GOTT NYTT ÅR!

Vi hörs 2010!

2010, here I come!

Nu ska jag strax åka till Amanda. Då får jag ätnligen tillbaks min kamera! Så då blir bloggen roligare ;D Ska ta massaaa bilder under kvällen. Kommer säkert någon bild innan vi drar till huddinge på våra nyårs outfits, så håll utkick (eller hur det ny stavas..)

pusshej


i brist på bilder


Nobody puts baby in a corner

Har nyss kollat på dirty dancing, den är så jävla bra! Åker till Amanda lite senare för orkar inte åka kommunalt. Men varför stressa? Vi har ju hela natten på oss :D

pusshej

Älskar sista scenen i DD http://www.youtube.com/watch?v=FEpfkQOKIak


snaaart 2010!

Vaknade precis.. Har vänt på dygnet, inte bra! Men aja det orkar jag inte bry mig om just nu ;) Tänkte berätta mina planer för dagen, nu ska jag äta frukost och duscha. Sen ska jag åka i mjukisar till Amanda där vi ska äta middag och föra liite. Sen åker vi vidare till Victoria i Huddinge och så får vi se hur natten slutar helt enkelt :) Men kul lär det bli i alla fall!

pusshej

fin


Årsresumé del 3

September

September var en ganska jobbig månad. Började med att jag åkte till vadstena på läger, det kunde ha varit roligare... Var bara otroligt deppig i september. Fast ändå hände några riktigt roliga grejer, blev flyttad till Dolls. Och som ni troga läsare vet så trivs jag jättebra i Dolls! Vi är som en enda stor familj, typ ;) Kul har vi i alla fall. Och så fyllde jag äntligen 16 i September! Skulle egentligen ha värsta festen med lokal och allt, men hade så mycket annat att tänka på så glömde helt bort att fixa allt så det slutade med att det bara blev en impuls middag/grillning med några vänner, men mysigt var det. Juste glömde säga att i Augusti tog jag bort tandställningen, hade då haft den i 8 månader. Och i slutet av September var jag på en idol inspelning :D

      

Oktober
Vad gjorde jag i Oktober? Var på inspelning av parlamentet med klassen, blev medlurad på en fjortisfest med elin (haha den kvällen glömmer jag aldrig;)), kom ner i spagat för första (och typ enda) gången, hade massa pluggdejter med mina kära vänner, vi började med koreografin. Hade höstlov som jag spenderade med mina vänner och bring it on dag, lite shopping, skräckkväll, sleep over och massa annat mysigt. Så oktober var en riktig höstmånad som spenderades av mycket bio och filmkvällar.

  
har inte så många bilder från oktober :o

Nu orkar jag inte mer, sista delen kommer nog efter nyår



I feel so untouched and I want you so much

Hej bloggen! Har nyss tittat på a cinderella story, så sööt och Chad Micheal Murray är så JÄVLA snygg! Var i alla fall ute lite med Elin, vi pratade om lite allt möjligt. Mysigt fast kallt, jävligt kallt.

Längtar jättemycket till imorgon och till 2010! Känner att det blir ett bra år, eller det SKA bli ett bra år det ska jag se till! Kanske skriver del 3 i årsresumén ikväll... Om jag orkar det var sjukt jobbigt det där med årsresumé...

pusshej

2009 börjar närma sig sitt slut

Hej! Har varit sjukt seg idag. Somnade inte förrän fem och vaknade ett. Spran ner till tunnelbanan och fick låna enmobil av Olivia. Så nu har jag äntligen en mobil, fast saknar fortfarande min! Annars har jag spenderat dagen i mjukiskläder framför teven och tänker spendera kvällen på samma sätt. Tagga inför imorgon!!

pusshej

 


haha så himla rolig!


Årsresumé del 2, sommaren!

Nu kommer del 2, sommaren. Shiit vet inte vart jag ska börja...

Juni
Juni började med slutet av grundskolan och allt vad det innebär; bal, åland och avslutning. Avsluningen var assorglig. Men nu när jag tänker på det så var jag ändå klar med grundskolan, skulle inte orkat mer. Några dagar efter avslutningen åkte jag till Italien på konfirmationsresa, och det var helt klart ett minne för livet! Visst var det jobbigt att behöva gå hela dagarna i värmen, men lärde känna massa underbara människor! Fattar inte att vi hade setts en gång i månaden i två år och ändå lärde vi inte känna varandra bra förrän Italien? Men om Italien kan ni läsa http://inezg.blogg.se/2009/june/italien-dag-1-2.html#comment, http://inezg.blogg.se/2009/june/italien-dag-34.html#comment och http://inezg.blogg.se/2009/june/italien-dag-56.html#comment. Resten av Juni bestod av shopping, bad och mysiga sommarkvällar. Blev tillsammans med Peter.

   

Juli

I början av juli minns jag att jag spenderade mycket tid på mälarhöjdsbadet. Mycket sol och bad. Åkte till Göteborg, gick på liseberg. Sen var jag hemma en vecka innan jag åkte till Polen och var där resten av Juli. Var med kusinerna dagarna i ändan och spenderade kvällarna/nätterna ute på farmors terass och tittade på stjärnorna, det är helt klart det mysigaste som finns, farmors terass på natten! I slutet av Juli började jag längta hem lite smått.
  

Augusti

I Augusti var jag fortfarane i Polen de två första veckorna. Fast då åkte vi iväg till ett jättemysigt ställer med mina kusiner. Det var jättemysigt att bara bada hela dagarna och sen på kvällarna umgås med kusinerna i vår stuga. Massa pokerspel och musik på hög volym bestod kvällarna av! Haha kommer ihåg att vi alltid skulle vakta min lillebror, men vi satte på madagaskar på den bärbara dvden, gav honom hörlurar och godis och då var han tyst i några timmar ;) Men i slutet längtade jag hem jättemycket! Jag överaskade alla med att komma hem en dag tidigare än planerat, så jag hann precis till the voice :D The voice var så himla kul! Den känslan, att stå där mitt i och vara med personer jag har saknar asmycket och knappt pratat med i en månad. Började gymnasiet i Augusti, träffade min blivande bästis Sebbe och sommaren tog slut, och samtidigt som sommaren tog slut så tog det slut mellan mig och Peter.

