Victoria Ricknell <3

Sitter hos min underbart fina vän, Victoria. Hände some things hemma så åkte iväg till Victoria, hon ställer alltid upp för mig. Älskade underbara vän <3 Har blivit på mycket bättre humör, hon har den effekten på mig :D Lyckas alltid muntra upp mig. Vad skulle jag göra utan henne?


DM PICS 2 BILDBOMB

















såhär kan det gå om man ger Dolls en kamera och några timmars fritid ;)

Bilder från själva programmet lägger jag upp i ett annat inlägg :)






I´m kind of living the dream!

Hemma efter en lång dag, har haft skola från 08-18. Gympan var i alla fall asskön, vi hade avslappnings övningar så tog en powernap och sen masserade vi varandra :D Sen så skulle vi på någon utställning med fotogruppen, men den gick ganska snabbt och nu kom jag nyss hem, asskönt! Ikväll ska jag bara ta det lugnt, och tänkte lägga mig tidigt. Går runt som en levande zoombie känns det som.

pusshej

kommer ett bildbomb inlägg med alla bilder från dm snart, när jag har orken och tiden till det :) 

You're the only one that ever made me melt

Förlåt för så mycket cheerinlägg, men har så många bilder på lager så det blir nog fler :D Dagen då, var i skolan. Mötte sen Sebbe, vi köpte godis och åkte hem till honom och mös. Jag var helt slut, har sovit sammanlagt typ 9 timmar de här två nätterna så jag somnade till lite hos Sebbe också ;) Så har haft en mysig eftermiddag/kväll.

pusshej


Some DM pics



Lite tankar såhär dagen efter

Jag fattar inte att vi vann medalj. Fast fan vad vi förtjänar det! Vi gav verkligen allt på mattan igår. Men när jag såg alla vi mötte så var jag helt säker på att vi inte skulle kvalificera oss. De var sjukt duktiga! När vi satt där på prisutdelningen satt jag och tänkte, "vad händer nu? Ska vi bara tpy ta det lugnt på tärningarna?". Och känslan när de sa att vi fick brons, den är obeskrivlig! När vi sprang upp där med hela Dolls, gråtandes och kramandes och alla lika förvånade, det var ett underbart moment. Det känns bra, att vi är tredje bästa i hela mellersa distriktet i vår klass. Nu har vi fått bevis på det. Och att se hur glada Sandra och Rita blev, aa som sagt, en obeskrivlig känsla. 

Och måste bara tilllägga att jag älskar Dolls, precis innan vi skulle ut så stod vi bakom kulisserna och verkligen taggade till! Jag var inte alls nervös när jag sprang ut, bara taggad. Och tänk hur mycket vi har gett de senaste veckorna. Vi har blivit så sjukt mycket bättre än vad vi var på "mini DM" med devils och dolphins, då var det bara pinsamt.

Den här känslan är helt overklig. Det var första gången jag tävlade i nått överhuvudtaget, så första gången jag har fått medalj. Var tvungen att kolla imorse när jag vakna att den var kvar, så att allt det här inte bara var en dröm. Jag tänker vakta medaljen med mitt liv. För att sammanfatta kan jag väl säga att JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD!


Proud to be a Dynamite!

Åhh jag har så mycket att berätta. Vet inte vart jag ska börja... Kanske med att säga att vi fick brons :D Är så jävla stolt över oss. Efter att jag hade sett alla vi mötte så var jag helt säker på att vi inte ens skulle kvala vidare, och sen när de ba "tredje plats... Brommagymnasterna, Dynamite Dolls!" så fick jag värsta chocken. Har aldrig känt en sån känsla, var så himla glad!

Bilder och sånt kommer imorgon. Nu ska jag duscha ut all min hårspray och tvätta bort allt mitt smink. Kommer nog ta ett x antal timmar..:P
pusshej


Här har ni oss i alla fall :) Förlåt för sämsta kvalitén men det blir så när man laddar upp på youtube :P


05.47

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg och säga åt alla att hålla tummarna för Dolls idag. Vi håller på att försöka komma upp just nu, vi ska äta, fixa håret och sminket. I alla fall, idag ska vi va bäst Dolls, jag vet att vi kan! Så idag ger vi allt!

pusshej


I need you

Har vandrat runt i stan idag, solat med Amanda sen så mötte vi Kitte och Sebbe och de följde med oss på cheershopping ;) Sen åt vi tacobar med två till från deras skola. Sen var tanken att jag, Amanda, Sebbe och Kitte bara skulle åka en snabbis till Amanda och hämta hennes grejer, men vi blev kvar där ett tag. Lyssnade på musik och hade det mysiiiigt.

