nu är snart juni slut

Kom nästan precis hem . Jag har suttit på badberget med elin , madde och vera och bara tagit det lugnt . Blev jagad av massa bålgetingar , det var jätteläskigt !

Kom och tänka på att nu är juni slut . Har hänt så mycket i juni; balen , avslutningen , åland , italien m.m. Imorgon är det Juli . Det är kul mär man tänker på vad jag tänkte skulle hända i juni... Nu ska jag sluta vara så filosofisk :P

pusshej

hemma

Nu kom jag nyss hem efter en hel dag på stranden med elin , madde , peter och hans kompis elias . Badade ganska mycket till sist . Nu är jag helt slut men ska äta nått innan jag går och möter madde och elin för ett kvällsdopp .

pusshej

beach

Nu drar jag iväg till stranden . Idag ska jag lyssna på maddes tips och inte glömma solkrämen ! Ha en bra dag och sitt inte framför datorn hela dan !

pusshej


inte en så jättebra bild men den får duga
såhär ser jag i allafall ut ;)

30 Juni

Vaknade för en liten stund sen . Mamma jobbar hemifrån idag , så när jag gick upp möttes jag av min mamma och min lillasyster som båda var på superbra humör . Själv har jag världens sämtsa morgonhumör men jag kände att jag var tvungen att också verka lite glad så att jag inte skulle förstöra deas humör... Nu ska ajg i alla fall börja klä på mig . Idag ska jag till mälarhöjdsbadet med Elin och Peter. Sen skulle kanske Hampus också komma , om han bara kan komma hem från spanien någongång ! Juste ! Mina ben är inte lika bränd längre :D Gud vad skönt att det försvann så snabbt .

pusshej

00.44

Tänkte skriva ett blogginlägg men vet inte vad jag ska skriva . Sitter och chattar med massa roliga människor om massa roliga saker . Det här blev ett väldigt onödigt inlägg... Så nu slutar jag skriva .

pusshej

pics´

          

inez och elin på nya äventyr

Så nu är jag hemma efter en jättebra dag ! Först åkte vi ut med båten . Vi stannade mitt ute i vattnet och jag och elin tog roddbåten och rodde till några klippor där vi låg och solade . Sen så hoppade vi massa från båten och badade och solade jätte skönt . När vi kom tillbaks så mötte vi amanda och vi har varit på badberget och badat och sen köpte vi pizza . Nu kom jag nyss hem . Är helt bränd så ska gå och smörja in min stackars kropp med lotion .

pusshej

bilder kommer snart

Nackademin here i come!

Nu sitter jag hemma hos elin med wallander  . Vi har varit ute hela dan , skriver mer när jag kommer hem för nu ska vi gå och äta pizza !

pusshej

Perfekt väder för en båttur

God morgon världen ! Eller en del av den i alla fall ;) Är uppe tidigt idag , jag ska ju följa med elin och hennes morfar när de ska ut med båten så det ska bli askul ! Men just nu är jag riktigt trött , hoppas jag bli piggare . Och vädret är helt perfekt för en dag ute på sjön ! Kommer säkert bli brunare ;) Nu ska jag gå och äte nutellamackor .

pusshej


sist vi åkte med båten , sommaren 2007

flight 93

Så nu är jag hemma . Har ätit massa haha men gott var det ! Kom hem vid tio och då började flight 93 , den är så bra ! Så den sitter jag och tittar på ! Imorgon ska jag och elin åka båt :D ska bli så kul ! Nu ska jag fortsätta titta .

pusshej

HAHA en video från 8 Juni

Har tänkt lägga upp den här videon ett tag men har aldrig blivit av . Det är när vi övar inför avslutningen . Till vårt försvar kan jag säga att ingen av oss är särskilt musikaliska .

hold on tight

Nu är jag klar , men ska inte åka förrän om två timmar... Vet inte vad jag ska hitta på tills dess . Vad ska ni göra idag ?

pusshej

28 Juni

Vaknade runt 11 . Har ätit frukost (mackor med nutella mums!) och nu sitter jag och tittar på tyra banks show . Ska snart börja fixa mig. Idag ska jag till mormor och morfar där några släktingar från USA är så ska träffa de . Vet inte hur kul det kommer bli , de är ju gammla menmen...

pusshej

Even the best fall down sometimes

Kom nyss hem efter en asmysig kväll hos Marie . Vi har ätit massa god mat , skvallrat asmycket och bara haft det allmänt mysigt . Det var så himla mysigt att sitta ute på terassen i det sköna sommarvädret ! Jag vill också ha en terass ! Lägger in några bilder från kvällen .

pusshej

 

I put the fit in outfit

Hejsan ! Nu är jag klar och ska gå om typ 45 minuter . Skriver mer när jag kommer hem !

pusshej

 
såhär ser jag ut ikväll
(klicka för större bild)

27 Juni

God morgon ! Har nyss gått upp . Skulle kunnat sovit lite till men det var så kvavt i mitt rum . Vad har jag för planer idag då ? Nu på dan ska jag nog bara ta det lugnt . Eller ska snart gå och duscha och sen ska jag börja fixa mig lite smått för ikväll är det grillning hos Marie med tjejerna som gäller . Ska bli mysigt :)

pusshej


osminkad och helt sönderbränd

Ska sätta på en film nu , tror det blir "mermaids" , var ett tag sen jag såg den . Bjuder på en bild där jag är helt ofixad och helt bränd , men man får ju bjuda lite på sig själv ibland !

pusshej


haha jag typ drigar vatten just nu , har knappt druckit något på hela dan så är helt uttorkad !


en av de skönaste dagarna på länge

Kom hem för ganska länge sen , men jag har typ fått solstink så jag somnade när jag kom hem . Har precis ätit och druckit massa vatten så nu mår jag bättre . Dagen har varit supermysig i alla fall . Jag och Peter har legat på gräset i mälarhöjdsbadet hela dan och gjort typ ingenting . Eller jo vi tog ett snabbt dopp (inte direkt frivilligt för min del) . Men det var isssskallt så ett dopp fick räcka . Vid halv sju började vi röra på oss , jag skulle lätt kunnat ligga kvar lite till . Fast jag vet inte om mitt ansikte skulle klarat av det , är heelt bränd ! Har asont i huvudet fortfarande så ikväll blir ännu en hemmakväll . Kanske kollar på någon film eller nått...

pusshej


sola och bada i piña colada

Nu ska jag alldeles strax gå . Hoppas på att få lite färg , är trött på att aldrig bli brun ! Skriver mer ikväll antagligen . Ha en superbra dag !

pusshej


26 Juni

Är fortrfarande chokad över MIcheal Jacksson död , han är ju en av det största popkungarna genom tiderna . Älskar massa av hans låtar . Säga vad man vill om honom , men talang har han .

Börjar vakna till lite i alla fall och tänkte äta en bra frukost för en gång skull . Sen ska jag börja fixa mig och sen ska jag träffa Peter . Vi ska bada :D Så ser mina planer idag ut . Ska försöka skriva innan jag går .

pusshej


R.I.P MIcheal Jacksson

Popikonen Michael Jackson är död!

