cheerleading isnt just a sport, it´s a lifestyle

Dagen har bestått av skola, fika på hava java, sebbe och träning. Träningen gick superbra och cheerleading veckan är nu igång! Idag var det träning, imorgon ska vi jobba på ett lopp med laget, torsdag träning, eventuellt träning på fredag och på söndag är det tävling! Är jag taggad eller? Nu börjar veckan när det enda man kan tänka på är cheerleading. Eat, sleep, cheer typ ;) Så fövänta er massa cheerleading inlägg :P Bryr mig inte om det blir tråkigt för er läsare (hej jag leker superkänd bloggare ;)) ni får helt enkelt stå ut. Nu ska jag äta middag och plugga historia.

pusshej


ni är helt okej faktiskt :)<3


genrep

Kom nyss hem från genrepet. Hade nästan glömt hur kul det är att cheera på matta! Men kul är det! Och bra gick det också, trodde jag inte med tanke på hur dåligt det gick när vi övade innan. Sebbe, pappa och Alexander satt i publiken också :) Efter skjusade vi hem Sebbe och Victoria och sen köpte vi hem mcdonalds, mums. Men nu ska jag försöka tagga ner lite och sen duscha bort all hårspray och allt smink.

pusshej

tog inga bilder idag, men lägger upp när Jessica har lagt upp bilderna hon tog :)

There's so many ways to love ya

Hejsaan. Söndag idag då, känns som om den här helgen har gått så himla snabbt, och ändå har ju typ inte gjort något. Idag ska jag plugga. I alla fall lite. Sen i eftermiddag ska jag iväg till blackeberg för ikväll är den genrep inför tävlingen nästa vecka. Ska bli kul :D Men nu orkar jag inte skriva mer.

pusshej


bild från dmgenrepet


träning hela dan

Har tränat sen ett idag. Jag, Victoria och Johanna åkte tidigare till träningen. Malin och Rebecca var där redan och allt eftersom kom det föer från laget. När sen riktiga träningen började blev det mycket gjort och nu har jag fått tävlingskänslan. Längtar asmycket tills nästa söndag :D

Nog om cheerleading. Blev väkt sex imorse av barnen jag vaktade, så är asastrött. Så ikväll kommer jag bara vara hemma och göra absolut ingenting. Ska lägga mig tidigt ikväll, måste verkligen få sova ut!

pusshej

23.08

Sebbe kom till mig i eftermiddags. Vi kollade massa vänner avsnitt, och jag somnade som vanligt. Vad är det med mig sover hela tiden? Sen i alla fall så tog jag över barnen jag skulle va barnvakt åt ikväll. Det gick asbra, lyckades få båda att somna väldigt snabbt. Och sebbe höll mig sällskap och var assöt med barnen, gulliogt av honom. När de hade somnat var Sebbe kvar lite men nu åkte han nyss. Är astrött ska nog lägga mig snart.

pusshej


The love of my life <3


friiiday

En lektion i skolan som bestod av samhällskunskapspresentation. Gick sådär. Men nu är allt i samhällskunskap A klart, sköönt :D När jag slutat lunchade jag med Sebbe, Amanda och Kitte, mysigt. Stackars Sebbe och Kitte fick lyssna på mitt och Amandas prat om ks-minnen och cheerleading:P När jag kom hem ringde jag min kontaktperson om sommarjobbet. Jag trodde att jag skulle va typ fritidsledare, men det visade sig att jag ska va vaktmästare. Jag, vaktmästare? Fattar inte hur det ska gå :P

Nu väntar jag på att Sebbi ska komma hit. Ikväll ska jag va barnvakt åt två små pojkar. Känna några extra hundralappar, inte helt fel.

pusshej


p.s det är exakt två veckor kvar till lov!!!


oh my gosh i'm so in love

Skrev inget igår, och har egentligen inte tid att skriva idag. Har mycket nu i slutet, men om två dagar är et lov :D Idag var jag i skolan, hatar torsdagar så sega! Men fick sluta tidigare (A) Hela eftermiddan har jag varit med Sebbe, tills jag var tvungen att säga åt honom att åka för jag var tvungen att plugga. Ville verkligen inte att han skulle åka :( Men snart är allt plugg slut. Aja nu ska jag fortsätta med samhällskunskapen.

pusshej


oj någon är glad..


