I’m safe when I am in your arms

Efter skolan åkte jag som sagt till Sebbe. Han har blivit jättesjuk, så vi har bara tagit det lugnt. Jag fick lite plugg gjort hos honom också, skolan kommer ju aldrig funka annars med tanke på hur mycket vi träffas och att jag tränar tre gånger i veckan. Känner att det kommer bli ännu ett år där jag kommer få svårt att få tid för allt. Men jag gillar det ändå:) Kom nyss hem och ska nu göra klart läxan.

pusshej


dagens :)


Without you I would fall apart

Så, nu tänkte jag skriva lite om gårdagen. Erika mötte mig vid min skola när jag slutade och vi åkte in till stan och satte oss på Espresso House, och sen gick vi vidare till mcdonalds. Nyttig man är då.. Sen åkte vi hem till mig och Erika fick se min lägenhet, hon tyckte den var fin :D På kvällen åkte vi på träning, kändes lite konstigt men det var kul så ska nog börja i hennes lag :) Träningen slutade inte förrän tio, så kom hem rätt sent, därför orkade jag inte skriva något. Nu ska jag snart iväg till skolan, efter ska jag till Sebbe och ta hand om honom.

pusshej


Sweet dreams

Orkar inte skriva något nu, är astrött. Skriver imorgon istället (eller tekniskt sätt senare idag)
pusshej

Can´t stop loving you

Vad har jag hunnit gör sen sist? Städat hela mitt rum och min toalett, göra engelska läxan och börjat på rättkunskapsläxan. Vilken toppensöndag.. Och har otrolig söndagsångest! Blööh orkar inte med tidiga mornar, långa dagar och läxor. Imorgon ska jag i alla fall träffa Erika och kanske Cornelia, har inte träffat de på lääänge så det blir kul :D

Nu ska jag äta nått (har inte ätit något sen halv tolv då jag åt frukost..), tvätta mig, krypa ner i min säng och ringa Sebbe, prata lite med honom och sen sova. Gud vad skönt! Är otroligt trött.
pusshej


Kroatiieen, och ja jag har byxor på mig..


Te Amo

Jag och Sebbe var ju barnvakter igår, vi är grymt bra med barn! Till och med Hampus sa att vi var bästa barnvakterna :D Vi spelade buzz, åkte till huddinge centrum, åt massaaa popcorn och godis (sebbe hade över tre kilo godis!), läste och massa annat. När Hampus hade lagt sig kollade jag och Sebbe på 500 days of Summer och trubbel i paradiset. Har haft en supermysig helg med min pojkvän :)

Nu är jag hemma och ska städa. Blev aldrig klar sist. Och med tanke på att jag inte har städat sen innan jag åkte till Polen behövs det verkligen storstädning!
pusshej


mitt hjärta <3

p.s jag är lycklig :D


Who knows how to love you without being told

Godmorgon! Hade en riktig mysig kväll igår :) Jag och Sebbe låg i min säng hela kvällen och pratade om allt möjligt, sen satte vi på "Raise your voice" också men båda somnade innan den tog slut :P

Idag ska vi vakta Sebbes lillebror :) Nu väntar jag på att Sebbe ska vakna, men antar att han kommer sova i några timmar till. Sover hos Sebbe inatt också så vi hörs imorgon :)
pusshej

Have you ever love somebody so much you can barely breathe?

Dagen vart inte så jobbig som jag trodde. Fick sluta en och en halvtimme tidigare, nice! Sen spenerade jag ca en timme på banken.. Men nu har jag fixat allt i alla fall :) Och nu är det helg! Och helgens planer heter Sebbe. Och kan helt ärligt inte tänka mig något bättre.

pusshej


It hurts deep inside

Skola 9-16.30, döda mig sakta..

I thinkin about you, thinkin about me, thinkin about us, what we gonna be?


