Jag <3 lov!

Gud vad det är skönt med lov! Vaknade först vid åtta idag och fick panik för jag fick för mig att jag hade försovit mig, men sen kom jag på att det var lov och somnade om och sov till tolv! Nu ska jag börja fixa mig lite och sen åka hem till Amanda där vi ska äta tacos och annat gott, tjockisar!

pusshej


haha där har ni Amanda ;)


I finally found you, my missing puzzle piece

Idag sov jag till tolv, har inte gjort det på hur länge som helst så det var riktigt skönt! Just nu är jag mitt uppe i tvättandet och städanet, tråkiga saker som man måste göra. Efter Sebbes match kommer han hit. Jag ska sitta barnvakt ikväll och han håller mig sällskap, mys:)

pusshej


Bring it!

Dagen började med matteplugg med Sebbe. Tur att man har en pojkvän som är superbra på matte när man själv inte är det! Så tack vare honom gick matten ganska bra. Nu sitter jag på multimedia, sista lektionen innan lovet! Najs! Ska göra en informationsfilm om cheerleading på flash! Tuuufft!

pusshej


I know you get me, so I'll let my walls come down

Kort dag i skolan idag, hade ingen engelska så slutade 11.35, najs! Sebbe slutade också tidigt så vi åkte hem till mig och sov, var meningen att dte skulle vara en powernap men blev snarare en nap. När han åkte iväg på sin träning satte jag igång med pluggandet. Snart är den här helvetesveckan i skolan över! Och då är det två veckor ifrån skolan, en vecka lov och en vecka praktik. Men nu ska jag fortsätta plugga.

pusshej


Ge mig sommar!


Check!

Att ha de två proven avklarade känns riktigt skönt faktiskt! Har slutat nu, men måste vänta en timme på Sebbe.. Är jättetrött och jätte sötsugen! Helt onödigt inlägg egentligen.. Har tråkigt, kan Sebbe inte bara sluta? Jaja, nu ska jag försöka få något gjort.
pusshej


And with every step together, we just keep on getting better

Börjar åtta idag och de första fyra timmarna består av två köttiga prov! Kommer nog vara ganska död efter. Efter skolan blir det först mys med min pojkvän och sen träning!

pusshej

You're amazing, just the way you are!

I förmiddags var jag på UF mässan och fick inspiration tills nästa år då jag ska göra ett eget företag! Ska bli riktigt kul! Sen jag kom hem har jag suttit och pluggat massor. Om typ två timmar ska jag iväg på träning med Tornados. Träningarna är så himla roliga nu, varje träning förbättras vi massor och man märker att alla är sugna på revansch!

pusshej


One day your life will flash before your eyes. Make sure it's worth watching.

Har varit helt sjukt trött hela dagen idag! Efter skolan åkte jag och fikade lite med min pojkvän. När jag kom hem igen så råkade jag somna (oups) men sen jag vaknade har jag pluggat! Ingen kul vecka det här, två stora prov, en stor inlämning och ett väldigt viktigt läxförhör i matte! Hatar veckor innan lov. Men nästa vecka är det lov iallafall, det behövs verkligen! Men nu ska jag tillbaks till pluggandet.

pusshej


DM bilder!









haha hej böjda armar..?



jag är den som springer in först, haha övertaggad tjej? :p



vi ändrade slutposen igår, så nu slipper jag se ut som en sten yeay:D


People who are meant to be together, will end up together

Har haft några förvirrande, konstiga och känslosamma dagar. Men nu är allt som det ska vara igen:) Har inte haft någon blogglust, men nu ska jag snart lägga upp lite bilder från dm! Bättre sent än aldrig:)

pusshej


Cheer up!




Jag har kommit fram till att jag inte blir så bra på bild längre, bummer
Nu ska jag strax iväg på träning, och OM jag är taggad! Har inte tränat på sex dagar och jag har träningsabstinens! Fast är ändå skönt att vi har tagit bort en träning i veckan, tre gånger känns lagom att träna. Varken alldeles för mycket eller för lite:) Men nu måste jag sluta skriva!
pusshej


Words


I like the way I can't keep my focus

Hade en supermysig alla hjärtans dag med min pojkvän igår. Lyckat blev det:) Och det var inte bara alla hjärtans dag utan även vår 13månaders dag. Men efter ett år känns inte månadsdagar fullt lika speciellt. Men är lika kär i honom som jag var för 13 månader sen, och jag älskar honom så himla mycket! Min fina pojkvän:)


Trötter

Sitter i skolan och har jätteont i huvudet! Längtar tills jag slutar då jag får träffa min pojkvän och fira alla hjärtans dag. Mycket mysigare än att vara i skolan!  Han hoppar över sin träning för att vara med mig(a) Bara tre timmar kvar...