I´d rather be with you


Love♥


pluggis

Nu får det snart vara nog för idag. Ska strax sova. Imorgon väntar det efterlängtade spanskaprovet, wiho..

pusshej


Såhär har min kväll sett ut. Har knappt flyttat mig från den här platsen. Ser ni mitt nya fina rosa överkast? Lovee it! :)Och nej det är inte facebook och msn som är uppe på datorn..


Never knew I could feel like this

Nu har jag pluggat i fem timmar. Känner mig nästan spanks nu. Men det känns i alla fall som om det kan gå helt okej imorgon. Men nu förtjänar jag en Desperate housewifes paus. Men sen fortsätter jag med pluggandet.

pusshej


Tisdag

Var i skolan, gjorde datakunskaps prov (som gick asasdåligt, men det är för attt vår datalärare är helt dum i huvudet!) och svenska redovisning (som var asskön för det var bara jag och Johan som kom från vår grupp). På svenskan fick jag MVG, wiho :D Sen åkte jag och Sebbe hem till mig. Men han var tvungen att åka nyss för jag ska plugga jättemycket spanska. Har prov på allt vi har gjort imorgon, och alla som känner mig vet att spanska inte är min grej, så jaa..

pusshej

Suddenly my life doesn't seem such a waste

Var på träning. Så fort jag kom hem var det bara att sätta igång med allt plugg igen. Borde egentligen inte blogga. Men visst har jag upptaterat bra idag? ;D Aja, ska ta en dusch och sen fortsätta plugga. Bara 13 skoldagar kvar..

pusshej


en ganska så ocharmig bild på mig och cornelia


mot stora essingen


Nu tar jag en paus i pluggandet och åker på träning. En bokpresentation har jag lyckats få ihop i alla fall.

pusshej

snabbt

Har hunnit med mycket idag, två lektioner i skolan, fika med Malin, varit i stan en pytteliten stund med Emma, Malte och Niklas, träffat Amanda K och klockan är inte ens tre än. Nu ska jag råplugga innan träningen.

pusshej

And here we go again

Måndag. Orkar inte. Ett plus är att solen skiner och att det är träning ikväll :D Hoppas alla kommer bara! Aja nu ska jag börja fixa mig iordning och bege mig mot skolan där foto-lektionen väntar.

pusshej


Come what may


Jag älskar dig så sjukt mycket. Jag älskar ditt leende, ditt skratt, dina ögon, dina armar, dina läppar, ja allt. Jag älskar hur du håller om mig lite hårdare när jag är ledsen. Jag älskar hur du kan stanna upp bara för att ge mig en kyss. Jag älskar att du är helt galet knäpp och att du alltid vet hur du ska få mig att skratta. Jag älskar att jag känner mig trygg när jag är med dig. Jag älskar att du är min bästavän samtidigt som du är min pojkvän. Jag älskar att du är så himla lätt att prata med och att jag kan berätta precis allt för dig. Jag älskar hur jag kan va på mitt sämsta och jobbigaste humör och att du ändå älskar mig precis lika mycket. Jag älskar att vi träffas varje dag men ändå inte tröttnar. Jag älskar att titta på dig och jag älskar när jag tittar på dig och du redan tittar på mig med ett leende. Jag skulle kunna fortsätta i en evighet, men kan avlsuta med att säga att du betyder jättemycket för mig och förstår inte hur jag kan ha levt nästan 16 år av mitt liv utan dig. Jag älskar dig Sebbe <3


mitt rum

Nu kommer lite bilder på mitt nya rum. Är inte helt klart än men aja.


