Frågestund

Har nästan lite dåligt samvete eftersom att jag har upptaterat så dåligt idag . Men jag har ju inget att skriva , har ju bara pluggat hela dan . Men nu gör vi såhär för att gottgöra för den dåliga upptateringen , vi kör en FRÅGESTUND ! Fråga vad ni vill , jag stannar när jag känner för det :)

Pluggis inez

Förlåt för dålig uppdatering men har suttit och pluggat jätte mycket på kursen som försvann , ni vet när min data kraschade samma dag som vi hade deadline och ALLT försvann ? I alla fall så har jag gjort typ en tredjedel nu och är riktigt nöjd . Har även hunnit varit ute och åkt pulka (vi hittade världens bästa backe:P) och så har jag kollat på twilight på datan , så bra !  Bröt ihop ett tag för att jag är så jävla stressad ! Går runt och har ont i magen hela tiden och kan inte tänka klart när det gäller plugg , allt jag måste göra snurrar bara runt i huvudet och det slutar med att jag börjar med en sak sne kommer jag på en annan sak jag måste göra och så börjar jag med den osv . Blir aldirg klar med nånting ! Längtar bara tills den här terminen är över .

Nu ska jag fortsätta plugga .
pusshej //i

Rihanna och Chris Brown tillsammans igen ?!

Kan det verkligen vara sant ? Enligt en källa så är Rihanna och Chris Brown tillsammans igen ! Dåligt tycker kjag eftersom att man ska aldrig bli tillsammasn med en kille som har misshandlat en . Visst han kanske ångrar sig men ändå . Kan det möjligtvist vara så att det beror på ryktet att Rihanna är gravid , det kanske inte bara är ett ryckte...

OMG! Rihanna och Chris Brown är tillsammans igen!

Samantha

Nu kom jag på att det är ju samantha ikväll och det är ju bara så bra ! Ett tips till alla där ut . Fast det går så dåliga tider , glömmer alltid bort när det är :P Kommer på det typ en timme innan när jag kollar på tvplaneten eller nått . Aja , så nu ser jag framemot samantha !


ip adress

Heej ! Kvällen har ägnats åt att titta på wild child igen och lets dance och new moon . No lifer , jag vet ! Men börjar känna mig förkyld igen och det har jag verkligen inte tid med ! Aja , just nu sitter jag och frösker få victoria och amanda att erkänna att det är de som har skrivit törnorsa kommentarerna . Jag har massa bevis på att de är dem men det största beviset är nog ändå en jätte bra sida jag hittade där man kan kolla upp ip adresser . Man får se på en satelitkarta vart datorn de skriver ifrån är så nu kan jag ta reda på vart alla mina läsare bor haha . Men i alla fall alla som har fått en törnrosa kommentar , nu vet ni att det är Amanda och Victoria , det kanske är de som är no lifers ? haha :P

pusshej //i

Vilken outfit ?

Vilken av söta Rachel Bilsons outfits är snyggast ?


Rachel Bilson - en äkta fashionista!Rachel Bilson lanserar sin klädkollektion Edie Rose!

Snälla ge mig en alvedon !

Heej , nu är jag hos pappa . Har ätit semla och läst lite på "new moon" . Den är verligen superbra ! Men är det inte dags för mig att läsa ut den snart ? Känns som om jag läser den hela tiden men blir aldrig klar hehe . Mina tänder gör ännu ondare idag så är på riktigt dåligt humör ! Hoppas verkligen att jag får ett hollywoodsmile efter det här .  Aja har inte så mycket att skriva .

pusshej //i


städ

Heej . Har inte skrivit så mycket idag eftersom att jag har städat ! Är inte helt klar , men snart så . Har musik på högsta volym , då blir det inte lika tråkigt att städa ;) Om någa timmar kommer min käre far kommer och hämtar oss . I Helgen blir det tyvär bara massa plugg eftersom att jag var sjuk typ hela veckan innan lovet så har jag massa att ta igen , Och som vanligt sparar jag det jobbigaste till sist !

Aja , back to städningen
pusshej //i

gratismode

Vill bara tipsa om den bästa gratis sidan enligt mig , gratismode.se . Jag har bara varit medlem i någon månad och har redan samlat ihop tillräckligt poäng för en biobiljett ! Och om du har blogg får du 20 poäng om du skriver om gratismode på din blogg , inte jobbigt alls ! Och om du går med via den här länken http://www.gratismode.se/?c=18578 så hjälper du mig genom att jag får 4 poäng och du får hela 50 poäng eftersom att du går med via mig :D Bra va !

New Moon trailer

Här har ni en trailer på new moon (inte den riktiga). Den verkar skit bra ! Ser verkligen fram emot den .

