valborg

Hola bloggen! Sitter här i Sebbes knä, mysiiigt. Var i skolan idag, so provet gick bättre än väntat. Svarade till och med på alla vg/mvg frågor. Efter skolan gick jag, Emma, Niklas och Christopher till stadshagens ip, och jag och Emma lyckades till och med fixa en 96as nummer till Niklas, snällt va? :D

Sen så vandrade jag runt en stund i stan all alone, tills Sebbe kom och höll mig sällskap. Kom hem en klänning, en ny foundation och en bikintopp rikare. Men några hundralappar fattigare. Ikväll ska vi som sagt till Amanda. Ha en bra valborg allihopa! (haha leker att jag har tusen läsare ;))
pusshej

 

En liten historia, vet inte själv om den är sann

Duktigt när man sätter klockan två timmar tidigare för att gå upp och plugga så snoozar man iväg tiden. Snooz knappen är farlig. Ska gör mig i ordning, har bara provet i skolan idag. Sen tänkte jag vandra runt på stan lite själv en stund och kanske inhandlar något fint :) Sen så möter jag Sebbe och vi åker hem till mig. Ikväll är det grillning som gäller, mysiigt.

pusshej

Your lips, my biggest weakness

Vilken dålig kväll. Har varit på asdåligt humör och allt har gått emot mig. Är långt ifrån klar med alla frågorna... Så ska väl fortsätta. Tänkte bara säga att jag vill sova. Och imorgon är det valborg, hatar valborg. Men tror nog inte den blir så hemsk i år i alla fall.
pusshej


I´m just wanna be happy

Holish! Lite nytt hälsningssätt sådär ;) Kom nyss hem. Har vandrat runt lite i gamla stan med Sebbe, mysiiigt. Men nu väntar massa plugg! Har ett stort prov i samhälle imorgon, wiiee.

pusshej

Kissin’ in the rain

Hejsan bloggen! Nationella idag gick helt okej. Sen hade jag tre timmars håltimme, och en del av den spenderades på donken med Sebbe där vi åt glass, mums. Resten av skoldan gick ganska snabbt. Sen skulle jag egentligen solat med Amanda K, men jag är så klumpig att jag glömmer pengarna hemma :/ Hela kvällen har spenderats hos Sebbe, har pluggat lite samhällskunskap.

Mamma hämtade mig i älvsjö och kom nyss hem. Kul att vi blev utelåsta en liten stund ute i regnet, men en snäll granne hjälpte oss :) Men nu väntar min varma säng.
pusshej

Bad upptatering

Förlåt för inte världens bästa upptatering, men mitt internet lever sitt egna liv :) Idag var jag i alla fall i skolan, omprovsdag så jag gjorde omprov i matte. Gick helt okej. Slutade kvart över ett istället för fyra så det var ju ganska nice :) Men fick vänta lite på Sebbe och när han slutade åkte vi hem till honom och mös hela eftermiddan. Sen åkte han och mötte sitt lag och jag åkte till Victoria och var där en kort stund innan vi åkte vidare till örby för att kolla Sebbes match. Amanda Krawiec joinade också, mys. Sebbes lag vann ganska solklart, 5-1. Och Sebbe var såå duktig, tihi :D Fast det var inte lite kallt. Sebbes mamma tog med sig hans vinterjacka till mig i alla fall, gulligt :)

Nu ska jag duscha och sen lägga mig i min varma säng, ska bli så himla skönt! Imorgon väntar nationella i engelska, tagga!
pusshej


min supersnygga pojkvän gör frukost till mig :D


Monday

Så var det måndag igen. Men det känns som om den här inte kommer bli så jobbig, kan bero på att solen lyser. Tänk hur mycket vädret kan påverka ens humör. Efter skolan ska jag råplugga. Får i alla fall sälskap av min älskling så det gör det lite bättre :)

pusshej


dagens :)


A reason for living <3



En mysig stan på dan med älsklingen

Pluggade lite, sen åkte jag till stan med Sebbe och fotade massaaa. Har ju en fotoupgift som jag helt har glömt bort. Kom nyss hem och ska ta tag i engelska uppgiften.

pusshej





I love you more with every breath

Idag är det pluggsöndag. Har en uppsats att skriva om the beach, ett matte och spanskaprov att öva till, åh juste samhällskunskapsprov också. Så ja, inte världens bästa söndag. Men nu kallar plugget.

