27 lipca

Eftersom att jag er i Polen kan jag ju ha rubriken po polska ;) Har nyss duschat och etit frukost . Jag eter alldeles for mycket her ! Har nog aldrig etit so mycket som jag har etit den senaste veckan , och hur mycket jag en eter blir jag aldrig helt mett ! Undrar hur mycket jag kommer go upp i vikt... Aja , man lever bara en gong ;) Idag po dan vet jag inte vad som hender , kanske setter mig ute po terassen med en bok eller nott , det er so himla skont veder ! Inte for varmt men solen lyser fortfarande so kanske borde passa po att bettra po brennan som holler po att forsvinna . Sen ikvell ska vi kanske po bio och se Harry Potter . Er inget stort Harry Potter fan men det ska bli kul att komma bort fron landet lite ochoka in till en stor stad :)

Po tal om bocker so har jag lest ut fjerde twilight boken nu :(( Den var so himla bra ! So nu ska jag lesa om alla fast po svenska ;)

pusshej

26 Juli

Gammelfarmor och gammelfarfar kom aldrig idag . Vi ska kanske oka till de imorgon istellet . Po dan gjorde jag inget speciellt , men po eftermiddan kom nogra kusiner hit . Vi gick upp till skogen . Haha ner vi hade gott in en bit sog vi en gubbe som forsokte setta po sig byxor , men det gick inte serskilt bra for honom han hade fott lite mycket av det goda so att sega . Haha oj vad vi skratta det sog so kul ut :P Sen so var vi hemma her hos farmor och spela kort . Nu ska jag chatta med lite folk , saknar alla der hemma asmycket ! Har jettekul her i Polen men skulle faktiskt kunna oka hem snart , ska ju vara her i tre veckor till .

Juste , moste bara beretta om en av de besta sakerna med Polen , det er att sitta ute p[ farmors terass halva netterna . Har aldrig sett ett stelle der man ser stjernorna so bra .  Att sitta der ute e som rena terapin for mig , asskont !

pusshej


Direkt fron Polen

Heeeej ! Forlot for att jag inte har skrivit nott men har helt enkelt inte haft tid . Mondag , tisdag och onsdag var jag bara med mina kusiner hende inget speciellt , po torsdag okte vi till Zakopane (eller hur det nu stavas) . Egentligen skulle vi oka med linbana upp till ett jette hogt berg men det var fem timmars ko till linbanan so nogon kom po den underbara iden att go upp... Det gick bra i borjan men sen var det riktigt jobbigt ! Serskilt po slutet do dte var brant och stolen stekte . Inget jag gor om. Det tog oss tvo och en halvtimme att komma upp . Vi var uppe ett tag och sen okte vi ner och okte och ot middag po en jettemysig resturang . Jag var ashungrig , ot upp all min mat , en tredjedel av min pappas frus mat och typ halva min lillebrors mat och sen efterrett . Po fredag var vi bara hemma hos farmor po dan och sne po kvellen okte vi till vora kusiner och var lite med dem . Igor (lordag) treffade vi lite sl'kt fron mammas sida . Mina lilla kusin Agnieska er so hiiimla sot !

Idag kommer gammelofarmor och gammelfarfar hit . Skriver nog mer ikvell skulle jag tro.

pussej

I polen

Heej ! Nu er jag i Polen . Resan gick bra orkar inte skriva so mykcet nu er med mina kusiner . Tenkte bara sega att jag lever !

pusshej

Hej då Sverige , Hej Polen !

Det här blir nog sista inlägget innan jag åker . Hoppas ni kommer ha det bra här hemma i Sverige ! Ser inte framemot bilresan imorgon , 8-10 timmar tar det :S Men jag har filmer på min iPod och så har vi bärbara dvden med oss så jag klarar mig nog .

