Klar för valborg

Så nu har jag städat och fixat mig . Så nu är jag klar att åka till älvsjö där jag möter upp amanda och victoria ;) Vi ska nog grilla eller nått , fast inget är bestämt vi får se vart vinden bär oss . Aja lägger in en bild på kvällens outfit .

pusshej //i

 


Supergirl

Nu är jag hemma . Dagen i skolan har varit bra , pluggade mycket :D Blev inte klar med SO:n men deadlinen är uppskuten till nästa vecka . Och så hade jag spanska muntliga . Pratade på ganska mycket , vet inte riktigt vad jag sa men fick i alla fall G och det är huvudsaken . Nu ska jag städa lite eftersom att det ser ut som ett bombnedslag av kläder i mitt sum och jag hittar ingenting . Sen ska jag börja fixa mig inför kvällen . Det är ju valbirg , som jag har sagt innan tycker jag inte det är något speciellt med valborg men tänker ändå inte sitta hemma hela kvällen. Skriver mer sen .

pusshej //i


Torsdag

Idag är det precis som rubriken säger torsdag . Och sista dan i skolan innan tre dagars ledighet :D I skolan idag måste jag plugga SO hela dan , förutom när jag har spanska nationella igen , muntligt den här gången . Fasar verkligen inför det ! Nu ska jag gå och börja fixa mig .

pusshej //i


bilden är typ ett åt gammal ;)

Nu får det räcka

Så nu har jag pluggat hela kvällen , men så mycket blev det inte men har i alla fall försökt . Nu har jag precis duschat och nu väntar greys anatomy . Imorgon är det valborg. Jag tycker valborg är otroligt överskattat . Jag fattar inte varför det är en speciell dag ? Fast man får en extra ledig dag så det är alltid ett stort plus :D Har i alla fall planer för imorgon , tror att det blir grillning . Men nu är det greys .

pusshej //i

One Tree Hill 6#20 och 6#21


Nu har jag kollat på de två senaste avsnitten av One Tree Hill och gud vad bra de är ! Nu är det bara tre avsnitt kvar av säsongen :(  Och jag kan inte sluta säga hur söt Jamie är ! När jag kollar på One Tree Hill kommer jag verkligen i trans . Lever mig in i serien och för en stund glömmer jag bort allt annat runt omkring . Ganska skönt .

Svar på kommentar



svar: Eftersom att du inte hade någon blogg får jag väll svara här istället :) Nej jag har inte rakt hår på riktigt . Jag har egentligen väldigt självlockande hår , vilket kan vara snyggt på vissa men på mig är det bara jätte fult! Så därför plattar jag håret varje morgon . Fast jag plattar väldigt nogrant så håller det oftast inte hela dan eftersom att mitt hår verkligen inte vill lyda mig ;) Det är också en av orsakerna till att jag har ganska kort hår , för annars blir det bara ännu jobbigare att platta det . Så nu vet du . Hoppas du är nöjd med svaret :)

BRITNEY SPEARS KOMMER TILL SVERIGE !

Cool polisuniform!
Den här dagen blir bara bättre och bättre ! Läste för en stund sen att Britney Spears har ändrat lite på sin circus turné och nu kommer hon till Stockholm den 13 Juli :D Jag blir så glad ! Jag bara måste gå ! Hon har liksom alltid varit en av mina största idoler ! Jag tror jag åker till Polen 15 Juli så då hinner jag .

MIN MOBIL ÄR TILLBAKS :D

Mamma kom precis hem med min mobil som har varit borta sen i fredags :DD De hade ring henne från bussen och sagt att de hade hittat den . JAG ÄR SÅ HIMLA GLAAD :D

Onsdag

Hejsan ! Kom hem för ett tag sen men har inte orkat blogga . I skolan hade jag massa lektioner , ovanligt för att vara ks. För spanska nationella , sen so seminarium , lunch , spanska nationella igen och tillsist svenska kompass . Spanska nationella proven ska vi inte ens prata om ! Nu är jag hemma . Har precis bytt om till mjukisar och ska sätta mig och plugga SO eftersom att uppsatsen ska vara klar imorgon . Det är ett mirakel om jag hinner klart i tid . Jag kan bara plugga till nio för då är det greys anatomy som jag måste se ;)

pusshej //i

Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter en jätte rolig träning ! Orkar inte berätta så mycket om den nu men rolig var den ;) Idag åkte även madde till grekland med min bok new moon . Hoppas verkligen att hon vaktar den med sitt liv ! Nu ska jag försöka plugga lite , om jag orkar annars få det va .

pusshej //i

Träning

Nu måste jag åka iväg till träningen . Skolan var som vanligt , matte muntliga gick helt okej . Sen åkte jag och amanda hem till amanda för att hämta hennes träningskläder och sen till mig för att hämta mina träningskläder och äta lite kladdkaka . Men nu måste skynda oss så att vi inte kommer försent som vi alltid gör !

pusshej //i


God Morgon!

Sovit gott ? Jag har precis gått upp . Det är lite molnigt ute , hoppas att det försvinner! Men de sa precis på the voice att det ska bli upp till 23 grader idag :o Idag har jag nationella prov i matte , den muntliga delen . Har den direkt på morgonen så skönt att få den avklarad . Och det muntliga är ju min starka sida , älskar att prata hihi ;) Men matte är ju inte direkt min starka sida så vi får se hur det går . Är faktiskt inte så nervös , det kan ju inte gå sämre än senaste matte provet . Sen så har jag träning idag , ska bli så himla kul eftersom att jag missade sist. Men jag kommer hem emellan så jag bloggar då :)

pusshej //i


Är cykeln nya trenden ?

De senaste åren har det varir hundar och bebisar som varit ett måste i Hollywood . Men nu verkar det som om den nya trenden är att ha en cykel . Miley Cyrus , Mary-Kate Olsen , Heidi Montage och idag skaffade även blondinBella en cykel . Kanske borde plocka ut min cykel ur förrådet och börja cykla ? Vad tycker ni om den här trenden ?

Nya Mary-Kate Olsen hakar på cykeltrenden!

Hedi Montag

Miley Cyrus får cykla medan Poschen väntar i garaget




Jag vill ha sommar nu!

Hur har eran kväll varit ? Min har varit helt okej , fast blev inte så mycket plugg . Gick ner och mötte amanda som skulle på visningen av lägenheten två hus framför mig så jag följde henne dit ;) Sen så har jag prövat massa sommarkläder , min bikini och min balklänning . Vill bara att det ska vara juni nu , det är då allt det roliga händer :D Ni får som ni vet inte se balklänningen förrän baldagen . Sen så har jag ätit middag , tacos blev det . MUMS ! Nu ska jag kolla på tv eller nått .

pusshej //i


Måndag

Har varit hemma ett tag men helt enkelt inte orkat skriva . Gjorde nationella provet i spanska och om jag fattade rätt så gick det helt okej . Efter skolan stannade jag kvar en timme i skolan och försökte plugga men gick inge vidare . Idag ska amanda på visning för en lägenhet på min gata , tänk vad kul om hon skulle flytta hit :D Men nu ska jag plugga SO .

pusshej //i




They did it !


De gjorde verkligen det ! Spencer och Heidi gifte sig . Fattar inte hur hon tänker ? Efter allt Spencer har gjort mot henne . Men Heidi var i alla fall otroligt fin på bröllopet . Och vad gjorde Stacie "the bartender" där ? Vi får säkert svar på alla frågor i serien någon gång .