Nu är Amanda och Victoria hemma hos mig och vi taggar till inför DM. IMORGON TÄVLAR VI!!! OH MY GOOOOOSH! Men nu ska jag joina de i deras tränande.

pusshej

¨
min söta, underbara pojkvän <3


Amanda och Kitte, så sötaa :D


You are my love, you are my heart

God morgon guys! Har drömt om DM hela natten. Och vaknade med en nervös klump i magen som vägrar släppa! I alla fall, idag ska jag och Amanda åka och sola och ha lite girltime, sen kommer våra pojkvänner in till stan och följer med oss på cheershopping, undra hur kul de kommer ha? ;) Haha men aja, nu måste jag äta frukost.

pusshej


vi är bäst :D


Grattis söta unge!


Idag fyller min söta lillebror 6 år, vad stor han har blivit min lilla lillebror. Ser honom fortfarande som tre år, helt insane att han börjar skolan i höst! Men aja tänkte bara säga grattis :)


Flickoooor

Gud vad det är kallt i mitt rum... I alla fall, efter skolan åkte jag hem till älsklingen en liten stund. Sen åkte jag till kistamässan med några från laget där vi och några från dolphins har fixar inför DM i helgen, vi har rullat massa mattor och fixat massa licensfickor. Fast det tog lång tid och alla vara superhungriga så var det faktiskt ganska kul.

Efter var det ju meningen att de flesta fårn laget skulle åka och äta någonstans, men alla var helt slut så det slutade med att det bara var jag, Amanda, Johanna och hennes pojkvän och hans kompisar som åt. Vi hade jättekul, skrattade massaaa. Kom hem för någon timme sen och ska väl snart lägga mig. FATTA ATT IMORGON ÄR DET SÖNDAG OCH DÅ SKA VI TÄVLA!!! Då ska vi va så jävla bra dolls!

pusshej


Freedaaaaaag!

Idag är det fredag, och den här helgen är efterlängtad kan jag säga. Kommer inte hinna blogga så mycket under helgen tror jag men såhär ungefär ser helgen ut:

Fredag: Skola till halv tolv, sen åka till Sebbe och va där en en liten stund, åka till kistamässan och förbereda inför DM, middag med några från laget :)

Lördag: Cheershopping, solning och kanske skjortshopping (till Sebbe;)). Sen kvällen kommer nog gå åt till att tagga till! Bring it on marathon, here we come ;)

Söndag: DM!!!! Kommer spendera dagen i kistamässan, kommer blir så himla kuul!

Ja där har ni min helg. Men så fort jag kommer ha lite tid över ska jag försöka skriva :)
pusshej


Det enda som finns i mitt huvud

Det enda jag tänker hela tiden just nu är "Dm på söndag, dm på söndag, dm på söndag...". Fattade idag på bussen att det verkligen är sp snart! Satt och lyssnade på vår låt och fick typ ett nervöst sammabrott :P På söndag är det den dag jag har längtat efter sen jag började på cheerleading, ska tävla för första gången. Det är helt insane! Är jättenervöös, men längtar samtidigt sjukt mycket. Kommer bli så himla kul! Vill bara att det ska bli söndag! Imorgon ska jag i alla fall till Kista och hjälpa till med förberedelserna inför helgen, får även då träffa några från Dolls så då ska vi tagga till :D

Men tycker synd om min kära klass och min underbara pojkvän som har fått stå ut med mitt tjat om DM hela den här veckan ;)


I´m yours

Har spenderat eftermiddan och kvällen med min mattebok och min pojkvän. Han lämnade mig nyss ensam med matteböckerna så får plugga in det sista själv :( Har matteprov imorgon, vet inte hur det kommer att. Återstår att se. Btw så är jag astaggad inför helgen :D

pusshej

You are the reason that I breathe

Är trött, har ont i hela kroppen, är lite förkyld och det är dåligt väder. Känner att det kommer bli en toppendag.. Särskilt med tanke på att jag går till 15.45, orkaar inte. Aja, efter skolan får jag i alla fall träffa min älskling, så det är ju något bra med dagen :)

pusshej

I try to live without regrets

Hejsan vänner! Haft en bra dag? Det har jag :) Träffade Sebbe efter skolan, han har försökt hjälpa mig med min matte. Seriöst, hur kan man va så bra på matte? :o Lite klokare blev jag väl, men så överdrivet mycket plugg blev det inte, men aja.. Nu ska jag plugga lite på svenska läxan och sen läsa min engelska bok.

pusshej


Bara för att min pojkvän är bäst :D


Good morning!

