F A I L!

Haha fyfan vad dålig :P Hur tänker folk om man lägger upp en video när man misslyckas typ helt? Bara pinsamt... Men det är alltid kul med människor som bjuder på sig själv ;)


I couldn't ask for anything better

Dålig upptatering idag, men aja. Sebbe kom hit, lyckades packa ner liite saker men sen fick jag inte så mycket mer gjort.. Vid fem tiden åkte jag och Amanda för att kolla på Dragons (elit-laget) träning. De är asgrymma! Hoppas verkligen att jag blir så bra någongång :) Emma, som tränar i dolphins, hade också träning så hade sällskap med henne hem, mysigt :) Nu ska jag ta och skriva klart mitt tal.

pusshej

jag och felicia innan en träning för ett tag sen


every time you smile, I smile

Gårkvällen var väldigt seg, men ändå ganska skön. Efter att jag skrev senaste inlägget somnade jag och sov ett tag. När jag vaknade satte jag på one tree hill och mamma kom in med popcorn så dte var en mysig kväll ändå :) Det är nog bra för mig att vara för mig själv ibland, även fast jag hatar det.

Idag blir ingen superdag direkt. Jag måste skriva klart mitt tal och så måste jag börja packa ner lite grejer till flytten. Vet inte om jag har berättat det, men vi köpte lägenheten i telefonplan :) Så ser min dag ut, Sebbe skulle kanse komma och hålla mig sällskap :)

pusshej


Shiit kolla mina ben i somras :o ge mig!


lördag

Hemma från träningen. Har asont i huvudet :( Skulle egentligen till Beckis, men nu kommer jag spendera min kväll i sängen med one tree hill box och en ben&jerry mamma är och köper till mig nu :) Men nu orkar jag inte skriva mer.

pusshej


vår captain Bella innan träningen idag :)


I'm just a girl, trying to find a place in this world

Vaknade för ett tag sen. Har legat i min säng och kollat på några avsnitt på första säsongen av One Tree Hill. Men nu måste jag ta mig upp ur sängen och äta nått och sen börja fixa mig inför träning. Men nu är jag väldigt sugen på frukost.

pusshej


I brist på bilder får ni en på mig och min kusin från i somras


It´s not broken anymore

Kom alldeles nyss hem. Har spenderat kvällen hos Madde, barnvaktning och dubbeldejting ;) Vi laddade upp med massa onyttigt och såg några one tree hill avsnitt, jag tror nog jag och Madde uppskattade det mer än vad våra pojkvänner gjorde ;) Haha när Peyton och Brooke pratade kunde dte lika gärna vartit Madde och jag ;) Sen så missade Sebbe sin buss så jag och mamma skjusade hem honom och nu sitter jag här. Fick låna Maddes one tree hill box så ska kanske ta och se ett avsnitt? Men jag är så himla trött... Aja vi får se.

pusshej


Fredaag :D

Kom alldeles nyss hem. Hade bara en lektion i skolan idag, den är dock nästan två timmar lång.. Men var inte så överdrivet jobbigt. Sen så följde jag med Amanda och Sebbe på deras lunch, börjar bli en liten tradtion ;) Och nu är jag hemma, tänkte ta och skriva lite på mitt tal innan Sebbe kommer. Så ska väl ta och börja på det.

Juste! Idag på tunnelbanan började en kille, som jag sedan fick veta var 25-år, prata med mig ;) Jag bestämde mig för att inte var en tråkig svensk som ba "mm hehehe..." utan jag fortsatte prata med honom, jättetrevlig snubbe. Så satt och pratade med honom ända till slussen. Så ett tips till alla er där ute, börja prata med folk som sitter bredvid er på tunnelbanan! Resan blir så mycket roligare då :)

pusshej


Don't care about all the pain in front of me, 'Cause I'm just trying to be happy

Mitt internet krånglade, och vet ni vad? Jag lyckades fixa det helt själv :D Lite stolt över mig själv blir jag ju ;) Men nu ser i alla fall sängen väldigt lockande ut så ska nog gå och lägga mig snart ;) Imorgon är det fredag, endast en lektion så slutar tjugo över elva. På kvällen är det antingen dubbeldejt eller så ska jag och Sebbe bara va hos mig och mysa :)

pusshej


Btw, mamma kom in med en "present". Boken "konsten att lyckas med sina studier". Tack mamma, precis vad jag behövde.. ;)


torsdag

Skrev ett inlägg imorse, men blogg.se var knäppt så det publicerades inte. Var i alla fall i skolan idag, lång och jobbig dag. Slutade kvart i fyra och då åkte jag till skärholmen och mötte Amanda. Träffade Madde på tunnelbanan, kul :D Och i skärholmen träffade jag och Amanda Alexandra och Olivia, så vi joinade deras spontanfika. Nu kom jag nyss hem och har ätit halva min pizza. Ska bara smälta maten lite och sen fortsätta med andra halvan ;)

pusshej


såhär har jag sett ut idag :)


I've been alone when I'm surrounded by friends

Kul med snöstorm... Jag bad om lite värme ju! Men aja, skola idag. Bara två lektioner, hände inget speciellt på dem ;) Eller jo på historian lärde man känna klassen bättre ;) Sen så skyndade jag mig över till mikael elias, skulle träffa Sebbe men Amanda behövde prata med mig så vi pratade liite och sen åkte jag, Amanda och Sebbe till stan. Amanda åkte hem efter ett tag och då vandrade jag och Sebbe vidare till espresso house där han köpte en chailatte till mig, är min pojkvän typ världens snällaste eller? ;) Men sen åkte han på träning och jag åkte hem.Nu väntar jag på att mamma ska laga lite mat, håller på att dö av hunger!