The smile on your face let's me know that you need me

Har haft ett jättemysigt dygn hemma hos min pojkvän! Igår lagade vi hemmagjor pizza och hade en jättemysig kväll! Idag har det varit sen såndär superskön söndag, vi kollade på två filmer och har knappt rest oss ur sängen. Var inte kul att åka hem, var inte särskilt lockande att lämna en varm famn för att ge sig ut i kylan. Imorgon är det skola, och jag är inte taggad. Men nu ska jag duscha.

pusshej


innan vi la in pizzan i ugnen





när pizzan var klar, supergod var den!




min ettårspresent till Sebbe


You're the one thing I can't get enough of

Blev ingen träning igår, kunde inte ta mig någonstans. Men idag går bussarna som vanligt! Ska strax iväg till Sebbi, vi ska fira alla hjärtans dag idag eftersom att han har träning på måndag. Vissa kanske tycker allahjärtans dag är överskattad och en klisché, men det är just det som är så fina med alla hjärtans dag tycker jag! Allt ska vara så klisché aktigt och överdrivet gulligt/romantiskt som möjligt. En sån dag om året skadar inte:)

pusshej


<3


The touch of your hand says you'll catch me wherever I fall

Hemma pga snökaos, skönt! Så ska få lite plugg gjort hemma istället. Hoppas det blir bättre tills ikväll, annars kommer jag inte kunna ta mig till träningen! Aja, spännande.

pusshej


Snöstorm!

Nu är jag äntligen hemma, tog mig nästan två timmar att komma hem! Inte okej. Träffade Amanda efterskolan, hon skulle köpa födelsedagspresent till sin pojkvän och jag ett års present och alla hjärtans dag present till min. I stan hittade vi typ ingenting, men sen åkte vi till skärholmen och där hittade vi allt!

Sen när vi ska ta bussen till älvsjö så krockar den med en bil. Så bussen typ fastnar så vi får gå av och vänta på nästa som sen åker jättelångsamt! Inte kul att vintern är tillbaks, jag som trodde våren var påväg! Gud vad jag hatar svensk väder!! Men nu ska jag plugga.
pusshej

I'm exactly where I'm supposed to be now

Hemma från träningen! Hade en mysig eftermiddag med min älskling. Sen bar det av på träning, som var kul! Har inte så mycket att skriva, imorgon är det skola sen blir det presentshopping:)

pusshej


 


Sitter i skolan och har tråkigt

Sitter just nu i skolan. Fick sluta tidigare, men för mig var det inget positivt för måste ändå vänta till Sebbe har slutat, som är om typ en halvtimme. Men har fått lite plugg gjort så det är positivt! Ska som ni kanske förstå träffa Sebbe sen, vi ska hämta Hampus som varje onsdag och sen ska Sebbe laga middag till oss. Senare ikväll är det träning, vi ska få se protokollet och så idag. Inget spännande för mig eftersom att Amanda berättade allt för oss påvägen hem från uppsala:) Men nu ska jag fortsätta göra ingenting..

pusshej


Hampus och Sebbe, så söta båda två!


Back to school

Idag ska jag till skolan, mamma tyckte jag skulle vara hemma lite till men det orkar jag inte. Och blir faktiskt stressad av allt jag missar! Och kan inte göra något hemma, för allt jag har tänkt plugga har jag något i skolan som jag behöver. Men nu ska jag snart åka!

pusshej  


haha tycker den här bilden är lite rolig, vet inte varför. Kanske allas miner? Och sen mina ben som inte alls är ihop.. Men till mitt försvar så är jag påväg upp med ena benet(a)


Nu är jag riktigt irriterad!