Vaknade för typ en timme sen, är jätte utvilad. Jag och Viktor tog sovmorgon idag så vi bestämde för att åka till skolan till lunch. Sen har jag bara två lektioner, skönt :D Sen vad jag ska göra efter skolan kan de flesta nog gissa ;) Men aja, TTYL


tänkte bara passa på att välkomna mina fina vän till förhållande livet ;)


När kärlek är fin är det de finaste som finns!

Hola! Skolan idag var faktiskt kul. Ni ser ju lite i inlägget nedan ;) Direkt efter skolan åkte jag hem till Sebbe och kom hem för en halvtimme sen :) Asmysigt. Och desperate housewifes är så jävla bra! Men nu ska jag duscha och sen sova.

pusshej

En helt vanlig dag på Nackademin


Så det kan gå, haha men skrattar lika mycket varje gång jag ser den här videon :P


D to the O to the LLS, pretty? good? OH YES!

Kom nyss hem från träningen, sista träningen innan DM och det känns riktigt bra faktiskt :D Är astaggaaad inför dm!!

Dagen då, var i skolan, provet gick faktiskt helt okej. Åkte till stan med Sebbe, Victoria och Emmy och sen åkte jag och Victoria vidare på träning. Jag har sagt det förut, och jag säger det igen; Cheerleading är det roligaste som finns! Känslan när man sätter ett bygg är obeskrivlig.

pusshej



btw, idag är det exakt ett och ett halvtår kvar tills jag fyller 18 :D


orkar inte komma på någon rubrik

Tänkte bara säga att det inte gick så bra att plugga, glömde hälften av alla anteckningar i skolan, bummer. Har i alla fall ägnat kvällen åt att prata i telefon med min pojkvän :) Nu ska jag snart duscha och sen sova.

pusshej

söndag

Hola people! Kom nyss hem, har spenderat lite tid med min pappa och hans familj. Vi var i kyrkan och sen åt vi i kungshallen, mums. Nu väntar massa plugg, så ska väl ta och sätt igång.

pusshej


<3


I'm holding you closer than most

Var ju på träning. Vi övade mest på dansen. Det är bara en träning kvar tills DM!!! Och idag är sista dagen vi får äta godis, sen börjar godisförbudet innan DM så ikväll ska jag tjocka mig och bara ta det lugnt. Det behöver jag :) Hoppas ni andra får en lite intressantare fredagskväll :)
pusshej


I can’t imagine right now, standing here, without you

Oh my gosh vad jag känner mig död. Men ändå är jag taggad på träninge! Idag ska vi va bättre än igår, för nu vet vi att vi kan!! Cheerleading är verkligen så himla kul! Visst kan vi suga ibland, men när det väl gäller då ger vi verkligen allt! Jag älskar cheerleading, och jag älskar Dolls!

Förlåt att de senaste inläggen har blivit nästan all about cheerleading, men det är DM nästa vecka så det är typ allt jag kan tänka på!
pusshej


Älskade Dynamites Dolls


I'm lucky I'm in love with my best friend


Jag älskar dig<3


Home från genrepet

Ska försöka få ihop ett litet inlägg, men bilder kommer nog imorgon :)^Genrepet då, gick faktiskt bra. Kunde gått bättre, men är astaggad inför DM nu!! Bara nio dagar kvar! Och helt seriöst, det finns nog inget roligare än att stå på mattan. Älskar det!

Efter genrepet åkte jag, Victoria, Sebbe, Alexandra och Amanda G och åt på donken. Sen höll Sebbe och Victoria mig sällskap tills mitt tåg kom, gulligt :) Nu kom jag nyss hem och är helt slut. Ser inte fram emot att tvätta bort mitt smink, det kommer ta tid det...

pusshej


bild från juluppvisning:)


Taggar till inför DM genrepet


Friday

God morgon alla glada! Alla sura också för den delen. Today är det fredaaag! Ska först till skolan och hålla min stadsvandring och sen gå en annan grupps stadsvandring, slutar efter det! Då ska jag hem och duscha och lite sånt innan jag ska iväg till Amanda och fixa oss inför genrepet, you know sminkning, hög tofs osv. Sen bär det av till blackeberg och genrep!!! Är lite nervös, men också taggad!

Så kommer nog inte skriva så mycket idag. Min helg kommer nog inte bli så intressan, när jag inte tränar kommer jag nog bara ta det lugnt. Har inte haft en lugn stund på flera veckor så det behövs. Plus att jag håller på att bli förkyld och det får INTE hända nu när det är typ en vecka kvar till DM! Ne, men nu ska jag sluta skriva och gå oc fixa mig.

pusshej


kom igen nu dolls! Idag ska vi vara så bra som vi aldrig ha varit. TAGGA TIIILLLL!!