Kommer inte ha min mobil på för det kostar jätte mycket om jag får sms och sånt... Men jag kommer ha dator så om ni vill nått är det bara att skriva på facebook eller nått . Och jag lovar att upptatera så mycket jag kan !


pusshej



friendship never ends

Rubriken har ingenting med inlägget att göra :P Det har de inte haft på sistone men jag är så dålig på att komma på rubriker :P I alla fall.. Imorgon åker jag till Polen . Eller klockan är ju snart över tolv så jag kanske borde säga senare idag ? Åker inte förrän på eftermiddan så jag kommer nog hinna skriva ett inlägg eller två . Beror på för innan vi åker ska vi städa... Aja som sagt ska det bli kul att åka till Polen , men jag kommer sakna alla här hemma så otroligt mycket ! Ska inte skriva mer för då rikserar det här att bli ett deppinlägg :P

pusshej

Här kommer alla känslorna på en och samma gång

Har inte så mycket att skriva , har varit ute idag och gud vad varmt det är ! Jag vill bara att det ska bli imorgon så att vi kan åka någongång , fast samtidigt vill jag inte åka . Eller jag vill åka , men jag vill inte vara borta så länge . Visst ska dte bli jättekul att få träffa min farmor , min faster och mina kusiner , men det är så många som jag verkligen kommer sakna här hemma . Som ni kanske märker har jag väldigt blandade känslor inför att åka ...

pusshej

it´s a roller-coaster kinda rush

Förlåt för så dålig upptatering igår , det är lika bra att ni vänjer er ;) Jag kommer ha dator i Polen men kommer inte ha tid att skriva så jätte mycket , och när jag skriver kommer jag inte ha ÅÄÖ . Men jag tänkte faktiskt skriva inatt , hade tryckt upp "nytt inlägg" och allt . Men jag visste inte vad jag skulle skriva , finns så mycket jag vill skriva men vet inte hur jag ska skriva det , typ :P

Idag skulle jag kanske träffa Amanda K , men vet inte ifall det blir av . Har ingen remsa eller nått så i så fall måste jag övertala henne att komma till fisksätra och det tror jag inte hon har lust med :P Och så måste jag hämta min lillebror idag också... Så jag får se hur det blir .

pusshej


Jag och Amanda i Italien
Visst ser bilden otroligt tillgjord ut ? En typisk bild min mormor skulle gilla typ :P

16 Juli

Har precis bakat låbärs muffins . Idag då , först var jag bara hemma . Sen så hämtade jag min lillebror på dagis , hans mamma var sen så jag och min lillasyster fick vakta honom . Vi gick ut och gick ner till vattnet . Jag doppade fötterna och shit vad kallt det var ! Så har min dag sett ut .

pusshej


Knock you down

Tänkte börja med att säga att jag åker visst inte till Polen imorgon , jag åker på lördag :P Det var mamma som blandade ihop massa grejer.. lång historia .

Vaknade av att Victoria ringde . Det var massa polacker hos henne så hon ville kommunicera med de så jag hjälpte henne att prata lite med de och det gick faktiskt riktigt bra ! Jag vet att Victoria inners inne drömmer om att vara polack ;) Idag ska jag vara snäll och hjälpa till lite här hemma , först så ska jag skala potatis (som är bland det tråkigaste som finns) , sen så var det massa andra smågrejer jag skulle göra som jag har glömt bort just nu och det måste jag göra innan tre för då ska jag hämta min lillebror på dagis . Så ska väll ta och börja fixa mig snart så jag kan börja med allt . Men först ska jag få tag på Amanda K , hon svarar inte när jag ringer . Amanda som du ser dte här , SVARA NÄR JAG RINGER ! Måste prata med dig om en grej ;)

pusshej

Keri Hilson Ft. Neyo & Kanye West - Knock You Down


Twilight , is like a drog to me

Har precis tittat på twilight . Var inte på världens bästa humör när jag kom hem , men twilight hjälper alltid ! Jag försvinner helt in i den där världen , allt annat stängs ute . Men kollade inte klart så ska snart fortsätta kolla . Tänkte bara säga god natt och att jag ÄLSKAR twilight !

