Mystorsdag

Dagen började med att blåa linjen var helt knäpp, så jag åt lunch med Sebbzor och kom inte till skolan förrän på eftermiddan. Efter skolan åkte jag och tog sprutan mot livmoderhalscancer, alla som känner mig vet vilken sprutfobi jag har så det var inte kul kan jag säga! Efter det kom Sebbe till mig. Vi har haft en myskväll, asmysigt med myskväll såhär mitt i veckan:D Sebbe köpte ben&jerrys till mig(a) Och sen gjorde mamma det också så nu har jag två ben&jerrys i frysen:D Sooft:D

pusshej


S. Nordli <3


I don't know why, I can't keep my eyes off of you

Hola! Otroligt kort skoldag, niice! Efter åkte jag in till stan och när Sebbe slutade mötte han upp mig:) Kom hem ett par skor, en halsduk och en mascara rikare. Jag och Sebbe var hemma hos mig några timmar innan det var dags för min träning. Nu är jag hemma och ska snart hoppa i säng. Eller teknikst sätt så sitter jag ju redan i sängen, men ni vet vad jag menar:)

pusshej


Jag för fem minuter sen. Blir mycket webcam bilder nuförtiden, men tar typ inga kort på dagarna


Don´t let me go

Som varje onsdag är det skola från 11.55-12.55, lovely! Fick nästan 11 timmars sömn inatt, ännu mer lovely:D Det här kommer bli en bra dag :)¨
pusshej

Flash forward and we're taking on the world together

Lärarna till mina två sista lektioner var sjuka, så slutade 12.20, niice! Jag och Viktor åkte då till stan, han skulle fixa något och jag skulle kolla skor. Båda failade totalt men aja :) Sen träffade jag Sebbe, vi gick runt i stan lite innan jag skulle träffa Madde. Vi har bara varit hemma hos mig, men det var kul att träffa henne igen:D Ja där har ni min dag:)

pusshej


Jag och Madde för lääänge sen :P


Skola 9.25-15.35


Först skola och sen ska jag träffa min barndomsvän Madde, mys:)
pusshej


Nytränad

Nu är jag nyligen hemkommen från träningen. Den var kul:D Vi gjorde inte bara gymnastik som vi alltid annars gör på måndagar, utan vi provade på ett litet annat bygg, kan inte förklara mer här ;) Annars då? Är på otroligt bra humör:D Har haft en bra dag helt enkelt:D Och för första gången ser jag framemot hösten. Tänk er alla mysa höstkvällar jag kan spendera med Sebbe, första hösten jag har pojkvän tihi:D Bara jag hittar en mysig halsduk kommer allt bli bra!

Men nu ska jag ta och göra upp en budget (fick pengar av mamma igår för att hjälpa mig med min ekonomi, tack mami:D) och sen ska jag duscha och sen sova!
pusshej




Nytränad och osminkad tjej, gulligt:) tummen upp för att jag är glaaad:D


school

Sitter i skolan, slutade nyss men ska vänta tills Sebbe slutar så passar på att plugga lite medans. Men först ska tänkte jag ta och skriva om min dag hitills lite, bara för att liksom:D Började med att jag försov mig.. Sen på engelskan var det vikarie= fika på hava java:) Min sista lektion var svenska, asnice att kolla på film sista lektionen! Ja, det var min dag hitills. Ikväll är det träning, yeaay :D

pusshej


Two is better than one

Har hunnit med allt jag skulle göra idag, förutom pluggandet. Inte bra Inez.. Aja, det löser sig :) Just nu sitter jag i min pojkväns mjukisbyxor och kollar på "Jakten på lycka". Älskar att ha på mig killkläder, det är mysigt:D Eller om det är Sebbes kläder, inte om jag skulle köpa killkläder bara för att ha på mig dem bara för att det är mysigt, det är inte samma sak om det ínte är ens pojkväns kläder:) Men nu är pausen slut så ska fortsätta titta!

pusshej


Don’t care about all the pain in front of me, 'cause I'm just wanna be happy

Kom att tänka på en sak imorse när jag låg och kollade på Sebbe. Jag är verkligen så sjukt lycklig. Allt flyter på. Cheerleadingen går bra, känns som om jag blir bättre och bättre varje träning! Trivs verkligen och älskar min nya lägenhet. Visst är jag lite skoltrött, men det funkar ändå.

Jag har vänner som verkligen uppskattar mig och som jag verkligen trivs med. Vänner som inte så fort de blir irriterade på mig blir sjukt elaka och säger upp vänskapen, seriöst vad är det för vänner egentligen? Aja, nu har jag i alla fall vänner som får mig att må bra.

