Day 10 – What you wore today


Gammal bild. Men det här hade jag iallafall på mig idag:) Tröja- present från älsklingen. Linne- h&m. Jeansleggins- från polen.

Och OM jag är taggad på att öppna första luckan í chokladkalendern imorgon!


Sista november!

Idag är det sista november! Gud vad skönt, hatar november! Iallafall,  den här veckan är det projektvecka i skolan= inga lektioner! Jätteskönt:) Och projektet vi jobbar med är inte så jobbig så den här veckan är jätteskön:) På lunchen idag åt jag, Natta och Sonia på subway, lite vardagslyx haha :) Så det har varit en skön dag.

Nu är jag hemma, och när Elin slutar kommer hon hit:) Sen ikväll är det träning igen:P Från och med den här veckan har vi träningar på tisdagar också. Aja:)

pusshej


=

Erika och Matilda tycker jag ser ut som ett spökdjur när jag bygger. Kan nog fakitkst hålla med liite haha :P


Ångest för att gå ut!


Day 09 – Your beliefs

Jag tror på kärlek. Och på ödet, och spöken. Jag tror på det mesta helt enkelt. Jag tycker om att känna att allt inte går att förklaras, att det finns saker som ingen vetenskapsman någonsin kommer kunna förklara. Det är en skön känsla att tro på saker. Jag tror på Gud också, mest pga att jag är uppvuxen med det. Jag tycker det är en trygg känsla att tro att det finns något högre, något som styr oss lite. Och så är det skönt att ha något att skylla på och vara arg på när något går fel här i livet.

Myyys!

Efter skolan idag mötte jag upp min pojke och vi åkte hem till mig. Här har vi bara myst:) Nu är han nere och köper julmust till oss :D Visst har jag världens bästa pojkvän? :D Ikväll ska jag på träning:) Som vanligt:P Men nu kommer Sebbe nog snart:)

pusshej


Day 08 – A moment

Gud jag ligger efter! Ett ögonblick jag aldrig kommer att glömma är när jag och Sebbe låg i min sackosäck och jag fick veta att det inte bara var jag som tyckte om honom mer än som kompis. Den 5 Januari i år kommer jag aldrig att glömma, det var då min och Sebbes vänskap blev något mycket mer. Hur det gick till tänker jag inte gå in på så mycket mer, det är mitt och Sebbes ögonblick och känner inte för att dela med mig av det :)

Lagkväll

Gårkvällen var mysig :) Som sagt var det lagkväll:) Patrick hade hyrt en lokal i tyresö där vi åt, kollade massa cheerfilmer, körde limbo och massa annat:) När jag och Erika kom hem till henne drack vi julmust och åt pepparkakor samtidigt som vi kollade på julfilm, mysiiigt:D Nu kom jag nyss hem till pappa igen och fick nyss sms av min lillasyster om att hon hade hyrt "the last song" och köpt chips, så det här kommer bli en riktigt skön söndag :)
pusshej





våra bästa coaches :D

Tornados 10/11! Har aldrig ångrat att jag bytte till tornados! :) Trivs verkligen och jag har utvecklats jättemycket! :D

(bilder från min kamera kommer när jag är hos mamma igen:))

Day 06 – Your day

Min dag har och kommer att vara som vilken fredag som helst. Började dagen med idrott, sen psykologi och nu sitter jag på multimedian. Slutar 15.30.. Då ska jag hem och ta det lite lugnt innan jag ska iväg på träningen ikväll:) Känner mig inte helt frisk så vi får se hur det går :) Sen efter träningen kommer papi och hämtar mig och så åker jag hem till honom.

Där har ni min dag :)

Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for

Igår var en bra dag. Jag hade inte fått mycket sömn natten till igår, men jag kände mig ändå inte trött:D Bara sjukt glad! Träningen var jätterolig, blir så glad av att umgås med mitt lag:D Och mitt braiga humör lönade sig, jag vann en kindermaxi för att jag gjorde bäst ifrån mig igår (glad chey:D). Så fort jag kom hem och lag mig i sängen somnade jag och sov fram tills nu.
Idag är jag på lika bra humör så idag känner jag på mig kommer bli en lika bra dag! Lagmiddag med laget och sen sover jag hos min fina vän Erika :)
pusshej

Hej mitt vinterland!

