I smile but i´m just fakin’ , Cause inside i´m breaking

Så nu är jag tillbaks ! Blev bara en liten bloggpaus över helgen , orkade helt enkelt inte . Men nu är jag back on track , bättre än någonsin ;) Men orkar inte deppa mer , det är ju alltid jag som har sagt att i allt negativt finns nått positivt , så det är det jag ska fokusera på ;)

Dagen då , var i skolan . Hade lektioner men slutade tio i två så det var skönt . Mötte sen upp Amanda och Sebbe och vi tre åkte hem till Amanda och var där ett tag innan vi alla åkte åt olika håll . Jag åkte hem och städade lite och resten av kvällen har jag bara suttit hemma . Har några bilder från dagen men jag hittar inte min kamerasladd och min lillasyster vägrar låta mig låna hennes så de bilderna får no se någon annan dag ;)

pusshej


bild från Polen

ni får ursäkta håret men det hade precis torkat efter duschen och var helt ofixat ;)


I can't breathe without you, but I have to

Tänkte bara säga till alla som är oroliga över mig att ni behöver inte vara det
Jag kommer att bli okej , behöver bara lite tid .
Tiden läker alla sår sägs dte och jag hoppas verkligen att det stämmer för jag orkar inte må såhär.
Men tack för att ni finns här , ni är underbara <3


it´s over

Orkar inte skriva just , mina närmaste vet varför och de är helt underbara just nu när jag verkligen behöver de . Så kommer inte bli så jättebra bloggning nu.. Kanske bara någon dag eller längre jag vet inte beror på hur jag mår .

pusshej

Sometimes love comes around
And it knocks you down
Just get back up
When it knocks you down


godiiiis :D

Har haft en rätt skön eftermiddag och kväll . Har städat mitt rum lite och geekat lite farmville ;) Och mammas kille har jobbat på någon kryssningsbåt så han hade med sig massa godis :D Så nu sitter jag här och tjockar mig.

pusshej


torsdag

Nu är jag hemma . Hade bara två lektioner idag , svenska och historia , och båda flöt på . Sen åt vi lunch och sen slutade vi . Då åkte jag och Lydia till skärholmen för båda behövde fixa lite grejer på banken men det var så mycket folk så vi orkade inte och jag åkte hem . Nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska hitta på . Det var lääääänge sen jag inte hade några planer alls och bara satt hemma en hel eftermiddag...

pusshej


I’m flooded with all this pain

God morgon ! Sovit gott ? Det har jag , fast för kort.. Men är faktiskt ganska pigg ändå , gick och la mig i tid igår (duktigt inez!) . Är nu klar och ska strax gå ner till tunnelbanan . Första riktiga skoldan... Slutar vid tre eller nått har jag för mig .

pusshej


Jag älskar att min tandställning är borta så nu kommer ni få se många bilder där man ser tänderna ;D

I can see it’s not the same

Nu har jag tid att skriva . Åkte som sagt till tandläkaren igen och fick min skena . Sen så ringde jag Amanda för jag var i ett "depp mood" . Så det hela slutade med att jag åkte till stan där hon , Sebastian och Julia var . Julia åkte ganska snabbt hem och jag , Amanda och Sebastian åkte till gammla stan och satte oss vid vattnet och typ pratade om allt möjligt och när jag åkte hem känndes allt plötsligt mycket bättre .

Nu har jag precis duschat och ska faktiskt snart gå och lägga mig hade jag tänkt . Börjar halv tio imorgon men ändå.. Är helt slut efter idag :P

pusshej


Ge mig sommaren tillbaks !

utmanad

Du är utmanad,

sök på google efter ditt mellanamn, ta Andra bilden

så kommer du att se ut när du är 30.









 


bye bye tandställning !

