29 Juni

Vilken dag! Åkte ju och hämtade ut passet, men påväg till tunnelbanan svimmade jag. Inte bara en, utan hela två gånger! Smidigt. Hade i alla fall Sebbe där som tog hand om mig tills jag mådde bättre :) Då åkte vi och hämtade ut våra biljetter till Eclipse, åt lite på mcdonalds och åkte sen hem till honom och var där några timmar innan vi drog vidare till Victoria.

Där spenderade vi tiden i poolen. Jag och Emmy åkte iväg på hennes moppe och köpte pizza som vi åt och hade det mysigt :) Men eftersom att jag svimmade tidigare ville mamma att jag skulle komma hem tidigt. Så nu är jag hemma. Ska nog sova snart, är ganska trött.

pusshej









every rose has its thorn

God morgon! Sitter här nyduschad. Ska snart ta och klä på mig och lite sånt. Ska in till stan med Sebbe och hämta våra biljetter, och jag måste hämta mitt pass. Sen så verkade Sebbe väldigt taggad på montis glass, och jag tackar inte nej! Ikväll ska vi träffa Victoria :) Så ser min dag ut, fast saker kan ju alltid ändras :)

pusshej

You know I would die here without you

Kan ju ta dagen lite snabbt också. Både jag och Sebbe var väldigt sega, så när vi vaknade åkte vi och köpte jordgubbar och choklad. Åt middag hos Sebbe, grillat:D Fram mot kvällen åkte vi hem till mig och vi har varit här hela kvällen. Han åkte för en timme sen, och nu är jag själv. Känns lite ensamt, ska sova själv för första gången på fyra nätter :(

pusshej
juste, jag och Sebbe beställde Eclipse biljetter idag :D Så på onsdag ska vi se den!

Båstad

Torsdag har jag ju redan berättat om.
Fredag:

Fredag var ju midsommar. Först följde vi med Sebbes familj till någon midsommarstång, men vi var bara där en liten stund.


Sen cyklade vi in till båstad och var lite med Alexandra :) Vi åt glass och sen lunch vid hamnen.



Påvägen hem stannade vi till vid en strand lite :)


Såhär såg jag ut på midsommar :) Tog inte så mycket bilder den dagen, men på kvällen kollade vi på solnedgången vid stranden :)

Lördag:

På lördagen låg vi i hängmattan ända fram till typ tvåtiden, det var asmysigt. Sen blev det varmt så vi åkte in till stranden i Båstad, men när vi kom fram så blåste det så mycket så vi låg inte på stranden så länge. Istället bjöd Sebbe mig på lunch på en resturang :D


Sen cykla vi hem igen. Åt middag, hade vattenkrig (jag blev heeelt blöt!) och vid tio tiden åkte vi till stranden.


Fint!


Här låg vi halva natten. Ser kanske inte så mysigt ut på bilden, men det var nog mysigaste natten någonsin! Vi hade köpt massa gott, kollade på två HIMYM avsnitt på Sebbes mobil, som han också hade spotify på. Vi låg på stranden och pratade halva natten. Tanken var att se soluppgången, men när klockan var tre var jag jättetrött så precis när solen började gå upp åkte vi hem och sov :)
Här är lite bilder från natten





Söndag:


På sömdagen åkte vi till stranden igen, den här gången blåste det inte lika mycket. Tog till och med årets första dopp i hav.


Till lunch åt vi jättegod nachotallrik


Låg och solade, lyckades till och med bränna mig, smidiga Inez.


Efter några timmar på stranden åkte vi tillbaks och packade och åt middag innan vi åkte tillbaks till Stockholm. Har haft typ världens mysigaste helg. Skönt att bara komma bort från omvärlden lite. Och måste bara säga att jag älskar dig Sebastian Nordli, du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta <3


Hemma

Kom hem från båstad igår kväll men har inte varit ensam förrän nu. Ett inlägg med bilder och allt kommer strax :)


Blogginlägg från Båstad

Trodde inte att det skulle bli någon bloggning i helgen, men Sebbe hade data med sig så det blir nog det :) Bilresan hit tog typ sex timmar. Men den var ganska mysig, sov i Sebbes famn tihi (A) När vi kom fram lekte vi lite med Hampus och sen cyklade jag och Sebbe ner till stranden och kollade solnedgången, den var superfin :D Sen när vi kom tillbaks så har vi suttit i huset med alla andra och nu är vi i vår stuga igen :) Måste bara säga att jag älskar min pojkvän, och jag älskar båstad :D Allt är så fint här!