HSM 3

Nu har jag kollat på ett GG avsnitt och på High School Musical igen , min lillasyster ville se den och självklart ställer jag upp ;) Annars så har jag skit ont i mina tänder , det spänner verkligen ! Och alvedonen börjar gå över , kanske borde ta en till ? Aja nu vet jag inte riktigt vad jag hittar på , är inte trött än...

pusshej //i

Klar :D

Så , nu är jag klar med nattas design . Ändrade bara headern och bakrunden . Blev jätte nöjd med headern haha :P Har nästan själv lust att byta nu... Här har ni henne blogg i alla fall http://natalienygard.blogg.se :)

Natta är bäst !

Hej nu är jag hemma . Har haft en supermysig dag . Först var jag hos mormor och morfar , där åt jag massa lasange och sen var jag duktig och pluggade (A) . Sen åkte jag på bio och såg "i taket lyser stjärnorna" . Den var SKIT bra ! Och jag satt och grät hela slutet , har aldrig gråtit så mycket till en film .

Det verkar som att jag kommer ägna kvällen åt att göra en design åt Natta , snäll som jag är . Nej men det är det minsta jag kan göra . Hon var och tog modell bilder idag och man skulle rekomendera en vän och hon rekomenderade mig :D Så nu ska de typ ringa mig och sen ska jag också få ta lika fina bilder som natta :D Har jag sagt att du är bäst natta , hihi :P

Nej nu ska jag ta och börja med designen.
pusshej //i

Outfit

Idag ser jag ut såhär:





Tandis !

Nu har jag varit hos tandläkaren . Det gick bra , men jag hatar verkligen när er håller på och grejsar i min mun ! När jag kom hem tittade jag på high school musical 3 , den är så bra ! Kom på att jag vill gå på East High , så jag letade upp skolans hemsida och hittade den . Men det är typ en kristen skola eller nått eftersom att deras motto var typ "Where angels live" , eller nått sånt så jag ångrade mig :P Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på , vi ska åka om typ en timme så nått måste jag hitta på .

pusshej //i

ingen rubrik

Nu sitter jag här , helt klar ! Ska åka om tjugo minuter , som tur är får jag skjus av mamma . Usch hatar att åka till tandläkaren ! Senare idag ska jag till mormor och morfar , har inte träffat de på jätte länge ! Sen ikväll ska jag på bio med min mamma och lillasyster , typ en familjekväll :P Vi ska i alla fall se "I taket lyser stjärnorna" . Har verkligen häga förväntningar ! Har läst boken och den var skit bra ! Fast böckerna är oftast bättre äm filmerna .

pusshej //i

Tandis imorgon !

Shit ! Kom precis på att jag ska ju till tandläkaren imorgon och spänna tandställningen ! Usch det gär så jävla ont efteråt ! Men köpte massa alvedon imorse så det kommer nog gå bra ;) Egentligen skulle jag ha åkt till tandläkarn förra torsdan men jag var sjuk då så jag fick boka om , men imorgon är det dags ... Usch , fy och blä !

Greys

Så , nu har jag ätit middag , målat naglarna (vilket som gick bra btw) och kollat på greys . Avsnittet var otroligt bra ! Och sorgligt , särskilt när storasystern dog och det sista lillasystern sa till henne var "jag hoppas att du dör" . Det är nog bland det värsta som kan hända , att man säger åt någon att dö och så gör den det . Man får sånna skuldkäsnlor ! Aja nu ska jag nog gå och duscha och sen eventuellt titta på HSM , får se .

pusshej //i


Twilight Parody

Den här är sjukt bra !


Naglar

Hej , sitter här och är asglad för nu har jag laddat ner high school musical 3 :D Så då vet ni vad jag gör ikväll , efter greys såklart . Nu funderar jag på ifall jag ska sätta mig i soffan och läsa "new moon" eller måla naglarna . Det lutar nog mer åt att måla naglarna , vill ju se hur färgen jag köpte är . Men jag suger verkligen på att måla naglarna ! Jag lovar , jag är sämst ! Det går helt enkelt inte att få det bra , eller bara när jag har lösnaglar . Då går det bra . Så nu ska jag gå och göra ett försök , annars får väll mamma eller nån måla åt mig hihi

pusshej //i

Zac Efron skulle aldrig vara otrogen

Det rycktas om att Zac Efron är otrogen mot Vanessa Hudgens eftersom att han sågs luncha med en annan tjej . Jag tror absolut inte att han är otrogen , det skulle zac aldrig vara ! Vad tror ni ?

Vad skulle Vanessa säga om detta?
hon är säkert bara en kompis !

Dagens outfit


såhär såg jag ut idag .







shopping !