Skickade in min rättskunskap för typ en timme sen, hela en dag för tidigt! Sen dess har jag tittat på PH och nu sitter jag och läser i min övningskörningsbok. Kan inte vänta tills jag får körkort! Är trött på kommunaltrafiken. Btw, jag är taggad på Deceber! Den enda bra månaden under vintern! Och hoppas snön håller i sig hela december! :) Snö är så himla mysigt! När det inte blåser så himla mycket och inte är slaskigt. Men nu känner jag att jag bara babblar på, så ska gå och äta lussebulle med min mamma och lillasyster:)

pusshej


Day 5

Your definition of love

Det har var svårt. Min definition av kärlek är när man verkligen kan vara den man är. När man blir älskad både för sina bra och dåliga sidor. När man verkligen trivs när man är med varandra. Kärlek är en så stor sak så det är svårt att förklara. Men ni fattar väl ungefär:)

sjukling

Ligger hemma och är sjuk:( Har verkligen inte tid med det! Men ändå skönt att bara vara hemma en dag. Men ska passa på att skriva på min rättskunskaps inlämning, ska försöka få klar den så jag slipper stressa med den imorgon :)

pusshej

Day 4

What you ate today
Har inte ätit något alls speciellt idag, mackor, korv med bröd och pyttipanna.

I just can't get enough of your love

Snöovädret gjorde så att jag inte kunde ta mig till Emma idag, gud vad allt kommer i vägen när vi ska träffas:P Aja, åkte hem och tänkte plugga. Men så fort jag tog fram matteböckerna somnade jag och sov till åtta! Riktigt dumt med tanke på att jag verkligen inte fattar något inför provet imorgon. Vilken tur att jag har en så snäll pojkvän som erbjuder sig att träffa mig imorgon och plugga med mig:D Men nu ska jag börja fixa mig inför sängen.

pusshej


Day 3

Day 03 – Your parents
Min mamma och pappa kan vara riktigt irriterande ibland, men jag vet att om jag skulle behöva dem finns båda två alltid där för mig.


Sitter i skolan

Ja, just nu sitter jag i skolan och skriver om kvinnors rättigheter i olika länder. Går faktiskt bra! Efter skolan ska jag till optikern och sen till Emma (haha typ fjärde gången gillt?:)) Men aja, nu ska jag fortsätta:)

pusshej

Day 2

Your first love
När jag gick på dagis var jag kär i massa hela tiden, så första killen jag var kär i var en kille från mitt dagis som hette Anton. Men min första riktiga kärlek är Sebbe, första gången jag känner att jag verkligen är kär på riktigt:)



Måndag

Så var det måndag igen, blää. En väldigt grå sådan. Och håller på att bli förkyld också, inte okej! Igår kväll kollade jag på högskolor, eftersom att jag redan börjar få ångest över det! Har ju ingen aning om vad jag vill bli! Men fick lite inspiration iallafall, så nu känns det lite bättre:) Och jag måste komma in på någon högskola i Stockholm! Aldrig att jag flyttar till typ Umeå! Skulle aldrig stå ut med att bo på landet i typ två år. Men aja nu babblar jag bara på. Ska ta och klä på mig och sen bege mig till skolan.

pusshej


btw, jag vill vara brun igen!!


30 Day Challenge

Snott av Jessica :D

Have you heard about the 30 day challenge? Here's the list what you write in a post everyday! Fun huh? I challenge every one who wants to do it, to do it!

Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love
Day 03 – Your parents
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08 – A moment
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Your first kiss
Day 17 – Your favorite memory
Day 18 – Your favorite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Another moment
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – A first
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – One last moment

Introduce yourself
Jag heter Inez, går andra året på gymnasiet och läser samhälle/ekonomi. Jag tränar cheerleading tre gånger i veckan med mitt lag Tornados:D Är topp:) När jag inte tränar eller pluggar så är jag med min pojkvän eller mina kära vänner:)

I could stay lost in this moment forever

Jag och Sebbe sprang ju igår, fem km blev det, ganska bra för att vara jag:) Hann aldrig träffa Emma idag, så följde med Sebbe och hans familj och bowlade. Har haft en riktigt skön helg:) Men nu ska jag plugga lite och så är tanken att lägga mig ganska tidigt.

pusshej


If you're lost you can look, and you will find me

Träningen igår var jätterolig! Lärde mig massa nytt:D Kan ju ta och berätta lite om dagen då. I eftermiddag ska jag till Sebbe, vi ska ut och springa. Undrar verkligen hur det kommer gå, han är ju mycket mer vältrönad än jag! Men jag måste bygga upp mina benmuskler:) Sen ikväll blir det filmmys:) Sen imorgon ska jag träffa Emma, så skriver nog inte förrän imorgon kväll.

pusshej

jag hade lite tråkigt innan träningen igår ;)



tänk på att jag är ouppvärmd, kan bättre när jag är varm:)




höhö massa egobilder :P



Keep holding on, cause you know we make it thorugh


Hos Sebben

Dagen började med att jag försov mig, toppen Inez! Men annars så flöt skoldagen på. Nu sitter jag hemma hos min Sebbe och pluggar medans han lagar middag:D Ikväll blir det torsdagsmys, dipp med morötter och gurka framför en film, myys.