2 cool 4 school

Nu sitter jag här i min älskade skola (hm...) med natta och har försökt plugga spanska men dte går inge vidare. Provet får helt enkelt gå som det går , spanska är inte ett av de viktigaste ämnena och jag har redan g i det och det är allt jag vill ha. Juste , nu är Natta tillbaks :D Hon var sjuk hela förra veckan . Så nu är allt som vanligt igen , skolan var nog lite tyst utan Natta ;) Nu ska jag nog snart äta lunch , idag är det köttbullar :D Got 2 go .

pusshej //i

På väg till skolan

Sovit gott ? Nu ska jag till skolan där nationella i spanska vänta . HAHAHAA vill inte ens tänka på hur det kommer att gå.... Men nu måste jag rusa .

pusshej //i


Kan man bli snyggare ?



Här ser ni ett av alla 1000 anledningar till att Z.Efron är känd ! Han kan verkligen klä sig snyggt !

Gröna Lund

Så nu är jag hemma . Det var otroligt mycket folk på grönan ! Det var ca 12 000 och egentligen får de bara ta in 5 000 , så ni fattar hur det var ? Hann bara åka fem åk . Stod i kö till popexpressen i en timme och till kvasten i över en och en halvtimme . Åkte inte insane , det var alldeles för lång kö plus att när jag kollader på den stannade den säkert minst fem gånger och personalen började klättra upp men så fick de igång den . Så jag väntar nog lite . Men den verkar sjukt gul , fattar varför dne heter insane ;) Men nu ska jag bara ta det lite lugnt .

pusshej //i

Nästa Grönan

Nu ska vi snart åka . Skriver när jag kommer hem ! Hoppas ni får en bra dag för det kommer jag ha ;)

Jag och Amanda Wallander


uppe med tuppen

Hejsan ! Orkar inte berätta så mycket om gårdagen , hade kul i alla fall :) Idag ska jag till gröna lund :D Första gången i år ! Och vilken tur att dte ska bli så fint väder idag :) Kommer nog inte bli särskilt bra upptatering idag heller , men nästa vecka blir dte skärpning ! Ha en bra dag !

pusshej //i

Girls night

Nu ska jag bara platta håret , äta och sen åka till amanda . Vi ska ha en riktig tjejkväll med massa prat om allt mellan himmel och jord :) Ska bli kul efersom att man kan prata om allt med den tjejen ! Skriver nog inte mer förrän imorgon så ber redan om ursäkt för dne usla uppdateringen . Ha en bra lördag !

pusshej //i


Lördag

Vaknade för ganska länge sen , men det var så fint väder så jag gick ut och sola . Idag ¨måste jag tyvär plugga lite . Och sen ikväll ska jag till amanda :)

Drömde en jätterolig dröm inatt , fast blev jätte deppig när jag vaknade och den bara var en dröm... Vad jag drömde om får ni inte veta ;) Men nu är jag glad igen :D

pusshej //i


sommartest

Bikini eller baddräkt? - bikini
Hängmatta eller solstol? - solstol
Brunt eller blont hår? - brunt
Shorts eller kjol? - shorts
Linne eller T-shirt? - beor på
Utsläppt eller uppsatt hår? - utsläppt
Brun eller vit? - båda :)
Att bada i saltvatten eller sötvatten? - sötvatten
Sommarfärg? - glada färger typ rosa
Liseberg eller gröna lund? - liseberg
Sommarsöt eller sommarsnygg? - båda
Varmt eller svalt på sommaren? - varmt
Soligt eller molnigt ? - soligt
Hav eller sjö? - Sjö
Vatten krig eller vatten spridare? - vatten krig
Cola eller fanta? -  cola
Flipflopps eller ballerina? - ballerina
Båt eller husvagn? - båt
Sommar eller vinter? - SOMMAR
Bada från strand eller brygga? - utomlands från strand , i sverige från brygga
Solbrända killar lr vita killar? - solbrända
Tälta eller sova inne? - sova inne
Jordgubbar eller hallon? - hallon

Livet utan mobil

Jag blir galen när jag inte har min mobil ! Känner mig handikappad . Det är en del av mig som saknas . Och jag undrar vart den är just nu... Tänk om jag aldrig får tillbaks den :(

Aja nog om det . Gick ut med min lillebror och syster för att hämta mijn lillebrors sparkcykel som han hade glömt på dagis . Det är så himla skönt ute ! Jag blir så glad :D Hoppas vädret håller i sig.

pusshej //i

Klicka f�r att st�nga bilden
jag och amanda idag

Sol

Hejsan ! Kom precis hem till pappa efter en lång dag . Dagen började med matte och för ovanlighetens skull fattade jag . Sen så var det gympa och först gick vi 1 km och sen sprang vi 3 km . Sprang hela tiden så det ¨känns bra :) . Fast det var hur varmt som helst ! Sen så var gympasalen helt tom så jag och amanda var kvar där lite . Sen så åkte vi till älvsjö , och jag glömde min mobil på bussen :( Så nu har jag ingen mobil . Men ska ringa SL imorgon och kolla ifall de har fått in den , hoppas verkligen det ! Nu är jag hos pappa och ikväll händer ingenting :( Menmen , snart är det loov och då ska jag vara ute hela tiden :D Gud vad jag längtar !

pusshej //i

Varm helg på g

God Morgon ! Sovit gott ? Det har i alla fall jag gjort :) Gick och la mig ganska tidigt så nu är jag utvilad . Idag har jag utegympa... Hatar utegympa . Och idag ska vi springa . Inte alls kul ! Det får gå som det går :) Det är så jag tänker om det mesta just nu "det får gå som det går" . Har ni hört att det ska bli jättevarmt i helgen ? Idag och imorgon ska det vara 18 grader och på söndag ska det bli BAMBAMBAM..... 22 grader !!! Då åker shortsen på ;) Synd att jag har så jävla mycket plugg så kommer vara tvungen att plugga åtminstone en dag . Aja , "det får gå som det går" ;) . Men nu ska jag gå och äta någon god frukost .

pusshej //i


Madde - Even Thought

Madde är så duktig ! Lyssna på hennes låt ! Det är amanda som filmar ;)

bilder

Det är flera stycken som har velat se alla modellbilderna jag tog så här kommer de :)

      

så det var alla . Och tack Alexandra för alla snälla komplimanger , det värmer :)

sunglasses

Hej nu är jag hemma , ett par solglasögon rikare . Det gick bra hos optikern , hade dåligare syn som väntat men nu har jag fixat starkare linser och ett par glasögon att ha här hemma bara :) Och så fick jag ett par solglasögon som är riktigt bra för ögonen . Så det är ju bra att ha ett par sånna också . Egentligen kostade de 550 kr , men fick de gratis ;) Nu ska jag nog försöka plugga lite...

pusshej //i


evrytime I close my eyes is you I see

Hejsaan ! Försov mig imorse , men hann till skolan ändå . På morgonen hade jag nationella prov i matte och det gick åt helvete ! Det pratar vi inte mer om . Sen så flöt skolan på . Nu äe jag hemma, men ska snart till optikern för synundersökning. Usch har fasat för det här jätte länge , har fått mycket sämre syn sen jag fick linser . Jag undrar verkligen hur det kommer att gå . Skriver mer när jag kommer hem .

pusshej //i


trött

Blev inte så jätte mycket plugg , la mig i sängen och råkade somna istället . Menmen , nu är det greys anatomy :D Förra veckans avsnitt var jätte bra så hoppas den här veckans blir lika bra :)

pusshej //i

No och matte hela dan

Hejsan ! Idag började skolan med att jag skulle hålla mitt tal . Det gick ganska bra förutom att när jag tittate på victoria såg jag att hon skratta lite så då började jag också att skratta , men hämtade mig snabbt . Har haft ångest över det hela dan , men nu orkar jag inte tänka mer på det ! Sen hade jag NO-prov , det gick väll sådär . Gjorde VG delen men den blev inte så bra . Sen efter skolan åkte jag , vera , amanda t och becca hem till victoria . Vi träffade Emmy på bussen så hon följde också med . Hos victoria pluggade vi inför nationella provet i matte som vi har imorgon . Undrar verkligen hur det kommer att gå... Nu kom mamma precis in med massa huvudräknings uppgifter hon tycker att jag borde göra inför provet imorgon . Så får väll ta och börja med dem nu .

pusshej //i

snabbt inlägg

Nu måste jag skynda mig . NO-prov och tal idag . Önska mig lycka till !

