BLOGGPAUS

Nu händer det som mina vänner aldrig trodde skulle hända mig . Jag tar en bloggpaus . Vet inte hur länge men orkar inte blogga just nu .
Ha det bra så länge !


D Ö D

Nu är jag hemma igen efter träningen . Det var jättekul! Men jättejobbigt , särskilt styrkan på slutet . Det värsta var när vi skulle köra plankan , jag HATAR plankan . Typ det jobbigaste som finns . Vill inte ens tänka på vilken träningsvärk jag kommer ha i övermorgon (får alltid träningsvärk två dagar efter träning) .

Men nu ska jag fortsätta titta på svenska hollywoodfruar . BTW så ska ajg bli en svensk hollywoodfru när jag blir stor ;)

pusshej

I'm looking into your eyes, I feel something I can't describe

Dagen började inge bra . Det verkligen spöregnade när jag vaknade , och jag hade inget paraply . Men det slutade regna precis innan jag gick , tur det . Fast det var fortfarande fuktigt så mitt hår blev helt förstörtd . Annars har dagen varit ganska bra . Nu är jag hemma och ska städa och äta innan jag åker iväg på träning . Idag ska jag vara med :D Wihoo !

pusshej

They say I look fine but if walls could talk, They’d tell you all about how much I break apart

Så , nu är jag klar med allt plugg ! Måste bara skriva ut det . Sen ska jag duscha och lägga mig ganska tidigt . Börjar åtta imorgon , wiiieee... Och under dagen ska jag ha spanska (usch..) och samhällskunskaps redovisning (wish me good luck!) . Inte världens bästa dag direkt... Sen imorgon kväll är det träning :D Tror jag kan vara med imorgon för min rygg gör knappt ont längre :D

pusshej

Det här visste ni inte om mig...

~ Jag har en nackskada som jag har haft sedan födesln men som vi upptäckte först när jag var 3 år

~ Jag HATAR spanska
(fast det kanske ni har klurat ut)

~ Jag kan vara en drama queen

~ Jag hatar när andra inte gillar mig , har typ en tvångstanke att alla måste gilla mig fast jag inte gillar de

~ Jag har världens sämsta morgonhumör

~ Jag var värdens sailor moon tönt när jag var liten

~Jag lekte med Barbie tills jag gick i fyran ;)


everything without you seems to make me sad

Hej igen ! Den här dagen går sjukt segt.. Pratade nyss lite med mina kusiner i Polen , de ska skicka bilderna från Polen den här veckan så då lägger jag ut de på bloggen :D De har bättre bilder än de jag har så jag väntar tills de har skickat ;)

Fråga inte ens hur det har gått med pluggandet... Det enda jag har gjort helt klart är svenskan . Allt annat har jag börjat på men slutat när jag har fastnat.. Inte bra !

pusshej


Bästa vänner i ca 13 år <3


pluggsöndag

Morning ! Har varit vaken ett tag . Idag har jag massaaa plugg att göra . Håller på med spanskan nu , sen så måste jag göra klart en svenska uppgift , skriva klart min del på samhällsuppgiften , och hitta ett svar till en fråga på engelska . Det är en jättekonstig fråga , "hur många ord finns det i engelska språket" typ , hoppas det står på google annars har jag ingen aning hur jag ska få reda på det . Men nu ska jag fortsätta med spanska , går inge vidare . Hatar spanska ! Kan man ta bort det?

pusshej


Här ser ni lite av det jag har på mig idag , min älskade ks tröja , ett svart linne och mina älskade jeansleggins ;) Perfekt outfit för en pluggdag ;)
Stör mig otroligt mycket å att jag inte har självutlösare på min webbcam


Marley & Me

Har precis tittat på film , Marley & Me . Och shiit vad bra den va ! Den var fin , rolig , sorglig ja allt . Trodde aldrig jag skulle sitta och böla till en film om en hund , men om jag bölade ! Intressantare än så har inte min kväll varit . Hoppas alla andra har haft en bättre kväll i alla fall ! Fast min var helt okej ändå .

pusshej


We are dynamites remeber our name!

Hemma efter träningen . Det var jättefrustrerande att bara sitta och titta på , vill ju vara med !!! Mitt under träningen kom jag på att jag har ju massa plugg att göra i helgen ! Svenska , samhällskunskap , engelska och spanska . Och jag har inte ens börjat med nått.. Oups. Ikväll händer INGENTING! Astråkigt... Men aja , det kommer fler helger ;)

pusshej

You´r evrything I need

God morgon ! Sitter här nyduschad och har precis ätit frukost . Ska åka vid ett , tar så himla lång tid att åka till skolan där vi har träning ! Fast det är en bra sal . Kommer som sagt inte kunna vara med idag , om inte ett mirakel händer och dne här jävla ryggvärken försvinner påvägen till träningen . Men jag ska titta på så jag kanske tar lite kort :) Vi hörs när jag kommer hem ! Träningen slutar fem , och har inga planer efter det . Har inte haft några planer till helgen , tänkte vara spontan och ta dagen som den kommer men efter att inte ha gjort någonting alls igårkväll har jag tröttnat .

pusshej

 


Ännu en bild från förra helgen . Min älskade Amanda är mitt ute i ingenstans på någon ö hela helgen , en mobilfri helg ... Lycka till !:P

Älskar låten <3



Videon var inte som jag hade tänkt mig , men den är väll bra ändå . Och man ser att Miley inte är någon liten barnkändis längre , hon har växt upp ! Och jag skulle kunna göra vad som helst för att se ut som henne!

