Valborg

Idag är det valborg. Jag hatar valborg, det är så himla överskattat. Helt onödig högtid. Det enda bra med valborg är att man brukar få en ledig dag från skolan, och i år får vi inte ens det. Men nu ska jag sluta vara hatisk. Har pluggat helaa dan, och har fått ganska mycket gjort! Men har fortfarande mycket kvar så det är dumt.. Ikväll ska jag faktiskt inte göra något speciellt. Valborg blir ändå aldrig som man tänkt sig så i år tar jag allt som det kommer bara :)

pusshej


Stolt skandinavisk cheerleader!

I torsdags och igår så har det varit cheerleading VM i USA. Och lag i skandinavien har fått väldigt bra placeringar. Team Norway fick silver i Group stunt och i All Girl Premier. Team Finland fick guld (!) i partner stunt! Och Team Sweden fick brons i All Girl Premier!! Lite coolt måste jag säga!


Team Norway i group stunt. Asgrymma!


Svar!

amanda om 16. Why you love cheer:
varför byter man lag varje år? :)



Svar: För att efter varje tävlingsår så kanske några i laget vill börja i ett annat lag tills nästa tävlingsår som tävlar på en högre nivå. Då går man på tryouter till det laget man vill komma in i och om man kommer in så byter man. Och så kanske vissa slutar. Så då finns det platser kvar i det laget man gick i innan så då börjar nya personer i det laget. Visst skulle det vara roligare om man gick upp som lag till en högre nivå, men så funkar det oftast inte. Vet inte om du förstår vad jag menar, känns som det här svaret blev osammanhängande:P

16. Why you love cheer

Gud, vart ska jag börja? Jag älskar cheerleading för att den sporten har gjort mig till en mycket bättre person. Låter kanske jättemobbat, men det är sant! Innan jag började på cheerleading hade jag typ världens sämsta självförtroende. Men medans jag har gått på cheerleading så har jag fått mycket bättre självförtroende. Jag har lärt mig att ta plats, och har för första gången kännt mig ganska bra på något.

Sen så älskar jag lagsammanhållningen. Ens lag blir som ens familj. Även fast man byter lag varje år så kommer man de i sitt lag nära. Man berättar allt för varandra. I en sport som cheerleading är det viktigt att lita på alla i sitt lag. Känslan att vara en del av ett lag är en känsla jag är glad att jag har fått uppleva. Och alla är verkligen en viktig del för laget. Om någon fattas så påverkar det hela laget.

Jag älskar att bygga. Det är ju bygg som är det speciella med cheerleading. Älskar känslan när man sätter ett bygg. Älskar adrenalinet man får av vissa bygg. Och älskar det speciella sammanbandet man får med sin bygggrupp. Alla i bygget känner samma saker; blir frustrerade när det inte sitter och samma lycka när man sätter bygget för första gången.

Sist men inte minst så älskar jag att tävla! Eller det är inte sist egentligen, älskar så mycket mer med cheerleading men orkar inte ta upp allt. Älskar veckan innan tävling. Det enda man tänker på är cheer, man kör programmet i sömnen typ! Sen allt som ska fixas: köpa allt smink, sola så man inte ser blek ut i dräkterna, packa tävlingsväska osv. Sen så står man där på tävlingsdagen, alldeles för tidigt på morgonen, med hela sitt lag omkring sig. Jag känner mig alltid nervös, men njuter alltid lika mycket av att befinna mig på tävlingsplatsen! Sen så går man runt där i sina cheerdräkter, sminkade och rosetter och alla är så fina! Man taggar tillsammans inför tävlingen. Sen när man står på mattan kan jag inte ens förklara hur det känns. Tänker inte ens försöka.

Kan ju kort och gott sammanfatta att jag älskar cheerleading och är så himla glad att jag började på det. Utan cheerleadingen hade jag varit en annan person idag.