pusshej


Jag finns alltid här för dig <3


when you get what you want but not what you need

Försov mig idag, igen... Jag måste seriöst sluta försova mig! Men jag skyller på att det är den jobbiga tiden på året nu, det är ju jättedeprimerande att gå upp när det är helt svart ute! I alla fall, hade spanska lektion nu på morgon men han sa att om man kommer över tio minuter för sent är det ingen idé att komma alla, så aa...Är i alla fall klar nu, ska väl åka snart. Tänkte äta lunch i skolan. Men vi hörs ikväll!

pusshej


jag idag







nee jag skoja mohahhaah ;)

här är jag idag ;)


pink

Nu har jag suttit i en halvtimme och försökt få upp mitt rosa nagellack, utan att lyckas. Samtidigt har jag lyssnat på Jasin Mraz, vad bra han är! Har aldrig tänkt på det förrän nu;) Nu vet jag i alla fall inte hur jag ska göra, kände verkligen för rosa naglar... Så nu får det bli röda naglar eller inge nagellack alls... Får se hur det blir. Ska sova snart i alla fall.

pusshej


Ge mig sommar!


to do list


P.S

Glömde att säga att mit liv flyter på rätt bra just nu ;)


I´m exactly where I'm supposed to be

Tänkte börja med att säga; Kan det snälla sluta vara så kallt?! Jag orkar inte! Och förlåt för mitt deppinlägg innan. Så fort jag kom ut från skolan kändes det genast mycket bättre. Och simningen var inte så jobbig. Nu kom jag nyss hem och har gjort toast :D Vår toastmaskin är sönderså fick exprimentera lite själv ;) Men det blev asgott.Nu ska jag göra spanska läxan, eller först ska jag nog titta på nya OTH avsnittet ;)

pusshej



me today


i skolan

Sitter i skolan, är astrött, irriterad och hungrig. Vill bara hem! Men det är fyra och en halvtimme kvar tills jag slutar, och det är simning sista lektionen. Orkar inte!

Aouch


Mitt första toppsår. Någon av mina baser hade väldigt långa naglar som åkte in i mitt ben. Det kanske inte ser så stort ut, men tro mig det svider som fan när jag duschar :P Men aja, har vant mig vid sår vid det här laget, det är sånt man får stå ut med som cheerleader ;) 

update: alla kanske inte förstår det, men jag driver :)


hola!

Har inte skrivit typ nått idag, har inte haft tid helt enkelt. Var i alla fall i skolan, niklas har varit jätteelak mot mig hela dan :( Men aja jag överlever :D Efter skolan mötte jag Sebbe och vi åkte hem till mig och mös innan min träning. Träningen var kul :D Som vanligt ;) Cheerleading är verkligen det roligaste som finns! Är alltid så glad efter varje träning. Men nu ska jag gå och duscha och raka benen och sånt, ska simma med klassen imorgon. wiho....

pusshej


Bloggen 2 år!

Den 25 Januari 2008 startade jag http://inezg.blogg.se. Jag har haft massa bloggar innan, men det är den här jag har hållit fast vid. Visst hade jag ett uppehåll i typ sju månader när jag bloggade med Amanda, men idag fyller bloggen i alla fall två år! Shiiit tänk att jag har bloggat i två år :O Fan vad jag är bra :D

pusshej


puss till alla fina bloggläsare där ute ;)


near to you

Såå fin!


lyssna på texten


bilder från polen i somras

Pratade nyss med mina kusiner i Polen, och de skickade lite bilder från i somras. Så jag tänkte bjuda på några.

      
ni får ursäkta mig på vissa bilder ;)


schtaan

Hola! Blev ingen solning med Nazli, istället åkte jag med Elin till stan. Vi vandrade runt i massa affärer men hittade ingenting! Kul att träffa Elin i alla fall. Kom hem för mindre än en timme sen, tänkte börja plugga men vi hade gäster. De hade en jättesöt dotter som är 13 månader, assöt! Men nu måste jag verkligen plugga!

pusshej

God Morgon

Hola! Orkade inte skriva igår efter träningen, var sjukt trött. Träningen var inte så överdrivet effektiv :P Men lite fick vi gjort i alla fall, vi ska göra om dansen så vi började lite på den. Påvägen hem stannade jag och Amanda och åt. Och sen när vi gick kom jag på att jag hade glömt min väska på mcdnalds, fatta vilken panik jag fick! Jag sprang allt va jag hade tillbaks och som tur var låg den kvar! När jag kom hem var jag helt död, astrött och så hade jag ont i huvudet :( Så jag spenderade kvällen med att prata med Sebbe i telefon och kolla på hope for Haiti. Usch vad hemskt det är, fattade inte grejen riktigt innan, men nu fattar jag! Ska nog ta och sända iväg ett sms sen så att jag skänker lite pengar.