pusshej


You and I collide

Kom nyss hem . Ska alldeles strax äta . Var som sagt i stan idag med Peter . Vi gick mest runt eller satt vid vattnet . Kommer inte träffa honom något mer på en hel månad :(( Aja... Nu ska jag äta .

pusshej


You spin my head right round, right round

Hur kan det vara så svårt att börja ett inlägg ? Jag har bloggat i ett och ett halvt år och då borde jag väll veta hur jag borde börja ett inlägg , men det känns sp konstigt att skriva typ "Hej" eller "God Morgon" , men hur annars ska man börja ? Aja.. Vaknade imorse och gick och la mig i min pappas säng , den är mycket skönare än min (a) . Nu ska jag strax värma lite lasange åt mig (mums!) och sen ska jag in till stan och träffa Peter :) Skriver mer när jag kommer hem !

pusshej


svar till frågestund

Favoritblogg?
Svar: Jag gillar många olika bloggar , har olika favoriter typ hela tiden :P

Gillar du ärtor?
Svar: Inte speciellt mycket :P

Är du singel?
Svar: Nej det är jag inte ;D

Vad ska du göra i Polen?
Svar: Jag ska bo hos min farmor och så kommer jag nog mest vara med mina kusiner och sen så kommer jag ju hälsa på massa andra släktingar , typ hela min släkt bor i Polen .

När fyller du år?
Svar: 22 September , det är inte så långt kvar :D

 Hur åker du till Polen? Alltså med flyg eller båt.
 Svar: Först båt i 12 timmar och sen bil i 8-10 timmar.

Favoritårstid?:D
Svar: Sommar såklart !!!

Detta gör jag helst ens varm solig sommarkväll...?
Svar: Hm.. finns så mycket saker jag gillar att göra varma sommarkvällar men något av det mysigaste som finns är att dra ihop ett helt gäng och grilla vid vattnet :)

Klädesplagg du inte klarar dej utan?
Svar: Shorts !

Någon bra film du sett på sistone som du vill tipsa oss om?:D
Svar: Moulin Rouge , den är så bra ! Man både skrattar och gråter när man ser den !

Varför började du blogga?
Svar: För att jag tyckte att det skulle vara kul att kunna läsa om saker jag gjorde när jag var yngre om typ 10 år .

Hur mkt tjänar du på din blogg?
Svar: Ingenting

Tycker du att du är snygg?
Svar: Nej det tycker jag inte :P

3 saker du skulle ta med dig till en öde ö.
Svar: Hm... ipod , mobil , och en båt så att jag kan ta mig därifrån när jag tröttnar ;)

3 saker du inte går utan att ta med dig.
Svar: Min mobil , mitt busskort (fast nu har jag inget:() och på sista tiden har jag inte gått någonstans utan mitt coca cola lipsyl

3 personer som betyder mkt i ditt liv?
Svar: Kan verkligen inte bara säga tre . Finns så många som betyder lika mycket men på olika sätt om ni fattar vad jag menar :p

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

De visade Moulin Rouge på TV (därav rubriken)  :D Blev så himla glad ! Jag tror det är tredje gången jag ser den den här veckan.. Men den är lika bra varje gång ;) För er som inte har sett den , se den ! Annars så har jag läst på "breaking dawn" , jag får verkligen inte läsa ut den nu innan jag åker till Polen ! Måste ju ha något att läsa på båten.. Men den är så bra så dte går inte att sluta läsa !

pusshej


Never knew I could feel like this

God morgon ! Sovit gott ? Det har inte jag.. Sista gången jag sov med öppet fönster här i fisksätra säger jag bara ! Nu ska jag gå och duscha . Är så himla trött på det här vädret ! Hoppas verkligen att det är varmt i Polen , men det brukar det vara så... Glömde be pappa om en remsa eller nått att åka med . Skulle ju kunna köpa sms-biljett om det inte var så att mamma blev så sur över att jag hade köpt så många sms-biljetter förra månaden . Så jag kommer inte härifrån , så får hitta på nått här helt enkelt , göra det bästa av situationen typ . 