    


Årsresumé del 1

Tänkte ta och göra en årsresumé, kommer ju ändå inte kunna somna så har ju lite tid över.

Januari

Början på 2009. Kommer ihåg att jag hade en ganska tårkig nyår för alla mina planer gick helt åt helvete. Så en ganska dålig start. Skolan började, sista terminen i grundskolan och den började med att hela datasystemet kraschade. Jag började läsa twilight, min nya kärlek. Såg även filmen för första gången. Första träningen med Demons också. Haha den minns jag :P  Juste köpte min balklänninge :D Januari var nog ganska segt minns jag..

   

Februari
Hatar februari, det är en låång jobbig månad. Då har man verkligen tröttnat på vintern och det är då den är som jobbigast med slask och allt. Jag och Amanda gick skilda vägar i bloggvärlden och jag började blogga på den här bloggen. Var på Nackademins öppet hus ;) Biljetterna till Italien bokades, åkte till kungsberget en sista gång med ks, massa öppet hus och massa plugg, det var vad Februari bestod av.

  

Mars och April
Kör Mars och Aril på samma eftersom att det inte hände så mycket då. Massaaaa plugg, i mars åkte vi till Falun en sista gån, sorgligt, i April hade jag min första cheerleading uppvisning någonsin. Den glömmer jag verkligen aldrig!

  
(skrev mer och la upp bilder men det försvann och orkar inte skriva om så ni får klara er med det här)

Maj
Maj bestod av massa plugg och gymnasieval. Värmen kom äntligen och började spendera mer tid ute. Rix fm festival, kollade på sm genrep, hade en till uppvisning med halva Demons och så konfirmerade jag mig! Köpte även de sista grejerna inför balen. Och så var det den sista tiden i ks, kommer ihåg vilken ångest jag hade inför att sluta kunskapsskolan!
  

Det var första delen i min årsresumé, den tråkiga delen. För det är nu det roliga börjar. Skriver andra delen andtingen senare inatt eller någon annan gån.




Paranormal activity

Usch, fyfan är allt jag har att säga om filmen. Om ni vill kunna sova i framtiden, se den för guds skull inte! Höll helt seriöst på att dö. Usch... Som tur var hade jag sebbe bredvid mig. Ne jag bara skoja, han var nästan lika rädd som jag ;)

Och vägen hem var ju inte särskilt kul, har ju en jävla skogsbacke som jag måste gå igenom, höll på att bajsa på mig så jävla läskigt! Jag kommer inte kunna sova inatt... Eller någon natt alls framöver.


dagens/kvällens



ska åka om typ en halvtimme. Är typ nervös? Haha har hört för mycket om hur läskig dend är filmen är... Men seriöst? Hur läskig kan en film vara egentligen?


27/28 Mars!

OMG! FICK NYSS EN LITEN DEL AV VÅR MUSIK SOM VI SKA HA PÅ DM AV VÅR TRÄNARE!!! Fatta att nu är det inte så jättelångt kvar till DM!!!


bionight

När jag var påväg hem från Madde fick jag helt plötsligt lust att gå på bio, och eftersom att jag är typ världens bästa planerare har jag nu fått ihop ett pyttelitet gäng, utan mobil och allt. Så har bara kunnat få kontakt med de som jag har numret till på datorn. Vi ska se Paranormal activity, varför utsätter jag mig själv för sånt? Kommer typ dö... Men det kan bli kul. TTYL

pusshej


smygtitt på nyårsoutfit

 

Nu är jag hemma igen. Var hos Madde, vi kollade på ett gammalt one tree hill avsnitt och kommenterade exakt samma saker :P Fick låna en klänning av Madde också så nu är mitt nyår räddat :D Kom hem för en liten stund sedan och sitter och planerar kvällen. Mer om det sen!

pusshej


en liten smygtitt på min nyårsoutfit :D


nyduschad

Vaknade för typ en halvtimme sen, kunde inte somna inatt. Hade den där jävla clownen från Saw i huvudet! FYFAN!!!

Aja, ska äta frukost och fixa mig sen ska jag till Madde. Längesen man träffa den tjejen så det blir kul :D Victoria kommer också. Men nu kurrar magen så got to go.

pusshej


klockren

"You can´t trust vampires, trust me"
Edward Cullen, New Moon


people cheering on cheerleaders?

Åhh vad jag saknar träningarna :( Två veckor kvar... Har kollat p bring it on och blev assugen å cheerleading så har stretchat massa. Måste komma tillbaks till ås vig jag var och ännu mer! Har ju knappt stretchat nått på hela lovet, inte bra!


Saknar Dolls! <3
haha va trötta alla är på bilden, tagen efter juluppvisningen


dagens enda inköp


ljusros cheershorts från American Apparel


If there is nothin missing in my life, then why do these tears come at night.

Hej! Haft en bra dag? Det har jag, även fast typ allt har varit emot mig. Har vandrat runt i stan med Elin, Sebbe och Hampus. Köpte ett par rosa cheershorts, asfina. Sen så letade jag ju som en galning efter min klänning, men ingenstans finns den! Fyfan.. Sen så åkte jag, Elin och Hampus hem till Elin och kollade på saw 5, inte lika bra som trean och fyran. Så har min dag sett ut..

pusshej


I used to think, that i have the answers to evrything

God morgon världen! Vaknade för ett litet tag sen. Idag ska jag träffa Sebbe :D Först ska vi följa med Elin när hon ska pierca henne sen vet jag inte vad vi ska hitta på. Måste byta den gråa tröjan jag köpte igår, ska köpa den senare vill ha lite pengar nu de sista dagarna innan nästa studiebidrag kommer. Nu ska jag börja fixa mig. Har världens kläd och sko ångest idag. Men det löser sig väl..

pusshej


BÄSTA! <3



Åhh nostalgi!!
Sailor Moon var helt klart min största idol i mina yngre dar! Seriöst, jag var typ hennes största fan! Varför slutade de sända det för?


