Be everything that you need

Som jag trodde så klarade jag inte av att bara sitta hemma hela dagen. Åkte och träfade Sebbe och var med honom hela dagen. Det har varit en riktigt mysig söndag:) Och imorgon är det ingen skola för det är lov :D:D Nu kollar jag på Beck och sen ska jag väl sova för jag är jättetrött:P
pusshej

ps. förlåt för bildlösa inlägg men har typ inga bilder på pappas dator

Vintertid

Igår var det ju först tjejmiddag. Påvägen spontan köpte jag ett halsband, kände att min utfit vart så svart och tråkig annars. Sen mötte jag upp Matilda och Erika och följde med när Erika skulle fixa lite grejer. Det tog sin lilla tid, men tillsist åkte vi hem till Erika där alla andra redan väntade. Det var mysigt:) Togs inga bilder, även fast jag tog ram kameran men glömde bort en sen:P
När vi hade ätit och så så åkte jag till Sebbe och var där i en halvtimme innan vi åkte in till stan. Bion har jag ju redan berättat om:P Idag har jag inga planer, just nu känns det väl skönt men det lär det inte göra länge till, snart kommer jag nog att bli rastlös..
pusshej



Saw!

Usch! Lätt den äckligaste filmen av alla saw filmerna, äckligaste filmen jag någonsin har sett! Och att då se den på bio och i 3D gör det inte hela bättre. Efter första scenen kände jag att nu fick det vara nog. Fast den var spännande också:) Men råkade nypa Sebbe liiite för hårt i benet en gång, förlåååt älskling(a)
pusshej

Honestly, my life would suck without you

Hejsan! Idag ska jag först på tjejmiddag hos söta Erika. Hon är bäst på att laga mat:D Efter det ska jag på Saw 3D, den går vid tolv inatt. Tror jag kommer dö lite. Men det är kul :) Nu på dagen ska jag inte göra något speciellt. Nu vet ni iallafall vad jag har för planer:)
pusshej



Cheer

Min fredag har varit som vilken fredag som helst: skola, Sebbe (hann med lite fredagsmys också:)) och träning. Träningen var kul, som vanligt:D Jag vill tävla!! LÄNGTAAR! Och vet ni vad, det är loooov :D Det var väl allt :)
pusshej
DM 2010 :)

Min dag

Skolan var som vanligt. Har spenderat kvällen med Sebbe. Vi har pluggat, duktigt av oss :) Vi brukar inte vara så duktiga när vi pluggar tillsammans men idag gick det bra:D Nu åkte han nyss, och nu ska jag plugga lite till och sen sova.

pusshej


I never felt like this before

Hola! Kan ju dra min dag lite snabbt innan jag däckar i sängen. Åkte till gamla stan med Sebbe, köpte med mig chailatte och sen satte vid oss vid vårt stället:) Sen åkte jag till mitt utvecklingssamtal, det gick bra:) Efter det träffade jag Emma, vi satte oss på espresso house där jag åt min lunch/middag. Vi pratade bort några timmar, det var mysigt:) Och hon ska fixa mitt hår nästa vecka:D Vad hon ska göra säger jag inte, blir en överraskning;) Sen var det ju träning och den var kul:) Men nu ska jag duscha och sen sova! Ser verkligen inte framemot skolan imorgon! Två dagar kvar till lov!

pusshej

Nothing feels right when I´am not with you

Hola! Asnice att vara ledig såhär mitt i veckan! Nu ska jag iväg och möta min älskling, sen utvecklingssamtal vid halv tre och sen ska jag fika med Emma:) Ikväll är det träning, och om jag är taggad :D

pusshej


If perfect is what you're searching for, then just stay the same

Nu kom jag hem för en liten stund sen. Har spenderat hela kvällen hemma hos min älskade pojkvän. Vi spenderade kvällen framför teven, väldigt skönt! Snodde med mig Sebbes tjocktröja hem också(a) Imorgon är jag ledig! Har bara utvecklingssatal vid typ två, så det är skönt!

pusshej


Lit shopping, ingen av bilderna blev särskilt bra men aja :)