Nu är jag hemma . Hade en timmes matte , första  riktiga lektionen för mig sen sexan ! Och det gick bättre än väntat , fast vi skulle inte göra så mycket idag . Vi slutade nio (onödig dag..) och jag åkte först och mötte Amanda och Sebastian som var påväg till skolan för Amanda hade min sanitiser (ni som har sett wildchild vet vad är , vet inte vad det heter på svenska) för jag hade glömmt den hos Amanda igår och jag har blivit beroende av den ! Sen så åkte jag till tandläkaren , Och vet ni vad ? MIN TANDSTÄLLNING ÄR BORTA :DD Är så himla glad . Så nu kan jag äntligen le med öppen mun . Sen åkte jag tillbaks till stan och fixade det här med sl-kortet och köpte ett hänglås till mitt skåp och sen åkte jag hem och nu är jag hemma och ska äta nått innan jag ska tillbaks till tandläkaren för att få min skena .

pusshej


Första bilden på mig efter tandställningen . Försöker hitta någon före bild men har inte hittat nån
Och såhär fult är mitt hår när jag har varit ute i regnet , men jag är så glad just nu så jag bjuder på det !

With every strike of lightening , comes a memory that lasts

Godmorgon ! Idag har jag så mycket att göra och jag kommer säkert att glömma nått . Tur att jag bara har en lektion idag så att jag hinner med allt . Aja , hinner inte skriva så mycket nu , ska bestämma kläder för dagen .

pusshej

Det jag ska göra idag:
(x) Skola , en lektion
(x) Tandläkare
(x) Fixa en grej hos SL
(x) Köpa hänglås till mitt skåp
( ) Gå till banken eftersom att jag har glömt bort koden till bankomatkortet...

I´m gonna be okey

Heeeeeeej ! (lite överdrivet :P) . Åkte in till stan för att möta upp amanda , hon hade typ halva sin klass med sig :P Eller typ . Jag , amanda , sebastian , stefan , en annan amanda , lollo och julia köpte muffins och satte oss i kungsträdgården . Tillsist tvingade jag och amanda oss att åka hem för vi skulle ju träna . Gick sådär... Inte lika bra som sist . Men aja , man kan inte alltid va på topp ! Nu kom jag nyss hem och ska snart gå och lägga mig . Börjar åtta imorgon , fattar inte hur jag ska orka !

pusshej

need to know if it´s over

Hemma efter andra dagen på nackdemins gymnasium . Det var ganska lugnt idag , på förmiddan satt vi mest och lyssna och fick busskort , passerkort och skåpsnummer typ . Och efter lunch skulle vi berätta lite om oss själva och ta första bilden på klassen "SP09B" och sen fick vi sluta . Sitter och väntar på att Amanda ska sluta , hon har äntligen övertalat mig att springa en gång till , orkar verkligen inte men måste verkligen komma i form tills träningarna börjar !

pusshej


alldeles för tidigt

Det är andra dagen och det är redan svårt att gå upp . Och idag börjar jag ändå nio . tänk sen när jag börjar åtta typ varje dag då måste jag gå upp vid fem! Det är för tidigt ! Fast det schemat vi har nu ska vi bara ha i två veckor så jag hoppas att vi börjar senare sen . Aja ska ta och sminka mig och sen åka .

pusshej




Trying to keep the light from going out

Hemma efter den första skoldagen . Det gick bra och skolan och klassen känns bra . Fast dagen började inte särskilt bra , hela norsborg linjen var helt knäpp så jag kom försent , inte bra ! Men sen gick allt bättre :) Slutade vid halv elva och åkte hem och åt och sov :P Var jättetrött , somnade inte förrän två igår och gick upp sex..

Men fick inte sova särskilt länge för min kära vän Wallander ringde och väkte mig . Åkte till henne och efter att ha snackat lite skit där så åkte vi först in till stan och sen till skärholmen . Kom nyss hem och har precis ätit . Ska väll ta och duscha tänkte jag .

pusshej


how hard can it be ?

