these are the moments that I´m gonna remember most

Mötte ju upp Victoria. Vi åkte till källbrink och tittade på Sebbes träning, han var så duktiig min älskling ;) Även Emmy joinade oss, och vi tre blev bundisar med någon killes i sebbes lag lillasyster. Men det blev liite för kallt så vi gick ín i omklädningsrummet och värmde oss.

Efter Sebbes träning åkte han och jag hem till honom och åt och sen mysde vi hela kvällen :) Är typ astrött... Vet inte varför egentligen. Nu kom jag hem för ett litet tag sen och ska snart beställa en dynamites t-shirt, så att jag inte glömmer det!

pusshej


You want a piece of me?

Hola! Idag är det söndag, så ska ta det lugnt och vila mig inför skolan. Eller nej juste, det är ju loov! Guud vad skönt. Ska snart till huddinge och möte Victoria "Ricky" Ricknell och sen ska vi åka och titta på Sebbes träning. Sen ska jag och Sebbe hitta på nått, och det är så långt jag har kommit med dagens planer. Men vi hörs väl ikväll eller nått.

pusshej


let me be the one you call

Hade ju träning idag, den gick bra. Fick inte gör så mycket för att det var några som fattades så vi kunde inte bygga pyramiden med alla bygggrupperna, men vi lärde oss pyramiden och satte den också :D När jag kom hem hade jag bara tio minuter på mig innan jag var tvungen att gå, fattar inte hur jag hann men hann gjorde jag i alla fall. Åkte hem till Sebbe och vi kollade på melodifestivalen och möösss. Kom hem för ett litet tag sen och är helt dödstrött. Ska nog sova snart.

pusshej


Mot träningen

Nu ska jag åka om typ en halvtimme. Btw så kollade jag nyss in schoolsoft, and guess what! Jag fick MVG på talet jag höll för några veckor sen! Är jag bra eller är jag bra? ;) Tänkte bara skryta lite om det ;)


Oplattat hår

Fick en kommentar om hur mitt hår ser ut när det inte är plattat, så tänkte ta och bjuda lite på mig själv och visa hur mitt hår ser ut just nu, helt oplattat.

 
 


I don't wanna fall back on my face again

God morgon! Idag är det då träning. Är inte så jättetaggad just nu, får väl ta och tagga till lite ;) Men hittar inte någon av mina sportbhar, helt försvunna. Måste ta och leta lite till... Efter träningen ska jag till Sebbe, suprise suprise ;).
 
På tal om det, så fick jag någon anonym kommentar om att jag inte umgås med mina vänner längre, men det gör jag ju visst. Kanske inte fullt lika ofta som förut, men vad jag vet så har inte mina vänner något emot det. Och jag antar att den som kommenterade aldrig har varit kär, för då skulle den förstå ;)

pusshej


me för ett x antal månader sen


Fredag i korthet

Kort skoldag, skärholmen, tillbaks till stan och möta Sebbe och Victoria, hem till Victoria, in till stan igen och gå på saga för att se "Shutter Island", en film som lurar ens psyke, mcdonalds på stureplan, vänta på Sebbes buss i huddinge och sen få skjus hem av Victorias mamma. Så, där har ni min fredag i korthet. Har haft en jätterolig kväll, skrattar aldrig så mycket som när jag är med Victoria och Sebbe! Aja, nu ska jag bara ta det lugnt, träning imorgon ju. Och vet ni vad? DET ÄR LOOOV! :D

pusshej


Natti

Sitter här nyduschad och i min pojkväns tröja som han så snällt har låtit mig sno av honom ;) Ska snart sova, är dödstrött! Imorgon har jag bara en lektion, 9.40-11.20, och sen är det looov! My gosh vad skönt! Men nu ser sängen väldigt lockande ut. puss ♥

Tänk att va såhär bra...


Ääälskar hela deras pyramidsekvens och dansen


It´s a litle bit funny, this feeling inside

Hola! Sjukt seg dag i skolan idag, sista timmarna kände jag verkligen att jag orkade inte mer. Men efter skolan blev dagen mycket bättre, Sebbe mötte upp mig och vi åkte hem till honom. I et överdrivet fullt pendeltåg, men vi kom fram till att vi älskar gemenskapen man får med alla man står och trängs med. I alla fall, har spenderat eftermiddan och början på kvällen hos Sebbe. Men sen hade han träning (som vanligt...) så jag fck skjus hem och nu sitter jag här och taggar till inför lovet ;) Och har typ nästan hela helgen planerad.

pusshej


tänkte bara ta och skryta om min snygga pojkvän ;)<3


dagens


tagen med mobilkamera, därför det inte är världens bästa bild.