pusshej


The touch of your hand says you'll catch me wherever I fall

Tjabba! Hehhe... Innan träningen kollade jag lite i stan, köpte två tröjor :) Sen fick jag skynda mig för att hinna med tåget, men jag hann :D Träningen var kul, lärde oss nytt som är skitsnyggt :D Efter åkte jag in till stan och fikade med Sebbe lite innan jag åkte hem igen. Ikväll händer ingenting.. Tråkigt menmen. Victoria frågade om jag ville komma på sing star kväll, men jag orkade verkligen inte. Är sjukt trött av någon konstig anledning?

pusshej


tröjorna jag fick med mig hem :)


Saknad

Finns det någon känsla jag hatar så är det saknad. Hatar att sakna någon eller något. Veta att vissa som har betytt så mycket kommer jag aldrig att träffa mer. Eller bara veta att vissa som har haft en så stor plats i mitt liv glider man bara mer och mer ifrån. T ex så saknar jag ks sjukt mycket, och alla vänner som jag knappt träffar längre. De som jag har träffat varje dag i fyra år, typ Madde, Cissi, Malin, Vera. Jag saknar er något otroligt tjejer.

Eller Natta, fast hon inte började förrän i åttan så kom vi väldigt nära. Och nu går hon i skola i dumma Uppsala. Tror ni vi hinner träffas eller? Nee..

Eller som Amanda och Victoria, fast jag träffar de ganska ofta så är det fortfarande inte samma sak. Jag saknar oss. Blir aldrig detsamma igen. Fast vi fortfarande är den ultimata trion, så är det fortfarande inte som det var förut. Vi växer åt olika håll, men fast vi gör det så knuts vi samman. För den vänskap vi har är guld värd och inget man bara kastar bort.

Allt har förändras under det senaste året. Fast jag verkligen har ett jättebra liv nu så har jag ändå svårt att släppa taget om allt som va. Fast att det nästan har gått ett år sen jag slutade ks saknar jag det fortfarande så himla mycket.







Du är allt <3

God morgon! Solen lyser och det gör mig på så himla bra humör! Nyss kom mina småsyskon med glass till mig, och fick 200 kr av papi. Inte helt fel start på dagen ;) Om några timmar ska jag iväg på träning, kulkul! Sen efter vet jag inte riktigt vad som händer, får väl se :)

pusshej


Thank god it´s friday!

Äntligen fredag! Men blir inte världens bästa helg direkt, har ett berg av plugg framför mig och tanken är att jag ska ta tag i det i helgen, men vi får se hur det blir med det. Dagen och kvällen har i alla fall spenderats med min älskling :) Han lagade middag till mig och sen hade vi dte mysigt hela kvällen. Sen åkte jag hem till papi och nu är jag här. Imorgon är det träning, kuul :D Vet inte hur det kommer gå dock eftersom att jag har haft jätteont i nacken hela veckan, men aja jag tänker ändå vara med. Att inte vara med är inget alternativ nu några veckor innan tävling!

pusshej


sommar ´10

Sex veckort kvar till lov!! Det är ju helt sjukt lite! Hur snabbt går inte sex veckor? Gud vad jag längtar, ljusa varma sommarkvällar, varma dagar då man kan gå i shorts, linne och ballerina på stan, vara ute största delen av dygnet, vara ute med elins båt, åka utomlands och bli brun som en pepparkaka och bara njuta av livet. Helt plötsligt känns sex veckor som en väldigt lång tid..


btw

Mitt övningskörningstillstånd har kommit :D Så snart har ni en Inez ute på vägarna :)

You´r beautiful

Tänkte ta och skriva ett litet inlägg. Skola idag, två prov. Första gick dåligt, andra gick bättre. Sen åkte jag och Sebbe hem till mig och typ sov? Allt vi gör nu för tiden :P Men min nya säng är ju skön :D Men han åkte nyss på träning, så nu sitter jag här och väntar på att mamma ska komma med pizzan. Asgott :D

pusshej


en lite halvful bild sådär ;)


god natt


Nu orkar jag inte mer. Imperalismen my ass. Nu väntar min supersköna säng :)
Godnatt!