pusshej


Jag och Gabriella i Italien
Har så många bilder från Italien som jag inte har lagt ut än.. Har helt glömt bort det ! Så de får komma lite då och då ;)

Raise your voice

Har precis tittat på raise your voice . Den är så himla bra ! Satt med tårarna i ögonen flera gånger ! Nu ska jag leka lite på facebook och göra massa roliga quiz vilket jag älskar !

pusshej


bloggtorka

Trodde aldrig att detta skulle hända mig.. Men jag har bloggtorka . Ska försöka komma på något intressant att skriva men just nu går det inte . Idag har inget intressant hänt . Satt ute på balkongen en stund och lyssnade på muski samtidigt som jag läste "breaking dawn" . Jag borde inte läsa den måste spara den till Polen... Sen när min lillebror kom hem från dagis var jag snäll och gick ut lite med honom .

pusshej

frågestund

Pratade i telfon igår hela kvällen så hann inte skriva nått . Är hos pappa nu i alla fall och vaknade nyss... Aja kör en frågestund nu innan jag åker till Polen .

FRÅGA PÅ !!!!
jag stoppar när jag tycker att det räcker med frågor :)

Väskan är packad , den är full

haha rubriken är ett gammalt intern skämt ;)

Haft en bra dag ? Det har i alla fall jag haft . Först träffade jag Madde en snabbis . Var inte med henne så jättelänge , men hann i alla fall säga hej då till henne . Sen så träffade jag Peter . Först var vi hos mig och kollade på vänner. Sen så var vi ute lite . Nu har jag grillat lite med min mamma och lillasyster och så packade jag precis , så nu är jag klar med det också . Juste , jag är nu ägare av en ipod :D Äntligen säger jag bara ! Så jag har laddat ner lite filmer och musik till den . Vi ska alldeles strax åka till pappa .

pusshej

Lillainez och Amanda Wallander videbloggar

såhär bra går det när jag och amanda försöker göra ett seriöst videoinlägg

12 Juli

Idag skiner solen :D I alla fall lite . Ska strax gå och äte lite frukost , men min nutella är slut :(( Aja , shit happens , life goes on . Idag ska jag först träffa Madde en liten stund . Hon ska ju åka med Amanda till umeå ikväll så vi hinner inte ses någon mer innan jag åker bort till Polen och är borta en månad .  Sen ska jag träffa Peter . Och så måste jag hinna packa innan jag åker till pappa ikväll... Undra hur jag ska hinna med allt . Ska bli kul att träffa pappa och Alexander , har inte träffat de på över en månad :o 

pusshej


bild från kroatien förra sommarn  
 

I gonna miss you

Haft en bra kväll ? MIn har varit helt okej , tittade på "pang i bygget" med min mamma och hennes kille :P Någon gammal komediserie men den var faktiskt helt okej . Sen så pratade jag med peter i telefon , lika mysigt som vanligt :) Nu sitter jag och cornelia och klagar med varandra på msn.. Haha vilken rolig mening , klagar med varandra :P Borde egentligen börjat packa ikväll , men nej det har jag inte gjort ! Aja kommer väll packa i sista stund som vanligt .

pusshej


chocolate

Nu gick Vera nyss . Vi åt fattiga riddare och tittade på moulin rouge . Vera hade inte sett den innan , men självklart tyckte hon den var jättebra ! Hur kan man tycka något annat? Ikväll vet jag inte vad jag ska göra.. Kanske borde börja packa eftersom att jag åker till pappa imorgon och då ska jag ha med mig min packning till Polen dit . Och det blir ganska mycket eftersom att jag ska vara borta en hel månad !!!

pusshej


vera , en sann räddare i nöden

Woho ! Pratade nyss med Vera och hon är verkligen en räddare i nöden . Så nu ska jag snart träffa henne :) Hare !