2 and a half men

Bland det roligaste jag har sett hahahhaha

Hon är bara för söt !


Miley Cyrus på Hannah Montana preimären i Rom .

NO

Nu har jag pluggat NO med mamma i över tre timmar . Har lärt mig mer än vad jag har gjort de senaste månaderna i NO . Mamma är ju no-lärare så hon var till stor hjälp . Så nu kommer jag nog i alla fall få godkänt på provet imorgon . Men nu håller vi på och tränar in VG delen . Får se ifall jag hinner lära mig allt . Skulle vara kul . Ikväll ska jag titta på desperate housewifes för en gång skull , har ju alltid haft träning när det går . Men jag följer det via internet så jag har inte missat nått ;) Nu ska jag fortsätta plugga .

pusshej //i


tack för allt mamma <3

plugg

Nu har jag efter mycket om och men bestämd mig för att stanna hemma och plugga . LIte synd eftersom att jag verligen ville träna , menmen . Som mamma sa "skolan måste gå i första hand" . Så nu har jag bytt om till min rosa mjukisdress och ska nu sätta mig och plugga NO , finns det något mer ointressant än NO? Tror faktiskt inte det... Så dte blir nog inte så jätte mycket upptatering ikväll .

pusshej //i

Dilema

Hej , haft en bra dag ? Min har bestått av att plugga NO , inge vidare kul . Nu är jag hemma och har ett litet dilemma . Imorgon har jag NO prov som jag knappt kan någonting till . Och ikväll har jag träning , som jag verkligen vill gå på ! Egentligen borde jag inte gå på den eftersom att jag måste plugga . Men jag får se hur jag gör.. Nu ska jag äta nått .

pusshej //i


Twilight inspelning inställd !

Twilight Drama: Inspelningen stoppas!
Twilight författaren Stephanie Meyer har alltid påstått att hon twilight kom till henne genom en dröm. Men nu hävdar hennes gamla rumskompis att Meyer har snott idén av henne ! Den andra twilight filmens inspelning ska avbrytas tills det här är uträtt . Hoppas verkligen att det inte tar för lång tid för vi rwilight fans vill inte vänta länge tills vi får se andra filmen !

God Morgon

Så är det dags för skola igen då... De närmaste veckorna måste jag verkligen råplugga ! Om exakt sju veckor slutar jag grundskolan ! IIIIHHH , det är ju snart ju ! Men har massa att göra tills dess . Ha en bra dag !

pusshej //i

v.ä.n.n.e.r

Sitter och tittar på vänner nu . Fast det är typ slut. Det är nog den roligaste serien som finns ! Sitter här och skrattar för mig själv . Nu ska jag duscha och sen titta på 2 and 1/2 men . Imorgon är det tisdag . Tisdag = träning och lite uppdatering . Men om jag kommer hem emellan ska jag skriva lite :) Men nu ska jag som sagt duscha .

pusshej //i


brist på bilder

1 Maj

Snart är det premiär ! Åh vad jag längtar , den verkar jätte bra !

design

Funderar på att byta header till den här


men då måste jag göra om hela designen och det orkar jag inte... Aja ni märker säkert hur jag gör ;)

Massa plugg!

Nu har jag faktiskt skrivit en sida om jehovas vittnen på mindre än en timme , så lite stolt är jag ju . NO:n gick inge bra , men kom fram till att SO:n är viktigare eftersom att jag satsar på högre betyg där än NO och SO och svenskan är samma uppgift typ så då avgörs fler betyg . Lyssnar på Taylor Swift och dricker te , perfekt för plugg ! Taylor Swifts låtar är perfekta inför plugg , de är inte för snabba så att man inte kan koncentrera sig men inte så långsamma så att man somnar , typ:P Men nu ska jag fortsätta plugga !

pusshej //i




Fuck datasystemet !

Jag blir så sur på skolans datasystem ! Det kraschade i vintras , och man tycker att allt borde funka nu men dte gör det inte . Jag kommer inte in på porten hemifrån ! Och jag måste komma in där för att se vad som är viktigast att öve på inför provet . Det är ju verkligen great att det här händer just när det är sista terminen i nian för oss . Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till... får väll lösa det på något sätt .

pussehej //i


Alltid lika snygg !

Heidi Montag är snabb att haka på nya trender!

Heidi Montage är allitd lika snyggt klädd . Här har hon på sig en snygg byxderss av jeanstyg , och kolla vilka snygga skor hon har ! Tummen upp !

HSD

Idag har jag som sagt hemstudiedag . Måste plugga massa NO , vi har ju prov på onsdag eller torsdag , minns inte riktigt vilken dag . Så för min del blir det plugg . Om det hade varit lite varmare ute hade jag kunnat sitta på balkongen och plugga , men det är alldeles för kallt för det . Men solen lyser i alla fall . See you later !

pusshej //i

God natt !

NU ska jag snart gå och lägga mig , mina ögonlock kommer falla ihop vilken sekund som helst . Imorgon har vi hemsrudiedag , sköönt :D Fast jag måste verkligen plugga då . Men det är så mycket skönare att plugga hemma än i skolan , och så kan man sova ut .

pusshej //i


Dagens mysoutfit

Idag har jag gått runt med mjukisar hela dan , väldigt skönt . Har varit helt död . Somnade och sov i typ en kvart :P Haha både byxorna och linnet är lånade ;)


söndagsångest

Nu har jag pluggat lite SO så nu kan jag blogga :) Idag har kag världens söndaggångest ! Har sett framemot den här helgen jätte mycket , och nu är den slut... Och nu kommer bara massa plugg . Ikväll blire i alla fall en tv-kväll . Först one tree hill (har sett avsnittet men alla avsnitt är så bra så kan lika gärna se det igen), sen gossip girl, sen the city och sen "..och så kom Polly". På tal om One Tree Hill så är uppehållet slut imorgon :D Två veckor utan one tree hill har gjort mig helt galen. Fast det är bara fem avnitt kvar av den här säsongen :( Nu ska jag nog fortsätta plugga lite SO .

pusshej //i


Nu så

Nu gick amanda precis så nu ska jag plugga ! Vi åt kladdkaka och tittate på videon när vi var träd på uppvisningen igår , haha säger jag bara ! Typ det fulaste jag någonsin har sett.... fast vi gjorde det vi blev tillsagda att göra bra bara att det såg så fult ut , särksilt när det var fel låt först och allt sånt... Lite får man väll bjuda på sig själv ;) Men nu SKA jag plugga ! Får inte skriva något mer blogginlägg förrän jag har pluggat !

pusshej //i

kladdigt

Nu är amanda påväg hit och vi ska äta kladdkakan jag bakade . Men hon ska inte vara här så länge så sen när hon har gått , då ska jag plugga ;) Det här blir ett kort inlägg , för nu tjatar amanda på mig . Hon vill att jag ska komma och möta henne.. Får se hur jag gör... Verkar som om hon har övertalat mig . Så nu ska jag skynda mig ner och möta henne på mitten .