Game Over

Hola! Åkte som sagt med Elin till skärholmen. Min klänning fanns inte kvar där heller :( Men hittade två tröjor jag köpte :D Ingen på rea dock så vet inte om jag kan kalla det för fynd... Vi åkte även till liljeholmen för att kolla om klänningen fanns där men det fanns den inte. Elin köpte en likadan tröja där som jag köpte i SKHLM, vi var jättesöta i de (a).

Efter åkte vi till Elin, där har vi ätit lasange (as always) och kollat på saw 3 och 4. Fan va bra de är! Har aldrig sett någon saw film och jag är helt imponerad av hur smart den där Jigsaw är! Men jag kommer dock inte kunna sova på ett x antal nätter pga av clown masken... Nu kom jag precis hem och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Men det löser sig väl.

pusshej

här är bild på tröjorna jag köpte, tänkte lägga in bild på hur de såg ut på mig men min kamera är fortfarande hos amanda och min lillasyster låter mig inte låna hennes...


there is no guarantee that this life is easy

God morgon! Sitter här nyduschad, ska strax smörja in mig med någon av alla mina nya body lotions, får tyo allti beslutsångest om vilken jag ska använda har alldeles för många olika alternativ. Idag skulle jag egentligen träffa olivia men får inte tag på henne.. Så istället ska jag träffa Elin, vi ska till skärholmen. Jag hittade en klänning jag har velat ha jättelänge igår, jag har inte haft pengar över att köpa den för innan men nu hade jag betsämt mig för att köpa den. Och jag blev jätteglad när jag såg att istället för 299 kr så kostade den 100 kr! Men den fanns inte kvar i min storlek :( Så ska kolla i skärholmen idag :) Håll tummarna för mig!

pusshej


En av favoritbilderna på mig och elin


Älskade dator <3

Nu, efter sex dagar i koma, har älskade Lucy vaknat upp igen. Micke, min mammas kille, lagade nyss den. Han typ hackade sig in och ställde om datorn till datumet den senaste funkade, tufft! Och alla bilder och allt är kvar, jag som har varit jätteledsen för att jag trodde att allt skulle försvinna. Är helt överlycklig, har verkligen saknat min dator!

<3


26 December

Hejsan, nu kom jag nyss hem. Var ju som sagt i kista med Victoria. Hittade ingen klänning till nyår :( Det enda jag fick med mig hem var ett par strumpbyxor. Och mellandagsreor är så jobbiga! Mot slutet var det inte lika mycket folk, men precis när vi kom så var det massa folk, långa köer, jätte varmt och säkert massa mer jobbiga saker. Men aja.. Nu måste jag seriöst gå och stretcha lite, har varit riktigt dålig på det på sistone och jag som skulle bli asvig till nyår och så har typ all min vighet försvunnit!

pusshej


I'm gonna smile cause I deserve to

Har fortfarande inte kommit iväg hemifrån, otroligt seg dag! Men nu ska jag snart möta victoria och vi ska till kista galleria. Varför har inte alla gallerior öppet till 22? Så jag kommer ägna min kväll åt att försöka hitta någon snygg nyårsklänning, trodde det var långt kvar men det är ju mindre än en vecka kvar?!

pusshej


2009

2009:
Hur har året varit för dig? -  Toppenbra!
Bättre än förra året?  - Hm... Aa det tror jag
Någonting du aldrig kommer glömma ? - Japp
Har du flyttat under året? - Nej, men snart så ;)
Har du hittat en ny låt som du älskar? - Yes
Isåfall vilken? - Massa

KÄRLEK:

Hur har din kärlek varit under året ? - Upp och ner
Har du varit kär? - typ
Har någon sagt jag älskar dig till dig?- Ja
Har du haft ett hemligt förhållande? - Neej


SORG & HÄMND:

Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? - Nej
Har  någon i din släkt avlidit? - Ja
Har du slagit någon med knytnäven? - Nej :P
Varit i slagsmål? - Haha nej


PERSONLIGT:

Har du gjort någonting du ångrar? - Hm.. Har gjort saker jag ångrar för stunden men inte senare
Isåfall vad? Privat ;)
Har du skämt ut dig? - Haha va jag? :P
Har du ljugit för en vän? - Tror inte det, i så fall en pytteliten vitlögn
Har du blivit tagen av polisen?  - Nej
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Ja
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - Ja


SKOLAN & FRITIDEN.
Vilken skola går du på? - Nackademin
Har någon varit elak mot dig i skolan? - Neej
Hatar du något/någon på din skola? - Hata är ett starkt  ord :P
Har du gjort något framsteg? - Hela tiden varje dag ;)
Haft alla rätt på ett prov? - Tror inte det


VÄNSKAP:

Har du träffat nya vänner? -  Ja massa
Har du förlorat någon vän? - Typ
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - Nej
Har du gått bakom ryggen på en vän? - Nej
Har du ljugit för en bästavän? - Nej verkligen inte!


Mellandagar

God morgon! Nu har jag spenderat tre dagar med endast min familj, det har varit mysigt men nu ska det bli skönt att träffa lite kompisar. Idag blir det shopping! Men först måste jag och mamma åka och byta några julklappar. Vet att jag har lovat att lägga upp bild på mina julklappar men min kamera är hos amanda så det blir när jag får tillbaks den.

pusshej


25 december

Kom nyss hem. Har varit hela eftermiddan hos mormor och morfar och firat min lillasyster. Även jag fick lite pengar(a) Det behövdes verkligen... Nu ska vi titta på twilight och mysa. Min lillasyster fick välja vad vi skulle göra och ja då blir det självklart twilight ;) Haha inte för att jag har något emot det ;)

pusshej


Dan efter dopparedan

Holaa! Tänkte ta och berätta lite om min julafton. Åkte till mormor och morfar, lite släkt från Polen är ju här så det var mys. Vi åt en jättegod julmiddag  och öppnade julklappar. Fick kläder och godiis. Sen åkte vi vidare till julafton nummer tre, mammas killes familj. Jag har inte träffat de innan, eller inte de flesta i alla fall. Men de får godkänt ;) Vi var där till typ halv tolv och sen åkte vi hem och jag typ däckade på en gång.