1958-2009
R.I.P

Evry moment I´m with you, I catch my breath

Har precis kollat klart på wild child , den är så bra ! Ska snart gå och lägga mig tror jag . Har inget bättre för mig... Sov så gott !

pusshej


härlig kväll med elin

Kom hem för ett tag sedan . Jag och elin har ätit glass , godis , gått till badberget och sett amanda åka båt och så har vi suttit på gungorna och pratat om allt möjligt . Nu ska jag måla mina naglar , om jag bara får upp nagellacket . Önska mig lycka till :P

pusshej

I´m lost in your eyes

Hejsan ! Dagen började med att jag mötte upp Sabina , vi köpte något att äta eftersom att ingen av oss hade ätit någon frukost . För mig blev det en kokosbollsfralla , mums ! Vi satt på badberget och så tog vi även två dopp . Men hon skulle hem ganska tidigt för hon skulle göra nått så jag träffade elin , signe och bella men jag var så hungrig så istället för att följa med de till personebadet så gick jag hem för att äta men jag somnade :P Men nu har jag i alla fall ätit och försöker få tag på elin för vi skulle ses ikväll .

pusshej

rubriktorka

God morgon ! Grannen höll på och borra idag också , me jag var ändå tvungen att gå upp . Jag ska snart börja fixa mig och äta frukost för sen ska jag möta Sabina och vi ska till badberget . Vi ska sola , och vem vet kanske tar mig ett dopp . Men är det inte väldigt kallt , det är ju mälaren ? Aja får se..Ha en superbra dag ute i solen !

pusshej

Always have , always will

Haft en bra kväll ? Det har jag . Hjälpte mamma med maten . "Hur du kunde få MVG i hemkunskap förstår jag inte" . Tack för den mamma ! Sen så har jag kollat på ett greys anatomy avsnitt jag missade , det sista som visades den här säsongen och gud vad bra det var ! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på , sova ska jag i alla fall inte göra än är jätte pigg! :D

pusshej

rubrik

Har nyss kommit hem efter en mysig eftermiddag med elin . Först åkte vi till personebadet . Vi badade en stund och sen gick vi upp och sola . Vi tröttnade efter ett tag och åkte till mälarhöjde och fågelgungan . Där satt vi och hade riktigt tjejsnack , jätte skönt . Ikväll ska jag inte göra något speciellt . Men är helt slut så det gör inget :) Och jag har ju hela lovet framför mig fortfarande , har bara gått två veckor (det känns som mer). 

pusshej


 
  
olivia , elin , jag

shopoholic

Så nu är jag hemma en snabbis . Mötte upp oliwia , vi gick hem till henne och var där en liten stund innan vi begav oss mot skärholmen . Tanken var att vi skulle fika , men eftersom att oliwia är största shopaholicen så blev det shopping för hennes del . Men en liten stund fikade vi på espresso house . Sen gick vi hem till oliwia igen och hon började fixa sig . Nu är jag hemma och ska bara äta lite innan elin kommer och hämtar mig på hennes cykel och vi ska iväg till persone och bada . Jag är så badsugen :D

pusshej

fika m. oliw

Nu ska jag åka och ta en fika med oliwia . Vi har inte setts på ett tag så jag antar att vi har en del to catch up (stavning?:P) . Vi hörs när jag kommer hem .

pusshej


#¤¤%¤"!!#%%#"%

Jag hade ju tänkt sova ut idag , men självklart har min granne tänkt hålla på i sin lägenhet klockan åtta på morgonen ! Det har borrats jätte mycket och jag kunde verkligen inte sova så jag gick upp efter ett tag . Nu ska jag ringa runt lite och göra upp lite planer .

pusshej

Alla dessa minnen

Har ägnat kvällen åt att titta på massa filmer som jag har filmat det senaste halvåret. Det är så himla kul att se ! Funderar på att gå och lägga mig snart , alla har typ loggat ut så har ingen att prata med , vet inte vilken film jag är sugen på att se så då blir det ingen och jag har jätteont i ögonen , vet inte ifall det är vageln eller ifall det är för att jag är trött . Imorgon har jag lite blandade planer , vet inte riktigt vad som händer . Men först hoppas jag på att få sova ut .

pusshej

Heartache On The Dance Floor

Så bra låt !


I have the best day today

Nu är jag hemma och jag är på otroligt bra humör . Jag har haft en helt okej kväll med ett perfekt avslut . Går inte in på några mer detaljer... Ni får lite bilder istället :)

pusshej

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.

1. Amanda K
2. Vera hittade en ny funktion med chipspåsen
3. Jag och Peter
4. Grillning
5. Haha jag fick rida på Peters rygg för att jag inte orkade sätta på mig mina skor
5. Amanda K och Malin
6. Elin och Amanda Wallander

grillning

Nu ska jag alldeles strax gå . Har bytt om eftersom att jag tänkte att det andra kanske blir kallt , har inte vant mig vid svenska vädret än :P Jag har fortfarande byxorna och svarta linnet men jag har en rosa munkiströja över som jag köpte i Rom , bara så att ni vet :P Ha en bra kväll för det kommer jag att ha !

pusshej

dagens/kvällens

Såhär ser jag ut idag och ikväll .


Ikväll blir det grillning vid badberget . Men än ska jag inte gå , så det borde bli något till inlägg innan jag går .

pusshej


Duscha eller inte duscha , det är frågan...

Var ute enda tills solen försvann från balkongen . Liiite färg har har nog fått . När jag kom in visste jag inte ifall jag skulle duscha eller inte , men tillsist så bestämde jag mig för att duscha . Så nu sitter jag här nyduschad och har MTV på . Älskar att vara ensam hemma :D Sen har jag ett till dilemma , ska jag sätta på lösnaglar eller inte ? Vet inte ifall jag orkar , men mina naglar är så fula... Får se hur jag gör .

pusshej


Nina på flyget till Rom

God morgon världen !

Klockan är inte ens tio och jag har redan varit uppe ett tag . Ska alldeles strax gå ut och lägga mig på balkongen . Vi har bara morgonsol så jag måste ju passa på . Och det finns nog inget som låter mer lockande än att sätta mig i solen på balkongen och läsa twilight ! Så nu ska jag göra det . Vi hörs senare !

pusshej

Italien dag 5&6

Nu har tid att skriva om de två sista dagarna i Rom .