Oj vad mycket det blev, och inget som står är egentligen så intressant.. Idag ska jag i alla fall försöka få tag på Nazli, skulle behöva sola och jag vet inget ställe här i närheten och orkar inte åka till typ fruängen, alldeles för långt från pappa. Och sen så måste jag plugga...
pusshej


jag just nu, helt nyvaken. Haha mitt hår är verkligen helt kaos på morgonen....


lights will guide you home

Nu är jag helt klar, ska gå om typ 20 minuter. Väntar på papi som är och hämtar ut pengar åt mig. Försöker få igång webcameran på pappas dator så att jag kan lägga in en bild men det går inge vidare... Aja nu ger jag upp ni får klara er med en gammal bild :)

pusshej


Älskade Dollisar <3


tell me how I´m supposed to breathe with no air

God morgon världen! Har nyss ätit frukost i massa olika omgångar, jag och mat hahaha... I alla fall, idag har cheerleading träning. Wiho! Träningarna nu förtiden är så himla effektiva, lär mig massa nytt varje gång. Men det är bra för det är snart DM! :D Börjar bli ganska stressad... Jag vet inte riktigt hur jag ska hinna lära mig alla toppgrejer som de andra har haft sen september på sig att lära sig på typ två månader? Men om man vill så kan man :D Men nu ska jag gå och tvätta mig.

pusshej


jag och amanda på nyår :)


här ska det stå en rubrik

Hej! Som sagt så kom Sebbe till mig. Han fick titta på när jag plugga och sen kollade vi på one tree hill. När papi kom och hämtade mig åkte Sebbe hem och jag till pappa. Här har jag typ sovit.. Är astrött. Och nu har jag bytt om till mjukisar och tänkte ha One Tree Hill marathon hela kvällen, toppen! Har träning imorgon så orkar inget annat. Men min lillebror kom nyss med popcorn så det blir nog ett perfekt one tree hill marathon :D

pusshej


I won't let nobody hurt you

Hann inte skriva nått imorse igen, seriösy vad händer med mig? Förut var jag typ världens mest punktliga människa, nu försover jag mig och kommer sent nästan hela tiden. ÄNDRING! Aja, nog om det. Var i skolan, älskar fredagar bara två lektioner och slutar tolv. Då följde jag med Sebbe, Amanda G och Lollo och kollade på när de åt lunch, sen åkte jag hem och åt min egna lunch. Ikväll hade jag egentligen tänkt följa med Amanda på en spelning, men jag orkar verkligen inte är helt död! Men nu är Sebbe i alla fall påväg hit, tihi :D

pusshej


ge mig brännan!


Kroatien 2008, oplattat hår och osminkad men jättebrun!

Nu är jag riktigt trött på det här vädret. Är trött på att gå runt blek och tråkig, vill va brun! Har tänkt sola solarium massa gånger men har inte blvit av. Och så har vi simning på tisdag, wiiee... Måste hinna sola innan dess! Hur jag ska hinna får vi se...

 


what was i supposed to do?

Heeej! Har inte skrivit nått idag, inte likt mig :O I alla fall, va i skolan idag som vanligt. Historia, svenska och företagsekonomin. Till företagsekonomin kom Sebbe också, klassen var inte liiite jobbig. Men vad ska man göra? Jag vet ju att alla i min klass är helt dumma i huvudet allihopa ;) Sen åkte jag och Sebbe hem till honom, för en gångs skull ;) Jättemysigt vad det, vi kollade på tv och mööössss. Nu kom jag nyss hem och ska plugga samhällskunskap, har läxa tills imorgon jag inte har gjort än och min samhällskunskapslärare är den strängaste människa som finns så jaa måste göra klart den idag... Got to go.

pusshej


<3


Life is what you make it!

Hej! Vet aldrig hur jag ska börja ett inlägg så jag börjar väl helt enkelt bara skriva om min dag. Var i skolan, hade två lektioner. På engelskan hade vi två från USA som typ berättade om hur det är att bo där. Efter att jag slutat fick jag vänta typ en halvtimme tills Sebbe slutade. Sen åkte vi till stan, han bjöd mig på espresso house, snällt va? :D Där satt vi ett tag innan han åkte vidare på träning och jag till Madde. Där har vi pratat om alla fördelar med att ha pojkvän, första gången vi har pojkvän samtidigt och då har vi ändå känt varandra sen vi var typ tre. Mötte Elin en snabbis också men sen kände jag att det var dags för mig att tagga hem. Nu ska jag börja med historie läxan, så vi hörs senare.

pusshej




nu



skolan

Nu ska jag till skolan, skönt med sovmorgon :D


what you're lookin for has been here the whole time

HEEEEJ! Ne jag skoja.. Är sjukt trött, inte kul. Har i alla fall kollat på senaste one tree hil asvnittet, har verkligen saknat one tree hill, och avsnittet var asbra. Kan knappt vänta tills nästa. Sen så har jag inte gjort något mer. Försöker komma på ifall jag har ngåot jag måste plugga, men kommer inte på något.. Då kanske ni förstår hur tråkigt jag har. Har blvit alldeles för sällskapssjuk, när jag inte ens klarar av att vara ensam en kväll utan att bli uttråkad har det gått för långt! Men what to do.. Men nu ska jag hitta på något.

pusshej


'Cause my world revolves around you

Hola! Försov mig lite imorse, samåkte med Amanda och Sebbe till skolan. Skönt att ha både sin pojkvän och bästavän i skolan bredvid :D Vad gjorde jag i skolan då? Hade powerpoint presentation om cheerleadin, fick knappast med allt man fick ju bara ha tio sidor! Efter det var det svenska, företagsekonomi B och gympa. Nu kom jag hem. Första dagen på typ aslänge jag inte är med Sebbe (han hade fotbollsträning :(), så känns lite ensamt att sitta här själv... Men har ju hans tröja så klarar mig :D
pusshej


i brist på bilder får ni en bild från Italien i somras, ser lite smått galen ut menmen ;)
saknar!!