Hos min pojkvän

Sitter hemma hos min pojkvän. Skolan var som vanligt, sen åkte jag in till stan lite och väntade tills Sebbe slutade. Ikväll är det DHW, tagga! Men nu ska jag puss lite på min älskling.

pusshej


And these mistakes you've made, you'll just make them again

Hola! Nyss hemkommen från en jätterolig träning! Dagen har spenderats i stan med min pojken, fick med mig en jacka, två par nagellack och solpuder hem:) Sen så åkte vi hem till mig och var här tills det var dags för träning! Bild på jackan får ni typ imorgon, nu orkar jag inte.

godnatt


10.01.14 ♥


Det finns en kille, en kille som är så jävla underbar! En kille som jag inte klarar mig utan. Han är mitt allt. Trodde aldrig någon kunde betyda såhär mycket för mig. Han är så himla fin. Älskar att bli väckt av att han kramar mig, jag älskar att han känner mig bättre än vad jag känner mig själv. Jag älskar hur han uppmärksammar mig, han märker så fort minsta lilla är fel. Jag älskar hur han inte är rädd för att visa hur mycket han älskar mig. Jag äslkar att jag känner mig så trygg med dig, även om vi bråkar så vet jag att du älskar mig och att jag inte behöver vara orolig att du ska göra slut bara för ett litet bråk.

Jag älskar hela honom och allt med honom. Även när han gör allt för att irritera mig. Bara för att jag, enligt honom, är så himla söt när jag är sur. Älskar honom precis lika mycket ändå. Älskar att han känner mig så bra så att han kan få mig att skratta när jag är så sur att jag bara vill slå någon. Ändå kan han alltid få mig att le. Och så älsar jag hans mage, tihi (a):)

Sebbe, jag är så himla glad som har dig! Och det vet du. Mina bästa dagar i mitt liv är du inblandad i, t ex så är en av de absolut bästa dagarna den 12 mars 2010. Du vet vad jag menar :) Sen första dagen jag träffade dig har jag kännt att vi passar ihop, först trodde jag att vi var perfekta kompisar, men vi blev så mycket mer än så. Det känns som om bara du finns i mitt liv, så kommer allt annat att lösa sig.

Jag borde egentligen plugga nu, men jag ville bara få skriva av mig lite. Få alla att veta hur sjukt underbar du är! Och tack för att du står ut med mig! Jag vet att jag kan vara en riktigt pain in the as ibland, och att när jag är trött är jag inte världens roligaste människa att vara med. Men tack för att du älskar mig ändå, alltid. Även när jag har mina dåliga dagar. Och jag hoppas att du kan stå ut med mig ett bra tag till. Jag älskar dig♥


Beslutsångest?


Har lite svårt att bestämma mig vilken version jag tycker är bäst, så har lagt in alla på min spellista hehe :)


It's one in a million, the chances of feeling the way we do

Har haft typ världens mysigaste söndag! Och lördag också:) Även om min lördag inte blev som planerad så var den jättemysig:) Jag och Sebbe kollade först på "Juno" med min mamma, sen gick vi in på mitt rum och kollade på "Bounty hunter" och hade det mysigt :)

Idag har vi bara legat i min säng hela dan, förutom när vi gick ner till affären mittemot mig för att köpa massa frukost. Har varit en jätteskön söndag med min älskling, verkligen. Har haft en jättebra helg överhuvudtaget! Även om den inte alls blev som jag hade planerat. Nu åkte Sebbe nyss så ska plugga.

pusshej


vår frukost, tror ni jag orkade ens hälften? :p


And with every step together, we just keep on getting better

My god, jag gick upp imorse, men gick och la mig vid ett igen och sov till typ fem. Så har sovit bort hela dan.. Men det behövdes kan jag säga :) Första gången på läänge jag har sovit ut på riktigt. Ikväll skulle jag egentligen till Malte på hans kalas, men mår inge bra:( Så jag skiter i det. Istället kommer min pojke hit ikväll:D Inte helt fel alls det heller. Så det blir en myslördag istället:)

pusshej


Is this my life I'm wondering

Hola! Kom alldeles precis hem från mikael elias insparksfest. Det var jättekul! Har dansat med Sebbe hela kvällen, så har inte lite ont i fötterna nu! Glad att jag inte tog pumpsen! Det enda jobbiga var att min klänning satt konstigt så man såg min bh typ hela tiden, asirriterande :s Men nu ska jag tvätta av sminket och sen sova. Önskar Sebbe sov med mig, men jag har råkat lova mamma att vara med en timme på gårdsstädningen imorgon:S

pusshej


webcam bild, därför så dålig kvalite. Men såhär såg jag ut iallafall:) temat var vitt eller svart