Så nu känner jag mig redo . Outfiten är klar , jag är nyduschad , tunnelbanstiden är kollad , klockan är ställd och väskan är packad (den är full ;)) . Nu gäller det bara att komma i säng i tid . Känns lite sorgligt att hela mitt lov är över . Sista lovet i grundskolan , imorgon börjar gymnasiet ! Har nog ändå inte fattat det än . Kanske borde vara dags att fatta det nu ? Tycker ni inte ? Nu ska jag gå och börja tvätta mig , sen kanske jag kollar på en film eller nått så att jag blir trött .

pusshej


Klicka f�r att st�nga bilden
gammla klassen

Ready for school

Idag var jag som jag skrev innan och handlade massa grejer med min mamma och min lillasyster . Jag hittade allt jag behövde så jag åkte hem och åkte sen in till stan och mötte upp madde och amanda . Vi satte oss på donken och snacka lite . Senare kom även maddes kompis ruben och malin , som jag inte har träffat förrän i början av sommarn så det var kul ! Och tack vare malin vet jag nu vad jag ska ha på mig imorgon , så ett stort tack till Malin :D

pusshej


Skrickblock
stiftpenna + stift
miniräknare
mapp
kalender
sudd
pluggpiller
(som mamma köpte till mig :P)
topps
överstryckningspennor

Det var allt jag köpte idag :)

sista sommarlovsdagen :(

Åt precis mormors berömda mackor till frukost , de är så goda ! Idag är det sista sommarlovsdagen för mig... Imorgon börjar gymnasiet . O M G ! Det har kännts bra de senaste dagarna men imorse när jag vaknade och tänkte att "imorgon börjar jag gymnasiet" kände jag att jag blev riktigt nervös . Vad ska jag ha på mig ? Har inte kunnat sluta tänka på gymnasiet sen jag vakna .

Idag ska jag , mamma och min lillasyster åka och handla grejer inför skolan . Sen så har amanda lovat att komma till mig och pepp-talk inför imorgon . Det behövs känner jag ! Ska snart ringa mamma , hon var op bröllop igår så jag vet inte när hon vaknar .

pusshej


I´m having a lobster ;)

Hej ! När jag skrev senatse inlägget var jag på ganska dåligt humör , men efter en heldag med amanda wallander är jag på mycket bättre humör ;) Vi hade helt enkelt lite inez and amanda time , det behövdes ;) Sen så åkte jag till mormor och morfar och här har jag tittat på massa filmer från när jag var liten , och jag var assöt ! Fattar inte varför jag slutade på magdans , jag var ju grym ! 

Haha rubriken är ett internskämt mellan mig och amanda ;P 

pusshej


Tear Drops On My Guitar

Nu ska jag iväg till amanda . Där blir det ännu mer ben&jerrys , det behöver jag idag .

pusshej


ben&jerrys

Blev så himla sugen på ben&jerrys så jag gick ner till affären och köpte glass till mig och mamma . Min lillasyster sover hos någon kompis och det är bara jag och mamma hemma . Det är så himla skönt att få vara själv med mamma ibland , även om hon har jobbat hela kvällen men det är ändå en helt annan stämning typ . Så jag har ägnat kvällen åt att äta ben&jerrys och kolla på massa "my nrw bff" avsnitt . Ska strax gå och lägga mig tror jag .

pusshej


basics

Idag har jag somsagt shoppat med oliwia . Först var båda super shoppinsugna , men efter ett tag blev vi båda sjukt trötta . Hittade i alla fall liiite grejer , en vit tröja från h&M , en typ jacka från gina tricot och leggins från h&m . Inte världens lyckaste shopping men det får duga .

Blev inget med varken amanda eller cornelia , men det gör inget för jag är jätte trött skulle ändå inte varit särskilt social :P Kom hem precis innan det börja spöregna ! Vilken tur jag har :) Men det är mysigt att sitta inne när det regnar ute . Ska nog sätta på "systrar i jeans 2" , har inte sett tvåan och jag var ett stort fan av böckerna förut , innan twilight var det mina favoritböcker .

pusshej

dagens shopping:
 
på första bilden är det svarta jackan och på andra den vita tröjan

upp och iväg

Nu är jag klar och sitter och väntar på att olivia också ska bli klar så att vi kan åka . Ikväll ska jag träffa amanda och cornelia , vad vi ska göra vet jag inte :P Vi får väll se.

pusshej


bilden är från igår.. Orkar inte lägga in en bild på mig idag.