In your face!

Hola! Har inte haft tid att skriva förrä nu. Var i skolan, efter träffade jag Sebastian. Vi åkte hem till mig och mös och kollade på One Tree Hill (på tal om one tree hill så kommer nya avsnittet ut idag :D). Sen hade jag träning. Ingen speciell träning direkt, men alltid lika kul med Dolls :D Juste, Felicia och Fatou körde toppstretching med mig, OMG de är galna!!

Nu kom jag hem för en stund sen och har nyss ätit. Ska snart duscha, gud så skönt.
pusshej

Orkar inte!

Kunde inte somna igår :( Så är inte liite trött nu. Får lite sovmorgon eftersom att jag ska till tandläkaren. Efter skolan har jag träning, men innan det ska jag träffa Sebbe :) Men nu måste jag klä på mig. Vi hörs nästa gång jag skriver ;)

pusshej

Runaway love


Såg den här videon på någon blogg. Fyfan, sitter här med tårarna i ögonen. Ingen borde få gå igenom sånna saker som tjejerna i videon gör! Så himla hemsk. Usch..


Amanda Wallander <3

The bottoms gonna drop out from under our feet
I'll catch you
When people say things that bring you to your knees,
I'll catch you
The time is gonna come when you're so mad you could cry
But I'll hold you through the night until you smile


you´r evrything i need

Hej! Haft en bra dag? Det har i alla fall jag. Elin följde med mig och Sebbe till stan, vi har gått runt i massa olika affärer och prövat massa eh.. annorlunda kläder. Sen åkte vi hem till Elin och spelade GH, jag kan nog säga att jag är sämst på det. Men man kan ju inte vara bäst på allt ;) Nu kom jag nyss hem och har ätit en jättegod middag!

Imorgon är det skola, kan nog säga att jag har sjuk söndagsångest. Orkar verkligen inte gå till skolan imorgon :( Men aja, det är bara att bita ihop och pallra sig till skolan.

pusshej

lite bilder från
     


Idag kom jag och elin fram till att vi inte ser varandra som vänner, vi ser varandra som familj ;)<3 Nu ska jag städa mitt rum...

Det är natten som gör dagen ljus

God morgon! Söndag idag då, helgen går alldeles för fort! Det var ju fredag nyss... Har lyckas ta mig upp ur sängen i alla fall, men det var inte lätt. Känner mig jätteseg idag. Ska i alla fall in till stan och träffa Sebastian. Sen måste jag städa mitt rum. Det är nog så min söndag kommer se ut.

pusshej


Where you are is where I want to be

Hola! Bioplanerna gick helt åt helvete, fanns inga biljetter kvar till ty någon film. Så jag och Sebbe åkte hem till mig och kollade på Scary Movie 2 och mysstee. Nu gick ha nyss, min mamma är dum låter inte honom sova här :( Nu sitter jag och äter upp det sista som finns kvar av kladdkakan jag och Cornelia köpte igår, mums.

pusshej

 


snabbis

Hemma från träningen, var en väldigt effektiv träning. Lärde mig massa nytt, t ex så klarade jag libb :D (det är när man som topp står på ett ben). Men nu har jag bråttom, ska in till stan och möta min pojkvän, han bjuder mig på bio tihi (a)

pusshej


träningsoutfit ;)


I'm not usually this way

God morgon! Klockan ringde nyss.. Inte kul att behöva ställa klockan på en lördag! Men har man träning så har man. Och jag har lite grejer att fixa innan träningen, måste skriva klart svenskan (blev aldrig klar igår), duscha och något mer var det men kommer inte ihåg vad just nu. Och btw så kommer jag att D Ö på träningen! Sandra sa sist att nästa gång, då köt vi seriös träning. Vilket innebär mördarstyrka och toppstretching, wiiee. Men hoppas att vi bygger mycket också, för jag vill lära mig bygget! :D Känner jättemycket press eftersom att jag är ny topp, men det är bra för då presterar jag mycket bättre :D

pusshej


nelaaa

Nu gick Cornelia nyss. Vi har haft det supermys och bara tagit det lugnt hela kvällen och ätit massaaaaa onyttigt; kebabpizza, chips, popcorn, snickers kladdkaka och druckit coca cola. Jag kommer att dö på träningen imorgon! Vad har vi mer gjort? Vi har lekt, tihi :D Men nu ska jag gå och tvätta av sminket.

pusshej


oj vad vi är nyttiga! Men man lever ju bara en gång ;)


mys


Nu ska jag strax ner och möta Cornelia. Tror nog det kommer bli en riktig mysig kväll, vi ska köpa pizza och godiiis :D Det där med att spara pengar går inte så bra... Men där är inte så lätt! Aja, vi hörs senare :)
pusshej


rubriktorka

Heej! Kom nyss hem. Var först i skolan, matte (som spenderades med att skvallra med Nazli) och samhällskunskap (som spenderades med att ha allmänbegåvadhets tävling som övergick till jeoperdy). Sen mötte jag upp några från Mikael Elias, åt lunch med de och väntade sen på att Sebbe skulle sluta. Vi åkte till stan och jag hjälpte honom att välja ett par jeans, han köpte ett par supersnygga :D Sen åkte jag hem, nu ska jag skriva klart min bokanalys och sen ska jag träffa Cornelia :D

pusshej


Fredaaaaag! :D

My gush vad jobbigt det var att komma up ur sängen imorse. Kom upp en halvtimme senare än vad jag borde.. great! Min buss går om en halvtimme och det enda jag har gjort är att ha ätit frukost. Så varför jag skriver det här blogginlägget vet jag inte... Tänkte bara säga att det är fredag :D

pusshej


Inez och amanda genom åren

Idag fyller den person jag har känt längst år, Amand Krawiec. Vi har känt varandra sen dagen jag föddes och nu är hon 17 år OMG :D :D GRATTIS!!!! <3




tihi


Sebbe glömde sin tröja här, den luktar exakt som han, det typ gjorde min kväll :D tummen upp för det!