Tänkte bara visa min otroligt mysiga outfit, nu väntar företagsekonomiplugg.


I'm lucky I'm in love with my best friend ♥

Hej bloggen! Haft en bra dag?  Åkte till skolan med min underbara pojkvän, bra start på dagen :D Skolan var seg men gick snabbt. Sen träffade jag min pojkvän igen och vi åkte hem till mig. Här har vi tittat på halva new moon, ätit och haft det mysiiigt. Som vanligt när jag är med Sebbe då. Tänkte bara säga att den killen gör mig sjukt glad, tihi ;)

pusshej


Ready, set, go

Nu bär det av till skolan. Hoppas att SL inte krånglar allt för mycket.


Har hittat en ny favorittröja
 


I'm open, you're closed. Where I follow, you'll go

Mår mycket bättre nu än vad jag har gjort de senaste dagarna, mycket smart av mig att stanna hemma idag. Har spenderat kvällen med att försöka komma på något smart sätt att möblera mitt nya rum på, men kom inte så långt. Har nyss duschat också, finns inget bättre att duscha när man varit sjuk :D Det jag egentligen ville säga med det här inlägget var god natt. Så God natt!

Nu...


Nu sitter jag och har lite beslutsångest inför de individuella valen som ska vara inne imorgon. Men tror faktiskt att jag har bestämt mig ;) Affärsjuridk och massmedia till tvåan i alla fall, sen i trean har jag inte bestämt mig helt än men det behöver jag inte bestämma mig för nu :D


Båt

Gud vad jag längtar till sommaren! En av höjdpunkterna på sommaren är när vi åker ut med Elins båt, i looove it! Bjuder på lite bilder från i somras när vi var ute med båten :)






Ge mig sommar NU!!!


BikBok 199 kr


Min nya tröja. Färgen är inte exakt sådär, den är verkligen knall/neonrosa. Me like ;)  


You appear just like a dream to me

Idag är jag hemma och är sjuk. Har egentligen ingen tid alls till att sitta hemma, men skulle säkert ändå slutat med att jag inte kom till skolan pga SL. Så passade på att va hemma och försöka bli frisk. Och har ni sett min nya design? Superfin :D Made by Cornelia! Hon är så duktig.

pusshej


vet inte om jag har lagt in den här låten innan, men det är typ min favoritlåt just nu


yesterday

Hann inte vara vid datorn något alls igår, förutom första lektionen på morgonen. Så nu tänkte jag ta och skriva lite om gårdagen. Kom till skolan efter mycket väntande ute i kylan. Var i skolan, men slutade tolv. Då åkte jag till stan och träffade Sebbe. Köpte en tröja på bikbok (lägger in bild i ett annat inägg). Sen åkte vi tilbaks till skolan för att jag skulle göra omprov, men det kom ingen så jag gick.

Då åkte jag och Sebbe till stan igen och mötte Victoria innan vi åkte vidare till träningen, som Sebbe också följde med på. Vi sprang i trapporna på uppvärmningen, har inte gjort det sen jag gick i Demons. Så det var lite flashbacks ;) Men det var lite dumt av mig att vara med på träningen, för jag mår inte särskilt bra nu.

Efter träningen åt jag, Sebbe och Victoria pizza och sen fick åka hela omvägen hem. Jag bor ju i huddinge i en månad nu, så fick sällskap hela vägen hem :D

Juste, btw, så har jag comviq nu! Haha äntligen ;)
Det var gårdagen
pusshej


du är guld värd!


i´m only me when i´m with you

Herregud vad jag hatar sl! Först fick jag vänta i fiskis, när jag väl kommer till slussen kommer inget norsborg tåg och när det väl kommer så går det bara till aspudden så jag fick gå i tjugo minuter ute i kylan för att komma till Elin! Höll på att frysa ihjäl.