pusshej

Båstad torsdag-söndag


Åker till Båstad med älsklingen över midsommar :) Vi hörs på söndag eller måndag! Ha en bra midsommar för det ska jag ha :)
pusshej


You´re the best thing that ever happened to me

Har inte varit hemma sen sex imorse, kom hem precis alldeles nyss. På jobbet idag fick jag två biobiljetter för att de är så nöjda med oss sommarjobbare :D Efter åkte jag en snabbis till Sebbe och lämnade min packning där. Sen åkte jag till medis och fikade med Madde, Malin och August från min förra klass och så Christian, min förra lärare. Vi satt där i över två och en halvtimme och bara snackade massa skit.

Sen mötte jag upp Amanda Wallander och Amanda Gabrielsson och vi åkte och kollade på Sebbes match. Och som vanligt vann de :) Fick skjus hem av Sebbes mamma så kom hem väldigt snabbt, skönt :)

pusshej




jag och Christian för ett år sen :)


trötter

Två dagar kvar, sen har jag lov på riktigt! Och det här är sista jobbiga dagen för imorgon slutar jag tolv :D Tänkte bara säga att jag hatar att jobba och kan inte vänta tills jag kan få börja sova hur länge jag vill varje dag.

pusshej

myspys

Jag packade och sen kom Sebbe hit en stund efter sin träning. Vi har bara legat i min säng och lyssnat på musik, jätteskönt :) Nu ska jag sova.

godnatt

With you beside me I no longer fear

Idag har jag köpt ett par skor, varit med Sebbe och badat bubbelbad. Skulle egentligen vilja grilla eller nått ikväll eftersom att det är så himla fint väder, men jobbet imorgon kallar så vad ska man göra. Bara två dagar kvar, sen är jag friii! Men nu ska jag packa, ska till Båstad med Sebbe över midsommar :)

pusshej


funderar på om det är lite mycket för tre nätter.. men aja :P


22 Juni

Imorse när jag vaknade hade jag helt sjukt ont i halsen, så tog ledigt. Behövde verkligen sova. Men nu ska jag åka och hitta ett par skor. Vi hörs ikväll!

pusshej


såhär ser jag ut idag. Ny tröja som jag köpte igår :)


I can´t live, If living without you

Igår kom min underbara vän Madde hit och beundrade mig lägenhet. Vi kollade på systrar i jean också, mysigt. När hon åkte satt jag i telefon med Sebbe till halv två, inte så smart med tanke på att jag skulle upp sex idag och jobba.

Efter jobber åkte jag hem till Sebbe. Vi har bara tagit det lugnt, är ganska död. Blev bränd av en humla också :( Vägen hem var inte så kul, fick vänta på bussen i en timme, så kom hem nyss. Men är helt död så nu ska jag sova.
pusshej


Cheer FM

Sitter och lyssnar på cheer FM, asbra :D Fattar inte hur det ska gå att inte cheera på hela lovet. Ikväll kommer Madde hit :D

pusshej

You make the sun come up

Sov tio timmar inatt, underbart! Första gången på länge jag känner mig utvilad! Idag ska jag först på middag hos mormor och morfar, och sen ikväll vet jag inte helt säkert vad som händer. Vi får se helt enkelt :) Har ont i helaa kroppen, att träna två dagar i rad efter att inte ha tränat nått på typ två veckor känns.

pusshej


igår och idag

Hann inte skriva något igår kväll. Tryouten var jätterolig! Fick göra estansion (update: extansion menar jag såklart), askul :D Det jobbiga nu är att jag vill verkligen komma in, men kommer nog inte göra det för det var många som sökte och alla var asgrymma! Sen åkte jag hem, mötte Sebbe på vägen. Vi skulle ju bara ha en myskväll med film. Sebbe skulle köpa snacks, och han va supergullig och köpte allt jag älskar :D Vi kollade på man of honor, men jag somnade mot slutet var helt sjukt trött.

