Naaw!

Nasse & Nalle Puh sitter under ett träd, tänker över livet.
Plötsligt frågar Nasse:"Puh, vi har fått 2 händer för att hålla,
2 ben för att gå, 2 ögon för att se se,2 öron för att höra. Men
varför har vi bara ett hjärta?"
Puh tänker en liten stund & svarar:
"Nasse, det är säkert för att det andra hjärtat är bortskänkt till en
annan, som vi själva måste hitta"

Save the world

Jag är så sjukt taggad på livet just nu! Om 22 dagar fyller jag äntligen (!) 18! Äntligen blir det min tur! Och idag bokade vi flak och skiva! Det här året kommer bli så grymmt kul! Det blir på Collage den 6e maj som vår klass ska fira tillsammans med våra vänner!


Collage


I can’t promise to fix all of your problems, but I can promise you won’t face them alone.

Hade som sagt endast en lektion idag, väldigt ovärt men skönt! Efter skolan fikade jag med Madde, det var kul att träffa henne och catcha upp lite. Nu är jag hemma och har otroligt tråkigt. Nästan så att jag önskar att jag hade något att plugga bara för att ha något att göra.. Har iallfall sökt lite jobb. Så tummen upp för mig!

En bok till världens finaste kille

Jag köpte en jättesöt bok till Sebbe som han egentligen skulle få på hans födelsedag, men jag orkade inte vänta så han fick den i helgen! Tänkte ta och ge ett litet smakprov.










If you want to fly you have to give up all the things that hold you down

De senaste dagarna har jag spenderat med min pojke, jobbat, varit på "djungelboken" och så hälsade jag på mormor och morfar. Det var mysigt! Igår pluggade jag och Sebbe lite till högskolaprovet, japp vi börjar i tid. Sen på kvällen kollade vi två, Jacqueline och Sofia på svenska hollywoodfruar, mys!

Första lektionen idag var inställd, och vi tog mentorstiden igår så idag börjar jag 13.10, inte helt fel! Och har endast en lektion. Skönt!


Jobbjobbjobb

Klockan är halv sex och jag har redan varit uppe i en halvtimme. Blev tillfrågad att jobba på ett annat Scandic hotell idag, och då börjar jag en timme tidigare än vanligt. Kul? Neh.. Borde vara olagligt att gå upp såhär tidigt på en söndag! Men så fort jag slutar jobbet åker jag hem och sover. Men nu ska jag ta bort mitt nagellack (får inte ha det när jag jobbar).

pusshej


Fredaag!

Idag är det fredag! Första skolveckan är snart avklarad. Men först väntar en lång skoldag, 10.05-16.15. Efter skolan ska jag träffa Sebbe och vi ska kolla klänningar till mig! Sen ska vi hem till honom och äta kräftor, gott!
pusshej


bild från Danmark


Love is the master key that opens the gates of happiness

Dagen började med två och en halvtimme Matte C, men det gick faktiskt bra! Tro det eller ej. Sen var naturkunskapen inställd så slutade vid ett istället för halv fem! Jag följde med Minna när hon skulle fixa sitt leg och sen åkte jag och mötte Sebbe. Vi fikade lite innan vi åkte hem till honom. Vi var där en liten stund innan Sebbe hade träning (som vanligt..) så då skjusade hans mamma hem mig och nu sitter jag här.

Sitter och funderar över presenter till min 18-års dag. Har ju skrivit att jag önskar mig en iphone, men har hört att samsung galaxy ska vara bättre? Aja värt att fundera på.
pusshej


Thing to remember is, if we´re all alone, then we´re all together in that too

Idag efter skolan åkte jag och Cornelia och tog en fika på kulturhusets tak. Sen åkte vi hem till Cornelia och kollade på p.s i love you och åt ostbågar. Hon hade aldrig sett filmen! Men självklart tyckte hon om den, hur kan man låta bli? Jag har sagt det förrut och jag säger det igen, världens bästa film!

Nu ska jag försöka kolla lite prakitikplatser och sen försöka sova. Imorgon har jag skola till 16.30..
pusshej



"You made my life, Holly. But I’m just one chapter in yours."


What do you do, when it all falls apart?

Nu åker jag snart till skolan för första hela riktiga skoldagen. Matte C, geografi och projektarbete väntar. Efter skolan ska jag träffa Cornelia!