Och så blir jag så himla glad av låten också ;)

Wish that you could, But you ain't gonna own me

Har inte orkat skriva :P Men nu tvingar jag mig . Var i skolan idag , endast två lektioner och sen åt jag lunch med Amanda och Sebbe och några av deras klasskompisar på subway . Är hos pappa nu , har haft en jättetråkig kväll, umgåts lite med min lillebror ;) Inte världens roligaste fredagskväll , men känner mig förkyld så skulle ändå inte orkat göra nått . Kommer nog inte kunna vara med på träningen imorgon :( Jag som har längtat så mycket ! Men min rygg klarar inte av det , har sjukt ont ! Om det inte går över nästa vecka får jag ta och kolla upp det . Men ska nog ändå åka och titta på träningen . Men nu ska jag fortsätta kolla på idol .

pusshej


I brist på bilder får ni en bild från förra helgen på mig och några från min klass :) 


Dagens


Såhär kommer jag se ut idag .

Fortfarande förlåt för så dåliga outfit bilder men har inget bra ställe att ta outfitbilder på så då får det helt enkelt bli i spegeln .


Friday!

Heej ! Gud vad jag älskar fredagar ! Bara två lektioner , slutar innan tolv , och så är det helg :D Men kommer nog inte bli världens roligaste helg , känner mig jätte förkyld :( Men jag orkar verkligen inte bara sitta hemma.. Har ju träningi imorgn , men tror inte jag kommer kunna vara med :(( Har JÄTTEont i ryggen , har haft det sen i söndags och det går inte över . Blir inte bättre , gör nästan bara ondare . Men har längtat efter träningen heka veckan så jag vill verkligen ! Men vi får se. Nu ska jag i alla fall gå och äta frukost .

pusshej

Click

Sitter och tittar på click . När det är slut ska jag gå och lägga mig . Imorgon är den skönaste dagen , har skola från 9.40-11.50 . Men har mycket att göra på samhällskunskapen , vi måste bli klara med gruppuppgiften och vi har mycket kvar ! Snart är pausen slut .

pusshej

Do what you want, But you never gonna break me

Hejsan ! Har haft en jättebra dag ! Skola från 8.00-14.25 och det är torsdagar vi har flest håltimmar. Men dagen har flytit på och på företagsekonomin gjorde vi jättemycket så jag tror vi hinner klart i tid :D Men shiit vad det regnade, åskade och blixtrade till och med . Fast det slutade lagom tills att jag slutade . Efter åkte jag till stan med Amanda och Sebbe (sebbe åkte på träning efter ett tag) på jakt efter en halsduk . Hittade en men eftersom att det inte gick att lämna tillbaks min BH hade jag inga penar att köpa den för :( Men fick med ig ett linne hem i alla fall :) Nu håller jag på och lagar mat (duktigt inez;)) . Men ska kanske gå och kolla så att det inte är bränt...

pusshej


Vi läser om romarriket på historian just nu så däför lägger jag in den här bilden från i somrmas ;)


Take me away

Nu har jag precis tagit en lång och skön dusch :) Ska gå och lägga mig snart . Går ju upp sex nästan varje morgon.. Och jag är ingen morgonmänniska . Tur att min mamma och lillasyster sover när jag går upp annars hade det varit tredje världskriget här hemma... Imorgon ska jag försöka få med mig någon till stan , sebbe lovade mig att följa med så jag hoppas han håller sitt löfte !

pusshej




I remember when we kissed, I still feel it on my lips

Plugget gick ganska bra . Men jag blev supertrött helt plötsligt så jag somnade och sov till typ halv åtta... Kvällen har varit ganska jobbig , för mycket tid till att tänka . Har nyss pratat lite deep talk med mamma , jag älskar henne så mycket !

Är jätte träningssugen ! Vi har ju bara en träning i veckan just nu eftersom att de inte har kommit igång med träningstiderna än.. Känns konstigt att inte ha haft träningsvärk på flera dagar nu :P Nu ska jag kolla på idol , tror jag..
pusshej


time for study


Cola , marabou , godis , mjukisar , spotify , kan det bli bättre plugg ? I don´t think so...


But the one thing I wish I'd forget, The memory I wanna forget, Is goodbye

Kom nyss hem . Dagen började inget vidare , bussen kom aldrig så jag trodde att jag skulle komma försent (vilket jag inte gjorde ;)) och på morgonen väntade en två timmars lång spanska lektion . Gud vad jag hatar spanska ! Usch ! Resten av dagen har flytit på , men har känt mig otroligt seg . Nu har jag precis kommit hem och tänkte ta och plugga lite företagsekonomi , vi har prov nästa vecka och tänkta börja plugga i tid för en gångs skull ;)

pusshej


En bild från igårkväll efter bion


Tack för en superduperbra födelsedag !

Orkar inte skriva så mycket . Har haft en jättebra födelsedag ! Kom nyss hem efter en kväll i stan och bio där vi såg the ugly truth , den var rikitgt bra ! Tack för alla grattis :D

pusshej


såhär såg jag i alla fall ut idag  .
Inte så jättebra bild men den får duga ni ser ju typ vad det är jag har på mig :P


i datorsalen

Sitter i datasalen just nuoch har datakunskap . Vi har samma superläskiga vikarie nu som vi hade förra veckan... Och just nu håller han på och gå igenom google , som om vi inte kan söka på google ? Men aja då behöver man inte lyssna i alla fall.. Alldeles nyss sjöng alla för mig... Inte världens finaste sångröster men det är tanken som räknas ;) Ikväll är det bio för att fira mig :D Wiieee ! Aja vi hörs ikväll tror jag .

pusshej

Happy B-day to MEEEEEEE :D

Idag är ingen vanliga dag , idag är:D  det min födelsedag . HURRA HURRA HURRA !! :D Blev väckt med macktårta och presenter . Har inte önskat mig något stort så fick småsaker som massa jättesöta underkläder och smycken :) Men hinner inte skriva så mycket just nu , måste platta håret och fixa mig ;)

pusshej


bye 15 hello 16

Haha , svenska hollywoodfruar var så tråkigt att jag och min lillasyster somnadeefter halva :P Men jag vaknade när det var slut och har precis duschat . Det här blir mitt sista inlägg som 15 åring . Har haft så himla kul som 15 ! Helt klart varit den bästa åldern hitills , men jag ser fram emot att bli 16 :D Fast nu är min "unga" del av tonåren slut , nu kommer jag in i den äldre tonåren . Fast gud vad kul det ska bli :D

Funderar på att fira in min födelsedag med att titta på moulin rouge ? Sist kollade jag på desperate housewifes när jag väntade på tolvslaget , och moulin rouge är helt klart en av mina favoritfilmer så kan inte bli så mycket bättre ? Jo tror jag ska göra det...