Jag vaknade för typ en timme sen, har precis sjungit för min lillasyster som blir tonåring idag. Hon är stpr nu min lilla lillasyster ;) Men nu ska jag äta saffranspankaka, muuums!
pusshej


me ynd lillasyster igår

Juste, Oliwia fyller också år idag, äntligen är hon också 16 ;) Så GRATTIS OLIWIIA :D <3


juloutfit


Vet inte varför ljuset är så konstigt?

Vi ska nog snart åka. Gud vad gott med mormors julmiddag! En klar favorit på julafton!
pusshej


24 December!

Kan börja med att säga: God Jul! Har nyss öppnat julklapparna hos mamma. Vi ska alldeles strax äta gröt och sen i eftermiddag ska vi till mormor och morfar :D Lägger nog kanske in bild på allt jag fick sen :)

pusshej

Santa Claus is coming to town!

Heej! Nu är jag på asbra humör! Om tio minuter börjar världens bästa julfilm, love actully och om tre timmar och tio minuter ör det JULAFTON :D Har nyss glasserat pepparkakor, det var faktiskt askul :D Haha låter inte så kul men det var det ;) Tror det här blir mitt sista inlägg idag. Men man vet aldrig. Juste, efter love actully ska jag och Jacquie titta på New Moon :D OMG OMG OMG!! Nee jag skoja ;) Ja ni märker ju hur bra det här inlägget blir så jag slutar nu.
pusshej


Yours pepparkaka has officielt get pimped! :P

Min lilla söta mamma har gjort den där pepparkakan, fin va? ;D


Made by Amanda


Kunde inte sagt det bättre själv ;)


Dan före doppare dan!

Imorgon är det julafton :D Och tro mig, det finns nog få som älskar julen mer än mig! Min lillasyster är tvungen att sova inne hos mig inatt, så vi ska ladda med love actully (blev asglad när jag såg att den gick på tv ikväll, den är nerpackad i någon av våra lfyttlådor så har inte kunnat se på den:(), vi kan nog smuggla in lite julmust och så ska vi vänta in julen. Och innan det, efter att polackerna har åkt, ska vi glasera pepparkakor :D

pusshej


Cause i had a bad day

Hej! Har inte haft tid alls att vara vid datorn förrän nu. Igår var det ju minijulafton, fick jättesöta trosor av victoria och kebab av amanda ;) Sen så kollade vi först på "i know what you did last summer" och sen direkt efter "i still know what you did last summer". Lite fär mycket för en och samma kväll. Väldigt tur att jag fick skjus hem!

Kom hem vid typ tolv och då var det bara att städa mitt rum och sen gå och lägga mig. Idag har jag varit uppe sen halv nio. Begravning idag :( Sen kom mormor, morfar och några släktingar från Polen till oss och de är fortfarande här. Så det är allt som har hänt mig.

pusshej

Make my wish come true

Nu ska jag iväg till Älvsjö. Ska spendera min kväll med två av mina absolut bästa vänner, kan det bli bättre? I don´t think so ;)

pusshej


lyckades inte få bort svartvitt, men ni ser ju vad jag har på mig i alla fall :)


tisdag

Hola! Min dator är helt knäpp... Kommer inte in på den, så nu måste jag dela med min mamma och lillasyster, kan bli intressant att se hur det kommer gå.. Idag ska jag i alla fall ha minijulafton med Amanda och Victoria, myysss. Innan skulle jag kanske följa med Amanda till stan. Men har lite grejer jag måste fixa innan. Vi hörs senare!
pusshej


Hemma en snabbis, ska snart vidare

Nu är jag hemma. La in min mobil på lagning och de hade ingen lånemobil att låna ut så nu är jag utan mobil igen :( Aja ska strax åka vidare till Karin och fixa de sista julklapparna :)
pusshej

 
kolla vilket snyggt paketpapper jag köpte! Färgen ser inte exakt ut som det gör på bilden, men rosa är det i alla fall :D


I'm gonna find a way to make it without you

Hej! Kom nyss till mamma. Ska fixa mig lite snabbt. Idag måste jag fixa alla julklappar! Jag som typ alltid brukar vara klar i november, i år har jag inte ens köpt en enda julklapp än! Eller joo typ halva julklappar :P Svårt att förklara för vill inte avslöja för mycket ;)
pusshej


svar på tal!

Såhär skrev en anonym kommentar "skriv om nått annat än skolan någon gång! läs själv vad du skrivit varje gång, boring". Okej, jag kan säga att jag skrev bara om skolan eftersom att jag hade så sjukt mycket plugg förut! Så typ all min tid gick åt att plugga och det är MIN blogg om MITT liv, så om mitt liv består av mycket plugg består min blogg av mycket plugg. Men nu är det lov så nu blir det nog inte så mycket skrivande om skolan :D

Ska snart sova tror jag, sitter här och chattar med massa trevliga människor och bredvid mig ligger min lillasyster, och för en gångs skull är hon faktiskt söt ;) snarkar gör hon också, gulle :D
pusshej

I can't breathe without you, but I have to

Hola! Haft en bra söndag? Känns jättekonstigt utan en söndag med massaa plugg, men skönt är det :D Träffade ju Nazli idag, först luffade vi runt lite i fiskis innan vi bestämde oss för att åka till Sickla. Kom hem för ett ganska bra tag sen. Men är typ fortfarande kall... Hade glömt att vintern är så kall!

pusshej

fjärde advent!

Det är fjärde advent idag, fyra dagar kvar till julafton :D Det sorgliga är att hos mamma har vi inte ens tagit upp vår adventsstake... Aja, tog en lååång och jättevarm dusch imorse, jätteskönt! Nu har jag precis blivit klar och ska snart möta Nazli och köpa godis :D  Vet inte riktigt vad vi hittar på sen, det får ödet bestämma ;D

pusshej


all i need is time

Asså fyfan, den här terminen har verkligen sugit all energi ur mig! Spenderade lite quality time med mina småsyskon ute i snön. Myys ;) Sen när jag kom hem så somnade jag på en gång och vaknade för typ en timme sen kanske.. Skulle egentligen träffa Nazli ikväll, men nu blev det inte så ska träffa henne imorgon istället, så det verkar som om jag bara kommer vara hemma. Men ingen stress har ju två veckors ledighet :D  

pusshej

Inez under 2009

Sebbe sa i torsdags att han tyckte att jag inte alls ser ut nu som jag gjorde för typ några månader sen. Han har ju bara sett mig på bilder, men vad tycker ni?