Skrev ett inlägg om dagen men det försvann så ni får en bild på det jag köpte istället , inte så mycket men är nöjd med det jag köpte i alla fall .


rosa väska från bianco
vitt linne från cubus
rosa nagelack (färgen syns inte så bra på bilden)

Stan

Nu är jag klar ,ska bara gå ner och ta ut pengar och sen möta erika . Lägger in bild på dagens outfit när jag kommer hem . Aja nu måste jag gå .

pusshej //i

Dagens..
Klädsel:
Byxor , linne och kofta
Smink: Foundation , mascara och rouge .
Accesoar: ett gammalt armband
Låt: Real Wild Child - Sarah Harding
Humör: Shoppingsugen !

Lillgammal

God morgon ! Klockan är nara 10.20 och jag är uppe . Det känns inte som om jag utnyttjat lovet på det bästa sättet . Jag går och lägger mig ganska tidigt , går upp vid 10 , är igång hela dagen så att jag blir skit trött när jag kommer hem . Jag vill ju sitta uppe hela natten och sova till ett typ . Men det här är också ganska skönt . Kanske har amanda och victoria rätt när de säger att jag börjar bete mig som en gammal tant ? När vi sov hos amanda för några helger sedan sa jag massa saker (utan att tänka på det) som en gammal tant skulle ha kunnat sagt ! Kommer inte på några exempel nu , men om jag kommer på några skriver jag in det här i min trogna blogg :)

Idag ska jag träffa erika , vi ska till stan en snabbis eftersom att jag har lite grejer jag vill köpa . Sen vet jag inte vad vi kommer göra , vi får väll slå våra klcoka huvuden ihop och hitta på något ;) .

pusshej //i






God Natt

Nu ska jag kolla på samantha och sen ska jag läsa "new moon" , var några dagar sen jag läste den så nu borde det väll vara dags igen ? Aja vi hörs igen imorgon .

pusshej //i


Fettisdagen

Nu har jag precis ätit semla.. mm det är alltid lika gott men man mår alltid lika illa efterår :P



En vän är en person som stannar när alla andra försvinner

När jag tittade på wild child började jag tänka på det här med vänskap . Vad är en riktig vän ? Jag tycker att en bra vän är en person som man kan lita på och vara sig själv med till 100% . Någon som inte sviker bara sådär . Har lärt mig mycket om vänskap det senaste året och kan säga att jag inte har lika lätt att släppa in folk i livet längre .

Dessa tjejer tror jag , eller är jag säker på , att de inte kommer svika mig och att de finns här för mig ifall jag behöver det och med de är jag alltid mig själv ! Nu blir jag nästan tårögd.. (jag skylle på pmsen ,antingen är jag extra arg eller extra känslig:P)


      

Victoria , Natta , Amanda w , Elin , Amanda K , Erika & Cornelia , Olivia
Ni betyder mest tjejer !

Inez <3 Natta

Heej , dagen idag har varit super . Det var jätte kul att träffa Natta igen . Först kollade vi runt i lite affärer men sen så kollade jag på klockan och då fick vi skynda oss eftersom att vi inte hade köpt biljetter eller nått . Men vi hann precis till bion . När vi kom in i biosalongen fick jag nästan en chock , salongen var skit liten ! I alla fall så var filmen JÄTTEBRA ! Absolut en av de bästa filmerna jag någonsin har sett ! Den hade allt , en supersnygg kille , mycket vänskap , roliga stunder , mycket rosa ;) . Den var skit bra helt enkelt ! Och så fin , jag och natta satt och snyftade vid flera tillfällen . Jätte bra var den ! Efter filmen så kollade vi lite till i affärer . Jag köpte inget för hade inte pengar till det , men hittade massa fina saker som jag ska köpa så fort jag får pengar !

Tack för en jätte bra dag Natta<3
pusshej //i



blev inte så jätte många bilder idag
(på bilden i mitten står det inez baklänges ;))

och så lägger jag in trailern på filmen vi såg (wild child)


På språng

Så nu är jag klar och ska snart åka . Ska bli kul att träffa Natta eftersom att jag inte har träffat henne på evigheter (läs: en vecka;P) . Tar med mig kameran och ska försöka ta några bilder . Nu måste jag gå .

pusshej //i


Natta <3

Body





såhär ser jag ut idag


God Morgon världen

Nu har jag precis ätit frukost . Det är så skönt när alla här hemma är lediga för då blir det alltid så god och msyig frukost ;) Ska i alla fall föna håret snart och sen börja fixa mig . Ska på bio med natta idag , vi ska se wild child . Den verkar jätte bra , någon som har sett den ? Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig så det kommer nog ta lite tid att bestämma mig , men jag tror att jag skriver ett inlägg innan jag går :) Juste det är ju semledagen idag , så idag ska det ätas semlor !