vera är astuff :D

shalalalala

Alla mina planer för dagen har föröstörts . Så nu försöker jag få tag på någon som vill hitta på nått med mig . Går inge vidare bra , antingen så är mobilen avstängd , eller så är det upptaget , eller så är de upptagna . Får fortsätta ringa runt lite för jag orkar verkligen inte sitta hemma idag !

pusshej

 

miss you already <3

i know you want me


11 Juli

Vaknade för en liten stund sedan . Känner mig jättepigg :D Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen . Ska kanske följa med amanda och madde till stan idag på dan men vet inte ifall jag hinner det.. Men vill verkligen träffa madde innan jag åker ! (amanda träffade jag ju igår) . Men vi får se hur det blir .

pusshej


jag vid vattnet igår


bilder från igår och idag

igår:
  
 1. Haha jag och elin
 2. Två datorer (hade med mig min för vi skulle titta på twilight som jag har på den) och cola ;)
 3. Jag och elin igen

idag:
       

1. Jag och amanda köpte cider , delicatobollar och nappar och satte oss vid vattnet och pratade :)
2. På tunnelbanstationen , vi åkte in till söder och gick lite där :)
3. Jag och amanda :D
4. Lovade amanda att lägga in bilden , haha jag ser inte mänsklig ut :P
5. Jag och amanda igen
6. AMANDA :D Sista gången jag träffade henne idag innan jag åker till Polen för hon åker till umeå på söndag :( Kommer sakna henne jätte mycket !
7. Jag och min cafe cooler , mums
8. Vi gick från liljeholmen hela vägen till axelsberg ;)

hemma hos elin

Vi gick precis upp , eller jag elin sov . Fast nu vaknade hon och satte på hård rock på högsta volym... Det är sånt jag får stå ut med när jag är här . Fast det är inte precis sån musik man vill lyssna på nu på morgonen .

pusshej


ett roligt sätt att hylla Micheal Jackson på

Sveriges bästa dansgrupp Bounce har valt att hylla Micheal Jackson på ett speciellt , men rolig , sätt . Kolla videon så förstår ni ;)

sover hos elin

Kom nyss hem. Ringde elin och det hela slutade med att jag ska sova hos henne inatt. Hinner inte skriva mer nu !

pusshej


woho vilken kväll

Nu är jag hos mormor och morfar . Skulle ju egentligen träffat Erika men hon skulle träffa Sebbe nu på kvällen så vi hann inte :( Synd . Så nu vet jag inte vad jag ska hitta på ikväll . Ska försöka övertala Elin att träffa mig när jag kommer hem men hon svarar inte... Aja får se vad som händer .

pusshej

one day i´ll fly away

Nu är jag nästan klar med städningen , tog en liten paus medans jag väntar på att mamma ska komma med pizza ! Lyssnar på massa låtar från moulin rouge , lägger in tre av favoriterna här :)

pusshej

your song


one day i´ll fly away


elephant love medley

9 Juli

Wohoo vilket väder det är ute ! Behävde inte vakna nio , sköönt ! Verkar inte bli världens bästa dag , först ska vi storstäda hela lägenheten , sen till mormor och morfar där vi ska äta middag och sen säga hejdå till släktingarna som åker hem imorgon , men sen ska jag träffa Erika :D Det ska bli kul :) Ville egentligen träffa henne på dagen men mamma gör ju upp planer åt mig utan att prata med mig arrgghhh.... Men men , jag är postiv :D Nu ska jag gå och borsta tänderna och sätta på mig mjukisar och sen börja städa .

pusshej


en bild på mig och Erika "Puhh" Svensson ;)


mini bellorna ;)

Ska snart gå och lägga mig , ska upp tidigt imorgon för vi ska storstäda hela lägenheten :S Amanda skickade en asful bild på oss , vi klagade ett tag på hur vi kunde ha varit så fula och visat oss offentligt men sen skickade hon en fin bild på oss så då kändes det bättre ;) Älskar min Barbie jättemycket ! <3333 Och rubriken är för att många har kallt oss för "mini-bellorna" haha :P

pusshej


jag och amanda bakifrån
bild från balen 

my bloody valentine

Nu kom jag nyss hem . Var på bio med Peter , vi såg "my bloody valentine" , ni vet skräckisen i 3D . Den var bra , hoppade till  x antal gånger.. :P Upptateringen har inte varit den bästa idag men jag har inget att skriva om . Men ska bättra mig ! Och fler bilder ska det bli !