Seriöst, vad är det för fel på folk?! Vad har hänr med sportsmannaanda som är en viktig del inom cheerleading? Jag hoppas verkligen att ni som är skriver kommentarerna är typ nio år, annars är det sjukt pinsamt! Och det kanske aldrig har gått dåligt för erat lag, för då skulle ni veta hur jävla besviken man känner sig! Särskilt när man vet att man kan sååå mycket bättre! Och jag har skrivit att jag vet att det gick dåligt för oss på DM och att Dolphins förtjönade guldet. Så ni behöver inte upplysa mig om det.

Jag tar inte åt mig, jag vet själv att det där inte var vårt bästa och jag är inte alls nöjd med vår insats. Men jag hoppas ni som skriver kommentarerna inte gör det på någon annans blogg, för det finns människor som kan ta åt sig. Från och med nu kommer jag inte godkänna anonyma kommentarer, om ni har någon åsikt skriv ert namn och vilken förening ni är ifrån (så att ni inte bara kommer på ett random namn) så godkänner jag. Eller, kom gärna fram till mig på nästa tävling och säg vad ni tycker:)

Puss puss på er! :)


Oh my god I´m so in love!

Är hemma och är sjuk idag igen. Första gången på länge jag gör ingenting i hela två dagar! Och det märks på min kropp, att den inte får mycket vila. Efter tävlingen i Söndags så hade jag ont verkligen överallt! Mamma tycker jag ska vila hela veckan, men det har jag inte tid med. Och så skulle jag bli för rastlös. Nu är iallafall min pojkvän påväg hem till mig för att hålla mig sällskap under hans håltimme(a) mys!

pusshej


älskade show and go <3
fler bilder kommer!


svar


Hatar anonyma kommentarer, om man inte kan stå för det man kommenterar ska man inte kommentera alls.. Men kan väl ta och svara ändå, för jag menade inte att avdraget var enda anledningen till att vi fick silver. Det gick verkligen skitdåligt för oss på tävlingen igår, och dolphins hade antagligen vunnit även om vi inte hade fått 10% avdrag. Men, om vi hade satt allt och gjort programmet så bra som vi kan så tror jag inte att det hade vart så självklart att de vann. Vårt program är assnygg, synd att vi inte visade det igår. Nu blev det som det blev, och med tanke på hur dåligt det gick för oss så förtjänar dolphins vinsten. Känns som om det här blev lite osammanhängande men hoppas ni förstår vad jag försöker få fram :)


Igår


Kom hem en medalj och en rosett rikare!

Nu tänkte jag ta och berätta lite om igår. Jag och Loam gick upp halv fem. Åkte till Älvsjö där Amanda plockade upp oss. När vi kom började några sminka sig innan förträningen. Förträningen gick bra, allt satt! Men vi fick ändra lite småsaker, typ för säkerhetskäl. Men det fixade vi. Sen innan själva tävlingen fixade alla sig, åt lunch och hade invigning och så övade vi. Blev massa strul med våra rosetter så vi fick inga:( Sen var dte dags för tävling. För mig gick det ganska bra, jag satte alla mina bygg! Jag gjorde två småmissar, ganska irriiterande för t ex min basker vet jag att jag kan så mycket bättre! Men för hela laget i sig gick det väldigt dåligt, vi missade massa bygg. Bygg som vi ALLTID sätter på träningarna! Och sen det bygget som vi var mest osälra på, det sätter vi! Hur går det ihop? Vi fick 10% avdrag för ett fall, vilket ledde till ett silver. Efter tävlingen fick vi veta att vår ena tränare ska sluta, han vill typ satsa på sitt jobb. Tråkigt:(

Idag är jag ganska besviken, ville visa cheersverige vad vi går för! Vi vet att vi kan så mycket bättre! Så nu ger vi allt så vi är grymma i Malmö! Amanda berättade några planer hon hade, och det kommer bli awsome!
Idag är jag hemma, mår inge bra. Så nu får fler bilder och sånt sen, nu ska jag vila!


Ett brons och ett silver har jag, nu är det bara ett guld som fattas!


DM silver

Gick ganska dåligt, kom hem med ett silver iallafall. Skriver mer imorgon, har jätteont i min nacke och hela kroppen känns död! Sov två och en halv timme inatt så har lite sömn att ta igen! puss!


Imorgon!!!

Det blev bara Loam som kom till mig, och vi åkte aldrig till Kalles kompis. Istället har vi suttit och kollat på melodifestivalen här hemma! Nu insåg vi nyss att vi ska upp om sex och en halvtimme! Så vi ska nog lägga oss snart! Önska mig, mitt lag och hela HCE lycka till! Vi hörs efter tävlingen!
pusshej

Imorgon!!!