Vi hörs när jag är 16 ;) (vem blir först med att gratta mig ?;))
pusshej

Grattis Malin !

Glömde att gratta Malin i förra inlägget som fyller 16 år idag !



GRATTIIIIS SÖTNOS <3


I remember the simple things, I remember til I cry

Inge vidare bra upptatering idag , men har inte orkat . Dagen började med att jag försov mig så hann inte fixa mig särskilt mycket så har gått runt och känt mig ful och äcklig hela dan . Amanda mötte upp mig när jag hade slutat och vi åkte hem till mig . Här har vi ätit ben&jerrys och bara haft inez&amanda time , det var länge sen så det behövdes :) Nu åkte hon nyss och nu sitter jag och min lillasyster framför teven . Vi ska titta på "svenska hollywood fruar" och äta chips och dipp , mysiiiigt ;)

IMORGON FYLLER JAG ÅR !! GLÖM INTE ATT GRATTA MIG :D !!!!

pusshej


How could the silence be so loud?

Jag kan inte sova och facebook funkar inte
great !


I found heaven on earth

Den här dagen har varit en riktig slappsöndag , men det har varit skönt :) Har bara suttit vid datorn och chattat med lite olika människor . Ska snart titta på charlies änglar och sen ska jag sova . Börjar ju åtta imorgon som nästan alla andra dagar... Orkar inte.. Men känns inte så jättejobbigt att helgen är slut , har ingen söndagsångest . Kan nog bero på att jag tycker om min klass så mycket :D Men nu börjar charlise änglar .

pusshej


en bild från igår på mig och sebbe :)


i need some sleep

Shiit vad trött jag är . Kom hem vid halv fyra och då somnade jag på en gång och har sovit till nu . Vi var och kollade på fem lägenheter , vi hittade ingen helt perfekt men två eller tre skulle jag kunna tänka mig att bo i. Träffade inte Amanda :( Tråkigt , kände verkligen för att sitta där vid vattnet i gamla stan idag. Behövde prata med henne idag känner jag . Men aja... Jag överlever ;)

pusshej


Agnes Carlsson är nog sveriges bästa artist !


Ave Maria



Det här är en av de finaste låtarna som finns , särskilt när Beyonce sjunger den . Älskar den , kan inte sluta lyssna på den.


fire burning

Solen lyser , har massa gott kvar från igår , jag fyller år om två dagar , ja livet leker helt enkelt :D Idag ska jag först åka och titta på två lägenheter och sen ska jag träffa Amanda . Jag känner väldigt starkt för att åka in till stan och köpa slush och sen sätta oss vid vattnet och ha ett riktigt bff-talk ;) Nu måste jag klä på mig för vi ska åka om typ 40 minuter .

pusshej


<3


sweet 16 i bilder

















Det var bilderna fårn min sweet 16 ;) Hade jätte kul !
kolla vad trötta jag och sebbe ser ut på sista bilden ;P det var mot slutet när vi hade gått in och alla var typ helt döda...


sweet 16

Nu gick nyss de sista . Har haft en asbra kväll ! Håller på och ladda upp bilderna nu så de kommer upp snart :) Orkar inte skriva så mycket , bilder säger ju mer än tusen ord ;)

pusshej


såhär såg jag i alla fall ut under kvällen :)


snabbt

Träningen gick bra ! Nu är vi hemma hos mig och håller på och fixa oss för fullt . Hinner inte med ett så jätte långt inlägg för har mycket att fixa .

pusshej

i miss your smile

Hej ! Idag kommer bli en stressig dag . Klockan tio i två idag ska jag åka till träningen (första träningen med Dolls , är lite nervös...) och innan det ska jag ha hunnit städa mitt rum , åkt och handlar alla grejer och byta om till träningskläder . Har i alla fall duschat så det har jag avklarat . Sen när träningen är slut har jag bara två timmar på mig att komma hem och fixa i ordning mig innan min sweet 16 börjar ! Jag är otroligt stressad... Så lika bra att jag sätter igång .

pusshej

Nobody puts baby in a corner

Hemma efter en otroligt mysig kväll . Vi har ätit massa onyttigt , pizza , massaaaa godis , druckit cola och ben&jerrys . Orkar inte berätta om kvällen så ni får bilder istället :














fredagsmyyyyyyyys

Har precis bestämt outfit till imorgon kväll . Har glömmt att berätta det , men imorgon ska jag ha min sweet 16 :D Men blir inget stort direkt ;) Aja berättar mer om det imorgon . Men fick i alla fall panik för jag kom på att jag har ju inget att ha på mig , och imorgon har jag varken tid att åka och shoppa eller bestämma kläder så jag måste bestämma ikväll . Så efter att ha slängt ut typ alla mina kläder i garderoben hittade jag en outfit som jag är nöjd med :) Ni får se imorgon ;)

Ikväll ska jag till Alexandra på myskväll , mysiiigt ;) Tar med mig kametan (som olivia sa åt mig :P) så kommer väll bilder sen .

pusshej


sebbe den tuffa



Sebbe är typ den tuffaste jag känner , kolla han har färgat sitt hår ROSA !!!


man in the mirror

Home ! När jag kom till skolan idag fick jag veta att fotograferingen var uppflyttas till halv tio... Så det var bara att vänta . Men vi slapp matten :D Slutade halv tolv , åt lunch innan jag mötte mikael elias gänget och följde med de när det skulle äta på subway . Men de hade ju lektioner efter så jag åkte hem och nu sitter jag här .

pusshej

bilder från dagen:
















skolfoto outfit


Såhär ser jag ut idag .