Torsdag:
Sista dagen i Rom. Först åkte vi till någon kyrka . Kommer inte riktigt ihåg vad den hette , men alla påvar hängde på väggen där . Vi var där ett litet tag och sen fick vi äta lunch . Idag blev det efterlängtade mcdonalds ! Inte lika goda cheesburgare som i sverige , men de duger . Sen så hade Magda och Justina sett  något stånd med massa fina skor så jag följde med de och tittade . Jag hittade ett par jättefina skor , men de fanns inte i min storlek :(( Sen åkte vi till Piazza Navona . Där fick vi två timmar till shopping . Jag , Amanda , Nina , Maria , Gabriella , Magda , Justina , Armel och Alexander gick helt fel . Amanda , Magda och Justina försvann efter ett tag . Vi andra kom helt fel , och när vi väl hittade en galleria var vi tvugna att börja leta tillbaks . Men vi hade glömt vad stället vi skulle till hette . Så jag och Maria sprang ner i en bokaffär och letade i massa böcker efter en Piazza någonting . Tillsist hittade jag det och vi frågade efter vägen . Så vi hittade tillbaks och kom i tid . När alla hade samlats började vi åka hemåt . Påvägen stannade vi till vid ännu en kyrka , men inte så länge . När vi kom hem var det bara att skynda oss . Vi hade en timme på oss att duscha och fixa oss för sen var det mässa och direkt efter skulle vi äta på resturang . Jag fick panik för att jag inte hade något att ha på mig , men tack vare Amanda och Gabriella löste det sig :D Vi hann till mässan i alla fall . Och sen var det dags för resturangen . Den var jättefin ! Så mycket pengar visste jag inte att vi hade . Men oj vad mycket mat det var ! Först fick lite smågrejer , typ salami , grönsaker och sånt . Sen kom det som vi trodde var huvudrätt , någon slags pasta . Men det visade sig bara vara förrätt , och vi vart helt mätta . Men då kommer huvudrätten vilket var kyckling med potatis och efter det var det efterrätt . Åt en jättegod glass , orkade inget annat . Vi bokstavligen rullade därifrån sen . Haha det roligaste jag någonsin har sett var när jag helt plötsligt tittar upp så ser jag att massa ost har fastnat på Armels näsa , hahahahaha oj vad vi skratta ! Och ingen annnan förstod vad vi skratta för eftersom att det bara var jag som hade sett .När alla hade smält maten lite började vi tagga hemåt . Men självklart ska alla hålla på och gömma sig och hoppa fram och skrämma oss när det är som mörkast . När vi kom hem började jag packa lite smått , men gav snabbt upp . Istället gick jag och Peter ut för att leta efter Salvador . Vi hittade honom efter ett tag men vi fortsatte vara ute . Tillsist var vi tvugna att komma in . Jag och Gabriella satte oss i Felixs och Raymarths rum (där även Peter sov) men alla där inne somnade , efter ett tag även vi . Men jag vaknade ganska snabbt och gick in till mitt och amandas rum där jag och amanda bestämde oss för att sova i 45 minuter innan vi var tvugna att gå upp .

Fredag:
Vi gick upp jätte tidigt . Packade klart och åt en halv macka till frukost innan vi gav oss av . Vi missade nästan flygbussen , men bara nästan . Alla var helt döda innan vi kom fram till flygplatsen . Vi hann på flyget . Flygresan ägnade jag mest åt att försöka sova , men det var väldigt svårt eftersom att en viss person (ja , jag syftar på dig Peter) tog all plats . Men lite sov jag i alla fall . När vi landade kom min mamma och hämtade mig , Amanda , Nina och Ninas mamma. Så fort vi kom så spöregnade , då kände vi bara för att vända och åka tillbaks . Men det gjorde vi inte . Istället åkte vi till kyrkan för att säga hej då till alla . Jag tyckte det var lite jobbigt , nu när man har lärt känna alla jätte bra så skiljs man åt... Det var vår resa det .

Den här veckan har helt klart varit en av de bästa veckorna i mitt liv . Har lärt känna massa nya underbara människor och jag har haft så himla kul ! Glömmer aldrig resan till Rom sommaren 2009 , ett minne för livet .

moulan rouge

Har ägnat kvällen åt att chatta med massa roliga människor och nu kollar jag på moulan rouge . Den är så bra ! Sitter och bölar varje gång jag ser den ! Måste lägga mig ganska tidigt idag för vår städerska kommer imorgon och då vill jag inte vara i vägen . Men riktigt än ska jag inte sova . Nu ska jag fortsätta titta .

pusshej

moulin_rouge.jpg moulin rouge image by hillybilly_89

varför nu ?

Fick en (o)trevlig övearskning . Har aldrig haft en vagel i hela mitt liv får en nu ! Jag orkar verkligen inte ! Någon som har ett tips på vad som hjälper ? För just nu gör det ont bara jag blinkar... Har i alla fall varit lite med mamma nu och pratat om lite allt möjligt . Har konstigt nog saknat henne ! Imorgon börjar jag mitt lov på riktigt ! Då kommer jag inte sitta hemma på kvällarna . Ville bara vara lite med mamma idag , kände att jag behövde det .

pusshej


jag och amanda i italien
tänk att jag har kännt henne sen dagen jag föddes ? Det är lite häftigt :D


Gårdagens shopping

   

jeansleggins 199 kr
shorts 98 kr
breaking dawn 169 kr
mascara 149 kr

kändes som om jag köpte mer , men det gjorde jag inte .

Titanic

Vi träffade aldrig laget . Fick ännu ett sms av jessica precis när jag skulle gå att det inte blir något . Men jag och amanda ar ju redan påväg så vi sågs inne i stan . Det var ett kärt återsenede , vi har inte träffat varandra på över en vecka :O Vi bestämde oss för att åka till djurgården och gå på titanic muséet . Det var kul . Sen bestämde vi oss för att sätta oss vid vattnet . Vi börjar prata om ks och vad händer inte då ? Vi ser TVÅ Ann !! Ann är våran gamla lärare och hon har visst en tvilling . Det visste jag inte... Nu är jag hemma igen och ikväll ska jag nog bara umgås lite med mamma . När jag kom hem åkte hon precis så vi har inte setts på jätte länge .

pusshej


Ändrade planer

Blir inget badberget idag . Precis när jag kom hem fick jag sms av Jessica där det stod att vi ska ha avslutning med laget idag . Så här sitter jag nyduschad och med nyrakade ben och ska börja göra mig i ordning . Kanske skriver något innan jag går .

pusshej

Sommaren är kort

Idag skiner solen :D Men så jätte varmt är det inte , men helt okej . Sitter och väntar på att morfar ska tvätta och vaxa klart sin bil så att han kan skjusa hem mig . Sen så ska jag ner till badberget där jag ska sola :D Blev inte så jätte brun i italien så måste försöka bli brun här hemma . Är det något jag har saknat så är det badberget !

pusshej

Hemma efter en dag på stan

Nu kom jag nyss hem . Det har varit en bra dag på stan . Först var det bara jag och Elin men sen kom även Peter . De var inte särskilt shoppingsugna , till skillnad från mig . Jag sprang runt mellan massa affärer . Kom hem ett par shorths , ett par jeansleggins (måste vara sist i sverige med att köpa ett par) , en mascara , och en twilight bok (breaking dawn) rikare . Ville ha ett par skor också men hittade inga . Det bästa var när jag skulle pröva att par jätte tajta byxor på gina , haha jag fick verkligen inte av mig de sen ! Jag och elin satt där i en kvart innan jag fick av mig de haha , oj vad vi skratta ! Men nu ska jag kolla runt lite på andra bloggar .

pusshej

staaan

Ringde precis och väckte elin , tur det annars hade hon säkert aldrig vaknat . Är i alla fall klar nu . Ska bara äta lite lasange och leka lite på facebook sen så går jag . Skönt att jag får skjus till huddinge av morfar så slipper jag ta bussen dit :D Ha en bra dag !

pusshej

Back on track

Nu känner jag att min enegri är tillbaks . Tur det för jag har ganska mycket planer i veckan . Idag ska jag in till stan . Fick pengar av mormor och morfar att ha med till Italien men hann aldrig växla de så de har jag kvar , och så har jag 30 euro att växla . Så lite shopping lär det bli . Blev ju inte så mycket shopping i Italien eftersom att när vi fick tid för shopping gick vi vilse... berättar om det sen :) Ska börja fixa mig lite nu . Kanske skriver något innan jag går .

pusshej

Bilder från avslutningen

Hittade lite bilder från avslutningen i malin och maddes astuffa blogg (http://lekmedlovet.blogg.se/) . Lägger in några här.