lite snabbt sådär

Hola! Tänkte skriva ett snabbt inlägg innan jag återgår till plugget. Efter skolan åkte jag hem till mig, somnade och blev väkt av att Sebbe stod utanför min dörr. Lite virrigt sådär :) I alla fall, jag har pluggat matte så det känns faktiskt ganska bra inför provet imorgon :D Sen så satte jag ihop hela skrivbordet, och nu ska jag duscha och sen plugga historia.

pusshej


film från uppvisningen i lördags, vi var typ 100 pers. Därför är dte så otajmat ;) Jag är i alla fall toppen längst fram till höger, jag har knutit upp min t-shirt :)


The school don´t start until i walk in ;)

Rubriken är ett litet skämt mellan mig och Victoria.

Ska strax ta och ta mig in till skolan. Blev inte klar med engelskan tills idag så ska göra den på tisdag istället, och min historia börjar inte förrän ett. Så en skön sovmorgon blev det. Efter skolan blir det ännu mer plugg, men ett plus är att Sebbe håller mig sällskap :)

pusshej


jag i söndags innan jag åkte till stan för mtvjobbet ;)


We've got each other and that's a lot

Fick sluta skolan en timmer tidigare idag, asskönt! Jag har massaaa plugg de närmaste veckorna, så jag och Sebbe åkte hem till mig. Vi båda var väldigt trötta så jag bestämde att vi skulle ta en powernap, men det slutade med att vi sov ett väldigt bra tag. Men när jag vaknade så fick jag lite plugg gjort :) Och sen började vi sätta ihop min skrivbordslåda, och när han hade åkt fortsatte jag och blev nyss klar! Så nu ska jag fortsätta plugga.

pusshej


mitt hjärta :D


Datasalen

Sitter at the moment i datasalen och håller på med excel. Intressant? Nja.. Sitter bredvid Malte så datakunskapslektionen blir inte fullt  lika tråkig :)

Efter skolan ska jag sola med Amanda Krawiec, wiie :D Har egentligen inte så mycket att skriva :)
pusshej


hurtful

Hola! Efter skolan mötte jag upp Sebbe, vi var på stan. Åt glass på montis, hade glömt hur gott det är! Sen åkte jag vidare på träning, och efter det år jag pizza med Victoria och Johanna och vi hade lite deeptalk. Lite tjejsnack ;) Där har ni min dag. Nu ska jag ta en lång och varm dusch :D

pusshej


"Jag har inte lust..."

Hann aldrig skriva igår, när jag kom hem somnade jag på en gång. MTV-jobber var väldigt kul, men samtidigt jobbigt. Har asont i fötterna nu och det var svinkallt! Men med bra människor blir allt kul :) Och har nog aldrig fått ta så mycket bilder på tursiter eller fått så mycket komplimanger, och kommentarer också för den delen, på en och samma dag. Står om oss på DN också ;) (

http://www.dn.se/blogg/epstein/2010/04/18/punkarpojkarna-och-cheerleaderflickorna-sags-pa-sergels-torg-6996) Jag trodde ju att vi bara skulle dela ut flygblad, men vi fick även göra hoppsekvensen och lite annat på plattan.

När jag var klar var jag helt död, så åkte hem till Sebbe och där somnade jag typ på en gång :P Men var jättemysigt att komma till en varm famn när man var så trött :)

Idag försov jag mig... Så ska väl strax ta och sminka mig och sen skynda iväg till skolan. Nu har det här blivit ett alldeles för långt inlägg så det får räcka nu.

pusshej


en liten bild från igår, kommer fler sen:)


Resten av bilder från maddes sweet 17







All the crazy shit I did tonight, those are the best memories

Kan ta och berätta lite om gårdagen. Hade ju våruppvinsing, först var allt ganska kaosit, men i slutet gick det bra :) Efter åkte jag, Victoria och Aleks till mcdonalds och åt. Där hade vi det trevligt. Sen åkte jag och Victoria vidare till Amanda där vi alla tre fixade oss och sn åkte vidare till Maddes födelsedagsfest. Där hade vi det kul hela kvällen, träffade på massa gamla ksvänner och även nytt folk :) Vägen hem däremot var inte lika kul, tog vääldigt lång tid.