Glömde skriva i förra inlägget att det är FREDAG :D !! Vilket betyder helg ! Kommer bli en toppenhelg känner jag . Men vi hörs när jag kommer hem .

pusshej


wiieee skolfoto idag...

Det här kommer inte funka , att gå upp såhär tidigt hela året. Har ju som sagt skolfot idag , sen har jag bara två lektioner (samhällskunskap och företagsekonomi) så slutar fem i tolv. Sen måste jag åka till banken och fixa ny kod till mitt bankomatkort för jag har glömt mitt, jätte duktigt Inez verkligen.

Nu spelar de boom boom poow på the voice , jätte irriterande att jag tänker på Amanda och Sebbe när jag hör den nu för tiden...

Kanske lägger in en bild på vad jag har på mig innan jag går, om jag hinner .
pusshej


visst hade jag snygg outfit på förra årets skolfot ? Jag är brunetten längst ner till höger.


shoo-be-doo-be-doo-da-day

Tänkte skriva ett inlägg , men vet inte vad jag ska skriva . Vet i alla fall vad jag ska ha på mig på skolfotot imorgon , blir inget jätte speciellt . Nu ska jag gå och duscha och sen ska jag sova tror jag .

pusshej


jag just nu ;)


Suddenly I see, What you mean to me

Heej :D Har inte varit världens bästa upptatering , men kom nyss hem . Skolan flöt på , svenska redovisningen gick bra . Sista timmen kom amanda och sebbe och hälsade på i nackademin :D När jag slutade åkte jag och amanda hem till amanda . Där gick vi ut me dhundarna och åt kebab typ. Imorgon har jag skolfoto , så börjar en timme tidigare än vad jag egentligen skulle ha gjort :s Men nu ska jag lyssna på massa musik på spotify :D

pusshej


Idag fyller min bästis 16 år .
GRATTIIIIS SEBBE :D <3



Seems like we can’t make it alright

Har lite bråttom så det blir ett snabbt inlägg . Idag väntar en dag med en svenska redovisning , två timmars håltimme , historia och företagsekonomi . Har för mig att vi har någon mer lektion men kan inte komma på vilken... Glömde schemat i skolan så vet inte vilken tid vi slutar . Har för mig att vi inte slutar så sent . Aja nu måste jag börja fixa mig och sen rusa till bussen .

pusshej


I will survive

Heeeeeej ! :D Vet ni vad ? Jag känner mig överdirvet glad :D Vet inte varför , men har fått någon energikick eller nått , känner för att bara hoppa runt hihi . Aa ni märker ju hur inlägget blir :P Har i alla fall varit ute med elin och vi träffade madde en stund också , kändes skönt att träffa de . Det har gått alldeles för länge sen sist . Här hemma har jag börjat planera lite inför helgen.. Kommer nog få en riktigt bra helg :D Sen så skrev jag ut vår svenska också , vi ska redovisa den imorgon . Bättre sent än aldrig ;) Nu ska jag gå och duscha .

pusshej


I don’t know how to get by

Äntligen hemma ! Jag menade friluftsdag när jag sa friidrottsdag bara så att ni vet :P Jag och min grupp letade ju i en timme efter stället vi skulle vara på , lyckat . Men kartan var helt knäpp det var därför ;) I alla fall så hittade vi tillsist och då gick vi tipsrunde , sprang hinderbana och gjorde massa andra saker innan vi äntligen fick åka hem . Nu ska jag kolla på MTV video music awards , har inte sett det ännu . Och sen ska jag träffa Elin .

pusshej



såhär duktig var Emma på balansgång ;)


I don't know why I want you so

Gud vad skönt att inte behöva vakna sex ! Vaknade nyss . Börjar halv tio idag , skönt ! Vi har friidrottsdag med hjärt-och lung räddning . Vi hörs när jag kommer hem .

pusshej


let go

I run away but I can’t let go
I said I don’t but I need you so
Every thought in my head says no
But I can’t let go
And everywhere all I see is you
I don’t care what I have to do
I’m a mess and it starts to show
But I can’t let go


R.I.P Patrick Swayze

Inatt tog cancern över Patrick Swayze och han dog endast 57 år gammal . Dirty Dancing är en av mina absoluta favoritfilm så jag sörjer verkligen Patrick Swayze .

R.I.P <3


En av mina favoritscener i dirty dancing


I say i don´t but I need you so

Äntligen hemma. Skolan idag var ganska seg . Matte , datakunskap (med världens kontsigaste och läskigaste vikarie!) , svenska, två timmars håltimme eftersom att företagsekonomin var inställd och den spenderades i de stora röda fatboysen . Sen så var det gympa . Brännboll , vilket jag brukar hata men den här gången var det inte så jobbigt för de flesta var jättedåliga så jag var inte den enda som är dålig haha :P Påvägen hem träffade jag Angelica , eller jag gick förbi henne för jag kände inte igen henne men som tur var sprang hon ikapp mig . Och precis när jag kommer hem ringer vera och säger att hon och inga-lill (hennes moppe) står utanför och väntar på mig . Så vi åker runt lite och jag får köra :D Det gick ganska bra tills jag ska skjusa vera haha då tappar jag kontrollen :P Nu är jag hemma och äter glass . Vilket långt inlägg det blev :o Slutar detta inlägg med lite bilder från dagen .