Hur kan man sova såhär mycket ?

Har sovit i tre timmar nu... Italien sög verkligen all energi ur mig haha :P Men det är okej att vara såhär seg en dag , men imorgon så ska jag inte sitta hemma ! Har inget att skriva så därför slutar jag skriva nu .

pusshej


Italien dag 3&4

Tisdag:
I tisdags skulle vi egentligen till någon kyrka först men den var stängd . Men vi hade biljetter till vatikanmuséet så vi gick på det . Vi hade två timmar på oss men jag och Peter blev klara efter typ en timme , vi mötte några andra vi utgången och där väntade vi på de andra i 45 minuter . Sen var det lunch . Vi fick 10 euro var att gå och äta för . Jag och nästan alla andra gick till någon kebab . De andra köpte kebab medans jag köpte lasange . Sen så hade vi lite tid och kolla i affärer . Där vi var fanns det bara sovenir affärer . Sen så gick til tillbaks till vatikanstaten och gick till alla påvars gravar . Det var lite sorligt . Jag hatar begravningsplatser överhuvudtaget . När vi kom ut sprang några killar till fontänen igen . Jag skulle bara gå dit för att titta , men då lyfter Peter upp mig och ska kasta i mig i vattnet , men han släpper ner mig precis utanför fontänen  , men då kommer felix och häller jätte mycket vatten på mig så jag blir helt blöt . Så då kliver jag in i fontänen , jag var ju redan blöt . Men då puttar Peter mig så att jag kommer precis under stället där vattnet kommer . Jag som inte trodde att jag kunde bli blötare.. Vi var tvugna att sluta för att poliserna kom . Vi åkte till Fontana Di Trevia , den mest berömda fontänen i Rom . Gabriellas väska hade fortfarande inte kommit , så medans de andra åt glass fick jag och Nina följa med Gabriella när hon hade 20 minuter på sig att shoppa . Hon hittade Zara , och när Gabriella shoppar blir hon som en helt annan person . Det var faktiskt läskigt . Hon typ sprang , kastade saker hit och dit . Armel hittade oss där , han försökte hjälpa Gabriella att hitta en klänning men lyckades inte . Lite saker hittade hon i alla fall (eller lite och lite det blev över 2000 kr..) . När vi kom tillbaks åkte vi tillbaks till klostret . På bussen sjöng Alex , Peter och Salle massa svenska låtar , haha jätte kul . Men de på bussen måste ha tyckt de var skit jobbiga haha . Vi hann inte duscha innan vi middagen , så vi åt och sen fick vi duscha . Den här kvällen var vi inte uppe särskilt länge eftersom att vi skulle upp tidigt nästa dag och gå och se påven .

Onsdag:
I Onsdags var vi tvugna att gå upp en timme tidigare . Vi skulle åka och se påven . Vi hade jätte bra platser så det var ju bra ! Haha Armel skulle ta bilder med min kamera , han fick EN bild på påven och den är suddig hahaha :P Det var ganska jobbigt att sitta där i värmen , men jag trodde att det skulle vara mycket jobbigare . Det var över 40 grader då.. Sen så var det lunch . Idag åt jag , Amanda , Nina , Maria , Gabriella och Armel på resturang . Det blev lasange för mig idag också haha . Sen så fick vi tid att titta i affärer , men dte var i samma område som sist (alltså bara soveniraffärer) . Jag köpte bara en mjukiströja sne orkade jag och amanda inte titta mer så vi gick till möterplatsen . När alla hade kommit åkte vi till colosseum och den här gången gick vi in . Men vi var inte där särskilt länge . Sen åkte vi och åt glass , jag hade jätteont i magen så jag åt ingen .  Jag , Amanda och Nina satt utanför glasskiosken och helt plötsligt ser vi Armel, Ivan och Monika komma ut . De hade hört att Fat Joe var i colosseum . Det ända vi hörde var att Armel ba "Bangar du?" till Ivan och sen var de borta . Monika säger att de sprang till colosseum haha och det gjorde de . Vi andra åkte till klostret och de kom med bussen efter oss . De hade träffat Fat Joe , men för det fick de utegångsförbud den kvällen . Även den här kvällen tog vi ut filtarna . Det var jätte skönt att ligga där ute tills vi blev skrämda och ingen vågade vara ute . Så vi gick in och det slutade med att vi låg ute i korridoren . Men en efter en gick och la sig och tillsist gjorde jag också det .

Dream

Förlåt för att jag knappt har skrivit något idag . Är helt död ! Sov tolv timmar inatt , men är fortfarande trött . Fast vi sov inte så jätte mycket nere i italien , fast sova kan man ju göra när man är död . Idag har jag suttit vid datorn , tagit ett lååångt bad och ätit . Orkar inte göra något annat . Men har gjort upp lite planer inför nästa vecka i alla fall för jag har ju lov och då orkar jag inte sitta hemma ! Juste , bor hos mormor och morfar tills på måndag . Mamma hade fått någon dum idé om att så fort jag kom hem skulle vi åka ner till hennes killes föräldrars landställe . Ser du ut som om jag skulle orkat det ? NEEJ ! Så jag bor hos mormor och morfar :) Men just nu är jag ensam , ganska skönt men tyst eftersom att jag har blivit så van vid att alltid ha någon runt mig när vi var i Italien . Nu ska jag skriva lite om dag 3 & 4 :)

pusshej

Italien , dag 1 & 2

Jag börjar med att skriva om de två första dagarna . Kommer bli väldigt långt inlähh så var beredda på det .