Idag är jag uppe med tuppen. När ingen är inne på facebook, då vet man att det är tidigt. Och att jag bara har sovit typ tre-fyra timmar gör det inte bättre. Ska cheerjobba idag med några från mitt lag och andra dynamiter :) Ska bli kul. Men nu ska jag äta nått, ta en alvedon och sätta på mig dräkten-

pusshej




jag skulle visa hur vig jag är ;)


och då skulle självklart sebbe och visa ;)




fler bilder kommer, internet är för segt nu..


Våruppvisning

Hola! Blir ett snabbt inlägg idag i alla fall :) Idag är det brommargymnasternas våruppvisning, så jaa det är det vi cheerleading lag övade på i tisdags. Måste vara där lite tidigare för att hjälpa de som inte har lärt sig programmet. Tänkte duscha men vet inte om jag hinner det nu...

Kan ju passa på att berätta om kvällen också? Ska till Madelajn på födelsedagspartaj, är taggaaad :D Så kommer nog bli en bra lördag :)
pusshej


Bloggpaus

Som ni säkert har märkt så har jag inte upptaterat så mycket, men det är för att vi inte har något internet i nys lägenheten. Så tar en liten halv bloggpaus, kanske droppar något inlägg då och då.

pusshej

I have the time of my life

Hola! Blir inte så mycket uppdatering just nu, men har så mycket annat för mig. Idag var det skola, suprise suprise ;) Gympan var asskön, jag och Karin köpte massa gott och satt ute i solen ;) Sen var jag lite med Sebbe innan det var dags för träning, vi var bara fem stycken från Dolls. Lite tråkigt, men jag tycker ändå det var kul att träna med andra från dynamites :D Nu ska jag duscha.

pusshej

D Ö D

Hola! Skola idag då, inte så överdrivet jobbigt. Sista veckan det är ganska lugnt, sen har vi minst två prov varje vecka.. Efter skolan träffade jag Sebbe, vi myste ute i solen. Supermysigt :) Han är fin han, min fina pojkvän <3 Sen åkte jag vidare på träning, som var sjukt ovärd.. Ingen tränare vilket resulterade i inte världens mest seriösa träning. Men har saknat Dolls så det var kul att träffa de igen :)

Men nu är jag trött, har ont i magen och är på dåligt humör så ska lägga mig i min nya säng och läsa på en bok jag fick låna av Amanda :D
pusshej

i min nya lägenhet

Kan ju ta dagen lite kort då, vaknade upp hos Victoria, kollade på hitta nemo, jag och Sebbe åkte hem till honom och har varit med honom hela dan :) Kom nyss till min nya lägenhet, den är superfiin :D Ska sätta upp min säng snart.

Har inte varit hemma på hela helgen, var faktiskt ganska skönt när jag kom innanför dörren. Men kommer kännas ensamt att sova ensam inatt.. Men jag överlever :) Något jag inte överlever däremot är skolan imorgon, orkaaar inte!
pusshej


@ victorias place

Har inte skrivit något på över ett dygn. Åkte ju som sagt och hämtade Sebbe på flygplatsen igår, superkul att få träffa honom :D Fick en t-shirt från england också, snällt va? :D Sov hos honom sen, och vi gick inte upp förrän typ tre idag. Asmysigt :) Vi fixade till oss och åkte vidare till Victoria, dubbeldejt med Victoria och Emmy you know ;) Här har vi ätit tacos och kollat på "The Blair Witch Project", det sägs vara världens läskigaste film men så läskig var den inte.

Nu är det bara jag, Victoria och Sebbe och vi ska kolla på stepbrothers. Vi hörs imorgon :)
pusshej


Baby you're all that I want

Ska snart åka iväg till flygplatsen med Sebbes mamma :) Har i alla fall spenderat dagen med att åka och fixa massa grejer för vår lägenhet, handverkare kan verkligen vara helt borta ibland.. Nu ska jag i alla fall platta håret, ni som känner mig vet hur det blir när det är regningt ute... Och sen ska jag som sagt åka och hämta min älskling :) Han vet inte att jag kommer, tror ni han bli överaskad eller? Hehe ;)

pusshej


min sötis <3


Idag är en bra dag :D

Vaknade nyss, sov asbra inatt :D Tänkte att ni ville veta liksom ;) I alla fall, idag kommer bli en bra dag. Största anledningen ser ni i inlägget nedan ;) Andra anledningen är att jag äntligen flyttar idag! Ska bli så himla skönt när allt bara är klart! Har ju hållt på och flytta sen december, så jag har bara haft tillgång till hälften av mina saker, inte så jättekul direkt. Och så får jag se hur mitt rum ser ut nu när det är tapetserat :D Så det ska bli kul.