pusshej








på alla bilder är det jag och Olivia förutom på sista då det är Olivia och Nanny ;) Haha vi var på ett rikitgt fotohumör idag :P


I can´t let go

Har jag sagt att jag hatar tidiga mornar? Har jätteonte i ryggen , spände inte magen tillräckligt igår tror jag . För det är inte träningsvärk . Idag är det min längsta dag, går från 08.00-16.00 . Och sista lektionen är gympa så det kommer ta ett tag tills vi kommer därifrån också...  Nu ska jag klä på mig .

pusshej


Once a Demon always a Demon

Hemma efter, vad som visade sig vara, den sista träningen med Demons . Jag, Amanda och Victoria har blivit flyttade till ett senior tävlingslag istället så nu är vi med i ett nystartat lag som verkar heta Dolls . Sorgligt var det :( Men som rubriken säger , once a demon , always a demon .

pusshej


Gammla Demons <3
Alla är inte med på bilden men många


I'm not able to Convince myself That I'm better off without you

Dagen blev inte så dålig , den blev faktiskt riktigt bra :) Gjorde inget att jag försov mig för vi hade ingen lektion då , det hade blivit något fel med schemat så det var bra att jag försov mig . Och spanska var inte så överdrivet jobbig .

Nu ska jag snart iväg på träning, shiit det känns som om jag skriver det varje dag :P Men vi har ju mycket mer träningar nu än vad vi hade innan . Vi hörs när jag kommer hem!

pusshej


Olivias outfit , me like ;)


Got your last words on my mind

Inte världens bästa morgon direkt . Försov mig så jag hann inte till tåget , så jag hinner inte till första lektionen . Ser till att hinna till nästa som är spanska , det är typ det värsta ämnet som finns . Hatar spanska ! Det känns som om det kommer bli en lååång dag . Har matte idag också , inte heller ett favoritämne . Sen måste jag skynda mig hem och städa . Får tänka på att det är träning ikväll , det gör hela dagen lite bättre :) Om jag hinner köpet jag en chailatte på vägen , det behövs känner jag . Men nu ska jag sminka mig.

pusshej


I miss you <3


Natta jag saknar dig ! Vi skulle ju hålla kontakten men nu har vi inte setts sen avslutningen ! Jag vill träffa dig , vi har så mycket att ta igen! Men jag vet att vi klarar det här , fast vi inte har setts på länge vet jag att vi inte kommer tappa kontakten , vår vänskap är starkare än så <3


@ Grönan

Här har ni lite bilder från Gröna Lund :)

























En träning

Jessica var sjuk så hon kollade bara på träningen och tog kort med min kamera, här kommer några:







Finns måånga mer men de här får räcka för stunden :P Vi är ju knappt ett helt lag än... Det är därför vi är så få :P


I’m a mess and it starts to show

God morgon ! Har precis vaknat och ätit frukost . Idag har jag inga planer , lika bra det för jag känner mig förkyld och har träningsvärk i nacken (hur konstigt är inte det?). Så ska nog bara ta det lugnt och passa på att umgås med min lillebror , har knappt varit med honom under hela helgen . Inte världens bästa storasyster direkt . Men nu ska jag duscha .

pusshej


I went Insane !

Hej ! Nu är jag hemma efter en toppendag ! Hade träning , gick sådär.. Mådde inte så superbra så jag var inte med på slutet . Men var med och byggde och det är det som är roligast :D Efter att jag hade druckit massa vatten och ätit lite mådde jag bättre .

Resten av dagen har spenderats på Grönan . Det var sjuuukt kul ! Kommer aldrig växa ifrån grönan ;) Och jag åkte äntligen Insane ! När vi satt där fastspända och väntade på att få åka fick jag panik . "SLÄPP NER MIG JAG VILL INTE ÅKA" , typ . Och Sebbe bara skratta... Men Insane var i alla fall asrolig ! Synd att vi bara hann åka den en gång :( Och mot slutet när vi åkte berg-och-dal banan började det spöregna . När det regnade som mest bestämde sig jag och Sebbe oss för att åka slänggungorna , haha dte var faktiskt ganksa kul men vi blev jätte blöta... 

Har nyss kommit hem och min lillasyster hyrt 17 again så ska titta på den .

Bilder från dagen kommer antingen när jag får bilderna från amanda eller på måndag när jag kommer hem till mamma.
pusshej




There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move


mot träningen

Nu ska jag snart åka till träningen . Den börjar inte förrän elva men det är lååångt bort så mitt tåg går 9.20. Lite jobbigt att ha träning på en lördagsmorgon , men bättre det än att ha på en lördagskväll ! Sen så är det som sagt grönan ;) Så vi hörs ikväll !

pusshej


I´m so much better without you

Har ägnat kvällen åt att göra massa quiz på facebook :P Inte världens bästa fredagskväll direkt... Det här blir nog sista inlägget jag skriver idag . Ska upp åtta imorgon för dte tar en timme och en kvart att åka till skolan där vi har träning ! Vart vi har träning säger jag inte för då kanske Sebbe kommer och tittar och det får han inte ;) Sen efter ska jag , amanda , sebbe och amandas kompis från umeå till gröna lund :D wiiieee , vi har tänkt gå varje helg sen typ i mitten av sommaren men det har aldrig blvit av , men nu så ;) Kanske skriver imorgon bitti innan jag går annars hörs vi imorgon kväll !

pusshej


I gonna smile cause I deserve to

Idag har jag varit på så himla bra humör , så här glad har jag inte varit de sneatse veckorna . Visst , en grej kanske inte gick precis som jag trodde men shit happens , life goes on . Tänk på allt som är toppen just nu:

Mina vänner. Shiit , vad skulle jag göra utan de ? De har funnits här för mig nu när jag verkligen har behövt de . De har suttit med mig gårtandes i telefon , de har suttit med mig ute i regnet, de har orkar lyssna på mitt tjat om hur dåligt jag mår , de har fått massa smsa av mig där jag bara klagar och de har hela tiden försökt göra allt för att få mig att må bättre . Jag har verkligen världens bästa vänner ! Orkar inte skriva allas namn men ni vet vilka ni är ;) TACK FÖR ALLT ! Jag älskar er så himla mycket<3





Mamma och Pappa.
Jag och mamma har kommit varandra mycket närmare nu . Har berättat ALLT för henne om allt som har hänt nu , och allt hon har sagt har faktiskt hjälpt . Och min pappa var också helt underbar , de har båda funnits här för mig nu och jag älskar de så himla mycket.





Sweet 16.
Fyller ju snart 16 :D Och det har hela tiden varit tänkt att jag ska ha en sweet 16 , är inte helt hundra på ifall jag ska ha det nu men nått speciellt ska jag göra ;) Och jag fyller 16 ! Har längtat efter det jättelänge , och om mindre än två veckor är det äntligen 22 september :D





Min nya klass. Har ju börjat gymnasiet , och jag är så himla nöjd med skolan och klassen . Skulle inte kunnat bli bättre !



Cheerleadingen.
Vi har äntligen börjat träna igen , och nu är Demons tävlinslöag vilket är skitkul ! Visst saknar jag gammla Demons , men jag tror att det här året kommer lbi jättebra i alla fall :) Och som våra tränare sa "Vi ska ha guld!"




Min tandställning är borta. Och mina tänder är skitsnygga ;) Jag kan äntligen le med öppen mun vilket jag älskar för då kan jag få vara den glada person jag verkligen är .


Det här är bara några av alla saker som flyter på i mitt liv just nu ! I´m livin´the dram helt enkelt ;) Eller nästan i alla fall... Men nu är det slut med allt deppande . Det är ju jag som alltid säger att "i allt negativt finns något positivt" och det är sant . Jag är singel :D Och det är faktiskt ganska skönt . Skulle ändå inte ha haft tid med kille nu , har ju skolan och träningen och om jag får tid över går mina vänner i första hand .



Nu har ni fått ett riktigt långt och positivt inlägg . Och det här hjälpte faktiskt , att tänka på allt bra i mitt liv . I LOVE MY LIFE ;)

pusshej




Sa jag inte att mina tänder är skitsnygga ? ;)


Hos papi

Är hos pappa nu . Vill ni höra vad jag ska göra ikväll ? Absolut ingenting . Har träning imorgon klockan elva så alla mina fredagar framöver kommer bli ganska ohändelserika :P Men aja... cheerleading är faktiskt värt det ;) Men jag är inte så himla bra på att göra två saker samtidigt och jag får massa sms just nu så ska avsluta detta inlägg så att jag kan svara på de .

pusshej


Pappa i Polen i somras ;)


killar som får dig att vilja gråta är inte värda att gråta över




Nu ska jag åka till pappa . Får åka kommunalt... Vi hörs sen !

pusshej


trååk

Ska snart åka till pappa men har tråkigt så gör ett sånt här tråkigt test som ingen ändå kommer orka läsa ;)

OM JUST DIG:
Namn
: Inez Stephanie Gara
Född: 22 september 1993
Bor: Örnsberg
Smeknamn: har haft alla möjliga :P
Familj: mamma, pappa , lillasyster , halvlillebror
Skola: Nackademin City

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD:
Saknat något: aa
Ångrat något: ja
Ljugit: tror inte det
Kännt dig sämst? nee faktiskt inte :D
Gråtit: ja
Skrattat: japp :D
Varit sjuk: bara förkyld
Varit utomlands: Nej
Kramat någon: ja självklart
 
KÄNSLOR:
Gråter du ofta: inte överdrivet ofta :P
Skrattar du ofta: flera gånger varje dag ;)
Hur känner du dig just nu? rikitgt glad för första gången på typ två veckor
Hur har du mått på senaste tiden? fråga inte ens...
Har du funderar på självmord: aldrig!
Blir du lätt kär: nej
Tror du på ett föralltid: vet inte
Kär just nu: vet inte riktigt
Sårad av kärleken: mm
Vilken sorts killar gillar du: snälla, charmiga och omtänksamma och att de ser bra ut är ju inget minus ;)
Ska en kille vara söt eller het: både och ;)
Ska en kille vara lång eller kort? lång
Ska en kille vara blond eller brunett? Spelar ingen roll

DITT UTSEENDE:
Brunett eller blondin? brunett
Ögonfärg: grönt/brunt
Långt eller kort hår: kort
Snygg eller ful: hahahaha :P
Nöjd över ditt utseende: nja det beror på hur man känner sig :P ibland har man dagar när man känner sig snygg och ibland när man känner sig ful... Idag är lite mittemmellan
Brukar folk säga att du är snygg, söt, vacker? aa :)
Har någon sagt att du borde bli modell? haha ja ganska många faktiskt men fattar inte hur de tänker :P
Långa naglar? önskar att jag hade det
Sminkar du dig? ja

 


11 september

Heej ! Idag är jag på jättebra humör :D Känns bra . Skön dag i skolan , dagen var kort och hade bara matte och samhällskunskap och inget av det var särskilt jobbigt . Sen efter mötte jag upp några mikael elias elever och åt lunch med de på donken innan de åkte tillbaks till sin skola och jag hem till mig . Nu ska jag ta och packa ner alla grejer jag ska ha med till pappa i helgen . Vi hörs när jag har kommit till pappa .

pusshej

Till minne av alla som dog 11 september 2001 lägger jag in den här otroligt sorgliga låten.
R.I.P


I just want to know

God morgon! Vaknade nyss . Sitter och kollar på vakna med the voice där Carolina Gynning är gäst. Jag älskar Carolina Gynning , hon är så himla tuff! Tänkte bara säga det ;) Ska snart gå och fixa lite frukost .

pusshej

 


Jag önskar att jag bara kunde glömma dig, orkar inte må såhär!