I don't know how it gets better than this

Holaa! Åkte till skolan, hade läxförhör på historian i tio minuter och sen lyckades jag övertla mina lärare att låta mig få slippa lektionerna och jobba hemma :D Så jag hade alltså bara tio minuters lektion idag, asnice! Sen mötte jag upp Sebbe och vi åkte hem till mig och här har vi varit hela dagen, vi har kollat på one tree hill och myst, asmysigt :D Han gick nyss och nu är jag helt ensam, inte alls lika mysigt. Kollar på Glee,d et är sjukt bra! Och sen måste jag fixa plugget jag lovade att göra hemma... Aja TTYL

pusshej

 


Detta fält måste fyllas i

God morgon, vaknade för en halvtimme sen, jätteskönt att kunna sova liiite längre. Börjar tio i elva, älskart :D Och jag tänkte ta ett snack med svenskaläraren så om jag har tur slutar jag klockan tolv :D Ingen särskilt jobbig dag direkt. Sen ska jag träffa Sebbe :D En riktig toppendag kan man nog säga ;) Men nu ska jag välja dagens klädsel.

pusshej

I feel perfectly fine

Har pluggat historia, ätit middag med morfar och städat i rummet lite. Kan inte allt på historian, att plugga in grejer är inte riktigt min grej. Men jag ska ta en dusch, sen plugga lite till och sen sova. Ja, så får det bli.

pusshej

veckans shopping

Här har ni det jag har köpt den här veckan



Tröja från H&M, linne från Gina Tricot, två par trosor från H&M och örhängen från Gina Tricot, haha allt är från H&M eller Gina :P


Let´s have the time of our lives

Holaaa! Tänkte ta och berätta om dagen, hade faktiskt en ganska bra dag i skolan. På spanskan så hade vi vikarie, hon satte på en film och sen gick hon och glömde bort oss. Så lektionen spenderades med att typ prata om massa konstiga saker... Lunch, typ en och en halv timmes håltimme, engelska (där fick jag veta mitt betyg i muntliga delen och vad det blev tänker jag inte gå in på) och sen historia och den spenderade jag med att springa runt på massa våningar och försöka hitta någon kopiator som funka, without sucess. Kul att man blev inklämd på tunnelbanan av Niklas och Viktor så att man knappt kunde andas, toppen! Sen mötte jag upp Elin i liljeholmen och vi tog en tripp till gallerian där, fick med mig lite smått och gott hem. Nu är jag hemma och ska göra historia läxan.

pusshej


två bilder från idag, första på niklas och malte, ni skulle sett hur gullig de var ;) och andra på Frida, assöt :D


God natt!

Nu ska jag sova, har fått massa bilder från dagen av Karin, men de lägger jag in typ imorgon för nu orkar jag inte :P

pusshej


innan gympan, finns massa jättecharmiga bilder på mig från today, heheh...


I´m walking on sunshine

Hola! Tänkte börja med att säga varför måste det vara så jävla kallt? Håller på att frysa ihjäl typ hela tiden! Blir galen! I alla fall, dagen då. Hade ingen företagsekonomi så hade typ tre timmars hål, de spenderade jag med Amanda. Vi hade lite alone time, det behövdes ;) Sen hade jag gympa och sen slutade jag. Då mötte jag upp Sebbe, vi gick runt på stan lite och jag köpte ett snyggt linne för bara 49 kr :D Sen så åkte vi till espresso house och jag fick äntligen min chailatte som jag har längtat efter sen imorse :D Kom nyss hem och har ätit lite middag.

pusshej


Ge mig sommar nu!!


This is me

Är helt klar och det är typ 40 minuter kvar tills min buss går... Men aja, bjuder på en dagens ;)


Har på mig min nya tröja jag köpte igår, och som ni ser hittade jag inte mina jeansleggins så fick bli vanliga jeans...


duktigt...

Fan. Jag höll på och stressa och massa skit för jag trodde klockan var 06.40, men sen så får jag en fråga om varför jag är uppe såhär tidigt, då kollar jag klockan på datorn och märker att den bara är 05.40, jätteduktigt inez! Men aja, nu behöver jag i alla fall inte stressa... Har typ världens längsta dag framför mig och jag tänkte ha mina jeansleggins (yes you heard me) som jag inte har haft på typ jättelänge (okej en månad kanske inte är så länge...) men de hittar jag ingenstans! Aja vi hörs senare.

pusshej


den här bjussar jag på ;)


L Y C K L I G

Tänkte berätta lite snabbt om dagen, för är jättetrött och vill duscha. Först skola, sen mötte jag upp Sebbe och vi åkte och hämtade min mobil så nu har jag tillbaks min älskade mobil :DD Sen åkte vi hem till mig, myspys, och sen hade jag träning. Vi byggde lite, men när det började gå bra skulle vi självklart sluta... Det är min dag i korthet, nu väntar duschen

pusshej

lite bilder från i fredags





don´t worry, be happy

Hola! Har knappt skrivit något på helgen, men hade ingen lust. Idag är det måndag. Och ikväll är det träning :D Första träningen efter lovet!! Gud vad kul det ska bli att träffa älskade Dolls igen! Och nu kommer det blir hårdträning innan DM! Jag har saknat träningarna asmycket så är ganska taggad inför ikväll ;) Var bara det jag tänkte säga.