What are words, if they're only for good times

Är så galet trött! Har varit helt död i skolan idag, och känner mig fortfarande helt död. Är hemma nu iallafall och tänkte försöka få lite gjort på min informationsfilm om cheerleading. Har inte så mycket annat att skriva.. Gud vilket tråkigt inlägg det här blev! Men aja..

pusshej

15. How long have you been cheering

Två och ett halv år snart. Önskar att det var längre.

Det går bra nu!

Fick precis mejl av hon som arbetsintervjuade mig, och de var jättenöjda när jag provjobbade så jag fick jobbet! :D Är så glad, behöver verkligen ett jobb! Tänkte bara säga det, nu ska jag fortsätta råplugga inför affärsjuridiksprovet imorgon!

pusshej


Glad tjej på starbucks i Notting Hill!


Anywhere you go, I'll be there

Första skoldagen efter lovet då. Inte så speciellt jobbig, men hoppas det går snabbt tills sommarlovet! Efter skolan åkte jag och Sebbe hem till mig och så har jag pluggat affärsjuridik. Ska snart iväg till dramaten för att gå på teater med skolan. Så missar träningen. Det är dumt för är riktigt träningssugen, har ju inte tränat sen i onsdags!

pusshej


14. Who was your first cheer coach

Hoppar över tretton eftersom att jag inte har någon "favorit cheer kändis". Men mina första tränare var Jennifer och Nattis. Jag hade dem när jag tränade i Demons.

Presenter från min fina pojkvän!

Sebbe har varit utomlands, och när han kom hem hade han två presenter med sig till mig(a) Är superglad! Tack så mycket min älskling <3

Rosa converse!


Ett hänge till mitt halsband där det står "I love you". Jättedålig bild, min kamera är ju sönder så fick ta bild med webkameran


I´ll never give up on you

Har haft en asskön dag ute i solen. När jag och Sebbe vaknade gjorde vi en fruktsallad och sen åkte vi till rålis där några från mitt lag och några andra var. Där har vi spenderat hela dagen och det har varit asskönt! Kändes som sommarlov typ. Sen åkte jag och Sebbe hem till mig. Här har vi solat lite till på balkongen och sen bara tagit det lugnt.

Orkar inte att skolan börjar imorgon. Har jätte lovångest! Men nästa lov är sommarlov så det är skönt! Men veckorna innan det kommer vara ett rent helvete. Massor med plugg, och en månad kvar tills tävling så massor med träning också! Men nu ska jag fortsätta titta på BB. Juste, fick presenter av Sebbe som jag ska visa snart!
pusshej





Frukt med smält choklad, mums!





haha böjt ben jag vet, men dte var inte lätt att bygga i converse :(


haha pojkvännerna fick också pröva bygga, och det gick ju ganska bra. Ingen bakperson eller nått!





@sebbes

Sitter hemma hos min pojkvän! Japp, han är hemma igen. Har umgåtts med honom i helgen, därför jag inte har skrivit något. Men tänkte bara säga att jag lever, typ.

pusshej

12. Your favorite cheer movie

Brint it on! Såklart. Vilken av filmerna vet jag inte. Första tror jag, det är ju klassikern!


Torsdag

Gud vilken seg dag! Skulle åkt och gymmat med Matilda och Erika egentligen, men har jätteont i nacken så hoppade över det. Istället har jag gjort typ ingenting. Eller fixade mina sista flyttlådor så nu är det äntligen klart! Ska snart iväg och övningsköra, har inte gjort det sen i höstas så vi får se hur det går.

pusshej


11. Your proudest moment in cheer

Hoppar över tian för fattar den inte. Min stoltaste ögonblick inom cheerleadingen är DM 2010. Även fast det bara var brons så var jag så sjukt stolt över det! För som vi hade kämpat, mitt älskade Dolls. Vi ville verkligen ha medalj! Och vi förtjänade verkligen det! Vi förväntade oss att komma typ näst sist. Så när de ropade upp "På tredje plats... Brommagymnasterna Dynamite Dolls" så upplevde jag en känsla jag aldrig har upplevt. Den tävlingen glömmer jag aldrig.