Har kollat på idol ikväll . Hahaha gud vad jag har skrattat :P Sen så åt jag sen middag också , som alltid här hemma hos oss :P Ska alldeles strax dusch . Imorgon är det fredag , och vi har skönaste dagen på fredagar . Börjar 9.40 och slutar 11.55 :D Så ingen särskilt jobbig dag inte . Har inte så mycket att skriva , ville ju inte ha några depp inlägg och är inte på världens bästa humör just nu så jag slutar det här inlägget nu .

pusshej


Så himla fin <3


I never thought I'd fall for you as hard as I did

Home ! Var i skolan idag , hade svenska , historia , företagsekonomi och massa håltimmar . Efter åkte jag hem till Erika . Det finns alltid massa goda saker där eftersom att Erika är typ bäst på att baka ;) Idag blev det chokladkaka och chailatte framför 17 again , asmysigt ;) Nu hade jag tänkt städa mitt rum.. Måste bara komma bort från datorn :P

pusshej


<3


Sometimes I want to call you but I know you won't be there

早上好 (God morgon på kinsesiska ;)) . Vaknade nyss... Börjar åtta idag :( Orkar verkligen inte börja åtta tre dagar i veckan ! Aja , det är väll bara att bita i det sura äpplet eller nått... Har ingen aning om vad jag ska ha på mig så måste börja rota i garderoben nu .

pusshej


varför ska det vara så svårt att släppa taget och gå vidare?

Tillbaks från träningen ! Cheerleading är typ det roligaste som finns! Vi fick träna ute idag också , men jag tycker det är skönt att träna ute så det var bara bra :D Men eftersom vi tränade ute fick vi sluta en timme tidigare för det blev så mörkt ute . Hade ju träningsvärk innan , och vill inte ens tänka på vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon ! Men det känns ändå bra med träningsvärk för då vet man att man har tränat . Nu ska jag äta nått och sen duscha .

pusshej


Med Sebbe och Amanda

Heeeej !
Nu är jag hos mig med Amanda och Sebbe . Skolan var jätte skön , missade spanskan och sen hade jag bara engelska för historian var inställd . Slutade innan ett och jag gick till mikael elias för deras historia var också inställd , så jag, amanda och sebastian åkte hem till mig och nu sitter vi här och chillar galet ;) Ska snart börja fixa mig för jag ska på träning , amanda är sjuk så hon ska inte med . Men jag ska träna :D Det är typ det som är mitt ljus i vardagen ljust nu , träningarna . Amanda och Sebbe också för den delen ;) Nu ska jag vara lite mer social.

pusshej

Såhär såg jag ut idag ;)


keep cry my nights away

 

God morgon ! Sov jättebra inatt , drömde en jättebra dröm . Men det gjorde mig bara ledsen när jag vakna och det bara var en dröm :( Nu håller jag på att klä på mig . Ska som vanligt till skolan idag , har min första spanska lektion nu på gymnasiet . Hur ska dte gå ?! Jag är sämst på spanska ! Så lite nervös är jag... Sen ikväll har jag träning :D Fast har träningsvärk sen förre träningen... Aja nu ska jag fortsätta klä på mig .

pusshej


Bild från Polen , mitt ansikte ser helt cp ut men det får ni leva med ;)


it hurts deep inside

Hej bloggen ! Har precis skördat mina jordgubbar och hallon på farmville;) Kvällen har spenderats framför datorn , i telefon och lite framför teven . Visst har jag upptaterat bra idag ? ;) Amanda sa att hon tyckte jag skulle komma igång med min blogg igen , hon trodde att det skulle göra mig gladare eftersom att jag alltid har tyckt om att blogga . Vet inte varför jag tycker om det , men det är kul att läsa gammla inlägg och se hur man var för typ ett år sen.. Tänk om fem år att sitta och läsa det jag skriver nu ? Det var typ därför jag börja blogga från början.. Har inte gjort mig så jätte mycket gladare , men vill inte ha massa deppinlägg så ska bara skriva massa positiva inlägg , rubrikerna får stå för mina känslor helt enkelt ;)

Börjar 09.25 imorgon, wiiieee :D

pusshej


jag , sebbe och amanda


@ Vadstena

Här har ni bilderna från min kamera från Vadstena , tog inte så mycket bilder . När jag har fått tag i fler så lägger jag in de också ;)
























2 and a half girls och vickis ;)

En liten video från förra veckan när jag , victoria , amanda och sebbe var i stan .


Please, Somebody help me

Hej! Har varit i skolan idag , men kännde mig jätteseg och förkyld så jag gick hem innan gympan . Jag har pratat med Amanda K i typ en timme och ätit massa godis , jag som skulle bli nyttig... Det verkar inte funka så bra :P Vi fick vårt nya schema idag och det är faktiskt helt okej , förutom att jag börjar åtta tre dagar :S Men aja , jag överlever..

pusshej


Älskar dig Krawiec , snart 16 år <3


Everytime I close my eyes I see your face

Hemma från träningen . Det är så himla skönt att träna , måste verkligen koncentrera mig på det jag gör då så glömmer allt annat för stunden . Fast vi var jättefå , not good ! När jag kom hem pratade jag med Madelajn i telefon , jag älskar mina vänner så himla mycket just nu ! Chicks before dicks , alltid ! Nu ska jag duscha. Börjar åtta imorgon...

pusshej

Jag och Gabriella i Italien , träffade henne en snabbis i lördags men inte tillräckligt mycket :( Men hon har peppat mig så bra idag och fått mig att må så mycket bättre ! Du är bäst Bella !<3




Cheerleading <3

Orkade inte skriva igår när jag kom hem , gick och la mig var sjukt trött . Har faktiskt haft en helt okej helg , har lärt känna massa nya människor och det är allitd lika kul :D Idag har jag varit i skolan och sen åkte jag och amanda hem till henne för snart ska vi på cheerleading träning ! Första träningen sen lovet , så vi är sjukt taggade ! Ska bli så himla kul ! Skriver nog mer när jag kommer hem .
pusshej


p.s Det här blir även mitt första inlägg i min nya "cheerleading" kategori ;) d.s

.