Söndag: Jag och Amanda tyckte det var onödigt att gå och lägga oss , så vi var uppe till två då vi gick upp och började klä på oss . Amandas mamma skjusade oss + nina och hennes mamma till skavsta . Vi var först och vi fick vänta ett tag tills alla kom . Det tog ett tag innan jag hade checkat in min väska , men då behövde vi inte vänta särskilt länge innan vi fick gå på planet . Flygresan gick bra , sov lite mot slutet . Vi åkte över alperna och det är nog bland det finaste jag har sett !  Men det var när vi landade i Rom som helvetet började . Först fick vi vänta i säkert över en timme innan väskorna kom , sen när de väl kom så var Gabriellas väska inte med ! Och det var strejk på flygplatsen så ingen kunde hjälpa oss . Men efter ett tag fick vi hjälp och det visade sig att Gabriellas väska var kvar i Sverige . Så vi fixade med papper och sånt innan vi gav oss iväg till bussen som tog oss in till Rom . På den bussen sov jag lite också . När vi gick av bussen kände jag mig helt borta , har äldrig mått så konstigt . Det kändes som om jag inte var där , att jag stod och tittade på men att jag inte var där typ . Var helt säker på att jag skulle kollapsa eller nått . Vi gick till en pizzeria och beställde pizza . Har verkligen aldrig ätit så äcklig pizza , det var bara massa ost och tomater , alltså vanliga tomater ingen tomatsås eller nått . Tvingade i mig nästan hela men sen mådde jag riktigt illa . När alla var klara gick vi till tunnelbanan som vi tog till bussen vi skulle ta som tog oss till klosstret vi skulle bo i . Det var så himla skönt att komma fram ! Vi var trötta . varma och alla var nog lite irriterade . Stället vi bodde på var mycket mysigare än vad jag trodde . Vi fick våra rum , jag och amanda sov tillsammans . Vi duschade och fräschade upp oss lite och sen var det tänkt att vi skulle till någon kyrka men ingen orkade så vi åkte till spanska trappan istället . Där var det ganska skönt , vi köpte glass och gick runt och kollade i lite affärer . Men det fanns typ bara gucci affärer och sånt där så köpte inget . Sen åkte vi tillbaks till klostret . Vad vi gjorde på kvällen minns jag inte riktigt... vi satt ute och spelade kort en liten stund men sen minns jag inte . Juste , Gabriella sov inne hos oss den här natten , det minns jag :P

Måndag
Vi vaknade och åt frukost . Vi bodde typ precis ovanför katakomber så vi fick en guidad tur . Efter det bar det av in till Rom . Även idag blev det pizza , men idag var den i alla fall god . När vi hade ätit gick vi till vatikanstaten och Peterkyrkan . Världens största katolska kyrka för er som inte vet . Vi var där i typ en halvtimme . Sen så skulle vi GÅ upp för alla trappor högst upp i den där globen (som jag inte kommer ihåg vad den heter) . Mitt vatten var slut och de lovade mig att högst upp skulle det finnas vatten så jag bet ihop och skyndade mig upp för alla trappor . Det fanns inget vatten där uppe men det var ändå jätte häftigt att stå dät uppe och kolla ner på alla . När vi gick ner så fanns det en rastplats där jag kunde fylla på vatten . Alla var så varma så det blev ett litet vattenkrig där uppe . Sen när vi (vi= jag , maria , peter , salvador och felix)  gick i raka vägen till en av fontänerna. Och där blev det ett ännu större vattenkrig och jag blev helt genomblöt . Fast det vara bara skönt eftersom att det var så varmt! Sen när alla hade samlats bar det av till colosseum . Vi träffade en svensk där som hette sven haha :P Men ingen hade med sig sitt pass så vi fick inte komma in . Istället gick till typ tre kyrkot som låg på varandra , men vi var så trötta så jag kollade typ ingenting gick typ bara runt . På vägen hem stannade vi till vid en supermarket . Köpte ett paket plåster eftersom att mina fötter var helt förstörda . När vi kom hem duschade vi och sen väntade en jättegod middag . Efter middagen så tog vi massa filtar och gick ut och la oss . Först blev vi bortkörda från massa olika ställen men tillsist hittade vi ett ställde där vi fick va . Det var asmysigt , vi låg där och det var massa stjärnor och jag älskar stjärnor ! Det är nog bland det mysigaste som finns . Efter ett tag var vi tvugna att gå in . Men då satt vi i Magdas och Justinas rum innan vi gick och la oss . Jag och Amanda pratade ett tag men när vi tystnade så somnade båda på en gång .

Det var de två första dagarna det . Bilder kommer på måndag eller tisdag då jag kommer hem från mormor och morfar för det tar så lång tid att ladda upp alla bilder här .

fearless

Skriver om italien imorgon istället , orkar inte idga är verkligen helt slut . Sov 45 min inatt , inte ens det , och lite på flyget . Är helt slut ! Men imorgon då får ni veta hur min vecka har varit ! Vilken tråkig midsommar jag har haft , men jag orkar verkligen inte göra nått .

pusshej

Hemma :D

Nu är jag hemma eftre en av de bästa veckorna i mitt liv ! Jag har haft så himla kul !!! Skriver inlägg om Italien med bilder och så senare , håller på och ladda upp bilderna nu . Tänkte bara meddela att jag lever .

Sista inlägget

Det här blir nog sista inlägget innan jag åker till italien . Har packat klart det mesta nu och ska snart få skjus till fruängen där jag ska möta amanda k och vi ska äta med madde någonstans . Sen så åker vi hem till amanda  och där sover jag och tidigt , tidigt imorgon åker vi . Ha det bra här hemma ,för jag kommer ha det skit bra i Italien !!!!

pusshej

Butterfly fly away

Är mitt uppe i städningen , tänkte bara lägga in en underbart fin låt .


Butterfly fly away - Miley Cyrus & Billy Ray Cyrus (Hannah Montana-The movie)

mycket att göra

Jag önskar att jag kunde sova lite till , men jag tvingade upp mig ut sängen för att jag ska hinna göra allt idag . Jag måste städa mitt rum , hallen och vardagsrummet . Och då menar jag storstäda , damma av och allt . Fråga mig inte varför , råkade lova mamma.. Sen så måste jag packa och duscha. Och allt måste jag hinna med in 16.00 för då ska mamma skjusa mig till amanda k där jag ska spendera natten . För, om ni av någon konstig anledning har missat det, imorgon åker vi till italien :DDD Det kanske inte är världens roligaste att kolla i kyrkor , men vi kommer ju göra annat också . Och det är ju trots allt Italien vi åker till , bara att vara där är ju kul ! Men nu är det bäst att jag sätter igång , tror att jag börjar med att duscha så att jag vaknar till lite .

pusshej


kolla vilket väder vi kommer få :D

Rom



OM TVÅ DAGAR ÄR JAG I ITALIEN !!!
Gud vad jag längtar !

bilder från åland - bättre sent än aldrig

           


nu får det räcka ;) orkar inte lägga upp fler .

christians morsa

Så nu är jag hemma efter en , trots regnet , bra dag . Åkte till skärholmen , därifrån kom jag ett par hörlurar , ett linne och 74 euro rikare ;) Åkte till fruängen och mötte upp amanda w och vi gick pch hälsade på i skolan , vissa lärare vara gladare än andra över att se oss hehe . Och sen så hände det bästa på hela dagen , vi fick träffa christians mamma ! Alla som går i ks fattar hur stort det är ! Sen så solade jag och amanda k medans amanda w väntade . Sen så åkte jag hem och ni sitter jag här . Ikväll ska jag bara vara hemma eftersom det är sista kvällen jag kan vara hemma innan jag åker .

pusshej


christian och hans mamma

woho det regnar... :S

Nu ska jag åka till skärholmen . Sen till ks och sen ska jag fälja med amanda k och sola :) Ha en bra regning dag !

pusshej


idag hedrar jag kunskapsskolan genom att ha på mig min kunskapsskolströja ;)

God sommarlovsmorgon!