Såhär ser det ut när man kommer in


Min säng och min rosa bubbliga tapet :D


soffa, kuddarna ser röda ut men de är rosa egentligen


Mina fina ljus på fönsterbrädan


Min tv :D gosedjuren är bara där tills jag har skaffat fler hyllor

Mitt skrivbord och spegel och dörren in till garderoberna och min och min lillasysters toalett :)


Mitt skrivbord med rosa stol. Hyllan ska hängas upp på väggen sen och bli en cheerleadinghylla :)


En liten preview på cheerhyllan :) Kommer ha massa bilder och sånt också

Så nu har ni fått se lite. Men som sagt inte klart än. Jag älskar att ha lägenhet högst upp för jag har snetak i mitt rum och ni fattar inte hur mysigt det är när det regnar, det låter jättemysigt mot fönstrena :D Nu kommer snart Sebbe hit och håller mig sällskap när jag ska plugga. Söt han är :D

pusshej


Everyday I love you more and more

Godmorgon! Sitter här med min fil i min säng. Idag kommer inte bli en sån rolig dag. Ska storstäda mitt rum. Och sen måste jag plugga. Den här veckan blir inte så rolig, har massa plugg. Tänkte ta och skriva upp allt för er.
Måndag: Ingenting
Tisdag: Svenska bokpresentation, datakunskapsprov, företagsekonomi läxförhör.
Onsdag: Spanska prov
Torsdag: Ingenting
Fredag: Samhällskunskap muntlig presentation

Ja så kommer ha mycket till liv den här veckan. Och allt (förutom företagsekonomin) är det sista för hela kursen så måste va bra. Aja, det är bara tre veckor kvar till lov!

pusshej

 


grillning

Efter träningen, som btw var väldigt jobbig med tanke på att det var så himla varmt, åkte jag och Sebbe hem till mig. Jag fixade till mig lite och sen bar det vidare till badberget det det skulle grillas. Har haft en asmysig kväll! Orkar inte berärra så mycket, lägger in bilder istället :)

pusshej




















träning

Nu ska jag snart åka, eller om typ en halvtimme. Vi ska träna ute, i rålis :D Men ska träffa Amanda lite tidigare:) Vet inte vad jag ska skriva.. TTYL :)

pusshej


Oh sunny day!

Har legat ute på balkongen och solat, asskönt! Och lite mer färg fick jag :) Men var tvungen att gå in för måste strax börja fixa mig, ska på träning i eftermiddag. Kulkul. Sen ikväll blir det grillning, mys :)

pusshej


when love takes over


Kom alldeles nyss hem. Har haft typ värdlens mysigaste kväll hos Sebbe. Den bestod av två filmer (Marley & Jag, sjukt bra film, och familjen är värre), middag, glass och massa godis. Kunde inte bli mycket bättre med tanke på att både jag och Sebbe är förkylda. Har smittat honom, oups.. Men nu håller jag på att dö av trötthet så ska nog hoppa i säng.

pusshej


livet blir bättre på sommaren


Idag kör jag på barbent för första gången i år. Hade på mig strumpbyxor under shorts idag men när jag kom hem kände jag att det var för varmt, så bytte till klänning. Ska strax iväg till huddinge, jag och Sebbe ska köpa massaaa godis :D Vi hörs väl senare ikväll :)

pusshej

här har ni byw dagens lunch. Har jag börjat med frukt dieten? Nee men orkade inte laga till något bättre :D


lovely


Gick till skolan, gjorde matte nationella, sen drog jag :PpPPppP Haha. Åkte och köpte glass på montis med Sebbe. Men han hade ju skola sen tillskillnad från mig. Så jag åkte hem och nu sitter jag här på min balkong med spotify på och solar. Asnice. Ikväll ska jag antingen grilla med Elin och några eller så blir det myskväll med Sebbe. Lutar mer åt myskväll hållet. Sebbe har lovat att laga middag till mig och det är inget jag tackar nej till :D

pusshej


you´r all that i want

Hola! Kom nyss hem. Efter skolan åkte jag och Sebbe hem till honom. Nu ska jag ta en dusch och sen plugga lite till matte nationella imorgon.

pusshej


<3


torsdag

God morgon! Har nyss vaknat. Har asont i huvudet :( Asså asasont. Men har tagit en tablett så det går väl över snart, hoppas jag i alla fall. Innan skolan börjar idag ska jag iväg på ett ärende med Amanda Krawiec. Nu ska jag börja fixa mig, vi hörs ikväll.

pusshej

And I get to kiss you baby just because I can

Att ha sovmorgon till 13.15 såhär i mitten av veckan är guld värt! Åt lunch med min älskling innan min historia började, och där hade vi bara ett läxförhör sen fick vi sluta. Jag och Sebbe åkte hem till mig en liten stund innan jag skulle iväg på något möte om mitt sommarjobb. Virrade omkring i typ tjugo minuter innan jag hittade, så kom precis i tid. Det tog inte så lång tid. Sen åkte jag till trekanten och träffade Isabell och Erika. Vi åkte till haninge för Erika skulle köpa shorts. Kom nyss hem. Mår inte så superbra. Men imorgon då SKA jag va frisk!

pusshej


en favoritbild på mig och Erika, typ ett år gammal :)


nu är det sommar på riktigt!