pusshej


i brist på bilder får ni en bild från italien ;)

bio

Nu ska jag snart åka . Ska på bio .

pusshej

King of Pop

Kollade på minnesstunden för MIcheal Jackson igår och den var så fin . Jag var kanske inte ett så jätte stort fan av honom men jag tyckte fortfarande om honom och det är alltid sorgligt när någon dör . Lägger in en video när hans dotter Paris pratar , det är så sorgligt ! Tårarna strömmade när jag såg det här .

BFF

Vaknade runt halv tolv . Har ätit frukost och kollat på massa "My new BFF" avsnitt . Haha älskar det programmet :D Ska nog titta på ett till innan jag börjar fixa mig . Tänkte bara skriva något så att ni vet att jag lever.

pusshej


my BFF´s ;)


hemma

Nu är jag hemma , tänkte bara meddela det !

pusshej


direkt från GTB !

Heej ! Just nu skriver jag fårn hotellets dator . Har försökt skriva tidigare men datorn har varit upptagen . Idag kommer jag hem ! Vi ska åka om typ fem minuter . Jag har haft kul men det ska bli skönt att komma hem . Ville skriva innan jag åkte i söndags men mitt internet var konstigt . Har inte tagit så jättemycket bilder , men lite bilder har jag som ni får se när jag kommer hem . Skriver ikväll när jag har kommit hem !

pusshej

pool party!

Kom nyss hem och tänkta berätta lite om dagen . Efter att jag hade träffat Peter åkte jag hem till Amanda . Där sjöng vi sing star och spelade eye toy , haha det är så kul och väldigt bra träning ! Sen kom Madde och vi kollade på KS filmen . När Victoria ringde och sa att vi kunde komma så åte vi till huddinge där vi mötte Vera och så hyrde vi film och köpte chips och dipp . Hos victoria hoppade vi in i hennes varma pool på en gång och vi var i jätte länge . Sen åt vi jättegod grillad mat och efter det satte vi på filmen , "i taket lyser stjärnorna" . När vi hade kollat klart åkte vi hem och nu är jag hemma . Ska packa eftersom att imorgon åker jag till Göteborg , men behäver inte packa så mycket för kommer hem på tisdag . Åker imorgon klockan nio men ska försöka skriva något innan jag åker .

pusshej

rewind

Blev nyss klar . Vad ska jag göra idag ? Först ska jag träffa Peter , och sen är det poolparty hos Victoria ! Första gången jag kommer bada i hennes nya pool ;) Hoppas bara att vädret inte spelar oss ett spratt... Tror inte att det kommer bli så supermycket upptatering idag , skriver när jag kommer hem ikväll .

pusshej


telia

Kan berätta lite kort om kvällen . Färst åt jag massa till middag , sen var dte dags för den efterlängtade kvällspromenaden med Vera , hon tog med sig på sin vanliga runda och vi pratade om allt mellan himmel och jord . Kom hem runt elva och sen dess har jag försökt få igång mitt internet som inte funkade . Men alldeles nyss så lyckades jag och micke (mammas kille) få igång det ! WOHO !

pusshej


I feel perfectly fine

Idag har jag städat mitt rum och sen gjort absolut INGENTING ! Men sånna dagar behövs ju också . Snart kommer mormor och morfar och några släktingar för att äta middag hos oss . Jag önskar att de bara kan komma så att vi kan äta någongång är jätte hungrig . Sen hade jag tänkt smita iväg lite för att följa med Vera på en av hennes dagliga kvällspromenader , kul kul . Hare !

pusshej


M.B

Här har ni lite bilder från igår kväll . Det var inte dirket jag som hade hand om min kamera :P