Januari


Februari


Mars:


April


Maj


Juni


Juli


Augusti


September


Oktober


November


December


Haha vilket eginlägg med bara 12 bilder på mig :P Men så mycket har jag väl inte förändrats utseendemässigt? Kanske bara liite... Eller vad tycker ni?




looov!

Kom nyss till papi och tänkte ta och berätta lite om dan. Åkte till skolan, under mattelektionen gjorde jag klart det lilla jag hade kvar på inlämningen. sen satt jag mest och var glad för att alla lärare hade klätt upp sig! Då kände jag verkligen avslutningskänslan :D Sen var det samhällskunskap, och bestämde mig för att göra provet och det var faktiskt ganska lätt. Sen så hade vi avslutning, lussebullar, julmust och juljeperdy. Mitt lag vann, såklart jag var ju i det ;) Ne jag skoja :P Sen så försökte några i min klass mula mig, men misslyckades typ ;) Men det var ett tappert försök.

Sen mötte jag Amandi i stan, vi åkte till ks en snabbis innan jag åkte hem och pappa hämtade mig och nu sitter jag här. Ikväll ska jag bara njuta av att det är lov och göra absolut INGENTING! Var länge sen jag hade avsolut ingenting att göra. Men om jag känner mig själv rätt kommer det sluta med att inom en timme är jag extremt uttråkad, är typ välrdens mest lätt uttråkade människa...

pusshej

Avslutning idag

Är klar, ska snart iväg till skolan. Först hat jag matte då jag ska lämna in matte uppgiften jag gjorde klart igår och sen har jag samhällskunskapsprov egentligen, men vet inte ifall jag gör det för kan NADA! Och sen är det avslutning :D Myyyss. Första terminen på gymnasiet är avklarad! Men har verkligen gjort mig förtjänt av ett lov. Men aja, TTYL
pusshej


You've got a friend

Nu ska jag skriva ett inlägg och sen plugga! Skolan flöt förbi. Det enda viktiga var väl företagsprovet och det gick väl okej. Men min hjärna var helt slut efter VG-delen så orkade inte med MVG-delen men aja. Mötte upp Sebbe efter skolan och tro mig när jag säger att man inte ska vara ensam tjej med tre killar när det är MASSA snö... Jag och Sebbe åkte hem till moi och han hjälpte mig med min matte.

Har haft en jättebra dag, första gången den senaste veckan jag har kännt mig glad på riktigt Men nu ska jag plugga, eller så kollar jag på Glee först... Får se.
pusshej

I see your true colors, that´s why I love you

Nu ska jag ut i snövädret och ta mig till skolan. Hoppas jag inte blåser iväg eller typ blir helt täckt av snö. Och så hoppas jag verkligen att jag inte halkar, som jag gjorde igår, smidigheten själv liksom.
pusshej

the show must go on

Inside my heart is breaking,
My make-up may be flaking,
But my smile, still, stays on!


hos M&M

Sitter hos mormor och morfar. Jag och morfar ska strax på handledarutbildning. Den slutar halv tio, suck.. Morfar sja övningsköra med mig för av någon anledning är det ingen annan som verkar våga övningsköra med mig.. Bara för det ska jag bevisa att jag är den bästa köraren (säger man så?) i världen!

Dagen då, blev utslängd hemifrpn vid åtta för det skulle komma någon och titta på vår lägenhet. Så jag åkte till Victoria, tog mig jättelång tid för det var massa förseningar. Där kollade vi på sex and the city och hade det lite mysigt innan jag var tvungen att pallra mig till skolan. Smidig som jag är halkar jag in i värlsta snöhögen så jag blir helt snöig, lyckat! I skolan var det bara engelska och historia sen slutade jag. Då mötte jag Amanda och vi samåkte till Älvsjö och jag vidare till huddinge och valde en blombukett och vad som ska stå på det inför begravningen.. Det var min dag hitills.
pusshej


Mantra

Det enda som finns i mitt huvud när jag går upp är "bara tre dagar kvar, det orkar jag, det måste jag orka!". Men nu ska jag iväg till skolan.

pusshej

When there's no light to break up the dark

Tror ni att det gick bra med pluggandet eller? Nee.. Men nu ska jag duscha och sen bädda ner mig i sängen med företagsekonomi boken. Hur svårt ska det egentligen vara att förstå sig på företagsformer, företagsorganisation, budget och allt vad det är? Imorgon väntar en lång dag. Tror inte jag kommer hinna skriva så mycket imorgon så kan ju dra dagen nu:
 
- Skola till 14.25
- Vidare till begravningsbyrån och fixa blommor.
- Handledarutbildning inför att jag ska börja övningsköra.

Utbildningen slutar vid halv tio så jag undrar hur pigg jag kommer vara när jag kommer hem...
pusshej


Såhär glad var jag igår när det började snöa, men varför står jag så otroligt konstigt?
Lägg märke till att det är utanför ks (a)


broken

Har verkligen ingen blogglust alls, men ska försöka få ihop ett inlägg i alla fall. Igår började dagen med ett jättefint luciatåg i ks. Sen så var det skola och dagen avslutades med sista träningen för 2009 :( Fast det var ingen träning, vi satt mest och snacka massa skit.

Idag när jag kollade ut var det första jag tänkte "hej mitt vinterland". Dagen har i alla fall varit ganska kul. Ingen gympa så slutade två timmar tidigare. Nu sitter jag hemma och pluggar företagsekonomi.
pusshej


tog bilden påvägen hem, kolla vad mysiiigt!