Ge mig lite mer

När jag och amanda kollade på teve för några dagar sen så gick reklamen med den här låten , och vi båda kom fram till att vi älskade låten , eller den snutt man hör av den i reklamen , och nu har jag hittat den :D Och hela är lika bra :)

Like "Who's that chick with rockin' kicks she gotta be from out of town"

Hejsan , vaknade nyss . Varför är det alltid så att när jag kan sova länge så vaknar jag tidigt och när jag måste gå upp en speciell tid så vill jag alltid sova längre ? Har några timmar att slå ihjäl nu innan jag ska träffa oliwia för lite shopping . Måste hitta lite mer höstkläder . Är riktigt shoppingsugen ! Ska äta lite och sen duscha och sen vet jag inte vad jag ska göra . Får väll hitta på nått .

pusshej


såhär glad var jag efter shoppingen i Polen
det är sant att shopping gör en gladare ! I alla fall för en stund :)


you´r never alone

Kom alldeles nyss hem . Jag och Amanda åkte ju till ks . Det slutade med att vi var kvar där nästan hela eftermiddan . Sen så träffad jag ju några gamla kollokompisar fårn granvik 06 , tänk att vi fortfarande håller kontakten .  Där kollade vi på massa filmer och åt massa olika chokladkakor med grädde , jordgubbar och hallon . Mums ! Men nu har jag jätteont i magen :( Hoppas dte går över .

pusshej


haha det ser ut som om vi står på en död gris :P

So hard with my girls not around me

Hej igen ! Nu är jag klar och ska väll snart åka . Jag hade lite tråkigt så jag satte på mig lösnaglar som jag har tänkt göra i flera dagar nu men det har inte blivit av , så nu är jag halft handikappad ! Vi hörs ikväll om inte tidigare !

pusshej

 
Här ser ni lite vad jag har på mig idag :)

before the storm

God Morgon ! Tvingade mig precis upp ur sängen . Ska träffa amanda när hon har slutat så jag måste börja fixa mig snart om jag ska hinna . Vet ni vad jag gjorde inatt ? Jag gick i sömnen och öppnade fönstret och satte på mig mjukisshorths haha :P

Kommer inte ha så mycket tid att skriva idag så kan skriva om dagens planer nu . Först ska jag som sagt träffa amanda . Vi ska till skolan , eller ks det är ju inte vår skola längre... Hon måste hämta några grejer och jag måste lämna alla böcker jag har kvar som tillhör skolan . Sen ikväll ska jag möta halva TM (haha ett gammalt smeknamn på oss som fortfarande håller i :P) för jag och erika har planerat en tjejkväll för att muntra upp Cornelia , vad har man annars tjejkompisar till ? Men det ska bli riktigt kul för t ex Lina har jag inte träffat å över två år :O

pusshej


ks... :(

natti

Nu ska jag gå och lägga mig , kanske borde ta och börja ställa tillbaks dygnet snart...

pusshej


22.44

Hej ! Kom nyss hem . Var lite hos Madde och vi tog det bara lugnt . Gick tidigt eftersom att Madde skulle sova . Det är det som är jobbigt med att fortfarande ha lov , ingen annan har typ det . Men jag ska inte klaga . Nu ska jag göra massa test på facebook och chatta med trevliga männsikor på msn ;)

pusshej


nytt inlägg

Har tänkt skriva ett inlägg ett tag nu men jag orkar inte :P Men får väll helt enkelt ta och göra det nu . Träffade som sagt Amanda . Först så var vi hos mig och åt lite och precis som jag trodde så gjorde vi inget speciellt . Sen så bestämde vi oss för att gå ut lite . Vi åkte till Fruängen och det hela slutade med att vi satt utanför ks och tänkte tillbaks på alla ks-tider . Jag trodde jag hade kommit över ks , men idag märkte jag att det har jag verkligen inte ! Nu är jag hemma och jag är jättetrött . Vad är det med mig , skolan har inte ens börjat och jag är redan trött ? Det kanske går över .

pusshej


Inez och Amanda through the years






You need me and i need you
No, we will not break
Never break
But even if we bend it´s
You and me together
I'm always on your side
No one can ever change it




Ny header

Har bytt header . Vad tycker ni ? Texten blev inte rikitgt som jag hade tänkt mig men orkar inte ändra ..