pusshej


vi är knäppa

En konversation mellan mig och min lillasyster när vi kollar på "A beautiful mind"

Lillasyster- Men det där ser ju inte som han?
Jag- Men han har ju fixat till sig, det är ju nobelpriset han tar emot!
Lillasyster- Men han har ju inte mössan!
Jag- Men guuud, han kan ju ta av sig den fattar du väl?
Papi- Haha Det är så himla roligt att lyssna på era konversationer...

jag hade en bra rubrik men har glömt bort den...

Hola! Vaknade för ett tag sen. Mår inte så bra idag, är nog lite förkyld. Inte konstigt med tanke på att vi sprang runt i kortsa shorts och t-shirt igår och det var typ askallt i koridorerna och i alla rum... Men jag får inte bli sjuk tills på måndag för då är det ju träning igen!! Har inte hänt så mycket intressant, så har inte något att skriva...

pusshej


O M G!

JAAAG VAAAAR MEEEEED PÅÅÅÅÅ TVVVV!! Haha bara i typ 15 sekunder men ändå ;) Början av det vi gjorde i halvlek visades, sen blev det paus, tack och lov. Men det här är bara början, bring it on nästa typ..;P

Alla förutom Fatou idag


it´s a litle bit funny, this feeling inside

Nu kom jag nyss hem, fan vad kallt det var! Okej ska berätta om kvällen, OMFG vart ska jag börja? Först så kom inte vår tränare, det enda vi hade var musik och sen skulle vi fixa allt själva! Och sen så trodde jag typ att dte skulle vara några småkillar som skulle spela någon liten match, men det var landslagskamp typ! Och vi hade typ en och en halv timme att fixa allt, men jag är sjukt stolt över oss! Först när alla spelarna sprang in så stod vi där och typ hejade på, det kommer visas i tv om fem minuter ;) Sen i halvlek visade vi koreografin, men det tror inte jag kommer visas i tv. Sen skulle vi egentligen cheera andra halvlek men det fanns ingen bra plats vi kunde stå på så vi fick mat, en tröja och sen gick vi. Kvällen har varit stressig, jobbig, rolig och verkligen en upplevelse!

Nu kom jag hem, och min söta lillebror var jätteglad över att se mig :D Så söt! Men jag är helt slut så blir nog en tidigt kväll!
pusshej


C H E E R!

Var i skolan idag, endast två lektioner skönt :D Sen åkte jag till stan och var med Sebbe lite. Sen hem och här har jag stressat, skulle egentligen till Amanda nu innan men det hann jag inte... Men nu ska jag snart åka och möta de fyra andra från Dolls som ska vara med idag :D

pusshej


mitt horoskop känner mig bättre än vad jag gör


flawless

Har nyss tagit en riktigt varm dusch. Mina händer typ svider för att jag hade så varmt vatten. Ska nog försöka sova snart, vi får se hur det kommer att gå. Imorgon är det först skola, sen hem till amanda för lite alone time med henne, och sen är det cheerjobb :D Det ska bli så himla kul! Och då får jag använda min älskade rosett :DD Fan vad jag är mobbad, men jag älskar verkligen min rosett :D

pusshej


Like shadows in a faded light

Ingen toppenkväll direkt. Har nyss kollat på victoria secret show. Fatta vad kul att gå catwalk!! Nu ska jag kolla på Glee, behöver verkligen muntras upp lite, och sen ska jag duscha. Sen ska jag nog sova, är astrött och imorgon kommer vara en lång, men rolig, dag :D

pusshej


jag orkar inte må såhär igen


evrything is wrong

Hemma! Var inte så överdrivet jobbig skoldag, vi hade typ inga lektioner fick bara tillbaks massa grejer. Och så var det kul att träffa alla igen :D Efter skolan åkte jag och Nazli till skärholmen, inget av det vi skulle hämta fanns så det var helt onödigt att vi åkte dit. Nu kom jag hem.

Vet ni vad som händer imorgon? De behövde fem från mitt lag som skulle cheera på ett handbollslag, och jag är en va de fem :D Fatta vad kul! Ikväll har jag massa grejer jag måste fixa, måste göra en svenska grej jag inte gjorde klart idag, måste ringa pappa, måste hitta mina svarta cheershorts och så måste jag fixa mina ben, inte så kul att gå med stubbiga ben när vi ska ha shorts imorgon. Så ja, nu vet ni vad jag ska göra ikväll.

pusshej




skola :(

Jag orkar inte. Nu börjar det igen. Första gången jag går upp när det är mörkt på jättelänge, deprimerande! Kommer vara astrött idag, vilken tid jag somna ska vi inte gå in på.. Men nu ska jag gå och hälla kallt  vatten i ansiktet så jag vaknar till.

pusshej


People always leave


mys


Har precis tagit en lång och varm dusch, asskönt. Sen så smörjde jag in mig med bodylotion, så nu är jag mjuk som en bebis typ, tihi ;) Och så sitter jag i mina mysiga dynamiteskläder, känner mig osm en helt ny person typ! Tänkte bara säga det ;)

pusshej

hej rudolf?

