If you ain't here, I just can't breathe

 
Skrev nyss ett inlagg om hur mycket jag saknar dig. Men tog bort allt, du vet redan. Om 18 dagar ses vi igen. Alldeles for lang tid. Jag orkar inte. Alskar dig <3 


Back in polackland

Nu ar jag tillbaks hos farmor. Vi kom vid atta imorse och gick och la mig och sov fram tills nu. Det ar jattedaligt vader har, hur ska jag kunna halla kvar min branna?! Ar supertrott, sov inte sa bra i bilen. Sitter btw i Sebbes troja, den luktar som han (a) Alskar att ha pa mig min pojkvans klader :D Det ar val allt jag har att skriva just nu :)

pusshej

Regn

Tabbe att vår nästsista dag här är sämsta dagen sen jag åkte hemifrån. Har varit molnigt hela dan och för några timmar sen började det regna.. Jag som verkligen tänkte steka nu mot slutet! Inte för att jag inte har gjort dte i två veckor men ändå.. Aja, imorgon kväll/natt åker vi tillbaks till Polen. Har blivit riktigt brun här, älskart :D Just nu pratar jag med min älskade vän Victoria, har knappt pratat med henne på fyra veckor! Miss her!

pusshej

Croatia









Exakt tre veckor kvar tills jag kommer hem!


I miss you


16 dagar avklarat, 23 dagar kvar. Jag saknar dig <3


You´r the apple of my eye

Idag har jag solat och badat hela dan. Alla här börjar hata mig gör att jag har fått så mycket färg så snabbt :P Vi hyrde trampbåtar också som vi åkte ut med och badade ifrån. Vattnet här är jättevarmt, känns som att bada i bassäng, en väldigt stor bassäng :P Ikväll heter planerna bikini bar :) Men just nu sitter jag på stranden med alla killar som kollar å någon livestreamad match, astråkigt :P

pusshej

lovade ju bilder :)











ser jätteblek ut på alla bilder med vita tröjan och svarta shortsen, men aja det är jag inte :D


On the beach!

Är just nu i kroatien! Har det galet bra! Men inget internet i vårt hus. Men jag och min kusin hittade internet på stranden :D Det är jättevarm här, dagarna spenderas på stranden, sol, bad och snorkling. Vattnet ar jättevarmt! Nästa gång jag loggar in på internet tar jag med mig kameran och lägger in lite bilder :)

pusshej


bild från farmors terass i polen :)
ps. har fått massa färg här i kroatien, jag älskart :D
ps2. Jag saknar min älskling :(


.


Can we pretend that airplanes
In the night sky are like shooting stars
I could really wish right now
wish right now wish right now


shopping i polen!

Pratade med Sebb till halv fem inatt, det var asmysigt :) Gud vad jag saknar honom! Men det har nog det flesta fattat redan :P Fick alltsa tva timmars somn inatt.. Men det var dte vart :) Akte ju och shoppade idag. Forst var jag jattetrott och kunde inte koncentrera mig. Men efter ett tag piggnade jag till och fick med mig nagra saker hem, en topp, en klanning och ett par solglasogon :) Sov lite pa bussen pavagen hem, tog over en och en halvtimme hem :o Gud vad glad jag ar aii jag bor i stan och inte ute pa landet som de har!

Om nagra timmar ska vi aka. Sa ska packa ner det sista nu.
pusshej

Kroatien imorgon

Skrev ett langt och personligt inlagg. Men raderade allt och borjade om. Kannde inte for att va sa personlig i bloggen. Den har saknaden haller pa att gora mig helt galen. Behover verkligen kopa mig en dagbok att fa skriva av mig i.
Idag har jag varit hos mina kusiner hela dan. Imorgon ska jag upp tidigt for vi ska in till krakow och gallerian dar. Alskar den gallerian! Ska dit med min syster och faster sa ska bli kul :) Sen pa kvallen aker vi till kroatien, vi aker bil sa ser inte framemot resan dit..

Vet inte om jag hinner skriva nagat imorgon, och ar inte helt saker pa om jag kommer ha internet i Kroatien. Annars hors vi om tva veckor :)
pusshej


Ny kamera! :D

Idag pa dan gjorde jag inte speciellt. Framat kvallen akte jag till mina kusiner och har varit dar fram tills nyligen. Pappa kopte en ny kamera till mig idag, en rosa saklart (a) Min andra kamera gick sonder tva dagar innan vi akte, och jag klarar mig inte utan kamera!

Om tva dagar aker vi till Kroatien :D Langtar! Det enda som skulle kunna gora kroatien battre ar om Sebbe skulle foljt med, gud vad mysigt det skulle va!
pussej

Min nya alskling, sebbe har fatt konkurrans ;D


Ett halvår <3


Du ar mitt allt. Alskar och saknar dig! Halvaret tillsammans med dig har varit det basta halvaret i mitt liv <3


Hej Polen!