So close your eyes , escape this town for a little while

Kom nyss hem. Kan ju berätta vad jag har gjort sen jag skrev sist. Åkte in till stan och köpte ett par skor, mötte Sebbe, åkte till skolan och fixade lite grejer där,tillbaks till stan och köpte en tröja, jag och Sebbe mötte Amanda, Stefan och Victoria och gick till Taco Bar, åkte på träning och nu är jag hemma.

Träningen gick väl helt okej, eller i slutet så gick det jättebra :D GENREP IMORGOOON!!! Så vet inte hur mycket jag kommer hinna skriva. Men nu måste jag plugga.

pusshej


en bild från träningen när jag och Victoria övar på dansen ;)


Everybody says that we look cute together

Gud vilken skön dag! Vaknade vid tio, sedan dess har jag suttit och jobbat med min individuella uppgift och blev nyss klar, yeey! Ska äta lite lunch och fixa mig lite innan jag åker in mot stan. Måste köpa ett par nya skor för mina uggs är helt sönder och orkar inte gå i mina klackade stövlar och alla vårskor ligger i en flyttlåda jag inte kommer åt. Sen ska jag till skolan en snabbis också och lämna in uppgiften. Sen vet jag inte om jag hinner sola innan träningen, vi får väl se.

pusshej


I see your true colors, and that's why I love you

Har faktiskt fått lite plugg gjort :) Sen så fastnade jag på youtube, har kollat på massa klipp på Björn Gustafsson, vad hände med honom egentligen? Aja, sen så har jag pratat lite med Amanda. Hon behövde nog prata av sig lite :) Deep talk you know ;) Tänkte egentligen duschat för någon timme sen, men vad gör man inte om ens bästavän behöver prata av sig? Men nu ska jag duscha i alla fall.

pusshej


But I see your true colors
shining through
I see your true colors
and that's why I love you
so don't be afraid to let them show
your true colors
true colors are beautiful
like a rainbow


you and i are meant to be together

Dagen har bestått av skola och stan med Sebbe, Elin och Niklas. Kom nyss hem. Ska ta och plugga lite. Har en jätteskön dag imorgon, ska vara hemma och skriva klart min uppgift, sen in till stan för att köpa ett par nya skor, sen in snabbt till skolan och lämna in uppgiften, sen träffa Sebbe en snabbis och sen träning. And gues what, jag är taggaaaad! :D

pusshej

Sängen väntar

Ska strax gå och lägga mig. Sover i sebbes t-shirt, tihi ;) Tummen upp för det! Men vi hörs tomorrow.
godnatt

Dynamites t-shirt

Kolla vad som kom idag.

 


You're the closest to heaven that I'll ever be

Gud vilken skön dag det har varit. Började tolv, var på statsmuseet och sen fikade jag med Emma, Nathalie och Linn, eller de fikade jag måste bli sparsam så jag köpte inget. Sen åkte jag och mötte Sebbe och vi åkte hem till mig. På vägen hem så gjorde Sebbe nått så att jag började skratta jättemycket, sen måste jag ha sträckt ryggen eller nått för jag fick skitont i ryggen och det har fortfarande inte gått över :(

Sebbe åkte nyss till träningen... Så jag ska väl passa på att plugga. Vi hörs senare :)
pusshej


det enda som spelas på min ipod just nu


I like the way I can't keep my focus

God morgon! Har verkligen sovit ut idag, sköönt. Det var längesen jag fick sova ut på riktigt. Ska snart gå och tvätta mig. Har pluggat lite nu på morgonen, och så har jag övat lite på koreografin. Nu ska jag vila upp mig idag och imorgon, sen har vi träning torsdag på helmatta (aldigt lika kul!), fredag genrep (!), lördag träning, söndag vila och måndag träning. Så helgen kommer ju nästan bara bestå av cheerleading, kan inte bli mycket bättre ;) Oj skulle egentligen bara skriva ett snabbt inlägg :P Men när jag väl börjar prata cheerleading kan jag inte sluta..;) Men nu måste jag börja klä på mig och lite sånt-

pusshej


DM nästa vecka! AAAAAHHHH! Har typ precis fattat att dte är så snart!


Måndag

Projketvecka denna vecka, inte särskilt jobbig dag. Började nio. slutade tolv. Då åkte jag och sola och det börjar äntligen synas :D Sen kollade jag runt lite i stan innan jag åkte METG där jag spenderade eftermiddan med Amanda, Amanda och Sebbe. Sen åkte jag och Amanda vidare på träning. Det är genrep på fredag, tävling nästa helg, JAG DÖÖÖÖÖR!