Lycka!


Try as they may, they can never defy. What's been said between your heart and mine

Innan träningen kom Erika, Matilda och Sandra hit (Sandra skulle följa med och titta på vår träning). Vi åt lite snabbmat till middag innan vi åkte på träningen. Fina tjejer det där! Nu är jag hemma, tänkte kolla the notebook. Men Erika sa att jag var mobbad om jag kollade på den själv:( Så har one tree hill marathon istället! Kollar gamla avsnitt, och OTH var mycket bättre förr! Lätt den bästa serien någonsin! Så ska fortsätta mitt marathon.

pusshej


I´m lucky I'm in love with my best friend

Har spenderat dagen fram tills nu med att rensa min garderob. Kastade nästan två stora kassar med kläder, men ändå så är min garderob full. Hur går det ihop? Nu ska jag börja fixa mig. Ska in till stan och fika med fina Jessica. Sen ikväll så är det träning som vanligt. Kulkul!

pusshej


I can´t breathe without you but I have to

Sandra lyckades övertala mig att följa med de ut igår. Det var kallt! Men några hade tänt en stor grill så jag hängde vid den hela kvällen. Idag har jag varit stan med Victoria. Vi har gått runt lite och jag drack årets första coffee cooler, mums! Ikväll är det träning, vad jag hittar på innan får vi se.

pusshej

9. List any cheer injuries

Har inte skadat mig så mycket. Min allvarligaste skada var nog när jag stukade handleden och fick en lätt hjärnskakning när de tappade mig i ett bygg. Men värre än så har det aldrig blivit :)

I need you

Har varit med Elin hela eftermiddan. Vi var på badberget och myste i solen. Sen så mötte vi Sandra och vi åte pizza, gott! Haha bra att gymma på morgonen och sen pizza till middag.. Nu är frågan om jag ska följa med Elin och Sandra till apberget med deras kompisar eller inte? Skulle nog vara kul, men känner mig inte på topp idag. Har ont i huvudet, fötterna och är superseg. Men som sagt, vi får se:)

pusshej


Premiär för jeansjacka och ballerina!

Var och gymmade med Matilda. Vi var inte så lost som jag trodde! Vi gymmade i typ en timme, och mina ben var helt slut efter! Duktigt av oss att gymma på en egentligen träningsfri dag. Nu har jag varit hemma och bytt om och sånt. Ska iväg och möta Elin.

Det är så himla skönt väder ute! Och visst känns det som om alla blir gladare när det är bra väder? Jag inviger min jeansjacka och mina ballerina skor. Våren är faktiskt här på riktigt nu!
pusshej


Min kamera har gått sönder :(( så det blir dåliga webbcam bilder


I am who I am because you love me

Klockan är bara nio och jag är redan upp. Varför? Jo för att de gör om ALLA balkonger här hos pappa. Inte bara pappas hus utan alla balkonger i alla lägenheter i alla hus. Och ni vet ju hur mycket det låter när man gör om något ni bara en lägenhet? Inte kul.. Så ska åka över till mamma så att jag får lite sömn i veckan!

Idag ska jag gymma med Matilda! Haha undra hur det kommer gå.. Ingen av oss har gymmat innan, det enda jag har tränat är cheerleading! (Mycket bättre träning än gym btw;). Så vi har ju ingen aning om hur alla maskiner fungerar. Blir spännande. Sen ska jag träffa Elin. Vet inte vad vi hittar på, men hoppas att vi är ute. Är ju så himla skönt väder! Klockan är bara åtta och det är redan 13 grader! Fick iofs ett sms av Sebbe där det stod att i bankog var det 29 grader klockan sex på morgonen... Men aja! Nu blir det här alldeles för långt.

pusshej


Jag och Matilda när vi båda var älvor på maskeraden i höstas!