Har inte fatt igang internet an till min dator sa far skriva fran min fasters, och darfor kan jag inte skrva med sveriges sista bokstaver. Har det bra har i Polen :) Men saknar Sebbe for mycket :( Det ar asvarmt har! Typ 40 grader, jag dor! Men blir brun ocksa :) Idag har jag solat, och sen framot kvallen akte vi till mina kusiner och var dar :) Pa fredag aker vi till Kroatien, det ska bli naaajs :D

pusshej

Hej då sverige!

Har varit uppe sen sju och tvättat. Första gången jag tvättar helt själv i hel mitt liv. Det var inte så komplicerat som jag trodde. Ska packa nu. Idag åker jag till Polen. Väldigt blandade känslor, ska bli kul att träffa alla samtidigt som jag verkligen verkligen inte vill åka ifrån Sebbe :( Jaja, det lär väl kännas bättre efter ett tag. Hoppas det i alla fall. Tar med mig min dator så några inlägg lär det väl bli :)

pusshej


save tonight

Hola! Åt lunch med la familia. Åkte och fixade lite grejer i skärholmen och åkte sen hem där Sebbe väntade. Har varit med honom fram tills nyligen. Vi har gått promenad till min gamla lägenhet för att hämta min cykel, ätit middag, kollat grease och sen bara legat i min säng. Sa ju hejdå för sex veckor, det var inte kul :( Men nu är jag trött så ska sova. Ska upp om mindre än fyra timmar. Har varken tvättat mina kläder eller packat något alls.. Måste va klar tolv imorgon.
pusshej

Never knew I could feel like this

Gårdagen då. Sebbe överraskade mig utanför min dörr med blommor, hur gulligt? Vi åkte in till gamla stan och hade världens beslutsångest när det gällde restaurang, men det blev Michelangelo. Jättebra val, det var asgott! Vi åt förrätt och allt, fancy! Efter gick vi till ben&jerrys glassbaren och köpte glass och gick omkring lite i gamla stan innan vi åkte hem och hade det mysigt här hemma. Vi somnade inte förrän fyra. Sista natten jag sover med Sebbe på över en månad, kommer kännas tomt :(

Nu ska jag, mamma, Micke och Jacqueline snart åka och äta lunch på söder. Mamma ville umgås lite med oss innan vi åker.
pusshej


du är mitt allt<3


Nu ska jag till vårdcentralen

Berättar om gårdagen senare. Nu ska jag till vårdcentralen för att fixa lite innan jag ska ta livmoderhalscancersprutan, kommer som tur e inte ta den idag! När jag väl ska ta den kommer jag ha panik, men det tar vi då :)

pusshej


älskart

Nu gick nyss Amanda. Vi låg ute i gräset och åt jordgubbar och hallon. När solen försvannm gick vi in och la oss i min bubbelpool och bubblade :) Asskön eftermiddag! Och nu sa vi hejdå på riktigt, kommer inte träffa henne på sex veckor nu! 
 
Nu ska jag börja fixa mig i ordning, duscha och lite sånt. För ikväll ska jag och Sebbe fira vår sexmånaders dag som är om en vecka. Men är ju borta då. Sebbe ska bjuda mig på restaurang i gamla stan:D
pusshej


bild från i vintras


I feel perfectly fine

Hola! Har legat ute på balkongen sen jag vaknade. Snart kommer Amanda hit och joinar mig också :) Vill bli brunare! Ikväll kommer bli en bra kväll, berättar om den sen :)

pusshej


Det här var en bra dag.

Åkte till liljeholmen istället och köpte lite smågrejer. Sen åkte jag och Sebbe till badberget och solade. På kvällen åkte vi till stan och åt middag på något jättegott nacho ställe med Amanda. Stefan joinade oss också mot slutet. Jag och Sebbe åkte vidare hem till mig och kollade spanien-tyskland matchen. Jag var nöjd för jag hade mina lantchips:D

pusshej



Nobody said it was easy

Idag är det sol igen:D Ska snart in till stan och köpa Sebbes sexmånaders present :) Sen ska jag träffa Sebbe him self, fick sms av honom igår där det stod "badberget? jordgubbar? och oss två?:)" Tyckte det lät toppen! Och sen ska vi se match, wiiee.. Nej men Sebbe har faktiskt varit en superbra pojkvän under fotbolls VM och inte tvingat mig titta på en enda hel match! Väldigt snällt faktiskt. Så idag får jag väl offra mig lite :)

Juste, tänkte skriva upp allt jag måste fixa innan jag åker så att jag inte glömmer:
- Ladda över filmer och låtar till min iPod
- Packa
- Fixa böcker
Det var något mer, som jag har glömt. Duktigt.
Men nu ska jag börja fixa mig.
pusshej


I can´t breathe without you

Har inte hunnit skriva så mycket. Men har varit upptagen hela tiden. Igår åkte jag till stan med Sebbe och lämnade tillbaks en tröja. Sen åkte vi hem till mig och gick och åt på indiska/thai resturanegn precis vid mig. Supergott var det!