Kom nyss hem, ska duscha och sen borde jag plugga.. Börjar tolv imorgon, tummen upp för det!
pusshej


lovade Vickis att lägga up bild på hur victoria såg ut på balen, so here you go ;)


You're all I want your all I need

Nu har jag lite tid att skriva. Åkte till IKEA, hittade massa snygga möbler. Sen fikade jag med mami och sen åkte vi till nya lägenheten och tittade lite. Mysigt med lite alonetime med mamma, händer typ aldrig nu för tiden. Sen åkte jag till Sebbe. Vi har ägnat kvällen åt att sitta barnvakt åt han söta lillebror :)

När jag kom hem så bestämde jag tillsammans med mamma hur vi ska möblera mitt nya rum, superfint (Y). Nu kollar jag på ks filmen, åhh vad jag saknar ks :(

pusshej


två månader ♥


två månader idag med denna underbara kille <3


I don’t wanna hide; I just wanna stay free, to be me

God morgon folket! Har nyss ätit frukost. Idag är det söndag, som om ni inte redan visste det? Men det betyder att det är skola imorgon, jag hatar att helger går så snabbt! Idag ska jag i alla fall först till IKEA med mami och kolla möbler till mitt nya rum. Sen ska jag till Sebbe. Så det blir en skön söndag :)

pusshej


You’ve got the looks, you’ve got the beauty inside

Hola! Efter träningen åkte vi ju och sola, kom därifrån lite brunare :) Vi åkte hem till Victoria där Emmy väntade. Vi kom lagom till melodifestivalen, vi tittade på den och sen hade vi det mysigt resten av kvällen. Känns jättebra att ha en pojkvän som kommer superbra överens med mina vänner :D Kom hem vid halv ett, ska snart lägga mig är supertrött.

pusshej


victoria och sebbe tävlar i vem som står längst i jägarvila


Dragons i melodifestivalen

Dynamite Dragons (elitlaget i föreningen jag går i) var med i öppningsnumret för melodifestivalen. Inte lite tufft va? ;)


2.20 kommer de in


13 Mars

Hatar att behöva ställa klockan på lördagar. Har i alla fall nyss duschat och ska snart börja fixa mig till träningen. Idag är det som sagt träning, som varje lördag. Sen ska jag möta upp Sebbe som också har träning i spånga och han ska följa med mig och victoria och sola. Sist blev det inget, med tredje gången gillt ;) Och sen ikväll ska vi till Victoria, melodifestival final ju TAGGA!! ;)

pusshej


bild från juluppvisningen


Today was a fairytale

Kom nyss hem efter världens mysigaste kväll. Efter skolan åkte jag och Malin till stan och lämnade in CV:n till massa ställen, så nu hoppas vi på att jag får ett jobb snart :) Sen mötte jag upp Sebbe och vi två åkte hem till mig en snabbis innan vi åkte tillbaks till stan och träffade Jessica och hennes boyfriend Emil. Vi fikade lite på espresso house innan vi skildes åt.

Jag och Sebbe åkte till gamla stan. Vi har gått runt i typ halva slussen och hela gamla stan, asmysiiigt. Vi gick till "vårat" ställe i Gamla stan. Det är alltid helt folktomt där och det är precis vid vattnet och så var det jätte stjärnklart så dte var supermysigt. Har haft en supermysig kväll med min älskade pojkvän :)

pusshej


jag älskar stockholm på kvällen :)


Hemtentan klar, nu väntar sängen

Tänkte bara säga att jag nyss skickade in hemtentan:D Så nu är jag klar med allt plugg den här veckan! Ska duscha och sen hoppa in i sängen.

godnatt


I´m the bomb like tik tik boom

Så hemma efter träningen. Det var värsta DM-känslan, med domare och allt. Kan väl inte säga att dte gick bra (första gången med musik och matta och domare så blev väldigt mycket på en och samma gång) men kul var det :D Vi fick pröva dräkter också, känns verkligen som om det är DM snart nu! Men nu ska jag plugga jättemycket! Drack en red bull på vägen hem så att jag hålla mig pigg ;)

pusshej

lite bilder från träningen

      