Lite tankar jag behöver få ur mig

Idag har det gått en vecka. Men det känns som så mycket mer. För en vecka sen skrev jag att allt måste bli bra, det blev det inte. Det blev så dåligt det kunde bli. Man fick inte bort morfars cancer. Det känns så overkligt. Det här händer inte mig, det här händer inte min familj. Men även fast jag verkligen inte vill att det ska hända så händer det ändå, och det finns absolut inget jag kan göra.

Har aldrig mått såhär i hela mitt liv. Allt annat jobbigt jag någonsin har gått igenom känns så litet jämfört med det här. Det här är så mycket större. Det här är obotlig cancer. Sånt som händer på grey´s anatomy, inte i mitt liv. Jag vet inte vart jag ska ta vägen med alla mina känslor. Jag kan inte sova, jag hatar ångest varje gång jag vaknar för den här mardrömmen tar aldrig slut. Jag vill bara skrika rakt ut, ibland känner jag min så himla arg för att det här händer. Men mest känner jag mig ledsen, så sjukt obeskrivligt ledsen.

Medan det här händer så har jag så mycket jag ser framemot, min 18-års dag, sista året på gymnasiet, studenten m.m. Jag vet inte vad jag ska göra, ena stunden känner jag mig så himla glad och förväntansfull, medan i andra stunden är jag så rädd för vad som kommer att hända. Jag har ett stort hål i mitt hjärta, ett hål jag måste lära mig att leva med för det kommer aldrig att försvinna.



God is a DJ, life is a dancefloor

Skolan idag flöt förbi och jag börjar sakta men säkert att vänja mig vid rutiner. Efter skolan mötte jag Matilda i stan och vi köpte lite skolnödvändigheter. När jag kom hem så köpte mamma och min lillasyster thaimat till middag, mums! Nu ska jag spendera kvällen framför teven.

pusshej


Don't underestimate the things that I can do

Första dagen avklarad, och jag tycker inte den var så jobbig. Vi hade bara upprop och en föreläsning om UF. Vi slutade tidigt så då drog jag och några från klassen till "ojojoj", men det blev bara cola för mig eftersom att jag inte är 18 än. När min pojkvän hade slutat åkte jag och mötte honom och åkte sen hem till honom där vi kollade på tv och åt middag, mys.  Där har ni min dag.

pusshej

Mot skolan

Mysigt väder det är idag. Känns verkligen att sommaren är slut nu. Ska alldeles strax iväg till första dagen i skolan. Känns jättekonstigt med rutiner igen. Men om några dagar har jag nog vant mig. Men jag ser framemot det här året, även om det säkert kommer bli jättemycket plugg. Om exakt (!) en månad fyller jag äntligen 18, sen alla slutskivor och så studenten och allt som har med det att göra. Så min ångest över att börja skolan börjar försvinna.

Tumblr_lpzdsygtdy1qaboqzo1_500_large
slut med sånthär pluggande i år ;)


Hard work life

Har som sagt jobbat hela helgen. Idag var roligare än igår för idag jobbade Erika också (a). Efter jobbet stannade vi kvar och åt lunch och fikade i nästan en timme.

Imorgon börjar skolan. Kan inte fatta det. Imorgon börjar sista året på gymnasiet! Känns som om det var nyligen jag började ettan. Känns jättekonstigt att om mindre än ett år tar jag studenten. Kommer ihåg hur stora treorna såg ut när jag började ettan, jag känner mig inte alls så stor.

pusshej

Jobb hela helgen

Mitt jobb ringde mig och kollade om jag kunde jobba i helgen. Eftersom att jag är i stort behov av mer pengar så sa jag att jag kunde det. Så mina två sista dagar på lovet kommer jag vara tvungen att gå upp klockan sex. Men aja har ju fått vila hela lovet så det är lugtn!

Make you feel my love

Gårdagen var riktigt mysig. Jag och Matilda handlade massor med mat och gott innan vi åkte till rålis och fick en jättebra plats. Lite senare kom Erika och ännu lite senare kom även Sebbi. Det började regna ett litet tag men det gjorde ingenting. Det var jättemysigt att sitta på våra filtar och kolla på Black Swan. Filmen var otroligt äcklig och obehaglig, men bra ändå!