Och så har jag världens mest underbara och bästa pojkvän! För ett år sen ville jag ha en pojkvän som Sebbe, som alltid sätter mig i första hand, som älskar mig oavsett vad, som känner mig så bra att han märker ifall minsta lilla är fel och vet hur han ska få mig att må bättre. En pojkvän som verkligen får mig att känna mig älskad. Vilken tjej vill inte ha det liksom? Och jag är så himla glad att jag och Sebbe blev tillsammans, det är lätt det bästa som har hänt mig!

Ja mitt liv är fakitskt rätt bra, visst är inte allt perfekt. T ex är jag fortfarande skyldig mamma massa pengar som jag håller på att betala av så att jag inte har så jättemycket pengar över till allt annat jag behöver. Men det flyter ändå på, väldigt bra också. 

Until I Had You Love My World Was Cold

Åkte ju och kollade på Sebbes match igår med Jessica, det var kallt men kul att träffa Jessica! Tur att det gick att köpa te! Det värmde oss liiite. Sen åkte jag och Sebbe och åt pizza och sen var vi barnvakter åt min grannes barn, jättesöta båda två! :) Jag och Sebbe vaknade imorse och låg kvar i sängen tills nyss då han åkte hem :( Så nu är jag all by myself..

Idag ska jag hinna med massa saker, städa min toalett, sätta upp min bokhylla, tvätta och så har jag massa plugg! Rolig söndag? Nja.. Men nu ska jag äta frukost!
pusshej 


Never say never

Har städat hel morgonen! Nu ska jag iväg till stan och kolla skor, sen ska jag möta Jessica och vi ska åka och kolla på Sebbes match :) Sen ska jag sitta barnvakt och tjäna lite extra hundringar. Och Sebbe håller mig sällskap:D Där har ni min lördag :) Nu måste jag rusa!
pusshej


Ännu en fredag då

Efter skolan idag var jag med Sebbe. Sen var det dags för träning, var inte så överdrivet taggad innan men när jag väl kom dit blev jag det och det gick jättebra! :D Och min tränare Amanda verkligen pressade mig när vi hade stretching, aouch säger jag bara! Men kommer tacka henne sen. Måste ju stretcha upp mitt oviga ben!

Aja, nog om det. Kom nyss hem och ska kolla på nya serien Hellcats. Kanske tar och tjockar mig lite med chips också, låter inte helt fel i mina öron!
pusshej


Dagen då

Kan ju dra dagen lite snabbt. Skoldagen började med skolfoto och slutade med film, en jättekonstig version av Romeo och Julia. Sen att jag kom hem har jag bara tagit det lugnt. Nu ska jag duscha och sen krypa ner i sängen med min nya bok! Juste, läste ut The last song här om dagen, och oh my gosh vad bra den var! Mycket bättre än filmen!

pusshej


Tack för att du finns älskling <3


Presenter! :D


En jättesöt mini pc och datafodral


kofta och en bok av Sebbe. Koftan var en va dem jag skrev om i lördags, Sebbe hade gått tillbaks sen och köpt den :D


Jättefint halsband av Erika (fick engen bra bild på det..) och så fick jag en asgod cupcake också :D


Rosor av Sebbe, myckeet finare i verkligheten! De är verkligen helt perfekta rosor!

Sen så har jag fått pengar :) Och av Sebbes pappa och låtsasmamma fick jag en middag på någon fancy restaurang med Sebbe :D


Birthday!

Tänkte ta och berätta lite om min födelsedag:D Efter att jag hade skrivit förra inlägget mötte jag upp Sebben och han bjöd mig på lunch, jag fick välja ställe så det blev tacobar :D Efter det åkte vi hem till mig och hade det mysig och så fikade vi med min mamma och lillasyster :) Mycket mer hann vi inte innan det var dags för träning, Sebbe följde med och tittade :) Erika överraskade mig med en cupcake och en present:D Hon är så gullig! Och blev förvånad över att så många kom ihåg min födelsedag på träningen, har ju bara kännt de i mindre än en månad! Vi missade tåger precis så jag och Sebbe kom inte hem förrän halv elva, och somnade ungefär en timme senare. Hade en jättebra födelsedag även om jag inte gjorde något speciellt :) Presenter kommer i nästa inlägg :D

pusshej
tog inte så många bilder igår, men här har ni några som jag tog :)


såhär såg jag ut igår, ny kofta. En present till mig själv :D



bjuder på de här för att Sebbe var söt, jag ser ut som ett mongo :)


och så en bild från imorse :)


i skolan

Sitter i skolan och väntar på att Sebbe ska sluta, jag slutade för tjugo minuter sen. Tänkte passa på att berätta om min morgon. Blev väckt med sång och frukost på sängen :) Fick öppna mina paket, visar vad jag fick sen :) Sen. när jag typ precis har fixat mig, så knackar det på dörren till mitt rum. Trodde att det var mamma, men in kommer ingen mindre än Sebbe med en stor bukett rosor och paket :D Blev inte lite förvånad, och jätteglad såklart! :) Fick bara öppna ena paketet, så har ett kvar sen när jag kommer hem:D Var en riktigt bra start på min födelsedag :D Vi hörs nog inte ikväll, men imorgon :)

pusshej


17!