Har precis gått upp , eller inte helt för jag ligger ju fortfarande i sängen . Jag älskar sommarlovsmorgnar ! Funderar på att äta en lika näringsrik frukost som igår , igår var det kolatårta idag funderar jag på ben&jerrys... Mina plander idag ser ut så att först ska jag till skolan och säga hej då till alla lärarna en sista gång . Sen så ska jag föröska få med mig någon till skärholmen , för jag måste till banken och hämta pengar som jag ska ha till italien . PÅ SÖNDAG ÅKER JAG :DD Men nu ska jag äta frukost

pusshej

Beroende

Tänkte bara medela att jag lever . Jag var på NRJ och det var kul . Bilder och så kommer imorgon . När jag kom hem installerade vi min lillasyster the sims 3 på min laptop så jag har varit helt fast sen jag kom hem ! Det är verkligen beroendeframkallande...

pusshej

Varför kan jag inte fatta att det är lov ?

Pratade precis med amanda och hon var också klar så vi bestämde oss för att åka till stan lite först . Ska försöka skriva när jag kommer hem !

pusshej


victoria på ålandsbåten , bilder från åland kommer snart ;)

lullaby

Så nu är jag strax klar . Fast ska inte gå förrän om en timme... Får se vad jag gör tills dess . Kanske visar vad jag har på mig ikväll ? Får se om jag orkar.. Ska i alla fall försöka ta massa kort ikväll. Kanske skriver innan jag går . Ska som sgat till NRJ , lite tråkigt att det är på grönan  , jag älskar konserter i kungsan ! Aja , det är trots allt NRJ vi pratar om , det blir äskert kul ändå :)

pusshej


Bella´s Lullaby - Twilight

gårkvällen

Gårkvällen gick mest ut på att vänta på bussar . Jag kom till amanda , vi åt middag och amanda fixade sig . Sen mötte vi oskar och hans kompis och vi missade bussen precis så vi fick vänta ett tag tills nästa , men sen gick vi av fel station så det var bara att vänta igen . Sen när vi var framme vid långsjön vhann vi bara vara där i typ tio minuter innan vi skulle åka och möta shaima i älvsjö igen , så vi gjorde det och sen åkte vi tillbaks till långsjön . Men vi var inte där så jätte länge . Vi var så trötta så jag , amanda och victoria åkte hem till amanda och började kolla på twilight , men vi somnade och när vi vaknade var filmen slut . Så vi gick och la oss . Imorse vaknade jag först vid nio för att victoria skulle åka på någons avslutning , men jag och amanda somnade om och gick inte upp förrän vid ett . Då åt vi frukost som bestod av kolatårta och cola :P Samtidigt som vi kollade klart på twilight .

Sen så åkte jag hem och nu är jag hemma . Ska snart gå och duscha och sen börja fixa mig flr ikväll är det NRJ :D
pusshej

 
jag och amanda när vi var ute med hundarna igår :)


våran frukost , men är det lov så är det ;)

kvällens klädsel

såhär ser jag ut ikväll

fick ingen bättre bild så dne får duga .

Nu ska jag strax bege mig till amanda där vi ska äta middag innan vi ska till långsjön . Sen så sover jag hos amanda så det blir nog ingte så mycket bloggande ! Vi hörs antagligen imorgon .

pusshej


You kind of special to me


den ultimata trion <3

Nu är det över..

Nu är jag inte längre en ks elev . Nu går jag inte längre i grundskolan . Jag visste att det skulle va jobbigt , men såhär jobbigt trodde jag inte att det skulle va .

Kom till skolan . Först var det uppspel och tal och diplom grej . En sak jag inte har berättat om här i bloggen är att amanda , madde och kim skulle sjunga "graduation song" på avslutningen , och de behövde någon som skulle spela piano så jag och victoria ställde upp . Det gick bra ;) Tappade inte bort mig en enda gång . Men när vi spelade och jag kollade ut över alla , då var gråten nära . Men jag samlade mig . Sen var det prinsesstårta med texten "lycka till" på och betygsutdelning . När jag satt där med klassen , och min lärare körde alla sina skämt , då gick det inte att hålla gråten borta . Då brast det för mig . När jag väl hade börjat gråta gick det inte att sluta . Tillsist kastade lärarna ut oss . Christian , min lärare , sa att vår klass var som en familj för honom... Usch nu bryter jag ihop igen . Har i alla fall köpt ben&jerrys så nu ska jag tröstäta och titta på avslutningsfilmen . Sen ska jag börja fixa mig lite smått för ska till amanda och vi ska till långsjön där typ hela nian kommer va . Då blir det ännu sorgligare för det är då vi kommer säga hej då till nästan alla vänner .

pusshej




sally och marie sjunger , så duktiga !

  
sally , ellinor och simon tar emot KSAB-diplomet för att de har 320 poäng



simon skär upp tårta


haha chrsitian fick en fiskehatt av Agge , haha gud vad jag kommer sakna christian ! Bästa läraren man kan tänka sig


typsikt Victoria och Vera :P



 


Avslutnings outfit

 
klicka för större bilder ;)

Keep on thinking it´s not goodbye

Så var dagen här . Dagen jag slutar ks och går ut grundskolan . Dagen då vi alla skiljs åt . Sitter och lyssnar på låtarna våra lärare skrev till oss och har gråtit en skvätt nu på morgonen också . Men har samlat mig nu och ska börja göra mig iordning . Det här kan bli det sista inlägget jag skriver grundskoleelev .

pusshej

I wish you knew

Nu har jag endast två skvior kvar . Gud vad skönt ! Sen ska jag duscha och sen blir det bums i säng . Är jätte trött . Mina känslor för imorgon är blandade . Det ska bli så himla skönt att gå ut grundskolan . Men samtidigt är dte så sjukt sorgligt att lämna alla som har betytt så mycket för mig de senaste åren . Vi har så mycket minnen , och det är som malin säger "vi kommer i alla fall aldrig glömma våra minnen" . Och det är verkligen sant !

Ska försöka skriva innan jag går imorgon .

pusshej


avslutningen 06 , då hade vi allt framför oss

we will still be friends forever

Hejsan ! Kvällen har ägnats åt att bränna åtta avslutnings dvd:er åt min klass , och jag har sex kvar . Men det är det värt för filmen lärarna gjorde var så bra , och om inte jag bränner åt de andra får inte jag heller så... Sen köpte min lillasyster the sims 3 så jag kollade lite när hon spelade men jag fattade inte så mycket :P Nu är det "my new BFF" .