Sov asbra inatt. Men vi var tvugna att gå upp tidigt för skulle åka och fixa pass, efter det åkte jag til tryouten. Efter det åkte jag hem, duscha, sov och va lite med Sebbe. Vid åtta åkte jag och Sebbe in till kungsträdgården, var massa artister och sånt så det var lite kul :) Sen åkte vi hem till mig igen, och när Sebbe åkte kom Amanda och Victoria och var här en liten stund men nu åkte de nyss. Så det har hänt sen jag skrev sist :P

pusshej


Här är allt det goda Sebbe köpte, lantchips, dipp, bara mitt godis och fanta exotic :D allt som jag älskar mest typ :)


every day i love you more and more

Jobbade bara några timmar idag. Åkte hem och sov tills nu. Om några timmar ska jag på dolphins tryout och sen kommer Sebbi hit och vi ska ha myskväll :) Orkar verkligen inget annat, är helt sjukt trött. Men bara fyra jobbdagar kvar och sen börjar mitt lov på riktigt!

pusshej


tänk att för exakt ett år sen var jag i Italien, shit vad tiden går snabbt


it´s a love story

Idag var det fiint väder :D På luncen solade vi :) Efter jobbet åkte jag och Sebbe till Victoria och hängde vid hennes pool hela eftermiddan. lite bad blev det också :) Sen åkte jag och Sebbe hem till honom och åt en jättegod middag och spelade spel med Hampus, typ epicwar 2 eller nått sånt, jag ägde i alla fall på det :)

När jag kom hem så tänkte jag poppa mina efterlängtade popcorn, men smidig som jag är så bränner jag sönder hela kastrullen... Nu ska jag sova i alla fall. Är helt galet trött! Slutar halv tolv imorgon, hur nice? :D

pusshej


gårkvällens



såhär såg jag ut igårvkäll :)


yesterday

Nu har det gått en dag och åtte timmar sen jag skrev sist. Men hann inte skriva nått igår. Sebbe mötte mig vid mitt jobb igår och så åkte vi hem till mig. Framot kvällen åkte jag till Madde och åt middag med henne, Amanda Tigerholm och Victoria. Vi kollade på hipp hipp hora också, har aldrig tänkt på att filmen är så bra!

Är astrött idag, min kropp börjar känna av min dåliga sömn nu. Men aja, vill hinna med att ha lov samtidigt som jag jobbar. Sova får jag göra sen :)
pusshej





God natt

Hittade inga popcorn :( ´Duschade istället, asskönt :D Nu sitter jag i min älskade säng och kollar lite halvt på tv. Ska sova snart tror jag, jobb imorgon ju. Tänkte bara säga god natt, så god natt :)


ser ni hur mysigt jag har det :D


Pure happines

Kom alldeles precis hem, har inte varit hemma sen igår kväll därför har jag inte hunnit blogga. Imorse var det inte särskilt lockande att kliva upp ur sängenm särskilt inte när älsklingen ligger bredvid. Åkte till jobber, jobba. På lunchen hittade jag och Matilda en salladsbuffé. Man typ plockade sin egna sallad i en burk. Ett bra piknik tips! Vi satte oss i Rålis och åt den :) Efter jobbet åkte jag direkt hem till Sebbe igen och har varit där hela kvällen. Har lekt med Sebbes lillebror Hampus och myst med Sebbi :) När han hade träning åkte jag hem och nu sitter jag här.
Tror jag ska kolla om vi har lite popcorn och sen sätta på en film och mysa i min säng :) Orkar inget annat, har sovit typ sex timmar på två nätter så jag är inte överdrivet pigg.

pusshej


my world revolves around you

När jag kom hem från jobbet tog jag en powernap på en timme, powernaps är bland det bästa som finns! Sen dess har jag städat, och mitt rum är så fint när det är städat :D Ikväll ska jag till Sebbi, men ska inte åka förrän typ halv tio, så det är ett tag kvar. Juste, måste bara säga att vår bubbelpool har kommit och jag måste snart inviga den :D Den har inbyggd radio och så kan man välja ifall det ska lysa någon färg, astufft :D

pusshej


fem månader med världens bästa idag :)<3


14 juni

Nu ska jag iväg, första jobbdagen och jag har sovit tre timmar! Gr8 inez! Men kunde verkligen inte somna. Efter åker jag hem och städar och sen ikväll kanske jag sover hos Sebbi :)