You´r so beautiful

Har varit uppe ett tag . Sitter just nu och väntar på att Amanda ska komma . Vem annars ? Thats my girl :P (intern skämt) . Stackarn har ju skola , tillskillnad mot mig som börjar på måndag haha jag förstår om ni är avundsjuka ;) Men idag slutade hon tolv så hon är påväg nu . Vet inte riktigt vad vi hittar på , om jag känner oss rätt kommer vi säkert inte göra något speciellt bara prata om alla möjliga konstiga saker :P Jag lovar , om ni hörde vissa av mina och amandas samtal skulle ni tro vi var helt sjuka i huvudet :P Tänkte börja med en ny header medans jag väntar på Amanda .

pusshej


Jag och Amanda i början av sommaren
Den här sommaren har gått alldeles för fort !



one in a million

Finns inte så mycket att göra nu på kvällarna , alla börjar typ skolan nu . Förutom jag som börjar på måndag . Har i alla fall ägnat kvällen åt att prata i telefon och nu så har jag peppat amanda inför imorgon , ibland undrar jag vad hon skulle göra utan mig . Orkar nog inte ladda upp bilderna fårn Polen ikväll , är alldeles för trött för det . Eller jag lägger nog in en bild i det här inlägget från Polen . Sen har jag ett dilemma , ska jag duscha nu eller imorgon bitti ? Får se hur jag gör .

pusshej


Grab a snicker

Så nu är jag hemma . Måste börja med att säga att jag och amanda sprang ca 4 km på 11 minuter !!! Ni fattar inte hur bra det är för att vara jag ;) Är jättestolt över mig och amanda . Sen så åt vi kebab , tyvär var inte victoria med så det blev ingen reunion . Sen så var jag kvar lite hos amanda innan jag tog bussen hem . Gick hem och bytte skor innan jag gick ut och mötte Madde . Vi följde elin till aspudden och sen gick vi tillbaks till axelsberg och tog skydd mot regnet vid våran gammla lågstadieskola . Har känt Madde sen första dagen på dagis (hon var nästan tvingad att vara med mig :P) och det är första gången vi inte går i samma skola . Vi pratade om allt mellan himmel och jord . Nu kom jag nyss hem och är helt blöt , men det gör inte så mycket . Bilderna från Polen håller på att laddas upp nu så de kommer kanske in under kvällen om jag orkar . Medans får ni klara er med bilder från dan .

pusshej

   

1. Kebab :D
2. Jag :P
3. Fin solnedgång :)
4. Jag och Madde , inte världens finaste bild men man kan inte alltid vara snygg ;)

Amanda Wallander, my bunny ;)

Nu ska vi ut och springa !
Önska oss lycka till , det kommer vi behöva :P



Ready and Go

Nu ska jag snart gå ner till bussen och åka till amanda . Vi ska jogga ;) Duktigt va ? Men jag byter om hos henne till springkläder . Sen lite senare har jag , amanda och victoria en kebabdejt ;) Så det verkar bli en heldag med två av mina bästa vänner , inte helt fel . Såhär ser jag ut idag :


Min lillasysters rum därav alla affisher :P

Har på mig min nya tröja , den kommer ni få se mycket av i framtiden för den är så himla skön ! Jag älskar den ;) I love it i love it i love it ! :P Skriver mer ikväll !

pusshej

ahmir

Oliwia visade mig den här gruppen på youtube igår , har lyssnat på de hela morgonen nu . De är grymma !!!

Sweet dream or a beautiful nightmare


Kollar igenom massa bilder från sommaren . Och den här bilden är otroligt jobbig att se på eftersom jag och amanda har bestämt oss för att sluta äta chips och godis och sånna onyttiga grejer . Men åh vad jag blir sugen på godis när njag ser den här bilden . Den är från när vi hade tjejkväll hos Marie i början av sommaren .