Hemma! Åkte adrig till liljeholmen. Men vi var och kollade på en lägenhet, me like! Hoppas vi flyttar dit! Sen så åkte jag direkt in till stan och träffade Natta, asmys. Vi kollade runt i massa affärer och sen fikade vi på espresso house. Och nu har vi catchat up de senaste två månaderna så det känns bra :) Hade kameran, men tog inga bilder för det är så jävla kallt och min näsa är asröd, därav rubriken ;) Men imorgon är det skola, TAGGA TAGGA TAGGA! ;P

pusshej


Tayor Swift är bäst!


Tryin' to figure out what is and isn't true

Nu ska jag strax åka. Tänkte bara säga det, helt onödigt inlägg egentligen. Men vi hörs ikväll!

pusshej

I´m so confused by all this things that is going on

God morgon! Blev nyss väkt av min lillasyster, bra det för då kanske jag kan lägga mig i tid ikväll ;D Har verkligen inte sovit mycket inatt, gick och la mig inte så överdrivet sent, men låg ändå uppe till typ fem, halv sex. Kunde verkligen inte sova? GAAAAH blir galen! Aja dagens planer, sista dagen på lovet :( Först så har jag lovat min lillasyster att följa med henne till liljeholmen och köpa en halsduk. Sen ska vi på en lägenhetsvisning i telefonplan, håll tummarna att den är superbra för vi behöver verkligen hitta en lägenhet nu! Och sen ska jag in till stan och träffa Natta ;D Ska bli superkul, har inte träffat henne sen oktober tror jag. Så om jag känner oss rätt så kommer vi nog ha massaaaa att prata om :D

pusshej

p.s sitter och lyssnar på Amandas låt, hon är så duuuktig!


balen :)


söta lillebror


Min gulliga lillebror ringde idag och sa att han ville att jag skulle komma till pappa, när jag sa att jag kommer på fredag blev han typ asledsen. Inte lite dåligt samvete man fick. Söta gullunge!


nytt halsband


nytt inhandlat halsband jag köpte idag :D

Hola! Åkte ju som sagt till stan och träffade Jessica, vi vandrade runt lite. Sen kom Sebbe, vi två åt på donken och åkte sen hem till mig. Här har jag typ sovit :P Är sjukt trött.. Aja han gick nyss och nu sitter jag här helt alone.

pusshej


dagens

Nu ska jag strax åka. Ska ut i -15 grader, wiiie... Hoppas jag inte förfryser på vägen, finns en risk att jag gör det? Men har dubbla leggins och en jättevarm tunika så det ska nog gå ganska bra :) Kul att mitt busskort inte har kommit än så jag måste fortsätta åka på sms-biljett, seriöst vad skulle jag göra utan busskort? Aja..Over and out


dagens


bläää

Hola! Jag bad mamma väcka mig tio idag, så att jag börjar vakna tidigare. Men nee det gjorde hon inte, men som tur var vaknade jag av mig själv vid elva. Vågade inte duscha igårkväll efter att vi hade sett filmerna, så jag har nyss duschat. Ska äta frukost, är jättehungrig, och sen fixa mig. Ska in till stan idag med min föredetta lagkamrat Jessica. Myysigt. Men aja, got to go.

pusshej


Jessica för typ nästan ett år sen.


god natt

Har tråkigt, ont i huvudet och är uttråkad. Dags att sova, godnatt!


I fake a smile so he won't see

Nu gick alla för en liten stund sen, och jag har plockat undan lite så att det inte ska vara så stökigt när mamma kommer hem, visst är jag typ drömdottern (A). I alla fall, vi såg två skräckisar, en jag inte kommer ihåg vad den heter och sen "the last house on the left", fyfan!!! Asså den var inte direkt läskig, bara sjukt jobbig att se på för man vet att sånt händer dagligen. Kommer typ aldrig våga gå ut... Och nu sitter jag här helt ensam, måste gå och lägga mig så att jag vaknar i tid, ska vara i stan halv två imorgon...

pusshej





p.s min tröja luktar killparfym, tummen upp för det ;D


forever and always

Hola! Har precis städat klart hela lägenheten. Duktig Inez! Sitter nu och väntar på mina kära vänner som kommer snart. Tänkte göra det lite mysigt och tända ljus, men jag brände mig så jag sket i det... Haha om jag blir hemmafru kommer jag typ vara världens sämsta hemmafru :P

pusshej


videos från italien

Sitter och snackar skit med Nina på msn, kuul. Vi snackar även massa minnen från italien och hon bad mig lägga upp några videos, so here you go nina.










 


Why would you wanna break a perfectly good heart?

God morgon! Eller, vad säger man egentligen nu? För man kan inte säga god middag, elelr god natt. Typ god lunch? Eller kanske god förmiddag?