If it wasn’t for my pain, then I wouldn’t know my strength

Dagen började med chailatte på Espresso house med Viktor, ingen av oss var särskilt taggade på spanska. Sen så har skolan flytit på. Träffade Sebbe en snabbis efter skolan, men han hade träning.. Nu ska jag städa och packa upp, sen ikväll kommer Sebbe och håller mig sällskap! :D

pusshej


På rättskunskapen jobbade vi med lagboken, jävligt tjock sak det där!


Keep holding on, cause we gonna make it through

Har varit en väldigt lång dag känns det som. Efter skolan åkte jag till min mormor och morfar, var mysigt att träffa de :) Fast jag somnade och djupt ett väldigt bra tag. Åkte och träffade Sebbe i typ en och en halvtimme innan han hade träning. Nu är jag hemma, tror jag ska ta och mysa ner mig i sängen med "the last song".

pusshej


Exakt ett år sen jag träffade denna underbara kille för första gången idag :)


I feel like I'm upside down


Everything I do is making me more confused
 It used to be easy, all I had to be was me, now I'm mixed up
Everywhere I go is somewhere that I don't know
I hope that I'm dreaming 'cause I'm sick of this feeling
I'm mixed up, somebody help me


And though you break my heart, you're the only one for me

Ännu en skoldag idag. Efter åkte jag hem och sen åkte jag och mötte Sebbe och vi åkte hem till honom. Kvällen har spenderats med Sebbe och hans syster :) Sen spelades det buzz med hela hans familj, kul kul :) Men nu tänkte jag ta och gå och lägga mig i tid för en gångs skull :)

pusshej


Dagens


I love the way you lie


Your living in the dark, where no one can see your tears

Hej! Har nyss kommit hem från Sebbes match. Var där med Victoria, och fast det var kallt och asmycket mygg så var det riktigt mysigt att få prata med henne :) Hon åkte innan matchen var slut, så sista halvtimmen var jag själv och sen fick jag skjus hem av Sebbes pappa :) Nu ska jag duscha och sen sova, skolan väntar ju imorgon.

pusshej


Skolaaa

Orkade inte skriva något igårkväll när jag kom hem, men hade en mysig kväll :) Kul att träffa alla igen! Idag är det skola, första riktiga skoldagen. Är lite smått deprimerad att lovet är slut. Men aja :) Ska bli lite skönt med rutiner igen.

pusshej


såhär såg jag ut igår :)


Dagens planer

Ska nu in till stan med Amanda och Becca, ska växla pengar och köpa lite grejer till skolan. Sen åker vi till älvsjö där det är tacokväll! Så ser min dag ut, vi hörs ikväll!

pusshej

Evertime we kiss, I swear I could fly

Sov inte hos Sebbe, han ska till gävla och spela match imorgon bitti :( Men har haft en supermysig dag med honom, vi har bara legat i hans säng och kollat på massa filmer. Precis vad vi behöver efter så lång tid ifrån varandra.

pusshej


21 Augusti

Hola! Ska snart iväg, eller om typ två timmar, ska möta Sebbe efter hans träning. Kommer spendera även idag med honom. Har inte så mycket mer att skriva. Vi hörs antigen ikväll eller imorgon för vet inte om jag sover hos Sebbe eller inte, beror på ifall han har match imorgon :)

pusshej


jag vill va brun igen! hur kan allt försvinna så snabbt?!


20 Augusti

Hola! Har spenderat hela kvällen igår fram tills nyligen med Sebbe. Endast ett litet avbrott när det var upprop i skolan.. Vi har haft det supermysigt :) Sebbe fick frukost på sängen imorse, ibland är jag allt snäll :D Ikväll har vi umgåtts lite med min familj, och sen poppade vi popcorn och kollade på pirates of Caribbean, en riktig fredagsmys kväll :) Är btw hur skönt som helst att va hemma igen!

pusshej


Min älskling :D


Hemmaaa :D

Äntligen hemma! Ni fattar inte hur skönt det är att vara hemma! Har suttit och ätit glass med mamma och tagit igen de senaste veckorna, har saknat henne! Och om några timmar, efter sin träning, kommer Sebbe hit :D :D Han är efterlängtat kan man säga. Och duschade nyss, så himla skönt att duscha i sin egna dusch, och ska bli så himla skönt att sova i sin egna säng med min pojkvän :D

pusshej


Byebye Polen!