I miss us <3

Det en finns en tjej på denna jord som är väldigt speciell. Det brukade vara hon och jag mot allt. Men saker förändras. Jag önskar att det inte gjorde det. Jag hatar att vi bara träffas på träningarna, jag hatar att jag inte vet allt som pågår i ditt liv just nu. Jag hatar att vi knappt pratar i telefon längre. Jag hatar att jag inte är den du ringer när du behöver någon att prata med, och jag hatar att jag känner att jag inte kan ringa dig. Men folk förändras, och även om jag kan ha sagt mycket inte så snälla saker så ska du veta att jag älskar dig och vad som än händer kommer du att ha en plats i mitt hjärta och du kan fortfarande ringa mig när du behöver en axel att luta dig på. Även fast vi inte umgås lika mycket så är du ändå min bästavän och jag älskar dig gumsi. Jag behöver dig, och jag behöver dig att behöva mig <3



if this world makes you crazy
and you've taken all you can bear
you call me up
because you know I'll be there


Startordning till DM

Cheer Senior Nybörjare
1. Brommagymnasterna Dynamites - Dolls
2. Dala Cheer Extreme
3. Fagersta Gymnastikförening - Thunders
4. Karlstad Cheerleaders - Team Panthers
5. Baltic Beasts Nyköping - Cheer Team Brilliants
6. NGCF Twisters Cheer Elite
7. Haninge Cheer Elite

Oh my gosh! Vi är först, man känner inte lite press....

What goes around, comes around

Hej bloggen, Viktor som gästbloggar här. Detta blogginlägg kommer inte vara som alla andra, jag tänker inte skriva om min vardag eller vad jag har gjort på senaste tiden som alla andra bögar (malte). Jag tänker ta tillfället i akt och skriva om något viktigt, jag tänker hjälpa er att vidga era syner. Men jag måste fatta mig kort, ni kan se läsa mer av detta i min krönika som jag arbetar med för tillfället som kommer att komma upp på denna blogg om någon vecka.

I våran värld finns det företag som hjälper I-länderna till en lättare vardag, företag som H&M och mcdonalds. De ger oss billigare kläder och snabbmat till ett billigt pris. Men det som vi får så billigt och så lätt tag på får andra människor slita hårt för att tillverka. H&M har fabriker bland Indiens lokalbefolkning där en arbetare tjänar 16 kr på 9 timmarsarbete, tempot drivs till max och enligt den engelska tidningen The Guardian så kollapsar ungefär 15 anställda varje dag och måste uppsöka läkare. Detta är ett brott mot mänskliga rättigheter och är inte acceptabelt. Mcdonalds är också en brottsling, de har gigantiska boskapsjordar som de låter beta i dessa u-länder eftersom det är så billigt med att köpa mark. Sedan när all näring i jorden är borta så lämnar de marken och flyttar till en ny mark, och lämnar marken utan näring som gör att urbefolkningen inte kan odla där och svälter.

Så vad jag vill få ut med det här är tillsvidare att ni ska bojkotta dessa företag tills dom har ändrat på sina metoder. What goes around, comes around. Ha en trevlig dag // Viktor.


Tja tja bloggen

Hej bloggen, Malte här! Jag vet att ni saknat mig men har haft mycket att göra senaste tiden . Så vad har jag gjort då , en bra fråga , skulle nog krävas en hel bok för att svara på det så det borde snarare vara vad har jag inte gjort? ;) Vad jag gör just nu? sitter i skolan dock e det ganska booring( cool grabb_93 ) tyvärr har jag inte mer tid med bloggen nu, så puss på er.

*inlägget är ironiskt*

2 cool 4 school jao

Hola bloggen! Sitter i skolan nu och har svenska. Ska skriva en krönika, inte så jobbigt. I eftermiddag ska ajg solaaaa :D Och ikväll är det träniing :D Men det visste ni ju redan ;) Aja TTYL

pusshej


It used to be us against the world

God morgon! Satt inte uppe så överdrivet länge igår, får bli en uppesittar natt med plugg inatt istället. Usch orkar inte. Mit liv är för hektiskt just nu, försöker få tid för allt och alla. Jag tycker om när det händer mycket, men nu börjar min kropp säga ifrån. Men aja what to do.