pusshej

I love you ´till the end

Har pluggat spanska hela eftermiddan, men spanska är verkligen inte mitt ämne! Får se hur det går på provet imorgon. Men nu är det dags att börja bege mig mot torvalla och träning! Vet inte hur mycket jag kommer kunna vara med, med tanke på att jag läste på vår lagblogg att vi ska göra gymnastik idag, sist vi gjorde det fick jag jätteont i min handled igen:( Men får se, hoppas på att kunna vara med!

pusshej

The Pogues – Love You 'Till The End 
Awsome låt! Hittade inge bra på youtube att lägga ut på bloggen.

I just wanna stay with you in this moment forever

Har haft en jättemysig kväll! Sebbe, DHW, salta pinnar, massade och massa myys. En helt perfekt tisdagskväll! Orkar inte skriva om dagen, var hos tandläkaren, det enda annorlunda som hände.

pusshej


My gosh!


Ett litet cheerklipp. Stunten är jättebra och snygga!

Though it's been a while now I can still feel so much pain

Idag har det  verkligen inte varit min dag. I skolan längtade jag bara hem till min säng. Nu väntar iallafall engelska plugg, och senare ikväll blir det träning!

pusshej


Tom tits!

Idag är min och Sebbes tio månaders dag:D Den spenderades på tom tits experiment med Alexander och Hampus:) Det var kul:D Men tröttsamt haha. Gick hemifrån kvart i tio på morgonen och kom hem halv sju igen! Så det var verkligen en heldag! Imorgon är den ännu en ny vecka. Men måndag betyder träning, yeay:D
pusshej


nån var trött på vägen hem :)

I´d give up forever to touch you

Gårdagen var som vilken annan fredag som helst; skola, Sebbe, träning. När jag var med Sebbe åt vi pizza på ett jättemysigt ställe:D Bra sådär innan träning höhö. Och träningen var kul som vanligt :) Fast Anneli tog sönder mina första cheershorts när hon skulle fånga mig :(( Fast det är luugnt :D
Idag kommer bli en väldigt ointressan dag, ska plugga helaa dagen! Kul lördag? Nee..
pusshej

Try as they may, they can never defy, what's been said between your heart and mine

Igår när jag kom hem från träningen var jag helt slut. Men träningen var kul, även fast jag var sjuukt trött! Men idag är jag ledig, hur skönt som helst! Ska plugga och kanske övningsköra:)

pusshej

lite bilder från träningen igår





My plan wasn't to fall for you this badly, but I did. And I'm glad I did.

Godmorgon! Skrev inget igår eftersom att jag var hos Sebbe hela kvällen, jag sov även där eftersom det var sånt snökaos. Det var inte lite svårt att gå upp från den varma sängen med Sebbe imorse! Typ omöjligt ju. Idag börjar jag inte förrän tolv, och slutar ett:D Sen ska jag hem och plugga och ikväll är det träning!:D
pusshej

Har Sebbes tröja på mig idag, supermysig :D


When you say nothing at all

Nu är jag hemma efter träningen, trodde jag hade tappat bort min mobil så panikletade efter min mobil och missade bussen alla andra tog :/ Sen visade sig att min mobil låg i min inneficka.. Men Kalle kom och mötte mig, riktigt snällt av honom:D Annars var träningen jättekul! :D Var riktigt skönt att få träna efter en veckas uppehåll. Men nu är jag trött så ska sova. Eller juste, åt lunch med Sebbe idag, och vem stöter vi inte på om inte Alexandra som också åt lunch, lite random:) Nej men nu ser sängen vääldigt inbjudande ut!

pusshej


Jag och Matilda i fredags


Back to school


Så var det skola igen, 6 1/2 vecka kvar tills nästa lov..


Tornados @ Nimas, Jennies bilder





ignorera ansiktet ;)



Due Date

Igår var jag ju som sagt på bio med Sebbe. Fick inte veta vilken film vi skulle se förrän vi satt inne i salongen, ni kan ju gissa om jag var nyfiken! Vi såg due date iallafall, den var jätterolig! Innan filmen åt vi i kungshallarna, deras indiska kycklingspettar är typ det godaste som finns! Sen när filmen var slut så åkte jag och Sebbe hem till mig och hade en riktigt mysig natt, vi låg nog uppe till halv fem. Men sen sov vi jättebra, riktigt mysigt!