pusshej


här har ni en liten bild på mitt rum otapetserat :)


You don't know what you got till you're missing it a lot

  
Idag kommer min älskling hem :D Om mindre än tjugofyra timmar får jag äntligen träffa honom igen :D Tihiiii :D


That's what friends are for

Hemma efter en jättebra dag! Åkte ju först in till stan och träffade Natta, lika kul som vanligt. Vi skulle egentligen sätta oss med en coffecooler vid vattnet, men vi gick runt i lite för mycket affärer så när vi väl sa att det fick va nog hade det blivit för kallt för att sitta vid vattnet :P Fick med mig ett bar leggins och solpuder.

Sen i alla fall åkte jag till Amanda, hon är seriöst dum i huvudet, men jag gillar det :) Sen kom Madde också och vi tre spenderade kvällen på mcdonalds med mycket prat och skratt. En perfekt dag helt enkelt :D Nu kom jag nyss hem :)
pusshej


jag och natta today :)


Torsdag

Hola! Kan börja med att säga att min mammas pojkvän är knäpp, jag fick ett påskägg i efterskott. Det innehöll massa enkronor, har nyss räknat de. Blev 706 kr :D Så han räddade nyss min månad ;)

Idag ska jag i alla fall först till stan med Natta, ska bli kul :D Sen ska jag på tacokväll. Så vi hörs ikväll när jag kommer hem.
pusshej

I love you and that's all I really know

Nu är jag hemma. Har spenderat kvällen hos Erika med Cornelia, de är söta :) Erika gjorde supergod middag till oss (som vanligt;)), sen så bakade vi (eller jag och Erika, Cornelia kollade bara på;)) kladdkaka, mums. Och så kollade vi på filme, supermys :D

När jag kom hem fick jag veta att mamma inte behöver min hjälp med flytten imorgon.. Så hade inte behövt skynda mig hem.. Men aja :)
pusshej


cornelia är galen, det gillar vi tihi :D


kladdkaka, muums :D


everytime we kiss I swear I could fly

Nu är jag klar, ska snart åka iväg till liljeholmen. Vet inte riktigt vart jag vill komma med det här inlägget.. MEn vi hörs sen :)

pusshej

 


Can't you feel my heart beat fast, I want this to last

Sitter här nyduschad, ska snart ta och föna håret och fixa till mig lite. Sen ska jag till Erika. Det är väl typ allt jag har att skriva just nu?

pusshej


I never thought that you would be the one

Ska väl snart gå och lägga mig hade jag tänkt. Men är ganska pigg så får se hur det går. Sitter och myser i min pojkväns tröja :) Snart kommer han hem, wiiee :) Har passat på att stretcha lite ikväll, hade tänkt komma igång med igen. Vill bli vig igen!

pusshej


mycket bättre ska det bli!


Grattis pappa


Idag fyller min kära papi 38 år, så ett stort grattis till honom :)


You make me rise when I fall

Haft en bra dag? Det har jag, har varit en superskön dag med favoriten Victoria. Vi har inte gjort något speciellt, vi satte på en film men båda somnade :P Vi har bara tagit det lugnt helt enkelt, asskönt. Sen så var mamma påväg hem så hon hämtade mig och kom nyss hem :) Imorgon ska jag leka med Erika och Cornelia :D

pusshej


såhär har jag sett ut idag :)


@ victorias

Kom nyss till Victoria, men hon är inte här... tror hon är i duschen. Annars har jag ingen aning... Sitter i alla fall och äter på hennes påskgodis, mums. Men nu kom hon :)

pusshej


byebye


nu måste jag rusa, ha en bra dag :)


Your arms are my castle, your heart is my sky.