pusshej

jag är rastlös

Hur svarar du i hemtelefonen? Hej det är Inez
Hur svarar du i mobiltelefonen? Hallå? eller hej!
Ringer det mycket till dig? ganska
Ringer du mycket? aa ganska
Vem ringde du senast? mamma
Hur mycket pengar har du? typ ingenting, men får pengar av papi imorgon :D
Antal timmar sömn inatt? typ 9
Vem sov du hos senast? Victoria
Vem sov hos dig senast? Sebbe
Vem vet mest om dig? Sebbe här också :)
Vem vet du mest om? Amanda, Victoria och Sebbe
Vad ser du fram emot? båstad med sebbe :D
Vad vill du just nu? att det ska bli varmare!
Vem hånar du? Ingen tror jag
Vem längtar du mest efter? Sebbe :)
Vem vill du helst slippa? Ingen
Vem stör du dig på? några få :)
Vem vill du sova bredvid inatt? Sebbe såklart :D 
Vilken årstid är det nu? Sommar :D
Anser du dig själv snygg? vissa dagar ja, andra dagar nej
Har du varit kär? ja
Är du kär nu? jaa :)
Är du en bra partner? Ja det hoppas jag :P
Har någon varit otrogen mot dig? Nej, inte vad jag vet
Har någon varit otrogen mot någon , med dig? typ
Har du varit otrogen? Nej
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Ja:)
Vad åt du senast? digestivE
Var är dina syskon just nu? En i sängen bredvid mig, den andra sover
Vilken tid gick du upp imorse? 10
Vad gjorde du kl 2 inatt? sov sött
Vad är det första du gör på morgonen? kollar mig i spegeln, vilket jag ofta ångrar
Vad ska du göra efter det här? Kolla på hairspray
Hur många timmar har du som mest suttit framför datorn? ni vill inte veta..
Vad har du för färg på din cykel? röd tror jag
Blondin eller brunett? Brunett
Vilken färg har du på din msn text ? rosaa
Vilket stjärntecken är du? jungfru
Har du diskmaskin?  ja
Har du husdjur? nepp
Vilket smeknamn gav din mamma dig som liten? inusia :P
Har du brytit på tyska för att impa på tjej/kille? Jaa varje gång!
Har du ätit godis för 100 kronor en kväll? Självklart
Vad är du beroende av? Mycket
Sover du med gosedjur? Nee
Vem var den senaste du fick sms av? Sebbe
Vem var den senaste du fick mms av? Sebbe också tror jag
Vem var den senaste som ringde dig? Mamma
Är du förlovad? nej
När duschade du senast? Idag
Vem tänker du på nu? lite allt möjligt :)


inte världens bästa update

Kan ju sammanfatta dagarna lite kort. Skolavslutning i fredags, först på kvällen var tanken att vi skulle på nån fest. Men vi hade varken någon lust eller ork och så var det så dåligt väder och jag hade sjuuukt ont i magen (ja som ni ser allt gick emot mig:P) så jag, Sebbe och Victoria kollade på två asäckliga skräckfimer. Jag sov hos Victoria och när vi vaknade fastnade vi framför mommas boys.

Igår var världens segaste dag. Umgicks bara med pappa hela kvällen typ, men det var mysigt :) Lyckades övertala honom att Sebbe ska få komma och hälsa på mig i Polen, men då ska Sebbe vara dum och jobba då :(

Idag har jag ingen aning om vad som händer. Mitt lov har inte börjat på riktigt än eftersom att mitt sommarjobb börjar imorgon. Men samma dag som mitt jobb tar slut, samma dag börjar mitt lov helt på riktigt:D
pusshej

såhär ser jag ut denna skolavslutning


raining

Åh viket perfekt väder för skolavslutning. NOT! Seriöst, sämsta avslutningsvädret någonsin! Aja finns inte så mycket att göra åt saken. Ska börja fixa mig nu i alla fall.

pusshej


Snart lov!

Har inte hunnit skriva något alls idag. Åkte till skolan vid nio, städade skåpen och gjorde en superifn klasstavla. Sen åkte jag med klassen och kollade på när de spelade brännboll. Träffade sen Sebbe, vi åkte hem till mig och satte oss på min balkong med jordgubbar och smält choklad (börjar bli lite vår thing nu, men det är sjukt gott!). Sen åkte vi till badberget och även Erika joina :) Kvällen har jag spenderat med Victoria, vi har inte gjort något jättespeciellt men det har varit mys ändå :)