Kladdkaka och plugg

Japp det är så min söndag ser ut . Drömde om kladdkaka i natt (?) , så nu ska jag gå ner och köpa det jag behöver och sen när jag har bakat den ska jag sätta mig ner och råplugga ! Inte så kul , men kladdkakan gör det mycket bättre !

pusshej //i


Slapp-söndag

God morgon ! Vaknade för ca en timme sen av amanda smsa mig . Kunde inte somna om så gick upp och åt en nyttig och supegod frukost , musli och melon mums ! Idag måste jag plugga . Har sjukt mycket att göra ! Vill bara att den här terminen ska ta slut . Men nu ska jag gå och byta om till mjukiskläder som jag kommer bo i idag ;) Juste , lovade madde att hjälpa henne med hennes design idag... Får se ifall hon kommer ihåg det ;)

pusshej //i


Och nu maddes fest i bilder

     


Uppvisningen i bilder

    

tog inte så jätte många bilder . Och inga bilder har jag när vi uppträdde , men en film . Fast den är bakifrån... vill ni att jag ska lägga upp den i alla fall ?


Vilken underbart bra dag !

Den här dagen har varit superbra ! Först uppvisningen som var så himla kul ! Och sen madelajns fest (har glömt gratta henne här i bloggen så GRATTIS MADDE !) . Det var jättekul :) särskilt vid slutet . Lägger in bilder från dagen snart  håller på och ladda upp de nu .

pusshej //i


ÄNNU ETT GRATTIS TILL MADDE !! Nu är hon lite större än vad hon var på bilden .

Hemma snabbt snart till madde

Nu är vi hemma hos mig en snabbis för att fixa oss till maddes fest . Uppvisningen gick väll bra . Eller första uppvisningen så var laget som uppträdde innan oss för långsamma eller nått så de dansade över på vår låt . Så vi fick dansa lite utan musik . Men annars gick det ju bra ! Orkar inte berätta så mycket om det just nu . Men jag hade skit roligt i alla fall ! Nu ska jag fortsätta fixa mig .

pusshej //i

Demons

Hejsan ! Nu sitter vi här och äter frukost . Idag är det uppvisning hela dan och sen efter ska vi på maddes b-party . Skriver så fort jag kan . Är jätte nervös nu , kan knappt äta . Så önska mig lycka till !

pusshej//i

friday evning

Kvällen har varit super ! Hinner inte skriva så mycket om det nu . Imorgon ska vi upp tidigt för vi har uppvisning . Hoppas verkligen att det kommer gå bra ! Så kommer nog inte skriva så mycket imorgon , men så fort jag får tid slänger jag in ett inlägg

pusshej //i

Smingus dingus

Tänkte bara börja med att säga att jag fick MVG på mitt so-projekt ! Är superduperglad ! Och vi hade ingen gympa :D Hela dan har varit superbra ! Kom på att det var smingus dingus i måndags (det är en tration i polen när man springer runt och kastar vatten på varandra , jätte kul ! ) så det gjorde ju hela dan lite sämre att jag hade glömt bort att det var det då . Nu sitter jag hemma hos amanda och har precis kollat vilka gymnasium jag kom in på . Kom in på tre av fem av mina alterativ och ett av de var mitt första handsval :D Så är ändå ganska glad . Och om jag höjer mig med 10 poäng kommer jag in på ännu ett . Men nu ska vi fixa blogg åt madelajn . Sen ikväll ska vi kolla på en skräckfilm i typ världens läskigaste källare, vi får se hur det går ! Glöm inte att rösta på http://emmestar.se !!!

publishme //i

Nominerad till veckans blogg

Är för första gången nominerad till veckans blogg hos http://emmestar.se ! Är jätte glad ! Så rösta rösta rösta !

snart helg

God morgon ! Sovit bra ? Det har jag i alla fall . Nu har jag precis duschat och snart ska jag äta frukost . Idag är det som sagt utegympa , kommer säkert bli jätte kallt ! Och snart är det helg D Den här helgen har jag massa planerat , eller inte massa men jag är upttagen typ hela tiden , förutom söndag för då måste jag plugga... Men imorgon har jag inte en sekund ledig . Först uppvisning hela dan , sen ska vi hem till mig och så åste vi fixa oss jätte snabbt innan det ber av till madelajn . Men skriver mer om det då :)

pusshej //i


Matmonster

Har precis ätit massa middag . Var så hungrig . Sen så har jag tittat på vänner och försökt plugga men det gick inte så bra . Ska lägga mig tidigt ikväll , är så hima trött ! Nu ska jag kolla vad det blir för väder imorgon . Imorgon är det skola . Fredag = matte , lunch , idrott . Ganska skön dag ändå , man har obligatoriska saker hela dan och då behöver mzn inte tänka lika mycket själv ;) Men vi har utegympa , usch :(  Hoppas alla har haft en bra kväll !

pusshej //i


Heinken

Gillar vekligen den här reklmane !

I am just a girl

Sitter hör och lyssna på "I am just a girl" . Den är helt fantastiskt bra ! Dagen har i alla fall flytit på . När jag väl kom till skolan försökte jag plugga engelska men kom inte på något att skriva tal om . Men det gick inte så bra . Sen så tappade jag bort min mobil , men en sexa gav den till amanda för hon visste att jag umgås med henne . Efter skolan åkte jag , victoria och amanda till stan och köpte present till madde som fyller 16 på lördag ! Sen så gick vi in på bik bok och prövade typ alla kläder som fanns där . Sen såg vi bobby TVÅ gånger , ni vet han linda rosings kompis . Aja det var kul i alla fall . Nu ska jag plugga engelska . Skriver mer sen .

pusshej //i

 
två bilder av alla kläder jag och amanda prövade , men det var dessa kläder jag tyckte bäst om . Men hade inga åengar för att köpa de , men amanda köpte klänningen :)

Idag har jag sett ut såhär

 

kofta från H&M
linne från polen
kjol från H&M
leggins minns jag inte

försenad

Nu har jag försovit mig . Måste skynda mig . Skriver när jag kommer hem .

pusshej //i

greys

Nu bytte jag header i alla fall :P Har ägnat kvällen åt att faktiskt plugga lite ! Men nu är det snart greys anatomy . Två veckor sen det var sist ! Och på måndag kommer nya one tree hill avsnittet :D Längtar ! Efter greys anatomy så blir det bums i säng , är så himla trött . Men snart är det helg , längtar jätte mycket ! Det kommer bli en så himla bra helg ! Men det här blir nog mitt sista inlägg för idag .

pusshej //i

vilken header ?

Funderar på att byta header , men vad tycker ni ?


Back

Nu är jag tillbaks . Det var jätte kul och tog inte alls så lång tid som alla sa ! Nu är jag hemma , ska äta nått och sen plugga lite . Juste kan ju berätta lite om dagen . Var i skolan , på förmiddan hade jag föreläsningar hela dan , jätte tråkigt . På eftermiddan fick några hålla tal , men som tur är så får jag göra det nästa vecka . Nu ska jag som sagt äta .

pusshej //i

några bilder från forograferingen
  

snabbt

Nu ska jag åka till fotstudion , skriver mer när jag kommer hem !

pusshej //i

Vilken bra morgon !