Hos Elin i alla fall var det mysig, åt massa gott och sen satt jag, Elin, Signe och Patricia i Elins rum och chilla galet ;) Jag låg typ helt död i Elins säng, mår inge bra alls :/ Inge bra att jag typ är jättesjuk för har verkligen inte tid med dte! Men det SKA gå över tills imorgon, fake it til you make it liksom! Om jag låtsas att jag inte är sjuk så kommer jag inte va det :)

När jag kom hem har jag i alla fall pratat med min kära pojkvän i telefon och ätit. Så nu vet ni hur min dag har sett ut.
pusshej


me and elin i somras på båten


Grattiiis :D


Idag fyller en av mina absolut närmaste vänner år, så mycket som vi har gått igenom under de 13 år vi har känt varandra så ser jag henne som min familj. Så ett stort grattis till Elin!! Ska till henne senare och fira henne :)

pusshej


hatar det här vädret!

Dagen blev inte alls som planerad. När jag var påväg till pendeltågen för att åka till träningen ringer Sara och säger att hon har kortet som gör att vi kommer in i salen och hon sitter fast i trafiken, så hon ber mig att säga det till resten av laget. Ja självklart säger jag, men kommer sen på att jag har inte numret till ens hälften för alla mina nummer har ju försvunnit. Men skickar till de jag har och sen ser jag att min coach också har skickat så allt löste sig.

Precis efter att jag har pratat med Sara stöter jag på Natta, som jag inte har träffat på typ hundra år (eller okej typ två månader ;)). Ingen av oss har nått för sig så vi bestämmer oss för att fika på espresso house. Sen kollar vi runt i massa affärer och det hela slutar på donken dit min kära pojkvän kommer sen också. Natta går och jag och Sebbe fortsätter att sitta på donken, mysigt ellerhur? hehe.

Nu kom jag nyss hem, mår inte särskilt bra så det är nog ganska bra att det inte blev någon träning skulle bara blviti ännu sjukare. Men nu har det här blivit ett alldeles för långt inlägg.
pusshej


Jag och natta för typ ett år sen


sjuk, igen

Hejsan! Orkade inte skriva så mycket igårkväll, slocknade så fort jag la mig i sängen. Började må asdåligt. Usch. Idag mår jag liiite bättre. Ska på träning, borde egentligen inte men det är typ bara fyra träningar kvar till genrepet så måste gå! Men vi hörs later.

pusshej


Whatever's meant to be will work out perfectly

Hola! Åkte ju som sagt till METG och tittade när amanda sjöng, och hon varsuperduktig!! Sen vidare till skolan och lämna in uppsatsen, lunch och sen mötte jag upp mikael eliasarna igen och följde med på deras lunch innan jag åkte hem. Det var stopp på min linje, så jag fick åka till hägerstensåsen och GÅ därifrån! Det tar typ tjugo minuter, vilket är väldigt långt i den här kylan.

Nu är jag hemma och packar ner mitt rum för fullt. Sorgligt! Sen ska jag åka till papi och så får vi se vad som händer.

pusshej


här har vi amanda wallander her self


19 Februari

Sitter här, i mitt rum. Sista natten jag sov här inatt. Har bott i det här rummet sen jag var ett och idag är sista dagen jag ser det, sorgligt :( I alla fall, blev klar med uppsatsen igår. Fast det är det dåligaste jag någonsin jag har skrivit, men har fortfarande något att lämna in. Så ska till Amandas skola och kolla när hon sjunger, sen springa över till min skola och lämna in uppsatsen och sen tror jag att jag får sluta.

pusshej


Make me proud gullunge!


Jag vill bara gå och lägga mig..

... Men jag är långt ifrån klar med den här dumma uppsatsen. Vill bli klar med den idag så jag bara kan lämna in den imorgon och sen titta på Amanda som ska sjunga i sin skola. Men har nog ett x antal timmar framför mig innan jag blir klar. JAG ORKAR INTEEE!

honestly, my life would suck without you

Kom nyss hem. Skolan bestod av tre olika prov/läxförhör. Första gick ju super som ni vet ;) Andra gick också bra men tredje gick ganska åt helvete. Men aja life goes on. Ska ägna eftermiddan och kvällen åt att skriva en samhällskunskaps uppsats om FN och mellanöstern konflikte, kunde inte få en mycket roligare kväll.