There is so many ways to love you

När jag vaknade imorgon och såg snö kände jag bara för att ta första bästa flyg till typ Thailand. Snö i oktober, seriöst?! Aja är ledig idag men ska ändå till skolan och hämta lite böcker. Sen ska jag träffa Sebbe en liten stund innan jag åker till mormor, ska bli mysigt att träffa henne, har inte träffat henne på jätteeelänge! Ikväll är det träning, men jag kommer bara kunna titta på :((

pusshej


I hate this part right here

Många inlägg det blir idag:o Min dag har inte varit så intressan, har sovit typ hela dagen, så nu är jag jättepigg! Imorgon är jag ledig, så min helg börjar idag:D Jag gillart! Nu ska jag försöka göra något så att jag blir trött och kan sova snart..

pusshej

Wild horses


Bara för att jag har världens bästa pojkvän!

Åkte till vårdcentralen och blev röntgad. Åkte hem och sov i några timmar tills min älskling kom med kladdkaka till mig och höll mig sällskap:D Han åkte nyss, och här ligger jag nu själv med världens huvudvärk! Orkar inte.. Ska jobba med min svenska nu iallafall

pusshej


världens finaste <3


Nu: vårdcentralen

Blir ingen skola idag, har så ont i handleden så ska kolla upp det. Kul att det är minusgrader och jag har ingen vinterjacka:s Har lite pengar sparade men de räcker inte:( Men nu ska jag åka.

pusshej


Aj!

Hade bara en lektion i skolan idag, som vilken onsdag som helst. Sen åkte jag och Sebbe hem till mig och mös :) Kvällen har bjudit på träning, som gick ganska bra:) Förutom att jag blev tappad i en extansion så att jag stukade handleden, det gör jätteont:( Och svullen är den också.. Höhö jag tycker synd om mig själv(A) Men nu ska jag sova.

pusshej


There's a truth in your eyes, saying you'll never leave me

Har precis kommit hem. Sista jobbiga dagen på hela veckan idag, skönt:D Efter skolan mötte jag Cornelia och vi satte oss på min favorit EH och pluggade:) Även fast det blev väldigt mycket prat också lyckades jag skriva ca 650 ord:D Nu ska jag fortsätta med pluggandet innan DHW börjar. Tänkte passa på att äta middag med familjen för en gångs skull, men nej då är ingen hemma.. Gr8..

pusshej


espresso house+latte+mudcake+min lilla söta dator+cornelia= väldigt bra pluggkombination:D


söta Cornelia:D

jag har en riktig dålig fotodag så mig får ni ingen bild på mohaha


Just the way you are

Tänkte bara bjuda på typ världens gulligaste låt!


För dig ska jag göra det tusen gånger om

Dagen blev bättre :D Skolan rullade på, Min kära pojkvän bjöd mig på lunch:D Efter skolan åkte jag hem en snabbis och hämtade mina grejer innan jag åkte till Sebbi och åt middag där och sen åkte jag till min träning. Asmysig väg till träningen när man tar bussen från Sebbe! Btw liksom:) Nu är jag hemma och ska gå och lägga mig på en gång. Imorgon blir det pluggfika med Cornelia:)

pusshej



Blöööh

Har inte orkat blogga nått i helgen. Men nu är jag tillbaks :) Den här dagen hitills har varit så dålig den kan va, håll tummarna för att dagen blir bättre för annars orkar jag inte!:s

pusshej

You're amazing, just the way you are!