Jag kom upp så fort klockan ringde imorse ! Det är ett under ! Men det var så skönt när solen lyste in och så hörde jag fåglarna utanför , jätte vårigt kändes det . Fast när jag gick upp kände jag att jag hade jätte ont i ryggen :( Hoppas det går över ! Idag ska jag till skolan , efter det ska jag tilll the studio och ta bilder :D Det ska bli kul ! Har i alla fall äntligen valt vilka kläder jag ska ha . Hinner nog inte skriva nått förrän jag kommer hem . Ha en bra dag 1

pusshej //i

Tisdag

Hej nu är jag ätnligen hemma efter en lång men bra dag! Skolan gick bra , fick ett steg gjort och så jobbade vi på vår låt . Fick även reda på mitt betyg på engelska nationella , vg- :D Är jätte stolt eftersom att dte gick så dåligt! Sen så åkte jag till stan och sen direkt till träningen . Sista innan våruppvinsingen.. men det gick väll helt okej . Och så började vi kasta upp topparna i luften :D Jag hade i alla fall himla kul idag :) Nu ska jag duscha , äta och sen välja kläder för fotograferingen imorgon . Ska försöka blogga på morgonen .

pusshej //i


Nu är lovet slut :(

Så är ännu ett påsklov över . Sista lovet för mig i grunskolan ;) Om man inte räknar med sommarlovet . Är otroligt trött . Har sovit jätte dåligt hela natten . Min garderobs dörr var öppen så jag fick för mig att det var en clown där inne och massa sånt... inte kul ! Idag är det ju skola . Måste plugga jätte mycket nu de sista veckorna ! Sen så har jag träning . Sista tränningen innan uppvisningen så idag måste alla komma ! Ska försöka upptattera lite emellan .

pusshej //i


madde och vera för ett bra dag sen ;)

I wanna tell evrybody

Förlåt för jätte dålig upptatering idag ! Men det kommer nog tyvär bli så den här veckan , men så fort jag har ledig tid ska jag blogga , LOVAR ! Idag då , först kom amanda , edvin , mark och simon . Vi hämtade clown filmen hos elin och sen gick vi till mig och kollade på den . Såg inte särskilt mycket av filmen eftersom jag satt med händerna framör ögonen , men min clownfobi är nog nästan värre nu ! Medans vi kollade på filmen kom madde också . Sen köpte vi pizza , mums . Sen tog vi det bara lugnt :) Nu måste jag plugga lite , har inte pluggat nått på hela lovet ! Bra inez , super ! Så det är bäst att jag sätter igång.

pusshej //i


Hemma :D

Nu är jag hemma hos mamma igen . Det var mysigt att va hos pappa över påsken men ändå skönt att vara hemma igen . Idag får jag äntligen träffa amanda :DD Men nu måste jag börja fixa mig eftersom att de andra kommer om typ en timme !

pusshej //i


Shannen Doherty

Ett stort grattis till Shannen Doherty som fyller 38 år idag . Älskade hennes karraktär Brenda i beverly hills . Måste börja titta på den nya versionen av beverly hills menglömmer alltid !
Shannen Doherty

En shopaholics bekännelse

Nu är jag hemma igen . Filmen var riktigt bra ! Orkar inte skriva vad den handlar om men bra var den ! Vi tittade lite i affärer också men köpte inget . Ikväll ska jag bara ta det lugnt och umgås med min lillebror eftersom att jag åker hem till min mamma imorgon . Har ni haft en bra dag ?

pusshej //i


Wallander

Idag dag kommer saknade Amanda Wallander hem :D Men hinner inte träffa henne idag eftersom att hon kommer hem sent ikväll , men imorgon så :D



Nu ska jag snart åka in till stan för att gå på bio . Skriver när jag kommer hem !

PUSSHEJ //i

bio

Hejsan ! Sovit gott ? Det har jag . Somnade så fort jag la huvudet på kudden igår , minns inte ens att jag somna :P Idag ska jag i alla på bio med min lillasyster . Vi ska ha en systerdag ;) Sånna behövs också.. Vi ska se "en schopaholics bekännelse" (förlåt stavningen) . Har höga förväntnigar på den ! Och på fredag ska jag se 17 again , åh vad jag längtar !! Skriver mer senare .

pusshej //i


Evrybody

Jag blir så glad av den här låten ! Har lyssnat på den hela dan . Man blir så glad ! Det här var den bästa videon jag kunde hitta :P Men åh man blir så glad av den ! Haha om ni inte har förstått det än så blir jag så glad av den här låten ! haha

En hel dag ute i solen

Hur har er dag varit ? Min har varit super ! Har varit ute sen tolv idag och bara solat . Jätte skönt . Men har inte fått någon färg alls nästan , får väll fuska och sola solarium för till balen måste jag vara brun ! Men gud vad varmt det är , över tjugo grader ! Har tagit massa bilder , men usb-kabeln är hos mamma så bilderna får ni se på måndag !

pusshej //i


Rubriktorka

God morgon alla där ute i cybervärlden ! Visst är edet härligt väder ute idag ? Ska passa på att gå ut och sola lite ;) Vill få lite färg i ansiktet , därför kör jag på osminkat idag . Då blir mitt ansikte glad , utan massa klet i ansiktet haha . Nej men ni vet vad jag menar ;) Ska inviga mina nya sunglasses också .  Hoppas ni får en bra dag !

pusshej //i


friidrottsdagen förra året

Alex Pettyfer

Idag fyller Alex Pettyfer 19 år ! Han var så söt i "wild child" ! Så ett stort grattis till honom !
AlexPettyfer4.jpg Alex Pettyfer image by Master_O_DingleBerries

Lill inez ?

Kollade bland massa bilder på facebook och hittade den här från i höstas när amanda staylade sin lillasyster bea till mig ;)


assöt ! ;)

Alvedon in my <3

Idag har jag levt på alvedoner , har så jävla ont i magen :( Har i alla fall lyckats ta mig ut lite , men så klart så blir det molnigt så fort jag kommer ut ! Konstigt nog längtar jag massa tills nästa vecka (?) . Lovet kanske är slut då men det händer en massa grejer ! Är upptagen varje dag förutom torsdag och då måste jag plugga... Nu ska jag gå och ta ännu en alvedon (amanda om du läser det här , det finns inget du kan göra för att stoppa mig hahahaha ;))

pusshej //i


17 again

På fredag har den premiär ! Och självklart ska ajg gå och se den då :D Har väntat jätte länge på att den ska komma ut , den verkar vara otroligt bra ! Och är stort plus är ju att Zac Efron är med hihi ;) Tänkte bara påminna att om exakt en vecka har den premiär !


Långfredag

God morgon ! Jag har precis duschat och ötit frukost . Igår kväll mådde jag inte så bra , förkyld och tror till och med att jag hade feber . Men nu mår jag bättre ! Har bara lite ont i halsen . Idag vet jag inte riktigt vad jag hittar på . Följer nog med mina syskon ut en stund , kan ju passa på att försöka få lite färg i ansiktet när det är såhär fint väder :D Och imorgon ska det bli 17 grader ! Det är sånt som gör mig glad .

pusshej //i


amanda kom hem jag saknar dig ! <3

What Does Your Favorite Color Say About You?

Gjorde ett litet test om vad min favoritfärg säger om mig . Min favorit fär är såklart rosa och den säger att jag är glad , och det stämmer ju :D  Några andra ord som beskriver mig är lycklig, nöjd. romantisk, uttrycksfull, kostnärlig, och rolig . Gör testet här 


Vilken hårfärg ?

Lindasy Lohan har färgat sitt hår rött igen . Vilken färg tycker ni hon passar bäst i ?
Lindsay Lohan rödhårig igen!  