pusshej


jag saknar den här tjejn <3


ibland är jag så jävla bra

Heeeej! Sitter i skolan, är aspigg. Somnade typ tio i tio igår. Kom tidigare till skolan för att göra omprov i spanska och guess what! Jag var ett halvt poäng från MVG! Asså förstår ni, JAG fick nästan mvg i SPANSKA! Helt insane. Men nu ska jag plugga historia.

pusshej

Cause we belong together

Hola! Efter att jag hade slutat mötte jag upp Alexandra, båda vi skulle till Mikael Elias, hon för att träffa Amanda jag för att träffa Sebbe. Jag och Sebbe åkte hem till honom och han hjälpte mig plugga till matteprovet imorgon. Passade på att leka lite med hans lillebror också, han är typ assöt :D

Sebbe skulle på träning så jag åkte hem och nu sitter jag här. Ska alldeles strax dyka ner i mitt hav med plugg.
pusshej

2 cool 4 school

Hejsan, sitter i skolan. Har haft spanska dör vi typ körde memorie och engelska där vi såg världens konstigaste film, animal farm. Den va eh.. speciell...  Nu har vi historia, är astrött. Kommer somna vilken sekund som helst. Slutar om typ en halvtimme, då ska jag vänta tills Sebbe slutar och sen ska vi hem till honom och han ska hjälpa mig att plugga till matteprovet som är imorgon. Vi hörs senare.

pusshej


min tuffa klass

Semlor


Har köpt semlor till mig och Sebbe som vi kan äta när han kommer, visst är jag snäll? (A) Men är det semmeldagen så är det ;)


16 Februari

Min dator funkar igen :D Ibland är jag för bra alltså, hur jag fick ig i teknik back in the days kommer jag aldrig att förstå. Så som ni har märkt har det blivit bra upptatering nu igen :D Sitter och väntar på att Madde och sen Sebbe ska komma och hålla mig lite sällskap, har varit alldeles för ensam idag känner jag. Men vi hörs senare :)

pusshej


cheerleading test

Bygg position?
Topp

Lag?
Dynamite Dolls
Hur många tränare har du?
Två, Rita och Sandra

Vad är roligast bygg, hopp, dans eller gymnsatik?
Bygg!

Tävlingsresultat ?
Har aldrig tävlat, första gången jag tävlar i Mars.

Vilken Bring it on film är bäst?
Ettan tror jag. Fast alla är sjukt bra!

Träning eller tävling?
Har fortfarande aldrig tävlat så jag vet inte ;)

Favorit cheerleader/cheerleaders?
Vet inte... typ min tränare Rita kanske

Älskar du cheerleading mer än allt ?
Typ..


You May Say I'm A Dreamer, But I'm Not The Only One


ibland önskar jag att jag hade bil..

Har vinteridrottsdag idag, skulle egentligen gått vinterpromenad. Men det är stopp på hela röda linjen, sitter i 50 minuter på tunnelbanan utan att den åker en enda station. Så tillsist bestämmer jag mig för att gå hem, skulle ändå inte hunnit till där vi skulle mötas. Lyckat.. Så nu sitter jag hemma och ska passa på att plugga.

pusshej


jag har liite tråkigt ;)


beautiful


Ännu en måndag

Förlåt för usel upptatering, men min dator är ju fortfarande cp. Idag i alla fall så var jag i skolan. Inget speciellt med det. Sen så träffade jag Sebbe, hade ont i huvudet och var astrött så vi gjorde inget spciellt, låg bara på min madrass (min säng såldes igår) och mös. Sen så hade jag träning, och vilken träning! Har nog aldrig gått så bra när jag har byggt! Roligaste träningen på länge! Men nu ska jag väl ta och äta nått.

pusshej

 
mina fina alla hjärtans dag presenter jag fick av sebbe :)


@ sebbes

Hej cybervärlden! Är hos min pojkvän nu, suck on that singlar ;) Ne jag skoja bara. Han har i alla fall lagat en jättegod middag år mig, åt nog lite för mycket för nu mår jag illa. Sen så fick jag choklad, rosor och ett jättefint halsband, gulligt va :D Men det är jättejobbigt att skriva på hans dator så nu ska jag vara lite mer social ;)

pusshej


min supersöta pojkvän :D


What started out as friendship, has grown stronger


En månad <3 


♥♥♥♥♥

Kan börja med att ta gårdagen lite snabbt, hade träning, sen åkte jag och Sebbe hem till mig och var här hela kvällen. Jag packade ner nästan allt i flyttlådor, vi kollade melodifestivalen och hade det mysigt :)