Som sagt sa aker jag ivag till Pappas fru i tva dagar imorgon och sen bar det av hem till Sverige! Finns inge internet dar, sa nasta gang jag skriver ar jag i Sverige :D Finally! Kommer antligen tillbaks till mitt liv. Har haft en paus fran det i nastan sex veckor, det far verkligen racka nu! Men aja, vi hors i Sverige :D

pusshej

I cant't live without you

Vart ingen grillning igar, men akte anda till mina kusiner och umgicks med dem. Spelade cs for forsta gangen i mitt liv! Satt och berattade min livshistoria, men ingen verkade uppskatta det..

Idag akte jag till min gammelfarmor och gammelfarfar. Var dar en liten stund och sen akte vi tillbaks till farmor, at middag och vidare till mina kusiner. Sa hejda till alla. Nar jag kom hem packade jag. Vi aker till min pappas frus familj imorgon i tva dagar (jattatrakigt stalle btw) och sen aker vi hem till Sverigee :D

pusshej

<3


7 manader idag! Om fem dagar far jag antligen traffa min alskling igen!


sunlight

Solen kom fram :D Sa lag ute och solade lite men stod inte ut sa lange, galet varmt! Har klatt pa mig och ska val snart ivag :) Vet inte varfor jag skriver det har egentligen, har inget battre for mig :P

pusshej


LillaInez

Satt och kollade igenom gamla bilder med pappa, gud vad liten jag var! Tankte bjuda pa nagra bilder :)










All that I'm after is a life full of laughter, as long as I'm laughin' with you

Skrev inget om min dag igar, men den var valdigt bra. Alskar verkligen Galleria Krakowska! Fast var helt dod i benen och fotterna efter eftersom att vi sprang runt i alla affarer hela dan! Men latt vart det :) Idag pa dan vet jag inte vad som hander, tankte sola men just idag ska det sjalvklart va molnigt! Har varit stralande sol flera dagar men da har jag inte haft tid att sola.. Pa kvallen blir det grillning med kusinerna :)

pusshej


Inhandlat


Inte jattebra bild. Men kopte att par jeansleggins med fickor, en rosa t-shirt, en vit topp, en rosa kofta, the last song (som jag har letat efter jattelange!) och ett s-halsband, S for Sebastian tihi :D


Shop til' you drop!

Nu ska pappa snart skjusa oss till bussen som tar oss in till Krakow. Som sagt ska jag shoppaaaa :D Ar valdigt taggad pa att komma in till stan, har bott ute pa landet allt for lange nu! Vi hors ikvall.
pusshej

p.s kommer hem om exakt en vecka! :D

Inception

Var pa bio, vi sag Inception. Den var ju bra ju! Hade inga direkt forvantningar. Men bra var den i alla fall! Innan var det trailern till Instangd 2, fyfan va acklig! Hoppade till en gang sa mycket att jag spillde ut all popcorn pa min kusin :P Har haft en bra dag, och imorgon blir annu battre for vi ska till min alskade galleria och shoppaaa :D Men nu ar det dags for skypetid med min pojkvan :D

pusshej





jag kopte stora menyn, stor popcorn och stooor cola! tjockiisinez :D


Helgen

Nu ar jag tillbaks. Vad har jag haft for mig hela helgen da? Jag har grillat, cyklat massaaa, gjort cheerfrisyrer pa min lilla kusins dockor, atit vaarldens godaste glass (!), lart nagra valfardare svenska, umgatts med familjen, tankt shoppa men allt stangde precis nar vi kom, at tag i tva timmar dit, akt buss i tre timmar hem och myckeet mer! De bodde i typ varldens finaste hus ocksa! Men mysigt att va tillbaks hos farmor :)