SPEIDI ÄSLKAR UPPMÄRKSAMHET

Speidi gör vad som helst för lite uppmärksamhet!

Heidi vet verkligen hur man klär sig snyggt!
Leker som små barn!
Överdrivet poserande?!


Jag gillar verkligen Heidi , men jag hatar Spencer ! Såg det senaste avsnittet av the hills igår , alltså första avsnittet på säsong fem , och jag fattar vekrligen inte varför Heidi och Spencer är tillsammans ! Hon är värd någon mycket bättre .

Glugg

Har helt glömt bort att berätta om en sjuk grej . Jag var ju hos tandläkaren förra veckan och de spände min tandställning . När jag vaknar upp morgonen efter så har jag en glugg ! Har aldrig haft glugg innan . Jag hoppas verkligen att de fixar till den sen . Jag tänkte att den kanske inte syns så mycket , men det första saken victoria sa när jag kom till skolan var "du har fått glugg!" . Lite oroväckande att min tandläkare inte verkar ha någon koll :S Men ska dit i Maj igen så jag får fråga då varför dte blev en glugg .

Hos pappa

Nu är jag hos pappa , har varit här ett tag . När vi kom hit spelade jag och min lillasyster guitar hero , haha dte är så kul :D Men hon vinner alltid över mig.. men man kan ju inte vara bäst på allt ;) När vi spelar sing star däremot vinner jag varje gång ! Känner mig fortfarande lite förkyld :( Hoppas det går över , kan inte vara sjuk nästa vecka ! Har massa planer !

pusshej //i

Fem sista avsnitten av one tree hill säsong 6

Det verkar hända väldigt mycket i slutet av säsongen . 20 April är de igång igen ! Jag längtar !

skärtorsdagen

God morgon allihopa ! Idag har jag sovit lite längre än de andra dagarna... Varför kan jag inte vara såhär morgonpigg när jag ska upp tidigt till skolan också ? Skulle varit mycket bättre . Mår inte så bra idag , tror jag håller på att bli förkyld . Jag har ont i halsen och i huvudet :( Tror det är pga att det var så kallt ute i tisdags . Idag har jag inga speciella planer . Måste städa mitt rum , och då menar jag verkligen städa, typ damma av och sånt också . Och sen ska jag till pappa och det är där jag kommer vara hela påsken .

pusshej //i


jag och madde , typ tre år ;)

sad

sitter och lyssnar på dne här låten , den är sjukt sroglig . Sitter här med tårar i ögonen .

Monkey-man

Gud vilken lång tråkig kväll ! Har målat naglarna rosa och tittat på twilight (därav rubriken;)) . Åh twilight är så bra ! Ge mig Edward Cullen NU !! Jag vill cokså vara en Cullen . Tänk vad kul . Menmen , det är ganska kul att vara en Gara också hihi ;) Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på , kanske kolla på någon annan film ? Får se ..

pusshej //i


favorit i repris ;)

"du är som malmö och kiruna"

en liten rolig video från i måndags

Jag hatar ishockey

Bara för att dte är ishockey ikväll så blir det inget greys anatomy ! Buhu :( Vad ska jag nu göra denna tråkiga kväll ?


GE MIG SOMMAR NU !

som dag och natt

Nu är jag hemma efter en väldigt bra dag . Först så var jag som sagt i skärholmen och shoppade med mamma och min lillasyster , ni ser vad jag köpte i inlägget under ;)  Jag stötte även på olivia , har skanat henne massor ! När jag var klar nötte elin upp mig och vi åkte hem till edvin där simon och mark redan var . Elin , smart som hon är , hade glömt filmen . Haha ska jag vara helt ärlig blev jag ganska lättad . Nu är jag hemma . Har inga planer ikväll , mår inte så bra . Har jätte ont i magen :( Hoppas det går över !

pusshej //i


såhär såg jag ut idag

S H O P P I N G

Här har ni det jag köpte idag , inte så jätte mycket men är skit nöjd med det jag köpte . Ville egentligen köpe jeansleggins också men de fans inte i min storlek :( Eller bara svarta men de var inte så jätte snygga . Juste ni vet mina jeans som gick sönder ? Jag gick till cubus och bytte de mot ett annat par likadana , så det är skönt att ha det fixat :)

    

klänning/tunika från gina tricot - 149 kr
bikini (inte så fin på bilden men jag har ju visat en annan bild på den tidigare i bloggen) gina tricot - 79 kr/del
jeans från cubus - 199 kr
skor från new yorker - 99 kr
solglasögon från new yorker - 90 kr

köpte linsvätska också och bokade tid för synundersökning om två veckor , usch min syn har försämras skit mycket så jag vill inte veta vad de säger :(

nu chattar jag med amanda wallander , saknar henne jätte mycket ! <3

pusshej //i

ändrade planer

När jag kom ut i köket låg det ett påskägg där . Innuti låg en shoppingrunda med mamma där mamma betalar allt . Och det var tänkt att vi skulle shoppa idag , så jag får träffa de andra senare . Men det ska bli kul och shoppa , är så shoppingsugen så det finns inte ! Men istället för frukost blir dte brucnh , fattiga riddare med banan , grädde och sirap mums !

pusshej //i


clown fobi

God Morgon ! Inte så fint väder idag , molnig och skit :s Men det visste jag redan att det skulle bli så det blev ingen överaskning. Idag ska jag träffa elin , edvin , mark och kanske simon . Vi ska titta på en clown skräckfilm , undra hur det kommer gå eftersom att jag har fobi för clownert ! Clowner och sprutor är det värsta som finns ! Vet inte ifall jag kommer klara av att se den . Får ont i magen bara jag tänker hur omlsaget såg ut . Filmen heter typ "clown at midnight" eller nått sånt . Aja , nu ska jag äta frukost och sen ringa och väcka elin och edvin , sömtutor :/:P Jag har i alla fall blivit väldigt morgonpigg på senaste tiden . Vet inte varför . Men nu ska jag som sagt äta fruskost .

pusshej //i


det här skulle varit en god frukost

Sometimes I'm going to have to lose

Gud vad kallt det är ute ! Höll på att frysa ihjäl . I alla fall så mötte jag och elin upp edvin och mark . Vi började med att spela tjugoettan , gissa vem som vann ? JAAAAG ! såklart ;P Sen så träffade vi madde , amanda k och becca . Vi följde med de till badberget där de satte på en engångs grill de hade köpt . Men den var bara till för värmen , fast så mycket varmare blev dte inte :P I alla fall så började typ några fulla killar (och en tjej) att hålla på med oss , Och en kille började kasta glasflaskor mot oss :S Men inget hände som tur var . Har inte så jätte många bilder eftersom att jag inte har så jätte fotoglada vänner , förutom madde såklart ;)

pusshej //i

  

-

den här låten är så bra !

heldag med elin

Så nu är jag hemma efter en heldag med elin . Vi har varit ute i det sköna vårvädret , kollat på tarzan , ätit "våran" lasange , ätit ben&jerrys m.m . Ikväll ska jag träffa elin igen men nu är jag hemma för att äta . Här har ni några bilder från dagen .

    

puss puss // inez

vi hörs senare

För nu ska jag gå och möta elin . Vi ska köpa ben&jerrys och snakca massa skit , precis vad hon behöver just nu och självklart ställer jag upp ;) Men nu måste jag gå . Jag skriver när jag kommer hem .


jag och elin sommaren 07
finns här för idg gumman , nu och föralltid <3

Taylor Swift

Jag kanske är lite efter , men jag har nyss upptäckt hur bra Taylor Swift är ! Hennes låtar är så bra och så fina . Jag älskar dem ! Om det inte hade varit för den nya ipred lagen hade jag redan laddat ner hennes album .