Idag är det inte vilken dag som helst, det är alla ♥-dag. Och jag ska spendera den med typ världens gulligaste pojkvän :) Men innan ska jag packa ner det sista jag har kvar. Sen ska jag till Sebbe, han ska laga middag till mig. Gulligt va?

pusshej

Mot träningen




Lördag

Hola guapas! Idag är det lördag, vilket betyder träning :D Eftersom jag har varit sjuk hela veckan kan jag inte vara med 100% idag. Lite synd eftersom att jag är jätte taggad! Men lite kan jag vara med :) Och ser fram emot att bygga och köra gymnastiken i mina nya skor :D Men vi hörs nog sen!

pusshej


Saknar dig <3



På söndag har det gått två år sen pappa ringde och berättade att du inte fanns någo mer. Två år, det är inte lång tid alls. Men fast jag saknar dig, så har jag lärt mig att leva med saknaden. Den har blvit en del av mitt liv. Och inte bara saknaden av dig farfar, utan även saknaden av min gammelfarmor och morbror. Även fast jag är 16 år så ställer jag mig själv frågan, varför måste folk dö? Jag vet ju inners inne att det är livets gång, födas, leva, dö. Men ändå så gör det så ont.

Jag vet att du har det bra, var det du än är. Jag vet att du finns med mig, varje dag och det kommer du alltid att göra. Och en vacker dag ses vi igen. Jag älskar dig farfar ♥


In a world full of people, you can lose sight of it all

Skrev inget igår, min dator är ju trasig så blir inte så mycket upptatering. Men kan sammanfatta gårdagen lite snabbt, skola och sen så åkte jag och Sebbe hem till mig. Blev som vanligy dumpad för träning, men börjar vänja mig ;)

Idag då, började med att blåa linjen var helt knäpp. Så jag och Malte fick GÅ från fridhemsplan till stadshagen, så vi kom sent till dagens enda lektion. Slutade tjugo över elva och tolv träffade jag Sebbe. Vi åkte till stan och vandrade runt lite där innan jag skulle träffa Elin. Vi åkte till skärholmen, sen åkte jag vidare till mormor och morfar, för guess what! Mina cheerskor har kommit :D Och de passar. Så imorgon ska jag inviga de.

pusshej


10 Februari

Heejsan! Kom nyss innanför dörren. Skolan idag då, spanska med miniprvo som gick sådär, lååång lunch då Sebbe kom och höll mig sällskap :) Sen engelska då jag fick asont i huvudet, men några alvedoner sen var det över, och sen så var det historia men då fick vi bara info om alla valbara kurser vi måste välja om två veckor.

Efter skolan åkte jag med Malte och Viktor till stan, påvägen blev jag nerputtat i snön... I alla fall, kollade på när de testade kläder och sen träffade jag Sebbe. Vi två satte oss på espresso house innan det var dags för honom att dra vidare på träning.

Då mötte jag upp Jessica, först följde jag med henne på Mikael Elias öppet hus. Sen tog jag med henne till min skola också, och guess what? Hon gillade den ;D Så in your face alla mikael eliasare som säger att METG är bättre än Nackademin!

Nu blev det ett väldigt långt inlägg så bäst att jag slutar nu.
pusshej


The only thing that would hurt me, Is if you weren't here

Min dator är konstig, skärmen är konstig.. Så kommer bli sämre upptatering nu, för hatar att vara inne på någon annans dator :P Har ju som sagt varit hemma idag, mår bara lite bättre men ska nog till skolan imorgon. Hatar att bara sitta hemma, blir så himla rastlös! Har i alla fall ägnat dagen åt att kolla på massa One Tree Hill avsnitt och det ska jag nu fortsätta med :)

pusshej

btw så är min pojkvän typ världens gulligaste :)


you and i are meant to be together

Blev ingen upptatering igår, var inte hemma förrän efter träninge. Men kan väl ta igenom måndagen, var i skolan. Mådde inge bra, så på sista lektionen kändes det som om jag skulle dö.. Efter skolan åkte jag till stan med Amanda och Sebbe. Köpte inget, men vi satt ett bra tag å¨mcdonalds. Orkade verkligen inte åka på träningen för mådde fortfarande dåligt, men har inte missat en enda träning sen jag började i Dolls och det tänker jag inte bryta nu! Så tanken var att jag skulle va med men ta det lugnt, men så blev det inte.. Träningen kändes i alla fall mycket bättre än i lördags. Känns som om jag kommer klara första bygget (det är det som jag har svårast med) snart :D I alla fall, när jag kom hem mådde jag så dåligt så jag gick och la mig på en gång.. Nu mår jag verkligen skit så är hemma. Astråkigt :( Hatar att va sjuk, finns inget man orkar göra då..