Låt bilderna tala för sig själva. Har haft en supereftermiddag i alla fall!


orkar inte

Sitter i skolan. Är asförkyld :( Orkar inte.. Knarkar halstabletter just nu. Fick VG på samhällskunskapsprovet, way to go Inez :D

pusshej


You're every minute of my everyday

Hemma efter en asasaskul träning! :D Vi byggde i över en timme, askul :D Kände verkligen hur musklerna byggdes ;) Är verkligen astaggad på att tävla nu! Ska bli så kul. Men nu ska jag tvätta cheerdräkten jag lånade till MTV jobbet.

pusshej


I found out I'm nothing without you

Hola folks! Skola idag, asskön t väder :D Det är ju sommar på riktigt! Efter skolan åkte jag och Sebbe hem till mig och nu sitter vi här. Ska på träning om två timmar. Vi hörs efter!

pusshej

fick en kommentar om att visa min lägenhet och mitt rum, det kommer när allt är klart :)

cheerleading sm

Sitter och kollar på cheerleading SM som sänd på nätet. Gud vad jag önskar att jag va i Uppsala nu! Men pengarna räckte inte till :( Så har suttit och tittat på det och så har jag pluggat.

Nu när jag har suttit och tittat på SM blev jag så himla sugen på att tävla själv! Exakt tre veckor kvar nu!! Längtar :D Men nu är det snart prisutdelning så ska fortsätta titta.
pusshej


blää

Har ont i huvudet och halsen. Mår inge bra. Har haft en bra dag ute i solen idag i alla fall :) Hade ingen träning så kollade på Sebbes match med Victoria, mysigt när det var så varmt idag :D Älskar det! Men nu känner jag mig helt död så ska sätta på mig mina mjukisar och kolla på rosa pantern.

pusshej

i need you, and i need you to need me

Sitter hemma med min lillasyster och har filmmarathon. Var hos Sebbe, åt kladdkaka, middag och prinsesstårta. Mådde inte lite illa efter ;) Aja nu fortsätter filmtittandet. Mår inte så bra så en filmkväll sitter perfekt :)

pusshej


jag och lillsis


each day's a gift and not a given right

God morgon! Har varit uppe ett tag och packat upp flyttlådor, nu har jag bara fyra kvar. Borde blir klart nästa vecka, niiice! I alla fall, ska till Sebbe sen. Vi har ju fyra månader idag :D

pusshej

nästan sommarkväll

Hola! Har haft en mysig kväll med Victoria och Johanna. Det är ju asskönt ute! När vi gick till huddinge kändes det som en sommarkväll. I alla fall så kollade vi på "p.s i love you". Vilken underbar film! I love it! Kom nyss hem så ska kolla lite bloggar innan jag går och lägger mig :)

pusshej




blah blah blah

Hann inte skriva något imorse, blev väkt och då var jag tvungen att fixa mig iordning snabbt för skulle till IKEA med mamma och lillasyster. Köpte lite grejer till mitt rum. När jag kom hem väntade Sebbe :) Är med honom nu. Ska till Victoria ikväll med Johanna :) Men nu orkar jag inte skriva.

pusshej


haha johanna, jag och vicoria :P


onsdag

Det känns som om den här dagen har hållt på i en evighet, började med skola och nationella i matte, sen studiebesök på något museum. Sen träffade jag först Jessica någon timme i stan och sen Amanda. Meningen var att vi skulle sätta oss vi vattnet, men Amanda hade inte lämnat sin licens till vår tränare så vi fick åka och lämna den. Sen åt vi kebab ute i solen, asgott :D Anyway, sen träffade jag Sebbe och har varit med honom hela kvällen, mysiigt. Där har ni min dag. Och det bästa är att nu är det långhelg! :D :D :D

pusshej

bild från i somras, amanda vägrade skicka de från idag ;)


du är allt <3

Hola! Försov mig imorse, vaknade tio minuter innan jag började. Duktigt Inez. I alla fall, åkte med Victoria till stan och lämnade licens til Rita. Sen mötte jag min älskling som är sjuk :( Vi åkte hem till honom dör vi bara har legat i hans säng hela dan och tagit det lugnt. Vi bakade kladdkaka också :D Kollade på DHW där också, sjukt bra avsnitt!