For all those times you stood by me

Under helgen har jag varit sjuk, varit på Maddes 18-års fest och pussat på min älskling som åker till Thailand idag:( Kommer verkligen sakna honom! Och är inte lite avundsjuk! Men aja, jag ska passa på att umgås med mina kompisar! Och vädret här i Sverige är asnice nu ju så helt hemskt är det inte att vara kvar.

pusshej


8. What’s positions you have held in a stunt group

Har ingen favorit "cheer-saying" så hoppar över den.

Först när jag började på cheerleading var jag framperson. Sen blev jag sidobas och sen huvudbas. Sen blev jag topp och det har jag varit längst. Har varit bakperson på en träning också. Så jag har testat på att vara allt och det jag tycker mest om att vara är topp! Älskar pressen (eller oftast iallafall), älskar att vara i luften m.m.


6. Your favorite jump


Toe touch! Inte för att jag är så bra på det men det är det snyggaste hoppet tycker jag.


Vårdag på riktigt!

Nationella idag kändes bra, men satt bara två timmar. Gick så himla snabbt när jag väl börja skriva! Sebbe blev klar typ när jag blev det så vi åkte till kungsträdgården och satt lite där i den varma solen innan vi åkte hem till mig och sen åkte vi och hämtade min lillebror i hans skola. Så har vi vaktat honom hela eftermiddan! Han är så söt min lillebror:) Men hur kan barn så himla mycket energi? Fattar inte.. Men nu väntar duschen!

pusshej


Mina favoritkillar!


5. Your favorite stunt

Det beror på. Det jag tycker är roligast att bygga är nog baskets och showandgo. Typ för att jag älskar adrenalinkicken jag får av baskets och jag gillar hur explosiva showandgos ska va. Men bygg jag tycker är snyggast måste vara scorp eller bow tror jag.


4. Write about your squad members

Glömde bort igår! Orkar inte skriva om alla, så ni får en bild istället :)


Här har vi alla då: Satu, Aura, Adjani, Matilda, Issa, Anneli, Erika, jag, sen har vi Lisa, Frida och Jasmin som har slutat, Kalle, Jennifer, Nima, Ida, Loam, sen även Jennie som har slutat, Ella, Ikrah och Mona. Och där ligger Patrick vår gamla coach. Men nu har vi Amanda och Camilla som tränare! Och sen så har vi Jessica i laget, även om hon inte får vara med och tävla pga att hon skada näsan så är hon fortfarande en del av laget!

Vi är ett helt gäng knäppa tjejer (och Kalle)! Asså jag tror var och en av oss är sjuk i huvudet haha. Men vi har fått många motgångar, inte bara massor skador men för några veckor sen så fick massa sluta eller så blev de reserver för att de inte var motiverade. Så nu tävlar vi bara 15 styck tror jag. Kändes lite surt i början men nu känns det bra!


Död chey! ;)

Kom precis hem från träningen, och jag är helt död! Gud vad jobbig den var! Jag gjorde något ansträngande typ exakt hela tiden.. Hej träningsvärk imorgon? På tal om imorgon, det är ju svenska nationella i fem timmar! Hoppas verkligen att det går bra, måste få MVG i det! Så har köpt lite gott att ha under. Men nu ska jag verkligen sova, har längtat till sängen hela vägen hem.

pusshej

The touch of your hand says you'll catch me wherever I fall

God morgon! Gud vad jag inte orkade gå upp när klockan ringde, ska bli så himla skönt med lov! Idag är det skola och fekB prov, känns som jag kan det mesta. Förrutom skola så kommer dagen att bestå av presentshopping med Elin och träning.

pusshej


12 April

Var bara i skolan en lektion idag, för sen åkte jag till vårdcentralen och tog sista livmoderhalscancersprutan. Så nu är det klart, skönt! Och är stolt över mig själv för var helt själv när jag tog sprutan, och för mig som har sprutfobi är det riktigt duktigt! Men nu ska jag plugga företagsekonomi och sen ikväll är dte träning, kommer nog inte kunna vara med så mycket för man får inte träna inom det närmaste dygnet efter man har tagit sprutan. Tråkigt! Har ju inte tränat sen i fredags så är riktigt träningssugen. Men nu väntar plugg.

pusshej


London, skulle inte vara helt fel att åka bort från Sverige nu och bara komma bort från alla "måsten"


3. Your squad’s name, colors, and mascot (optional)


Mitt lag heter HCE Tornados. Våra  färger är blått och vitt. Våran maskot är en lite ödla som Jessica tar hand om:)


God natt!