      

ingen tid att vila

Jag hade tänkt mig en slappdag , men mamma hade andra planer . Våra släktingar från USA åker hem snart så de ska komma till oss på middag ikväll och innan det vill mamma att jag ska städa mitt rum.. Ingen slappdag här inte ! Aja lägger snart in bilderna från igår .

pusshej

Blixt

Blev väckt av världens oväder , det regnade asmycket , åskade och blixtrade . Och det åskade inte lite , det typ dundrade . Det väckte mig i alla fall . Och jag hatar blixtrar och åska , tycker det är jätteläskigt . Så jag kommer inte kunna somna om... Idag har jag inga planer , skönt eftersom att jag känner för att inte ta ett steg utanför dörren i det här vädret . Tänker byta om till mina älskade ros mjukisar som jag inte har haft på mig på jätte länge och bara ha en rikitg segdag , typ kolla på film eller nått får se . Men först frukost !

pusshej 

Madde , Vera och Victoria hoppar från femman


sola , bada , grilla

Nu kom jag hem för ett litet tag sedan och sitter här med ett glas multivitamindryck , supergott ! Dagen har varit superbra ! Först så var vi ett helt gäng som badade och solade . Måste bara berömma mig och Madde som hoppade från femman ! Först så stod vi där och vågade verkligen inte , men helt plötsligt så tog vi mod till os och hoppade på tre ! Aja sen gick några och då kom några andra och vi grillade . Sen tog några kvällsdopp också , men jag ville inte var så kall . Nu är jag i alla fall hemma . Bilder kommer upp lite senare , håller på och ladda upp de nu .

pusshej

ha en bra dag för det kommer jag att ha !

Lovade ju ett inlägg innan jag gick och nu ska jag gå så ha en bra dag och sitt inte framför datorn hela dagen för idag är sista dagen det är såhär fint väder !

pusshej


Choose your colors extra wise, especially what you put on my mind

God morgon ! Kom upp ganska lätt imorse . Har nyss duschat och nu ska jag äta lite frukost innan jag börjar fixa mig , Idag kommer hela dagen och kvällen spenderas på mälarhöjdsbadet där det först kommer vara bad och sen på kvällen blir det grillning med massa folk . Tror jag skriver något innan jag går .

pusshej

chilla med livet

Armel lär mig hur jag chillar med livet så det är vad jag kommer göra resten av kvälleb/natten , chilla med livet . Borde egentligen gå och lägga mig men jag är inte alls trött . Elin vägrar möta mig senare än tolv imorgon... Aja nu är det back to chilla med livet :P

pusshej

woho

Kom hem för över en timme sen men har inte kunnat skriva för har pratat med Peter i telefon . Var ute med Klara och Erika , det var mysigt :) Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu .

pusshej

ut

Nu ska jag snart ut och möta Klara och senare kommer även Erika . Vi hörs när jag kommer hem !

pusshej

visst har jag bra fantasi när det gäller rubriker ?:P

you're like my personal brand of heroine

Skrev ett inlägg innan men det har inte publicerats... Träffade inte elin , jag och erika åkte till donken i liljeholmen och åt lunch . Erika bjöd mig snäll som hon är (A) . Det var kul att träffa henne eftersom att vi inte har setts på evigheter ! Vi pratatde massa tjejsnack hihi ;) Men hon skulle på någon middag vid tre så jag kom nyss hem . Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu . Ikväll ska jag i alla fall träffa Klara och vi ska ta vår årliga sommarpromenad ! Vi har inte setts sen förra sommaren så vi har verkligen en del att ta igen .

pusshej

Snälla ge mig november nu !


1 Juli

God morgon ! Jag hatar att det ska vara så kvavt på nätterna ,går ju knappt att sova ! Sitter och gör upp planer inför dagen , ser ut som om det blir sol och bad med elin som vanligt . Om molnen vill försvinna någongång bara .Aja vi får se vad som händer .

pusshej

RSS 2.0