Nu ska jag tvätta mig och sen gå och lägga mig. Nationella imorgon i matte, huvudräkningsdelen. Tagga till! Eller inte.. Hatar huvudräkning, sist vi hade nationella i dte fick jag panik. Inte kul.
pusshej


vår första kyssbild ;) och ja min hand är knäpp jag vet..


sommarjobb!

Tänkte bara säga att jag har fått sommarjobb! Wie :D

my girl


Känns så konstigt att du inte kommer vara med och tävla om en månad. Känns helt weird.. Sen vi började på cheerleading har vi gått igenom allt tillsammans. Vems hand ska jag nu klämma sönder under prisutdelningen? Men du får ta och ta det lugnt så att du blir helt frisk snart :)

klänning

det var någon som frågade vad jag hade köpt den här klänningen någonstans, den är köpt å h&m divided och kostar 129 kr :) Tycker den är så snygg att jag tror att jag ska köpa den i vitt också :)

do you wanna live forever?

Hola! Skola idag. Sen åkte jag och Sebbe hem till mig och jag tog en powernap innan det var dags för träning. En asrolig träning, vi byggde massaaa och D5 tränade så vi fick se de, asduktiga! 25 dagar kvar till tävling! Kom hem för ett tag sen men har pratat i telefon med Erika, hon är gullig :) Nu ska jag äta nått innan jag dör.

pusshej


                                jag och erika på dm, jag ser helt muppig ut men aja ;)

sometimes love comes around

Segaste söndagen på länge. Har bott i mina mjukisar och bara gått utanför dörren när vi har gått till coop mittemot mitt hus för att köpa något att äta. Men annars så har jag och Sebbe bara legat i sängen och kollat på halva avatar, kollat HIMYM och jag har sovit asmycket. Är ganska trött. Nu gick Sebbe nyss så nu är jag helt ensam och äter toast, det enda jag har ätit idag. Men nu ska jag packa upp lite grejer från flyttlådorna innan mamma blir galen.

pusshej


min pojkvän i min dynamites tröja. Har sån tur som har dig <3


söndag

God morgon! Jag och Sebbe vaknade halv nio av någon konstig anledning. Varför vakna så tidigt? I alla fall, vi har varit nere och köpt frukost och sen gjort toast, mums :) Har egentligen inte så mycket att skriva.

pusshej


truly madly deeply

Efter träningen mötte jag Sebbe och vi åkte hem till mig. Vi köpta kebabpizza, fanta exotic och godis och började kolla på avatar men jag tröttnade. Nu är jag astrött så orkar inte skriva.

pusshej


up and away



träningsoutfit.. ;)
tjockiströja, föreningens
t-shirt, föreningen
cheershorts, från usa
leggins, h&m


Saturday

God morgon! Har precis duschat och ska ta och äta nått. Idag ska jag först in till liljeholmen med Victoria, hon ska kolla på bikini och jag ska köpa en grej till Sebbes överraskning ;) Sen är det träning, ska bli skoj! Mindre än en månad kvar till tävling nu! Gissa om jag längtar. Men nu har jag lite bråttom.

pusshej


min fina vän <3


myspys

Lite snabbt inlägg här nedanför, hade liite bråttom. Åkte i alla fall till stan, även Emmy var med :) Gick inte så överdrivet bra, men mot slutet hittade jag lite. Sen åkte jag till Sebbi där jag har varit hela kvällen. Han hade köpt godis, chips och dipp så har verkligen tjockat mig. Inte bra med tanke på att det är sommar snart! Men mysigt var det :)

pusshej


trötter.