See ya late´

sista dagen i ks

Har varit hemma ett tag , men är upptagen med ett litet projekt hela kvällen så har inte fått tid att blogga förrän nu . Skolan idag var ganska jobbig . Först var det match mellan lärarna och niorna , niorna vann :D!!! Sen så hade vi vår sista bgs någonsin! Sen så skulle vi städa våra skåp , hade massa saker kvar som har så mycket minnen . Det var ganska jobbigt . Sen så såg vi hur de hade ställt upp inför avslutningen imorgon , men jag har fortfarande inte fattat helt att vi slutar imorgon . Stannade kvar i skolan ett tag , sen åkte jag till huddinge för jag skulle till tandläkaren och sen åkte jag hem och nu sitter jag här ;) Ikväll ska jag fixa lite grejer inför imorgon och kolla på "Paris new BFF" :D

pusshej


vi kollar på matchen

 
mitt skåp före och efter . Hoppas verkligen att nästa person som får det kommer ta hand om dte lika bra som jag har gjort !


såhär ledsna var natta och victoria för att vi ska sluta imorgon


den här bilden är sorglig , får tårar i ögonen när jag ser den


en timme tidig

Nu sitter jag här i skolan . Försov  mig imorse så fick stressa för att hinna , men jag hann . Bara det att vi började tio ! Och min lärare sa att vi började nio... arrgghh. Så nu sitter jag och madde här och bloggar ;) Menmen , jag kan ju passa på att vara här nu medans jag kan... Idag ska vi städa våra skåp , det kommer bli sjukt jobbigt . Mitt skåp har massa minnen i sig . Nu ska jag leka lite på facebook .

pusshej


balens orginala gangsta bild

Borde verkligen..

... Gå och lägga mig nu är ås himla trött ! Men vill inte att det ska bli imorgon. Imorgon är det sista dagen innan avslutningen . Usch fy ! Men det är ändå skönt med lov . Nu är jag klar med allt skolarbete i grundskolan ! ALLT! Det är sjukt ! Men jag tänker inte sluta , jag vägrar ! Aja men nu håller jag på att somna så jag ska förflytta mig till sängen .

pusshej


jag och victoria på skansen idag ;)

.

Så nu har jag precis duschat . Under kvällen har jag varit och kollat på Johan Skyttes bal . Jag blir så avundsjuk , vill också ha bal ! Det var så kul :D Och nått annat som var kul var att se edvin , simon och mark finklädda haha det är inte varje dag :D Nu håller jag på och ladda upp bilder från dagen och åland , så de kommer väll upp någongång ;)

pusshej

I ks

Sitter i skolan .  Vill vara här så mycket som möjligt nu innan jag slutar . Dagen då, kom till skolan , gjorde matten , gick skit och kommer få g. Det som är irriterande är att jag egentligen kan det som jag skulle kunna ! Sen åkte vi till skansen . Där var det faktiskt riktigt kul ! Bilder kommer sen ;) Aja skriver mer när jag kommer hem.

pusshej


Sista veckan i ks

Eller de sista tre dagarna kanske jag borde säga... Egentligen ska vi vara vid skansen tolv idag , men eftersom att jag inte har fixat min matte än så ska jag till skolan vid tio och fixa den . Önska mig lycka till ! Måste få vg !

pusshej

Min vecka

Såhär kommer min vecka att se ut :

Måndag: Först en snabbis till skolan och fixa min matte , sen ska hela nian till skansen ;)
Tisdag: Fotbollsmatch mellan niorna och lärarna . Sen skulle vi kanske titta när min tränare tar studenten , men vet inte om det blir av . Och så ska jag till tandläkaren .
Onsdag: Går ut grundskolan , OMG !! Sen ska vi till grönan och på kvällen ska jag kanske sova hos alexandra .
Torsdag: Inga planer än .
Fredag: Storstäda lägenheten och börja packa till Italien .
Lördag: Packa klart till italien och sen sova hos amanda .
Söndag: Åker till Italen , planet går klockan 07.00 !! Vad jag längtar !!!

så ser min vecka ut ;)


em bild på mig från buffen på ålandsbåten

The D Day

Så nu är jag hemma . Dynamites dagen var jätte rolig :D Vi gjorde massa lekar , vissa inehöll vatten så jag blev helt blöt i ansiktet och helt svart under ögonen :p Sen så var det pinkik , men då åkte de flesta ur mitt lag så jag och amanda åkte med tunnelbana med de . Vi blev jättesugna på Sandy´s så vi åkte till Sandy´s i hötorget och åt. Sen tänkte vi leta efter en avslutningsklänning åt amanda men alla affärer stängde så vi hann inte leta så mycket . Nu är jag hemma och är jätte trött . Sista söndagen som jag går i KS ... Har hållt på såhär den senaste månaden "det här är sista gången som.." .

pusshej

Dynamites dagen

God morgon ! Blev väkt sju i morse av pappa för att jag skulle gå in och lägga mig hos min lillebror för att pappa skulle jobba . Haha ni skulle sett min lillebrors förvånade min imorse när jag låg på pappas plats . Idag är dte i alal fall dynamitesdagen . Kul kul ! Så kommer inte skriva förrän ikväll igen . Vad skönt att solen börjar komma fram igen ! Hoppas på fint väder på avslutningen !

pusshej


I keep thinking that it's not goodbye , keep on thinking it's a time to fly

Har verkligen börjat förstå nu att på onsdag slutar jag grundskolan ! Det är så himla skönt , men ändå så himla sorgligt ! Det är så många som har betytt så mycket de senaste fyra åren som jag inte alls är säker på att jag kommer hålla kontakten med . Man kanske säger att man kommer hålla kontakten , men sen så lär man känna andra människor och man ahr adrig tid att träffas och det slutar med att man glider ifrån varandra . Och sen våra lärare ! Det här kanske kommer låta skittöntigt , men vi har helt seriöst haft världens bästa lärare , vi kommer aldrig att få sånna lärare igen ! De har nästan varit mer som kompisar än som lärare . Gråter varje gång jag kommer på att om nåhra dagar är allt slut . Att de som jag har träffat varje dag i fyra år nu och sen kommer jag aldrig träffa vissa mer ! Och nu ringde precis vera och vi grät en skvätt tillsammans . Vill inte ens tänka på hur jag kommer gråta på avslutningen ! Usch...


outfittävling

Rösta på mig i Sandras (http://piffad.blogg.se) outfittävling . Mitt bidrag är min baloutfit . Så rösta !!!


Best kiss


KOMMENTERA MERA !

Nu är välidgt dåliga på att kommentera , så kommentera mera ! Är alltid lika kul att få en kommentar;)

Leagully blond

Har varit så himla seg idag . Har kollat på leagully blond och massa joey avsnitt som gick på teven . Men det här blir min sista lugna dag , för från och med nästa vecka kommer jag vara i full gång ! Ska inte sitta hemma en enda dag under lovet ! Haha ;)

pusshej


nationaldag

Idag är det sveirges nationaldag ! Men känner mig lite förkyld så jag ska bara vila idag , får inte under några omständigheter vara sjuk nästa helg ! Jag åker ju till italien då :D Så det blir en lugn dag . Vad ska ni göra idag ?

pusshej

Klicka f�r att st�nga bilden
en bild från åland . Inte så jätte finmen var trött för vi hade gått upp tidigt...