Nu kom jag precis hem efter en helt perfekt kväll med min älskade pojkvän:D Först var vi på bio och såg "grown ups", jätterolig film! Sen så var vi kvar i stan i några timmar och bara pratade, jättemysigt:) Vi har ju nio månader idag:D Men nu ska jag nog duscha och sen sova.

pusshej


My boyfriend, my bestfriend, my soulmate<3


skola, sen bio med min älskling:)

Sitter i skolan just nu och har svenska, men har jobbat på väldigt bra så tycker jag förtjänar en paus:) Har varit en effektiv dag i skolan, har haft ett test, ett jättestort prov, muntlig redovisning och nu på svenskan skrivit på min uppsats/artikel. Nu är iallafall allt plugg för den här veckan klart:D Så ikväll bjuder Sebbe mig på bio, mysigt :) Men nu ska jag fortsätta skriva de sista tio minuterna.

pusshej

I always have this fear that one day you are going to discover that I’m not as great as you once thought I was

Hemma från träningen. Tror jag dog lite under styrkan. Men nu ska jag fortsätta plugga och sen sova.

godnatt


Nu: cheerleading

Har pluggat hela eftermiddan, kommer fortsätta plugga påvägen till träningen. Ska snart åka :) Älskar onsdags träningarna, så är taggad:D Och skönt med en paus från pluggandet:)

pusshej


jag ATM


Begravd i plugg

Skönt med endast en lektion! Nu är jag hemma och ska sätta igång med pluggandet, ska plugga fram till typ sju och då ska jag iväg på träning!

pusshej


God natt

Nu ska jag sova. Inte lite nice att jag börjar 11.55 imorgon! Hoppas på att va piggare än idag.

godnatt


I like the way I can't keep my focus

Har inte haft ork eller tid att uppdatera förrän nu. Framtidsdag i skolan idag så hade inga lektioner, nice! På eftermiddan mötte jag upp Sebbe när han slutade och vi åkte hem till mig en liten stund. Sebbe åkte hem ganska tidigt, då somnade jag på en gång och sov tills kvart i sju! Är helt sjukt trött! Sen dess har jag råpluggat rättskunskap, och det gick faktiskt bra :) Men nu börjar DHW:D

pusshej

Fix you

Kom nyss hem från skolan. Har varit en helt vanlig måndag. Nu ska jag plugga massa rättskunskap innan det är dags för träning.

pusshej



stretchade lite igår :) snart ska jag kunna nudda huvudet! (när någon trycker på kan jag det, har foten tillochmed över huvudet då:D)


I like the way you're everything I ever wanted

Nu har jag fått lite plugg gjort. Men nu orkar jag inte mer så ska gå och lägga mig så att jag är pigg för en gångs skull imorgon. Det var bara det jag tänkte säga.

pusshej


10.10.10

Gårkvällen var riktigt mysig. Vi åt ju på fridays, det var jättegott ocg båda var jättemätta när vi åkte hem till Sebbe:) Hemma hos Sebbe la vi oss i soffan på en gång och kolla på p.s i love you, jag grät igenom hela filmen. Sjukt bra film! Vi la oss ganska sent, så fick inte så mycket sömn inatt.

Idag har vi bara tagit det lugnt, vid fyra tiden kände jag att det var dags för mig att åka hem. Så nu är jag hemma. Ska börja med pluggandet nu, taggad? Nej. Ikväll kanske jag följer med mamma och lillasyster på bio, men vet inte om jag orkar eller hinner med tanke på hur mitt provschema ser ut den här veckan

pusshej


min snygga pojkvän :D


jag frös så fick låna Sebbes vinterjacka, den var inte liiite stor :P


såhär fina var vi igårkväll :)


You make make me feel like I´am the only girl in the world


Inte världens bästa bild, men såhär ser jag iallafall ut ikväll:) Jag och Sebbe ska äta på T.G.I friday, kommer bli supermysigt! Sover hos Sebbe sen så vi hörs väl imorgon :)

pusshej


Don't wanna take a breath without you babe

Orkade inte skriva något igår när jag kom hem. Men träningen var jättekul:D Som alltid då ;) Hur ser min dag ut då? Nu på dagen ska jag städa hela mitt rum, sen ikväll ska jag ut och äta med Sebbe :D Fick ju det av hans familj i födelsedagspresent (a) Så det blir mysigt :)

pusshej


The only girl in the world

Äntligen fredag! Fast för mig är det iofs inget speciellt, ska snart iväg på träning, men det är kul :) Efter skolan idag fikade jag en liten stund med Jessica, det var mysigt :) Nu är jag hemma, sitter och diggar till vår tävlingsmusik:D Vi hörs efter träningen!