Vaknade, var på studiebesök i riksdan, såg Anders Borg blir lite ägd, slutade 10.30, åkte hem, såg HIMYM, somnade, vaknade nyss, ska gå om tio minuter. Så ska skynda mig nu. Ska iväg på underklädsshopping med mina favoriter Amanda och Victoria. Sen ska jag till min älskling, Sebbe för er som inte fattar ;)

pusshej

Your world is my world

Hatar torsdagar, segaste dagen. Hade två prov i skolan det ena gick skit dåligt och det andra gick faktiskt ganska bra. Sen åkte jag och Sebbe hem till Victoria redan var. Har varit med de hela eftermiddan och kvällen. Halv åtte åkte Sebbe till sin träning och jag och Victoria åkte till älvsjö skogen och sprang. Oh my gosh vilken dålig kondis jag har fått! Ska förbättras. När jag kom hem följde jag med mamma och hennes kille till pizzerian under oss och köpte pizza, mums!

pusshej


I´m loosing it

Ska alldeles strax springa iväg till tunnelbanan. Kul att jag inte kan något alls till varken företagsekonomiprovet och matteförhöret, toppen Inez! Ikväll ska jag och Victoria vara duktiga och springa, bygga lite muskler. Nu på morgonen har jag fått lite presenter av mami som kom hem från Spanien inatt. Fick en parfym och en bodylotion men min favoritlukt! Men nu måste jag springa.

pusshej


todays look. Svarta jeans, vitt linne, svart jacka och halsband från Sebbe :)


When there´s no light to break up the dark, that´s when I look at you

Vad har jag gjort sen jag skrev sist? Typ ingenting. Föröskt plugga lite företagsekonomi men fatta nada, kollat massa himym avsnitt och  sen har jag varit med Sebbe. Vi har inte gjort något speciellt :) Är ju sjuk så var skönt att bara ligga i sängen medans min älskling tog hand om mig :) Men nu ska jag fortsätta plugga.

pusshej


två av sakerna jag köpte i fredags. Jättedåliga bilder men min kamera är hos pappa så det får duga med mobilbilder. Förutom bikinin och klänningen köpte jag även en BH och foundation.


sjuklingen

Är hemma idag. Mår inte alls bra. Idag är enda dan jag har tid att vara hemma så passade på att vila upp mig. Och ingen mat hemma har jag inte heller :( Är jättesugen på ben&jerrys men har inga pengar.. Tycker jag synd om mig själv? Ja, lite. Men nu ska jag kolla massa tv-serier på internet.

pusshej


jag vill ha sommar och gå runt i fina sommarklänningar!


snabbt

Kom nyss hem, ska duscha och sen sova. Mår asdåligt :(

pusshej

hos sebbis

Sitter hos Sebbe. Nationella idag, gick sådär. Kunder inte koncentrera mig. Åkte sen och sola, fick ganska mycket färg faktiskt, tummen upp för det!Ska vara hos Sebbe resten av kvällen. Hörs sen!

pusshej


Bow Down To Dynamites

Hejsan! Var bara i skolan en lektion, mådde dåligt så pratade med matteläraren och fick gå hem. Sebbe slutade också då så vi åkte och köpte bikiniunderdel till mig, åt lite på donken och åkte sen hem till mig och mös resten av eftermiddan. Fast jag mådde dåligt åkte jag på träning, och det var en riktigt kul träning! Alla var glada och vi hade styrka vilket vi inte hade haft på länge, det behövs verkligen!

pusshej


nu tycker jag att vi tar och kammar hem en till medalj!


You are my world

Har ont i halsen, huvudet och magen. Men ska ta och pallra mig till skolan i alla fall. Har träning ikväll, och fast jag mår såhär så är jag taggad! Har inte tränat på över en vecka, och har ganska svårt att stå still nu. Så mycket energi har jag. Vi hörs nog ikväll!

pusshej

har tråkigt (skulle publiceras igår)

Namn: Inez Stephanie Lucia Gara
Piercingar: öron bara, naveln efter sommaren är det tänkt
Tatueringar: inga
Längd: 1,75 kanske
Hårfärg: brunt
Är du kär i någon: ja :D <3
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja, USA
Tänker du på självmord: nej
Vad är du rädd för: clowner, sprutor
Gillar du att tvätta: öh.. nee
Gillar du Berg-och-Dalbana: om jag gör! 