pusshej //i

Size cero

Såg ett program igårkväll som hette "sanningen om size cero". Den handlade om en kvinna som bantade och skulle på fyra veckor nå size cero . Hon gjorde det för att visa vad som händer med kroppen när man bantar , men hon fastnade nästan själv i fällan . Jag hatar ätstörningar ! Hon träffade tjejer som hade haft aneroxia och de berättade att de till slut slutade dricka vatten och använda tandkräm för de trodde att de skulle gå upp i vikt , det är helt sjukt . Och allt det här bara för att modeller tvingas vara smala . Jag blir så sur att samhället ser ut såhär , att det påstås vara snyggt att vara smal ! Att vara aneroxi smal är inte snyggt ! Det är bara äckligt .

Jag har alltid varit smal och det är inte så kul som man tror . T ex om man säger till en smal "Gud vad smal du är , du borde äta mer" , är det helt okej medans om man säger till en som är tjock "Gud vad tjock du är , du borde äta mindre" , är det hur fel som helst . Jag tycker att man ska sluta kommentera folks kroppar , de är som de är . En annan sak som är jobbigt när man är smal är att det är skit svårt att hitta byxor som sitter bra ! Det finns både posetiva och negativa saker med att vara smal , och samma sak med att vara tjock (hatar ordet tjock btw , men kom inte på något annat ord) . Man ska vara nöjd som man är .

Jag tror också att man aldrig blir helt nöjd med sitt utseende . Ifall man först tycker att man är tjock , så bantar man . Och när man når sitt mål kanske man tycker att man har för små bröst , så då lägger man i silikon , och sen kanske man tycker att man har fula ben . Det jag menar är att man aldrig kommer tycka att man har en helt perfekt kropp så då kan man lika gärna leva med en sån kropp man är född med .


Oj , vilket långt inlägg det böev ! Men jag blev så berörd av programmet , det väcktes så mycket känslor . Jag förstpr om ni inte orkade läsa allt .



anorexia67aa.jpg picture by blackroses29 



det här är sjukt !


Idag såg jag ut såhär










Måndag kväll

Nu kom jag precis innanöfr dörren . Jag och Olivia var i skärholmen , hittade en body (bild nedanför) för endast 20 kr på monki ! Är inte helt 100 på ifall jag gillar den , men om jag inte använder den så mycket så gör det inget , den var ju nästan gratis ! Sen hittade jag ett par jätte fina ballerina på belle , men hade inte så mycket pengar med mig just då så de får jag köpa en annan gång !  Ikväll vet jag inte riktigt vad jag hittar på , ska kolla om de nya OTH avsnitten har kommit ut

pusshej //i



Oscarsgalan


090223

Nu har jag precis vaknat . Till min stora glädje igår var Zac Efron med en gång till ! Fast visst verkade han jätte nervös ? Ville bara vara där och krama om honom hihi ;P Orkade se klart hela galan i alla fall och den var bra . Tyckte det var fint att Heathe Ledger vann bästa bi-roll . Vissa påstår att han inte skulle ha vunnit priset om han inte hade dött , men nu blev det som det blev och jag tycker att det var bra att han fick priset !

Idag ska jag träffa Olivia , vad vi hittar på vet jag inte . Men nu måste jag komma upp ur sängen .

pusshej //i

Zac Efron och Vanessa Hudgens.
Zac Efron och Vanessa HUdgens på oscars galan .

03.59

Heej , sitter här och tittar på oscarsgalan . Och Zac Efron var nyss med !!!! AAAAAAAAAA !!! Haha jag hör att de ba "High school wasn´t meant to last forever" . Min blick bara drogs till teven och när jag såg honom så sprang jag fram till teven . Han är SÅ snygg ! Men han var med lite för kort måste jag säga .

Men nu back to the gala

22.08

Nu ska jag gå och lägga mig och sova i fyra timmar så att jag orkar se hela oscars galan sen . Kommer blogga mer då . Nu har vi precis bärt in systers madrass till mitt rum . Jag återkommer om några timmar . Är det någon som vet ifall det är sant att Zac Efron ska presentera ett pris ? Hoppa hoppas !

pusshej //i

Videosamtal

Pratade precis med victoria och amanda som är i umeå . Vi hade videosamtal och jag fick se att de hade byggt victoria som en snögubbe och när hon bröt sig loss så filmade jag det ;) Det är så dålig kvalité eftersom att det är videosamtal , men om man tittar riktigt noga så ser man .

Fired Up

Tycker filmen verkar skitbra ! Ännu en cheerleader film , men denna gång handlar den om två killar . Aja ni får se trailern för att se vad den handlar om . Vill veta när den har premiär i sverige ?

Bilder från igår

Här har ni några bilder från igår , orkar inte lägga in så många just nu .