Nu åkte Sebbe nyss. Idag ska jag storstäda! Både mitt rum och min och min lillasysters toalett. Sen måste jag läsa lite på "To kill a mockingbird" som vi läser på engelskan. Sista dagen på lovet idag..

pusshej


Biokväll med pojkvänen!

När jag kom hem från kyrkogården somnade jag och sov hela eftermiddan! Nu ska jag strax åka in till stan. Älsklingen bjuder mig på bio:) Tredje gången vi går på bio den närmaste veckan, det är verkligen höst nu. Jag vet dock inte vilken film vi ska se, Sebbe vägrar säga. Vi ska äta innan så nu måste jag skynda mig!

pusshej


Tornados @ Nimas

Här är bara bilder från min kamera, fler kommer när Jennie har skickat dem:) Jag var en fe för er som inte ser det.








Trötter

Det var inte kul att gå upp imorse, är jättetrött! Men nu ska jag till kyrkogården och tända ljus på min morbrors grav. När jag kommer hem kan ni förvänta er massa bilder :D
pusshej


såhär ser jag ut atm :)


Lite snabbt.

Nu är jag hemma. Var maskerad/lagkväll hemma hos Nima, det var kul:) Jag gillar verkligen mitt lag! Ringde och väckte min älskling när jag var påväg hem, han är så snäll som inte ens blev sur utan pratade med mig hela vägen hem(a) Ibland undrar jag vad jag har gjort för att förtjäna honom. Sen ringde jag Erika för att kolla att hon levde, ibland undrar jag vad hon har gjort för att förtjäna mig? Haha nee jag skoja bara :) Men nu ska jag sova, ska upp nio imorgon. Döda mig sakta.

pusshej


Matilda, Erika och Jag. Fler bilder lägger jag in imorgon :)


Colours of the rainbow

Hola! Kan ju dra gårdagen lite snabbt. Åkte hem till Emma, hon fixa mitt hår, sen så pratade vi bara och gjorde lunch:) Vid femtiden åkte vi in till stan och senare kom också Sebbe. Köpte det jag skulle köpa och även ett halsband :) På kvällen kollade jag och Sebbe på sex and the city 2. Den var asbra!

Efter att Sebbe hade åkt idag började jag fixa mig lite, typ duscha och målade naglarna. Ska snart åka till Erika, där även Matilda är, och vi ska fixa oss inför kvällens maskerad!

pusshej


Här har ni det jag ska ha på mig,
kan ni gissa vad jag ska vara? (a) Ska ha rosaglittrigt nagellack också :D


Hair


Här har ni mitt nya hår. Emma satte in extansions, inte så jättelånga. Vill ju att det ska se naturligt ut. Men skriver mer om dagen imorgon, nu ska jag mysa med min pojkvän.


Teenage dream

Godmorgon! Sitter här färdigfixad, ska gå om tio minuter. Ska till Emma, hon ska fixa mitt hår :) Vad hon ska göra säger jag fortfarande inte, ni får se ikväll;) Sen ska jag träffa min älskling. Först ska han följa med mig in till stan och köpa lite grejer till min maskeradoutfit, sen ska vi hem till mig och ha filmkväll, mysmys.

pusshej


Yesterday

Hola! Orkade inte blogga något igår. Men jag åkte hem till älsklingen och väckte honom, även fast klockan var typ över tre! Hur kan man sova så länge? Vi spenderade eftermiddan och början av kvällen hemma hos honom och sen åkte vi och mötte Emma och Dennis. Vi gick och såg Paranormal activity 2, jag tycker den var läskig! Inte så som jag hade förväntat mig, men ändå läskig.

Sen åkte jag och Sebbe hem till Sebbe och sov. Hade jättesvårt att sova inatt, fick för mig att en demon drog av mig och Sebbe täcket..Hehe(a) Nu har vi nyss ätit frukost och sitter nu framför teven. Ska åka och äta lunch hos mormor, Sebbe kanske följer med också:) Men vi hörs ikväll.

pusshej


Mitt hjärta <3


Nothing can tear us apart

Hemma från träningen. Är helt sjukt trött! Har skrattat åt typ allt idag! Så kommer däcka typ när som helst. Men imorgon ska jag sova längee:D Jag och Sebbe har haft en jättemysig dag, vi kollade på "Killers" och sen åkte vi och åt middag:) Träningen var också kul:D Men nu ska jag sova

pusshej


den här låten spelades på träningen idag, den är braa :D

1 November

Hejsan! Jag och Sebbe kom precis till mig, har varit i stan och köpt ett par skor :) Jag och Sebbe ska snart vidare till honom, skulle bara hämta mina träningskläder för ikväll är det träning :D

pusshej

RSS 2.0