Hola bloggen! Kom nyss hem till mamma, har spenderat hela påskhelgen hos papi. I alla fall, sitter och väntar på att Victoria ska höra av sig, ska träffa henne idag. Kul kul :) Men nu får det va nog.

pusshej


Your love is my drug

Hemma efter en jättemysig eftermiddag :) Den började på burker king och slutade på espresso house och många timmar har pratats bort. Nu har jag lovat min lillebrorsa att leka med honom, snällt va? :D

pusshej

Without you it's hard to survive

Hejsan bloggen! Orkade knappt skriva nått igår, var inte på världens bästa humör direkt. Alla har väl sina deppdagar? Men idag är jag som en ny människa, ska in till stan och fika med gullungarna Madelene Strandh och Amanda Wallander, mysiigt. Madde har jag inte träffat på ett bra tag, så vi har nog en del to catch up :)

pusshej

btw så hatar jag snö!!!!!!!!


sommaren 08 :)


Lips of an angel


tänkte bara tipsa om en asbra låt :)

Onsdagens shopping


bättre sen än aldrig ;) Det blev en skinnjacka, en tunika, tvp par strumpbyxor och ett vanligt vitt linne


Hearing those words it makes me weak

Har inte gjort något speciellt ikväll, känner mig sjuukt seg... Pratade nyss med älsklingen i alla fall så det gjorde min kväll :D Vi måste bli bättre på att va ifrån varandra, har inte träffat honom på två dagar och saknar honom sjukt mycket! Haha vilken mes jag är ;)

pusshej


You are the wings that made me fly

Gud vilken otroligt skön dag det har varit. Vi åkte ju som sagt till Katarina Kyrka (har jag sagt att jag ska gifta mig där?) och där var vi ett bra tag. Sen så gick vi runt i lite affärer innan vi köpte lite gott och satte oss i solen vid vattnet, asmysigt :) Behöver verkligen en heldag med min Amanda, var allt för länge sen!

Nu är jag hemma och är helt slut av någon konstig anledning?
pusshej


katarinakyrkan :)


gott vid vattnet :)


You are my evrything

Idag är det verkligen vår på rikitgt! Nio grader! Hoppas dte fortsätter så nu, och inte blir typ snöstorm imorgon. Ska i alla fall in till stan snart och träffa Amanda, vi ska till katarina kyrkan och bara ta det lugnt, ta en paus från livet tänkte vi :) Skriver mer när jag kommer hem.

pusshej


what would I do without you? <3


syskonkärlek






Följde med mina småsyskon ut för en gångs skulle, det är så himla härligt väder :D
btw, måste börja stretcha igen, vill va så vig som jag vad i decmeber:

jag är den till höger, tryck för större bild :)


Dagens



Dagens humör: Humörsvägningar
Dagens frisyr: Utsläppt och plattat, som vanligt
Dagens lunch: Något mormor gjorde
Dagens vill ha: sommar!
Dagens vill ta bort: ALL snö
Dagens dryck: oboy
Dagens klädval: Svarta jeans, vitt linne, grå kofta och min nya skinnjacka ;)
Dagens låt
: Lips of an angel- Hinder
Dagens saknad: Min pojkvän :( (han har bara varit borta några timmar men ändå)
Dagens random: första dagen på länge jag har gjort typ ingenting


I´m hopelessly devoted to you

Har inte hunnit skriva något idag. Har ägnat hela dagen åt att packa ner alla saker jag har haft hos mormor, för vi flyttar ju nästa vecka. På riktigt den här gången, inte bara till mormor och morfar. Sen åkte jag till papi. Har nyss pratat med min pojkvän i telefon, och nu sitter han antagligen på planet :(

pusshej

DM PICS 3





honestly, my life would suck without you

Var ju hos Sebbe hela kvällen, kommer inte träffa honom förrän om en vecka nu :( Dumma england...Aja. Tog sista bussen hem och har nyss tagis en dusch, asskönt.

pusshej


du är underbar <3


You make me so crazy it's crazy

Holaa bloggen :D Första april idag, hatar den här dagen! Alla bara luras mer än vanligt med mig, går inte att lita på någon. I alla fall, var i skolan. Till skillnad från typ alla andra skolor hade vi heldag, men Jessica var med halva dan så det var kul :D Sen åkte vi och fika.

Nu är jag hos hos Sebbe. Han åker till england imporgon, dummer :( Så ikväll ska jag pussa sönder min älskling <3
pusshej

RSS 2.0