It's a little bit funny this feeling inside

Ska alldeles strax gå och lägga mig . Är helt slut efter lite för lite sömn inatt och så börjar jag känna en liten förkylning komma krypande , inte kul ! Så sov gott !

pusshej

Bilder från balen del 2

Nu har jag bilderna från Amandas kamera också :)


innan balen


här är våran astuffa hummer vi kom i


jag och amanda :) (och maddes lillasyster isa)


Marie , Sally , Amanda , Jag , Marija och Erika


Victoria och Vera anlände i mjukiskläder , men när de kom in förvandladews de till två balpinglor ;)


jag ;)


tuffaste balbilden ;)


amanda , victoria och jag




MTV movie awards 2009

Har kollat på MTV movie awards . Här har ni vinnarna :

Best Movie:
Twilight
Best Female Performance:
Kristen Stewart, "Twilight"
Best Male Performance:
Zac Efron, "High School Musical 3: Senior Year"
Breakthrough Performance Female:
Ashley Tisdale, "High School Musical 3: Senior Year"
Breakthrough Performance Male:
Robert Pattinson, "Twilight"
Best Comedic Performance:
Jim Carrey, "Yes Man"
Best Villain:
Heath Ledger, "The Dark Knight"
Best Fight:
Robert Pattinson vs. Cam Gigandet, "Twilight"
Best Kiss:
Kristen Stewart and Robert Pattinson, "Twilight"
Best WTF Moment:
Amy Poehler for Peeing in the Sink in "Baby Mama"
Best Song From a Movie:
"The Climb" by Miley Cyrus, "Hannah Montana: The Movie"

Åland

Åland då , orkar inte berätta allt men har ätit två supergoda buffeér , haft roligt med bungalow telefonerna , nästan hamnat i trubbel , lärt känna nya människor , letat efter stuga D i evighter , blivit skrämda mitt i natten , gått runt konstant blöt och spelat massa "cash&cherry" på båten . Det var riktigt dåligt väder men jag hade kul i alla fall :)

pusshej


Hemma

Nu är jag hemma . Hinner inte skriva så mycket nu , skriver ett längre inlägg senare .

pusshej

Åland torsdag-fredag

Har bråttom så tänkte bara säga hej då ! Vi kommer hem imorgon eftermiddan . Ha det så bra så länge !

pusshej

Time passes. Even when it seems impossible. But pass it does. Even for me.

Nu måste jag verkigen börja packa . Men vad ska man ha med sig egentligen ? Har tänkt så mycket på balen att ajg helt har glömt bort Åland . Men det ska bli kul . Fast måste gå upp vid fem imorgon för att hinna duscha och allt... Ska försöka skriva innan jag åker imorgon .

pusshej

Vad är väll en bal på slottet...

Del 1 (kommer fler när jag har fått de av amanda)




amanda i hummern



vi anlände i regnet


sen var det middag , här har vi förrätten


Jag och amanda var toastmasters

Här har ni lite mingelbilder från middagen:















och nu bara lite allmäna bilder från balen ;)
















så dte var de som jag har just nu . När jag får resten av bilderna från amanda kommer det fler bilder , t ex på vår hummer ;)


Mycket att stå i

Nu har jag ätit middag , pluggat matte och kollat på greys anatomy . Men jag har inte ens öppnat resväskan... Och duscha måste jag också göra . Fast tror att jag går upp tidigare imorgon istället och duschar . Snart kommer det ett inlägg med bilder från balen .

pusshej

Skön dag

Idag började vi som sagt tolv , men jag , amanda och victoria kom vid ett . Då kollade alla andra nior på yesman och åt chips och drack läsk som vart kvar från balen igår . Efter skolan gjorde jag och amanda äntligen matte provet . Det är helt seriöst det skönaste provet jag någonsin har gjort . Det vara bara jag , amanda och min lärare i ett rum och vi satt och pratade samtidigt som vi gjorde provet och han hämtade läsk som vi kunde dricka . Jätte skönt ! Sen rättade han det på en gång , var ett poäng från VG men fick en rest som jag ska redovia imorgon på båten . Vi åker ju på klassresa till Åland över natten . Så kvällen ska jag ägna åt att packa , har inte ens börjat än .

pusshej


Marie , min lärare christian som jag kommer sakna oerhört mycket och jag

Dagen efter

Igår började vi med att titta på wild child , men vi alla tre somnade så vi såg aldrig klart . Idag har vi sovmorgon till tolv . Så nu pluggar matte och sen ska vi börja göra oss i ordning .

pusshej

Nu är det över

Så nu är balen över . Jag och amanda komma med våran gula tuffa hummer . Maten var faktiskt god och jag och amanda var toast masters ;) Efter middan var det dags för filmen våra lärare hade gjort åt oss , jag skratta ich grät . Sen var det discha , jag , amanda och natta dansade lite men det var riktigt dött så vi gav upp.  Efter balen så stannade vi kvar och pratade lite med lärarna . Nu sitter vi här hemma hos mig och vi ska nog kolla på wild child . Bilderna kommer nog upp imorgon .

pusshej


Baldag

Så nu får jag lite tid att skriva . I skolan fick jag veta att jag får MVG i slutbetyg i svenska !!! Var bara kvar i skolan till lunch sen så åkte jag och amanda hem för att hinna fixa oss . Cissi ringde och berättade att jag även hade fått MVG på min SO-uppsats , fast det är inte säkert att jag får MVG i slutbetyg bara för det . Aja , jag och amanda har blivit stylade av olivia och hennes kompis Salina . Nu är vi klara med sminket och håret och ska strax börja klä på oss . Ha en bra kväll , för det kommer vi ha !

pusshej


såhär ser vi ut just nu

Dagen med stort D

Idag är det äntligen dags för det jag har längtat efter , jag jag kan nog säga i flera år . Idag är den stora dagen , baldagen . Synd bara att det kommer vara molnigt och kallt , menmen jag får väll överleva . Har precis duschat och ska snart ära frukost . Kommer bli en ganska stressig dag , men ska försöka skriva lite i alla fall , men jag lovar inget .

pusshej

skönhetssömn

Nu ska jag strax hoppa i säng . Är klar med allt jag skulle göra . Ska upp tdigare imorgon och duscha . Har fått skavsår på fötterna så det kan bli intressant att se hur det kommer gå att gå i högklackade i fem timmar imorgon... Juste , sova var det .

pusshej

"Det gick nästan lite bra.."

Nu har jag tid för att skriva . Skolan flöt på som vanligt , slutet med glasskrig och jag blev HELT glassig i ansiktet...Efter skolan åkte jag , amanda och victoria hem till mig och pluggade matte . Skjöt upp provet igen så på onsdag är sista chansen ! Nu ikväll har jag massa grejer jag ska hinna med . Måste raka benen , fixa naglarna , blåsa upp madrassen (amanda och victoria ska sova hos mig efter balen och imorgon får jag ingen tid att blåsa upp madrassen) och så skulle jag vilja kolla på "Mommas boys" på tv3 ikväll . Och jag har inte ens ätit middag än . Och måste lägga mig i tid för att orka med morgon dagen . Måste upp tidigare för att duscha , sen är det skola på förmiddan men vi slutar tidigare , fort hem och hämta mina saker och möta oliwia och sen skynda oss hem till amanda där oliwia ska styla oss . Sen kommer hummern och hömtar mig och amanda och då bär det av till balen . Jag fattar inte att dte är imorgon !! Oj vad jag har längtat ! Aja nu är det dags att jag börjar fixa med allt jag ska göra ikväll .

pusshej



New Moon !

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD


Gud vad jag längtar !! Vill se den nu !!!!!

1 Juni

Nu är jag klar och ska snart gå ner till tunnelbanan . Vet inte riktigt vad som händer idag . Ha en bra dag !


pusshej

RSS 2.0