Senare på kvällen åkte vi till Victoria där även Amanda va och vi nattbadade i hennes pool. Sen satt vi vid poolen och spelade kort och pratade, supermys. Sen var det dags att säga hejdå till Victoria. Kommer inte träffa henne på sju veckor! Kommer sakna henne. Sen åkte jag och Sebbe hem till mig, vi hann precis med sista tåget!

Imorse gick vi upp och Sebbe följde mig till stan innan han åkte hem och jag mötte upp Amanda. Vi såg äntligen The last song. Asbra film! Grät floder mot slutet! Nu är jag hemma och ska väl ta och börja städa så att jag får det gjort.
pusshej


vår supergoda middag igår!


Blandade känslor

5 dagar kvar. Nedräkningen har börjat. Fem dagar kvar, tills jag åker och är borta i sex veckor. Om exakt en vecka är jag i Polen. Sitter antagligen på farmors terass i solen. Det ska bli så kul att träffa min farmor, faster och alla kusiner. Det ska bli kul att åka till Kroatien, älskar det landet!

Men varför har jag då en stor klump i magen och världens ångest över att åka? Kanske för att sex veckor är överdrivet länge. Kanske för att jag inte kommer få träffa mina kära vänner på över en månad. Kanske för att när jag kommer hem är mitt lov slut. Eller kanske för att jag inte kommer få träffa, eller ens prata, med Sebbe på sex veckor. På snart ett halvår har det inte gått en dag då vi inte har pratat. Tanken på att jag inte kommer få ligga i hans famn, där jag känner mig så sjukt trygg, på sex veckor gör ont.

Men försöker intala mig själv att sex veckor går snabbt! Och sen när jag kommer tillbaks kommer allt vara helt underbart. Och jag kommer komma hem lite brunare, det är ju ett plus! :)


datumet är fel, året var 2008


There is no life after you

Igår var jag hos Sebbe hela kvällen. Vi kollade på Moulin rouge, Just like heaven och några tv-serier. Tough love är ju asbra ju! Och så lagade han middag till mig (A) Nu har jag nyss duschat. Vet inte alls vad som händer idag. Är inte världens bästa väder direkt. Väntar på att älsklingen ska vakna så att vi kan hitta på något. Men ska låta honom sova ett tag till i alla fall :)

pusshej


nuduschad


Magic


Nu beger jag mig till min älskling! pusspuss!


yesterday







God natt


Det. Är. För. Varmt. Jag. Dör




p.s det är jättejobbigt att platta håret när det är såhär varmt, man blir så mycket varmare då!


You rock my world!

Igår åkte jag till stan och mötte Sebbe. Jag köpte lite saker och sen åkte vi hem till honom. Där var vi hela kvällen och bara tog det lugnt, åt middag, ben&jerrys och kollade på film. När jag kom hem var jag astrött så jag gick och la mig på en gång.

Idag är det ju helt sjukt varmt. Så ska iväg till mälarhöjdsbadet och bada! Så vi hörs väl ikväll!
pusshej


det var lite kallt igår när jag skulle hem så fick ta med mig Sebbes tröja, älskar den, den är supermysig :D


I'm thinkin' that all that still matters is love ever after

Igår var jag som sagt bara hemma. Hjälpte mamma med maten och sen låg jag bara i min säng. Idag ska jag träffa Sebbe. Men nu ska jag duscha!

pusshej


Igår

Har inte varit världens bästa upptatering, men det är ju lov. Igår åkte jag till Victorias pool och var där hela dan. På kvällen åkte jag och Sebbe och såg Eclipse. Sjukt bra var den! Påvägen hem stannade vi vid "vårt" ställe, mys. Vi såg till att hinna med sista tunnelbanan, men självklart var den 20 min sent så det tog ett bra tag att komma hem.

Imorse vaknade vi och gjorde frukost och låg i sängen fram till halv tre. När Sebbe åkte hem åkte jag till Amanda. Vi båda är helt döda så vi kollade bara på John Tucker must die. Åkte hem tidigt för är så trött. Så ikväll ska jag bara va hemma helt själv, det behöver jag.
pusshej


världens finaste <3


RSS 2.0