I will find my way
I´m broken
But still I have to say
It´s alright it´s okey
I´m so much better without you
I wont be sorry

Gjord av Amanda Wallander


But no, I'm not breaking

Hejsan ! Har precis ätit . Känner mig jätte irriterad så det blev inte världens bästa måltid . Vad har jag mer gjort ikväll ? Började packa lite . Ska på ett läger i vadstena i helgen . Men jag hatar att packa ! Även om det bara är för en helg . Shit vad det regnar ute , det bara öser ner !

Imorgon är det skola , börjar 8.00 och sen har jag två timmars håltimme , fett onödigt . Kunde de inte flytta lektion så att den började lite senare istället ? Aja slutar två och då åker jag och möter Amanda Krawiec och Nina och vi åker till södertälje och sen till vadstena . Så kommer inte skriva nått på hela helgen . Nu ska jag duscha , sen packa klart och sen ska jag sova . Hatar att börja åtta måste gå upp så himla tidigt !

pusshej


Nina och Amanda i Italien


never regret anything that made you smile.

Nu tänkte jag ta och skriva ett inlägg . Kom lite sent till skolan idag , börjar bli en ovana... Hade svenska och historia och sen åt jag lunch innan jag sluta . Då mötte jag Amanda och Sebbe och vi åkte till stan och mötte Victoria , Vera och Isabell . Alla vi tjejer åkte till älskade KS och var där hela eftermiddan , gud vad jag saknar KS . Kom hem för ett tag sen och tittade på ett avsnitt av 90210 .

pusshej


Vakna med the voice

God morgon ! Somnade till sist igår , men alldeles för sent . Men är inte överdrivet trött idag . Sitter och tittar på vakna med the voice . Idag är det som sagt kort dag . Sen ska jag träffa Amanda och Victoria , och vi tre har inte varit samlade sen the voice ! Och vi är liksom den ultimata trion , såhär kan det inte va ! Sen ska vi träffa Madde också , det ska också bli kul :D Vi ska til ks :DD Gud vad jag har saknat ks ! Ska bli kul.

pusshej


KS nostalgi














Gud vad jag saknar ks !

Har massa videosar också men det får komma någon annan gång .


Can´t sleep

Gick och la mig för ca en timme sen , tänkte vara duktig och gå och lägga mig i tid för en gångs skull . Men jag är helt klarvaken ! Kan verkligen inte sömna . Så nu smsar jag med massa människor och gör massa roliga test på facebook . Vilken tur att jag börjar 9.30 imorgon och slutar 12.00 . Skön dag så då blir det inte så överdrivet jobbigt om jag är trött imorgon .

pusshej


I Do my best not to want you

Jag tror inte ni förstår hur uttråkad jag är ! Har suttit inne hela dan och nu mår jag mycket bättre , tror att jag kände mig så hängig imorse för att jag har sovit så dåligt . Så imorgon ska jag till skolan . Har ändå en ganska skön dag , börjar 09.30 och slutar 12.00 . Har svenska och historia tror jag...

Juste , förlåt för att det är så dåligt med bilder i bloggen just nu men det är ju för att min kamerasladd är borta . Måste verkligen hitta den ! Den måste ju finnas någonstans , den kan ju inte bara försvinna . Annars får jag väll helt enkelt köpa en ny .

pusshej


En titt i Miley Cyrus (stora !) garderob

Här är ett klipp från "Mindy & Miley show" där Miley rensar sin garderob . Jag vill också ha en walk in closet !


I fake a smile so he won't see

Hejsan ! Imorse när jag vaknade mådde jag asdåligt , så jag bestämde mig för att stanna hemma . Jag vaknade nyss , har sovit 13 timmar inatt . Det behövdes verkligen ! Och nu mår jag bättre . Tur att vi bara hade utedag idag så jag missa inget viktigt . Tänkte börja med en ny video , Amanda älskar ju de och jag har inget bättre för mig så jag kan lilka gärna göra henne glad :) Jag har inte lagt den senaste videon jag har gjort , så kan ju göra det nu . Blev klar med den strax efter skolavslutningen typ .

pusshej



det blev så dålig kvalité när jag laddade upp videon på youtube .

Och slutet är asdåligt , jag vet .


It´s allright , it´s ok

Hejsan ! Idag var jag i skolan (suprise suprise:P) . Hade matte , datakunskap , s
företagsekonomi och mentorstid typ . Men vi hade världens håltimmar , de spenderades i de röda "fatboysen" :P Det är typ jätte stora röda sackosäckar . Efter skolan mötte jag som vanligt upp Amanda och Sebbe . Jag och Sebbe följde med Amanda till frisören . Medans hon klippte sig satt jag och Sebbe och tittade i massa kläder i tidningar och jag måste säga att Sebbe har jättebra smak ;) Han är nog den enda killen jag har träffat som förstår glädjen med att shoppa ! :D

Kom hem för ett tag sedan och ska alldeles strax äta . Är ashungrig håller på att dö eller nått !

pusshej


RSS 2.0