Find me somebody to love

Morgon! Vet ni vad som händer idag?! DET ÄR TRÄNING :D Har inte haft träning på en vecka, vet inte ifall jag ska säga tack vare eller på grund av vickis. Fast det var iochförsig ganska skönt att ha en hel lördag ledigt. Men idag är jag taggatd till 1000! Hur taggad är jag?! SÅÅÅÅ TAGGAD! Tihi ;) Men först väntar skola där jag slutar mycket senare än vanligt för en timme efter våra vabliga lektioner har vi idrottsprov. Men vad gör det? Jag stannar gärna kvar lite extra i skolan, liksom det finns ingenstans jag hellre vill vara än i skolan? Och det gär ju bara kul att göra prov.

pusshej


keep sleep my pain away

Har varit hos mormor och morfar idag. Var skönt att vara med familjen nu. Kände att vi alla behövde vara tillsammans. Men sov typ hela eftermiddan. Det är sån jag är när jag går igenom något jobbigt. Alla är olika, men jag använder mig av sömn, träning och musik för att komma igenom en jobbig period. Sömn och träning för att när jag sover och tränar typ flyr jag från verkligheten. På träningar tänker jag inte på något alls som händer i mitt liv, så himla skönt och avslappnande. Och musik använder jag mig av för att typ släppa ut och beskriva mina känslor. Och så gillar jag att prata också. Jag är en sådan person som behöver prata om saker, behöver få allt förklarat. Fast det inte alltid går men det känns alltid bättre efter att ha pratat med någon, i alla fall för stunden.

Gud vilket allvarligt inlägg det blev, men känner mig ganska allvarlig just nu. Men nu ska jag plugga inför idrottsprovet vi har imorgon.
pusshej


Dagen efter jag hade kommit hem från Polen i somras, ta mig tillbaks till sommaren!


ett liv utan er är inget liv <3


cupcakes!

Hola! Sitter hemma hos Erika. Hon har varit i full gång ända sen jag kom. Hon har bakat cupcakes, gjort sallad, knäck och säker något mer som jag har glömt. Jag har mest hjälpt till genom att sätta ut former, tittat på och provsmakat ;) Det jag är bäst på helt enkelt. Aja TTYL
pusshej


R I P

Gårkvällen blev inte alls som jag hade tänkt mig. Amanda kom till mig och jag fixade till mig, vi åkte sen vidare till Amanda. Alla kvällens planer försvann och vi försökte hitta något annat kul. Vi bestämde oss för att börja med att åka in till stan och äta. Vi gick runt i typ 500 år och dte hela slutade med Max, bättre än mcdonalds i alla fall ;) Men sen hände lite privata grejer så var tvungen att åka hem och spenderade kvällen uppe hos vår gulliga granne Ivonn. Det är nu jag verkligen förstår hur snabbt allt kan ändras...

pusshej


You had yor chanse, you blew it

Förlåååt för superdålig upptatering! Men som ni kanske har förstått så har jag sjukt mycket plugg. Satt uppe halva natten inatt precis som jag har gjort hela veckan och plugga. Alldeles för lite sömn= jag försvos mig. Och eftersom det var två timmar kvar tills skoldagen var över kände jag att det var onödigt att åka till skolan.

Men nu har jag nyss duschat och ska börja fixa mig lite grann. Sen i eftermiddag/kväll ska jag åka till Amanda och sen ska vi på nya äventyr ;) Men aja, talk to you later (TTYL)
pusshej


Fail

Vaknade nyss, slutar om en och en halv timme. FAIL!


Santa can you hear me?


Här ser ni en del av min önskelista. Önskar mig lite mer saker som pengar, en nyårsklänning (hittade inte en bild på den klänningen jag vill ha) m.m. Önskar mig inte så dyra saker, men jag har typ allt som är dyrt som jag vill ha. Tänkte önska mig en mobil, men det har jag ju redan fått :)

Och cheershortsen har man ju självklart inte sådär, man viker ner dem.


10/12

Han aldrig skriva om igår eftersom att jag råkade spara mina fyra A4 sidor på datorn på fel sätt så det sparades inte, så det var bara att börja skriva om. Igår var jag i alla fall i skolan. Sen mötte jag Sebbe och vi åkte till Huddinge en snabbis och åt på mcdonalds med Emmy och Víctoria. Sen så skulle jag på visning i Huddinge. Lägenheten var fin, men liten. Men mamma typ älskar den. Och jag vet i alla fall tre stycken som verkligen hoppas på att jag ska flytta dit ;)

När jag kom hem så satte jag och plugga hela kvälle och aa resten är historia. Idag är det näringslivsdag, vet inte riktigt vad vi ska göra idag. Ska i alla fall åka snart och möta Nazli i gamla stan. Ett stort plus idag är att det är pannkakor till lunch (som varje torsdag) :D
pusshej

L Y C K L I G

Vet ni vad för känsla jag kände nyss? Ren lycka! Jag känner mig bara så himla lycklig just nu. Mitt liv flyter bara på så himla bra. Visst är inte allt helt perfekt, men det är det aldrig. Kan mycket väl vara så för att det är jul snart. Men allt är bara så himla bra! Har sjukt mycket plugg, men om ca en vecka är dte lov! Är sjukt taggad på lov!

En annan sak jag har tänkt på är att jag har världens bästa vänner! Förut umgicks man med mycket folk man egentligen inte ville umgås med. Nu umgås jag bara med de jag vill umgås med och jag känner att jag har nog aldrig haft så bra vänner som jag har nu. Och det bästa är att jag känner mig så himla omtyckt, och det är en känsla alla behöver känna ibland!

Det som gör mig lite orolig är att när man mår såhär bra mår man oftast väldigt dåligt efter ett tag, liksom för att det ska jämna ut sig. Men jag får väl leva för stunden helt enkelt :)




Horoskop

Tycker verkligen om mitt horoskop för imorgon :D


Sitter och skriver på svenska uppsatsen, skriver ett inlägg om dagen när jag är klar.
pusshej


Företagsekonomi, check!

Hann inte skriva när jag kom hem eftersom att jag dök ner i mitt hav med plugg på en gång. Tog bara en liten paus för att kolla på desperata hemmafruar och OMG vad bra det är! Skickade in företagsekonomin hela två minuter innan deadlinen. Så nu kan jag slappna av tills imorgon kväll då svenskan väntar...