Här har ni några av mina favorit låtar med Taylor Swift .

Carolina Gynning

God morgon ! Jag har börjat vakna alldeles för tidigt nu för tiden . Skulle gärna sovit i minst två timmar till . Men jag är pigg och jag har försökt men kan verkligen inte somna om . Nu sitter jag och tittar på vakna med the voice och Carlona Gynning är gäst , hon är så himola rolig ! Jag gillar verkligen hennes personlighet ! Idag ska jag i alla fall träffa elin . Skriver mer om det innan jag går :)

pusshej //i


Dagen som har gått

Så , nu har jag tid att skriva ett inlägg . Men ska försöka att inte göra det för långt . Spenderade dagen med victoria och emmy . Det tog nästan hela förmiddan för oss att få tag på victorias hemma nycklar så att vi kunde komma in och äta nudlar , men tillsist så fick vi tag på dem :P Sen så var vi i en moppe affär , och nu verkar det som om victoria kanske kommer få en moppe ! Och så hoppade vi lite stuttsmatta :P Nu orkar jag inte berätta mer , bilderna får tala för sig själva ;)

      

1. en härlig vårbild , ellerhur ? ;)
2. Emmy slickar på sin pigelin
3. Jag har hittat min drömmoppe , typ
4. Emmy och Victoria på en fyrhjuling
5. Vi lagar nudlar
6. Emmy och Victoria
7. Jag och Victoria

tänkte bara säga att jag lever..

.. skriver ett längre inlägg om dagen sen med bilder och videklipp ;) Nu ska jag kolla på en film mamma vill att vi ska se 

pusshej //i


on my way

Förlåt för dålig upptatering igår , men jag orkade helt enkelt inte blogga . Idag ska jag i alla fall åka till victoria och vi ska hoppa stutsmatta ;) Första gången för mig i år . Men nu ska jag börja fixa mig och sen ska jag åka .

pusshej //i


victoria i falun ;)

Grattis Pappa !



Idag fyller min underbara pappa 37 år så ett stort grattis till honom !<3

p.s även min farmor fyller år idag , så ett stort grattis till henne också !

vid din sida

Tänkte bara tipsa om en sjukt bra film jag såg igår , "vid din sida" heter den . Den var jätte bra ! Det här är den andra filmen jag har grinat till , den första var " i taket lyser stjärnorna" . Så om ni ska se en film någon gång se då vid din sida , eller stepmom som den heter på engelska

efter regn kommer solsken

Inte alls lika fint väder idag som igår . Men det gör inget eftersom att jag inte hade nått planerat idag så då kan det lika gärna vara fult väder ;) Nästa vecka ska det ju bli kanonväder igen . Idag har jag som sagt inga planer , så jag kommer nog bara ta det lugnt .

pusshej //i

bilder från igår


bilder från olivias blogg

bikini

Hittade en bikini idag på gina som var skit snygg , tror nog att jag ska köpa den !


visst är den snygg ? ;)

"Vi är inte elaka , bara lite mindre snälla"

Måste bara börja med att säga : gud vilket härligt väder det är ! Idag så var jag ju i stan med några från laget . Vi åt jordgubbar där vid vattnet vid kungsträdgården och njöt av det fina vädret , första jordgubbarna för mig i år btw . Vi tror att vi såg Malena (hon som vann melodifestivalen) och lite senare såg jag och victoria Linda Rosing ! Jag och Victoria lteade sen runt på jakt efter ett par fina solglasögon men ingen av oss hittade nått . När jag kom hem passade jag på att gå ut med min lillebror . ´Men det slutade dåligt , han ramlade och skrapade upp hela knät och handen . Så nu ligger han här med plåster och säger att han mpste pka till doktorn . Undra vem han har fått att han överdramatsirat allt ifrån ? :P Kommer kanske in lite bilder från dagen sen :)

pusshej //i


Förhandsvisning av Hannah Montana the movie

Igår var det förhandsvisning av Hannah Montana - The Movie . Filmen har egentligen preimär 10 April i USA (1 maj i sverige) men några fåtal var igår inbjudna till en förhandsvining . Några som var där förutom Miley Cyrus och hennes pappa Billy Ray Cyrus var Brenda Song , Taylkor Swift , Vanessa Williams , Demi Lovate med hennes syster , Shawn Johnson & Mitchell Musso , Moises Arias , Teri Hatcher , Antonio Sabato Jr och Adam Gregory .

Britney is back !

En gång ett britney fan , always a britney fan ;)
Britney Spears är candies nya ansikte utåt. Här har ni några bilder från plåtningen , visst verkar hon vara tillbaks till 100% nu !
Popprinsessan Britney!¨

Söt!


lördag

Vilken bra fanatsi jag har när dte gäller rubriker ;) Har varir vaken ett tag , vet inte vad det är med mig men vakna åtta idag :S Men jag har en hel vecka på mig att sova så det gör inget :) Ringde och väckte victoria hihi . Idag ska jag i alla fall träffa några från laget . Vi skulle typ sola eller nått , vet inte riktigt . Men skriver mer när jag kommer hem :)

pusshej //i

victoria: Vad vill du mig ?
jag: måste jag vilja nått när jag ringer dig , jag kanske bara vill prata med min bästa kompis?
victoria: ring henne då
haha :P

shrek

Vad fan är det för fel på mig ? Jag är alltid så trött på fredagar , somnar alltid när jag kommer hem och idag är inget undantag . Allt skolarbete tar all enrgi ur mig . Aja nu ska jag kolla på shrek :D Haha det är ju riktigt kul . Skriver nog mer senare .

pusshej //i


typiskt

Nu är jag hos pappa . När jag kom märkte jag att mina byxor hade spräckts i baken , undrar hur länge jag hade gått så innan jag märkte nått :S Så nu är mina favoritjeans sönder ! Har inte så mycket mer att skriva . Är så sur just nu äver jeansen !

pusshej //i

Fredag = Lov

Nu är det lov :D Och det är superduper fint väder ! Idag kunde man ju gå utan jacka ! Jag älskar sol ! I skolan har jag pluggat teknik nästan hela dan , and gues what ? Jag hann ! Så det är skönt . Sen så på lunchen blev det ett litet vattenkrig i matsalen mellan mig , victoria och vera och jag blev jätte blöt :( Men kul var det tills det höll på att spåra ur hehe . Och ett stort förlåt till Madde som också fick vatten på sig . Efter skolan hade jag PH där vi gjorde en mitttermins rapport , den var som jag trodde . Sen satt jag och marie kvar och pratade lite med min lärare christian . Haha innan idag sa han vad som är fel med min pluggteknik "Du har koll på allt och du vet när du ska göra vad, bara det att du inte gör det . Du går på lektionerna och låtsas plugga . Men det är bra att du alltid är på så bra humör" .   Jag fattar inte att snart slutar jag grundskolan  ! Aja nog om det , nu sitter jag här och väntar på att min underbara pappa ska komma och hämta mig och sen ska jag till honom . Skriver mer där .