I skolan väntar en muntlig presentation om franska revolutionen, fasar inför den eftersom jag inte kan mitt så jättebra. Efter skolan ska jag träffa Sebbe (suprise?) och sen ikväll är det träning :D Vi ska få köra på matta! Har lyssnat på musiken jättemycket sen jag fick den så ska bli superkul att får köra med musik OCH matta. Och vet ni vad? Vi ar på oss våra rosetter ;D Juste, tack vare mig och Matilda får vi sluta två timmar tidigare idag ;) Men nu måste jag börja fixa till mig.

pusshej

ps. förlåt för att min blogg har blivit så tråkig, men har typ ingen tid att skriva


Me plus you

Nu kom jag nyss hem och ska skriva ett snabbt inlägg innan jag måste sätta igång med massa plugg. Men var ju hos Sebbe. Vi hade det supermysigt, bakade kladdkaka, kollade på greys anatomy och hade det bara allmänt mysigt. Som tur var kom mamma och hämtade mig så att jag hann hem snabbt så att jag kan börja plugga. Så det är väl bara att sätta igång.

pusshej


såhär går det när man råkar kalla sin pojkvän för mes... haha han är knäpp. but that´s why i like him ;)


school

Sitter i skolan, dagen har gått ganska snabbt. På spanskan gjorde vi en superfin affisch om Shakira. Sen engelska och nu har jag haft historia. Slutade nyss och om tio minuter slutar Sebbe så då ska jag träffa honom. Men vi hörs när jag kommer hem ikväll.

pusshej

Your by my side and troubles them don't trouble me

Tänkte skriva ett snabbt inlägg nu innan jag måste sätta igång att plugga. Har spenderat kvällen hos Sebbe. Vi hade dubbeldejt med hans mamma och hennes kille när vi tittade på DHW. Nu är jag hemma och ska börja på hemtentan i företagsekonomi.

pusshej


Inte världens bästa morgon direkt

Usch vilken dålig start jag fick på morgonen, försov mig så att jag missade bussen men hann med bussen efter så att jag precis skulle hinna till skolan. Men bussen är sen och när den väl kommer så hinner jag bara åka i två minuter innan den går sönder, så det är bara att vänta på nästa buss. Och till råga på allt så har jag jätteont i nacken efter träningen igår :( Nu är jag i alla fall i skolan. Har snart lunch, gud vad gott det ska bli. Efter skolan ska jag träffa Sebbe och kanske Victoria. Men vi hörs ikväll.

pusshej

Trött

Kan skriva ett snabbt inlägg om dagen. Skola, träffa Sebbe en snabbis och sen en träning, inte världens bästa menmen. Pizza efter med Victoria, och hon är verkligen speciell den tjejen <3 Men nu ska jag snart sova. Ni får lite bilder från helgen och dagen innan jag går och lägger mig :)

pusshej













I miss you, the old you. The new one sucks

Hemma men är jättetrött. Men kan väl sammanfattar min helg. Har haft jättekul, var inte alls många på barn på lägret så det var inte så jobbigt. Och det var kul att träffa några som jag konfirmerade mig med, hade inte träffat de sen september! Vad har jag gjort då? Kollat filmer, ätit massa gott, spelat massa kort och lärt mig black jack (vi körde med att om man förlorade fick man slag på handen, kan säga att mina händer var heelt röda efter), haft fem-kamp med barnen där vi verkligen krigade för att få tag på ett kokt ägg, haft disco med limbo, dansstopp och massa sånt, suttit uppe alldeles för länge och gått upp alldeles för tidigt och så har jag typ bott i mjukisar. Och efter den här helgen kan jag säga att jag kommer blir världens bästa mamma :D

Oj nu blev det ett långt inlägg i alla fall. Har liiite bilder, men det kommer imorgon.
pusshej

Åker iväg över helgen

Hola! Vaknade för typ en timme sen och nu har jag nyss duschat. Ska vara ledare för ett läger över helgen, jag åker idag och har inte packat något alls än. Så har ganska bråttom. Sebbe kommer hit och håller mig sällskap när jag packar också Men nu ska jag äta lite frukost.

Kommer tillbaks på söndag så vi hörs då!

pusshej

I found out I'm nothing without you

Sa ju att jag anatgligen inte skulle sitta hemma ganska länge, inte långt efter att jag hade skrivit senaste inlägget åkte jag in till stan och träffade Sebbe och hans kompisar. Var inte där särskilt länge och sen åkte jag och Sebbe hem till honom och hämtade lite filmet, sen vidare hem till mig och hit kom Victoria också. Vi kollade på saw 6 och har haft det jätteroligt :D Nu ska jag strax sova, ska upp tidigt imorgon också.

pusshej


aktiv dag

Imorse gick jag upp tiidigt. Har åkt till massa olika ställen och fixat massa med nya lägenhten, var där också och tittade. Känns jättekonstigt att vi ska bo där om typ en månad :o Aja, nu kom jag nyss hem i alla fall, asskönt. Men om jag känner mig rätt själv kommer jag inte vara hemma särskilt länge.