Sen åkte jag och Sebbe hem till honom, kollade pretty little liars och försökte sova. Men det gick inte så bra för någon av oss. Idag har vi bara legat och kollat vänneravsnitt innan jag åkte hem och nu kom jag precis hem.

pusshej





Mot rålis!

Har inte tid att skriva egentligen, så det får bli ett snabbt inlägg. Ska åka till rålis nu, det är parkbio; Black Swan. Sen ikväll sover jag hos min pojkvän! Hoppas att jag kan somna då, har inte kunnat sova de senaste nätterna. Aja, men nu måste jag gå!




Jag är kär

Sequin Bow Babydoll Dress SEK 299, Paprika - NELLY.COMOff Shoulder Sexy SEK 299, Three Little Words - NELLY.COMSlash Neck Lace Dress SEK 349, John Zack - NELLY.COMDraped Chiffon Dress SEK 449, Elise Ryan - NELLY.COMSolone Chiffon Dress SEK 349, Club L - NELLY.COM

Sitter och kollar klänningar på nellys, jag blir kär i typ alla! Jag älskar klänningar, det är så himla fint och kvinnligt.


Helpless

Tänkte ta och skriva lite om gårdagen. Känns som om det var en evighet sen, även fast det bara var igår. Jag och Erika åkte hem till Matilda och bakade muffins och kollade på "fullt hus". Eller okej, de bakade och jag åt smeten. Sen åkte vi in till UNG08, haha så himla pinsamt! Och man kände sig inte lite gammal. Vi åkte endast för att kolla när Jessicas lag visade upp. När de hade gjort det så gick vi till gamla stan och gick runt lite där. Det var mysigt. Sen åkte jag hem och väl där förstördes min dag.


.

Det var inte såhär den här dagen skulle sluta


Idag går alla mina tankar till min morfar

Det är en sak jag inte har skrivit om här i bloggen. En sak som har funnits med mig hela sommaren. Jag hoppas att ingen i min familj tar illa upp över att jag skriver om det här nu.

I början av sommaren fick vi veta att min morfar hade fått cancer i gallgångarna. Det är en ganska ovanlig och svår cancer, man vet inte alls mycket om den. I början visste inte läkarna om det var någon idé att ta bort den. Jag har haft en stor klump av oro i min mage hela sommaren, och det har inte gått en dag då jag inte har tänkt på morfar. Jag har aldrig förrut stått någon som har cancer såhär nära, och det är inte lätt.

Precis innan jag åkte till Polen så fick vi veta att de tänkte försöka opperera bort tumören eftersom att den inte hade spritt sig. Och det är idag opperationen är, just nu tillochmed. Det är en riskabel opperation, det är 85% chans att allt går bra. Men de där 15% finns fortfarande, och jag hatar dem där 15%. Men min morfar är i goda händer och allt kommer förmodligen att gå bra. Det lovade morfar mig.

Pretty little liars


Jag är fast! Kan inte sluta kolla.


Sista lov veckan

Om en vecka börjar skolan igen. Lite ångest. Men när skolan börjar är det inte alls långt kvar tills min 18-års dag! Aja, igår åt jag och Sebbe ute, sen gick vi på bio. Sebbe hade inte sagt vilken film vi skulle se, men det blev bad teacher. Jag tycker att den var jätterolig! Nu har jag precis vaknat här hos Sebbe, han jobbar idag så är helt ensam. Känns lite ensamt.. Men ska snart in till stan och fika med Jessica.

pusshej


Sebb för några mornar sen


I've found a reason for me, and the reason is you

Sitter och kollar på tough love marathon, det är så himla bra! När det är slut ska jag till mormor och morfar ett litet tag. Sen ikväll så ska Sebbe ta med mig på en dejt. Egentligen skulle jag inte få veta vad vi skulle göra, men jag listade ut det! Middag och bio. Men jag vet dock inte vad vi ska se... Men nu är pausen slut.

pusshej


I'll hold on to this moment you know, 'cause I'd bleed my heart out to show. And I won't let go


19 månader
Jag kommer aldrig att sluta älska dig


Högst upp på önskelistan


The fire is here to stay

Kom precis hem efter att ha varit i stan och fikat med Matilda. Det var kul eftersom att vi inte har träffats på typ en månad! Vi fick en gratis muffins, gott. Vet inte vad mer jag ska skriva så slutar nu.

pusshej


Två klänningar och ett par skor

Håller på och packar upp min väska. Tänkte ta och visa några grejer jag köpte i Polen. Orkar inte fota allt just nu, kanske visar allt annat någonannangång. Om jag orkar.