I alla fall, vaknade nyss. Jag som skulle börja ställa om dygnet.. Men jag tar tag idet sen.. Ska snart äta frukost eller lunch, har inte riktigt bestämt mig än. Sen så måste jag städa lite i lägenheten. Ikväll är det skräckiskväll, usch fyfan. Har fortfarande inte hämtat mig från paranormal activity så det kan bli intressant.. Men nu väntar maten.

pusshej


ge mig sommar!


don't be afraid to jump then fall, jump then fall into me

Hemmaaa. Mötte upp Sebbe, vi gick till espresso house. Kan inte sluta säga hur mycket jag älskar chailatte! Sen kom Amanda, och en liten stund joinade även Madde oss men hon försvan snabbt. Sen åkte även Amanda hem och jag och Sebbe fortsatte till donken i stan, även idag bjöd han mig (a) Haha jag varnade honom, om han börjar skämma bort mig kommer jag göra det till en vana ;) Där satt vi ett tag tills de stängde, då vandrade vi vidare till en annan mcdonalds och satt där tills de började stänga och då var det dags att åka hem. Haha vilket liv va? Ne men det var mysigt, och det finns inte så mycket mer att göra när det är så jävla kallt!

pusshej


en gammal bild på mig och sebbe, visst är vi söta? ;)


and every time you shine, I'll shine for you

Kunde verkligen inte somna inatt, inte bra! Måtse verkligen ställa om dygnet snart, börjar ju på torsdag (blää:(). Och så drömde jag massa när jag sov inatt, mina drömmar lyssnar inte riktigt på mig. Men aja.. Nu måste jag verkligen ta mig ifrån datorn och börja fixa mig. Ska träffa Amanda och Sebbe.
TTYL

pusshej


ja, det finns massa sånnahär bilder på lager ;)


misslyckad försök att sova

Jag lyckades att gå och lägga mig vid tolv, som jag lovade mig själv. Men glömde bort att bara för att jag bestämmer mig för att gå och lägga mig tidigt så gör inte alla andra det, så när jag väl lyckades somna blev jag väckt av sms vid halv två och nu är jag aspigg och kan verkligen inte somna om.. Sätter nog på en film eller nått.

pusshej


det gör inte så mycket att jag inte kan sova när man får höra sånnahär fina ord av mina underbara vän ;)

och ja, jag har precis kommit på hur man använder printscreen igen ;)


så sant



man ser inte så bra vad som står men aja ;)


Hemma!

Så nu är jag hemma. Tanken var egentligen att det var jag som skulle följa med sebbe och shoppa men istället var det jag som drog runt på honom i massa affärer, men aja what to do ;) Det enda jag köpte var den där gråa tröjan jag lämnade tillbaks, besluts ångest eller? Och så en julklapp till min lillebror, bättre sent än aldrig. Sen så bjöd sebbe mig på mcdonalds och där satt vi i tre timmar :P Nu sitter jag och kollar lite halvt på harry potter som går på femman, inget stort harry potter fan direkt men har inget bättre för mig.

pusshej



Baby, what happened? Please tell me

Min lånemobil suger (no offence olivia ;)), den duger inte till mer än att smsa och ringa (men det är ju det viktigaste). Satte larm på tio idag för jag ska ju vara i stan ett, men den ringer inte så jag vaknade halv tolv... Men jag kan nog hinna! Om jag skyndar mig.

Som ni nog har förstått så ska jag till stan idag med Sebbe, ska köpa den gåra koftan jag lämna tillbaks ;) Vilken beslutångest man kan ha... Vi hörs senare

pusshej


Vilken tur att min bästis har så himla bra musiksmak (eller det har han ju inte egentligen, bara taylor swift som han lyssnar på som är bra) så att han kan tipsa mig om sånna här bra versioner av låtar. Lyssna och njut, den är så himla fiin!

 

update: varför syns inte låten för? :o


Nyårslöften

Nej men nu måste jag sova, ska möta Sebbe i stan ett imorgon. Och om jag ska komma upp måste jag lägga mig NU!

pusshej


ny design

Har bytt header. Tänkte ändra lite mer som text och sånt men orkar inte :P Men kanske ändrar bakgruns också, får se.. Headern blev inte som jag hade tänkt mig när jag satte in den men är så trött å den gamla så den får duga så länge. Cornelia har ju lovat att göra en design åt mig, när hon får tid ;) She´s a busy women...

pusspuss

Det brinner!

Glömde att berätta om en grej i morse. När vi vaknade så skulle Emmy öppna fönstret och så ser hon ett jättekonstigt moln, men vi tänker inte mer på det. Sen när vi kollar ut typ en halvtimme senare ser vi att det inte var ett moln utan det var hel svart rök! Så vi tar på os mjukisar och springer ut till stället röken kommer ifrån och där är det massa brandbilar. Det var typ några grejer som brann i en fabrik som det fanns massa farliga kemikalier i. Me jag tror att allt sluta bra.

Sitter och kollar på Mr.Beans semeseter, han är helt dum i huvudet! Jag får panik för att allt går så himla fel, måste sluta leva mig in i filmer så himla mycket...

pusshej


det kom bara mer och mer och svartare och svartare rök hela tiden


Nyår 09/10 del 2










jag vet att jag ser typ gravid ut på den här bilden men det är jag inte











Shiit vad kallt det var igår! Men kul :D Fick en bra start på 2010!


nyår klädsel


inte så jättebra bild eftersom att jag inte kan hålla min hand still...


Nyår 09/10 del 1

Här är lite bilder från innan jag och Amanda drog till huddinge. Varning för massa egobilder ;)






fler bilder kommer sen när jag har fått tag på fler från själva kvällen ;) Och så ska jag lägga in en bra bild på gårdagens outfit. Så nu ska det bli mycket bilder i bloggen igen!





01-01-10

Heejsan! Sitter hemma hos Victoria, vi blev väckta vid tolv och kommer snart att bli jättetrött med tanke på att jag somnade halv sex inatt... Men aja just nu är det ganska lugnt. Gårkvällen var rolig, bilder och sånt kommer sen. Men kameran kom inte fram så mycket under kvällen men lite bilder har jag ;) Vi hörs senare!

pusshej

RSS 2.0