Var hos Elin och vi låg i hennes säng och kollade massa sex and the city avsnitt, otroligt skönt! Höll på att somna där ett tag. Sen jag har kommit hem har jag bara pluggat och kollat BB. Men nu ska jag sova! Kunde inte somna inatt så är väldigt trött nu.

pusshej


Hata matte b!

Har precis gjort ett dumt matteprov som gick jättedåligt! Jag som pluggade så mycket :( Man kan ju inte göra ganska lätta instuderingsfrågor och sen jättesvåra frågor på provet!! Men aja, nu ska jag läsa lite på affärsjuridiken innan lektionen så att jag är beredd på läxförhör. Efter skolan ska jag träffa Elin iallafall, det ska bli kul! :)

Day 2: Reason when & why you started cheering

Jag började på cheerleading i nian. Hade stått i kö jättelänge innan! Jag ville först börja på cheerleading är jag var typ nio år, men jag har en nackskada (inte så jättallvarlig) så mamma lät mig inte. Sen i sexan tjatade jag igen men mamma var fortfarande inte så taggad. Sen när jag var typ 14 så kom jag och en kompis på att nu börjar vi på cheerleading! Det är tack vare bring it on som vi började på det, jag har alltid tyckt att det ser så himla coolt och kul ut! Jag har aldrig ångrat mig att jag började.

Och ett tips om det finns någon där ute som har någon tanke att börja på cheerleading, gör det! Det är aldrig försent! Jag tänkte att jag var för gammal för att börja, men det finns senior nybörjare så då lär man sig grunderna. Och om man verkligen satsar och tycker det är kul så lär man sig snabbt. Så tveka inte på att börja! Man kan gå in på svenska cheerleadingsförbundets hemsida och kolla vilka föreningar som finns :)



Min första cheeruppvisning, jag är framperson


I love you ´till the end

Har haft en jättemysig söndag med min Sebbe. Började med att vi låg kvar i sängen väldigt länge. Annars så har dagen bestått av matteplugg, promenad i stan och fika i kungsträdgården. En superbra söndag helt enkelt! Och superskönt väder har det varit också! Våren kanske är här för att stanna nu? Om det bara kunde sluta blåsa så mycket...

pusshej










Day 1: Post a picture of yourself in your uniform


Hittade ingen bättre bild på mig i dräkten


16 day cheer-challenge

Bara för att jag är nörd (a) 

1. Post a picture of yourself in your uniform
2. Reason when & why you started cheering
3 Your squad’s name, colors, and mascot (optional)
4. Write about your squad members
5. Your favorite stunt
6. Your favorite jump
7. Your favorite cheer saying
8. What’s positions you have held in a stunt group
9. List any cheer injuries
10. Your cheer pet peeve
11. Your proudest moment in cheer
12. Your favorite cheer movie
13. Your favorite celebrity cheerleader
14. Who was your first cheer coach
15. How long have you been cheering
16. Why you love cheer


Hemma igen

Nu kom jag nyss hem från träningen! Ska gå och lägga mig typ nu. Måste upp vid typ sex imorgon för ska provjobba klockan åtta. Om det går bra får jag jobbet, så håll tummarna för mig nu! Behöver verkligen ett jobb nu. 

pusshej


haha så ful bild, men bjuder på den för att den är lite rolig 


Minigris!

Sitter i skolan på min sista lektion, slutar dock inte förrän om två timmar. Lång lektion! Ikväll är det träning! Yeay, tror det ska dansas då! Tycker faktiskt mer om tisdags och onsdags träningarna för då har vi cheermatta.