Imorgon är det avslutning! GUD VAD SKÖNT!
pusshej


fin va :D


Thats the way i love you

Har haft en asmysig dag hemma hos Sebbe. Vi började med att sitta ute på hans terass med jordgubbar, körsbär och smält choklad. Det var helt galet gott! Sen så lagade han ju middag åt mig, det var jättegott :D Har haft det supermysigt med min älskling idag :) Hoppas alla andra också haft en bra dag.

pusshej


Klicka för större bilder :)


byebye

Åker inte till skolan, såg mitt betyg på schoolsoft nu. Så nu åker jag till huddinge.

pusshej

9 Juni

Att bara ha en lektion som börjar 13.15 är ganska skönt. Första dagen på jättelänge jag får sova ut, och det är helt otroligt skönt att vakna utvilad! Sitter här nyduschad och ny bodylotiad ;) Som sagt så har jag bara ett betygsamtal i skolan, sen ska jag till Sebbe och han har lovat att göra sin berömda sallad till mig :) Så blir nog en mysig eftermmiddag.

pusshej

keep holding on

Idag åkte jag till skolan nio, hade två betygssamtal så från halv tio till halv ett hade jag håltimme. Åt lunch med Sebbe och lämnade tillbaks en klänning. Sen åkte jag tillbaks till skolan och skrev företagsekonomiprov och sen åkte jag till Sebbe och var där hela eftermiddan.

På kvällen åkte jag till Ellinors minnesstund, det var jättesorgligt. Vila i frid Ellinor Sundell.

Efter det åkte jag och Victoria in till stan och var där lite. När jag kom hem vart jag utelåst i en halvtimme, men kom nyss in. Det var min dag det.
pusshej

 


Någon där uppe måste ha kollat på mig och tänkt "´Nu är det hennes tur"


You're everything I know that makes me believe
I'm not alone


7 Juni

Dagen idag då. Skönt att de flesta kurser är avslutade för nu har vi jättesköna dagar. Började 11.20 och slutade 12.40. Inte helt fel :) Då åkte jag och Sebbe hem till mig och har varit här hela dan. Jag är helt sjukt trött så det var skönt att inte göra nått speciellt. Vi åt kladdkaka, kollade HIMYM och myste galet :) En ganska skön "dageneftertävling-dag". Men nu är ska jag äta.

pusshej


6 Juni

Idag är jag liiite piggare så kan skriva lite om gårdagen. Natten till igår fick vi tre timmars sömn, alldeles för lite. Aleks mamma skjusade oss till uppsala och vi var där halv åtta. Vi tävlade inte förrän vid två tiden typ så innan det så hade vi massa tid. Den tiden spenderades med att ha förträning, invigning och umgås massa med Dolls.

Sen själva tävlingen gick ju inte så bra. Vet inte om det beror på att jag har sovit så dålig hela veckan eller på nervositeten. I början gick det bra, men sista bygget och dansen gick inte alls bra. Vi fick 10% avdrag, och det ledde till en femte plats vilket igår kändes ganska surt för att vi vet att vi kan så mycket bättre! Eller det känns ganska surt idag också, men det kan inte gå bra varje gång. Och det är trots allt första året Dolls tävlar och vi är fortfarande femte bäst i Sverige i den kategorin där det är flets som tävlar. Så idag känns det faktiskt helt okej.

Påvägen hem åkte jag tåg med Victoria och sen Erika och Matilda från HCE. Det var asmysigt, det var bara vi som satt på övervåningen och det regnade så det var supermys :) Sebbe mötte upp mig på vägen och följde med mig hem. Var inte världens roligaste person att va med igår, var besviken, ledsen och asasastrött. Vi åt i alla fall på pizzerian nedanför mig, åt lasange som var supergod :D När vi kom till mig igen somnade jag. Det var min gårdag det.

 

Har massa fler bilder, men orkar inte lägga upp fler nu.Klicka på bilderna för att få de större.


Hos Aleks innan vi åkte


Dolls samlade och taggade :)


vi hade mycket tid att döda


bygg med Haninge Cheer Elite (som btw vann brons och MVP, stort grattis till er :D haha när de vann MVP blev jag typ asglad för deras skull och sprang ut på mattan och gav Erika en stor bamsekram! Trodde inte jag skulle vara så glad för deras skull med tanke på att de är våra konkurrenter :P)


påvägen hem :)


Och så en stoor eloge till Bella som körde fullt ut igår även fast hon hade så himla ont!

god natt

Är helt galet trött. Kom hem utan någoin medalj, men det kan inte gå bra varje gång. Försöker intala mig själv det iallafall men går inte så bra, är inte så nöjd med min insats. Nu ska jag i alla fall försöka tvätta ur all hårspray och bort allt smink och sen ska jag sova. Godnatt

Dolls are pretty, but still so much more!