Min mamma har fyllt ar ocksa, ett stort grattis till varldens basta mamma! :D Har precis duschat, tankte ga ut och lagga mig och sola men hinner inte. Ska till mina kusiner och ikvall blir det bio :) Juste, jag flagnade jattemycket sa gjorde peeling (stavas det sa?:P) sa jag ar inte alls lika brun nu:( Kommer va blek nar jag kommer hem till Sverige.. Bummer!
pusshej


Jag och min sota kusin :D


You know I would die here without you

God morgon! Har nyss dushcat och letar efter min bodylotion, ingen aning om vart den tagit vagen.. Och jag far inte borja flagna! Idag ska jag ju till min slakt pa mammas sida. Mysiigt :) Sa blir nog ingen upptatering pa nagra dagar, vet inte helt vilken dag jag kommer tillbaks till farmor. Btw sa fic jag varldens sotaste rosa necasserer av min faster, supersota :D Aja, vi hors om nagra dagar :)

pusshej

14 dagar


Nu ar det bara tva veckor kvar. Tva av sex. Saknar dig <3


Another day in Poland

Ikvall har jag och mina kusiner varit i typ "stan". Det var ingen storstad direkt, men mer stadliknande an dar jag bor. Det ar verkligen landet! Saknar Stockholm. Vi at pizza pa pizza Ines! Bara att de stavar mitt namn fel! Nu sitter jag som valigt med min alskling pa skype :) Imorgon ska jag till min mammas slakt, de bor i en annan stad. Ska bli mysigt :)

pusshej




bjuder pa den har :P


.

Kommer visst hem 19e inte 18e, wiee...

Dreams

Hatar drommar, som man hatar att vakna ur och inse att det ar en drom.. Btw, vart kommer alla besokare ifran?:o Kul! :D Bara att ni kan val kommentera lite ocksa! :)

Har i alla fall varit hos min kusin, vi kollade en asacklig vampyrfilm, assa asacklig! Trodde jag skulle spy ett X antal ganger, sag inte ens klart den! 
pusshej



 


Scaleee

Blev inge Krakow. Har suttit ute pa terassen, solat och last. Stretchade liiite ocksa, det behovdes! Vet inte riktigt vad som hander nu, far se vart dagen for mig helt enkelt :)

pusshej


Krakow

Tihi nar man har ny design far man mer lust att blogga(a) Idag ska vi till Krakow och halsa pa min gammelfarmor och gammelfarfar. Kanns fortfarande konstigt nar farfar inte ar dar, fast dte har gatt tva ar. Men jag traffar de bara typ tva ganger pa sommrarna sa darfor har jag inte riktigt vant mig.

Jag och mina kusiner borjade tjafsa igar om vilken stad som ar finast, Krakow eller Stockholm. Jag tycker sjalvklart Stocholm men det tyckte inte det.
pusshej


Har har vi da krakow

Ny design! :D

Cornelia har gjort en ny design at mig, fin va? :D Jag ar i alla fall nojd :) Headern ska andras lite nar jag kommer hem, men annars ar den helt perfekt :D Nu ska jag sova :)

godnatt

2 Augusti

Kom hem for ett litet tag sen. Har spenderat kvallen hos min kusin. Vi kollade pa sex and the city 2 men vi hann inte se klart.. Annars har vi akt omksring med bilen har i trakten idag. Pappa visade skolan han gick pa i mellanstadiet. And guess what, solen var framme hela eftermiddan! Ska egentligen inteklaga pa vadret, hade helt sjukt bra vader nastan hela tiden i kroatien, bara sista dan det var sjukt daligt. Nu vantar jag pa att Sebbe ska logga in sa jag far prata med honom :)

pusshej


jag och min kusin i kroatien


I only know that I belong where you are

Hola! Pratade med min alskling till halv fyra inatt, riktigt mysigt. 17 dagar kvar nu. Det gar framat i alla fall :) Jag ar a himla glad som har min Sebbe, aven fast vi ar sa langt ifran varandra sa gor han mig sa sjukt lycklig!
Aja. Fortfarande daligt vader.. Jag gillar inte! Vet inte riktigt vad som hander idag, vi far val se :)

pusshej


RSS 2.0