Bilder från Krakow










Paperweight


Äntligen hemma!

Skulle ju ha kommit hem vid tolv på dagen igår, men så blev det inte. Först när vi kom till flygplatsen gick allt överdrivet lätt. Vi kom på planet nästan på en gång. Men efter ett tag fick vi gå av, en fågel hade åkt in i flyget och gjort en buckla. Så en ingenjör från Norge var tvungen att flygas ner till Polen för att kolla på bucklan. Så först fick vi vänta några timmar på honom, sen när han hade kollat på flyget kom de fram till att de skulle flyga ner ett annat flygplan, så då fick vi vänta ytterligare några timmar på det! Planet blev åtta timmar försenat! Ett tag visste vi inte ens om vi skulle komma iväg. Men tillsist kom vi hem iallafall. Skönt!


Kommer hem imorgon!

Gjorde precis det jag sa att jag skulle idag. Ar nastan helt fardig packad. Vi ska ga upp halv sju imorgon, planet gar 10.20. Sa nastan gang jag skriver ar jag i Sverige! Saknar min sang!

pusshej

p.s Ett stort grattis till min fina mamma som fyller 39 idag!


It hurt but it heals too

Var ju som jag skrev och shoppade idag. Kom hem ett par skor, nagra trojor och lite smink rikare. Vi kom inte tillbaks till farmor forran vid atta, och sen dess har jag och Sebbe bara kollat scrubs och atit paprikachips! Paprikchips borde finnas i Sverige! Och nagot annat som verkligen borde finnas i Sverige ar nestea!

Imorgon ar sista dagen har. Sa vi kommer spendera dagen med att saga hej da till alla och packa. Vi aker tidigt pa onsdag morgon.
pusshej

Mer shopping

Idag ska vi in till krakow och shoppa igen. Har en del polska pengar kvar, for lite for att det ska vara vart att vaxla i Sverige. Sa hoppas pa att shoppa upp dem idag. Men nu ska vi ata lite och sen ska vi ivag till bussen!

pusshej


Dear John

Haller pa och laser boken. Sa himla bra och fin! Jag tyckte filmen var jattebra, men boken ar sa mycket battre.


Tillbaks hos farmor!

Nu kom jag och Sebbe precis tillbaks till farmor. Tre dagar blev det i Krakow, vilket var lagom. Igar kvall hade vi en riktigt bra kvall ute pa stan. Idag sa blev det lite mer shopping innan vi akte tillbaks till landet och farmor. Har haft nagra supermysiga dagar i Krakow, och om fyra dagar ar jag hemma i Sverige igen! Aven fast jag har det bra har i Polen, sa ska det bli skont att komma hem.

pusshej

Krakow

Har inte skrivit något på några dagar, men har inte haft tid. Vi har äntligen fått fint väder här i Polen. I onsdags på dagen så solade vi hemma hos farmor hela dan, och sen på kvällen åkte vi på ännu en champions league match, kul kul! Igår så åkte vi in till Krakow. Jag och Sebbe ska bo här i några dagar. Min mormor har en lägenhet mitt i Krakow (asså verkligen mitt i, det är som om den skulle ligga på drottninggatan i Stockholm typ) som vi bor i. Vi äter ute på massa mysiga restauranger, vandrar runt i hela Krakow, besöker olika sevärdheter och lite shopping har det också blivit. Vi kom precis till lägenheten efter att ha gått runt hela dan i Krakow, nu ska vi vila lite innan vi ger oss ut för kvällen. Allt är så himla bra just nu!

pusshej


Shopping i Polen

Idag akte vi in till Krakow och shoppade i gallerian! Sebbe kopte inget. Och jag hittade inte heller sa mycket. Kom bara hem en klanning, en planbok och ett linne rikare. Ar riktigt nojd med allt iallafall! Men nu ar jag helt slut i fotterna och har skavsar..

Imorgon ska tydligen vadret bli battre, hoppas verkligen pa det!
pusshej

RSS 2.0