Imorse när jag och Sebbi vaknade åkte vi hem till honom och var där ett tag. Sen skulle han vidare på match och jag åkte hem. Ikväll ska jag till Aleks där jag och Victoria ska sova och sen tiiiidigt imorgon bitti ska vi till Uppsala. För imorgon är det tävling! Börjar bli riktigt nervös nu... Det är det här vi har kämpat för hela året och nu gäller det! Helt sjukt. Hinner nog inte skriva något mer så vi hörs väl imorgon kväll och då vet vi hur tävlingen gick..

pusshej


bild från dm
Nu jävlar är vi så bra som vi aldrig har varit!


remember me

Hola! Har haft en asbra dag. Först åkte jag och Sebbe till persone där Elin och Niklas var. Vi låg där i några timmar och solade, men inget bad blev det. Sen åt vi fyra middag på pizzerian, jag var duktig och tog sallad :D Det är ju tävling på söndag ;) Sen åkte jag och Sebbe hem till mig och jag fixade mig lite innan vi åkte till stan och kollade på "Remember me". Den var helt sjukt grymmt bra! Och liite tårar blev det mot slutet.  Nu är jag och Sebbe hemma hos mig och vi ska kolla film.

pusshej


elin och niklas



min sallad och sebbes kebabpizza, man märker ju vem som är den nyttiga av oss ;)


I try to live without regrets

God morgon! Så himla skönt att va ledig idag! Men blev väckt vid halv nio i alla fall för det var massa studentflak som lät :P Idag ska jag först till ks en en liten stund och hälsa på, var ju ett tag sen. Sen ska jag till gömmarn och ikväll ska jag på bio :) Mysig fredag, och om en vecka är det lov :D

pusshej


Älskade sommar!

Idag har jag hunnit med mycket. Spelat ett spel i skolan där priset var en stooor korg med massaaaa godis, mitt lag kom pa andra plats... Ätit lunch med Sebbe, Amanda och Kitte på subway, shoppat i olika omgångar, gjort två muntliga saker i engelska, varit med Sebbe och haft träning. Träningen var jätterolig, kunde ha gått bättre dock men kul var det :) Tränade ju med dolphins, de är så sjuuukt duktiga! Aja, tävling på söndag!!! Vrikade dock foten så nu är den svullen :( Och gjorde illa käken också.. Aja.

pusshej


Älskade Dolls (alla är inte med på bilden). Var sista riktiga träningen idag :(


shoppiiing :D

Tänk att lite shopping kan göra en så himla glad! Här i alla fall det jag har köpt idag och igår :)


två klänningar, den till vänster från bikbok och den till höger från ginatricot :)


linne och mjukisshorts, båda från bikbok


lite smågrejer:)


I can’t go a minute without your love

Har inte hunnit blogga förrän nu. Hade bara två prov i skolan idag. Sen åkte jag och Sebbe till stan, tanken var att shoppaaa. Men hittade ingenting så vid halv åtta åkte vi hem till mig och var här i typ en timme :) Fast shoppingen blev misslyckad har jag haft en superdag i stan med en superpojkvän :) Nu har jag pluggat engelska, är fortfarande inte klar så ska fortsätta.

pusshej


gårdagen

Igår var jag i skolan, hade jätte lång håltimme så jag åt lunch på subway med Sebbe och Victoria :D Efter skolan var jag Emmys personal bal-shopper :D Sen träffade jag Sebbe och var lite med honom innan det var dags att åka iväg till vårruset där jag skulle jobba med några från laget och andra dynamiter. Det var jättejobbigt att behöva springa fram och tillbaka med alla väskor som skulle lämnad och hämtas, och ett tag såg dte riktigt mörkt ut. Men med rätt personer blir allt kul :D Jag och Aleks smet iväg en stund (busigt värre;)) och tävlade på massa grejer. Och vann gjorde vi också :D

Det var min gårdag det, hann inte skriva nått när jag kom hem för jag hade massa plugg.
pusshej


"The Boss" står det på Aeks huvud, she wish ;)






alla väskorna vi vaktade




våra vinster, en asful nalle, myggspray och deodorant :D


RSS 2.0