     

Mjao

Nu är jag hemma igen . Jag och elin tog det bara lugnt och kollade på barnhemmet . Den var bra , men inte särksilt läskig måste jag säga . Ikväll ska vi bära in min lillasysters madrass in till mitt rum och så ska vi titta på oscar galan inatt :) Perfekt att den är när vi har lov !

Här har ni lite bilder från idag:

  


Outfit

Såhär såg jag ut när jag var på mässan:



Nu har jag bytt om , ska npg snart gå och träffa elin.

//i

Söndag

Maskeraden igår var väll okej , eller i slutet var det väldigt segt , Men alla barnen verkade i alla fall ha kul och det är ävll ändå huvudsaken? :P Lägger in bilder senare idag . När jag och mamma kom hem bytte vi snabbt om till mjukiskläder och tittade på melodifestivalen som mamma hade spelat in . Jag tyckte E.M.D var bäst ! Och snyggast ;) När vi hade tittat klart var jag sjukt trött så jag hoppade i säng på en gång.

Snart ska jag börja fixa mig för jag ska på familjemässa . Efter ska vi stå och sälja kakor för att samla in pengar . Orkar verkligen inte åka , är så himla trött ! Hoppas på att komma hem ganska snabbt så att jag hinner träffa elin en snabbis och ge hennes present . Vi får se hur det blir .

pusshej //i


Idag ser jag ut såhär:





nu ska vi åka snart , skriver mer ikväll när jag kommer hem , om jag orkar .

Lördag !

God morgon ! Har precis ätit en jätte god brunch . Fattiga riddare med massa frukter , sylt och grädde . Så himla gott ! Jag älskar att äta frukost på helgerna . Nu ska jag i alla fall börja fixa mig eftersom vi snart ska åka och börja fixa inför maskeraden ikväll . Skriver mer innan jag åker .


mm... frukost


pusshej //i

GRATTIS !

Idag fyller Elin 16 år ! GRATTIS SÖTNOS ! Igår kväll kom vi fram till att vi har känt varandra i 13 år i år :o


Med denna bild säger jag god natt

Känner på mig att dte kommer bli en lång dag imorgon .




har inga nya bilder eftersom att jag har varit sjuk och det är inte så kul att ta bilder då :P

Rihanna 21 år !

Id
ag fyller Rihanna 21 år . Undra hur hon firar den efter allt som har hänt med Chris Brown


min och min lillasysters relation

Jag sitter i mitt rum och hon sitter i sitt rum .



ja tekniken tar över vår värld :P

kväll

Ikväll händer ingenting , ska vila så att jag blir HELT frisk . Imorgon ska min konfagrupp fixa maskerad för hela församlingen eller vad man ska säga. Så jag ska vara där vid halv tre och hjälpa till och fixa men då behöver inte jag stanna kvar och städa , skönt ! Men kommer nog inte klä ut mig eftersom att ingen annan från min grupp ska göra det , tråkmånsar... Menmen , jag överlever .

pusshej //i

lycka ♥


Vad smink gör med en

Som ni vet så är jag sjuk . Och på söndag ska jag sälja efter familjemässan för att samla in pengar till Italien , men jag har ingen tid att baka så min lillasyster har tagit hit massa kompisar som bakar åt mig , sweet . Men i alla fall så sitter jag här helt osminkad och har nog aldrig kännt mig såhär ful ! Hatar att bara sitta hemma för då fixar man sig aldrig eller nått ! Usch hatar att visa mig bland folk utan smink . För typ ett och ett halv år sen kunde jag det , men nu så måste jag sminka mig innan jag går ut !

Whenever whenever

Gissa vilken låt som går just nu på MTV ? Whenever , whenever med shakira . Det var riktigt länge sen jag hörde den och gud vad många minnen jag har till den låten , barndomsminnen ! Det var väll med den shakira blev känd va ? I alla fall för mig ;)

lite bättre

Stannade hemma idag också , mådde lite bättre men kände mig fortfarande sjuk . Betsämde mig för att gå ut på en promenad så då gjorde jag det och nu känns det mycket bättre , tror nog att det var lite frisk luft jag behövde för att piggna till , Och gud vilket härlig väder det är ! Nu känns det nästan som vår , jätte skönt . När jag vandrade hemåt igen så gick jag förbi konsum och köpte ben&jerrys och lasange . Half baked är jätte god måste jag bara säga ! Nu ska jag gå och äta min lasange .

pusshej //i


Sista inlägget för idag



är jätte sugen på att shoppa ! Så fort jag blir frisk vill jag in till stan ! Finns massa fina vårkläder jag vill ha , emn högst upp på listan är solglasögonen på bilden , visst är de superfina ?