Nu ska jag i alla fall sova min välförtjänta sömn.
pusshej

All i want for christmas is you

Hemma från ännu en tisdag i skolan. Hände inget speciellt, eller jo fick MVG på datakunskapsprovet :D Sen så ska vi hålla powerpointpresentationer och jag fick delen "min favorit sport" ni kan ju gissa vilken sport jag kommer berätta om? ;) Sen så hade jag glömt gympa kläder så jag åkte hem. Nu väntar massaaaa plugg innan jag ska möte Jessica. Ska följa med henne på mikael elias öppet hur där amanda är. Jag gör verkligen allt för att slippa plugga :P

pusshej


dagens


Happy, i feel happy!

Hemma från träningen! Och gissa vad! JAG ÄR TOPP!!! Ni fattar inte hur glad jag är, har alltid velat vara topp och nu är jag det!!! Och det gick sjukt bra att bygga, trodde aldrig det skulle gå så bra men klarade dubelbase på första försöket och sen klarade jag massa andra grejer :D Kan bero på alla mina kära lagkamrater som stod och peppade mig, ni är guld värda! Sög åt mig alla komplimnager som en svamp, eller nått.. :P Hihi tror det var Aleks som ba "du måste ha varit topp i ditt tidigare liv", sånna komplimanger värmer verkligen och då får man bara lust att vara ännu bättre. Och så har söta Felicia lovat att bli min personal stretcher så jag ska bli superdupervig :D Aa ni märker hur glad jag är :D Sen att vi hade styrka i en halvtimme är en sak vi kan ta någon annan gång :P

pusshej



Dollisar ♥


En liten rolig video från i lördags, typ fem minuter innan det var vår tur att visa upp.


next time, to save me from tears, I'll give it to someone special

Hemma från skolan. Känner att jag inte fick så mycket gjort. Men nu ska jag råplugga på min företagsekonomi, sen träning, och sen fortsätta plugga! Men bara två veckor kvar, måste stå ut. Men till min hjälp för pluggandet lyssnar jag på min jullista på spotify och ska försöka gå och hitta något att äta på.

pusshej


Seems like everyone but me is in love

Hade ingen blogglust alls igår, var helt död sen i lördags..

Den här dagen har något emot mig. Först så ska pappa skjusa mig hem så att jag slipper ha med mig hela min sportbag till skolan, men då fastnar vi i en kö så att jag inte hinner till fotot. Men jag gör allt för att hinna till spanska, fast vi har ett prov jag kan nada till. Men när bussen kommer kommer jag på att jag mitt busskort ligger i en annan väska... Så jaa det blev ju så lyckat! Hoppas resten av dagen blir bättre i alla fall. Ska faktiskt ta och läsa mitt horoskop så att jag får veta lite om min dag.

pusshej


jag och vår captain Bella i lördags när vi precis hade fått våra rosetter :D


Prepare for totally Doll Domination

Här kommer några bilder från Amandas kamera :) Glömde säga att jag, Amanda och Victoria fick rosor av Amandas mamma, jättegulligt :D






Även Sara (till vänster på den här bilden) fyller 18 år idag, så grattis till henne med!







lägg märke till våra assnygga rosetter ;) älskar verkligen dem :D


Grattis Victoriiaaa!

Idag fyller en av mina närmaste och roligaste vänner 16 år.


GRATTIS VICTORIA!!


5/12-09

Så, somnade till lite men nu ska jag skriva ett inlägg. Jag och Amanda valde verkligen fel natt att ha vårt största deep talk ever, vi slutade prata vid tre-halv fyra och vi skulle ju upp sju.. Men vi kom upp i alla fall.

Dagen har varit jättrolig :D Vår coach Sandra hade gjort sjuukt snygga rosetter, vi har största i hela dynamites. Ni ser ju på inlägget under ;) Ni kan ju gissa ifall alla titta när jag stod ensam och väntade på papi?

Uppvisningen gick väl bra. På genrepet innan gjorde iv skit bra, vår tränare ba "Jag har ALDRIG sett er så bra!". Så det kändes ganska lugnt. Men sen på själva uppvisningen kändes det inte lika bra, men sen när jag såg videon så såg det ju bra ut. Jag kom i alla fall inte av mig en enda gång :D Bara ett bygg vi inte klarade av.. Men till DM så kommer vi vara så jävla bra!! Och jag har sagt det förut men jag säger det igen, jag ÄLSKAR Dolls!

Tog bara bilder med min mobil eftersom att min kamera ligger i någon flyttlåda.. Och kamerasladden är hos mamma så så fort det har kommit upp bilder på facebook lägger jag ut de här, medans får ni klara er med en otroligt fin jullåt ;)
pusshej


Nu är...

376556d66eb63c6c30bd7fde225d5c2b.png

Kolla varifrån!

Nu är jag hemma och som ni ser på bilden är jag helt slut! Bilder och sånt kommer sen, nu ska jag sova (hur det nu ska gå med tanke på att jag aldrig tänker ta mig min rosett?) pusspuss


DYNAMITES

Nu ska jag och Amanda iväg till enskedehallen på uppvisning. Vi hörs senare! Kom igen nu Dolls, nu ska vi vis dynamites vad vi går för!!

pusshej

Let me light up the sky!

Nu är jag hemma efter en jättekort skoldag. Vi skulle ju bara ha vår presentation, det kunde gått bättre men det kunde också gått sämre :) Nu har jag massa grejer jag ska fixa. Ska duscha och raka benen så att de är fina och lena tills imorgon ;) Sen måste jag packa ner allt för hela helgen och sen ska jag till Amanda. Vad som händer ikväll är inte riktigt säkert, vi har många halvplaner. Imorgon ska vi upp vid sju om vi ska hinna... Men aja, kommer nog inte bli så superbra upptatering.

pusshej

I stand by you

Känner att det här kommer bli ett låångt inlägg..

Var i skolan idag, vi fick äntligen tag på Kista/Rinkeby kommun! Och sen så satt jag vid datorn non-stop och jobbade med power point presentationen från 11-14, så jag blev typ helt hyper.. Men powerpointen blev sjukt snygg!

Sen träffa jag Sebbe. Vi åkte till stan och jag köpte lite nödvändiga grejer (hårspray och strumpbyxor). Sen skulle jag försöka få Sebbe i julstämning. Vi började med att gå förbi NK:s julskyltning, sen gick vi till kungsträdgården där de åkte skriskor, sen till Gamla Stans julmarknad och avslutade med en lussebulle, jag hade så himla mycket julkänsla sen. Men tror ni Sebbe hade det? NEJ!