Nu hade jag tänkt gå och lägga mig , men är jättepigg så får se .

pusshej

Hush hush

Nu har jag packat upp och letat igenom hela mitt rum men jag hittar inte min kamerasladd någonstans , jag börjar nästan tro att den har fått ben och sprungit iväg någonstans det finns inget annat sätt att förklara att den är helt spårlöst försvunnen . Synd , jag har både outfitbilder och bilderna från Polen där . Men jag ska försöka få låna min lillasysters sladd . Jag och Oliwia var i skärholmen idag . Haha typ första gången det var jag som shoppade och hon inte hade pengar . Jag köpte inte så jättemycket , en väska , en tröja och tre par örhängen . Skulle gärna visa bilder men kamerasladden är ju borta . Sen så åkte vi hem till Oliw och var där ett tag innan jag åkte hem . Det var min dag det . Ska i alla fall shoppa mer kläder när jag får mer pengar och jag vill in till stan för där finns fler och bättre affärer . Jag måste inhandla en höstgarderob för just nu har jag typ bara sommarkläder .

pusshej


Miley Cyrus - Party In The USA

Letar i hela mitt rum samtidigt som jag packar upp . Kom nyss hem skriver mer när jag har hittat sladden .


Please don´t leave me

Ska rusa ner till tunnelbanan nu . Ska till Oliwia först och sen ska vi gå till skärholmen därifrån . Viktigaste idag är att hitta en väska ! Wish me good luck . Juste måste bara säga att jag sitter och lyssna på Pinks nya album och jag ÄLSKAR det !




pusshej

14 September

14 September , det är då säsong 7 av One Tree hill börjar ! Gud vad jag längtar !

This used to be a Funhouse , But now it's full of evil clowns

God morgon ! Vaknade nyss , har inte ens gått upp ur sängen . Igår kväll efter att jag hade skrivit pratade jag ett tag med Amanda i telefon , det är så skönt att bara kunna ringa henne när jag vill igen :) Det var asjobbigt i Polen att inte kunna ringa någon överhuvudtaget . Men nu är allt som vanligt ;) Idag ska jag shoppa med Oliwia . Men hon har inte vaknat än så innan ska jag bara ta det lugnt lite :) Skriver innan jag går !

pusshej

laddar upp bilderna från Polen så fort jag har hittat min kamersladd



17 again

Ikväll har jag bara tagit det lugnt . Jag och Amanda tänkte pka in till stan och hitta på något fär men mamma ville att jag skulle vara hemma ikväll så jag tänkte att jag kan väll offra mig .Så jag har ätit middag , duschat och alldeles nyss kollade jag på 17 again och den var ASBRA ! Fem av fem getingar eller nått :P Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på... Kommer antagligen fortsätta vara inne på datorn .

pusshej


Zac Efron i 17 Again

Orkar inte vänta mer !

Preview in HD from Robert Pattinson on Vimeo.


Den som väntar på något gott..

Det är så himla skönt att vara hemma i mitt rum igen efter att inte ha varit här på fem veckor . Har i alla fått lite presenter av mamma , två parfymer , två par knästrumpor , iPod fordral och så har jag äntligen fått migg busskort . Jag älskar busskort ! Men nu har jag massa saker att fixa och så vill jag ut ! Orkar inte sitta hemma hela kvällen .

Saker som snart kommer i bloggen:
- Bilder från Polen
- Shoppingen från Polen
- Bilder från Göteborg
- Ny design

home sweet home

Så nu har jag äntligen tid att skriva . Trodde jag skulle komma hem idag , men pappa hade sagt fel och vi kom hem igår . Så fort jag kom hem till pappa var jag tvungen att fixa mig jättesnabbt för att hinna till The Voice . Först mötte jag upp Elin i slussen och i t-centralen mötte vi Fanny . Vi åt lite på mcdonalds innan vi mötte upp Wallander , Madde och Krawiec . Efter ett tag kom Victoria också . Jag , Amanda och Victoria tryckte in oss aslångt fram och vi stod på ett jättebra ställe med massa roliga människor omkring oss .Det bästa var ändå att trion var samlad , vilket den inte har varit på länge . Och att det börja regna gjorde inte så mycket , vi blev blöta men det kändes lite som i step up 2 ;) Och eftersom vi var mitt inne i smeten så blev vi inte överdrivet blöta . Haha och jag hade verkligen noll balanssinne :P Vet inte hur många gånger jag var nära på att rammla baklänges och varje gång drog jag med mig Amanda och Victoria i fallet . Tur att det stod så många snälla människor bakom oss som tog emot oss varje gång :) 