Grattis till Björn

Björn Gustafsson

Ett stort Grattis til Björn som fyller år idag ! Grattis !

Det finaste jag någonsin har läst




"Time passes. Even when it seems impossible. Even when each tick
of the second hand aches like the pulse of blood behind a bruise.
It passes unevenly, in strange lurchases and dragging lulls, but pass it does.
 Even for me."

Stephenie Meyer
New Moon


trött trött

Mår lite bättre , men mår fortfarande inte bra . Hoppas verkligen att jag bl i frisk snart för har massa planer i helgen Imorgon blir det ju lov och jag vill inte vara sjuk på lovet !! Aja nu ska jag fortsätta vila som jag har gjort typ hela dan..

pusshej //i


en bild från förra veckan

hon är underbar <3

tack för att du finns , skulle aldrig orkat med skolan utan dig <3

fortfarande sjuk

Är fortfarande sjuk , mår inge vidare alls . Måste bara säga att "new moon" äger ! Kan inte sluta läsa den . Måste nog säga att den är bättre än första boken . Rekomenderar den verkligen ! Har inte så mycket mer att skirva eftersom att det inte händer så mycket när man är sjuk .

pusshej //i


bjuder på denna bild

snabbt inlägg

Det här blir ett snabbt inlägg , mår inge vidare . Ikväll blir det greys anatomy , "new moon" och massa te .

pusshej //i

sjukling :(

Igår kväll så mådde jag jätte dåligt , och när jag vaknade imorse mådde jag ännu sämre ! Så jag ar sovit massa och sen läst new moon . Den är så bra ! Blir bara ett snabbt inlägg , tror inte jag kommer blogga mer idag orkar inte sitta vid datorn . Nu ska jag fortsätta med boken .

pusshej //i

kungsberget

Idag var jag som sagt i kungsberget . Jätte kul var det ! Sisa gången jag åker dit med ks , liiite sorgligt . Aja är så trött att jag knappt orkar skriva så jag lägger upp bilder istället

         

nu orkar jag inte lägga in fler så dessa får räcka . Blir nog tidig kväll idag igen , ska bara ta en varm och lång dusch ! Gud vad skönt ;)

pusshej //i

God Natt



Har försökt plugga men inget vägrar fastna ! Vet inte riktigt hur provet kommer gå... Imorgon blir det som sagt kungsberget , kul kommer det bli :D Nu ska jag titta klart på 2 and 1/2 men och sen börja läsa på "new moon" . Sen måste jag lägga mig tidigt eftersom att jag ska upp vid hakv fem imorgon .

god natt!

For sunny days


090216

Idag var jag i skolan.. som vanligt . Efter åkte jag och madde till stan , hittade inget . Imorgon bär det av till kungsberget , längtar sjukt mycket ! Haha har typ tjatat om det hela dan :P Har precis varit och handlat massa gott till bussen , men har redan ätit upp halva godispåsen så nu har jag lagt undan den... Nu ska jag städa och sen plugga !

pusshej //i


här har ni en bild från i helgen på min lillebror när han ligger i mitt knä ;)


Dagens outfit


Idag har jag på mig det här

underbart


är käs i dessa underbara solglasögon ! Precis sånna jag vill ha , från forever21 och de kostar endast $5.80, inte dyrt alls ! Ska nog faktiskt ta och köpa de tror jag... Måste bara be mamma lägga in pengar på mitt kort .


Ännu en bra måndagsmorgon !

Förra veckan fick jag en bra måndagsmorgon , och denna vecka också ! Är jätte utvilad och när jag kom hem till mamma för typ tio minuter sen så låg det en alla hjärtans dag present på sängen . Jag öppnade den och det var andra twilight boken "new moon" . Eftersom jag läste första på engelska så är även den här på engelska . Är så glad , ville så gärna ha den !! När mamma vaknar måste jag tacka henne jätte mycket !

Nu ska jag gå och börja fixa mig lite .
pusshej //i


När är han snyggast ?

När i high school musical 3 år Zac Efron snyggast ?


Can I Have This Dance

eller


The Boys Are Back


Vad tycker ni ? Jag är tveksam , han är skit snygg i båda scenerna men jag tror att jag tycker han är lite snyggasre i the boys are back ;)

Jag vill shoppa !