pusshej


<3


Kroatien 10

Blev inge stan idag, orkade inte lyfta mig från soffan. Har i alla fall pratat med kusiner från Polen, Kroatien i sommar är nu bokat!WIIE :D Älskar Kroatien, sist jag var där var 08 och det och när jag var i USA är mina bästa semestrar någonsin. Vi ska bo på samma ställe igen fast i en annan villa, gud vad jag längtar! Ge mig sommar nu, snälla!

pusshej


det här var typ andra dagen, och kolla hur bruna vi var. Jag är den längst bak ;)


We were both young when i first saw you

Ännu en söndag. Känner mig jätteseg. Funderar på att åka in till stan, men vet inte om jag orkar.. Men samtidigt orkar jag inte bara sitta hemma.. Vi får väl se vad som händer.

pusshej


spagat :D


Kom ner helt i spagat idag för första gången :D Äntligen!!


cornelia är söt <3

Träning idag ju, gick väl sådär... Vi går helst inte in på den ;) Sen så åkte jag och Cornelia till slussen och fikade på muggen, asmysigt café btw ;) Där satt vi ett tag och pratade, mysiiigt :) Kom nyss hem och nu har melodifestivalen börjat så ska nog gå och se den ;)

pusshej





bilder från cornelias kamera :)


6 Februari

God morgon! Idag är det träning :D Är jätte taggad av någon anledning.. Men det är ju bara bra. Och Cornelia ska med och titta på, spännande. Vet egentligen inte varför jag skriver det här inlägget, har ingenting att skriva. Så vi hörs sen!

pusshej

the days I can't see your eyes, I don't even want to open mine.

Har ni haft en bra fredag? Det har jag. Började med skola, endast en lektion som slutade med massa så kallade "inez-skämt". inte ett dugg roligt. Slutade halv tolv, åt lunch och sen åkte jag till Sebbe. Men jag var inte där förrän vid halv två... Hatar snön just nu! I alla fall, hos Sebbe har vi myst, kollat på tv och ätit middag :) Mysig kväll med mysig pojkvän :)♥. Och han har typ världens sötaste lillebror, efter min egna såklart ;) Fick skjus hem och kom nyss hem till papi. Ska fortsätta kvällen med att bara ta det lugnt, har ju träning imorgon.

pusshej


God Damn You're Beautiful

Holaa! Nu kom jag nyss hem. Har haft en jättemysig kväll :) Jag, Amanda, Madde, Victoria och Tigerholmarna (som man inte har träffat på ett riktigt bra tag) var hos Vera och firade henne. Nu har jag jätteont i magen, vet inte om det beror på allt gott vi åt eller om det är pga allt skratt ;) Har haft en riktig mysig kväll och ett stort grattis till Vera som blir 17 år idag :D

pusshej

ni får två bilder från kvällen, alla andra blev typ suddiga :S
 


4 Februari

Heej! Var i skolan idag, historia där jag satt och pratade med vikarien om hur man bäst blir känd. Hade två timmars håltimme eftersom att jag häll mitt tal i tisdags, fast det gick ganska snabbt. Sen företagsekonomi där jag masserade Malte, men sen när han skulle massera mig sov han... Mentorstid där Viktor höll ett asbra tal så att han blev vald till styrelseordförande (han blev asstolt ;)) och sen matte där jag inte fick särskilt mycket gjort eftersom att ett x antal personer var väldigt jobbiga. Blev ingen shopping för det blev bestämt att vi ska till Vera och fira henne istället :) Så nu ska jag snart gå och möta Madde. Men vi ses sen :)

pusshej


förlååt för massa egobilder men har blivit riktig dålig på att ta bilder under dagen. Ska bli bättring!