Efter the voice var vi kvar i stan en liten stund men jag hade så himla ont i fötterna och i nacken så jag och Amanda åkte hem till henne . Vi har inte setts på över en månad så vi hade en del att ta igen :)

Idag har jag och Amanda varit supernyttiga . Först så åt vi en supernyttig frukost , havregrynsgröt utan socker eller sylt eller nått sånt , sen powerwalkade vi 5 km och när vi kom hem så åt vi spenatsoppa och fixk till lunch . Skälet till att vi har blivit så nyttiga är för att vårt lag har blivit tävlingslag !!!:D:D:D:D:D:D:D:D

Nu ska jag ta igen allt jag har missat medans jag har varit borta .
pusshej


shopping i Polen!

Idag har det varit en riktigt bra dag . Min kusin Zuzia ringde mig imorse . Jag har tjatat so mycket om att jag vill oka till Gallerian i Krakow och hon tenkte att vi kunde oka idag . So jag kledde po mig och fixade mig snabbt innan farmor skjusade mig och min lillasyster till Zuzia och vi okte med bussen (det var ingen stor buss utan en minibuss, ingen lyx her inte) . Hela dan har vi sprungit runt i massa afferer . Elskar verkligen den der gallerian ! Och till lunch ot vi KFC , varfor har vi inte KFC i sverige ? Det e ju typ det godaste som finns !!! Moste eta det mer innan jag kommer hem till Sverige . Det jag kopte var i alla fall ett par jeansshorts , tvo par likadana linnen (visste inte vilken ferg jag skulle kopa so jag kopte boda) , en klenning , ett par orhengen och ett par rosa horlurar till min iPod . Zuzias pappa skulle in till Krakow och fixa nott so vi fick skjus hem av han . Visar bilder po klederna jag kopte ner jag kommer hem .

Imorgon oker jag , min pappa och min lillasyster till min pappas frus familj der min pappas fru och Alexander er . Vi e der bara en dag innan vi oker vidare till de der stugorna vi har hyrt och do treffar vi even vora kusiner igen . Det kommer sekert bli askul der , men jag saknar alla der hemma massor ! Kommer inte ha nogon dator so det her blir nog sista inlegget jag skriver innan jag kommer hem . For er som har glommt so kommer jag hem 16 Augusti . Vi hors do !

pusshej


saknar <3

Orkar inte skriva i detalj vad jag har gjort sen jag skrev sist , men for att sammanfatta allt kort so har jag varit po bio , treffat massa slekt och nu sovit hos mina kusiner tvo netter . Men nu er jag tillbaks hos farmor och er astrott for att min kusin veckte mig nio imorse....

Idag har jag lengtat hem veldigt mycket . Saknar alla der hemma , saknar min seng . Onskar att jag i allafall hade min mobil so att jag kunde prata med alla . Jag tenkte att nu e det inte so longt kvar tills vi oker hem , men sen kom jag po att det e ju 16 dagar kvar !! Det e ju asmycket . Men de sista tvo veckorna kommer nog bli ganska kul , for po torsdag oker min familj och mina kusiners familjer till ett av de finaste stellena i europa (har aldrig varit der so det e inte enligt mig utan enligt typ experter eller nott) . Vi ha hyrt tvo stugor ganska nera nogra sjoar , so jag och mina kusiner kommer bo i en stuga och de vuxna i en . Det e skont for dte skulle inte vara so kul att behova vara med vuxna .

Imorgon ska vi till ett stelle her i nerheten der det e versta festivalen just nu , har varit det i tre dagar och imorgon e sista dan . Det e typ karuseller och konseretr och sont der . Min farmor tyckte jag skulle folja med min faster och hennes kille ikvell for det e nogon konsert der ikvell , men kul och vara sjelv med massa 23-26 oringar.. Det hade varit kul att folja med om min kusin hade kunnat folja med for do hade han ockso varit 16 . Och so e jag endo for trott ska go och legga mig ganska tidigt tror jag .

do zobaczenia wkrótce
pusshej

RSS 2.0