pusshej


Torsdag

Orkade inte blogga igår. Men kan ju dra dagen lite snabbt. Skolan rullade på, sen åkte jag hem till Sebbe där jag har pluggat och kollat Robinsson :) Kom hem för en liten stund sen och nu väntar duschen och ännu mer plugg. Åh juste, min höft gör jätte ont. Btw liksom. Det var väl allt.

pusshej

Blah blah blah

Mådde jättedåligt idag, så åkte hem efter första lektionen och sov ända tills Sebbe slutade och kom hit:) Just nu kollar vi på tv, DHW premiär ikväll, jag är taggad:D Men har fortfarande ganska jätteont i huvudet så orkar inte skriva något mer.

pusshej

Lite snabbt sådär

Hemma efter träningen, inte kul att bara kolla på! Men musiken var iallafall helt sjukt awsome! :D Juste, kanelbullensdag idag också, har firat den två gånger. Först så köpte Sebbe med sig kanelbullar till honom och mig, och sen hade Erika bakat kanelbullar som hon bjöd alla på, gulliga människor:D

pusshej


On the days I can't see your eyes, I don't even want to open mine

Hola! Min eftermiddag har bestått av mys med Sebbe och sen kom Amanda och Nina hit:) Kul att träffa dem, det var för länge sen! De åkte nyss och jag sitter och väntar på att klockan ska bli 19.55 så att jag kan åka till träningen, eftersom att jag fortfarande känner mig sjuk så ska jag bara kolla på. Tråkigt men what to do.

pusshej


Jag och Amanda i Italien för typ ett år sen :)


Måndag

Så är ännu en måndag här. Idag är det skola till 15.20, sen ska jag träffa Amanda (:D) och efter det träning, där vi kommer få höra våran tävlingsmusik yeaay:D

pusshej


haha bjuder på den här ;D


Forever means nothing without you


I don't shine if you don't shine

Fick lite plugg gjort idag, men inte så mycket som jag hade tänkt. Råkade somna vid tre tiden och sov i två och en halv timme. Får ju aldrig sova ut nu för tiden så det var skönt:) Imorgon månad och en ny vecka, men känns faktiskt inte så jättehemskt :) Men nu börjar parlamentet!
pusshej

Lost and insecure, you found me

Idag blir det pluggsöndag, har två prov att plugga till och en engelska bok att läsa. Och för att göra den här söndagen ännu sämre så är jag jätteförkyld, min huvud typ dunkar jättemycket. Men måste bli frisk tills imorgon för då är det ju träning igen! Och vi ska få höra vår tävlingsmusik:D:D Det var väl allt för stunden.

pusshej



Mitt hjärta <3
Juste har glömt att berätta att Oktober är min plattfria månad. Alltså, jag får inte platta håret på hela oktober. Så jag kommer gå med uppsatt hår hela tiden. Vet att håret kanske inte blir så mycket bättre på bara en månad, men jag kanske får bort vanan att platta håret typ hela tiden:)


You make me supeerhappy!

Tog hand om min söta lillebror idag:) Tog med honom till naturhistoriskamuseet. Han tyckte det var jättekul och sprang runt och tittade på allt! Så söt:) Sen åkte vi in till stan och åt middag med Sebbe :) Alex älskaar Sebbe, så gulligt :) Sen åkte vi hem :)

pusshej











Ännu en cheerträning

Var helt död efter träningen igår så orkade inte skriva något. Amanda tvingade oss att göra en asjobbig och lång styrka! Men jag kommer bli biff :D Men träningen var ändå kul :) Blev toppstretchad så snart är jag vig på mitt oviga ben också, yeeay :D
pusshej

Erika var sjuk så hon tog bilder med min kamera, så bjuder på tre bilder på mig  :)





Only you

Nu beger jag mig till skolan, 09.50-15.30, usch. Sen ska jag vara lite med Sebbe och sen träning, som vilken annan fredag som helst :)

pusshej


RSS 2.0