torsdag

Min upptatering har blivit ganska dålig.. Tänker jag be om ursäkt? Nej, min blogg jag bestämmer hur mycket jag vill upptatera ;) Ska snart iväg till skolan, slutar kvart i fyra.. Alldeles för sent enligt mig. Sen ska jag shoppaaa :D Men vi hörs senare.

pusshej


ignorera mitt hår som står ut ;)


3 februari

Hola amigos! Haft en bra dag? Det har jag. I skolan var det engelska och historia. På historian körde jag, Malte och Niklas en mini sms-roulette :P Efter skolan träffade jag Sebbe. Vi var hos mig till nyss, blev lämnad för träning idag igen :( Tycker han träningar är lite överdrivna.. Fast ska tacka hans träningar för hans mage ;)

pusshej


bild från nyår, ser lite konstig ut men aja ;)


dagens


cheerskor beställda :D


Beställde för några minuter sen de här cheerskorna :D Hoppas verkligen de hinner komma innan DM! Går bara att köpa de i USA, hade varit mycket lättare om det gick att köpa cheerskor i sverige, men aja what to do...


nothing you confess, could make me like you less

Hola! Var i skolan idag, höll mitt tal. Var jättenervös men dte gick väl helt okej. Efter skolan mötte jag Sebbe. Vi åkte hem till mig, men tog sån tid att komma hem så han var tvungen att åka på sin dumma träning väldigt snabbt. Nu har jag nyss tittat på senaste One Tree Hill avsnittet och nu väntar jag på att få lite mat i mig.

pusshej


Bara för att jag har tråkigt

Röker du? - Usch nej

Snusar du? - nej usch, typ det äckligaste som finns

Skolkar du? - nej...

Gör du frukosten själv? - ja

Har du suttit i rätten? - Nej

Har du slagit ner någon? – neej

Har du pussat någon av samma kön? - jaa

Har du varit på strippklubb? - Ne

Vad gör du när du blöder näsblod? - blöder aldrig näsblod

När grät du senast? –jag vet inte..

Vem kan du prata om allt med? - mina närmaste vänner och min pojkvän :)

Har du solglasögon? - OM jag har ;)

Skriv en mening på engelska - Never regret anything that made you smile

Vem pussade du senast? – Sebastian

Vem kramade du senast? – Någon från laget tror jag

Vad är din högsta önskan just nu? – hemliis

Vad heter ditt hårspray du använder? - Proffs super strong hairspray

Vem gillar du? - kompisar och Sebbe :)

Vilken färg har du på tröjan du har på dig? - röd

Har du string på dig just nu? - yes ;)

Känner du någon som heter Niklas? - Ja

Har du bärbar data? – eh ja, vi lever fakitskt i 2010?

Är du blyg? – njae, inte så mkt

Vad tänker du på just nu? - fredag:)


1 Februari

Efter att jag hade skrivit senaste inlägget mötte jag upp Malin, vi sepnderade förmiddan hemma hos mig och letade efter klassresor. Vid lunch åkte vi in till stan och åt på mcdonalds, även Sebbe joinade oss :D Sen så åkte vi till skolan, mötte upp resten av gruppen och gjorde en power point presentation som vi sen redovisade.

Efter skolan åkte jag och Sebbe hem till mig. Men vi hann inte vara här så lång tid för jag hade ju träning. Och träningen var asbra :D Känns som om jag kanske kommer klara byggen till DM. Och så är jag på gång att klara scorpion! Felicia körde lite toppstretching med mig också, höll helt seriöst på att DÖ! Men sen när jag är typ världens vigaste kommer jag att tacka henne ;)

Nu ska jag äta nått och öva på mitt tal jag ska hålla imorgon.
pusshej


jag har long way to go för att klara en riktigt fin scorpion, men jag är på god väg och är stolt över mig själv att jag klarade såhär idag :D


We could be a beautiful miracle, unbelievable

Hejsan! Idag är det måndag, och vi har näringslivsdag. Vi ska typ planera en klassresa och sen redovisa vårt förslag för klassen. Jag och Malin sitter nu hemma hos mig och försöker komma igång. Lättare sagt än gjort ;) Sen ska vi i alla fall till skolan och sätta ihop vårt arbete med resten av vår grupp. Efter skolan ska jag träffa min pojkvän innan träningen :) vi hörs nog efter träningen.

pusshej


min outfit idag, väldigt mysig :)


RSS 2.0