Idag är ingen vanlig dag, för det är min födelsedag. HURRA HURRA HURRA! :D


Nu kom min underbara pojkvän och överraskade mig med rosor och presenter :D yeeay


Sista kvällen som 16

Orkade inte skriva något igår när jag kom hem, var sjukt trött! Idag efter skolan skulle jag egentligen träffat Cornelia, men blev inte så för hon skulle på yoga så Sebbe kom hit istället :) Han åkte nyss och jag ska kolla på idol och sen duscha. Ska lägga mig tidigt också för behöver verkligen sova! Och imorgon är det ingen vanlig dag, det är min födelsedag:D YEEAY:D

pusshej

Ännu en måndag..

Försov mig idag, ska egentligen ta tåget som åker nu och jag har precis gått upp.. Aja, what to do. Idag är det måndag.. Yeeay.. Nu känns det som om det här blev jättedeppigt, inte meningen. Iallafall, efter skolan idag ska jag till min älskling, han ska oppereras idag, inget stort men ändå. Sen är det som sagt träning! Så vi hörs väl efter den :)
pusshej



You're all I want, You're all I need

Ännu en söndag då, och den har bestått av plugg. Har lekt lite med min lillebror också, han är så söt :) Imorgon är det måndag, vilket betyder träning, yeeay :D Det är väl allt jag har att skriva.
pusshej

Awww

En film på soldater som kommer hem och överaskar sina familjer och barn. Så himla fin!!

Tre dagar kvar

Fyller år om tre dagar!! :D Haha jag är som ett litet barn när det gäller födelsedagar, älskar att fylla år :D Tänkte bara säga det :D
jag på min förra födelsedag :D

Two wonderful days

Nu är jag hemma efter två asbra dagar! Igår fyllde ju Sebbe år, dagen spenderade vi ensama och kvällen med nästan hela hans familj, dte var mysigt :) När alla hade åkt igen tog jag och Sebbe med oss chips och läsk och la oss i hans säng:) Fick se bilder på honom som lite också, så söt! Och på vissa inte alls lik sig själv :) Vi låg och pratade och kollade på film fram tills jag somnade.
Imorse låg vi kvar i sängen ett tag, sen åt vi frukost och begav oss till Sickla där jag hjälpte Sebbe att shoppa! Hittade massa assnygga grejer! Och jag själv blev helt kär i två koftor, men tyvär så är jag pank :( Måste fixa pengar på något sätt för jag måste ha koftorna! Sen fika vi och sen åkte jag hem till mig. Blev inte lite blöt på vägen hem.. Men när man är inne är det mysigt med regn :) Men inte när man är ute!
pusshej


två av presenterna Sebbe fick av mig (ramen med bilderna och t-shirten), han fick en huvudmassage grej också :)


kladdkakan jag och Sebbe åt idag :)


Sebbe med han shopping :D Jag valde allt han köpte tihi :D

When it´s right, it´s right.

Gick upp fem imorse för att åka och överaska Sebbe i huddinge. Men hade glömt bort att han skulle till sjukhuset idag, så när jag var i huddinge låg han fortfarande och sov..:P Fail! Men det är väl tanken som räknas :) Nu är jag hemma igen, börjar om typ två timmar så kanske tar en powernap, får se :) Ikväll ska jag såklart fira Sebbe, så vi hörs nog inte förrän imorgon :)

pusshej


Grattis på födelsedagen älskling! :D <3


16 September

Som sagt så körde jag bil efter skolan idag, det var kul :D Annars så har jag bara tagit det lugnt ikväll :) Skönt fakiskt. Nu ska jag slå in Sebbes paket, han fyller ju år imorgon :D

pusshej


köra bil!

Nu ska jag snart iväg och övningsköra, yeeay. Wish me good luck!

Lång dag!

