja plugga igen. Jag måste vekrligen få bättre betyg dne här terminen ! Våran vikarie på bilden e helt knäpp , hon säger olika saker om vad man ska göra till alla.

Idag GICK jag , olivia, madde o angelica hem. Det var iskallt som de flesta stockholmare vet. Vi pratade om att gå på The Wave men får se hur dte blir med det , efter det som hände på AKON bord ejga nog inte stå o trånga köer på ett tag haha .

Aja nu ska jag plugga så att jag blir klar med HKK uppgiften någon gång. 

Ha det bra !
Ciao !


Helg !

Hej !

Min helg har varit ganska lugn. I fredags var jag med elin eftersom hon sov hos mig. Vi hade dte jätte kul , såg på the ring och the grutch. De var läskiga när man kollade på de , men jag trodde jag skulle vara mer rädd efteråt men jag va inte ett dugg rädd. Haha men vi båda sov väldigt oskönt hela natten , vakna nästan hela tiden. Det kan nog bero på att vi hade radion på hela natten haha :P 

Idag fyller min mormor år ! Grattis mormor ;) haha Har tänkt på en sak , finns dte något som är bättre än mormödrar och farmödrar ? De är helt enkelt bäst , skämmer bort en och finns där ifall man behöver en. Och hos de kan man alltid gråta ut ifall man behöver det. Vet inte vad jag skulle göra om någon av de dog ! 

Har fått veta att olivia ska åka till spanien om två veckor. Gud vad avundsjuk jag är ! Jag vill också bort från kalla gråa sverige. Fast hon har ju lovat att jag ska få följa med i hennes väska haha ;)

Imorgon börjar skolan igen :( fast nu är det ju bara tre veckor sne är dte lov så jag ska verkligen försöka ge järnet så att jag får min bärbara dator någon gång ! för er som inte vet så ska jag få en bärbar dator när jag ligger i fas med mina mål.

Ha det bra !
ciao

Design

Hej ! Har börjat lära mig det här med design nu ;) Ska fixa den lite finare i veckan om jag hinner men den får duga som dne är nu tills vidare :)

Haha ;)


RSS 2.0