pusshej


mitt blivande rum.
jag har största sovrummet i lägenheten, tihi :D


Good night sweethearts

Kom hem för typ en timme sen, fick skjus sista biten av mami :D När jag kom hem tog jag en efterlängtat dusch. Hatar att gå runt och känna att man har jätteäckligt hår en hel dag, Sebbe påstod att jag inte hade det men vad ska han säga? Han är min pojkvän, han så gott som måste säga att mitt hår inte är äckligt. Men nu är det nyduschat och skönt :D

Har haft en jättemysig dag med Sebbe. Vi har inte gjort något speciellt, har legat i hans säng hela dagen och bara tittat på program efter program typ. Men nu ska jag snart gå och lägga mig för imorgon ska jag upp tidigt för ska gå och kolla på färger och tapeter till mitt nya rum.

pusshej


hos sebastian

Hola! Har varit hos Sebbe helaa dan. Vi har nyss varit och köpt massa gott så nu är vi redo för greys anatomy säsongspremiär. TTYL


I feel perfectly fine

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg, ska snart skynda mig till bussen där jag möter Sebbe som har varit och gymmat, vi ska hem till Sebbe. Vad som händer resten av dagen vet jag inte, allt jag vet är att den kommer spenderas med min kära pojkvän. Men nu måste jag gå.

pusshej


jag at the moment


can you feel the magic in the air?

God kväll! Hehe.. Åkte ju till stan och var där lite med Emmt och Victoria, sen åkte jag och Victoria till Madde dit även Vera kom. Vi spenderade kvällen med myyycket godis, dejting in the dark och depserate housewifes. Åkte hem tillsammans med Victoria och vi hade en väldiigt rolig hemväg ;) Men nu ska jag mysa lite i Sebbes tröja och sen ska jag sova :)

pusshej


sometimes love comes around


Nu ska jag iväg till stan och träffa Victoria innan vi ska vidare till Madelajn. TTYL


Out of all the people you wanted me the most

Fick lite gjort nu under dagen. Morfar fick med mig till optikern för att fixa syngrejen så att jag kan få mitt övningskörningstillstånd någongång, så nu ska jag bara fylla i lite papper sen har jag allt jag behöver för att få börja övningsköra :D Gud vad kul det ska bli!

Försöker få tag på Victoria så att vi kan bestämma när vi ska åka. Men som vanligt så svarar hon inte i telefon... Men aja, får väl fortsätta försöka.

pusshej


Gårdagens shopping


tröja från JC 199 kr
mascara "telescpopic" 175 kr (tror jag)
foundation 135 kr

Är inte helt 100 på om jag ska behålla tröjan, men vi får se.


Time slows down whenever you're around

Morning! Vaknade för en liten stund sen. Första dagen jag har kunnat sova ut på riktigt, skönt! Dagens planer då, ikväll ska jag till Madde och ha en mysig tjejkväll. Mysiigt. Fast nu på dagen vet jag inte vad jag ska göra, det får ödet avgöra ;). Tänkte ta och visa det jag köpte igår, inte så jättemycket menmen. Så det kommer väl upp snart.

pusshej

 


lyssnar sönder den här låten


every time you shine, I'll shine for you

Dagen har jag spenderat hemma hos Amanda Krawiec, i hornstull och i stan med Amanda och sen kom även Sebbe. Min och Sebbes dejt blev superlyckad, filmen var supeerbra! Rekomenderar den starkt, en riktig aaawww-film. Och när jag och Sebbe skulle gå när filmen var slut så gick vi först fel, så vi var tvugna att gå förbi salongen vi hade sett filmen i, och då spelade de "vår" sång ;)

Hur vi sen hann till tåget vet jag inte. Men kom hem rätt snabbt :) Kom hem för kanske en halvtimme sen, efter en aslyckad kväll!

pusshej


people who look cute together, should be together ;)


I'd give up forever to touch you

Hola guapas! Har nyss ätit frukost och ska snart duscha. Idag har jag fullspäckat schema, me like. Älskar sånna dagar, när man hela tiden gör någonting. Nu vill ni säkert veta vad mina planer för dagen är. Jo det ska jag berätta för er. Snart. Ne jag skoja :D Först ska jag träffa min barndomsvän Amanda K, vi ska sola och shoppa! Var alldeles för länge sen jag träffade henne, så vi har nog en hel del to catch up.

Och sen ikväll ska jag och Sebbe ha vår första dejt, tihi ;) Vi kom fram till att vi aldrig hade någon riktig första dejt, så idag får det bli det. Vi ska se valentine day. Det är dagens planer det.

pusshej


jag och amanda typ klockan tre på morgonen när vi skulle till italien i somras


RSS 2.0