Dagen har inte varit den bästa direkt. Jag och Karin hittade inte bussarna som skulle ta oss till orienteringen så vi virrade runt i stan i en timme och kom 40 minuter sent! Sen gick vi i cirklar så vi gick vilse.. Det ledde till att vi var tvugna att skynda oss jätrtemycket till studiebesöket. Kul att komma till Södertörns tingsrätt helt blöt i typ idrottskläder. Vi såg en rättegång med en gubbe som hade snott nappar för 55 kr, onödigt att ha rättegång för det!

Sen hem och träffa Sebbe. Vi köpte kladdkaka som vi åt direkt ur paketet :D Sen råkade vi somna båda två och vaknade fem minuter innan bussen gick! Åkte på träning, vilket var kul som vanligt :) Men nu är jag helt slut så ska sova!
pusshej

såhär har jag sett ut idag, stretchade lite i morse också :D





You know I need you here, here by my side. All of the time

Efter skolan idag åkte jag till stan och sprang runt i helaa stan för att hitta en bra födelsedagspresent till Sebbe, och tillsist var jag klar :D Då åkte jag hem till Sebbe och vi har varit där fram till nyligen :) Vi har åtta månader idag :D Det firades med kladdkaka! Asgod var den! Men nu väntar duschen. Imorgon är det orientering och sen rättegång på schemat.

pusshej


Åtta månader med denna supersnygga kille, inte alla som får det :D


You are the strength, that keeps me walking

Dagen började med att jag fick skjus av Vera till tunnelbanan, niice! Stötte på Cissi vid tunnelbanan också, alltid kul att stöta på gamla vänner. Annars då, ena provet var flyttat till imorgon, tack och lov! Åt lunch med min pojkvän och sen väntade mitt första matte B prov. Gick asbra, trodde jag. Men det visade sig att det fanns en baksida också som jag inte märkte.. Nu är jag hemma och ska göra klart min engelska läxa, sen kommer Sebben hit och myser och sen är det träning :D

pusshej¨


har passat på att stretcha lite :) MÅSTE bli vig igen!
haha bilden ser helt skum ut :P


You are the best thing that's ever been mine

Hola! Min dator har blivit knäpp så kommer inte bli lika mycket uppdatering. Tur att vi har tre datorer till här hemma, men är inte samma sak att blogga från en annan dator.. I alla fall, idag var typ världens mysigaste dag! Jag och Sebbe åkte in till stan. Det började med fika på Espresso House, sen invigde vi citybanan och åkte till Waldemarsudde och gick runt lite där och pratade om allt möjligt. Sen åkte vi hem till Sebbe och åt middag med hans familj :) Resten av kvällen låg vi och hade det mysigt bara :) Älskar den killen sjuukt mycket!! Men nu ska jag göra min engelska läxa, och så har jag två prov imorgon.. Aja.

godnatt


ni får en gammal bild som fanns på den här datan :)


Don’t care about all the pain in front of me. I just trying to be happy

Orkade inte skriva något mer igår. Åkte hem till Sebbe igårkväll, åt tacos och kollade på tv :) Sebbe har gjort mig lite för bekväm känner jag, förut hatade jag att bara ligga hemma. Men nu så tycker jag faktiskt om det :) Kanske för att jag ligger hemma med Sebbe, men ändå:P

Nu är jag mitt uppe i att städa mitt rum. Ikväll ska jag och Sebbe vara barnvakter åt Hampus. Men nu ska jag fortsätta med städningen!
pusshej


snart helg!

Sitter i skolan och har multimedia. Slutar om typ en timme. Ikväll är det ju träning egentligen men ska inte gå för gjorde illa nacken sist så ska vila lite, första gången jag missar en träning på över ett år! :o Så när jag har slutat åker jag hem till min pojkvän istället och myser där :)

pusshej

All of the things that I want to say just aren't coming out right

Idag efter skolan skulle jag egentligen övningsköra, men hade aå ont i nacken och i huvudet så blev inte så :/ Sebbe kom hem till mig istället :) Vi kollade idol och hade det msyigt :D Han hde köpt med sig lantchips och fanta exotic, mina favoriter:D Nu åkte han nyss hem, han är ledig imorgon tillskillnad från mig.. Är inte lite avundsjuk.. Men aja nu när jag har nytt schema slutar jag halv fyra istället för halv fem :D Men nu känner jag att jag bara skriver massa onldiga saker, så godnatt :)

pusshej


I see your true colours, that's why I love you

Hejsan! Har inte hunnit skriva något idag. Skola från 11.55-12.55, väldigt nice! Sen träffade jag Sebbe, vi var först hemma hos mig och sen satt vi på mcdonalds i några timmar, inte så bra innan träning! Men bättre än ingen mat alls. Sen träning, och fast så många gjorde illa sig tyckte jag om träningen :D Träning som träning liksom, älskar känslan efter:D Men nu ska jag sova!

pusshej


min pojkvän är knäpp.. men jag gillart :D


Oh, why did I ever doubt you? You know I would die here without you

Kom nyss hem från en mysig kväll hos Sebbe. Vi åt god middag, myste, kollade idol och började kolla på miss secret agent, men kände att det var dags för mig att åka hem. Men en riktigt mysig kväll om jag får säga det själv :) Imorgon börjar jag 11.55 och slutar 12.55, hur nice? :D Men nu väntar duschen.

pusshej


Jag älskar dig!