pusshej //i


i brist på bilder

fuck

FAN FAN FAN !! Skulle ju gå upp klockan fyra imorse för att skriva klat tekniken . Jag ställde klockan och allt men jag måste ha stängt av den i sömnen , för jag vaknade halv sju ! Hur ska jag nu hinna? Jag har inte tid för teknik i skolan heller :S Aja får se hur jag löser det här , nu mpste jag i alla fall äta frukost :)

pusshej //i


p.s läste i cornelias blogg att det ska bli 15 plus och sol idag :DD d.s


i would never run away when life gets bad

Så nu har jag nästan skrivit klart hela tekniken , jag får gå upp tidigare imorgon och skriva klart för nu orkar jag inte mer , hjärna protesterar . Ska kolla om det är något intressant på tv och bara ta det lugnt nu innan ajg går och lägger mig . Juste , det jag skrev om tidigare om att åka till elins land på lovet blev inte av tyvär :( Skulle ha blivit så kul! Imorgon är det sista dagen innan lovet , matte och gympa står på schemat . Inga höjdare direkt .

pusshej //i


paus för mackor

Nu har jag pluggat , men tog en paus för att äta mackor . Det första mamma sa när hon kom hem var "Varför är du inte ut när det är såhär fint väder?" . Arggh , jag vill ju vara ute men jag har den här jävla tekniken !! Fast nästa vecka är dte lov :DD Jag och elin ska kanske till hennes land på måndag , tisdag och onsdag . Ska bli kul :D Annars har jag nada planer . Måste tyvär plugga under lovet också , men det är bara två månader kvar av grundkolan , yeeah :D Så det ska jag stå ut ! Nu ska jag fortsätta plugga .

pusshej //i


jag o elin förra året , fin bild va ? ;)

Springtime

Gud vad varmt det är ! Gick hem från hägerstensåsen idag också och idag svettades jag nästan . så varmt var det ! Hoppas det fortsätta bli varmare varje dag för då kommer dte bli jätte varmt lagom till lovet ;) I skolan gjorde jag äntligen SO-provet , det gick sådär . Sen så började vi skriva lite på våran låt . Det började segt men i slutet gick det bättre . Just nu vill jag bara gå ut när det är så fint väder , men jag måste plugga med tekniken ! Så det blir nog inte så jätte många inlägg eftersom att jag måste bli klar idag .

pusshej //i


en gammal vår bild

Greys Anatomy

Sitter och tittar på Greys Anatomy , hitills är det jätte bra ! Det här blir nog mitt sista inlägg idag . Hoppas på lika fint väder imorgon , ska nog kolla på smhi så att jag inte hoppas för mycket .

pusshej //i


jag och natta tidigare idag

April April

Snodde Kissies aprilskämt och skickade sms där det stod : "Hej jag har hittat den här mobilen i stan och du är en av de senaste kontakterna. Känner du personen denna mobil tillhör?"

några svar:

- En viss inez gara

-Haha april april..

-Ja.. är de här ett dpligt aprilskämt? :P

-Ja det gör jag, tjejen bor i axelsberg och heter inez gara.

- Ja det är min kompis mobil!

- Tro inte att dum kan lura mig april

- Aha jag känner henne det är min kompis, hur ska hon få tag på dig? Och hur ska ni göra, för jag kan ringa henne :)

- Ja det gör jag väl. Men du ta och kontakta amanda om du hittar det numret där . Hon känner nog personen bättre än mig ;)

Vad händer med H&M ?!

Som ett bombnedslag slog nyheten ner i natt. Den storbystade skandalmodellen Jordan blir H&M:s nya kändissamarbete efter Madonna.

"Jordan känns högintressant just nu. Många tjejer identifierar sig med henne och hon har blivit en stor stilikon för de unga och modemedvetna" motiveras valet.

Resultatet av samarbetet kommer att finnas i butiker till hösten och redan nu får vi en liten hint om hur kollektionen kommer att se ut.

jordan1 Jordan- H&Ms nya ansikte utåt

jordan2 Jordan- H&Ms nya ansikte utåt

tror ni att det här är ett april skämt eller ?


OTH 6 19


Det var så bra ! Och Jamie är så söt !!! Men nu är det uppehåll igen , nästa avsnitt kommer som sagt 20 April och då kommer de fem sista avsnitten av säsongen . Sen är det hej då till Peyton och Lucas :(( Jag hoppas verkligen att dte inte är sant !


Glass i stora lass

Kom in för en stund sen . Har varit ute lite med elin . Vi köpte glass och satte oss på badberget och pratade om allt möjligt ;) ´Har i alla fall ätnligen sett det nya one tree hill avsnittet nu ! Skriver mer om det i ett annat inlägg . Nu måste jag plugga !!

pusshej //i

  

Skriver från balkongen

Jag är så glad ! Vädret är så himla skönt !! Sitter ute på balkongen just nu , jätte skönt . Ska alladeles strax börja plugga . Det är mycket roligare att plugga ute på balkongen , har på musik och när man sitter ute blir man inte trött lika snabbt ! Hos tandläkaren gick dte väll helt okej , det brukar ta typ fem - tio minuter men idag tog det en halvtimme :S Menmen , sen åkte jag till skolan . Där var det ännu en dag med glass i centrum och så sydde jag klart mina shorts . De blev inte alls bra men om jag inte lämnar in idag skulle jag ha fått IG och det vill jag inte ha . Så nu har jag G i alla fall , hoppas jag . Eftersom att det var så fint väder idag så gick jag hem fårn hägerstensåsen :DD Jätte skönt .

Nu ska jag plugga

pusshej //i

 




(bilden är ju så seriös)

Tandis

Gick upp för någon timme sen för att duscha , så nu har jag gjort det . Sen var planen att jag skulle titta på one tre hill avsnittet jag inte har sett än men det har fortfarande inte kommit upp , JAG BLIR GALEN !!! Och efter det här avsnittet är det uppehåll igen ända till 20 April , det är ju 20 dagar kvar ! 20 Dagar utan One Tree Hill . Vi får se hur jag kommer att klara mig . I alla fall så ska jag till tandläkaren nu på morgonen så ska snart börja fixa mig. Idag är dte ju 1 April också , hoppas bara att jag inte kommer bli lurad . Men det kommer jag säkert . För oss är det som första april varje dag , tänk hur det kommer bli när dte väl är 1 April ? Ska helt enkelt inte lita på någon idag ! Så får det bli .

pusshej //i


Igår

Så , nu har jag sovit och fått mer energi så nu kan jag skriva om gårdagen .

Det var jätte fint väder så på lunchen gick jag marie , amanda och victoria till centrum och åt glass , mums . Jätte skönt och varmt var det ! I skolan försökte jag sy klar mina shorts , men icke sa nicke . Symaskiner har helt seriöst något emot mig ! I alla fall , efter skolan åkte jag , madde , amanda , victoria och vera förbi rednex anders ;) Madde skulle hämta en gitarr av honom och snälla som vi är följde vi med henne . Men jag , amanda coh vera lekte med hissen istället . Det var typ en sån hiss som var i tiatanic och amanda blev helt galen haha . Juste när vi satt på tunnelbanan råkade victoria trampa på en tants fot . Tanten blev skit sur och bytte plats , men innan hon bytte plats reste hon sig upp och ba "Jävla tjockisar!" . Haha jag skaratta så att jag grät . Sen gick victoria och vera och a manda och klämde ihop sig på ett platsen bredvid henne så att de typ tryckte in henne . Och sen gick hon av i slussen och där skulle vi också av så vera la krockben haha så lätte kom hon inte undan . Sen så var det träning , jag tycker dne gick riktigt bra ! Och styrkan var inte jobbig den här gången ! Det kan kanske bero på att vi inte körde plankan :P Och så fick vi jätte söta och jätte goda marsipan kycklingar av vår tränare ;) Aja det var allt om gårdagen .

pusshej //i