Jag är i stort behov av att shoppa ! Känns som om jag inte har någonting att ha på mig , får typ panik varje morgon ! Men jag har inga pengar ! Och så måste jag spara pengar till Italien , för jag vill ha mycjet fickpengar med mig . Kollade precis in gina tricots hemsida och de har så mycket fina nya saker ! Jag vill ha ! Vilket i-lands problem :P

090215

God morogn allihopa ! Sovit gott ? Det har i alla fall jag , bara att jag kunde ha sovit lite längre . Nu har jag i alla fall ätit frukost och duschat . Idag blir det tyvär ännu mer plugg , måste få MVG på det här provet för att jag ska ha en chans att MVG i so i slut betyg ! Aja om en vecka är det i alla fall lov , känns inte som det , men så är det . Har inga planer över lovet alls , det får bli som det blir ;)

Har börjat längta jätte mycket till kungsberget (dit ska vi på tisdag) . Först var jag inte säker på ifall jag ville åka men nu är jag glad att jag betämde mig för att följa med ! Nu ska jag gå och börja plugga ;)

pusshej //i

Vilken outfit ? Vanessa Hudgens

Vilken outfit tycker ni är snyggast på Vanessa Hudgens ?

Snygg Balenciaga-väska!

lägg märke till att hon har samma väska på alla tre bilder , och på de två sista har hon samma skor... Hon kanske sparar alla sina pengar ? Aja jag tycker i alla fall väskan är skit snygg !

Melodifestivalen

Melodifestivalen är nog världens jobbigaste ord att skriva :S Jag tycker i alla fall att Måns var bäst ikväll , och måste bara tillägga att han är såå snygg och charmig ! Har kommit fram till att jag har större chans på måns än på zac efron eftersom att måns bor i sverige , blir mycket lättare att hitta honom då ;) Men jag ska inte nöja mig med mindre än zac . Åh nej ! Jag låter som värsta stalkern ju ! Och det är jag inte , jag dagdrömmer lite för mycket bara ;)

pusshej //i

 

Är Måns sveriges svar på zac efron ?

Gymnasievalet

Nu känner jag mig duktig ! Har gjort mitt gymnasieval , känns inte så jätte bra men kan alltid byta tills gången man söker in på riktigt . Nu ser listan ut såhär:

1. Nackademin , sam/ekonomi
2. Östra gymnasiet , sam/ekonomi
3. Mikael Elias , sam/ekonomi
4. Klara Södra . sa,/ekonomi och juridik
5. Internationella kunskapsgymnaseit , samhälle (för att göra mamma glad ;))

Har också varit och köpt lösgodis , mums :D

pusshej //i

Alla <3 dag

Glad alla hjästans dag ! Vill tillägna den här dagen till några av mina närmaste:

Amanda w , Victoria , Natta , Amanda K, Elin , Olivia ,  Cornelia, Erika och alla andra i tm , marie .

Är så himla glad över att ha er i mitt liv ! Ni är de underbaraste som finns <33

I know you are in a better place



idag har det gott exakt ett år sen jag fick veta att aldrig mer skulle få se dig . Jag äslkar och saknar dig otrligt mycket farfar . Vila i frid <3

såhär skrev jag i bloggen för ett år sedan:

Min farfar är död , han finns inte längre , jag har ingen farfar. Fan nu börjar jag gråta igen

RIP farfar <3

Italien :D

Kom precis hem från konfirmationen . Nu är äntligen biljetterna till italien bokade ! Vi åker den 14 juni och kommer tillbaks 19 juni ! Det ska bli så kul . Vi kommer titta på kyrkor (inte så jätte kul menmen) , shoppa och bada . Ser fram emot det jätte mycket !

Idag måste jag plugga , vi har SO prov på onsdag och på tisdag ska vi till kungsberget så då hinner jag inte plugga något alls . Och så kanske jag tar ¨någon paus lite då och då för att titta på något vänner avsnitt ;) Och ikväll ska jag titta på melodifestivalen , min mamma är en riktig schlagergalning och jag har nog ärvt en del av det av henne hihi ;) .

pusshej //i

Designen är klar

Nu är jag klar med min design , vad tycks ?

Snyggt eller för mycket rosa ?

Nya Paris samlar pluspoäng!

Kan inte nås på mobilen under hela helgen :S

Är så sur över att jag glömde min mobil hos mamma ! Det är så irriterande att inte kunna ringa någon eller att inte kunna nås . Kvällen har jag i alla fall spenderat med att titta på vänner , haha det är så himla kul ! Nu ska jag kolla runt på lite olika bloggar , blir inte så jätte mycket mer bloggande ikväll .

pusshej //i


vänner

Sitter och tittar på vänner säsong 7 just nu , jag älskar vänner . Har alltid älskat och kommer alltid att älska det ! Kommer bara ta det lugnt ikväll eftersom att jag ska upp tidigt imorgon och åka på konfirmation grej . Nu ska jag gå tillbaks till teven

pusshej //i



ett stort tack till söta marie för att jag fick låna hennes vänner dvd ;) Själv har jag bara säsong 5

JÄVLA DESIGN !

Är det någon mer än jag som inte ser min design ? Igår funkade den ju ! Aja får se om den funkar lite senare

Fredag den 13 !