This scar remains

Hola! Är nu hemkommen från skolan. Kollar på Beverly Hills. Lite senare ska jag möte Sebbe och åka hem till honom och spendera kvällen där :) Har inte så mycket mer att skriva.. Så vi hörs sen :)

pusshej


i brist på bilder :)


No one ever said it would be easy, no one ever said it would be so hard

Tänkte ta och skriva lite snabbt innan jag ska lägga mig i min underbara, varma säng. Efter skolan idag träffade jag Sebbe, vi låg hemma hos mig och mös :) Sen var det cheerträning, kul :D Har varit hemma ett ganska bra tag. Och nu ska jag sova!

pusshej


Vissa människor är allt bra fina!

Blev inte att bara sitta hemma idag, jag är inte så bra på det. Åkte in till stan och fikade med Erika på waynes coffee. Vi pratade bort några timmar, mysigt :) Sen träffade jag Sebbe. Vi promenerade från t-centralen till slussen via gamla stan. En riktigt mysig kväll :) Har haft en mysig söndag helt enkelt. Men imorgon är det skola igen, mindre mysigt.. Men aja, på kvällen är det iallafall träning :D
pusshej

söndag

Vilka fantasifulla rubriker jag har ;)
Igår var jag ju på bio, toy story 3D. Sebbe joinade oss också :) Så det var mysigt :) Sen på kvällen så var jag bara hemma och umgicks lite med min faster som är här i Sverige, men hon åker hem nästa vecka. Så även idag ska jag nog bara vara hemma och va med henne :) Och plugga såklart..

pusshej

 


Lördag

Träningen igår var riktigt kul! Jag, Matilda, Erka och Kalle var bästa byggruppen :D Att ta sig hem var dock inte lika kul, tog en timme och 45 minuter. Så när jag kom hem däckade jag nästan på en gång. Idag ska jag vara barnvakt åt min söta lillebror :) Ska ta med honom på toystory 3D! Vi hörs senare.

pusshej


i skolan

Sitter på min sista lektion (multimedia) i skolan, slutar om en timme och en kvart. Orkar inte.. Köpte en cola nyss iallafall så nu känns livet liiite bättre :) Och tanken på att träffa min pojkvän snart gör att det också känns lite bättre. Och att träna ikväll, så livet är kanske inte så hemskt iallafall :) Men nus ka jag forstätta leka på flash

pusshej

Fredag!

Sov tio underbara timmar inatt, hur skönt som helst! Så vaknade utvilad :) Idag är det fredag, vilket betyder helg! Men innan min helg börjar har jag skola till halv fem, toppen! Sen ska jag träffa min pojkvän lite innan det är dags för träning! Känns som om jag tränar hela tiden nu för tiden, men det är bara kul :D Så nu vet ni hur min fredag ser ut.
pusshej


I am healing but it´s taking so long

Hola! Eftermiddan har spenderats med Sebbe, ben&jerrys och godis. Ganska perfekt faktiskt :D Sen åkte jag och övningskörde lite, och det gick asbra och var jättekul :D Är helt sjuukt trött så orkar inte skriva något mer.

pusshej

 


Brownie


Jag vill va brun igen!!! Gaaah! (och det här var ändå bara efter fjärde dagen, tänk då efter 14 dagar)


My gosh!

Åkte ju till Sebbe efter skolan, fortfarande sjuk stackarn :( Tur att han har mig som håller han sällskap i alla fall :D Sen bar det av på träning, och oh my gosh! Halva träningen gick åt styrka, riktigt jobbigt. Tror jag dog där ett tag. En timmes styrka är inget man är van vid. Känner verkligen att jag inte har tränat på hela sommaren, inte stretchat heller för den delen! Fy Inez! Men nu blir det bättring :) Men nu håller jag på att somna vid datorn så orkar inte skriva något mer. Ingen bild får ni heller.

pusshej


Dagens planer: Skola, pojkvän, träning


RSS 2.0