Det blev bara Loam som kom till mig, och vi åkte aldrig till Kalles kompis. Istället har vi suttit och kollat på melodifestivalen här hemma! Nu insåg vi nyss att vi ska upp om sex och en halvtimme! Så vi ska nog lägga oss snart! Önska mig, mitt lag och hela HCE lycka till! Vi hörs efter tävlingen!
pusshej

Cheer helg!

Igår var jag ju och solade med Aleks, var kul att träffa henne igen! Kommer kännas konstigt att inte tävla i samma lag som henne imorgon.. Vi solade och sen åt vi lite på 7eleven innan jag var tvungen att åka på träning. Sista träningen, tagga nu tornados!

Idag ska jag kanske sola igen, har inte bestämt mig än om det behövs. Sen ikväll ska Loam, Adjani och kanske Matila (bli helt frisk nu Matilda!!) sova hos mig. Amanda (min tränare) hämtar oss i Älvsjö imorgon och det ligger bara tio minuter från mig. Ikväll kanske vi ska följa med Kalle till hans kompis på schlagerkväll, kul! Fast vi kommer vara tvugna att dra tidigt för vi ska ju upp vid fyra eller fem imorgon. Men nu känner jag att jag bara babblar på. Vet inte hur mycket jag kommer uppdatera i helgen, men vi får väl se:)
pusshej


sist jag tävlade DM

Every time I look at you, it's like the first time

Fick sluta tidigare idag, asnice! Är hemma nu och tar det lugnt. Ska snart iväg och sola med Aleks. Sen ikväll är det sista träningen innan DM! Hoppas verkligen att den kommer gå super!

pusshej


Allt blir bättre på sommaren!

Jag vill kunna gå ut barbent, jag vill ligga på stranden en hel dag, jag vill ha mysiga grillkvällar med roligt folk, jag vill köpa massa fina klänningar, kjolar och shorts, jag vill åka utomlands, jag vill inte ha några vardagsrutinger, jag vill kunna göra det jag känner för, jag vill skapa massa underbara minnen, jag vill ha sommar!











3 days to go!

Slutade ju 11.35 idag, så då åkte jag hem till Sebbe där vi åt kladdkaka och myyste tills det var dags för honom att åka till Sundsvall. Önskar att jag hade kunnat följa med honom, men då hade jag missat sista träningen innan DM och det går ju inte. Sen på lördag åker Sebbi till Åland, så kommer inte träffa honom på läänge:(

Aja, när jag kom hem så kollade jag lite på tv med mami och min lillasyster. Känns som om jag aldrig träffar dem nu för tiden! Vi är typ aldrig hemma samtidigt eller så sover de när jag kommer hem. Ska fortsätta ligga i sängen och kolla på OC som jag har gjort de senaste två timmarna.

pusshej


Tänker på dig min älskling <3


Somethings might knock me down, But I'm not breaking

Hemma från träningen! DM om fyra dagar! TAGGAD TJEJ! Iallafall, efter skolan idag så träffade jag min pojke. Vi åkte och hämtade hans lillebror, Hampus. Jag hjälpte Hampus med läxan medans Sebbe lagade middag. Mys. Sen så hade jag som sagt träning, inget mer spännande har hänt idag. Eller juste, jag dissade vinterjackan idag och det var inte ens särskilt kallt!:D

Men nu ska jag duscha och sen sova! Slutar 11.35 imorgon, nice!
pusshej


Everything I want is here with me

God morgon! Hade träning igår, känns ju toppen att typ halva laget är antingen sjuka eller skadade såhär innan DM.. Och jag börjar få ont i halsen, men jag tänker inte bli sjuk! Inte förrän nästa vecka iallafall. Nu ska jag snart iväg till skolan, råkade trycka på stänga av istället för på znoos. Duktigt Inez!

pusshej

Firework

I skolan idag hade vi sex och samlevnads dag, typ. Ganska skön dag, förmiddan gick åt att kolla på film och på eftermiddan pratade vi tjejer i klassen med någon från RFSU. Efter skolan fixade jag mitt hår hos grannen, ska fortsätta på torsdag! Nu ska jag alldeles strax iväg på träning.

pusshej


RSS 2.0