Har inte haft särskitl mycket otur idag , bara snubblat lite mer än vanligt . Och precis när jag tänker att jag kanske kommer klara mig utan n¨gon otur så glömmer jag min mobil hos mamma ! Och det tar sån tid att åka från pappa till mamma så ingen orkar hämta den :( Så om jag inte svarar så vet ni ! Nu ska jag äta pizza , mums

pusshej //i


en video på Natta från idag , blivande stjräna på is ;)<3

Som bambi på hal is

Idag har vi åkt skriskor , här har ni lite bilder :)

  

nu ringde precis pappa så hinner inte lägga in fler bilder

pusshej //i

God Morgon

God Morgon allihopa ! Kom upp i lagom tid i morse , fast nu måste jag skynda mig eftersom jag inte vet vad jag ska ha på mig :S Jag får väll gå naken :P Idag ska vi åka skriskor , om jag lyckas få tag på några vill säga... Nu ska jag skynda mig , vi hörs sen .

pusshej //i

Vilken outfit ?

Vilken av Lauren Conrads outfits tycker ni är snygagst ?

Vi älskar Lauren Conrads stil!  Snyggt va?

Kväll

Har varit duktig och faktiskt pluggat lite ! Nu ska jag gå och duscha och sen så ska jag läsa massa gamla tidningar under mitt mysiga täcke ;) Hittade även min gammla dagbok så ska nog kolla igenom den också ;) Förlåt för så dålig uppdatering idag men blogg.se har ju varit helt konstigt :S

pusshej //i


I <3 Spring


Idag ser jag ut såhär:


(inte så jätte bra bild menmen)

Linne kommer inte ihåg
Kofta från H&M
Jeans från cubus
Halsband från H&M

Blivande stjärnkock

Heejsan , jag och min lillasyster har precis lagat en super duper god middag , pasta med kyckling och ostsås . Jätte gott ! Och så gick det jätte fort att laga , ca 30 minuter . Man tycker att jag borde vara den som styr och ställer eftersom att jag är störst men det är min lillasyster som var "bossen". "Inez ge mig någonting att röra om med" "Sätt på locket Inez!" "Inez du kan ju ingenting" . Men det gick bra till slut :P Här har ni lite bilder:

     


pusshej //i

tänkte skriva reveptet men orkar inte :P

Edie kommer att dö !

Nicollette Sheridan lämnar Desperate Housewives!
Den största bitchen i desperate housewifes, Edie Britt , kommer att dö en tragisk död enligt skvaller kanalen E! Jag kommer verkligen att sakna henne i desperate housewifes , kommer du att göra det ?

090212

Hejsan alla där ute i den stora bloggvärlden ! Idag har jag varit i skolan , jobbade mest teknik .Börjar nog fatta uppfiften nu :D Sen så åkte jag , amanda och victoria till jensen norra för vi hade inte varit på något öppet hus och vi ville titta på den . Vet inte riktigt vad jag tyckte om det , har inte bestämt mig än . Sen så var vi i en affär med massa balklänningar och victoria hittade sin drömklänning och den var faktiskt fin ! haha . Skönt att jag redan har köpt balklänning så att jag inte måste oroa mig över det . Ni får inte se den innan baldagen . Nu ska jag äta något tror jag och sen leka lite med bloggen .

pusshej //i

Top Model

Sitter och tittar på top model finalen och är riktigt arg att Analeigha (eller hur det nu stavas) åkte ut ! Hon var ju bäst , dem andra två är jätte dåliga !! Aja , hejar inte på någon av de , spelar ingen roll vem av de som vinner nu .

pusshej //i

Dagens outfit

 

t-shirt minns inte :P
kjol från gina tricot
strumpbyxor minns jag inte heller
knästrumpos från gina tricot
halsband present från lina

pusshej //i

I´am Back !

Hejsan allihopa ! Nu ska jag börja blogga här igen . Min och amandas blogg varade i över ett halvår och över 800 inlägg blev det ! Men nu har amanda typ slutat blogga så då bestämde jag mig för att börja blogga här igen . Har hänt mycket sen sist , nu får läsa http://inezochamanda.blogg.se om ni undrar vad som har hänt . Designen är inte så bra just nu men orkar inte fixa något bättre , gör det så fort jag får tid .

Vad har hänt idag då ? Jag har varit i skolan , snäll som jag är satt jag med min lillasyster och hjälpte henne med hennes matte på förmiddan ;) På eftermiddag hade vi författarbesök av hon som skrev "Alexandramannen" . Jag säger bara shit vad hemskt . Hur kan det finnas så hemska männsikor ? Måste verkligen läsa den boken !

Slänger snart in en bild på dagens outfit .
pusshej //i

RSS 2.0