Sen var det träning. Kändes inte så jättebra, men alla är ju stressade inför lördag så var nog därför. Och så fick jag skitont i höften! Kan knappt gå. Längtar inte efter Nackademins trappor imorgon... Men nu ska jag duscha. Går bara i skolan 10.30-11.30 imorgon :D

pusshej


All i want for christmas

Tänkte bara ta och skriva ett snabbt inlägg. Idag är det skolan, sen ska jag och Sebbe till stan. Måste köpa lite grejer :) Sen så har jag träning i blackebergm sista träningen innan uppvisningen så nu måste ALLT sitta! Den slutar nio, sist kom jag hem vid elva... Så vet inte om jag kommer orka blogga sen. Men det lär ni väl märka :)

pusshej


My only wish this year

Har gjort en spotifylista med bara massa jullåtar, så nu har jag kommit i riktig julstämning. Och sen var det värsta julavsnittet på greysan, kan inte bli mycket bättre :D Men nu ska jag gå och tvätta mig och sen tror jag att jag ska hoppa i säng, men får se för har en svenskabok att läsa också.

pusshej

Dagens..

Dagens humör: Jätteglad
Dagens frisyr: Bad hairday, så uppsatt
Dagens lunch: pasta
Dagens vill ha: julafton!
Dagens vill ta bort: allt plugg!
Dagens dryck: vatten
Dagens klädval: Jeanstights och mysig tröja från gina
Dagens person: Nazli
Dagens sms: "Hahaha aa, men du e ju iofs supersöt hela tiden" från sebbe :D
Dagens låt
: My only wish (this year)- Britney Spears


Hemlis

Tänkte ta och avslöja Sebbes största hemlighet, det är han som har skrivit den här låten och gjort videon! Hans största dröm är att vara Edward Cullen, men det är lugnt Sebbe, det är helt normalt :)


when you look me in the eyes

Hola amigos! Idag var jag i skolan, like always. Jobbade på väldigt bra faktiskt :D Tycker om den här projektveckan, projektet kanske inte är det lättaste men så himla skönt att få gå när man vill typ. I alla fall sen åkte jag, Nazli och Malin till skärholmen och var där ett tag. Kom inte hem med någonting för hade inga pengar med mig. Nu har jag nyss kollat på senaste OTH avsnittet, två veckor sen sist höll på att dö! Men nu ska jag plugga, vet bara inte med vad.. Företagsekonomi eller svenska, det är frågan.

pusshej

lite bilder från när niklas lekte paparazzi med min supercoola mobil ;)

  


We were acting like child

Hej! Är klar men ska inte gå förrän om typ en kvart. Har passat på att öva lite på koeografin, och har nog lärt in mig det nya nu :D Jag och Amanda börjar typ samtidigt så vi ska samåka :)

Alla i min grupp igår var på jättedåligt humör, så vi fick inte så överdrivet mycket gjort. Men jag skickade ett riktigt peppsms igår så nu hoppas jag att alla är peppade att jobba asmycket idag så att vi inte har så mycket imorgon! See ya later!

pusshej


bilden tagen för två minuter sen, såhär ser jag ut idag. Håret är uppsatt eftersom att jag har en riktigt dålig hairday!


Är den snygg eller är den snygg?

JULGRAN ROSA 210CMJULGRAN ROSA 210CM

Jag försöker övertala mamma att ha en rosa julgran i år, går inte särskilt bra. Personligen tycker jag att mamma är lite negativ och tråkig som inte vill testa något nytt, Mamma tycker nog mest jag är fjantig som vill ha en rosa julgran, men jag vill ha något lite annorlunda. Och tänk vad mysigt att vakna på julafton och se alla julklappar under den här julgranen? GUD VAD MYSIGT!


pluggilipluggplugg

Nu har jag skrivit tillbaks allt jag skrev igår och lite till. Men nu har jag fastnat så bestämde mig för att ta en paus. vi har sitt ihop min och min lillasysters sängar så att det blir en våningssäng nu när det är massa visningar och så. Men hon sover fortfarande i sitt rum, tack gud för det! Men det jag försöker komma fram till att det är jättemysigt att sitta här uppe med lucy (min bärbara). Vet inte varför, men det är någonting med mig och att vara högre upp än alla andra, älskar det. Som att jag alltid ska sitta på någons axlar, man ser allt ur ett annat perspektiv typ :P

Men nu ska jag fortsätta plugga!
pusshej



It´s to late for you to come arounde

Hejsan! Håller på att dö av stress, så därför har jag inte hunnit blogga. Det är massa saker jag måste göra, och det mesta måste jag göra innan fredag; först så har jag projektarbetet, massa annat plugg, köpa skor till uppvisningen, träna, packa ner alla grejer i mitt rum och massa mer. Och nu märlte jag nyss att allt jag hade skrivit på företagsekonomin igår är borta!!! JAG ORKAR INTE! Min hjärna kommer snart krascha.

 


sitter i...

036a002f6021a66dd856f0aa19f2b11d.png

Kolla varifrån!

sitter i skolan och har nyss ätit lunch. Vid tolv ska vi ringa några samtal och sen ska vi till några skolor och dagis i kista. Over and out<3


I can't control it, if I sink or if I swim

Sitter och kollar hotmail typ var femte minut. Väntar på att Sandra ska skicka vår DM-låt , vi fick ju höra den igår. Superbra :D Men nu kan jag inte vänta tilla jag får den för jag vill öva till musik! Så mycket roligare! Men nu ska jag iväg till skolan, idag väntar massa besök i kista för att kolla lite grejer inför vårt projektarbete.

pusshej

update:
menade såklart uppvisnings-låt inte dm-låt, var bara helt borta när jag skrev


john blund

Har suttit uppe och pluggat företagsekonomi. Har inte gjort så jättemycket, men har i alla fall kommit igång och det känns skönt. Borde gå och lägga mig snart, men är ganska pigg :( Men pigg kommer jag nog inte vara imorgon... Aja vi får se hur det blir.

pusshej

RSS 2.0