Vill btw ha en minigris! Så himla söta! Tänk er en liten söt minigris som heter Nasse? Hur gulligt? Och tydligen är de väldigt sällskapssjuka, passar mig perfekt! Läste dock att de kan väga upp tioll 80 kg.. Men aja det är inte förrän de är två-fem år så det kan man ta då.

pusshej


Kolla vad söt!


Keep smiling through your pain

Igår efter skolan åkte jag till mormor och morfar och umgicks lite med dem innan träningen. Träningen var superrolig! Vi köttade pyramiden och den är så rolig att bygga! Love it! Fick skjus av Ida till huddinge efter träningen där Sebbe mötte mig. Han hade köpt två paket pringles och bakat kladdkaka till mig, för att han vet att jag inte är direkt på topp just nu. Så himla gulligt av honom! Jag har lätt världens bästa pojkvän!

Idag började jag inte förrän 12.30, så Sebbe tog sovmorgon med mig(a) Vi hade en supermysig morgon innan det var dags att åka till skolan. I skolan hade jag bara en lektion, som var världens mest onödiga lektion. Sen jag kom hem har jag bara degat framför datorn och kollat OC. Var precis ner och köpte pringles (ja jag är pringlesberoende) och ska nu fortsätta mitt OC marathon. Oj vilket långt inlägg det här blev..

pusshej


Grattis papi!


Idag fyller min pappa 39 år, så ett stort grattis till honom!


Where did I go wrong?

Igår efter skolan åkte jag till Maddes nya lägenhet! Den var superfin, är inte lite avundsjuk! Vi bakade hemmagjord pizza och kollade på tv, mys! Sen åkte jag till Sebbi och sov där.  Nu är jag hemma och ska duscha och hämta lite grejer. Ikväll är det träning! Ska bli kuul! Sover antagligen hos Sebbe inatt också.

pusshej

Gårdagens shopping!


Här har ni allt jag köpte igår:
En blå skjorta från H&M
Leggings från ginatricot
Vit t-shirt från ginatricot
Kjol med dragkedja från H&M
Svart linne från ginatricot
Blommiga ballerina skor (tycker de är supersöta!) från skopunkten
Svarta tygskor (behövde det när jag ska jobba) från skopunkten
Två armband och fyra berlocker från Ur&Penn

Ja där har ni allt. Nu väntar plugg, som vilken söndag som helst.


Hold on, we make it last

Blev mer shopping än tänkt. Shoppade upp så gott som hela mitt studiebidrag. Fick lite ångest när jag räknade ihop hur mycket allt blev.. Men aja, man lever bara en gång! Som sagt så shoppade jag och Sebbe idag, sen tog vi en promenad i Slussen. Vi hamnade på ett jättemysigt ställe där man såg ut över Stockholm. Där satt vi och pratade ett tag. Sen bjöd Sebbe mig på bio, lite spontant sådär. Vi åkte till sergel och tog en av de första filmerna som gick, "no strings attached". Och det var ett riktigt bra val! Filmen var romantisk, rolig och lite ledsam. En superbra blanding!

Jag och Sebbe behövde verkligen en sånhär dag. Våra liv går inte riktigt ihop eftersom att båda tränar ganska mycket. Så en dag med mycket kvalitetstid behövde vi verkligen!
pusshej


When you cry I wipe away all of your tears

Jobbintervjun igår gick bra! Ska provjobba nästa lördag, och om det går bra får jag jobbet! Igår var jag med Sebbe hela dan för båda slutade tidigt. Men jag sov typ bara, var helt sjukt trött igår! Om jag inte hade tvingat mig upp vid typ fyra tiden skulle jag säkert kunnat sova hur länge som helst. Sen träning igår, och den var kul! Vi gjorde typ bara om dansen, men det är kul när vi får vara med och bestämma!

Idag ska jag till stan med min pojkvän. Kolla lite i affärer, det var länge sen så ska bli kul! Är riktigt shoppingsugen. Men blir nog inte så mycket shopping idag för har nästan alla pengar hemma hos mamma.

pusshej


RSS 2.0