Senaste..
Film du hyrde: kommer inte ihåg
Film du köpte: kommer inte ihåg
Låten du lyssnade på: Keisha, dancing with the tears in my eyes
Låten du hade på hjärnan: vet inte
Låten du laddade ner: någon justin bieber låt
Personen du ringde: Victoria
Personen du kysste: Sebbe
TV program du tittade på: spårlöst, fråga inte varför :P
Personen du tänkte på: min älskling :)
Bok du läste: "Som jag vill vara"
Personen du fick mail av: ?
Personen du fick brev av: Typ Elin?
Personen du fick sms av: Sebbe
Gången hela din familj åt middag tillsammans: När jag konfirmerade mig för typ ett år senFAVORIT...

Favorit
Mat:
 lasange :D
Favorit artist/grupp: olika typ hela tiden
Sak att göra: shoppa, va med sebbe, cheerleada, aa det finns så mycket mer ;)
Sport: Cheerleading!
Dryck: fanta exotic
Kläder: sommar kläder i alal slag, shorts, klänningar och sånt
Film: moulin rouge!
Bil: cab :D

ANTAL...

Gånger du varit kär: har trott att jag har barit kär innan, men nu är nog förta gången på riktigt :)
Hjärtan brustit på grund av dej: vet inte..
Gånger ditt namn varit med i tidningen: för många gånger ;)
Ärr du har på kroppen: två på kroppen, ett på hakan. Tror inte jag har fler

ÖVRIGT...

Vad har du gjort idag: absolut ingenting
Var det kul: nej
Hur tidigt stiger du upp: olika
Gillar du att slåss: undviker det, skulle bara skada den andra och det vill vi ju inte ;)
Vad ska du göra ikväll: ingeting, eller plugga kanske
Vad är du allergisk mot: ingenting
Var har du ont: halsen :(
Använder du hårspray: ibland
Kan du stå på händer: yees
Favorit serie: One Tree Hill

ÖVRIGT MER...

Salt eller socker: socker
Gillar du ketchup: aa
Är du glad nu: jag är inte ledsen, men inte direkt glad. Har ganska tråkigt 
Var du glad igår: jaa :D
Känner du någon som jobbar på sjukhus: aa :) 
Stockholm är: sveriges bästa stad
Göteborg är: där liseberg ligger
Kan du sjunga: är det något jag inte kan så är det att sjunga
Mer värt än guld: de som står mig närmast :)
Spaghetti eller makaroner: beror på
Ett land jag helst vill besöka: USA, igen
Ska inte bli skoj: att packa upp allt från mina flyttlådor
Ska bli skoj: när allt med lägenheten är klart :D
Sparar till: spara är inte min starkaste sida
Väntar på: sommaren


The best people in my life

Åkte aldrig till Sebbes match. Åkte hem till Amanda istället och åt kebab med favoriterna Amanda och Victoria. Länge sen bara vi tre var tillsammans, underbart! Sen åkte jag och mötte Sebbe som hade spelat match och vi gick till vårt ställe och hade det mysigt innan jag begav mig hemåt. På tåget hem försökte en kille jag har stött på förut, och som då var trevlig, bjuda mig på knark. Mysiga människor det finns asså.

Nu kollar jag på film med min lillasyster :) Är astrött..
pusshej

bilder från igår och idag







everytime we kiss I swear I could fly

Hela dagen har bara segat förbi. Har inte gjort ett skit. Ska i alla fall på Sebbes matck ikväll med Victoria och kanske Amanda. Så kommer i alla fall inte sitta hemma all by my self hela kvällen, vilket det verkade bli ett tag.

pusshej


middagen igår :)


Älskar låten


1 Maj

God morgon, vaknade för typ 45 minuter sen. Jag står fast vid min åsikt att valborg är sjukt överskattat. Men det var väl mysigt ändå :) Var hos Amanda hela kvällen igår, vi skulle ut och smälla raketer men det gick ju som det gick.

Idag känner jag mig otroligt seg. Vet inte riktigt vad dagen har att bjude på, så vi får väl se.
pusshej

här tänkte jag lägga upp bilder från igår men märkte att jag hade glömt min kamera hos Amanda, smidigt inez.


RSS 2.0